|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4261 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Żadną trudnością nie są już problemy, my zawsze pomóc sobie umiemy- part II:)
teraz jest ktos?
![]() eee widzę że nie ma ![]()
Edytowane przez ygerna Czas edycji: 2010-10-03 o 19:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#4262 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Żadną trudnością nie są już problemy, my zawsze pomóc sobie umiemy- part II:)
Teraz tez pustka...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4263 |
Zadomowienie
|
wcale nie śpią ;D wróciły do domu ;D .. upolowałam bluzke w h&m .. i nic więcej :/ zawsze jak sie nastawie na jakies zakupki to nic w tych sklepach nie ma
![]() riave witam ![]() też bym sie winka napiła ![]()
![]() |
#4264 |
Zakorzenienie
|
oo ktos zyje. ja powinnam juz isc spac ale na romea czekam wiec wiadomo... nie zasne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4265 |
Zadomowienie
|
to Romeo sie ucieszy
![]() nudzi mi sie :[ ![]()
![]() |
#4266 |
Zakorzenienie
|
Ucieszy? Znowu będę mu truła, że ma iśc spać. On już chyba ma mnie dość
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4267 |
Zadomowienie
|
a tam dość
![]() ![]() ![]() uciekam jednak do łózka ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4268 |
Zakorzenienie
|
Hehe.
Małe sprostowanko: nie mieszkamy razem i tym bardziej ze soba nie jesteśmy ![]() a czekam na gg ![]() ![]() Dobrej nocy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4269 |
Zakorzenienie
|
dzien dobry moje śpiochy!
witamy Magda ![]() wyjezdzam dzisiaj.. lece zaraz do lekarza po zaswiadczenie, ze mam nadwage ![]() ![]() ![]() kocham was... ps. biore iplusa ![]() ![]()
Edytowane przez MarysN Czas edycji: 2010-10-04 o 06:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#4270 | |||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry szaloneee
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Martuś proszę mi nie smutac..może jakies właśnie maseczki, odrzywki balsamym..zrobic sobie taki dzień SPA..może spamopoczucie Ci się poprawi..? udało Ci się spotkac z siostrą..?Tulę Cię mocniutko.. Cytat:
![]() ![]() ![]() Kasiu i jak tam lokatorka..? i jak humorek.. ![]() Maryś pierdołko dzień dobry ![]() Lala, Mysia ![]() witam nową dziewczynę Madziu miło mi ![]() Tak jak Wam pisałam byłam na studiach..i było bardzo fajnie, jak to na studiach 1wsze zjazdy to takie drętwe..ale mysle, że z zkażdym zjazdem będzie lepiej.. ![]() ![]() a jak Wam minął weekend..? Asia kiedy do Nas zaglądniesz..? ![]() Gosiu dzień dobry słoneczko... ![]()
![]() |
#4271 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Ech od godziny sobie leżę w łóżeczku i nie chce mi się wychodzić. Dziś mam na start dwie prośby do losu- brak kolejek po bilet i 15 minut języka max bo dłużej nie wytrzymam, musze sie powoli oswoić z powrotem na uczelnie ![]() Mialam sie spotkac z kolezanka ale chyba najpierw wrócę do domku ogarnąć tą kuchnię.Sama nie wiem. ---------- Dopisano o 09:11 ---------- Poprzedni post napisano o 09:08 ---------- Ooo Natala ![]() Wspołlokatorka baaardzo sympatyczna, okazało się ze studiuje na moim wydziale ale inny budynek-studiuje psychologię ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#4272 |
Zakorzenienie
|
heloł! ja już po ćwiczeniach
![]() też kupiłam torbę, tyle że na targu/bazarku ![]()
#4273 |
Zakorzenienie
|
a ja sie probuje ogarnac..;D
|
![]() ![]() |
![]() |
#4274 |
Zakorzenienie
|
ja tez
![]() ![]()
#4275 |
Zakorzenienie
|
Heh a ja doszlam do wniosku ze mi tu nawet oswietlenie do malowania sie nie pasuje..
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4276 |
Zakorzenienie
|
ja się dzis malowałam ok 6 i było ciemno więc modliłam się zeby tylko wszystko dokładnie rozprowadzić
![]() ![]()
#4277 |
Zakorzenienie
|
HEh ja mam nadzieje, że nie zamarzne jak pójdę na spacera dziś po zajęciach.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4278 |
Zakorzenienie
|
ja dziś jeszcze wychodzę 2 razy i się zastanawiam czy cieplejszego płaszcza nie wziąć...a rękawiczki obowiązkowo
![]()
#4279 |
Zakorzenienie
|
Nie dobijaj. Czyli powinnam wziąć cos cieplejszego niż cieniutka kurteczka w sumie z jednej warstwy materiału?
![]() Mówiłam już, że nie lubię temperatur poniżej 15 stopni i powyżej 25-30? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4280 |
Zakorzenienie
|
nie przypominam sobie żebys mówiła
![]() no słoneczko świeci ale jest dość zimne powietrze...aaaa wiesz że po przeciwnej stronie 68 koło kwiatków rozdają dziś zniżkowe kupony do Dominium?
#4281 |
Zakorzenienie
|
Oo nie wiem, czy będę w Tamtych okolicach. Się zobaczy.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4282 |
Zakorzenienie
|
wiesz zawsze to jakas okazja
![]() no nic, ja uciekam uczyć się:/ wpadnę wieczorkiem paaaaaaaaa ![]()
#4283 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry kochane moje
![]() ale ja za wami tęskniłam... czytałam wszystko o na chwilę udawało mi się kompa wywalczyć.. ale dalej na swoim nie mam neta.. ![]() też dziś zaczynam studia na szczęście tylko 20 min.. jutro ostatnie poprawki wiec może w końcu będe miała na coś czas ![]() czekajcie na mnie cierpliwie a niebawem wrócę i nie zapominajcie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4284 | |||
Zakorzenienie
|
ufff aleśta się rozgadały!!! albo nic albo plotkują i plotkują. ledwo Was nadrobiłam!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() wiem co czujesz w kwestii pracy-ja wysyłam sterty CV i cisza i cisza... dobija to ![]() WSB? co to za uczelnia? gdzie? Marta słodkości moje, ja to wypowiem się w klubie. a jak zaliczenie? bo ja kciuki trzymam ![]() ![]() aj Ty nasza pierdółko ![]() ![]() Maryś przyzwyczaisz się, daj sobie czas. I nie nastawiaj się do wszystkiego anty. Wiele zależy od naszego samopoczucia i właśnie nastawienia. Dasz rade Kochana ![]() Cytat:
![]() Kinia dupko nasza ręka sprawiedliwości Cię nie dostanie pod warunkiem że będziesz do nas zaglądać ![]() Zaskoczyłaś mnie z tymi studiami, ale kibicuje Ci i jeżeli uważasz że ta decyzji była słuszna i ukrainistyka bardziej Ci pasuje to ![]() I co z tym kursem, odezwali się? też 3mam kciuki żeby Ci się to udało. Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Kaś jak dzisiaj nastrój? nie mazgaimy się, do domciu niedługo pojedziesz ![]() pisałaś że niedaleko orkana mieszkasz, gdzie? ![]() najstarsza? Agata zapomniałaś o mnie/ ![]() ![]() a propos ćwiczeń to ja wkońcu zapisałam się na aerobik! ![]() ![]() ![]() ![]() też zaczęłam w ten weekend zajęcia i na szczęście mam ich troche mniej, ale nienawidze angielskiego o 8 rano w niedziele!!!! ![]() i cały weekend miałam nalot rodziców TŻ....bez komentarza....
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4285 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() pewnie, własnie umieściłam sobie ten cytat w podpisie by się motywować, gdy potrzeba ![]() u mnie dziś piękna pogoda, mam nadzieje, że to straszenie zimą w październiku się nie sprawdzi
Zawsze trzeba działać. Źle czy dobrze, okaże się później. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, się nie żałuje (A. Sapkowski) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4286 |
Zakorzenienie
|
Gosia, mówię że jedna z najstarszych:P a tak naprawdę naprawdę to z Nas młode dup..
![]() o mówisz że w PANI? to zaraz sobię zobaczę na dodatkach do gazet.... areobic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() właśnie wróciłam od koleżanki, dała mi całą siatę teczek z notatkami... i postraszyła prawem handlowym:? ja się zachlastam w tym roku:/
#4287 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4288 |
Zakorzenienie
|
A ja włąśnie sobie korzystałam z pieknej jesieni. Po słowach agaty ubrałam się ciepło i momentami mialam wrazenie ze za ciepło ale było super... Poza tym ze jakas awaria bankomatow w lbn i dopiero z 4 mogłam wypłacic pieniązki żeby kupic bilecik MPK.
Goś koło Orkana czyli przy Kraśnickiej, konkretnie Romanowicza ![]() Wogole to na start sie wkurzyłam- wpadam na niemeicki ktory zaczal sie przed czasem a kobieta mnie uswiadamia ze moja grupa od przyszlego tygodnia ma na 9.40. Myślę ok, przeboleję. Tymczasem później doszlo do ozmowy jaki poziom realizujemy i tak zaczeła reklamowac certyfikaty... Ona chcialaby z nami robic certyfikat na B2 ale jak nam przeczytała to ja sie zalamalam. Po drugie to chcialam sie przepisac do troszke slabszej grupy ale niestety oni sa na poziomie tlumaczenia: Ala ma kotka. Po trzecie to jesli nie certyfikat i robienie semestrow jeszcze w ta strone to poziom B1/B2 i egzamin na koniec(ale tego to sie nie boje bo u niej ejst luuzik, 1 sem to była komedia). Ale jeśli wiekszosc zdecyduje sie na certyfikat to będą zajecia pod certyfikat kierowane a ja nie chce robic bo a)nie czuje sie na ilach jak zobaczylam przykladowy tekst b)nie mam 400zł ot tak narazie... I teraz nie wiem co robić :| ---------- Dopisano o 15:44 ---------- Poprzedni post napisano o 15:43 ---------- Lalaaaa ![]() Ja też taki scenariusz zamawiam.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4289 |
Zakorzenienie
|
Kochanie! Nic prostszego
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4290 |
Zakorzenienie
|
Hehe Lalka ja mówiłam o gólnym scenariuszu, nie o Romeo..
![]() Przyjaźni się nie niszczy dla związku.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:14.