Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D - Strona 143 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-10-29, 21:45   #4261
tancerka212
Zakorzenienie

Dot.: Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D

wow Samoa rzeczywiście ten welon pokaźnych rozmiarów no ale efekt niesamowity- ja jestem zwolenniczką odważnych panien młodych które jednak są w stanie się pomęczyć żeby osiągnąć super efekt- nie wiem jak w tym welonie można funkcjonować ale jest piękny

ejjj nie mogę się przestać gapić na tą koleżankę z klasy ale naprawdę już poczułam się jakbym siedziała w Kościele na jej miejscu już swoimi oczami widzę tam siebie na tym krzesełku matko no żeby tak się podniecić
tancerka212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-29, 21:48   #4262
kaska87
Zakorzenienie

Dot.: Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D

mi zawsze w salonie babki gadały, że mam nie świrować bo ja mam być taką "romantyczną pm" i faktycznie w jakis wielkich sukniach czułam się "przebrana" za to zwykła koronkowa rybka albo Carrera chociaż ona już bardziej zadziorna była

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-29, 21:49   #4263
tancerka212
Zakorzenienie

Kasia jeśli mam być szczera to na tym zdjęciu gdzie masz W! to suknia jest bardzo ładna ale to bolerko takie sobie.. średnio mi się ono widziało.. jakaś taka bardzo powsciągliwa się w nim wydawałaś.. ale suknia piękna
Stary 2009-10-29, 21:50   #4264
Jazzmanka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez justytutka Pokaż wiadomość
cześć dziewczyny
chwilowo mam nową wenę na ślub, marzy mi się taka prosta sukienka jak ta w załączniku i wianek.. oraz uroczystość w obrządku pogańskim. wiem, że nie jest to zbyt popularne ale to w końcu wątek o wszystkich ślubach a nie tylko w konkretnej wierze.. mój wymarzony ślub miałby się odbyć na łonie natury, gdzie przysięgalibyśmy sobie miłość w obecności boga i żywiołów a później wymienilibyśmy się obrączkami. później oczywiście tańce i ognisko jednak wówczas musielibyśmy przesunąć termin ślubu na 21 czerwca (data przesilenia letniego). co o tym sądzicie?
Ja bym tak nie chciała, ale uważam, że to świetny pomysł jeśli nie chcesz ślubu ani kościelnego ani cywilnego tylko taki 'swój' i właśnie takie rozwiązanie jest najbliższe Twojej naturze

Cytat:
Napisane przez szyszynka Pokaż wiadomość
mam nowy zespol ale chce 5tys... ale graja bez przerw bo na przerwach dla zespolu gra wodzirej maja pelno swietnych zabaw no i ten spiew... wyrazicie opinie?
http://www.tomskiband.pl/index2.php

a to jakis scenariusz wesela
http://www.tomskiband.pl/scenariusz_wesela.html
Fajni są. A słuchałaś ich na żywo? Bo tak tylko na podstawie stronki, to wydają się być spoko. Nie wszystkie piosenki są super, ale niektóre są. Tylko że to są nagrania studyjne. Najlepiej posłuchaj ich na żywo i wtedy oceń.

Cytat:
Napisane przez toskaKrk Pokaż wiadomość
Trochę mi głupio, ze tak Was zamęczam tym wszystkim, bo Wy to będziecie "przechodzić" wszystkie razem za jakiś czas
Muszę mniej pisać
Toska, daj spokój. Przecież my już nie możemy się doczekać Twojego ślubu i relacji. A to że wcześniej o czymś piszesz, to dobrze, bo wtedy zaczynamy i my wcześniej myśleć o różnych rzeczach.

Cytat:
Napisane przez ewelina1986 Pokaż wiadomość
co myslicie o tej sukni
Jeśli jesteś szczupła w biodrach, to powinna dobrze leżeć. Ale przy szerszych bioderkach, to mi się wydaje, że ten kwiat powiększy je jeszcze bardziej i będzie kiszka. Chyba góra sukni jest fajna, ale to chyba, bo zdjęcie jest małe i słabo widzę.

Cytat:
Napisane przez szyszynka Pokaż wiadomość
sie okazało ze nie maja jej ;( no masakra. moze we wroclawiu jakis znajde?? znacie jakis salon we wro gdzie ja maja bo bym bardzo chciala ja przymierzyc.
Poszukaj w necie. Wpisz nazwę sukni + salon sukien Wrocław. A jak znajdziesz w jakimś salonie, to najpierw zadzwoń i spytaj czy na pewno ją mają. Bo ja tak jeździłam mierzyć MS. Umówiłam się przez internet na mierzenie i podałam nazwy modeli jakie mnie interesowały (wklejałam tu kiedyś) i okazało się, że z tych moich wybranych w salonie nie było ani jednego.

Cytat:
Jak Wam się podobają?

Muszę teraz zrobić listę gości i policzyć ile trzeba kupić zaproszeń itd. a choróbsko mnie bierze
Może to wina światła, ale ten kolor pod spodem jakiś taki ciemny się wydaje i mało ślubny, no ale na żywo na pewno wygląda lepiej a co do wzoru, to całkiem fajny. Jak się otwierają? Czy pomarańczowy, to Twój kolor przewodni czy nie podpasowujesz wszystkiego pod jeden kolor (np. bukietu)?

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
Tancia daj mi link do skasowania tego śledzia na nk
Ej, to działa
Jazzmanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-29, 21:51   #4265
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tancerka212 Pokaż wiadomość
Kasia jeśli mam być szczera to na tym zdjęciu gdzie masz W! to suknia jest bardzo ładna ale to bolerko takie sobie.. średnio mi się ono widziało.. jakaś taka bardzo powsciągliwa się w nim wydawałaś.. ale suknia piękna
e tam, nie ma teraz co rozpamiętywać właśnie szukam na kompie tej foty w niej, ale nie wiem gdzie jest

Stary 2009-10-29, 21:54   #4266
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
e tam, nie ma teraz co rozpamiętywać właśnie szukam na kompie tej foty w niej, ale nie wiem gdzie jest
hehehe ja też zaczęłam na kompie szukac twojej foty i znalazłam jak chcesz to ci podeślę śliczna ta W! ale mi i tak Carrera bardziej na tobie podchodzi
Stary 2009-10-29, 21:54   #4267
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
wiem bo tylko to co Tobie się podoba i co Ty kupisz nie jest wiesniackie musiałam...
no raczej, trudno, żebym kupiła coś co uważam za wieśniackie
I kupuję rzeczy, które wg mojego gustu nie sa wieśniackie a to, ze coś pochodzi z Madonny nie świadczy o tym, ze jest to supermodne/piękne/oszałamiające i kazdemu musi sie podobać. wg mnie to bolerko do tej sukni nie pasuje, Nalon tez ma koronkowe bolerko i jest o wiele ładniejsze.
Poza tym co sie oburzasz, zly humor czy co?sama na pisałaś, że mój welon plus suknia to dla Ciebie choinka i masz prawo tak uwazac i ja sie o to nie rzucam, bo mi sie to podoba

Cytat:
wow Samoa rzeczywiście ten welon pokaźnych rozmiarów no ale efekt niesamowity- ja jestem zwolenniczką odważnych panien młodych które jednak są w stanie się pomęczyć żeby osiągnąć super efekt- nie wiem jak w tym welonie można funkcjonować ale jest piękny
normalnie sie funkcjonuje jak sie idzie prosto, jak sie skręca to on sie zwija, ale szczerze mówiąc o on mi se wcale nie podoba jak jest rozlożony na dlugośc i szerokośc, bardziej mi sie podoba jak widac te zalamania, nie wiem czy wiesz o co mi chodzi...Bardziej mi sie podoba jak jest pozosawiony w miare mozliwości sam sobie a nie rozprostowany, o

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-10-29, 22:00   #4268
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
normalnie sie funkcjonuje jak sie idzie prosto, jak sie skręca to on sie zwija, ale szczerze mówiąc o on mi se wcale nie podoba jak jest rozlożony na dlugośc i szerokośc, bardziej mi sie podoba jak widac te zalamania, nie wiem czy wiesz o co mi chodzi...Bardziej mi sie podoba jak jest pozosawiony w miare mozliwości sam sobie a nie rozprostowany, o
wiem o co ci chodzi- mi też się nie podoba jak welony są rozpłaszczone jak jakieś obrusy- fajnie jak są pozostawione same sobie i tak sobie ładnie zwisają- na sesji zdjęciowej można sobie dla efektu rozłożyć welon i cyknąć parę fotek ale w Kościele lepiej niech się welon sam ułoży bo nieraz panny młode sie tak tymi welonami opatulą dookoła... ciekawe jak ten mój welon będzie na mnie leżał bo w sumie to ja nawet go nie mierzyłam tylko do kompletu zamówiłam

---------- Dopisano o 23:00 ---------- Poprzedni post napisano o 22:58 ----------

My tu gadu gadu ale Kasia nie napisałaś nic czy się pogodziliście z tżtem czy dalej foch???
Stary 2009-10-29, 22:00   #4269
kaska87
Zakorzenienie

spadam zaraz spać bo jestem zmiażdżona w ogóle dziś miałam 1 zajęcia na 13:15 i ich nie było mogłam już wczoraj do domu przyjechać, ale nic

Stary 2009-10-29, 22:06   #4270
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
wiem o co ci chodzi- mi też się nie podoba jak welony są rozpłaszczone jak jakieś obrusy- fajnie jak są pozostawione same sobie i tak sobie ładnie zwisają- na sesji zdjęciowej można sobie dla efektu rozłożyć welon i cyknąć parę fotek ale w Kościele lepiej niech się welon sam ułoży bo nieraz panny młode sie tak tymi welonami opatulą dookoła... ciekawe jak ten mój welon będzie na mnie leżał bo w sumie to ja nawet go nie mierzyłam tylko do kompletu zamówiłam
a jaki Ty masz do niej welon?Taki do pasa, tak?

Zbieram sie zaraz pod prysznic i do spania

---------- Dopisano o 23:06 ---------- Poprzedni post napisano o 23:02 ----------

W ogóle to jeśli na przymiarce uznam, ze welon jest za dlugi i wyglada glupkowato to poproszę, żeby mi go skrócili, ten, który mierzyłam miał fajna długość, bo konczył się jakieś pół metra-metr za trenem i tyle wg mnie wystarczy, bo welon o dwa metry dłuższy niz tren mi sie nie podoba, obrzydzily mi go wlasnie zdjęcia, na których laski maja rozciagniety ten welon jak obrus(dobre porównanie Tancia)
Stary 2009-10-29, 22:09   #4271
onaella
Zakorzenienie

Cytat:

Onaelcia też mam czasem taki durnowaty dzieńA kiedy Ty przybywasz do Pl po suknię, he?
powiem ci szczerze, że nie mam pojęcia i poki co nie chce mi się o tym nawet myśleć,

14.08.2010
baby
onaella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-29, 22:10   #4272
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez onaella Pokaż wiadomość
powiem ci szczerze, że nie mam pojęcia i poki co nie chce mi się o tym nawet myśleć,
może zagramaniczną kupisz
Stary 2009-10-29, 22:12   #4273
toskaKrk
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Jazzmanka Pokaż wiadomość
Toska, daj spokój. Przecież my już nie możemy się doczekać Twojego ślubu i relacji. A to że wcześniej o czymś piszesz, to dobrze, bo wtedy zaczynamy i my wcześniej myśleć o różnych rzeczach.

Może to wina światła, ale ten kolor pod spodem jakiś taki ciemny się wydaje i mało ślubny, no ale na żywo na pewno wygląda lepiej a co do wzoru, to całkiem fajny. Jak się otwierają? Czy pomarańczowy, to Twój kolor przewodni czy nie podpasowujesz wszystkiego pod jeden kolor (np. bukietu)?
Dzięki
Mam nadzieję, że reszcie dziewczyn też nie przeszkadzają moje rozległe opisy
Ale poza Wami nie mam komu o tym opowiadać, a Tż nie chcę zamęczać, bo jeszcze mi przed tym lutym ucieknie

P.S zamówiłam dziś na allegro halkę

A zaproszenia są ciemno zielone, takie opalizujące, a wkładka jest z papieru ecru (wyraźny kolor ecru). Kokardka jest w kolorze starego złota, ale faktycznie lepiej wyglądałaby jaśniejsza
Ale jeśli mi dziewczyna napisze, że nie da się załatwić innej wstążki to biorę takie, bo nam się już teraz zaczyna spieszyć

Ja nie mam jakiegoś motywu czy koloru przewodniego.
Na pewno w naszych ubiorach, bukiecie, będzie dominować ecru
Więc na zaproszeniach i winietkach będzie ecru w zieleni
toskaKrk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-29, 22:13   #4274
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
mi sie wydaje, ze Wasz zwiazek duzo tracil wlasnie przez brak seksu... wiem, ze dla Ciebie nie jest to rzecz najwazniejsza, ale seks jest na prawde mega wazny w zwiazku ja bym byla bardzo rozgoryczona i nieszczesliwa gdyby TZ mi odmawial seksu... i pewno przez to moglibysmy miec problemy na wielu innych plaszczyznach zycia
pozwoliłam sobie zacytować Lain...zgadzam się w 100% szkoda, że dopiero teraz do tego doszłam i musiało się stać to co się stało, a stało się tyle, że związek przestał nim być, bo być obok siebie a nie ze sobą to ogromna różnica

ogólnie P. miał wyrzuty sumienia bał się w ogóle do mnie przyjśc i spotkaliśmy się dopiero w mieszkaniu...gadka była z mojej strony "służbowa", wieczorem jak już leżałam w łóżku przyszedł i gadaliśmy dłuuuugo...o wszystkim, co złe. Jadąc byłam pewna, że mam dość. Pierwszy raz widziałam P. takiego zmieszanego, nie wiedział co ma robić, co mówić i głupio mu było, chciał lecieć o 23:00 na rynek po kwiatki, ale mu nie pozwoliłam. Później jakos tak wyszło, że była część ocenzurowana i nawet później rano i nic mi nie przeszkadzało bo jakoś czułam, że on mnie tak kocha i akceptuje w 100% i dla niego moje kompleksy nie istnieją, ogólnie nie wiem, ale my teraz inaczej ze soba rozmawiamy.....wtedy ja nie czułam się ani kochana, ani pociągająca, tylko jak brzydka matrona. Nie wiem jak mam to wytłumaczyć, ale teraz jak się budzę i go widzę to mam motyle w brzuchu jak daję mu buziaka to się wkurzam bo wydaje mi się, że nie moge go tak mocno pocałować jak bym chciała ciągle mi go mało i nie możemy się od siebie odkleić-mam syndrom Tanci hihi

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2009-10-29 o 22:26
Stary 2009-10-29, 22:13   #4275
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
a jaki Ty masz do niej welon?Taki do pasa, tak?
wiesz co powiem ci że co panna młoda w mojej sukni i z tym welonem to on inaczej wygląda więc ja nie wiem jak on na mnie będzie wyglądał.. będę musiała zobaczyć jak on wygląda w różnych ułożeniach i wybrać najlepszą wersję... teraz na allegro jest takie zdjęcie welonu- wydaje mi się że to welon od Kate ale nie dam sobie głowy uciąć.. kurdę naprawdę nie wiem czy to welon od niej..

Edytowane przez tancerka212
Czas edycji: 2009-10-29 o 22:18
Stary 2009-10-29, 22:16   #4276
onaella
Zakorzenienie

Cytat:
może zagramaniczną kupisz
a nie wiem, może.... jak jeżdze do pracy to mijam ze 2 czy 3 salony więc może się kiedyś przejdę

na razie na jednej wystwie świeci suknia Kubusewy

14.08.2010
baby
Stary 2009-10-29, 22:17   #4277
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
pozwoliłam sobie zacytować Lain...zgadzam się w 100% szkoda, że dopiero teraz do tego doszłam i musiało się stać to co się stało, a stało się tyle, że związek przestał nim być, bo być obok siebie a nie ze sobą to ogromna różnica
no to jest ten wasz związek czy go nie ma bo już nic nie czaję będzie ślub z Tadzikiem czy nie
Stary 2009-10-29, 22:20   #4278
Jazzmanka
Zadomowienie

Cytat:
Dzięki
Ale poza Wami nie mam komu o tym opowiadać, a Tż nie chcę zamęczać, bo jeszcze mi przed tym lutym ucieknie

A zaproszenia są ciemno zielone, takie opalizujące, a wkładka jest z papieru ecru (wyraźny kolor ecru). Kokardka jest w kolorze starego złota, ale faktycznie lepiej wyglądałaby jaśniejsza
Ale jeśli mi dziewczyna napisze, że nie da się załatwić innej wstążki to biorę takie, bo nam się już teraz zaczyna spieszyć

Acha, jak kremowe, to na pewno będzie lepiej wyglądało, bo Ja myślałam, że ta kokardka będzie taka pomarańczowa na tym zielonym. Ale kremowa powinna się dobrze prezentować. Czyli masz kolor przewodni - ecru.
Jazzmanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-29, 22:26   #4279
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Dzięki

mi nic ni eprzeszkadza, po prostu czasem nie mam sil odpowiadac na różne dylematy, bo jestem na tym wątku od samego poczatku i troche mnie zmęczylo walkowanie tego po raz n-tyAle jak już ktorą z Was przerbnie przez etap dylematów i zostanie osteczn adecyzja to sie chętnie wypowiadam Bo n apotencjalne tematy serio nie mam siły
Olac wstążkę jak nie będzie innej, ważne, żeby było z głowy, zaproszenia to akurat szczegół

Cytat:
to zapamiętaj to sobie i pomyśl o ile lepszy bedzie Twój kolejny związek.
Poza tym Kasia uważam, że Wasze relacje wyglądają tak a nie inaczej, bo po prostu nie jestescie sobie w stanie zaoferowac już nic poza złośliwościami. Ja Ci zyczę, zebys sie zakochała i wtedy zobaczysz różnicę, jak powinno być.

Cytat:
wiesz co powiem ci że co panna młodaw mojej sukni i z tym welonem to on inaczej wygląda więc ja nie wiem jak on na mnie będzie wyglądał.. będę musiała zobaczyć jak on wygląda w różnych ułożeniach i wybrać najlepszą wersję... teraz na allegro jest takie zdjęcie welonu- wydaje mi się że to welon od Kate ale nie dam sobie głowy uciąć.. kurdę naprawdę nie wiem czy to welon od niej..
mnie sie to ułozenie podoba(bo welon jest półokrągly) no i welon do sukni pasuje, w sumie gdyby nie te koszmarne rękawiczki to bylo super i az sobie Ciebie wyobraziłam zamiast tej panny i zamiast rękawiczekAle będzie fajnie ogladac foty

---------- Dopisano o 23:26 ---------- Poprzedni post napisano o 23:22 ----------

Cytat:
a nie wiem, może.... jak jeżdze do pracy to mijam ze 2 czy 3 salony więc może się kiedyś przejdę

na razie na jednej wystwie świeci suknia Kubusewy
ale, ze co - to ona powstrzymuje Cię od wejścia?Jak byłam w Irl to właśnie przechodzilam prawie codziennie koło salonu z sukniami Pronovias, ale jeszcze nie wiedziałam, ze to są takie fajne suknieDopiero po wakacjach zaczęlam z Wami wiecej siedzieć i wklejałyście te suknie i sobie przypomnialam, ze mogłam tam wleźc pomierzyć, bo i tak by mnie nie znali

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-10-29, 22:27   #4280
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
no to jest ten wasz związek czy go nie ma bo już nic nie czaję będzie ślub z Tadzikiem czy nie
dopisałam w tym poprzednim poście

Stary 2009-10-29, 22:31   #4281
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
mnie sie to ułozenie podoba(bo welon jest półokrągly) no i welon do sukni pasuje, w sumie gdyby nie te koszmarne rękawiczki to bylo super i az sobie Ciebie wyobraziłam zamiast tej panny i zamiast rękawiczekAle będzie fajnie ogladac foty
ja też po obejrzeniu fotek koleżanki ze slubu w moim Kościele sobie włąśnie siebie wyobraziłam w tej sukni i welonie i w tym Kościele i jestem taka rozemocjonowana ze aż mi się spać nie chce już się nie mogę doczekać tych fotek piersze dni po ślubie to będę je chyba oglądała non stop
Stary 2009-10-29, 22:31   #4282
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
dopisałam w tym poprzednim poście
no i oby tak pozostało, bo to wygląda jak normalny związekMam nadzieję, że to pójdzie w tę stronę i powinnaś mieć na uwadze, że jak wróci do dawnego stanu to kaputt...ślub to nie zabawa.
Stary 2009-10-29, 22:32   #4283
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
to zapamiętaj to sobie i pomyśl o ile lepszy bedzie Twój kolejny związek.
Poza tym Kasia uważam, że Wasze relacje wyglądają tak a nie inaczej, bo po prostu nie jestescie sobie w stanie zaoferowac już nic poza złośliwościami. Ja Ci zyczę, zebys sie zakochała i wtedy zobaczysz różnicę, jak powinno być.
jestem zakochana

a jak mi ktoś powie, że sex nie jest ważny w związku i nic do niego nie wnosi to przysięgam

co do złośliwości to ja muszę powstrzymac swoje durne uwagi, które mogę sobie walić do koleżanke, bo robimy sobie jaja, a nie do P. on sam z siebie nigdy pierwszy nic mi nie dojechał, tylko odpowiada na moje głupie teksty, więc jak ja się pochamuję to ich nie będzie

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-10-29, 22:35   #4284
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
mam syndrom Tanci hihi
rany to już syndrom Tanci powstał na ty wątku
cieszę sie Kasia naprawdę sie cieszę że sobie wszystko wyjaśniliście ylko kurczę martwię się żeby aby nie była to sytuacja chwilowa.. to znaczy że tadzik i ty poczuliście się zagrożeni i teraz wszystko jest takie cacy i w ogóle.. pamiętam jak kiedyś też miałaś kryzys a potem znów były motyle w brzuchu.. no i nadszedł kolejny kryzys.. ale w sumie po każdym takim kryzysie nabiera się pewnej wiedzy, doświadczenia i jakiejśtam mądrości więc naprawdę ja wam życzę wszystkiego dobrego- dbajcie o to do czego razem teraz doszliście
Stary 2009-10-29, 22:35   #4285
onaella
Zakorzenienie

zmykam po mału spac bo jutro na 6 do pracy

dobrze, że kolega po mnie pod sam dom przyjezdza bo jak bym miala się tluc autobusami to bym chyba zwątpila

14.08.2010
baby
Stary 2009-10-29, 22:37   #4286
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
jestem zakochana

a jak mi ktoś powie, że sex nie jest ważny w związku i nic do niego nie wnosi to przysięgam

co do złośliwości to ja muszę powstrzymac swoje durne uwagi, które mogę sobie walić do koleżanke, bo robimy sobie jaja, a nie do P. on sam z siebie nigdy pierwszy nic mi nie dojechał, tylko odpowiada na moje głupie teksty, więc jak ja się pochamuję to ich nie będzie
no i super
Ogólnie Kasia pamiętaj, ze nie jesteś do P. przywiązana łańcuchem
A co do zartów "na poziomie" to ja sama jestem autorka podobnych, równiez w stosunku do tż i nie mamy z tym problemu, ale każdy ma inny próg wrażliwości i może coś takiego odbierac jako atak.
Stary 2009-10-29, 22:38   #4287
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:

matko ile razy my ci to mówiłyśmy więc spróbuj nstępnym razem coś kombinować to sama sobie napisałaś co będzie
Stary 2009-10-29, 22:40   #4288
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
rany to już syndrom Tanci powstał na ty wątku
cieszę sie Kasia naprawdę sie cieszę że sobie wszystko wyjaśniliście ylko kurczę martwię się żeby aby nie była to sytuacja chwilowa.. to znaczy że tadzik i ty poczuliście się zagrożeni i teraz wszystko jest takie cacy i w ogóle.. pamiętam jak kiedyś też miałaś kryzys a potem znów były motyle w brzuchu.. no i nadszedł kolejny kryzys.. ale w sumie po każdym takim kryzysie nabiera się pewnej wiedzy, doświadczenia i jakiejśtam mądrości więc naprawdę ja wam życzę wszystkiego dobrego- dbajcie o to do czego razem teraz doszliście
też tak myślę i dlatego napisałam Kasi to:

Cytat:
no i oby tak pozostało, bo to wygląda jak normalny związekMam nadzieję, że to pójdzie w tę stronę i powinnaś mieć na uwadze, że jak wróci do dawnego stanu to kaputt...ślub to nie zabawa.
i to:

Cytat:
Ogólnie Kasia pamiętaj, ze nie jesteś do P. przywiązana łańcuchem

Cytat:
zmykam po mału spac bo jutro na 6 do pracy

dobrze, że kolega po mnie pod sam dom przyjezdza bo jak bym miala się tluc autobusami to bym chyba zwątpila
o proszę, ma sie szofera, fiu fiu

Dobra, zwijam się stąd
Stary 2009-10-29, 22:41   #4289
onaella
Zakorzenienie

Cytat:
o proszę, ma sie szofera, fiu fiu
żeby tylko szofera : hahaha:

14.08.2010
baby
Stary 2009-10-29, 22:42   #4290
tancerka212
Zakorzenienie

spadam i ja spac i jutro wiuuuuuu do tżcika pielęgnować syndrom Tanci
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości