|
|
#4261 |
|
BAN stały
|
Dot.: Plotkowy dla porzuconych - część II
|
|
|
|
#4262 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zaraz zawijam na silownie ale przed pojde zobaczyc na sklepy moze sobie butki kupie hehe
|
|
#4263 |
|
Wtajemniczenie
|
no ladnie megi, ja teraz tak zerknelam to jestem w Twoim wieku i dopiero teraz zrobilam prawko
i nie mam TZta z samochodem![]() dobrze ze mam garaz z samochodem co prawda rodzicow,ale to maly szczegol![]() Aha i faktycznie jestescie wstretne tak gadac o parowkach. Ja lece poczytac w takim razie i lulu, bo na bank cos podjem i tyle pozytku z tego wizazu bede miala ![]() Dobranoc lasencje
|
|
|
|
#4264 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ale była dobra parówka:P
|
|
#4265 |
|
Wtajemniczenie
|
No dopppppppsze
To ja Wam jeszcze cos pokaze zeby Wam smutno nie bylo i zeby sie Wam fajne rzeczy snily ![]() PRZED i PO
|
|
|
|
#4266 |
|
BAN stały
|
ta dolna calkiem ladna
|
|
|
|
#4267 |
|
Zadomowienie
|
Echhh nic dzis juz nie napisze ... ide sie kąpać i spaciu.
Dobranoc
|
#4268 |
|
BAN stały
|
ja twardo siedze dalej
![]() dobranoc |
|
|
|
#4269 |
|
BAN stały
|
Ja się ide myć i kłade się...Doła jakiegoś mam
.A olaaać
|
|
|
|
#4270 |
|
BAN stały
|
Magda
|
|
|
|
#4271 |
|
Zakorzenienie
|
a ja wlasnie wrocilam z silowni i zjadlam marchewke i jeszcze bede wcinac jablko i oto moja kolacja
aaa babochy moje! kupilam sobie sssuuuupeeeroweeeeee buty D
|
#4272 |
|
Zadomowienie
|
Mam juz dosyc...
Wszystko mnie boli, glownie miesnie Cokolwik zjem, nawet najmniejszego po 5 min biegne do wc (z naciskiem na slowo biegne )Mdli mnie... a jutro mialam isc na hokej buuuuuuu
|
#4273 |
|
Zakorzenienie
|
Berek!
Powiedzmy, ze sie wyspałam ![]() Ale wy macie wieczorne rozmowy Aż żałuje ze o tej porze juz dusze komara ![]() Kasia gratuluje zdanego prawka Zdałaś za pierwszym podejściem? Bo ja dopiero za piątym ![]() Co do tego zdjęcia jakie wkleiłaś z "przed" i "po", to bardziej podobają mi się usta z opcją "przed" Martinka cuś nam sie ostatnio rozpiła
|
|
|
|
#4274 |
|
BAN stały
|
Rodolphe wspolczuje
? ![]() a u mnie dzis ostatni dzien nauki przy okazji pragne zdementowac te paskudne plotki i pomowienia dotyczace mojego pijanstwa - to nie prawda ![]()
|
|
|
|
#4275 |
|
Zakorzenienie
|
Ależ ja nie pisałam że jesteś pijaczką
Tylko ze nam się rozpiłas
|
|
|
|
#4276 |
|
BAN stały
|
no coz trzeba miec jakies przyjemnosci w zyciu
![]() a tak to sama nauka i nauka...
|
|
|
|
#4277 | ||||
|
BAN stały
|
Się wie
Tylko rozczaruje Cię, bo ja znałam imię + miasto. I wyświetliło mi się kilka stron i twardo je wertowałam prawie codziennie Cytat:
Cytat:
Już to widzę. Koleś pewnie idzie z jakąś inna panną.To jest dla mnie jedyne wytłumaczenie, ponieważ po 4 miesiącach jest rozkwit zakochania, a nie koniec. Cytat:
Ja jeszcze nie mam prawka... Się wybieram Ale strach mi nie pozwala.Cytat:
Zazdroszczę Ja mam jeszcze 3 egzaminy. Jeden w czwartek. Nic nie umiem jeszcze. Jakoś tak olałam to Nie wiem co mi się stało.BRY
|
||||
|
|
|
#4278 |
|
Zakorzenienie
|
No, ale martinko ja przeciez nic nie mówię, wręcz sie ciesze że się troche nam rozpiłas
|
|
|
|
#4279 |
|
Wtajemniczenie
|
Julka poka buty!! poka poka
Camilla mnie sie wlasnie barrrrdzo podobaja "po". Sa prawie idealne. Co do prawka to zdalam za drugim razem Iza polecam kurs prawa jazdy ja mialam tak sympatycznego instruktora, ze wlasciwie chodzilam tam zeby pogadac i posmiac sie, a nauka jazdy to byla tak.. mimowolnie bardzo milo to wspominam i troche mi szkoda ze to juz koniec ![]() No, to ja zaraz dzwonie do UM
|
|
|
|
#4280 |
|
BAN stały
|
hehe Camilo wiem, wiem zartuje sobie
![]() ja tez chcialam miec prawko, juz bylam zdecydowana, mialam konkretny kurs ale akurat wyjechalam, potem nie bylo kiedy no i od jakiegos czasu juz nie chce. tez sie boje |
|
|
|
#4281 |
|
Wtajemniczenie
|
Ale czego sie boicie?
|
|
|
|
#4282 |
|
BAN stały
|
tego ze sobie nie poradze, wypadku - nie tylko z mojej winy, ale tego ze ktos we mnie wjedzie.
edit: co za pogoda paskudna !! przez tydzien padal deszcz a teraz sypie snieg i to tak ze w 1 h bialo sie zrobilo
|
|
|
|
#4283 |
|
BAN stały
|
Ja się boję tego, że zrobię wypadek. Nie chwaląc się mam już jeden za sobą, gdy kierowałam bez prawka
![]() Mina rodziców słyszących koszt naprawy samochodu - bezcenna Od tego momentu już nie ruszam auta i nie mam ochoty robić prawka. Wiem, że chce je mieć i kiedyś się przełamie. Ale mam traumę i nie jest mi z tym łatwo... Idę się uczyć
|
|
|
|
#4284 |
|
Zakorzenienie
|
W Poznaniu był deszcz, potem śnieg, potem przejaśniło sie na chwile i przez jakąś godzinę słoneczko świeciło, a teraz znowu sie zachmurzyło i pewnie zaraz spadnie deszcz
![]() Ja póki co miałam 2 wypadki, ale w obu jako pasażer z T. jako kierowcą... |
|
|
|
#4285 |
|
Rozeznanie
|
Bry.
![]() Byłam dziś i w komendzie i w up i kazano mi zadzwonić w piątek, więc najwczesniej do pracy wróce w poniedziałek. Wiatrzysko straszne. Dobrze, że auto wzięłam, bo bym chyba zamokła totalnie. Dzisiaj z koleżanką ustaliłyśmy, że wpiątek idziemy z ludźmi z pracy na jakąś małą imprezkę. Zwerbowałyśmy kilka osób Mojego M też zabieram, bo poprzednim razem byłam sama i jakoś miałam wyrzuty sumienia, bo on mnie wszędzie zabiera.
|
#4286 |
|
Wtajemniczenie
|
bry
ja oczywiscie w pore zaczynam nauke. jutro egzamin a ja własnie załatwiłam sobie n otatki. Same pierdoły, miejsca objawień, obrzędy pochówku, magia. Nienawidze czegoś takiego
|
|
|
|
#4287 |
|
Wtajemniczenie
|
Jamaica - co to za przedmiot ?
![]() Iza - wojownicza dziewczyna z Ciebie :-D dobrze, ze spotkanie ze skarpa tak sie skonczylo. Mnie tata uczyl jezdzic jak tylko zaczelam chodzic. Mialam moze z 3-4 lata jak posadzil mnie na kolana i pozwolil kierowca samochodem marnie sie to skonczylo, bo prawie wjechalismy w dom babci.
|
|
|
|
#4288 | |
|
Zadomowienie
|
Bry!!
Cytat:
Ja w czwartek mam pierwszą jazdę Ale będzie wstyd . Tak sobie siedzę i myślę, że by się przydało iść kupić sprawdzian do historii. W ogóle mam z niej rozszerzenie i już jej nienawidzę .
|
|
|
|
|
#4289 |
|
Wtajemniczenie
|
Kupic sprawdzian?
co to za nielegalne zwyczaje?![]() Ja tez zdawalam historie, ale podstawowa. Bylam w mat-fizie Plina, na jazdach na pewno bedzie super
|
|
|
|
#4290 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale ja jestem zakręcona . Miało być książkę Myślałam o rozszerzonej historii, ale już sobie to z głowy wybiłam. Najchętniej bym się wypisała z tego rozszerzenia... Ale dobra jakoś przetrwam . Pierwszy raz będę miała bezpośrednią styczność z kierownicą.... Ajjjj boje się
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:13.

i tak zwlaszcza w nocy

.
Ide na impreze aby potańczyć,pobawić się ze znajomymi.Czasem wyrwac faceta,ale bynajmniej nie po to aby dać mu numer i czekać na SMSa
Bo wiesz,nie mam o nim najlepszego zdania i mógł wymyślić,ze takie SMSy od Ciebie dostał![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
moze sobie butki kupie
tak gadac o parowkach. Ja lece poczytac w takim razie i lulu, bo na bank cos podjem i tyle pozytku z tego wizazu bede miala

21.IV.2013r.

)
Zdałaś za pierwszym podejściem? Bo ja dopiero za piątym
Nie wiem co mi się stało.