Offtopowe zapuszczanie cz. V - Strona 143 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-10-16, 21:29   #4261
Soleilka
Zakorzenienie

Dot.: Offtopowe zapuszczanie cz. V

A mleko musi byc przestudzone już. Zapomniałam dodać. Na dekorację można użyć płatków migdałowych

Bloguję
Soleilka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-16, 21:30   #4262
motylek1007
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 19agusia91 Pokaż wiadomość
Dziękuję Ta Bayerowska droga, spróbuję tańszą znaleźc i to wyrównąć
TZ taką mi kupił i latwo sie rozpuszczala

Cytat:
Zapierdziel?polska szkoła
daaaaaaaaawno tam nie bylam

Cytat:
Tak, chemię , na poziomie rozszerzonym.
jak bedziesz miala jakis problem, wal do mnie

[*] 11.09.2012
jeszcze się kiedyś spotkamy...
motylek1007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-16, 21:30   #4263
jyyli
Zakorzenienie

GG do jyyli

Cytat:
Napisane przez xxxMikixxx Pokaż wiadomość
Oj ja niestety mam tak samo, też szybko się zniechęcam do tego żeby regularnie ćwiczyć, brakuje mi silnej woli może gdybym miała jakiś sprzęt byłoby inaczej a tak muszę pajacować na dywanie Ja też jestem szczupła i chciałabym nieco rozbudować ciało a najbardziej właśnie pupę żeby nabrała kobiecych kształtów bo teraz mam wrażenie że jest taka mała i płaska Ja mam rozstępy ale nie są aż tak widoczne Nogi też mi się nie podobają a zwłaszcza te chude, wystające kolana. No to ponarzekałam
Też chcę pupę lepszą I już niczego więcej nie pragnę, fałdka na brzuchu nie przeszkadza mi, odkąd piję olej lniany i mimo tłuszczyku jest płaski Ale pupa mi się zrobiła taka niefajna od siedzenia.
Też kiedyś miałam chude kolana, ale teraz już nie mam, mam wrażenie, że od jazdy konnej mi się troszeczkę umięśniły

Cytat:
Ja dziś dostałam sprawdzian ze "Zbrodni i kary"-dostałam3 - koniec z czytaniem lektur! a już w środę zaczynamy "Wesele" W poniedziałek muszę jechać 2 godziny, mamy wyjście z klasą. Potem na 5 lekcji nie ma jakiegoś nauczyciela to zamiast zrobić nam przesunięcie lekcji to co tam, siedźmy znów do 16 w szkole I mam tym sposobem trzy polskie pod rząd
Ja muszę na poniedziałek zrobić cały arkusz matury ustnej i pisemnej z angielskiego, na wtorek ta historia oraz nauczyć się na wos i chemię, na czwartek przepisać "Wesele" i francuski,na piątek angielski. Chciałam zacząc się uczyć na maturę próbną z chemii, ale jak? Nie wiem, chciałam jutro sobie zrobic dzień wolny od nauki, odpocząć, spędzić czas z TŻ,a nie tak jak ostatnio do 23 nad książkami. Niestety rozum swoje,a organizm swoje-przeęczony nic się nie nauczy. Nie wiem ajk ja mam się wyleczyc z tej anemii skoro jadam tak nieregularnie i ogólnie lipa.
Wyżaliłam się.
No bo tak jest w tych szkołach, zamiast dać nam się uczyć do matury, to oczywiście będą nas dręczyć z bzdurnych przedmiotów. Ja miałam wczoraj klasówkę z łaciny, którą muszę zaliczyć, a okazuje się, że robimy trudniejszy materiał niż studenci filologii klasycznej.

Lektur tak naprawdę nie ma co czytać, to nie jest jak w podstawówce, że trzeba było przeczytać, bo pytali o szczegóły. Teraz trzeba wiedzieć, że gdzieśtam jest impresjonizm, a gdzieś indziej coś innego i trzeba też się nauczyć tej debilnej, wziętej z kosmosu ideologii dorobionej w naszych czasach do każdej powieści czy wiersza. Ale to akurat nawet zabawne jest, tylko szkoda, że tragiczne w skutkach.

Cytat:
Napisane przez Soleilka Pokaż wiadomość
1. Upiec biszkopt z 6 jaj dodając 3 łyżki kakao

Piec 30 min w temp 220-180 stopni

Masa mleczna:
1/2 szkl. mleka
3/4 szkl. cukru
2 op. cukru waniliowego
1 margaryna
2 szkl. mleka w proszku
polewa

Mleko zagotować z cukrum waniliowym + cukrem. Ostudzić. Margarynę utrzeć na puch, dodać powoli mleko z cukrem waniliowym i zwykłym oraz mleko w proszku. Ciągle ucierać. Przełożyć biszkopt i polać polewą

Moja mama najczęściej robi polewe z czekolady roztopionej w kąpieli wodnej. Niestety na biszkopt nie mam przepisu, ale można w necie znaleźć
Brzmi smakowicie

http://www.uniteddogs.com/stopkillingdogs/
jyyli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-16, 21:30   #4264
motylek1007
Zakorzenienie

Cytat:

źle spojrzałam. Aspiryna -10 tabletek -5,39, a ja widziałam 49,12 zł, ale to za 100sztuk
nie, no bez przesady

[*] 11.09.2012
Stary 2009-10-16, 21:31   #4265
19agusia91
Zakorzenienie

Problem mam w sumie tylko z brakiem czasu.. Jak się uczyłaś , też zdawałaś ja na maturze? Idę umyć paszczę
Hula Hop
440/5000 minut
19agusia91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-16, 21:32   #4266
Magdzia94
Zakorzenienie

Cytat:
Ja dziś dostałam sprawdzian ze "Zbrodni i kary"-dostałam3 - koniec z czytaniem lektur! a już w środę zaczynamy "Wesele" W poniedziałek muszę jechać 2 godziny, mamy wyjście z klasą. Potem na 5 lekcji nie ma jakiegoś nauczyciela to zamiast zrobić nam przesunięcie lekcji to co tam, siedźmy znów do 16 w szkole I mam tym sposobem trzy polskie pod rząd
Ja muszę na poniedziałek zrobić cały arkusz matury ustnej i pisemnej z angielskiego, na wtorek ta historia oraz nauczyć się na wos i chemię, na czwartek przepisać "Wesele" i francuski,na piątek angielski. Chciałam zacząc się uczyć na maturę próbną z chemii, ale jak? Nie wiem, chciałam jutro sobie zrobic dzień wolny od nauki, odpocząć, spędzić czas z TŻ,a nie tak jak ostatnio do 23 nad książkami. Niestety rozum swoje,a organizm swoje-przeęczony nic się nie nauczy. Nie wiem ajk ja mam się wyleczyc z tej anemii skoro jadam tak nieregularnie i ogólnie lipa.
Wyżaliłam się.

To rzeczywiscie masz masakre. Ale ja tez jestem załamana tym tygodniem. A ja chciałam sie zaczac uczyc na olimpiade z biologi. Ale jak mam brac materiał dodatkowy skoro z normalnym sie nie wyrabiam
A teraz fronty opanowałam i marze o ty zeby isc spac.

Magdzia94 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-16, 21:33   #4267
19agusia91
Zakorzenienie

Jyyli, o szczegóły nie pytają? Moje sprawdziany z treści są strasznie szczegółowe. Często są pytania o rzecz, która pojawiła sie w książce raz i tak naprawdę na nic w książce nie wpływa!
Hula Hop
440/5000 minut

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-10-16, 21:33   #4268
motylek1007
Zakorzenienie

Cytat:
Jak się uczyłaś , też zdawałaś ja na maturze?
ja chemii w LO w ogóle nie rozumiałam

ale TZ jest mgr chemii i skończyl studia UAM dziennie 5 letnie, to coś powinnien wiedzieć

[*] 11.09.2012
Stary 2009-10-16, 21:33   #4269
19agusia91
Zakorzenienie

Większy problem niż z chemią mam z biologią, ale no jakoś muszę dac radę
Hula Hop
440/5000 minut
Stary 2009-10-16, 21:34   #4270
aanika
Zakorzenienie

Ja też mam ciężki przyszły tydzień niestety, wychodzi na to, że codziennie jakiś sprawdzian :/. Angielski, polski, chemię i fizykę przeżyję, bo materiał nie jest trudny, ale mam jeszcze tą głupią technikę (ostatnio mój najbardziej znienawidzony przedmiot obok wf-u ).

A jak często używacie tego toniku aspirynowego? Chyba nie codziennie?
Ja najpierw może zrobię sobie małą porcyjkę na plecy, żebym nie musiała używać filtrów (w końcu i tak są zawsze pod ubraniem). Później zamierzam wypróbować na twarz, ale muszę się zaopatrzyć w jakiś filtr - myślałam o Babydreamie, jeszcze wczoraj był w promocji, ale się rozmyśliłam. Zaciekawiły mnie też płatki antybakteryjne z Lidla (z kwasem salicylowym), może któraś z Was miała?
aanika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-16, 21:34   #4271
19agusia91
Zakorzenienie

aaa, To masz rację, pewnie chyba coś wie
Hula Hop
440/5000 minut

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-10-16, 21:34   #4272
motylek1007
Zakorzenienie

Cytat:
Jyyli, o szczegóły nie pytają? Moje sprawdziany z treści są strasznie szczegółowe. Często są pytania o rzecz, która pojawiła sie w książce raz i tak naprawdę na nic w książce nie wpływa!
i po co to komu?

[*] 11.09.2012
Stary 2009-10-16, 21:34   #4273
weegirl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez motylek1007 Pokaż wiadomość
moze taki typ faceta ze woli byc "wolny"? nie ma jakis urazow z przeszłosci?
Urazów z przeszłości to on ma zapewne bez liku Tż jest tak naprawdę niezdecydowany, ale nie chce, żeby za niego decydować i potrzebuje dużo wolności. Szanuję to, ale czasami jednak powstaja na tym polu konflikty. Ale żaden związek nie jest idealny. Na razie nie mam co narzekać, tylko trochę mnie niepokoi, co będzie, powiedzmy, za rok

Cytat:
Na jakiej zasadzie włosy się skręcają? Chyba, ze to tylko dotyczy włosów które się same kręcą?
Cóż, wystarczy, że są falujące. A ja o tym, że mam falujące włosy, dowiedziałam się pod koniec liceum, kiedy to przestałam na jakiś czas je czesać na sucho i zaczęłam ugniatać. Później był dłuuugi okres walki z falami (prostownica... ), a teraz znowu walczę o skręt. Tak naprawdę, przy nieodpowiedniej pielęgnacji można sobie nawet nie zdawać sprawy z tego, że ma się fale/loki.

Cytat:
Napisane przez mOna01 Pokaż wiadomość
TŻ był, rozmawialiśmy i wyszedł spór o to że on jutro jedzie już z powrotem tam gdzie studiuje robić jakiś projekt, który wg mnie mógł zrobić w tygodniu. To mi powiedział że ja za dużo od niego wymagam, a ja stwierdziłam że skoro ustawienie planów w taki sposób aby mógł spędzić ze mną weekend to zbyt wielkie wymagania którym on nie może sprostać to trudno, no i poszedł... Wyszło na to, że się rozstaliśmy... Poszedł godzinę temu a ja dopiero teraz jestem w stanie coś napisać
Ehh. Podziwiam Cię, jesteś bardzo silna. Może faktycznie nie mógł tego zrobić w tygodniu? Różnie to bywa. Teraz zobaczymy, jaka będzie jego reakcja, może mu to da coś do myślenia.

Cytat:
Oj ja niestety mam tak samo, też szybko się zniechęcam do tego żeby regularnie ćwiczyć, brakuje mi silnej woli może gdybym miała jakiś sprzęt byłoby inaczej a tak muszę pajacować na dywanie Ja też jestem szczupła i chciałabym nieco rozbudować ciało a najbardziej właśnie pupę żeby nabrała kobiecych kształtów bo teraz mam wrażenie że jest taka mała i płaska Ja mam rozstępy ale nie są aż tak widoczne Nogi też mi się nie podobają a zwłaszcza te chude, wystające kolana. No to ponarzekałam
Oj, Miki, wiesz, ilu facetom podobają się takie małe pupy? Naprawdę. O ile piersi zazwyczaj podobają się mężczyznom każde, to dzielę się oni jednak na zwolenników mniejszych i większych pup. A wiesz, nie można mieć wszystkiego naraz. A co do "pajacowania na dywanie"- uważam, że solidny trening może być duuużo bardziej efektywny, niż np. ćwiczenia na siłowni. A silnej woli mi też brakuje, a miałam walczyć z cellulitem

A tak w ogóle, to nie narzekaj, piękna dziewczyna z Ciebie!!!
weegirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-16, 21:34   #4274
Soleilka
Zakorzenienie

To wyjdzie taka masa mleczna

Bloguję
Stary 2009-10-16, 21:35   #4275
motylek1007
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aanika Pokaż wiadomość

A jak często używacie tego toniku aspirynowego? Chyba nie codziennie?
ja zamierzam raz na kilka dni i zobaczę co wyjdzie

Cytat:
aaa, To masz rację, pewnie chyba coś wie
sprawdzimy go

[*] 11.09.2012
Stary 2009-10-16, 21:46   #4276
jyyli
Zakorzenienie

GG do jyyli

Cytat:
Nie, nasz facet raczej pyta o dokładną datę wydania książki, nazwisko rodowe żony autora i np. czym się zajmował dziadek ojca kolegi autora Czasem jakiś wredny szczegół z książki chce wiedzieć, ale to usłyszę na lekcji i jest git.
Gorzej z interpretacją, np. jak omawialiśmy Chłopów, to twierdził, że Jagna jest zepsuta do szpiku kości i że "lekko się prowadzi", a Antek to jej ofiara, a jak ja mam niby o tym napisać na maturze, jak to nieprawda?

Cytat:
i po co to komu?
Też nie rozumiem. I nie rozumiem w ogóle, dlaczego każdy musi koniecznie zagłębiać się w polską literaturę, a nie np. w muzykę. Ja nie mogę tego przeżyć Ale w dorosłym życiu człowiek potrafi np. rzucić cytatem z Hamleta albo Zemsty a za to słucha jakiejś Dody czy innej i uważa to za dobrą muzykę, no to przepraszam bardzo, ale dla mnie to nie jest wyedukowane społeczeństwo

Ale i tak historia jest bardziej bez sensu niż polski

---------- Dopisano o 22:46 ---------- Poprzedni post napisano o 22:45 ----------

Cytat:
ja zamierzam raz na kilka dni i zobaczę co wyjdzie
Ja używałam codziennie i się w ogóle nie łuszczyłam, a jestem jaszczurka, więc można spokojnie używać
Chociaż może to efekt tego, że godzinę po toniku kładłam na twarz olej rycynowy

Stary 2009-10-16, 21:55   #4277
19agusia91
Zakorzenienie

Cytat:
i po co to komu?
któż to wie

Cytat:
Napisane przez weegirl Pokaż wiadomość

Cóż, wystarczy, że są falujące. A ja o tym, że mam falujące włosy, dowiedziałam się pod koniec liceum, kiedy to przestałam na jakiś czas je czesać na sucho i zaczęłam ugniatać. Później był dłuuugi okres walki z falami (prostownica... ), a teraz znowu walczę o skręt. Tak naprawdę, przy nieodpowiedniej pielęgnacji można sobie nawet nie zdawać sprawy z tego, że ma się fale/loki.

Naprawdę. O ile piersi zazwyczaj podobają się mężczyznom każde, to dzielę się oni jednak na zwolenników mniejszych i większych pup. A wiesz, nie można mieć wszystkiego naraz. A co do "pajacowania na dywanie"- uważam, że solidny trening może być duuużo bardziej efektywny, niż np. ćwiczenia na siłowni. A silnej woli mi też brakuje, a miałam walczyć z cellulitem
J tam mam pupę tak płaską, że można byłoby na niej jajka sadzone smażyć

Moje to są porste druty
Cytat:

sprawdzimy go

Cytat:
Napisane przez jyyli Pokaż wiadomość
Nie, nasz facet raczej pyta o dokładną datę wydania książki, nazwisko rodowe żony autora i np. czym się zajmował dziadek ojca kolegi autora Czasem jakiś wredny szczegół z książki chce wiedzieć, ale to usłyszę na lekcji i jest git.
Gorzej z interpretacją, np. jak omawialiśmy Chłopów, to twierdził, że Jagna jest zepsuta do szpiku kości i że "lekko się prowadzi", a Antek to jej ofiara, a jak ja mam niby o tym napisać na maturze, jak to nieprawda?

Też wymyślny

Dziewczyny, możliwe, żeby od wiatru i zimna lakier na paznokciach się złuszczył?

---------- Dopisano o 22:55 ---------- Poprzedni post napisano o 22:54 ----------

W ogóle, oliwka Hipp ma zbawienny wpływ na moja cerę
Hula Hop
440/5000 minut
Stary 2009-10-16, 22:05   #4278
jyyli
Zakorzenienie

GG do jyyli

Już pewnie wszystkie pokładłyście się spać, a ja obejrzałam tak przejmujący odcinek Stargate: Atlantis, że nie zasnę, póki nie obejrzę następnego

Wiecie co, cieszę się, że jestem chora, bo mam wymówkę, żeby nie ćwiczyć

Stary 2009-10-16, 22:08   #4279
19agusia91
Zakorzenienie

ja obejrzę zaraz Dr House i lecę spać. papa
Hula Hop
440/5000 minut
Stary 2009-10-16, 22:14   #4280
Chatul
ma zielone pojęcie

Cytat:
pomyślałam że przedstawię wam mój zwierzyniec :P

Dwie kotki - czarna 2,5 roku, bura już ponad 10 lat ma, no i gekonik
Mrrr, jakie cudowne

Cytat:
Napisane przez Klaudiczka997 Pokaż wiadomość
Miałam wszystko pod ręką więc szybko cyknełam foto.
Kosmos

Cytat:
Zobaczcie jakie słodziaki znalazłam
Nic tylko kochać

Cytat:
[...]trzeba też się nauczyć tej debilnej, wziętej z kosmosu ideologii dorobionej w naszych czasach do każdej powieści czy wiersza.
Zgadzam się w 100%...
Stary 2009-10-16, 22:18   #4281
Soleilka
Zakorzenienie

Jaaa wiecie co.. Z wlosowych rzeczy zostala mi tylko rzepa, seboradin, wax i jedna odzywka z serii AT z avonu musze sie zaopatrzyc ! we wtorek jade do rzeszowa zrobie napad na auchan

Bloguję
Stary 2009-10-16, 22:23   #4282
jyyli
Zakorzenienie

GG do jyyli

Też chcę do Auchana Najbliższy mam w Białymstoku Ale w sumie nie mam pojęcia, czemu na Warmii nie ma ani jednego, tutaj ludzie takie niesamowite pokłady pieniędzy zostawiają w Hipermarketach, że chyba jesteśmy idealnym regionem do inwestowania w takie coś. A nawet Bingo nam do Tesco nie rzucili

Stary 2009-10-16, 22:35   #4283
blondyna789
Zakorzenienie

Cytat:
o wielu rzeczach jeszcze nie pisalam np ze zapina mi sweter pod szyje, żebym sie nie przeziębiła, albo w nocy otula mnie kołderką szczelnie zeby mi zimno nie bylo. Sprawdza tez w nocy czy mam cieple rece a jak nie mam, to wklada mi sie pod kołdre
i miliony tego typu rzeczy, ale za duzo nie ma co chwalić bo wiecie
no to nasi Tż-ci chyba grają w jednej drużynie mój też - zrobi dla mnie wszystko, nawet gdy go o to nie proszę... do rany przyłóż aż się zastanawiam jak on wytrzymuje z taką zołzą jak ja gdy mnie opatula kołdrą w nocy to się złoszczę, że mi za gorąco
Cytat:
Dziewczyny byłam w Rossmanie. Kod nie zadziałał i nie dali mi prezentu, ale pani w drogerii powiedziała, że już 5 osób tak miało i mają dzwonić tam i pytać co się stało
no mi tam nawet nie przysługuje prezent do tej pory go nie odebrałam z www dziadostwo.. jestem wielce rozczarowana
Cytat:
Napisane przez Aniaaa PlayMate Pokaż wiadomość
No ale były tego plusy - kolacje i kompiele przy świecach. Bardzo romantyczne
hehe w rodzinnym gronie nie zapomnij dodać
Cytat:
TŻ był, rozmawialiśmy i wyszedł spór o to że on jutro jedzie już z powrotem tam gdzie studiuje robić jakiś projekt, który wg mnie mógł zrobić w tygodniu. To mi powiedział że ja za dużo od niego wymagam, a ja stwierdziłam że skoro ustawienie planów w taki sposób aby mógł spędzić ze mną weekend to zbyt wielkie wymagania którym on nie może sprostać to trudno, no i poszedł... Wyszło na to, że się rozstaliśmy... Poszedł godzinę temu a ja dopiero teraz jestem w stanie coś napisać
bardzo mi przykro, że się 'pokłóciliście'. fakt jest taki, że obydwoje macie prawo wyrazić swoją opinie, nawet gdy są one różne. grunt to to uszanować, a nie się obrażać. z całym szacunkiem - jest już późno i może czegoś nie wyłapałam - ale Twój Tż zachowuje się jak rozpieszczony gówniarz masz prawo oczekiwać od niego, że spędzicie ze sobą weekend, skoro Ty się możesz dopasować to on też powinien.. prawda jest taka, że tylko rozmowa może pomóc.. a nie obracanie się na pięcie i wyjście. kwestia tego kiedy Tż to zrozumie i przyzna rację.
Cytat:
Miki ja mam przepis na boski placek BEZ PIEKARNIKA, a nikt kto go jadł nie wierzy w to
ooo ja też przyłączam się do prośby o przepis zaintrygowało mnie to 'bez piekarnika'
Cytat:
Chociaż ostatnio śniło mi się, że byłam gruba I że miałam grubego męża, który mnie tuczył. To było takie straszne, że aż się obudziłam i tak realne, że przez cały kolejny dzień chciałam się odchudzać
I w sumie chyba zacznę, bo może to była wizja tego, co będzie, jak dalej będę siedzieć na tyłku i obżerać się czekoladą
hehehehe

to ładny horror miałaś ja co noc mam sen na jawie wcinam czekoladki... największa masakra dla mnie jak nie mam nic słodkiego w pokoju.. albo nie.. gorsze jest jak wiem, że u rodziców w pokoju są czekoladki, a nie wypada mi do nich wchodzić , żeby grzebać po szafkach
Cytat:
Oooo moze Milki way ?
już zapisałam sobie przepis może po niedzieli zadziałam
Cytat:
ja też tak miałam w LO. potrafili o największą bzdurę zapytać i był zonk. kiedyś przeczytałam Dziady cz. III i dostałam jakąś cienką ocenę z kartkówki, a koleżanka, która czytała streszczenie dostała lepszą... byłam tak zła, że od tej pory czytałam tylko streszczenia.. teraz trochę żałuję... ale będę nadrabiać
Cytat:
ja obejrzę zaraz Dr House i lecę spać. papa
ja jednym okiem oglądam Matrixa, bo w sumie nic ciekawego nie ma w TV...

muszę się pochwalić, że już wiem, że będę zwolniona z 2 egzaminów uf.. przynajmniej coś no i Tż sprezentował mi dziś nowy telefon - LG KU990i Viewty -> taaaaki śmieszny

ej dziewczyny straszna rzecz - wyłączył mi się słownik - jak piszę z błędami to mi się nie podkreśla
Stary 2009-10-16, 22:40   #4284
Anariel
Wtajemniczenie

Ja Was nadrobilam i ide spac Do jutra...
-Od Lipca 2009 dbam o paznokcie

Anariel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-16, 22:47   #4285
blondyna789
Zakorzenienie

też uderzam w kimę masakra już prawie jutro a jutro trzeba wstać na uczelnie buziaki
Stary 2009-10-16, 22:53   #4286
Soleilka
Zakorzenienie

http://wp.tv/i,Polroczne-dziecko-pod...l?ticaid=68ef7 jestem w szoku ! Na szczescie przezylo...
Tez zaraz sie zbieram, musze niestety rano wstac. Umylam wlosy i sprobuje koszulkowa metode Anariel dla uzyskania fal Zobaczymy co to wyjdzie jak wstane.
Co do hipermarketow - u mnie ostatnio otworzyli drugi Frac, Inter Marche i buduja drugiego Lidla. Nie wiem po co tyle tego... Juz lepiej zeby Auchana postawili

Bloguję
Stary 2009-10-17, 00:17   #4287
szmyrk
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dymka Pokaż wiadomość
Swoją drogą biedne będą te duszyczki, które przyjdą dopiero wieczorem - nie wyrobią się z nadrabianiem tyle dziś produkujemy
Nooo... Co dopiero te, ktore w srodku nocy . Piec stron, a przeciez ostatnio bylam popoludniu !

Cytat:
Napisane przez Smerfetkaa Pokaż wiadomość
kurcze... to mi wygląda jak jakiś sprzęt kuchenny a nie szarpałoby włosów?[/QUOTE]

To... To jest najcudowniejsze co mam do wlosow! Serio . Kocham to sprzecicho niesamowicie. Boskie jest, ale jak sie samemu robi to nie ma tyle przyjemnosci, dlatego niecnie wykorzystuje mojego chlopca . Przyznaje, ze sama jak pierwszy raz zobaczylam to mi sie z czyms wlasnie do trzepania jajek skojarzylo .

Cytat:
Napisane przez dymka Pokaż wiadomość
To nie panga była a tilapia, czy jakoś tak pomyliły mi się rybki, bo i to białe i to białe, a jak napisałaś o ściekach to mi się przypomniało,ze pangi nie kupujemy
Co ? O co z tymi pangami chodzi? Ja co prawda nie jem miesa, ale moja rodzina czasem wlasnie chyba pange wcina ...

Cytat:
Napisane przez Anariel Pokaż wiadomość
Zaczelam ekspeymentowac bo mi fryzjeka powiedziala,ze mam naturalnie krecone wlosy A zrobilam je tak,ze po umyciu zawinelam w koszulke (plunking - zobacz na youtubbe) na 30 minut i tak o to wyszlo to cos
Jestem ciekawa co sie stanie z moimi "drutami" po takim eksperymencie. Moze sie choc troche napusza, byloby ekstra. A widze, ze u Ciebie pieknie dziala, kocham loki .

Cytat:
Hej, troche glupio mi jest pisac i cos Ci radzic, bo nawet nie rozumiem wszystkiego do konca ani nie znam sytuacji, ale nie moglam tak obojetnie obok Twoich postow przechodzic. Trzymaj sie i nie smuc . Jakos sie ulozy, zobaczysz .

Motylku! Dolaczam sie do goracych prozb o przepis na ciasto bez piekarnika. Chetnie bym jakies ciacho upichcila ale... nie mam piekarnika !!!

A no i nie pochwalilas mi sie w koncu kiedy ?

A wszystkim zagrzebanym w ksiazkach i meczonych w szkolach - duzo sily i wytrwalosci! Prosze byc dzielnymi i dawac rade .
szmyrk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-17, 05:00   #4288
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Dzień dobry Ja od 1,5 h na nogach ale nieźle mi się wstawało, właśnie wypiłam kawkę zjadłam śniadanie i idę się szykować bo na 8.00 mam być na uczelni. Jak na złość mam dzisiaj nie fajne włosy, jakieś obciążone i brzydko się ułożyły Miłego dnia Wam życzę, nie piszcie za dużo żeby mnie nie zastała kolejna część wątku jak wróce

xxxMikixxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-17, 07:27   #4289
motylek1007
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez szmyrk Pokaż wiadomość

To... To jest najcudowniejsze co mam do wlosow! Serio .
mmm, szkoda, a może dobrze, że aukcja sie skonczyla

Cytat:
Motylku! Dolaczam sie do goracych prozb o przepis na ciasto bez piekarnika. Chetnie bym jakies ciacho upichcila ale... nie mam piekarnika !!!
ten zrobisz, poszukam dzis przepisu

Cytat:
A no i nie pochwalilas mi sie w koncu kiedy ?
koniec sierpnia 2010

Cytat:
Dzień dobry Ja od 1,5 h na nogach ale nieźle mi się wstawało, właśnie wypiłam kawkę zjadłam śniadanie i idę się szykować bo na 8.00 mam być na uczelni. Jak na złość mam dzisiaj nie fajne włosy, jakieś obciążone i brzydko się ułożyły Miłego dnia Wam życzę, nie piszcie za dużo żeby mnie nie zastała kolejna część wątku jak wróce
powodzenia na uczelni, zeby szybko zleciało.

TZ wrócil cos po 2, a przed 7 dzis wstał i na uczelnie pojechal, bo ma zajęcia do 17 (robi podyplomówke). Siedziec musi do końca, bo inaczej odrabiałby z inna grupą zajęcia.

wczoraj ten "piach" z aspiryny dalam na twarz i zrobilam "peeling", dzis zero uczulenia mam, a skóra jaka gładka

[*] 11.09.2012
Stary 2009-10-17, 07:56   #4290
blondyna789
Zakorzenienie

witam Dziewczyny

mnie obudził okropny kaszel , prawie płuca wypluwam... ale niedlugo idę na uczelnie i w sumie nie wiem czy wyrobię do końca bo mam zajęcia prawie do 20 od 10 rano w dodatku nie wiem w co się ubrać, bo na dworze ziiiimmmnooo.. a na uczelni ciepło w salach

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości