|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4261 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Już nie panny, ale zawsze młode :D
Dzień doberek wszystkim
![]() Cytat:
![]() ![]() Wklejam obiecane mojej twórczości (jeszcze raz dzięki daget za inspirację ![]() Acha - widziałyście wielki powrót "szczęśliwej Pani" na mój wątek? ![]() Miłego dzionka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4262 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ja juz w pracy właśnie popijam cherbatkę z soczkiem malinowym i jak zwykle przeglądam co naskrobałyście ![]() Jakoś mnie od kilku dni głowa boli ![]() Ale się cieszę bo od jutra już do pracy zamiast tłuc się ponad godzinę autobusami będę jeździła samochodem ![]() Pisałam wam wcześniej, że moja mam wyjeżdża na wczasy więc będę miała na 2 tyg samochód ![]() To buziaki kochane życzę miłego dnia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4263 | ||
Zakorzenienie
|
dziekuje
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() hmm.......ja wczoraj mialam bardzo podly humor przez tz oczywiscie!!! wrocilismy z tych urodzin babci kolo 6 wieczorem i chcielismy jechac do kina, znaczy sie to byl moj pomysl, zobaczylam tylko w necie co leci i jazda.........ale moj tz zadzwonil do kolego czy jedzie z nami ze swoja dziewczyna, a on ze nie bo nic w kinie nie leci, ja mowie tz ze leci Siedem Dusz i na to chce jechac, a ten kolega ze jego laska nie chce jechac bo sa jacys pokloceni..........i tz mowi to nie jedziemy ![]() ![]() dzisiaj dalej jestem na niego zła i nie wiem czy mi przejdzie!! taki za***iscie romantyczny jest zeby do kina jechac z kolega , zamiast ze swoja żoną ![]()
![]() |
#4264 | |
Rozeznanie
|
Anusia_piekniusia
ale fajne kartki kurcze szkoda że ja taka zdolna nie jestem:P ---------- Dopisano o 09:46 ---------- Poprzedni post napisano o 09:43 ---------- Cytat:
![]() Buziak dla Ciebie bo na pewno męzuś cię dzisiaj przeprosi i się jakoś zrekompensuje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4265 |
Wtajemniczenie
|
No a ja przed chwilą dzwoniłam do spółdzielni. Dostaliśmy pismo z groźbą że obciążą nas kosztami wywozu gruzu, oraz starych mebli co je wystawiliśmy przed śmietnikiem.
No tak sasiedzi donieśli tyle że to nie nasza sprawka-my mamy tylko jeden worek gruzu i trzymamy go w mieszkaniu a mebli sami nie mamy więc nie wiem co mielibyśmy wystawiać. No jednym słowem się wkurzyłam bo poza tym była data do kiedy mamy oczyścić teren:13.03.2009 a pismo dotarło do nas dziś. Nasi sąsiedzi to starsi ludzie, wszystko ich interesuje mają nas za nie wiem jak bogatych bo "ciągle jakieś paczki dostajemy". Najbardziej boli niewinne oskarżenie. Doskonale wiem czyj jest ten gruz i meble bo wiem kto u nas jeszcze robi remont. Mamy udokumentowana naszą niewinność bo po tych śledztwach sąsiada poszłam pod śmietnik i sfotografowałam te pozostawione rzeczy:były tam elementy starej glazury i terakoty , mnóstwo tego a w naszym mieszkaniu niczego takiego nie było, co zgodziła się potwierdzić gospodarz budynku (przychodziła do nas co 3 m-ce kontrolować stan liczników). Ja czułam że będzie afera. Zwłaszcza jak przyszła starsza pani spod 4 do nas i powiedziala ze mamy wiercić tylko miedzy godziną 10.30-12.00 bo ona nie ma wtedy żadnego filmu.Grrr. Zła jestem jak osa
#4266 | |||
Wtajemniczenie
|
witajcie
![]() właśnie skończyłam nadrabiać zaległości ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() a kartki super ![]() miłego dnia i mili się zjawiła ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4267 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ad 2 Kurcze to rzeczywiście postąpił okropnie. Zresztą dla mnie to kompletnie bez sensu iść do kina jeszcze z innymi - wkońcu to bardziej takie spędzanie czasu we dwójkę bo nawet się nie pogada itp. No a to co później zrobił - że tych znajomych zaprosił - to juz cios poniżej pasa. Wiedział że będziesz zła o to że nie poszliście do kina to wolał się zasłonić znajomymi. Ale mówię ci - to akurat jest typowa zagrywka facetów. Ale wydaje mi się że dzis juz spotulnieje i będzie cię za to gorąco przepraszał, zobaczysz ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4268 | |||||||
Wtajemniczenie
|
Heloł. Dopiero żem nadrobiła 4 strony skrobania
![]() Jestem zmęczona dziś po weekendzie zajęć i zakupów. Kupiłam czarne krótkie spodenki, różową koszulkę, szaliczek i pasek. Kurtki oczywiście w moim rozmiarze nie było, muszę czekać na dostawę. Aaaa i byłam na Siedmiu duszach. Dziwny na początku, za bardzo nie wiadomo o co chodzi, ale później jest ok. Bardzo smutny. Cytat:
![]() ![]() ![]() Jeżeli Wam się podoba (na zdjęciu nie za dużo widać) to może warto wziąć. Mieszkanie najważniejsze. Pomyśl, że jak już ten koncern stanie się rzeczywistością to będzie coś lepszego niż Suzuki a na Kubę to trzy razy w roku wtedy polecisz. (zawsze warto marzyć a może się spełni...), a mieszkanko już będziesz miała. Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Co tam u Ciebie pracusiu? Portfel superowy nie dość że czerwony to jeszcze lakierowany. No teraz to już kasa na 100% się do Ciebie przyklei... ![]() Cytat:
![]() ![]() P{s. Zostaw mosty w spokoju. Jeszcze zechcą nazwę zmieniać na "most czekolady" i będzie zamieszanie ![]() Pewnie, że pamięta. Dbaj o siebie ![]() Iza przepraszam, że się pośmieję, ale sąsiadka z serialami wymiata ![]() Czekoladko no jak on tak mógł. W Twoim stanie...małpiszon. Myślę, że dzisiaj będzie bardzo bardzo skruszony i ładnie Cię przeprosi. Ważne, żeby tak nie robił, chociaż faceci na serio są z innej planety niż my. Edytowane przez gosia1007 Czas edycji: 2009-03-16 o 09:09 |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4269 |
Zakorzenienie
|
Cześć Kochane
![]() Izuś co za ludzie ![]() ![]() miłego dnia dziewczyny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4270 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() kiedys jak sie poklocilismy to ja sie przez 4 dni nie odzywalam, traktowalam go jak powietrze i on mnie tez.......i oczywiscie ja pierwsza wyciagnelam reke..... teraz juz taka glupia nie bede...........
![]() |
#4271 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Co ten wizaż znów robi ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4272 | |
Zakorzenienie
|
Izuś z tej sąsiadki to ja nie wiem czy śmiać się czy płakać. Normalnie Ty chyba na jakieś drugie Alternatywy 4 trafiłaś. Spisuj wszystko, to potem nieźle na scenariuszu zarobisz
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4273 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Zwariowałam jak to przeczytałam jak za komuny normalnie masakra. a pani z pod 4 to wymiata. Wiem że dla ciebie to przykre ale ja się nie mogłam od śmiechu powstrzymać. heheh dobra jest ta babcia ![]() Cytat:
Trzymam kciuki ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4274 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4275 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
a jak nie to bede naburmuszona caly dzien......
![]() |
#4276 |
Zakorzenienie
|
Mnie też ten pasek po prawej strasznie wkurza
![]() ![]()
#4277 | |||||||
Zakorzenienie
|
Hej dziewczynki, wpadam do was poki pies spi i mi pokoju nie demoluje... zartuje.... W sobote sie dowiedzialam, ze moja psiapsiola (ta z Torunia co slubowala tydzien po mnie) jest w 6 tygodniu ciazy. Alez sie cieszymy hehehh
![]() A pamietacie jak Katarzinka mowila o zapisaniu dziecka do przedszkola???? Czesne w przedszkolu niedaleko Legionowa kosztuje jedyne 595 zl w tym soboty gratis. O zgrozo, moj Maz wczoraj o malo zawalu nie dostal..... Porownujac, ze ja konczylam prywatny kierunek na ulicencjacie i placilam 450 zl miesiecznie za ten najdrozszy... ![]() ![]() ![]() ![]() Jasne ze zostal.... lapaj.... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Widze Dzasti, ze szybko sie rozprawicie z remontem ![]() Cytat:
![]() "szczesliwa Pani" ma nie rowno pod kopluka i z takimi ludzmi zywot jest radosniejszy hehehhe. Cytat:
![]() Nie no wcale sie nie dziwie ze jestes zla jak osa. I co zalatwilas w spoldzielni??? Kurcze co za wscibscy sasiedzi, takim to od razu trzeba pokazac ze nie sa panami klatek schodowych. I dla takich to nalezy miec w mieszkaniu radio na fulll, psa ktory boi sie zostac sam w domu i niemowle ![]() Edytowane przez daget Czas edycji: 2009-03-16 o 09:53 |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4278 |
Rozeznanie
|
CZEŚĆ
![]() wreszcie w domku ![]() ![]() mmm... zdjecia mi sie nie laduja ![]() mam same dobre wiesci... od ktorej zaczac??? Dobrej czyyy... dobrej??? ![]() Musze powiedziec ze to co zrobil moj maz z tym mieszkaniem w ciagu tygodnia przechodzi naprawde wszelkie oczekiwania... wczoraj i w sobote jeszcze sprzatalismy ale juz jest KONIEC ![]() ![]() ![]() to byla pierwsza a druga ze dzidzia kopie ![]() ![]() ![]() Ściskam i buziakam ![]()
#4279 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4280 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
No to super gratuluje ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4281 |
Wtajemniczenie
|
Siedziba naszej spółdzielni jest w Trzebnicy 16km stad. Zadzwoniłam więc tylko i wysłałam maila z dokumentacją. Poza tym opieprzyłam za to że tak późno do nas dotarła informacja (3 dni po termnie a listy wrzucaja do skrzynki bez znaczka itp)
W czwartek był u nas sąsiad z góry bo...chciał zobaczyć co robimy i czy mu się czasem do mieszkania nie przebijemy. Mój mąż był stanowczy i zapewnił pana ze nie wiercimy w suficie po czym uprzejmie acz stanowczo nie wpuścił go do środka. Sąsiedzi z dołu z kolei są bardzo wyrozumiali. Muszę przyznać że staramy się przestrzegac przepisów- w niedzielę nic nie wierciliśmy a w sobotę tylko do 14-wiadomo ludzie chcą odpocząć. To już nie pierwsza taka historia.Zaraz jak wymienilismy piec pani spod 4 napisala na nas pismo do spółdzielni że przez nas leci jej sadza w łazience. Był wezwany kominiarz. Dodam że my mieszkamy pod 12. Oczywiście nie było żadnej naszej winy z prostej przyczyny że my już nie mamy piecyka w łazience tylko w kuchni a poza tym nie jesteśmy z nią w żadnym razie połączeni. Coś się pani na nas uparła ![]() Agaciorku Kędziorku supero sa te Twoje wieści ![]() ![]()
![]() ![]() Edytowane przez izazusia Czas edycji: 2009-03-16 o 10:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#4282 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#4283 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4284 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Super dobre wieści Agatko ![]() ![]() ![]() Izazusia ty juz tam rzeczywiście masz Alternatywy 4. No ale cóż sąsiadów się nie wybiera ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4285 |
Zakorzenienie
|
no i kuźwa wstal........nawet sie nie przywital!!! wyszedl bez slowa!!
nienawidze go w takim momencie!!!!! ![]()
#4286 | |||||||
Zadomowienie
|
Ja dziś postaram się szybko.
Nastrój u mnie lepszy ... chociaz taki niesmak został - strasznie nie lubię kłótni i traktuje to jako osobistą porażkę. czekoladka79 - z tego co piszesz to mieszkanko super (prawie w centrum), mily widok za oknem ... wydaje mi się, że cena jest w porządku, chociaż dla mnie kosmiczna, ale takei ceny chbya są i nawet za lokale niższej klasy życzą sobie więcej. Jeżeli macie taką zdolność i raty nie są dla Was problemem, to mysłę że zakup będzie udany ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Mieszkanka Czekoladki tez nie było mi dane zobaczyć ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nic dziwnego, że się wkurzyłaś. ![]() ![]() Cytat:
Dobrze, że macie chociaż tę gospodynię jako świadka, bo tak cięzko byłoby Wam udowodnić że to nie wasze. Ludziom to sięchbya naprawdę nudzi. Rozumiem, że taki stan rzeczy moze komuś przeszkadzac - szczególnie starszym ludziom, którzy cały dzień siedzą w domu i moze im to nerwy szarpać, ale żeby takie donosy robić ?? Przecież czasem wystarczy przyjść i porozmawiać np. ile bedzie trwał remont, czy mozecie za wcześnie nie zaczynać albo późno w nocy nie wiercić ... gdzie te czasy kiedy ludzie potrafili ze sobą rozmawiać ![]() Trzymam kciuki, żeby wszystko się dobrze ułożyło, remoncik szybko skończył i żebyście w spokoju mogli sobie mieszkać w swoim gniazdku ![]() Cytat:
Powiedziałam mu to jak już się pogodziliśmy i chyba zrozumial, że ja czasem też musze znależć upust dla swoich nerwów :P Znowu mi chbya coś zjadło :/ ... jakaś niegramotna jestem Marta - super portfelik ![]() Agatko - witaj w domku ... bo juz chyba jesteś ![]() Ciesze się, że wszystko doszło do normy ![]() ![]() Pozdrowionka i miłego dzionka wszystkim życzę ![]() ... szkoda, że tak zimno dziś :/ |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4287 | ||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Z mostu się nie rzucałam, bo tak trochę zimbo dzisiaj na kąpiel ![]() Cytat:
Witaj w wizazowym domku Cytat:
![]() Ad 2. wiesz też kiedyś marzyłam o wielkim domu ..... ale kiedy przeprowadziłam się do Warszawy stwierdziłam że 50m 2 to aż nadto, bo tu się tylko nocuje w mieszkaniu, poza tym utrzymanie wielkiego domu, sprzątanie po co tracić energię skoro można ją spożytkować na coś ciekawszego ..... np. wizażowanie ![]() Ad 3. Pochwal się tą wizją babo .... ![]() Cytat:
No i wczoraj chodziły takie zaspane i wkur .... że już czas wstawać ![]() Więc wszem i wobec ogłaszam że mamy już WIOSNĘ ..... niedźwiedzie wstały (ja naprawdę mieszkam w stolcy a nie w Bieszczadach ![]() Dodatkowa korzyść z mieszkania blisko zoo to fakt karmienia goryli bananami ..... zawsze można się załapać i kryzys niestraszny, Wisła blisko więc można coś upolować ..... a po usmażeniu może przestanie świecić ..... ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4288 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:30 ---------- Poprzedni post napisano o 12:26 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() No fakt - zawsze możesz przejść na dietę bananową ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4289 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() A tak dowiedziałaś się, że wiosnę zwiastują WK***** MISIE !!!!!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4290 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:53.