Kupę czasu się już znamy, ciągle siebie dość nie mamy- PM 2008 :) - Strona 143 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-09-17, 08:30   #4261
kasienka1985
Zakorzenienie

Dot.: Kupę czasu się już znamy, ciągle siebie dość nie mamy- PM 2008 :)

hej mrówki

Milunia- gratki fajnie że sie zdecydowałaś! napewno wiele się nauczysz
Soffinku- co za poradnia chyba by mnie trafiło jakbym pocałowała klamkę
Aguniu- nie przepracowuj się! a męża za brak konsultacji z Tobą to bym
Dagulek- przykro mi, że ta rozmowa nie wypaliła w sukieneczce bardzo ładnie wyglądasz
Czekoladko- jak się czuje Wercia? byłas u lekarza??
Czeko- kochanie moje wróciło przygody jak zwykle boskie
trza było uwiecznić na zdjęciu żyjątko pod tapetą i nie mów mi o wchodzeniu pod górę- ja z moją astmą bym umarła!

Fotki będą jak tylko wszystko uporządkuję- bo wczoraj przywiozłam znów trochę gratów z domu i jak kupie zasłony- bo jest tak łyso!

Dziewczynki dzięki za rady dotyczące biurka, kosztuje dziadostwo 459 zł więc stwierdziłam że na te chwilę aż tak nie zaszaleję!
Znalazłam zwykłe proste uzywane biurko za 35 zł i odbiore je jutro z Wrocka- nawet chyba kolorystycznie będzie pasować!

Kto muffiny piekł???????????? daj!

20.05.2015 punkt południe
3740g 58 cm

Kocham nad życie!!!
kasienka1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-17, 10:42   #4262
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

hej babeczki

Cytat:
Napisane przez kasienka1985 Pokaż wiadomość
Czekoladko- jak się czuje Wercia? byłas u lekarza??
!
bylam u lekarza bo wysypka dzisiaj byla bardziej zaostrzona tzn. juz nie kropki a pozlewane i takie zaognionelekark a stwierdzila ze to uczulenie, wykluczyla trzydniowke i powiedziala ze temp. pewnie ze szczepienia ale wysypka jest za mocna wiec uczulenie, przepisala leki i tyle, aha i jeszcze gardelko lekko czerwone ma

Dominika 04.11.2014
czekoladka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-17, 12:31   #4263
daget
Zakorzenienie

GG do daget

Helllo dzis juz piatek zaczynam urlop za 2,5 godz

Cytat:
Napisane przez agunia82 Pokaż wiadomość
Daguś a no właśnie ja mam o tyle dobrze, że szef docenić potrafi szkoda tylko, że tacy szefowie to rzadkość, mój małż nie ma takiego szczęścia
No wlasnie, standard jest chyba bardziej ten negatywny niz pozytywny. Mam nadzieje ze jednak tesciowie pozwola wam porocznicowac
Cytat:
Napisane przez izka19855 Pokaż wiadomość
CZEŚĆ MIŚKI
..przywitałam sie i uciekam spać. Dziewczyny pojechałyśmy w 5 na grzyby, tj teściowa, mama, szwagierka i jej córka o 15, a wróciłyśmy 18:30. Normalnie ledwie siedzę...jeszcze je obrałyśmy itd... Zebrałyśmy maślaki i większość czarnych łepków, ale zdarzały sie zajączki i prawdziwki...
Jak takiego jednego prawdziwka zobaczyłam, to mimo, ze byłam zmeczona już, to motywacja szybko wróciła... ale kręgosłup chetnie bym wymieniła na nowy...
Ale zes nazbierala, mnie tesciu codziennie meczy grzybami, wczoraj gotowalismy grzybowa a dzis mi rydze z targu przyniosl i mam cos z nimi zrobic bo ja fajnie gotuje

Cytat:
Napisane przez Milibili Pokaż wiadomość

Od października idę do szkoly M A K I J A Ż U moje marzenie... Boję się strasznie, nie wiem czy dam radę, pewnie się wygłupię strasznie... Ale z drugiej strony jestem szczęśliwa. To jedna z lepszych tego typu szkół w rejonie
super sprawa ze szkola. a pewno Kochana dasz sobie rade mysl pozytywnie i sie nie stresuj
Cytat:
Napisane przez kotekk81 Pokaż wiadomość
Wpadlam na chwilke bo musze odpoczac poprasowalam wlasnie ciuszki malej i brzucho mnie zaczal bolec

Mili noo moje gratulacje a co do zamknietego watku to mozna zalozyc Klub i do niego maja wejscie tylko "wybrane" osoby tylko dobrze by bylo zeby zalozyla go osoba ktora dosc czesto jest na forum (bo tylko ona moze zaprosic osoby do klubu )
Oj to sie nie przemeczaj Koteczku ooo i fajny pomysl z tym klubem

Cytat:
Dagulek- przykro mi, że ta rozmowa nie wypaliła w sukieneczce bardzo ładnie wyglądasz
Spoko, sie nie przejelam ta rozmowa wcale, grunt to miec rezerwe . Widac nie byla mi pisana Szukam dalej Dziekuje za komplementa, podoba mi sie ta kiecka moze sluzyc nawet jako plaszczyk . Czekam na zdjeciory jak juz wszystko bedziecie miec.

A ja dzis po pracy jade do L-wa bo mam spotaknie z hydraulikiem i ... jazda!!!! Remont czas rozpoczac
daget jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-17, 15:56   #4264
paulinaizabela
Zakorzenienie

Hejka
Wczoraj nie mogłam się dostać na wizaż znaczy się dostałam się na chwilę ale strasznie muliło, to wyszłam i wejść do wieczora nie mogłam
U mnie radocha przedurlopowa - pakowanko czas zacząć Za 3 dni w drogę
Ale jeszcze w poniedziałek rano lecę wyniki robić mam nadzieję, że będzie poprawa..

Cytat:
Napisane przez agunia82 Pokaż wiadomość
A ja dzisiaj znowu zapunktowałam u szefa Bardzo duży i ważny klient (jedna z największych firm w Polsce) jest zadowolony z moich tłumaczeń i zleca kolejne A trochę się tutaj obawiałam, bo zdarzają się czasem klienci czepiający się o byle g..wno, a wiadomo, im ważniejszy klient tym większe problemy jak ma pretensje. No ale mi ulżyło
super Kochana!! Niezastąpiony z Ciebie pracownik

Mam nadzieję, że poświętujecie a teście sobie transport załatwią

Cytat:
Napisane przez Milibili Pokaż wiadomość
Od października idę do szkoly M A K I J A Ż U moje marzenie... Boję się strasznie, nie wiem czy dam radę, pewnie się wygłupię strasznie... Ale z drugiej strony jestem szczęśliwa. To jedna z lepszych tego typu szkół w rejonie
Gratulacje - trzeba spełniać swoje marzenia a te realne przede wszystkim

Cytat:
Napisane przez czekoladka21 Pokaż wiadomość
bylam u lekarza bo wysypka dzisiaj byla bardziej zaostrzona tzn. juz nie kropki a pozlewane i takie zaognionelekark a stwierdzila ze to uczulenie, wykluczyla trzydniowke i powiedziala ze temp. pewnie ze szczepienia ale wysypka jest za mocna wiec uczulenie, przepisala leki i tyle, aha i jeszcze gardelko lekko czerwone ma
ojej bidulka mała, mam nadzieję, że szybko jej przejdzie.
Zdróweczka Weronisiu

Daget fajna kiecka
To udanego urlopiku i sprawnego, szybkiego remontu
Stary 2010-09-17, 16:04   #4265
izka19855
Zadomowienie

CZĆ DZIOOOBKI
Cytat:
Napisane przez daget Pokaż wiadomość
Helllo dzis juz piatek zaczynam urlop za 2,5 godz

Ale zes nazbierala, mnie tesciu codziennie meczy grzybami, wczoraj gotowalismy grzybowa a dzis mi rydze z targu przyniosl i mam cos z nimi zrobic bo ja fajnie gotuje

A ja dzis po pracy jade do L-wa bo mam spotaknie z hydraulikiem i ... jazda!!!! Remont czas rozpoczac
daget skoro fajnie gotujesz, no to nie ma mowy o wywinięciu sie .. NO i fajny teściu..dba o synową...
Kciuki za remoncik
Cytat:
Napisane przez czekoladka21 Pokaż wiadomość
hej babeczki
czeko zdróweczka dla małej
Cytat:
Hejka

Wpadlam na chwilke bo musze odpoczac poprasowalam wlasnie ciuszki malej i brzucho mnie zaczal bolec

Mili noo moje gratulacje a co do zamknietego watku to mozna zalozyc Klub i do niego maja wejscie tylko "wybrane" osoby tylko dobrze by bylo zeby zalozyla go osoba ktora dosc czesto jest na forum (bo tylko ona moze zaprosic osoby do klubu )

ps. wlasnie grzesze hihihi i wcinam flipsy czekoladowe
Koteczku jak tam brzusio, już nie boli?
Cytat:
hej mrówki
Fotki będą jak tylko wszystko uporządkuję- bo wczoraj przywiozłam znów trochę gratów z domu i jak kupie zasłony- bo jest tak łyso!

Dziewczynki dzięki za rady dotyczące biurka, kosztuje dziadostwo 459 zł więc stwierdziłam że na te chwilę aż tak nie zaszaleję!
Znalazłam zwykłe proste uzywane biurko za 35 zł i odbiore je jutro z Wrocka- nawet chyba kolorystycznie będzie pasować!

Kto muffiny piekł???????????? daj!
kasienko fajnie, że biurko juz wybrane...najwazniejsze, ze bedzie wygoda...
A mufiiny były moooni, ale dopytywałam czy jeszcze są i nadal nie wiem.

Paulinko bedę trzymać kciuki za wyniki, no i za fajne urlopowanie rzecz jasna...

Idę na rolki...
A potem kumpela wpadnie na kawkę..no wkońcu!
izka19855 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-17, 20:51   #4266
paulinaizabela
Zakorzenienie

Witam wieczorkiem
nie ma nikogo a ja sączę sobie Karmi i mam zamiar zabrać się za pakowanko takie wstępne narazie...

Izula najeździłas się juz??
Stary 2010-09-17, 21:08   #4267
izka19855
Zadomowienie

Smile Dot.: Kupę czasu się już znamy, ciągle siebie dość nie mamy- PM 2008 :)

Cytat:
Napisane przez paulinaizabela Pokaż wiadomość
Witam wieczorkiem
nie ma nikogo a ja sączę sobie Karmi i mam zamiar zabrać się za pakowanko takie wstępne narazie...

Izula najeździłas się juz??
Ja jestem....
Nic mi nie wspominaj..kurde dosłownie na 5 minut wyszłam i tak zaczeło lać, ze ledwie zdążyłam wrócić do domu. Dobrze, że daleko nie odjechałam.

Ale sie nagadałam z kumpelą... od 19 do 22 i dowiedziałam się, ze chcą się budować w naszej miejscowości.... no to bym miała fajną "sąsiadkę"
A mąż mi wybił do kumpla...
Stary 2010-09-17, 21:12   #4268
paulinaizabela
Zakorzenienie

Cytat:
Ja jestem....
Nic mi nie wspominaj..kurde dosłownie na 5 minut wyszłam i tak zaczeło lać, ze ledwie zdążyłam wrócić do domu. Dobrze, że daleko nie odjechałam.

Ale sie nagadałam z kumpelą... od 19 do 22 i dowiedziałam się, ze chcą się budować w naszej miejscowości.... no to bym miała fajną "sąsiadkę"
A mąż mi wybił do kumpla...
oj to szkoda, że pogoda popsuła Ci jazdę

fajne takie spotkanka to super - oby im się udało

mój w pracy jeszcze ze 2 godzinki a ja miałam zacząć pakowanko a siedzę przed tv z lapkiem i nie chce mi się
Stary 2010-09-17, 21:30   #4269
izka19855
Zadomowienie

Cytat:
oj to szkoda, że pogoda popsuła Ci jazdę

fajne takie spotkanka to super - oby im się udało

mój w pracy jeszcze ze 2 godzinki a ja miałam zacząć pakowanko a siedzę przed tv z lapkiem i nie chce mi się
Ojj ostatnio ciągle się psuje... może jutro..
A spotkanko babskie to rewelacja... obie mieszkamy u teściowych, także porównywałyśmy je trochę...hihi
Stary 2010-09-17, 21:36   #4270
paulinaizabela
Zakorzenienie

Cytat:
Ojj ostatnio ciągle się psuje... może jutro..
A spotkanko babskie to rewelacja... obie mieszkamy u teściowych, także porównywałyśmy je trochę...hihi
za pogodę

hihi i kto ma gorszą

Leniwiec ze mnie nie chce mi się wstać z kanapy...
Stary 2010-09-17, 21:44   #4271
mooonik
Zakorzenienie

Hejoooooo

Ktoś wołał muffiny
tamtych już nie ma, ale dziś piekłam nowe, normalnie w nałóg muffinkowy wpadłam
tak, że jak któraś ma ochotę to rzucam jeszcze ciepłe lekko kakaowe z brzoskwiniami

Byliśmy na grzybach dzisiaj- 3 godz w lesie i aż 20 grzybków straszne to, w ogóle ich nie ma u nas nic. Dobrze, że chociaż jednego honorowego prawdziwka mi się udało znaleźć, bo tak to porażka na całej linii a teraz mąż siedzi i obiera, ja się wypisuje z takiej przyjemności, mogę zbierać ale obierać nie znoszę

Dagetku super kiecunia! A jak ładnie podkreśla figurkę Twoją

Paula czyli prawie na walizkach już ale Wam fajnie, posiedzicie w ciepełku, wygrzejecie tyłeczki mmmmmm..... zazdroszczę

Mili gratuluję spełnienia marzeń

Izuś i która teściowa "wypadła" lepiej

nie znoszę osób, które MUSZĄ mieć zawsze rację

Julitka

mooonik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-17, 21:49   #4272
paulinaizabela
Zakorzenienie

Moniśtak kusisz świezymi muffinkami to się skuszę

prawie na walizkach bo trzeba je najpierw wyjąć haha a ja tu wizażuję
Stary 2010-09-18, 10:34   #4273
izka19855
Zadomowienie

Cytat:
za pogodę

hihi i kto ma gorszą

Leniwiec ze mnie nie chce mi się wstać z kanapy...
Wyszło na to, że żadnej nie można nic wielkiego zarzucić...

Cytat:
Napisane przez mooonik Pokaż wiadomość
Hejoooooo

Ktoś wołał muffiny
tamtych już nie ma, ale dziś piekłam nowe, normalnie w nałóg muffinkowy wpadłam
tak, że jak któraś ma ochotę to rzucam jeszcze ciepłe lekko kakaowe z brzoskwiniami

Byliśmy na grzybach dzisiaj- 3 godz w lesie i aż 20 grzybków straszne to, w ogóle ich nie ma u nas nic. Dobrze, że chociaż jednego honorowego prawdziwka mi się udało znaleźć, bo tak to porażka na całej linii a teraz mąż siedzi i obiera, ja się wypisuje z takiej przyjemności, mogę zbierać ale obierać nie znoszę

Izuś i która teściowa "wypadła" lepiej
Moooni daj mufinka
U nas grzybków jeszcze jest sporo, ale za to pogoda do niczego, bo ulewnie strasznie..jak tu po lesie chodzić..
Ja tez znalazłam prawdziwka, mało tego..chyba to był nawet mój pierwszy prawdziwek. A stwierdzam, ze kiedyś byłam często na grzybobraniu... Czarnych łepków jest mnóstwo i sporo maślaków...
A ja jak mam towarzystwo to lubie obierać
Moooni wiesz jaka jest moja teściowa, to wyobraź sobie, że jej jest równie w porządku...ale ciekawe do kiedy tak będzie..heh
Stary 2010-09-18, 12:10   #4274
kotekk81
Zakorzenienie

Hej

normalnie padam na twarz wlasnie wstawilam dwie pralki - jedna z pieluchami i ciuszkami malej a druga nasza, zrobilam porzadek w komodzie i upieklam ciasto ze sliwkami jeszcze mam zaplanowane porzadki w szafie i prasowanie tak to jest jak siedzi baba sama w domu hihihi (Tz z moja mama pojechali na grzyby z zakladu pracy i beda dopiero kolo 19 wiec musze sie czyms zajac hihi ) a na obiad nie mam pomyslu wiec pewnie zrobie sobie frytki i jajko sadzone

Podczas gdy obrabiasz mi tyłek nie zapomnij mnie w niego pocałować
kotekk81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-18, 12:13   #4275
Molalala
BAN stały

GG do Molalala

hejka babeczki

Przepraszam ze przez 3 dni mnie nie bylo....ale mialam paskudny humrek i niechcialam was zadreczac mymy sprawami.....Osobistymi.. ..

znow mam problem z Mezem.....

a do tego dowiedzilam sie ze 2 moje kolerzanki-Poronily i to w 10 i 16tc....

milej soboty
Molalala jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-18, 12:53   #4276
paulinaizabela
Zakorzenienie

Dzień doberek
Ja z kawusią tradycyjnie mam też pączka - mogę się podzielić
Wczoraj się skończyło na tym, że wyjełam walizkę ze schowka a to jujż coś Dziś wcześniej kończę to już na ewno zacznę pakowanko
A po pracy robię pazurki, stopy i brwi trzeba się jakoś pezentować...
a poza tym trochę smutno mi , bo dziś już 7 rocznica śmierci taty, kiedy to zleciało...

Cytat:
normalnie padam na twarz wlasnie wstawilam dwie pralki - jedna z pieluchami i ciuszkami malej a druga nasza, zrobilam porzadek w komodzie i upieklam ciasto ze sliwkami jeszcze mam zaplanowane porzadki w szafie i prasowanie tak to jest jak siedzi baba sama w domu hihihi (Tz z moja mama pojechali na grzyby z zakladu pracy i beda dopiero kolo 19 wiec musze sie czyms zajac hihi ) a na obiad nie mam pomyslu wiec pewnie zrobie sobie frytki i jajko sadzone
ależ Ty pracowita nie przemęczaj się tylko, czasami fajnie tak samej posiedzieć w domku

Cytat:
Napisane przez Molalala Pokaż wiadomość
Przepraszam ze przez 3 dni mnie nie bylo....ale mialam paskudny humrek i niechcialam was zadreczac mymy sprawami.....Osobistymi.. ..

mam nadzieję, że humorek już lepszy i trzymam kciuki, żeby z mężusiem relacje się poorawiły
przykro mi z powodu koleżanek - nieststy teraz coraz częściej się tak dzieje
Stary 2010-09-18, 13:23   #4277
kotekk81
Zakorzenienie

Cytat:
Dzień doberek
Wczoraj się skończyło na tym, że wyjełam walizkę ze schowka a to jujż coś Dziś wcześniej kończę to już na ewno zacznę pakowanko
a poza tym trochę smutno mi , bo dziś już 7 rocznica śmierci taty, kiedy to zleciało...

ależ Ty pracowita nie przemęczaj się tylko, czasami fajnie tak samej posiedzieć w domku

mam nadzieję, że humorek już lepszy i trzymam kciuki, żeby z mężusiem relacje się poorawiły
przykro mi z powodu koleżanek - nieststy teraz coraz częściej się tak dzieje
Paulinko kochana niestety wiem co czujesz u nas 01.10. bedzie juz 9 lat jak tata niezyje i tez mam wrazenie ze stalo sie to tak niedawno

a pracowita jestem bo jakos mnie tak nosi hihi boje sie ze nie zdaze ze wszystkim co chcialabym zrobic bo teoretycznie juz za dwa tygodnie ciaza bedzie donoszona i mozemy rodzic (w srode ide do gina a w przyszlym tyg do szpitala na pomiary malej i musimy sprawdzic czy sie dziewcze odwrocilo bo do tej pory artystka se siedzi jak dama po turecku i zadowolona jest bardzo hihihi bo jak cos to umawiamy cc )

kurcze a ja mam jeszcze tyle do zrobienia jeszcze do Pizzy Hut musze isc i na kebeba

Molalala mam nadzieje ze jest juz lepiej a Tz-ta to podeslac tu a ja juz zloje skore czy on nie wie ze ciezarnej nie nalezy denerwowac
przykra sprawa z kolezankami

Stary 2010-09-18, 13:26   #4278
izka19855
Zadomowienie

CZEŚĆ ONKA

Cytat:
Dzień doberek
paulinko...ah Ty leniuszku...takie wczasy, a Tobie sie pakowac nie chce...no wiesz...
Nie smutaj sie SŁonko...widzi Cię i jest dumny z takiej córy...
A to ja sie dołączę, też kawkę popijam...i dorzucam
ciacho ze śliwkami teściowej ...
Załącznik 3415690

Cytat:
Hej

kotek troszke pracy nie zaszkodzi, ale nie za duzo...
hehe, teraz doczytałam, ze u Ciebie też ciacho ze śliwkami...
Nie no do pizzerii musisz zdążyć...heh
NO Kotek wybacz, ale jak to córka PM 2008 to inaczej byc nie moze...DAMA z niej będzie i już!
Cytat:
Napisane przez Molalala Pokaż wiadomość
hejka babeczki

milej soboty
Molalala nie przepraszaj...smutne wiadomosci.... Masz wielkiego buziaka na polepszenie humoru, mam nadzieje, że z meżem sie poprawi

Edytowane przez izka19855
Czas edycji: 2010-09-18 o 13:30
Stary 2010-09-18, 13:38   #4279
paulinaizabela
Zakorzenienie

Cytat:
Paulinko kochana niestety wiem co czujesz u nas 01.10. bedzie juz 9 lat jak tata niezyje i tez mam wrazenie ze stalo sie to tak niedawno

a pracowita jestem bo jakos mnie tak nosi hihi boje sie ze nie zdaze ze wszystkim co chcialabym zrobic bo teoretycznie juz za dwa tygodnie ciaza bedzie donoszona i mozemy rodzic (w srode ide do gina a w przyszlym tyg do szpitala na pomiary malej i musimy sprawdzic czy sie dziewcze odwrocilo bo do tej pory artystka se siedzi jak dama po turecku i zadowolona jest bardzo hihihi bo jak cos to umawiamy cc )

kurcze a ja mam jeszcze tyle do zrobienia jeszcze do Pizzy Hut musze isc i na kebeba
przytulam mocno

no czas leci, niedługo kolejna księżniczka będzie na świecie a wkońcu jakie imię wybraliście - bo coś mi umknęło chyba...
a czemu cc?
no tak kebab mogę się wybrać z Tobą

Cytat:
paulinko...ah Ty leniuszku...takie wczasy, a Tobie sie pakowac nie chce...no wiesz...
Nie smutaj sie SŁonko...widzi Cię i jest dumny z takiej córy...
A to ja sie dołączę, też kawkę popijam...i dorzucam
ciacho ze śliwkami teściowej ...
Załącznik 3415690
no dziś już będę na pewno
dzięki za miłe słowa
no do takiego ciasta to lecę drugą kawkę zrobić

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-09-18, 13:54   #4280
kotekk81
Zakorzenienie

Izula jakie ciacho no ja niestety nie cykne foty mojemu bo Tz zabral aparat

Paulinko imie wybrane mielismy wlasciwie jak sie tylko poznalismy hihihi tylko potem zaczely mi sie podobac rowniez inne imiona a wiec bedzie Maja a cc bo mala dama jest (byla na ostatniej wizycie) ulozona nozkami do dolu no niestety tak sie nie wychodzi hihihi a na kebaba zapraszam do mnie bo jest pyszny do tego ten sos czosnkowy i frytki i cola ojej ale sie rozmarzylam hihihi

Stary 2010-09-18, 13:57   #4281
paulinaizabela
Zakorzenienie

Cytat:
Paulinko imie wybrane mielismy wlasciwie jak sie tylko poznalismy hihihi tylko potem zaczely mi sie podobac rowniez inne imiona a wiec bedzie Maja a cc bo mala dama jest (byla na ostatniej wizycie) ulozona nozkami do dolu no niestety tak sie nie wychodzi hihihi a na kebaba zapraszam do mnie bo jest pyszny do tego ten sos czosnkowy i frytki i cola ojej ale sie rozmarzylam hihihi
bardzo ładnie będzie druga Majeczka

o tak takiego kebaba to bym zjadła to na kiedy się umawiamy?
Stary 2010-09-18, 13:59   #4282
kotekk81
Zakorzenienie

Cytat:
bardzo ładnie będzie druga Majeczka

o tak takiego kebaba to bym zjadła to na kiedy się umawiamy?

kiedy Ci tylko pasuje jak tylko bedziesz w Polsce zapraszam w moje okolice

Stary 2010-09-18, 14:07   #4283
paulinaizabela
Zakorzenienie

Cytat:
kiedy Ci tylko pasuje jak tylko bedziesz w Polsce zapraszam w moje okolice
oj to nieprędko zjem tego kebaba bo w Polsce będę w przyszłym roku dopiero i to nie wiadomo kiedy...zazwyczaj jeździmy na wiosnę, ale nie wiem czy w przyszłym roku na jesień nie skoczymy - czyli jeszcze rok
Stary 2010-09-18, 17:06   #4284
soffera
Zadomowienie

Izka Ty okrutnico!!!!!!!!!! Takie zdjęcia pokazywać!!!!

Też Ci pokaze zdjecie, te obiecane mojej spiacej myszki, fotki w albumie

Mili super! I na pewno dasz rade!! ale ja tu myslalam ze jakies nowe bobo sie szykuje wiem wiem, ale tak marzylas o "warunkach" ze no zawsze sie mozna w szale zapomnieć
To tylko kontrola u gina

Agunia no i jak z tesciowa?! poszla po rozum do glowy?!

Kasiul porzadkuj porzadkuj czekamy czekamy... No i kasa zdecydowala ze Ciebie ktore biurko

Daguś jak tam remontowe ustalenia? Moze zdradzisz?

Paulinko fajne pakowanie....

Molala przykro mi Oby bylo tylko lepiej

Kotek ale jestes pracowita
Maja - ładnie ostatnio bardzo popularna

Fotki dodane, zajrzyjrzcie na pozycje mojej sniacej akrobatki

Edytowane przez soffera
Czas edycji: 2010-09-18 o 17:14
soffera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-18, 21:17   #4285
malutka_24
Wtajemniczenie

Wybaczcie, że nie było mnie kilka dni, ale mamy mały szpital w domu Dawid przeziębiony, a mnie ucho przewiało, wczoraj byłam u laryngologa na przetykaniu

Mooonik dziękuję ślicznie za kukułki

Izka Tobie też dziękuję za grzybki

Czekotubko wybacz, ale uśmiałam się do łez z Waszego wyjazdu

Czeko dużo zdrówka dla Werci

Agunia no następna tajemnicza ale Tobie się należą jak nic

Daget śliczna ta sukienka

Milibili ale fajnie będziesz miała z tą szkołą

Molalala współczuję koleżankom i trzymam za lepsze relacje z mężem

Paulinko przytulam i miłego pakowania życzę

Sofcia pozycje psinki boskie
Stary 2010-09-18, 22:07   #4286
Molalala
BAN stały

GG do Molalala

laseczki dzieki za pociesze;*

z Kolerzankami to nadal to we mnie tkwi.....

a z Mezem...to nie wiem czy bedzie i co bedzie-----ja nieche byc samotna mamusia;(
Stary 2010-09-18, 22:33   #4287
paulinaizabela
Zakorzenienie

Sofciu mała jest boska niezła z niej akrobatka

Malutka zdróweczka wam życzę i współczuję bólu ucha

Molala życzę,żeby się ułożyło między wami

Ja tu sobie oglądałam "Tylko mnie kochaj" a wparował męzul i mi na walkę pstryka no ale z chęcią zobaczę Pudziana w akcji

Miłego wieczorku
Stary 2010-09-19, 07:36   #4288
izazusia
Wtajemniczenie

GG do izazusia

Dzien dobry

Poczytałam sobie wasze wpisy:
Kasieńka czekam na fotencje mieszkanka-pewnie będzie odpicowane że hej. Ja tez kupiłabym używane biurko-kto wie moze za 2 lata bedziesz chciala całkowicie zmienić wystrój więc byłby to zbędny wydatek

Sofko- słodziak z tej Waszej psinki
Molala chyba wiekszosc z nas ma dni niesnasków z mezulem wiec uszy do góry. Grunt to rozmowa a nie zakładanie najgorszego scenariusza
Paulinko zazdroszczę wakacji, zabierz mnie ze sobą
Malutka dużo zdrówka dla Was wszystkich- kurujcie się. Ta pogoda to naprawdę zwariowana grr
Daget ty masz nosa do kiecek w których ci fajnie Jeansowa szmizjeka mi sie marzyła zawsze ale jakos nigdy nie upolowałam.
Ja też kupiłam kiecę-weselną. Foty wstawie jak szwgier odda aparat.No ale nic takiego-chabrowa z białym pasem pod biustem, do kolan.

Wczoraj z Kamem mieliśmy 8 rocznicę poznania Miło było, pojechaliśmy sobie do Wrocławia na budowe-poznalam jego kolegów z pracy oraz żonkę kolegi. Fajowo-robilismy zdjecia jak w nfz-cie koryta kablowe się oderwały od sufitu. No i tak od słowa do słowa Kamil dostał delegację do Szczecina- i dzis rano pojechał. Słomiana wdówka jestem. Zaraz ma przyjechac pan po mój stary monitor. Wystawiłam go na stronie graty z chaty gdzie ludzie za darmo oddajaa rzeczy- fajnie przynajmniej nie musze sie zastanawiac gdzie go zutylizowac a z aukcja allegro nie chce mi sie bawic ;D
Stary 2010-09-19, 09:13   #4289
Molalala
BAN stały

GG do Molalala

Cytat:
Napisane przez izazusia Pokaż wiadomość
Dzien dobry

Poczytałam sobie wasze wpisy:
Kasieńka czekam na fotencje mieszkanka-pewnie będzie odpicowane że hej. Ja tez kupiłabym używane biurko-kto wie moze za 2 lata bedziesz chciala całkowicie zmienić wystrój więc byłby to zbędny wydatek

Sofko- słodziak z tej Waszej psinki
Molala chyba wiekszosc z nas ma dni niesnasków z mezulem wiec uszy do góry. Grunt to rozmowa a nie zakładanie najgorszego scenariusza
Paulinko zazdroszczę wakacji, zabierz mnie ze sobą
Malutka dużo zdrówka dla Was wszystkich- kurujcie się. Ta pogoda to naprawdę zwariowana grr
Daget ty masz nosa do kiecek w których ci fajnie Jeansowa szmizjeka mi sie marzyła zawsze ale jakos nigdy nie upolowałam.
Ja też kupiłam kiecę-weselną. Foty wstawie jak szwgier odda aparat.No ale nic takiego-chabrowa z białym pasem pod biustem, do kolan.

Wczoraj z Kamem mieliśmy 8 rocznicę poznania Miło było, pojechaliśmy sobie do Wrocławia na budowe-poznalam jego kolegów z pracy oraz żonkę kolegi. Fajowo-robilismy zdjecia jak w nfz-cie koryta kablowe się oderwały od sufitu. No i tak od słowa do słowa Kamil dostał delegację do Szczecina- i dzis rano pojechał. Słomiana wdówka jestem. Zaraz ma przyjechac pan po mój stary monitor. Wystawiłam go na stronie graty z chaty gdzie ludzie za darmo oddajaa rzeczy- fajnie przynajmniej nie musze sie zastanawiac gdzie go zutylizowac a z aukcja allegro nie chce mi sie bawic ;D
tak wiem.....

wiec dzis sie go zapytam....

cala Nocke nie spalam
Stary 2010-09-19, 10:56   #4290
izazusia
Wtajemniczenie

GG do izazusia

Mola musisz dbac o siebie, starac sie nie denerwowac. Czasem tak jest w małżeństwie , że czujemy się odstawieni na boczny tor.
Sama ostatnio miałam naprawdę kijowy nastrój, wieczorami sobie leżałam i wymyślałam głupie rzeczy. Ty też nie masz lekko, jestes dzielna dziewczynka.
Pogadajcie tak szczerze od serca i pamiętajcie że macie fasolinkę , która Was łączy...
Trzymaj się cieplutko

Może któraś ma ochotę na torcik? Kupilismy taki mrozony toffi i sobie na rocznice odmrozilismy . Zostało 3/4 . Która ma ochotę na południową kawunię?? Dla mamuś brzuchatych proponuję soczek albo herbatkę z cytrynką

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości