|
|
#4261 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2008
Malin nie dziwie się
|
|
#4262 |
|
Wtajemniczenie
|
kina 2807 ja też jestem ze Szczecina
My jako takiej sesji nie będziemy mieli, tylko tzw. reportaż od momentu mojego ubierania się, przez błogosławieństwo, poprzez ślub i wesele. Jeżeli chodzi o buty to u mnie muszą być z obcasem nie większym niż 5 cm. Mimo, że jestem niska, bo mam tylko 152 cm, ale nie lubię wysokich butów |
|
|
|
#4263 |
|
Raczkowanie
|
piekne buty, obie pary!
Zdjecia studyjne- ja nie przepadam za takimi, ale zobaczymy co nasz fotograf wymysli. My bedziemy mieli jedna sesje w czasie slubu w Kaliszu i plener nad morzem! kilka dni-tygodni pozniej. Bieszczady sa przepiekne mysle, ze zabiore Tz w nasz podroz poslubna po Polsce. |
|
|
|
#4264 |
|
Raczkowanie
|
My w czasie pleneru chcemy zdjęcia z pieskami (ja mam goldena kremowego, moj tz goldena ciemno-zlotego)
kochamy nasze psiaki i z nimi mamy zamiar mieszkać już niebawem ![]() Chcemy też zdjęcia na korcie tenisowym z rakietami ![]() ![]() (oboje gramy). Tylko pojdziemy oczywiscie na kort nie-mączkowy bo moja suknia bylaby inaczej pomaranczowa No i pewnie jakies w parku albo gdzies, ale jeszcze nie wiemy. Fotograf pewnie bedzie nam proponowal rozne miejsca Oby tylko pogod dopasowała. Na szczęście dzień pleneru nie jest wyznaczony, bo nie wiadomo jaka pogoda bedzie.Kiedyś widzialam taka sesje jakiejs pary, ktora robila sobie zdjecia w roznych miejscach
|
|
|
|
#4265 |
|
Raczkowanie
|
My bedizemy miec zdjecia ze stara Warszawa, ktora jedziemy do slubu. Pan od samochodu zapewnia nam walizki, parasolki itd..
mam tez pomysl na zdjecia w jakis ruinach, latarni morskiej.. zobaczymy Dla nas zdjecia sa najwazniejsza pamiatka. Oboje kochamy robic zdjecia |
|
|
|
#4266 | ||
|
Zakorzenienie
|
milo mi
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4267 |
|
Zakorzenienie
|
m.a.r.t.a ja chyba specjalnie dla Ciebie muszę umieścić na forum zdjęcia z Ustki jako prezent ślubny
|
#4268 |
|
Rozeznanie
|
Kodeino
obcas ma około 8 cm, ale mają mieć coś koo 5 cm, wiec przymierzę i zobaczymy. My też chcemy zdjecia w jakichś ruinach, w lesie, na łące. |
|
|
|
#4269 |
|
Raczkowanie
|
Witam Dawno nie pisałam ale śledzilam wsze wypowiedzi na bieżąca!! U mni niestety przestuj w przygotowanich. Jestem na etapie wybielania zębów metodą nakładkową a pożniej jeszcze czekają mnie 2 koronki
no i jestem 2 dzień na diecie, postanowiłam odwiedzic dietetyka bo wszystkie diety jakie sama stosowalam nie dawaly rezultatów, po dokładnym zmierzeniu i zwarzeniu okazało sie że powinnam schudnąć jakieś 8-10 kg. Ciekawe czy dam rade????? staram sie jak moge no ale coż jak chce pieknie wygladac w dniu slubu to trzeba sie troszke pomeczyc Jutro pojade mierzyc suknie Używana co prawda ale bardzo mi sie podoba, mam nadzieje ze nie bedzie za krótka![]() Pozdrawiam bardzo serdecznie wszystkie tegoroczne panny mlode
|
|
|
|
#4270 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4271 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
#4272 |
|
Rozeznanie
|
Witam.
My z Tż tez bedziemy mieli sesje plenerowa... A jak bedzie bardzo brzydko to studio... Ja jednak upieram sie za plenerem w ten sam dzien... wiem ze fotografom to nie na reke ale wg mnie w ten sam dzien widac emocje... U nas dodatkowo kamerzysta chce nakrecic przed slubem (pare dni przed) filmik jak to sie niby poznalismy z Tż... Ciekawe jak to wyjdzie .Jeśli chodzi o przygotowania to jestem na etapie wypisywania zaproszen i robienia winietek... Robienie zawieszek na alkohol zajelo mi 1,5m-ca uwierzycie??? I wiem ze moj tak samo jak i wasze śluby wyjda wspaniale, bo to wkoncu raz w zyciu i chociaz by sie walilo i palilo dla nas i tak bedzie pieknie |
|
|
|
#4273 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Tylko ktoś nam będzie go musiał dowieźć na plener bądź do studia. Zdjęciom w studiu mówię tak Jestem ciekawa jak wyjdą bo zaraz po zdjęciach pojedziemy na nasz ślub ![]() To próbka zdjęć naszej fotografki: Studio: http://www.kolodziejska.neostrada.pl...udioikony.html Plener: http://www.kolodziejska.neostrada.pl...enerikony.html Podobają mi się jej prace
|
|
|
|
|
#4274 |
|
Zadomowienie
|
my z narzeczonym chcemy sesji w plenerze o ile pogoda nam dopisze we wrześniu, studio to ostateczność. Nie podobają mi się zdjęcia statyczne, wolę w ruchu. Nasz dom weselny znajduje się przy lesie i tam będziemy chcieli zrobić sesję, między drzewami, na łące, leśnej drodze, a wszystko w otoczeniu wzgórz
|
#4275 | |
|
Rozeznanie
|
![]() Cytat:
![]() Pochwal się koniecznie co wykonałaś |
|
|
|
|
#4276 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no no muszę przyznać że całkiem ładne te zdjęcia w studio ) ....szczególnie czarno - białe są fajne |
|
|
|
|
#4277 |
|
Zakorzenienie
|
hejka dziewczyny, byłam dzis pierwszy raz na mierzeniu sukien
zachwyciły mnie takie, na które wczesniej nie zwrócilabym nawet uwagi ![]() jż w zasadzie się zdecydowałam, będzie pięknie ale zdjecia wam nie pokaże, bo jak zobaczyłam zdjęcie to niezbyt fotogeniczna ta moja kiecka
|
#4278 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ja też już jestem po pierwszych wizytach w salonach sukien, ale niestety nic nie znalazłam. Robiłam parę zdjęć komórką żeby coś potem wybrać i wyszło tak jak u Ciebie, większość jest mało fotogenicznych
|
|
#4279 |
|
Zakorzenienie
|
czesc dziewczyny, ja dzisiaj bylam w salonie, wplacilam juz zaliczke na suknie i znow moglam ja sobie przymierzyc
, zdjecia podesle w poniedzialek jak je zmniejsze |
|
|
|
#4280 |
|
Rozeznanie
|
a my sobie wymyśliliśmy sesję w jednostce strażackiej
mój TŻ jest strażakiem więc dlatego, no i przy okazji juz wyjścia w miasto to może jakiś las, albo gdzieś nad wodą kilka fotek...oczywiście wszystko w innym dniu niż ślub bo szkoda nam zostawiać gości na weselu i znikać na 2 czy więcej godzin! pozatym nasz fotograf nie robi raczej zdjęc plenerowych w tym samym dniu... co do zdjęc studyjnych to mi się średnio podobają te kolumienki w tle czy jakieś parasolki, ale te co soffera pokazała są niezłe.. fajną panią fotograf macie ![]() a to próbka naszego: http://zomer.pl/
...obmyśliłam dla nas dobry plan, razem zestarzejmy się, wciąż tak mało jest dobranych par. Nie ma sensu szukać już, z nikim wcześniej nam nie było tak. Szansę mógł nam dać sam Bóg... 16.08.2008 http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png |
|
|
|
#4281 |
|
Raczkowanie
|
Ja niestey po mierzeniu pierwszej sukni
Niestety dziewczyna ma inną budowę i kiecka okazała sie duuuuuuuuzo za ciasna w całej klatce piersiowej ale generalnie sukienka sliczna, nie wkleję zdjęć bo nie bylo czego fotografowac Jak tylko znajde tą wymarzoną na pewno sie pochwalę ale to dopiero ok. maja bo najpierw chce schudnąć
|
|
|
|
#4282 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4283 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny, zamist się chwalic,to wy mówicie, że nie ma się czym chwalić, bo sukienki nie fotogeniczne. Wiadomo, że sukienka inaczej na nas lezy i w ogóle, ale chodzi o ogólny zarys i pomysł
|
|
|
|
#4284 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko też się zastanawiałam, kiedy je zrobić, bo w trakcie wesela trochę mi szkoda czasu zwłaszcza, że na ok. 1 h i tak niedaleko domu weselnego (przy sprzyjającej pogodzie) kamerzystka zabiera nas w plener. Kwestia zdjęć przed ślubem? Kilka fotek chcieliśmy strzelić ze świadkami, niewiadomo jak oni będą dysponować czasem, jeden z nich prawdopodobnie będzie jechał z innego miasta. Muszę się porządnie zastanowić i wszystko obgadać z przyszłym mężulkiem. Zaczęłam też schizować czy godzina ślubu 16.00 to przypadkiem nie za późno, a to wszystko dlatego, że chce się na swoim ślubie bawić jak najdłużej. ![]() Cytat:
.Cytat:
![]() Cytat:
. Dzisiaj naszym planem było kupno zaproszeń, ale na razie spotkaliśmy same lipne wzory, niektóre kosztowały nawet 5,50 choć tak naprawdę nie miały w sobie nic rewelacyjnego, żeby tyle rzeczywiście mogły kosztować.Cytat:
|
|
|
#4285 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
nasz slub jest na 16.30 - chcialam pozniej, ale w koncu stwierdzilam, ze bedzie ok. msza pewnie do 17.30, potem zyczenia przed kosciolem potrwaja do 18... zanim dojedziemy do domu weselnego tez minie troche czasu, wiec pewnie impreza zacznie sie przed 19 - hehe. obiad bedzie podany na kolacje i juz |
|
|
|
|
#4286 |
|
Zadomowienie
|
dziewczyny wybrałam sobie taką sukienkę do uszycia, jak myślicie dobra?? tylko delkolt zamienię w serek, bo taki jak na obrazku niestety spłaszcza mi biust. I zamiast koronkowych rękawów uszyje bolerko.
|
#4287 |
|
Zakorzenienie
|
no dooobra już wam pokaże
![]() nie wygląda zbyt efektownie ale ja wyglądam w niej nieziemsko
|
#4288 |
|
Raczkowanie
|
Kiecki super!
Fotograf- pierwsza klasa, pomysly na zdjecia niesamowite, nie wspomne o odwaznej pannie mlodej plywajacej w sukni slubnej ![]() Dolacze zdjecie mojej sukienki, znalazlam ja na necie u jakies zywej panny mlodej. |
|
|
|
#4289 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Dlaczego psizesz, ze nie ejst efektowna. Co to znaczy efektowna. Dla niektórych dziewczyn efektowna znaczy falbany, beza itp, a dla mnie prosta i elegancka, dla mnie wlaśnie jest ładna i na pewno będzieszw niej swietnie wyglądać. Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-03-01 o 22:36 Powód: post pod postem |
|
|
|
|
#4290 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
. Ciekawie się prezentuje i ma strasznie długi tren . Z tego co tam mogę dojrzeć ma ładną koronkę i mieniące się cekinki, coś na co moje oczy uwielbiają patrzeć.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:33.

kochamy nasze psiaki i z nimi mamy zamiar mieszkać już niebawem 

no i jestem 2 dzień na diecie, postanowiłam odwiedzic dietetyka bo wszystkie diety jakie sama stosowalam nie dawaly rezultatów, po dokładnym zmierzeniu i zwarzeniu okazało sie że powinnam schudnąć jakieś 8-10 kg. Ciekawe czy dam rade????? staram sie jak moge

.

. Dzisiaj naszym planem było kupno zaproszeń, ale na razie spotkaliśmy same lipne wzory, niektóre kosztowały nawet 5,50 choć tak naprawdę nie miały w sobie nic rewelacyjnego, żeby tyle rzeczywiście mogły kosztować.