![]() |
#4231 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy marzec 2016 epizod 1
Moooniaaaa - waham się nad warsztatami tym bardziej nosić dziecko w lato.. Moja jest zimnolubna i boję się, że będziemy się kisic w tej chuście (jeśli ja oczywiście polubi)
Właśnie z tym kręgosłupem nie chodzi o literkę C jakby fasolka. Wyobraź sobie ze patrzysz z przodu na mnie i dziecko jest przodem do mnie jak w chuście. Ona się wygina na bok w literkę C :-( Poszła spać.. Alleluja :-/ wypija dwa cycki i 150ml odciagnietego. Chyba pobija rekord forumowych żarłoków, nawet je więcej niż starsze od niej dzieci :-/
#4232 |
Wtajemniczenie
|
Marta ode mnie też wszystkiego najlepszego!
![]() ![]() ![]()
#4233 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez ktoregos_dnia Czas edycji: 2016-06-13 o 20:19 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4234 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() My kapiemy w hipp i kupiłam teraz kilka kosmetyków z momme, jak skończymy te, to wyprobujemy. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4235 |
Zadomowienie
|
My od czasu ataku trądzika niemowlęcego używamy Latopica do kąpieli i do smarowania i bardzo go sobie chwalę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4236 |
Zakorzenienie
|
Kinga mąż juz wrocil?
#4237 |
Zadomowienie
|
Gdzie tam. Będzie gdzieś tak o 23:50. W tygodniu tak wraca pracy.
Zastanawiam sie jaki by mu jeszcze numer wywinąć. Chociaż tak naprawdę to nie bawi mnie to,tylko płakać mi się chce. Jest mi tak bardzo przykro,że nie wiem czy jest coś co może zrobić żeby naprawić to, co powiedział. Czasem sobie myślę, że nie chce mi sie walczyć o związek, ze wolę chyba być sama niż co i rusz o coś sie szarpać |
![]() ![]() |
![]() |
#4238 |
Wtajemniczenie
|
32-nie wiem o co chodzi, bo dzisiaj znowu na wieczór zanosiła się płaczem, jeść nie chciała. Ponosiłam ją, rozpoczęła, zjadła, i odłożona do łóżeczka zasnęła ok.21
![]() U nas obstawiam skok(tylko trwałby już z 4 dni, więc nie wiem) albo ząbki. Miłego wieczoru i spokojnej nocy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4240 |
Zakorzenienie
|
Idę się położyć spać. Oby jutro był lepszy dzień
![]() ---------- Dopisano o 20:46 ---------- Poprzedni post napisano o 20:12 ---------- Właśnie ja też nie wiem czy skok czy zęby, czy podawać p-bolowe czy nie.... Zdjęłam przed chwila zupę z pieca na jutro, gdyby tak jutro też był gorszy dzień to chociaż obiad mam ---------- Dopisano o 20:48 ---------- Poprzedni post napisano o 20:46 ---------- Kinga - Przytulam, wierzę, że jest Ci smutno. Myślę że nawet bez numerów wie, że jesteś zła i jest Ci przykro. Dzieci były zdziwione ze się przeprowadziłas?
#4241 |
Zadomowienie
|
Powiedziałam Oli, że przenoszę się z Alicją, bo w sypialni jest za gorąco i ciężko się śpi.
Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
#4242 |
Zakorzenienie
|
Lada dzień się wszystko wyjaśni, bo przecież nie możecie tak mieszkać wiecznie. Mam nadzieje ze się ogarnie i postapi jak mężczyzna..
#4243 |
Zadomowienie
|
Ja mu dzisiaj powiedzialam, ze składam pozew rozwodowy, bo skoro dla niego za szybko się dzieje, to mi szkoda marnować życia...
#4244 |
Zakorzenienie
|
Oj, ostro. Co on na to?
To tylko mocna groźba która ma go postawić po pionu mam rozumieć?
#4245 |
Zadomowienie
|
Twierdzi, że to głupota, że on tym co powiedział nie chciał poddać w wątpliwość tego, że jesteśmy razem i w ogóle nie wie dlaczego tak powiedział. Ale ja mam mieszane uczucia. Wezmę sytuację na kilka dni na przeczekanie i zobaczę co dalej...
![]() |
#4246 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
A ja jak się klocilam z tż to pięknie chudlam. Jak się podkoszulek pogodzilismy to już odrobilam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Uspokoiła Cie ta wizyta? Czy dalej się stresujesz? Dark, ale ma spalanie ta Twoja kruszyna no nie mogę ![]() Oby jutrzejszy dzień był lepszy, a jak będzie krzyk to dawaj jej jeść i juz ;-) Stasiek dziś tez gardzil cycem. Rano zjadł o 6 potem nic nie chciał do 11 ani butli od cioci ani maminego cycka. Następnie ni stąd ni zowąd położony na brzuchu podparty na łokciach tak wysoko trzymał głowę jakby robił tak zawsze, a jeszcze wczoraj ledwie ja potrafił utrzymać chwilę tuż nad powierzchnią. Szok normalnie. Czas spać. Tż zasnął ze starszym, ja ogarnelam dół, posiedzialam chwilę i koniec laby. ---------- Dopisano o 23:10 ---------- Poprzedni post napisano o 23:08 ---------- Kinga mam nadzieje ze mąż szybko się ogarnie. Musi sobie przemyśleć parę spraw. Oby doszedł do właściwych wniosków. Nadia współczuję. Nie znoszę jak mój tż pije. Rzadko się upija, ale piwko to jest niemal codziennie. Ostatnio jak mu to wytknelam to się wkurzył. Ech. Faceci. |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4247 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#4248 |
Konto usunięte
|
dzięki za kciuki i rady odnośnie ubioru, chyba wszystko idzie ku dobremu. Edytowane przez 201704101323 Czas edycji: 2016-06-14 o 11:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#4249 |
Zakorzenienie
|
Z tymi naszymi mężami to widzę problem na problemie.. Kinga oni tak chrzanią czasem nie myśląc zupełnie co wychodzi i potem takie są skutki, a my ważymy słowa i w życiu naszych ust by coś takiego nie padło. Znam to. Oby się szybko wyjaśniło. Tez pewnie bym się zawzięła jak Ty po takich tekstach.
Nadia ciesze się ze wybrałaś zestaw który mi się spodobal. Byłego na pewno skrecalo ![]() Dark przeszło Ci trochę? Śpi mała spokojnie? My z tż i Jurkiem pojechaliśmy wczoraj na obiad (wciąż trwa rekompensata za sobotnie pijaństwo ![]() Lewek - jestem trochę spokojniejsza, to b.dobry lekarz ten ordynator, wszyscy go cenia. Skoro tak twierdzi to nie ma co panikować i się obwiniać. Najgorzej ze ja juz miałam wyrzuty cokolwiek zjadłam on od razu wyczuł sprawę i powiedział ze nie jemy nabialu i tyle z ograniczeń. I że mam nie słuchać jak ktokolwiek każe mi zarzucić karmienie piersią. No lepiej mi trochę. Może się to wszystko będzie normowac powoli w tym małym brzuszku. Jurek się najadł. Wracamy do spania.
![]() |
#4250 |
Zakorzenienie
|
Witam z pierwszego karmienia
#4251 |
Rozeznanie
|
u nas tez pierwsze ale o tej porze wypada to zaliczyć do nowego dnia.
dzis szczepienie ![]() wykonczy mnie ten tydz... a to dopiero wtorek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4252 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]()
![]() |
#4253 |
Zakorzenienie
|
U nas chyba na dobre juz pobudka ale to dobrze bo i tak zaraz Zuzie musze budzić
#4254 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4255 |
Zadomowienie
|
moooniaaa wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy. Życzę Wam żebyście w miłości i zgodzie wychowali Waszą Tosie, a być może w przyszłości także jej rodzeństwo, na dobrego mądrego człowieka. I żebyście zawsze razem patrzyli w tym samym kierunku i dążyli do tych samych celi
![]() Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 07:03 ---------- Poprzedni post napisano o 06:58 ---------- Nadia OPOWIADAJ ze szczegółami, bo my tu w tych naszych gosposiowych zyciach jesteśmy głodne opowieści rodem z harlequinów ![]() Mój szanowny mąż stał wczoraj jak ta sierota w drzwiach salonu. Jak zapytałam co chce, to się zmieszal i powiedział dobranoc. Generalnie to wiem, że dzisiaj spotka się ze swoją byłą (szczegóły na fb) Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
Fotografia to zwierciadło Emocji, piękno Momentów, magia Miejsc... Edytowane przez Kiinga26 Czas edycji: 2016-06-14 o 05:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#4256 |
Wtajemniczenie
|
Moooniaaa-wszystkiego najlepszego dla Was!! Radości ze wspólnego życia
![]() Kinga-jesteś silną kobietką!! Może nie będzie tak źle, że będziesz musiała składać papiery rozwodowe. Nadia-opowiadaj ![]() Lewek-a czym smarować tą starą ciemieniuchę? Do tej pory smarowałam oliwką przed kąpielą i wyczesywałam. U nas była jedna pobudka ok.3 i teraz już wstajemy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4257 |
Zakorzenienie
|
Monia, najlepszego dla Was i Tosi.
![]() U nas pospacerowane. Grzmi i leje, do tego jest tak ciemno jakby był wieczór. ![]()
![]() |
#4258 |
Zakorzenienie
|
Milenujdka - u nas ekstra się sprawdził Tadek na ciemieniuchę z Ziajki. Na prawdę super super! Ostatni raz czekałam ja z dwa tygodnie temu i ani jednej łuski od tego czasu. Porządnie wczesalam jej ten balsam w głowę jeszcze na przewijaku jak leżała na Brzuszku. W międzyczasie przygotowałam wodę, ręcznik itd. Podczas kąpieli było drugie mycie tym balsamem tez szczotka. Ok 2-3 min masażu. Po kąpieli poświęciłam ok 20 min na wyczesywanie tego dziadostwa z włosków i od tej pory nic! Zrobiłam raz i porządnie i jest ekstra! Wcześniej też używałam oliwki ale preparat za 7 zł spisał się lepiej.
---------- Dopisano o 05:26 ---------- Poprzedni post napisano o 05:24 ---------- A u nas słoneczko i ciepło. Wczoraj wieczorem były chmury. Wszystko poszło na północ.
#4259 |
Wtajemniczenie
|
Monia wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy
![]() ![]() Nadia Czekamy na więcej opowieści ze spotkania ![]() Wczoraj mieliśmy niezapowiedzianych gości pod wieczór To młoda para, kuzyn tzta który bral ślub w sobotę Mieliśmy iść na wesele ale zrezgnowalismy ze względu na małego I tak nie mielibyśmy go z kim zostawić ale na ślub pojechaliśmy Przywiezli ciasto i kilka flaszek ;-) mieli też prezent dla małego To bardzo miłe z ich strony Dobrze ze poszłam wcześniej na orbitreka i zdążyłam się wykąpać W domu balagan ale szybko z tztem ogarnelismy co trzeba I mały tez juz spał Potem się przebudzal ale generalnie ładnie pospal Fajnie się gadalo i pojechali zdrowo po północy ;-) Dziś pewnie będę odsypiac ;-)
#4260 |
Zakorzenienie
|
Kinga - z była? Po co z była? :|
Moooniaaaa - wszystkiego naj dla was ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:50.