Marcowe Mamy 2015 cz. 3 - Strona 142 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-11-17, 06:10   #4231
smv
Zakorzenienie

Dot.: Marcowe Mamy 2015 cz. 3

To powiedz ze juz masz za dużo i żeby więcej nie kupowała bo koleżanki Ci poznosily i skończy się tak że nie założysz połowy i wywalisz do kosza i taki będzie efekt. Ja tam mamie otwarcie zawsze mówię a co
Stary 2014-11-17, 07:15   #4232
tout-petit-fille
Zadomowienie

Witam Was!
U nas zaczyna się 22 tydzień juhuu

Z tymi podróżami to nieciekawa sprawa, jak jakiś czas temu pisałam mnie nieźle wytrzęsło i musiałam jechać do szpitala na zbadanie czy serduszko jeszcze bije (horror).

W tą niedzielę czeka mnie znów 8-9 godzinna podróż samochodem, a po jakichś dwóch tygodniach z powrotem do rodziny naaa... ŚWIĘTA!

Promocja na allegro z darmową wysyłką się skończyła, trzeba teraz czatować na nowe okazje..

tout-petit-fille jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-17, 07:32   #4233
lesyeux
Zadomowienie

Dzień doberek

wyspana jestem, aż miło! nawet tel. nie słyszałam jak sms, przyszedł
( a zawsze to mnie budziło ).

wczoraj Zosia tak kopała, ze ho ho ho, aż bolało

Tż juz od rana mnie zdenerwował. Tzn. sms od jego przełozonego z pracy! jak wstanie będzie miał lipe! ja mu dam ! narozrabiał w robocie i teraz będzie dym...

tout-petit-fille za 22 tydzień

co do podróży, na szczęście nie mam żadnych wyjazdów dalekich. Jedynie do Wrocławia ( Ikea) na zakupy dla córci niecałe 2h jazdy w jedna str.
potem zajedziemy do mojej iostry na odpoczynek i po kartony ciuszków

już jutro WIZYTA!!!!!!!!!!!!: jupi: nareszcie

Tymczasem idę sie szykować na szmateks
co będę robić w domu
do później
Stary 2014-11-17, 07:39   #4234
mkluke
Raczkowanie

witam dziewczyny

i ja się pochwalę - wczoraj wreszcie kupiliśmy samochód !! nareszcie bo jakoś na początku września sprzedaliśmy i jakoś nie mogliśmy się zdecydować na inne, bo ciągle coś...
mkluke jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-17, 07:46   #4235
nusiekowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez marcia45 Pokaż wiadomość
Mam problem z mamą, mamy zupełnie inny gust i ona jak się dowiedziała o ciąży wpadła w szał zakupowy, a mi się 90% tych rzeczy nie podoba Wiem, że się cieszy, bo to jej pierwsza wnuczka, ale szkoda mi kasy, którą wydaje, bo i tak tych rzeczy dziecku nie założę. Już i tak przebrałam połowę i trochę ich wzięłam, bo dziecko się brudzi to najwyżej po domu pozakładam, ale niektóre to wogóle bym nigdy nie założyła. Jak to rozwiązać, żeby nie urazić mamy? Mówiłam, że może jak przyjedzie do mnie to pójdzemy razem na zakupy, tyko smutno mi zabraniać jej kupować, bo sprawia jej to przyjemność.
Miałam ten sam problem-przeprowadziłam z mama poważną rozmowe. Powiedziałam,ze już część rzeczy wyprawkowych mam I bez sensu by sie rzeczy dublowały. .I nie były wykorzystywane. Jeśli bardzo chce pomóc to niech zbiera pieniażki I wtedy razem pojedziemy na zakupy I razem wybierzemy co bedzie przydatne. Zgodziła sie I już mam mame z głowy

---------- Dopisano o 08:44 ---------- Poprzedni post napisano o 08:43 ----------

Cytat:
Napisane przez mkluke Pokaż wiadomość
witam dziewczyny

i ja się pochwalę - wczoraj wreszcie kupiliśmy samochód !! nareszcie bo jakoś na początku września sprzedaliśmy i jakoś nie mogliśmy się zdecydować na inne, bo ciągle coś...
Gratulacje!!!!!M y też szukamy....wczoraj pojechaliśmy obejrzeć jeszcze jedno I wpłącilismy zaliczke-jutro jedziemy na serwis sprawdzic czy wszytsko gra. Jak bedzie oki to tez bede miec autko!!!

---------- Dopisano o 08:46 ---------- Poprzedni post napisano o 08:44 ----------

A ja sie z rana wkurzyłam....o 8:10 telefon dzwoni,obudzil mnie ...odbieram I słysze "prosze czekać na połłączenie z konsultantem" No kurde no!!!! nie dosc ze dzwonia o tak wczesnej porze to jeszcze ja mam czekac? masaaakra...
Stary 2014-11-17, 07:46   #4236
smv
Zakorzenienie

[QUOTE=nusiekowa;48961159]Miałam ten sam problem-przeprowadziłam z mama poważną rozmowe. Powiedziałam,ze już część rzeczy wyprawkowych mam I bez sensu by sie rzeczy dublowały. .I nie były wykorzystywane. Jeśli bardzo chce pomóc to niech zbiera pieniażki I wtedy razem pojedziemy na zakupy I razem wybierzemy co bedzie przydatne. Zgodziła sie I już mam mame z głowy [COLOR="Silver"]

Ja też tak mojej mówiłam tzn żeby zbierała jak chce pieniążki to się zawsze przyda..

A poza tym strasznie mnie sutki bolą normalnie aż kluja heh. Masakra

Edytowane przez smv
Czas edycji: 2014-11-17 o 07:47
smv jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-17, 08:10   #4237
nusiekowa
Wtajemniczenie

moje cycuchy całe w żyłkach-okropnie to wygląda,wielkie są takie...zawsze chciałam mieć większy biust ale niech juz nie rośnie więcej

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-11-17, 08:13   #4238
meganka18
Rozeznanie

Witam Was Kochane ;*

My dzisiaj z Bartoszem ( bo takie imie planujemy wybrać dla naszego synka ) zaczyny 23 tc .
Przepraszam ze tak długo nie pisałam ale choroba dziadka oraz problemu domowe całkowicie wypełnimy mój czas . Oczywiscie wieczorami Was podczytywałam bo to juz uzależnienie jednak nie miałam siły napisać nic . Dziadek jest juz w domu w środę jedziemy do profesora ustalić co mozemy jeszcze dla niego zrobić ...
Bardzo Wam dziękuje za wszystkie ciepłe słowa

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
meganka18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-17, 08:49   #4239
niunia_ona
Zakorzenienie

Witam my dziś wizytujemy happy pewnie obędzie się bez usg no ale wyniki będą. Oby były dobre a wg test na glukozę.

---------- Dopisano o 09:45 ---------- Poprzedni post napisano o 09:43 ----------

Cytat:
Napisane przez smv Pokaż wiadomość
Co do cięcia to koleżanka 16godzin rodziła w jednym z lepszych (po opinoaxh) szpitalu i się męczył 8 godzin naturalnie i położne mówiły że nie da rady to Lekarka się uparla że da da... I tak się męczyła. Dopiero mąż zrobił borute i ja w końcu cieli. Masakra..
O jej jaka rzeźnia. Aż strach. Ja to się nie boję rodzic. Tyle osób rodzi daje rade to ja też dam i tego się trzymam

---------- Dopisano o 09:49 ---------- Poprzedni post napisano o 09:45 ----------

Cytat:
Napisane przez nusiekowa Pokaż wiadomość
moje cycuchy całe w żyłkach-okropnie to wygląda,wielkie są takie...zawsze chciałam mieć większy biust ale niech juz nie rośnie więcej
Ja Ci zazdroszczę moje mało co urosły boje się ale nie nakręcam się będzie co ma być

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
niunia_ona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-17, 08:55   #4240
EdithS
Zadomowienie

Dzień dobry Mamusie,
wczoraj był u nas jakiś pechowy dzień, najpierw coś tam w kuchni w kranie się zepsuło i tż leżał w szafce kuchennej i naprawiał, a potem około 23 patrzę, a tż zapala świece w sypialni, no to sobie myślę mmmmm, coś się będzie działo poszłam do kuchni wypić tabletki, a tam kałuża wody!!! kran działa i jest ok, ale zepsuła się jakaś część od filtra, bo teść nam sprezentował po ślubie taki filtr z odwróconą osmozą, że oczyszcza wodę i odkamienia i coś tam jest nie tak... myślę sobie, masakra, co za sprzęt, już po pół roku takie cyrki! Już więcej nie zgodzę się na żadne wynalazki, bo to mega drogie i ciekawe ile ta gówniana część będzie kosztować... no i nasz wieczór skończył się na wycieraniu szmatami kuchni i tż pozakręcał jakieś zawory i teraz mam stracha robić coś w kuchni z wodą

Cytat:
Napisane przez aaakarolina Pokaż wiadomość
a ja chciałam właśnie ten szary w gwiazdki no trudno poszukam innego, albo kupie po prostu tych pierdoł wszystkich, na pewno 50 zł się uzbiera
wychodzę teraz na spotkanie z koleżankami, ale jest tak zimno, że się normalnie boję wyjść

jak wrócę to chyba usiądę na allegro, żeby wykorzystać jeszcze darmową dostawę. Jakby ktoś miał sprawdzonego sprzedawcę to bardzo proszę o pomoc
ja zamówiłam wczoraj rano i rożek i pościel u tego sprzedającego: http://allegro.pl/120x90-60x40-lux-m...759837954.html

Cytat:
Napisane przez karhau Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny!

Podczytuję was juz od jakiegoś czasu i zdecydowałam się dołączyć do waszych ciekawych dyskusji

Jestem Kasia i jutro rozpocznę 22 tydzień

Mamą Zosi (chyba już trzeciej na forum) zostanę najprawdopodobniej 28.03 i już nie mogę się doczekać.

Porównując się do was widzę że jestem bardzo do tyłu z zakupami bo narazie kupiłam 2 rzeczy oczywiście na lumpkach i zapłaciłam 16zł!
witaj

Cytat:
Napisane przez crystal25 Pokaż wiadomość
Wy o rybach dzisiaj My kiedys pojechalismy odwiedzic ciocie mojego TZ a ona nam na obiad rybe w calosci podala z glowa, oczywiscie jej nie ruszylam, ale nie moglam wytrzymac jak zobaczylam ze ona te oczy ryby je
o fuck

Cytat:
Napisane przez gosiaczek221 Pokaż wiadomość
zostałam dziś ciocią-babciąsiostrzenica tż dziś urodziła co prawda równo 4 tygodnie wcześniej niż powinna ale wszystko jest w porządku poród trwał całe 4 godziny, niestety nie dało się uniknąć nacięcia krocza ale mówi że nie było źle choć mama jest bardzo młoda ma 17 lat ale szczęśliwaWiktoria przyszła na świat dziś o 6:30 ma 52 cm i 3100 g i jest śliczna
super, gratulacje dla rodzinki!

Cytat:
Napisane przez lesyeux Pokaż wiadomość
a i przed chwilka dowiedziałam się, ze moja taka bliska jedyna przyjaciółka urodziła córeczkę. o 9 rano odeszły jej wody rozwarcie 2 cm. ok. 17 miała dalej 2 cm rozwarcia. na szczęście dali jej kroplówkę i wtedy ruszyło.
o 21.40 urodziła Maję
a i pękła jej cipcia...mówiła, ze ogólnie BARDZO BOLAŁO. ale teraz już luz tak się ciesze

nie zasnę w wrażenie
gratulacje dla przyjaciółki

Cytat:
Z tym sie zgodze, mi juz proponowali znieczulenie, napewno bede miec rozmowe z anestezjologiem na ten temat itd. Ale wszystko sie moze zdarzyc, tez moge zle trafic jak kazdy.... Oby nie bo bede sie drzec na tych zlych

---------- Dopisano o 23:12 ---------- Poprzedni p

Roznie mozna trafic na lekarzy Obysmy my wszystkie dobrze ten dzien pamietaly! Tez bym cos zjadla ale nie zmieszcze

Boje sie tego momentu jak trzeba bedzie zrobic siusiu i to drugie w toalecie, po porodzie. Boje sie tego bardzo. Zwlaszcza jesli sa szwy grrrr....
A slyszalam ze zalatwienie sie jest obowiazkowe i nie wolno sie wstrzymywac z tym az mnie ciarki przechodza....
Boje sie CC, mam zaznaczone w karcie, ze nie obudzilam sie juz raz po narkozie, i byly ze mna problemy.... niby nic, ale tego sie bym obawiala, no a jesli tylko znieczula miejscowo, to ze stresu, nie wiadomo czy tez na mnie zadziala jak trzeba, za duzo sie naogladalam i naczytalam o komplikacjach tez dobra wymyslam hahaha
ja też się boję tego momentu, na pewno musi strasznie boleć podczas oddawania moczu czy wypróżniania się...
A będziecie robić lewatywę przed porodem? to jest obowiązkowe? Ja nigdy w życiu nie miałam, to jest pewnie nieprzyjemne?

Cytat:
Napisane przez nouvelle2 Pokaż wiadomość
na dobranoc wrzucam niedrogi komplet pościeli (kołdrę i poduszkę-wypełnienie można kupić na innej aukcji tego sprzedawcy) http://allegro.pl/2cz-posciel-do-loz...781515961.html
właśnie zamówiłam cały komplet u nich http://allegro.pl/120x90-60x40-lux-m...759837954.html
bo szukałam stonowanych odcieni beżu i w końcu się zdecydowałam

Cytat:
Napisane przez tout-petit-fille Pokaż wiadomość
Witam Was!
U nas zaczyna się 22 tydzień juhuu

Z tymi podróżami to nieciekawa sprawa, jak jakiś czas temu pisałam mnie nieźle wytrzęsło i musiałam jechać do szpitala na zbadanie czy serduszko jeszcze bije (horror).

W tą niedzielę czeka mnie znów 8-9 godzinna podróż samochodem, a po jakichś dwóch tygodniach z powrotem do rodziny naaa... ŚWIĘTA!

Promocja na allegro z darmową wysyłką się skończyła, trzeba teraz czatować na nowe okazje..
za 22 tydzień!

Cytat:
ja mam to samo, aż TŻ boi się dotykać, normalnie żyłki widać, czasem żyły! Sama nie mogę patrzeć, biedne cycuszki...

Cytat:
Napisane przez meganka18 Pokaż wiadomość
Witam Was Kochane ;*

My dzisiaj z Bartoszem ( bo takie imie planujemy wybrać dla naszego synka ) zaczyny 23 tc .
Przepraszam ze tak długo nie pisałam ale choroba dziadka oraz problemu domowe całkowicie wypełnimy mój czas . Oczywiscie wieczorami Was podczytywałam bo to juz uzależnienie jednak nie miałam siły napisać nic . Dziadek jest juz w domu w środę jedziemy do profesora ustalić co mozemy jeszcze dla niego zrobić ...
Bardzo Wam dziękuje za wszystkie ciepłe słowa

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
za 23tydzień! Jesteś dzielna kochana, trzymaj się
EdithS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-17, 09:02   #4241
nusiekowa
Wtajemniczenie

jeeeej a my w 25 tygodniu.....jak patrze na to 25/40 to ciary mam-szybko leci....

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-11-17, 09:03   #4242
mon9
Zakorzenienie

Marcowe Mamy 2015 cz. 3

A ja oczywiscie nie mogłam spac w nocy i o 3 rano Helenka dawała o sobie znać. Marze o tym zeby iść spac jak zawsze i,wyspać sie aaaaaaa ten głupi kręgosłup mnie tak katuje, pod wieczór zwłaszcza, ani siedzieć ani leżeć masakra.

I w dodatku jakaś infekcja mi sie przypaletala bo swędzi i szczypie delikatnie, myślałam na początku ze to od częstszego siku integrować ze skończyły mi sie chusteczki nawilżane impodcieralam siemzwyklym papierem ale to chyba infekcja

W ogóle jak sie podcieram to mam taka delikatna brązowa wydzielinę, to pewnie z ta infekcja moze być powiązane? Mam nadzieje ze na czw / pt uda mi sie umówić z moim lekarzem, jutro zrobie glukozę i od razu z wynikami podejdę.

W ogóle ostatnio zauważyłam ze mam wilgotne spodenki po nocy i nie tylko, ubzdurałam sobie ze mam wysięk wód płodowych mam nadzieje ze to nie to ale w sumiempasuje mi, taka woda, bez zapachu, na pewno nie mocz hmmmmmm i takie delikatne nie jakis potop

Edytowane przez mon9
Czas edycji: 2014-11-17 o 09:04
mon9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-17, 09:10   #4243
niunia_ona
Zakorzenienie

No i zaczynamy 26 tydzień 🍀

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
Stary 2014-11-17, 09:12   #4244
EdithS
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mon9 Pokaż wiadomość
A ja oczywiscie nie mogłam spac w nocy i o 3 rano Helenka dawała o sobie znać. Marze o tym zeby iść spac jak zawsze i,wyspać sie aaaaaaa ten głupi kręgosłup mnie tak katuje, pod wieczór zwłaszcza, ani siedzieć ani leżeć masakra.

I w dodatku jakaś infekcja mi sie przypaletala bo swędzi i szczypie delikatnie, myślałam na początku ze to od częstszego siku integrować ze skończyły mi sie chusteczki nawilżane impodcieralam siemzwyklym papierem ale to chyba infekcja

W ogóle jak sie podcieram to mam taka delikatna brązowa wydzielinę, to pewnie z ta infekcja moze być powiązane? Mam nadzieje ze na czw / pt uda mi sie umówić z moim lekarzem, jutro zrobie glukozę i od razu z wynikami podejdę.

W ogóle ostatnio zauważyłam ze mam wilgotne spodenki po nocy i nie tylko, ubzdurałam sobie ze mam wysięk wód płodowych mam nadzieje ze to nie to ale w sumiempasuje mi, taka woda, bez zapachu, na pewno nie mocz hmmmmmm i takie delikatne nie jakis potop
dużo czytałam, że w okresie ciąży kobieta produkuje więcej wydzieliny, która ma za zadanie chronić przed bakteriami, więc myślę, że jej obecność jest normalna, pod warunkiem, że nie ma dziwnego zapachu, czy koloru. A z infekcją nie czekaj, bo będziesz się męczyć i umów się do lekarza

---------- Dopisano o 10:12 ---------- Poprzedni post napisano o 10:11 ----------

Cytat:
Napisane przez niunia_ona Pokaż wiadomość
No i zaczynamy 26 tydzień 🍀
a my dokładnie jutro

Cytat:
jeeeej a my w 25 tygodniu.....jak patrze na to 25/40 to ciary mam-szybko leci....
Stary 2014-11-17, 09:24   #4245
tout-petit-fille
Zadomowienie

lesyeux a to zbój z tego TŻ Twojego. Charakterny

mkluke gratulacje nowego auta! Co kupiliście? Ja rok temu w listopadzie na swoje urodzinki kupiłam samochód z myślą o dzidzi, bo już tak bardzo chciałam ją mieć.. i wykrakałam

nusiekowa do mnie też kilka razy dzwonili sobie z rana konsultacji z Playa, albo w kwestii nowej oferty, albo opóźnionej o dzień płatności faktury zabić.

tout-petit-fille jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-17, 09:29   #4246
smv
Zakorzenienie

Ja lewatywe miałam... Czy nieprzyjemne to nie aż tak ale męczące bo z pupy leci jak z kranu pod mocnym ciśnieniem a wiadomo w szpitalnym WC nie usiadizesz jak w domu więc na Małysza trzeba i nogi bolą.. A jak dojdzie nam brzuszek może być ciężej. Ja to miałam takie ciśnienie że zamiast do WC to wszystko mi po nogach ciepło na podłogę, potem siedziałam i podłogę zmywarka po sobie bo taka wiocha ;/
U mnie w szpitalu jeszcze ubikacja na końcu oddziału była więc z gołym tylkiem o 5 rano biegalam z zaxisnietymi posladkami do WC żeby nie wyleciało nic... Czad hahaha
Stary 2014-11-17, 09:32   #4247
kruszynkaa88
Rozeznanie

Cytat:
Stwierdzilam ze dluzsza jazda samochodem nie jest juz dla mnie, brzuch mi sie strasznie napina.... 5 godzin jazdy to zbyt wiele, a jeszcze czekaja nas swieta daleko od domu, i w lutym wesele, nie wyobrazam sobie siebie w samochodzie duzo pozniej...
Dzisiaj rozmyslalam o cesarskim cieciu balabym sie miec.... tylko ciekawa jestem jak to u nas bedzie, oczywiscie nic nie jest powiedziane ze dziecko musi byc duze.... ale ja urodzilam sie duza, i moj TZ oraz jego rodzenstwo, ze wzgledu na wage Tak tylko sobie rozmyslalam glupio
Dokładnie, juz długie stanie i siedzenie stanowczo NIE, ja to nie dość że troszkę puchnę jak długo stoję i chodzę, to nawet leżeć juz się nie da. Wszystko boli

Strach sie bać co będzie np w lutym nasi Tż będą nas kulać z boku na bok, z górki i pod górkę hahaha
kruszynkaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-17, 09:32   #4248
niunia_ona
Zakorzenienie

Cytat:
leci leci , wnet nasze kruszynki będą z nami

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
Stary 2014-11-17, 09:35   #4249
EdithS
Zadomowienie

Cytat:
Ja lewatywe miałam... Czy nieprzyjemne to nie aż tak ale męczące bo z pupy leci jak z kranu pod mocnym ciśnieniem a wiadomo w szpitalnym WC nie usiadizesz jak w domu więc na Małysza trzeba i nogi bolą.. A jak dojdzie nam brzuszek może być ciężej. Ja to miałam takie ciśnienie że zamiast do WC to wszystko mi po nogach ciepło na podłogę, potem siedziałam i podłogę zmywarka po sobie bo taka wiocha ;/
U mnie w szpitalu jeszcze ubikacja na końcu oddziału była więc z gołym tylkiem o 5 rano biegalam z zaxisnietymi posladkami do WC żeby nie wyleciało nic... Czad hahaha
no właśnie takich sytuacji się obawiam, bo to w pewnym sensie kolejny stres. Podobno u mnie w szpitalu to nie jest przymus przed porodem, ale sama nie wiem, a jak podczas wysiłku rodzenia zrobię coś tam na stole? To dopiero będzie masakra, o ile to możliwe... A Wy dziewczyny będziecie chciały lewatywę przed porodem?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-11-17, 09:37   #4250
niunia_ona
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kruszynkaa88 Pokaż wiadomość
Dokładnie, juz długie stanie i siedzenie stanowczo NIE, ja to nie dość że troszkę puchnę jak długo stoję i chodzę, to nawet leżeć juz się nie da. Wszystko boli

Strach sie bać co będzie np w lutym nasi Tż będą nas kulać z boku na bok, z górki i pod górkę hahaha
mam nadzieję że tak żle nie będzie haha

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
Stary 2014-11-17, 09:37   #4251
kruszynkaa88
Rozeznanie

Cytat:
O nie, ja właśnie jestem przerażona lewatywą i cięciem krocza Niczego innego się nie boję, boleć będzie, każda z nas inaczej będzie ten ból przeżywać, ale to wyciekanie z tyłka, które będzie stresować i te cięcie, że później ani siedzieć, ani stać
Stary 2014-11-17, 09:41   #4252
MaMusKA29
Wtajemniczenie

Witam się z rana, ale naprodukowałyście przez weekend maskara.
Ja dzisiaj rano byłam na glukozie i z samego rana awantura w kolejce do laboratorium pokłóciły się dwie kobiety która była pierwsza a ja im na to że jakby nie patrzeć to pierwszeństwo mają kobiety w ciąży jak na mnie spojrzały, a ja w śmiech. Co do samego wypicia glukozy nie było tak źle, mały tak mnie kopał że nie wiedziałam jak mam siedzieć w ogóle to jest ostatnio bardzo ruchliwy i niektóre kopniaki naprawdę bolą, z córką tak nie miałam.
karhau - witaj
Ja dzisiaj zaczynam 25 tc
mon9- miałam to samo obudziłam się o 1 w nocy na siusiu i do 4 się męczyłam

niunia_ona- jak możesz to dopisz do mnie imię synka KUBA
MaMusKA29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-17, 09:43   #4253
kruszynkaa88
Rozeznanie

A tak w ogóle to dzień dobry
My się ostatnio wysypiamy dzięki poduszce-kojcowi nigdy bym nie pomyślała, że przytulenie do poduszki, z jednym jej końcem pod głową, a drugim między nogami może przynieść taki efekt Tylko się w nią wtulę i mnie nie ma Gorzej czasem się z niej w nocy na szybko wyplątać, gdy siusiu woła

U nas znów ponuro, normalnie depresji można dostać
Stary 2014-11-17, 09:45   #4254
MaMusKA29
Wtajemniczenie

Cytat:
O nie, ja właśnie jestem przerażona lewatywą i cięciem krocza Niczego innego się nie boję, boleć będzie, każda z nas inaczej będzie ten ból przeżywać, ale to wyciekanie z tyłka, które będzie stresować i te cięcie, że później ani siedzieć, ani stać
Ja lewatywy nie miałam jak rodziłam córkę,ale strasznie mnie przeczyściło dzień przed porodem, więc nie było problemy, teraz też nie chcę mieć lewatywy, co do nacięcia krocza to w ogóle nie czułam jak mnie nacinali, gorzej było z szyciem ale dało się przeżyć a co do siadania to mogłam bez problemu od razu
Stary 2014-11-17, 09:47   #4255
niunia_ona
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mamuska29 Pokaż wiadomość
witam się z rana, ale naprodukowałyście przez weekend maskara.
Ja dzisiaj rano byłam na glukozie i z samego rana awantura w kolejce do laboratorium pokłóciły się dwie kobiety która była pierwsza a ja im na to że jakby nie patrzeć to pierwszeństwo mają kobiety w ciąży jak na mnie spojrzały, a ja w śmiech. Co do samego wypicia glukozy nie było tak źle, mały tak mnie kopał że nie wiedziałam jak mam siedzieć w ogóle to jest ostatnio bardzo ruchliwy i niektóre kopniaki naprawdę bolą, z córką tak nie miałam.
karhau - witaj
Ja dzisiaj zaczynam 25 tc
mon9- miałam to samo obudziłam się o 1 w nocy na siusiu i do 4 się męczyłam

niunia_ona- jak możesz to dopisz do mnie imię synka kuba
dopisane ;]

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
Stary 2014-11-17, 09:48   #4256
MaMusKA29
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez niunia_ona Pokaż wiadomość
dopisane ;]
Dziękuję kochana
Stary 2014-11-17, 09:48   #4257
kruszynkaa88
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez MaMusKA29 Pokaż wiadomość
Ja lewatywy nie miałam jak rodziłam córkę,ale strasznie mnie przeczyściło dzień przed porodem, więc nie było problemy, teraz też nie chcę mieć lewatywy, co do nacięcia krocza to w ogóle nie czułam jak mnie nacinali, gorzej było z szyciem ale dało się przeżyć a co do siadania to mogłam bez problemu od razu
Mam nadzieję, że z emocji tez mnie przeczyści samo z siebie
Stary 2014-11-17, 09:51   #4258
niunia_ona
Zakorzenienie

Cytat:
A tak w ogóle to dzień dobry
My się ostatnio wysypiamy dzięki poduszce-kojcowi nigdy bym nie pomyślała, że przytulenie do poduszki, z jednym jej końcem pod głową, a drugim między nogami może przynieść taki efekt Tylko się w nią wtulę i mnie nie ma Gorzej czasem się z niej w nocy na szybko wyplątać, gdy siusiu woła

U nas znów ponuro, normalnie depresji można dostać
U MNIE też ponuro ble ;/
ale taka pora roku trzeba się przyzwyczaić...

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
Stary 2014-11-17, 09:59   #4259
Lila_17
Rozeznanie

Hej Mamusie Gratulacje za kolejne tygodnie, oj ten czas leci niech tylko rok się skończy to dopiero będzie z górki;P Ja zaczynam 23 tydzieńAle Wam zazdroszczę tych pięknych ciuszków z lumpków i za takie ceny, muszę coś pomyśleć, gdzie tu jechać, by kupić coś dobrego i niedrogiego
A mam do Was pytanko, czy któraś z Was ma bóle bioder? Ja ostatnio miałam prawego, a dziś w nocy lewe, tak bardzo, że nie mogłam się przekręcić i się zastanawiam, czy to normalne, czy może spowodowane ogromnym stresem w sobotę...
Lila_17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-17, 10:03   #4260
niunia_ona
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lila_17 Pokaż wiadomość
Hej Mamusie Gratulacje za kolejne tygodnie, oj ten czas leci niech tylko rok się skończy to dopiero będzie z górki;P Ja zaczynam 23 tydzieńAle Wam zazdroszczę tych pięknych ciuszków z lumpków i za takie ceny, muszę coś pomyśleć, gdzie tu jechać, by kupić coś dobrego i niedrogiego
A mam do Was pytanko, czy któraś z Was ma bóle bioder? Ja ostatnio miałam prawego, a dziś w nocy lewe, tak bardzo, że nie mogłam się przekręcić i się zastanawiam, czy to normalne, czy może spowodowane ogromnym stresem w sobotę...
za 23 tydzień
niestety nie pomogę Ci w sprawie bólu bioder , nie miewam takich dolegliwości..

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości