Plotkowy dla dietetyczek :) - Strona 143 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka

Notka

Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-06-24, 13:22   #4261
oreganka
Zakorzenienie

Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :)

Cytat:
Napisane przez gujana Pokaż wiadomość
sluchaj, ale zwiazek nie musi(nie powinien!) polegac na tym, ze "nie mozesz sama decydowac" co bedziesz robic. mozesz! to kwestia wzajemnego zrozumienia się. są pary ktore lubia byc jakby "wzajemnie zalezne" a sa osoby, ktore mimo bycia razem prowadza swoje wlasne zycie. kwestia kto co lubi. jesli czujesz ze troszke Cie przytlacza to sie z nim rzadziej spotykaj i juz. idz sobie dzis na basen, tak jak piszesz. najwazniejsze zebys dobrze sie czula, a co tam z nim bedzie, to sie zobaczy. sytuacja sama sie rozwinie i wyjasni, niezaleznie od tego co tam teraz sobie myslisz i jak to wszystko analizujesz.

oczywiscie jesli faktycznie chlopak Cie nudzi, to byc moze poprostu Ci nie odpowiada i to dlatego. wowczas nie ma sie co zmuszac

sciskam kochana, bedzie dobrze, nie popadaj nam tu w doly, bo nie ma sensu

a ja dalej wizazuje, zamiast pisac wieczorem bede plakac jak nic

oreganka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-24, 13:34   #4262
anniaa

witam
lolcia mnie ciagnie kusi ten kumpel zebym z nim poszła
enda ale pisała tam wczesniej jak ja czytałam ze ona zakłada nowy blog bo tamten jej sie cały czas psuł

kurde spac mi sie chce psozłam spac po 3.00 wstałam o 5.00( bo myslałam ze jest 9.00 ajc te moje oczy coraz gorzej widza ) no i potem zaczełam sms i chyba na pól godzinki sie przespałam i wstałam o 7.00

Nigdy nie zmienisz swojego życia dopóki nie zmienisz czegoś, co codziennie robisz..

anniaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-24, 13:35   #4263
agness51
Zakorzenienie

Cytat:
A ja dzisiaj joggingowalam rano ogolnie to ja nie lubie biegac no chyba ze tak w ramach jakiegos innego sportu (wiecej jak pol zycia trenowalam koszykowke ). ale wczoraj wieczorem jak sie kladlam uznalam ze musze cos ze soba zrobic, cwiczyc tak w domu za bardzo nie lubie, regularnie to jedynie brzuszkow w miare pilnuje (ale to tez tak zrywami, choc ostatnio nawet mi idzie ). baseny mi zamkneli ostatnio na rzecz nie krytych, a zeby na taki isc to ja potrzebuje troszke ladniejsza pogode, a nie taka wietrzysta jak ostatnio. no wiec padlo na bieganie przyznam ze milo sie rozbudzilam.

no a niebawem biore sie za pisanie
ech...
Super,że się zebrałaś i pobiegałaś

Cytat:
no i wogole to.. wstalam o 8! zeby jeszcze przed 9 wyjsc na ten jogging (najpierw na rozgrzewke rower, wiec trening wyszedl mi na godzinke ) ale fajnie, jak bym w tygodniu znalazla czas to tez sobie musze zrobic taka pobudke
Widzę,że się zawzięłaś,ja nienawidzę biegać wrrr Ale może zacznę,kto wie

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
na pewno n ie ma sensu się dołować to normalne żę myślisz, niestety myślenie nie da się wyłączyć (a sama bym chciała czasami, bo generalnie zajmuję się myśleniem co na zdrowie mi nie wychodzi ) ale masz wakacje, znajdź sobie jakieś absorbujące i ciekawe zajęcia żeby myśleć jak najmniej
będzie dobrze

rodzice rano pojechali do Włoch a ja siedzę i totalnie się obijam przejrzałąm trochę notatki, zjadłam owsiankę, kawę wypiłam..... chyba idę zrobić zaraz a6w bo dziś już ostatni dzień i nie mogę się doczekać kiedy będe miała to za sobą
Masz rację

Gratuluję A6W

Brać sie za naukę!

Cytat:
sluchaj, ale zwiazek nie musi(nie powinien!) polegac na tym, ze "nie mozesz sama decydowac" co bedziesz robic. mozesz! to kwestia wzajemnego zrozumienia się. są pary ktore lubia byc jakby "wzajemnie zalezne" a sa osoby, ktore mimo bycia razem prowadza swoje wlasne zycie. kwestia kto co lubi. jesli czujesz ze troszke Cie przytlacza to sie z nim rzadziej spotykaj i juz. idz sobie dzis na basen, tak jak piszesz. najwazniejsze zebys dobrze sie czula, a co tam z nim bedzie, to sie zobaczy. sytuacja sama sie rozwinie i wyjasni, niezaleznie od tego co tam teraz sobie myslisz i jak to wszystko analizujesz.
Zgadzam się

Oreganko,ściskam Cię mocno,i mam nadzieję,że będzie dobrze

Ja już po kościele,nawet w slepie byłam Zjadłam obiadek i czekam na przyjście koleżanki
Nie mam zamiaru o NIM ciągle myśleć,niech wie,że sobie odpuściłam...

'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. ''
agness51 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-24, 13:40   #4264
anniaa

ja jutro ide biegac bo kurde trzeba zacząc o siebie dbac tylko bede musiała wyjsc juz z domu o 6.30 i zeby sie ludzie nie gapili
ewa gratulue a6w poka zdjecie brzuszka
agness i prawidłowo zoabczysz znajdziesz sobie lepszego

Nigdy nie zmienisz swojego życia dopóki nie zmienisz czegoś, co codziennie robisz..

Stary 2007-06-24, 13:41   #4265
agness51
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anniaa Pokaż wiadomość
witam
lolcia mnie ciagnie kusi ten kumpel zebym z nim poszła
enda ale pisała tam wczesniej jak ja czytałam ze ona zakłada nowy blog bo tamten jej sie cały czas psuł

kurde spac mi sie chce psozłam spac po 3.00 wstałam o 5.00( bo myslałam ze jest 9.00 ajc te moje oczy coraz gorzej widza ) no i potem zaczełam sms i chyba na pól godzinki sie przespałam i wstałam o 7.00

Ojj,no to kładź się wcześniej kochana
Hmm,ja bym chyba nie poszła na Twoim miejscu... ze względu na TŻ-ta

'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. ''
Stary 2007-06-24, 13:45   #4266
anniaa

Cytat:
Napisane przez agness51 Pokaż wiadomość
Ojj,no to kładź się wcześniej kochana
Hmm,ja bym chyba nie poszła na Twoim miejscu... ze względu na TŻ-ta
dlaczego ze wzgledu na niego ??
gadałam z nim (tz) wczoraj przez tel przez poand 3 godz poczym weszlismy razem na gg i gadalismy do 2.00 i potem sms ja sie boje o rachunek tel moejj matki bo uzytkuje z jej tel bo mi sie po tyg kasa z komy skonczyła
ale jutro mi kasa przychodzi ufff

Stary 2007-06-24, 13:46   #4267
agness51
Zakorzenienie

Cytat:
dlaczego ze wzgledu na niego ??
gadałam z nim wczoraj przez tel przez poand 3 godz poczym weszlismy razem na gg i gadalismy do 2.00 i potem sms ja sie boje o rachunek tel moejj matki bo uzytkuje z jej tel bo mi sie po tyg kasa z komy skonczyła
ale jutro mi kasa przychodzi ufff
A TŻ nie będzie zazdrosny,jak tak sobie pójdziesz z innym?

Stary 2007-06-24, 13:48   #4268
anniaa

Cytat:
A TŻ nie będzie zazdrosny,jak tak sobie pójdziesz z innym?
bedzie i to bardzo i dlatego nie pójde ? raczej

Stary 2007-06-24, 13:49   #4269
agness51
Zakorzenienie

Cytat:
bedzie i to bardzo i dlatego nie pójde
No i właśnie o to mi chodziło
Dlatego tak napisałam

Stary 2007-06-24, 13:57   #4270
anniaa

Cytat:
No i właśnie o to mi chodziło
Dlatego tak napisałam
hehe a ja oczywiscie nie zrozumiałam o co chodzi
dobra postanowiłam ze nie ide bo znow bedzie taka akcja jak ostatnio - to co pisałam ci na pw

Stary 2007-06-24, 13:58   #4271
agness51
Zakorzenienie

Cytat:
hehe a ja oczywiscie nie zrozumiałam o co chodzi
dobra postanowiłam ze nie ide bo znow bedzie taka akcja jak ostatnio - to co pisałam ci na pw
No właśnie
Chyba,że pójdziecie w trójkę ()

Stary 2007-06-24, 14:03   #4272
anniaa

Cytat:
No właśnie
Chyba,że pójdziecie w trójkę ()
oj tak powiem Damianowi ze przyjde ( pytał sie czy z nim pójde nie mówic nic o tym ze nie moge przyjśc z kims ) z Michałem ciekawe by było

Stary 2007-06-24, 14:05   #4273
agness51
Zakorzenienie

Cytat:
oj tak powiem Damianowi ze przyjde ( pytał sie czy z nim pójde nie mówic nic o tym ze nie moge przyjśc z kims ) z Michałem ciekawe by było
Hihi,śmiesznie by było

Uciekam,może wpadnę do Was wieczorkiem

Stary 2007-06-24, 14:05   #4274
anniaa

Cytat:
Hihi,śmiesznie by było

Uciekam,może wpadnę do Was wieczorkiem
miłego dnia

Stary 2007-06-24, 14:29   #4275
Apiska
Zakorzenienie

Cytat:
A ja dzisiaj joggingowalam rano ogolnie to ja nie lubie biegac no chyba ze tak w ramach jakiegos innego sportu (wiecej jak pol zycia trenowalam koszykowke ). ale wczoraj wieczorem jak sie kladlam uznalam ze musze cos ze soba zrobic, cwiczyc tak w domu za bardzo nie lubie, regularnie to jedynie brzuszkow w miare pilnuje (ale to tez tak zrywami, choc ostatnio nawet mi idzie ). baseny mi zamkneli ostatnio na rzecz nie krytych, a zeby na taki iść to ja potrzebuje troszke ladniejsza pogode, a nie taka wietrzysta jak ostatnio. no wiec padlo na bieganie przyznam ze milo sie rozbudzilam.
Jakiś czas temu też miałam taką wene, na poranne biegania, tym bardziej że wychodzę co rano o 7 z psem na łąkę, ale nie wysypiam się ostatnio i chodzę rano jak pijana, potykam się na prostej drodze hehe Może powinnam wypić rano jakiś napój energetyzujący? Np. woda+cukier+cytryna?

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
rano pojechali do Włoch a ja siedzę i totalnie się obijam przejrzałąm trochę notatki, zjadłam owsiankę, kawę wypiłam..... chyba idę zrobić zaraz a6w bo dziś już ostatni dzień i nie mogę się doczekać kiedy będe miała to za sobą
A Ty dlaczego nie zabrałaś się z rodzicami do Włoch? Ja bym nie popuściła takiego wyjazdu, ale chyba widzę, że masz jeszcze jakieś egz?
Pokaż efekty po A6w

Spadam robi murzynka, czekam aż masa wytrygnie, mniami ;D

Aaa dziewczyny powiedzcie mi, czy któraś z Was ma może konto na jakimś portalu randkowym, fotka.pl, sympatia, ilove?
Ślub
: 28.09.2013r

41/40
Apiska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-24, 14:35   #4276
Atram
xxyy

Ewusia, pochwal sie brzuszkiem po a6w
Stary 2007-06-24, 15:10   #4277
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
gratuluje a6w!

no ja nie wiem, co mi odbilo z tym bieganiem bo faktycznie nigdy nie przepadalam za joggingiem ale znalazlam wczoraj na wizazu taki trening dla poczatkujacych, od Smoczka, no i nieco zmodyfikowalam sobie poczatek, bo wydawal mi sie zbyt prosty (ostatecznie codziennie smigam rowerkiem wiec troszke kondycji mam) i mam nadzieje ze bede troszke biegac wg tego planu. jest fajny, bo stopniowo zwieksza sie dystans, poza tym polowe sie biegnie a polowe sie maszeruje (ja robilam 3 minuty biegu 2 minuty marszu, i tak 6 razy) wiec czlowiek sie nie zniecheca bo w tych przerwach na marsz sie odpoczywa. nastepnym razem bede probowac 4 minuty biegac, a 1 maszerowac tylko kiedy ja w tygodniu znajde na to czas moze jakos ktoregos wieczorka.

a do biegania faktycznie nie trzeba towarzystwa, nawet lepiej samemu, bo wtedy biegnie sie swoim tempem itd. ja wole sama

Ewus, mam nadzieje ze naprawia Ci kolanko i tez sobie za jakis czas pobiegasz

ech, trzeba sie brac za pisanie.. jeszcze nic nie mam
a dziękuję dziwię się sobie sama że taka wytrwałą byłam
w takim razie Tobie wytrwałości w bieganiu
też mam nadzieję zę moje kolana będą nareszcie naprawione

Cytat:
Napisane przez oreganka Pokaż wiadomość
tak coś w tym jest, tak jak mówisz czuję troszeczkę że moja przestrzeń jest zagrożona,już nie mogę sobie sama decydować kiedy gdzie i z kim pójdę itd. może to trochę irracjonalne, ale jednak
chyba odwołam dzisiejsze spotkanie i pojadę sobie na basen sama, popływam trochę to moze poczuję się lepiej
niby nie moja wina, ale jednak mam wrażenie ze on się bardzo angażuje (za bardzo) i bardzo się stara, a ja tak raczej olewam wszystko, nie chcę żeby potem cierpiał jak nic z tego nie wyjdzie,
niedawno przerabiałam podobną sytuację i na koniec nie było miło

postaram sie tyle nie myśleć
tylko ja wszystko porównuje z moim poprzednim poważnym związkiem, wtedy od pierwszego spotkania wiedziałam że chcę z nim być, z niecierpliwością czekałam na każde spotkanie, a teraz to widać jak jest, jestem znudzona po kilku spotkaniach, nie wiem może ja po prostu boję się zaangażować
nic dziwnego... ale w sumie... wiesz co ja też tak mam, tylko że <co gorsza chyba> już nie wierzę żę mi się przytrafi taka wielka miłość... z obecynm TŻ mi się układa i w ogóle jest fajnie ale to już nie są te wielkie uniesienia, czekanie na telefon, czekanie na spotkanie... obawiam się że to już nigdy nie będzie tak.. wtedy byłam młoda, wydawało mi się że cały świat jest mój skoro on jest mój... a jak się rozpadło to przestałam wierzyć w takie cuda.....
dlatego Ci piszę ciągle żebyś nie patrzyła na pozory... bo być moze coś się głębiej kryje
ale jeśli faktycznie nie będzie Ci ten układ odpowiadał to nie próbuj sie męczyć, bo to bez sensu, życie jest za krótkie
jakkolwiek będzie, oby było dobrze

Cytat:

Gratuluję A6W

Brać sie za naukę!

Nie mam zamiaru o NIM ciągle myśleć,niech wie,że sobie odpuściłam...
dziękuję
za naukę się nadal nie wzięłam straszna jestem
masz rację, nie warto i nim myśleć

Cytat:
ja jutro ide biegac bo kurde trzeba zacząc o siebie dbac tylko bede musiała wyjsc juz z domu o 6.30 i zeby sie ludzie nie gapili
ewa gratulue a6w poka zdjecie brzuszka
agness i prawidłowo zoabczysz znajdziesz sobie lepszego
zrobię zdjećie jak mi się baterie naładują czyli chyba dopiero jutro

Cytat:
Napisane przez Apiska Pokaż wiadomość

A Ty dlaczego nie zabrałaś się z rodzicami do Włoch? Ja bym nie popuściła takiego wyjazdu, ale chyba widzę, że masz jeszcze jakieś egz?
Pokaż efekty po A6w

Spadam robi murzynka, czekam aż masa wytrygnie, mniami ;D

Aaa dziewczyny powiedzcie mi, czy któraś z Was ma może konto na jakimś portalu randkowym, fotka.pl, sympatia, ilove?
przede wszystkiem to musze pilnować domu dziadka i psa jak nie ma rodziców, poza tym jak wspomniałaś mam jeszcze egzaminy, oprócz tego noga nie pozwala mi na takie wycieczki a poza wszystkimi tymi problemami to po prostu nie lubię jeździć z rodzicami na wakacje, strasznie mnie wtedy irytują

ja nie mam na żadnym portalu konta nie podobają mi sie w ogóle takie rzeczy

Cytat:
Napisane przez Atram Pokaż wiadomość
Ewusia, pochwal sie brzuszkiem po a6w
nie ma się za bardzo czym chwalić, do brzuszka Ather mi jeszcze baaaaardzo daleko ale zrobię fotkę

idę robić obiad... cudownie, o 16.30 przyjeżdża TŻ a ja z mokrymi włosami, rozwalona, bez obiadu i książek nie tykłam....... co perspektywa wakacji robi z czlowiekiem

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-24, 15:18   #4278
gujana
Wtajemniczenie

Cytat:
bedzie i to bardzo i dlatego nie pójde ? raczej
hmmm, dobrze ze moj TŻ nie jest zazdrosny bo inaczej bysmy sie raczej "nie dogadali". lubie spotykac sie zeznajomymi bez TŻta, rowniez z chlopakami, i raczej bym z nich nie zrezygnowala przez jakas glupia i bezpodstawna zazdrosc

gujana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-24, 15:21   #4279
nefre
Zakorzenienie

GG do nefre

Apiska - ja miałam na fotka.pl i tak poznałam swojego Tż-ta i leci nam 16 miesiąc... Centrlanie jakieś kwioty do tego portalu wyślę

Wczorajszy dzien był cudowny. Bez TZ-ta, ale i tak cudowny. jakich ja ludzi poznałam. Po prosut poezja. Z ogniska (z młodzieżowego) wróciłam taka przepełniona radością. Nie sądziłam, ze moje życie tak bardzo się zmieni po pewnym wydarzeniu. Po prostu jestem szczęsliwa w duchu. Wiadomo ma się złe dni, ale ja wiem, ze zawsze kogoś mam, kto mi pomoże, kto się zaopiekuję. Sela. Ahh

Oreganko - to poczucie przestrzeni.. też tak miałam, ale na początku znajomości. Poczułam się trochę jak w klatce, nie lubiałam tej kontroli. Jednak teraz jest już luźno Mam pytanie : jesteś z Rybnika może?

Aaa ! jutro do praca! Będę ludizom wciskała kredyty Trzymajcie kciuki proszę

Lolcia - pamiętasz co Ci pisałam na gg ? Z tą dziewczyną już lepiej. Tzn. zaczęła jeśc z tego co wiem i widze (mam z nią lepszy kontakt).

życiowy parkiet bywa śliski
nefre jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-24, 15:24   #4280
oreganka
Zakorzenienie

Cytat:
hmmm, dobrze ze moj TŻ nie jest zazdrosny bo inaczej bysmy sie raczej "nie dogadali". lubie spotykac sie zeznajomymi bez TŻta, rowniez z chlopakami, i raczej bym z nich nie zrezygnowala przez jakas glupia i bezpodstawna zazdrosc
no i dobrze, fajne, zdrowe podejście

Stary 2007-06-24, 15:25   #4281
gujana
Wtajemniczenie

Ewusia, a ja nie zaczelam pisac, mozemy sobie podac rece

ja tez z rodzicami na wakacje nigdy nigdzie nie jezdzilam,no moze jak mala bylam... nie chodzi o to ze mamy zly kontakt, wrecz przeciwnie. ale tak jakos nie wyobrazam sobie urlopowac z rodzicami

Stary 2007-06-24, 15:25   #4282
oreganka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nefre Pokaż wiadomość
Apiska - ja miałam na fotka.pl i tak poznałam swojego Tż-ta i leci nam 16 miesiąc... Centrlanie jakieś kwioty do tego portalu wyślę

Wczorajszy dzien był cudowny. Bez TZ-ta, ale i tak cudowny. jakich ja ludzi poznałam. Po prosut poezja. Z ogniska (z młodzieżowego) wróciłam taka przepełniona radością. Nie sądziłam, ze moje życie tak bardzo się zmieni po pewnym wydarzeniu. Po prostu jestem szczęsliwa w duchu. Wiadomo ma się złe dni, ale ja wiem, ze zawsze kogoś mam, kto mi pomoże, kto się zaopiekuję. Sela. Ahh

Oreganko - to poczucie przestrzeni.. też tak miałam, ale na początku znajomości. Poczułam się trochę jak w klatce, nie lubiałam tej kontroli. Jednak teraz jest już luźno Mam pytanie : jesteś z Rybnika może?

Lolcia - pamiętasz co Ci pisałam na gg ? Z tą dziewczyną już lepiej. Tzn. zaczęła jeśc z tego co wiem i widze (mam z nią lepszy kontakt).
tak jestem z Rybnika
też kiedyś ludziom kredyty wciskałam

Stary 2007-06-24, 15:43   #4283
gujana
Wtajemniczenie

Cytat:
no i dobrze, fajne, zdrowe podejście

kiedys mialam chlopaka (5lat) i byl bardzo zazdrosny. nie wiem jak to tyle czasu znosilam
obecny TŻ wlasciwie mnie musial od poczatku nauczyc, ze kazdy ma prawo do wlasnego zycia, znajomych, przyjaciol,planow, a to co jest miedzy nami, jesli jest prawdziwe, nie jest zagrozone. tym samym spedzam sobie rok w Niemczech i realizuje wlasne plany, w ktorych on mnie wspiera. w przypadku poprzedniego chlopaka bylo by to zupelnie nierealne bo umarlby z zazdrosci, do ktorej nie mial zadnych powodow. i ta jego chora zazdrosc a tym samym ograniczanie mnie(ale rowniez siebie, bo to bardzo absorbujace "zajecie" - bycie zazdrosnym ) doprawadzilo wkoncu do rozpadu tamtego zwiazku. nie wiem jak dalam sie tak zamknac w klatke, moze przez to ze bylam mlodsza niz teraz

podobnie teraz po powrocie wyjezdzam z przyjaciolka na kilka dni, troszke odpoczac i wogole, zrobic sobie jakies mini wakacje. TŻ pracuje i nie dostanie narazie urlopu, ale to nie jest powod zebym ja nie mogla gdzies pojechac skoro mam wolne. jestem pewna ze w przypadku tamtego chlopaka bylby krzyk i rozpacz z tego powodu

Stary 2007-06-24, 15:44   #4284
Apiska
Zakorzenienie

Cytat:
No własnie wiele osób znalazło swoich TŻów właśnie przez takie portale i tak sie zastanawiam

Murzynek mi nie wyszedł, zakalec się zrobił, nie mam pojęcia dlaczego ;( Może Wy wiecie dlaczego tak się robi? Aa i żadko kiedy ciasto rośnie mi, zazwyczaj tylko środek lekko podchodzi do góry.
Ślub

41/40
Stary 2007-06-24, 15:57   #4285
oreganka
Zakorzenienie

Cytat:
kiedys mialam chlopaka (5lat) i byl bardzo zazdrosny. nie wiem jak to tyle czasu znosilam
obecny TŻ wlasciwie mnie musial od poczatku nauczyc, ze kazdy ma prawo do wlasnego zycia, znajomych, przyjaciol,planow, a to co jest miedzy nami, jesli jest prawdziwe, nie jest zagrozone. tym samym spedzam sobie rok w Niemczech i realizuje wlasne plany, w ktorych on mnie wspiera. w przypadku poprzedniego chlopaka bylo by to zupelnie nierealne bo umarlby z zazdrosci, do ktorej nie mial zadnych powodow. i ta jego chora zazdrosc a tym samym ograniczanie mnie(ale rowniez siebie, bo to bardzo absorbujace "zajecie" - bycie zazdrosnym ) doprawadzilo wkoncu do rozpadu tamtego zwiazku. nie wiem jak dalam sie tak zamknac w klatke, moze przez to ze bylam mlodsza niz teraz

podobnie teraz po powrocie wyjezdzam z przyjaciolka na kilka dni, troszke odpoczac i wogole, zrobic sobie jakies mini wakacje. TŻ pracuje i nie dostanie narazie urlopu, ale to nie jest powod zebym ja nie mogla gdzies pojechac skoro mam wolne. jestem pewna ze w przypadku tamtego chlopaka bylby krzyk i rozpacz z tego powodu
też się dałam zamknąć do klatki na kilka lat, teraz już nie wyobrażam sobie takiego życia, teraz już nie uznaję zazdrości w związku,

Cytat:
No własnie wiele osób znalazło swoich TŻów właśnie przez takie portale i tak sie zastanawiam

Murzynek mi nie wyszedł, zakalec się zrobił, nie mam pojęcia dlaczego ;( Może Wy wiecie dlaczego tak się robi? Aa i żadko kiedy ciasto rośnie mi, zazwyczaj tylko środek lekko podchodzi do góry.
kurcze mi murzynek tez często zakalcowaty wychodzi, nie wiem od czego to zależy wydaje się że zawsze robię tak samo, ale brat tak go uwielbia że nawet zakalec mu nie przeszadza

Stary 2007-06-24, 16:08   #4286
gujana
Wtajemniczenie

Cytat:
też się dałam zamknąć do klatki na kilka lat, teraz już nie wyobrażam sobie takiego życia, teraz już nie uznaję zazdrości w związku,

kurcze mi murzynek tez często zakalcowaty wychodzi, nie wiem od czego to zależy wydaje się że zawsze robię tak samo, ale brat tak go uwielbia że nawet zakalec mu nie przeszadza
dokladnie, juz sobie nie wyobrazam czegos takiego... ale to tez kwestia pewnej otwartosci i szczerosci, od samego poczatku.

co do murzynka, to ja nigdy nie robilam, wiec nie umiem.. ale lubie bardzo jesc i zakalca tez bym chetnie zjadla

Stary 2007-06-24, 16:15   #4287
Apiska
Zakorzenienie

tez zjem, czekam aż ostrygnie hehe, ale masa taka dobra wyszła, bez grudek, no eh, nie wiem co jest grane. Napisze do Lullaby
Ślub

41/40
Stary 2007-06-24, 16:17   #4288
gujana
Wtajemniczenie

aha, Agness ja tez nie lubie joggingowac... ale - co wizja examow i nauki robi z czlowiekiem.... - nagle nabralam ochoty zawsze podczas sesji jakies cuda wyczyniam, jak sesjaminie to i moj zapal do biegow pewnie sie skonczy

Stary 2007-06-24, 16:31   #4289
śnieżka_
Zakorzenienie

olosie.. przed chwila duze lody z bakaliami a teraz big corny bananowo-czekoladowy sama słodycz
śnieżka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-24, 16:42   #4290
LoLcIa123
Zakorzenienie

Cytat:

Ja mam na fotka.pl od 1,5roku chociaż nie uważam,żeby to był portal randkowy

Cytat:

Trzymam kciuki
Właśnie miałam do Ciebie napisać na gg w tej sprawie,ale nie mogłam Cię złapać,cieszę sie że powolutku wszystko zaczyna się u niej układać

Tymoteusz
23.11.2014r

LoLcIa123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Dietetyka

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości