|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4261 |
Konto usunięte
|
![]()
A jakos tak dodupnie, nie mozemy sie dogadac, jestesmy ze soba ponad 8 lat a czasem mysle ze wcale sie nie znamy. Oboje chyba zmieniamy sie w inna strone.. Po slubie mialo być tak fajnie, wszystkie pary w okół ociekają szczęsciem a my wcale sie nie rozumiemy czasem
![]() Znacie taką piosenke "a miało być tak pięknie, miało nie wiać w oczy nam .." No ale koniec marudzenia, teraz moze byc juz tylko lepiej ![]() Fruity co za łydki ![]() ![]() Kaszkiecik 100lat ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4262 |
Zadomowienie
|
Dot.: ..::Dieta Plaż Południowych - część V ::..
hej laski melduje ze wskoczylam dzis na II faze chyba mi niesprzyja tyle bialka w ciagu dnia musialam dodac owoce i owsianke. To jedyne co dodam -jablka,grejfruty,owsianka z rodzynkami.. zobaczymy. MAm dosyc wszystkiego z dnia nadzien wstaje bardziej spuchnieta od pasa dol... ehhh. Od jutra zaczynam staz wiec bede jadla sniadanie,przekaske i obiado kolacje jedynie.
#4263 |
Konto usunięte
|
Dziewczyny, a moze załozymy klub SB
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4264 |
Rozeznanie
|
[1=1111c4b9c157e15532fa9e2 7a07e9b9b22376b0b_6593527 3b71bb;8773101]Dziewczyny, a moze załozymy klub SB
![]() ![]() Klub SB - hmmm...brzmi interesujaco ![]() Ja wlasnie po obiadku - jajecznica z serkiem top (miał byc omlet, ale nie wyszedl) i pol papryki z lisciem sałaty a na to pokrojona w kwadraciki piers z kurczaka z grilla - uff...najdałam sie ![]()
#4265 | |||
Wtajemniczenie
|
Po pierwsze primo:
Najgorętsze życzonka dla Kaszkiecika ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
i wogole sexy laska jestes ![]() Cytat:
![]() Cytat:
zarówno Marzenka jako i Cykada a mnie jakies zmeczenie dopadlo, znakiem tego potrzebny urlop jeszce 18dni... ![]() chyba czas do domku uciekac bo od 7 w pracy siedze ![]()
![]() |
#4266 |
Zakorzenienie
|
kaszkiecik wszystkiego najlepszego spelnienia marzen i niech waga pokazuje tylko to co chcesz
![]() asi_ula super wymiary masz ah fruity no jak tu nie popasc w kompleksy jak takie zdjecia tu wkleilas ![]() a ja sie nachodzilam oj 2 razy do miasta szlam ekspresowym tempem po buty haha i wkoncu kupilam.chociaz niekoniecznie o takie mi chodzilo.no ale co zrobic jak wszystkie albo za male ewentualnie zaduze albo totalnie mi sie nie podobaja ![]()
#4267 |
Raczkowanie
|
Hmm... wróciłam
![]() ![]() ![]() ![]() Fruity super masz figurę, tylko z czego się Ty odchudzasz? ![]() ![]() Buziam Was wszystkie i znów zmykam! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4268 |
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach
|
Moge sie przyłaczyc? Diety mi trza
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4269 |
Rozeznanie
|
A witamy, witamy - SB to dobry wybór
![]()
#4270 | |
Wtajemniczenie
|
Witam
![]() [1=1111c4b9c157e15532fa9e2 7a07e9b9b22376b0b_6593527 3b71bb;8762006]no dobra ![]() ![]() ![]() Nie wiem co piekniejsze czy fryzura czy Bazyl ![]() ![]() Fruity masz bardzo ladne nogi i doprawdy nie wiem gdzie ty widzisz te dysproporcje w udach ![]() ![]() Marzeniatko slicznie wygladasz ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Kaszkieciku wszystkiego najlepszego ![]() ![]() Virtual witaj ![]() Ja niedawno wstalam i zaraz robie kawe. Potem dopiero sniadanko bo musze sie rozbudzic. Waga pokazuje wciaz 53,5kg wiec jestem zadowolona ![]() ![]() Milego dnia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4271 |
Konto usunięte
|
Domi - a tak z tym klubem wypaliłam i czekam na odzew
![]() paprak dzieki, i Bazyl tez dziekuje ![]() W jakiej ty strefie zyjesz ze dopiero sniadanie bedziesz miec, ja już po kolacji ![]() Virtual zapraszamy na plaze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4272 |
Wtajemniczenie
|
[1=1111c4b9c157e15532fa9e2 7a07e9b9b22376b0b_6593527 3b71bb;8777684]Domi - a tak z tym klubem wypaliłam i czekam na odzew
![]() paprak dzieki, i Bazyl tez dziekuje ![]() W jakiej ty strefie zyjesz ze dopiero sniadanie bedziesz miec, ja już po kolacji ![]() Virtual zapraszamy na plaze ![]() U mnie 13:23 ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4273 |
Rozeznanie
|
Znalazłam chwilkę i oto jestem
![]() Kaszkiecik samych wspaniałośći życzę ![]() Muszę zmykać. Buzialeńki i do juterka.paaaa
#4274 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4275 |
Rozeznanie
|
No własnie Cykado też się nad tym zastanawiam
![]() Ja akurat grzecznie - duzo ruchu i ladne jedzonko ![]()
#4276 |
Zakorzenienie
|
Ja tak tylko dzisiaj na chwilke i z tego co przeglądałam posty, to chciałabym wirtualnie skopać tyłek Fruity. Boże, dziewczyno mówiłaś, że jesteś taka niezgrabna i tak dalej, i tak dalej.. a ja na tych zdjęciach widzę prześliczną, zgrabną dziewczynę. Uwierz w siebie, bo jest czym się chwalić!
|
![]() ![]() |
![]() |
#4277 |
Rozeznanie
|
Dobry wieczór
![]() teraz zaglądam, czytam i idę zaraz się szykowac do spania d; Kaszkieciku podpisuję się pod życzeniami całym serduchem! ![]()
#4278 |
Raczkowanie
|
hej laski.
Od poniedziałku zaczynam SB Nurtuje mnie jedna rzecz może już ktoś o to pytał, ale niestety nie jestem w stanie przeczytać wszystkich postów :P Na stronie w mogę i nie mogę w pierwszej fazie nie ma wymienionych wszystkich warzyw, co z tymi 'niewymienionymi' można ale w małych ilościach czy jak? Kaszkiecik chociaż nie znam Ciebie, ale wszystkiego naj naj ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4279 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A co do warzyw - jakie konkretnie masz na myśli? ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4280 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Dziękuję ![]() a co do warzyw to np. pomidor, rzodkiewka, ogórek świeży? ![]()
![]() |
#4281 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4282 |
Zadomowienie
|
AguniaSopot widzę, że się skusiłaś na SB
![]() ![]() Oglądam "Pod słońcem Toskanii" a w przerwach wizaż ![]() ![]()
#4283 |
Raczkowanie
|
Hej! ponieważ wciąż zastanawiam sie nad SB, mam jeszcze pytanko: czy w pierwszej fazie byłyście baardzo rygorystyczne? czy np piłyscie kawe, przynajmnije czasem lub alkohol? i jaki mialo to wplyw na dietę? dzieki z gory za info
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4284 |
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry Plażowiczki!
Zaczął się czwarty dzionek mojej I fazy, jeszcze jutro i znów będę jadła II fazowo ![]() Tyle tylko, że w tę sobotę mam wieczór panieński koleżanki, a dwa następne weekendy - wesela, więc będą też dni bardziej III [i pół ![]() Dziś mam dużo jedzonka ze sobą, bo po pracy jadę na zakupy (po środki czystości do sprzątania domku), a później pucować nasze nowe gniazdko ![]() Wczoraj złapałam gumę w aucie i do domku wracałam "na kapciu" (miałam trochę powietrza, więc mogłam pomalutku dojechać) i kierowcy mi pokazywali, że nie mam powietrza, czułam się jak głupiutka blondyneczka ![]() Miłego Dnia życzę Wszystkim! ingaga - ja na I fazie byłam bardzo rygorystyczna - zero: kawy, czarnej herbaty, mleka, chyba nie jadłam nawet jogurtu naturalnego ![]() Alkohol także odpada, dopiero po I fazie jest dozwolone winko czerwone, najlepiej wytrawne. Teraz powtarzam sobie kilka dni I fazy i trzymam się wcześniejszych rygorów, tylko, że dodałam jogurt naturalny, bo on jest dozwolony w tej fazie. Wytrzymasz na pewno i te 14 dni szybko miną, a później pojawią się stopniowo: owoce, razowe pieczywo, owsianka, ryż brązowy itd. Powodzenia!
#4285 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4286 |
Raczkowanie
|
hej dziewczyny
![]() wczoraj miałam pierwszy dzień I fazy. Zaliczony pozytywnie, bez wpadek ![]() kurcze stanelam dzisiaj na wadze i startuje z waga 82, mama z czego zrzucac, mam nadzieje ze przez te pierwsze 2 tygodnie troche zleci jesli bede postepowac zgodnie z zasadami. Jak myslicie? a Wam ile ubylo po 1 fazie?
#4287 |
Zakorzenienie
|
szerry - pewnie, że zleci. Na I fazie kg lecą szybciutko, ale i na II ładnie spadają
![]() Mi na I fazie spadły ok. 3-4 kg (nie wiem dokładnie, bo przed ważyłam się na innej wadze niż po ![]()
#4288 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Powodzenia na SB ![]() Cytat:
![]() W tym roku gdy znów zaczełam SB już tak strasznie do tego nie podchodziłam, a i tak schudłam. Lepiej się za to czułam nie odmawiając sobie wszystkiego. Kawy i alkoholu nie pijam w ogole prawie także na twoje pytanie nie odpowiem do konca ![]() Witaj Szerry powodzenia ![]() Majka, ee tam blondynka, najwazniejsze ze dojechałaś do domu ![]() Też bawie się na weselu ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4289 |
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach
|
Pierwszy dzien I fazy, ciezko bedzie
![]() ![]() Stanelam rano na wadze zeby sprawdzic od czego zaczynam i sie przerazilam, od ostatniego wazenia przybyło 2kg ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4290 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a co do śniadanka - to takie marniutkie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:37.