Biedronka - produkty godne polecenia - cz. VII - Strona 143 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-02-23, 20:53   #4261
domisia1944
Zadomowienie

GG do domisia1944
Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia - cz. VII

no wg. mnie jest fajna i nalicza skoki
U mnie dzis 550 skoków

domisia1944 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-23, 20:53   #4262
zabciajs
Zakorzenienie

Znalazłam

To ten?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg żel.jpg (8,1 KB, 105 załadowań)
Stary 2011-02-23, 20:57   #4263
samaraNW
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zabciajs Pokaż wiadomość
Znalazłam

To ten?
to jest stara wersja, w niektórych biedronkach jest dostępna. teraz są nowe, w podobnym opakowaniu, tylko że różowe i niebieskie.
samaraNW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-23, 20:57   #4264
Kinga 72
Rozeznanie

Cytat:

...
Cięgle piszecie o tych żelach micelarnych, a ja ich szukam u siebie i nie widzę, wiem że nie są w stałej ofercie. Ale może ich poprostu nie dostrzegam? Możecie wlepić fotę?
Zdjęcia były wklejone kilka stron wcześniej, możesz też zobaczyć w gazetce na str. 13 http://www.biedronka.pl/oferta/inspi...o_na_obcasach/

Edit. tak, ten, który wkleiłaś

Edytowane przez Kinga 72
Czas edycji: 2011-02-23 o 21:01 Powód: dopisek
Kinga 72 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-23, 21:17   #4265
Drippy
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Mariah Pokaż wiadomość
Ja kupiłam dziś zestaw Eveline i podkłady Soraya.
Z Eveline były tylko dwie wersje kolorystyczne błyszczyków: bezbarwny i beżowy. Wzięłam beż, bo takiego odcienia jeszcze nie mam. Jest delikatny ale ma moim zdaniem trochę za dużo srebrnych drobinek. A tusz jest do kitu - tylko lekko przyczernia rzęsy

A jesli chodzi o podkłady to były u mnie do wybory tylko dwa odcienie: naturalny i ciepły beż U Was też?
u mnie też są tylko dwa odcienie. wiesz może czy ten naturalny jest w miarę jasny? planowałam zakup, ale naprawdę nie wiem jak to z tymi odcieniami. w ogóle ile kosztują te podkłay, bo nie zwróciłam uwagi?
Drippy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-23, 21:27   #4266
Spoora
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kinga 72 Pokaż wiadomość
Też wzięłam o zapachu mango. Niestety zapach mocno mnie rozczarował, używałam żelu pod prysznic mango i zapach miał tak apetyczny, że chciało się go zjeść, no a to masło jakieś dziwne, na skórze w sumie prawie go nie czuć, a ze wzgl. na te drobinki zostawię sobie na lato. No zapasów mangowych na pewno nie będę robiła. Ciekawi mnie teraz ten drugi zapach - limonka, na ale jak ma pachnieć jak kostka do wc, to może nie ryzykować. A może któraś kupiła to masło lemon i mogłaby podzielić się opinią i czy też są w nim drobinki.

Zastanawiałam się nad tym masłem (tylko bardziej nad cytrynowym )i w końcu nie wzięłam. Też jestem ciekawa jakie jest to cytrynowe, czy warto kupić Chciałam jeszcze kupić kremowy żel pod prysznic i peelingi, ale wieczorem ich nie było (już albo jeszcze nie było ).
teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego.

Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki.
Spoora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-23, 21:45   #4267
papuzia
Raczkowanie

Czytam wątek już od dłuższego czasu, jednak w końcu postanowiłam się uaktywnić..mam nadzieję że mogę
Co do nowej gazetki to już wczoraj w mojej biedronce były wszystkie produkty...Zakupiłam peeling truskawkowy, tartę (tą z morelami) ale jak dla mnie jest aż za słodka, kwestia smaku pewnie i tez kosztowała 4,49
Dzisiaj się wybrałam na większe zakupy z tej gazetki i hmm szczerze mówiąc mało co już było, w ogóle już nie było peelingów, polowałam na polecany przez was żel niebieski i kupiłam ostatni na sklepie Różowych tez już w ogóle nie było. Kupiłam jeszcze te limitowane chipsy sól i pieprz, (które zresztą mają być od jutra:P)przypominają trochę chipsy naturals te o smaku soli

Edytowane przez papuzia
Czas edycji: 2011-02-23 o 21:47
papuzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-23, 21:45   #4268
tysiak85
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez dziuba85 Pokaż wiadomość
To wiem, ale mnie zaskoczyła informacja nt. gazetki rossmanowej, bo na watku Rossmana, niestety dziewczyny mówią, że gazetka będzie dopiero 28 lutego. Dlatego się zainteresowałam, chyba to nie jest problem? Bo nie wiem, czy można pytać...
niejasno się wyraziłam w sprawie rossmanna, ta oferta jest wydrukowana w FAKCIE i w jakiejś gazecie z programem telewizyjnym, taka wkładka jednostronna, też jakby na dzień kobiet . Uprasza się o wybaczenie za offtop
tysiak85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-23, 21:47   #4269
PannaCola
Zadomowienie

Ja dziś zakupiłam litrowy żel pod prysznic w wersji Energy A do tego podkład Soraya - naturalny,matujący Jeszcze nie używałam,ale spróbowałam na dłoni i chyba go trzeba nakładać mało i dobrze rozetrzeć :P W pierwszym kontakcie ze skórą,dość ciemny,ale później już ok

Nad masłem się zastanawiałam,ale jakoś tak zniechęciło mnie opakowanie No i chyba nie mam czego żałować...

www.pajacyk.pl kliknij na brzuszek.!
PannaCola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-23, 21:48   #4270
magrat16
Zakorzenienie

Zrobiłam sobie marsz do biedronki z zamiarem kupienia peelingu, specjalnie wzięłam tylko drobne i zostawiłam portfel, ale uzbierałam na:
-peeling truskawkowy
-peeling porzeczkowy
-masło mango- podoba mi się i zapach i konsystencja
-torby próżniowe

Potem dokupiłam skakankę, mam już małą siłownię w pokoju
Przeczytane w2016 35( 2015:70;2014:33; 2013: 61)

03.10.2015
magrat16 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-23, 21:54   #4271
actriz
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Agushya Pokaż wiadomość
Co do białej herbaty, ja sama nie wiedziałam jak będzie smakowała, ale postanowiłam zaryzykować i jak dla mnie jest rewelacyjna, baaardzo malinowa, także, jeśli lubicie maliny to polecam z czystym sumieniem
Cytat:
Napisane przez samaraNW Pokaż wiadomość
ktoś pytał o herbatę białą z maliną liptona. dzisiaj próbowałam i jest niezwykle łagodna w smaku, bardziej czuć malinę niż herbatę szału nie robi, ale nie jest zła.
dziękuję za opinie

Cytat:
Napisane przez Aldona12034 Pokaż wiadomość
Wszystkie kupujecie niebieskie żele. Czy te różowe gorzej działają?
Cytat:Napisane przez siasiolka
jeśli chodzi o ten żel do mycia twarzy - niebieski to....
w życiu lepszego nie miałam... poważnie!!!

Kiedyś kupiłam go przez przypadek.. bo skończył się mój nivea..
na początku miałam wrażenie, że nie myje mi twarzy.. w ogóle się nie pieni i twarz po nim nie była ściągnięta.. ale....
z czasem baaaardzo się do niego przekonałam.. mogę nim myć całą twarz włącznie z oczami (absolutnie nie szczypie w oczy.. wiem bo czasem otwieram ).. dobrze usuwa cały makijaż.. skóra nie jest wysuszona..
i co dla mnie najważniejsze cera baaardzo mi się poprawiła - miała skłonność do wyprysków.. po tym żelu widziała spora poprawę..

Jak dla mnie rewelacja.. szczególnie za tą cene
dziś kupiłam 4 opakowania - na zapas

Cytat:
Napisane przez actriz Pokaż wiadomość
podpisuję się obiema rękami i nogami pod ta opinią niebieski żel to mój KWC na wieki wieków amen też mi poprawił sytuację na buźce w życiu nie byłam zadowolona z jakiegoś kosmetyku jak z tego. pozostałe żele czyli micele w nowych i "starych" tubkach też są ok, ale dla mnie chyba za delikatne, a ten nawilżający jest.. no po prostu fantastyczny wywaliłam już tyle kasy na różne specyfiki mające rzekomo poprawiać wygląd cery a dopiero ten żel mi zaczął pomagać cudo oby go nigdy nie wycofali
nie działają gorzej, to zależy od potrzeb cery

Cytat:
Napisane przez tysiak85 Pokaż wiadomość
W naszych biedronach urodzaj gazetkowych produktów jak nigdy, a zainteresowanie umiarkowane. Wczoraj mamie spisałam listę MUST HAVE i odhaczyła wszystko po czym pokazała mi ulotkę rossmanowska, w której od 22 - 27 lutego jest promocja na właściwie wszystkie produkty (te niebiedronkowe) które mi dzis zakupila, czyli pasty signal najulubiensze na świecie, podkłady soraya, szczoteczki dwupaki, farby garniera, kremy AA, te dezodoranty perfumowane, zestawy hannah montana, wszystko około 2 złote niżej. Zastanowiła mnie bardziej ta zbieżność niż różnica cenowa , ciekawe z czego to wynika...no nic idę nasmarować się masełkiem pachnącym chemicznie mango trochę zawiedziona jestem konsystencją , przywykłam do masła pomarańczowego albo waniliowego firmy ziaja które ma konsystencję gęstszego mleczka do ciała , a to takie jak prawdziwe masło :P
Cytat:
Napisane przez dziuba85 Pokaż wiadomość
To jednak jest gazetka z Rossmana???
przecież jest wyraźnie napisane, że to tylko ulotka z prawie tymi samymi produktami w promocji co są obecnie w Biedro, ważna między 22 a 28.02.2011 r. sama widziałam dziś w gazecie codziennej taka samą "ulotkę".

Cytat:
Cięgle piszecie o tych żelach micelarnych, a ja ich szukam u siebie i nie widzę, wiem że nie są w stałej ofercie. Ale może ich poprostu nie dostrzegam? Możecie wlepić fotę?
no przegięcie przewiń stronę troszkę w górę i zobacz moją odpowiedź. dobra nawet Ci zacytuję:

Cytat:Napisane przez jamapi
a ten "niebieski żel" to jak wygląda? bo chciałabym wiedzieć czego szukać .... albo konkretną nazwę poproszę, żeby zdjęcia poszukać

Cytat:
wiesz co wrzucałam tu niedawno jego zdjęcia, musisz poszukać po moich postach
(edit: posty nr 3509 i 3513, str. 117 i 118 ).

i człowiek później musi robić taaakie długaśne posty bo cytuje po kilka razy to samo. nic dziwnego, że Polacy coraz mniej książek czytają, jak nawet tu w internecie mają problemy

~ maniaczka wszelakich mazideł i smarowideł do ust

Edytowane przez actriz
Czas edycji: 2011-02-23 o 21:57
actriz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-23, 21:54   #4272
monikaw7
Raczkowanie

Cytat:
Kupiłaś też masło lemon ? Czy możesz podzielić się opinią, jak z zapachem w porównaniu z mango i czy ma też drobinki ?
Już wypróbowałam peeling porzeczkowy, w butelce ładny zapach, ale na ciele pachniał mi ogórkiem kiszonym
tak, kupiłam oba, ale na razie ich jeszcze nie otworzyłam, bo mam aktualnie otwarte dwa inne mazidła do ciała i muszę je wykończyć
na opakowaniu pisze tylko, że to masło lemon jest z olejkiem z pestek winogron, nic o żadnych drobinkach, więc pewnie ich nie ma, ale może się mylę może już ktoś testował?
a ten peeling rzeczywiście w butelce ładny zapach, u mnie zostały tylko dwie sztuki, a w innej biedronce już w ogóle go nie było (a byłam ok. 10), ale też jeszcze nie używałam.
Jak przetestuję te produkty to dam znać
monikaw7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-23, 22:08   #4273
_czarny_kot
Zakorzenienie

zastanawiałam się dzisiaj nad kupnem skakanki, powiedzcie mi do czego służy ten przycisk przy liczniku??
_czarny_kot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-23, 22:12   #4274
Drippy
Wtajemniczenie

_czarny_kot, nie widziałam w ogóle tej skakanki, ale jak przycisk przy liczniku to pewnie do zerowania ilości skoków?
Drippy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-23, 22:16   #4275
magrat16
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Drippy Pokaż wiadomość
_czarny_kot, nie widziałam w ogóle tej skakanki, ale jak przycisk przy liczniku to pewnie do zerowania ilości skoków?
dokładnie
Przeczytane w2016 35( 2015:70;2014:33; 2013: 61)

03.10.2015
magrat16 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-23, 22:39   #4276
nobodygirl91
Zadomowienie

kochanieńkie takie małe pytanko: czy te żele do twarzy (micelarny i ten drugi) będą na 100% w regularnej sprzedaży?? bo nie wiem czy na nie polować... (w sumie dziś ich nie widziałam w B.)
jak się sprawują masła do ciała?? dobrze nawilżają?? ładnie pachną?? bo ja mam problema ze suchą skórą
a tarta morelowa średnia w smaku strasznie słodka i taka... sztuczna. zbyt intensywny ma ten smak
Stary 2011-02-23, 23:16   #4277
Fide
Raczkowanie

Dziwna ta moja biedro - wszystko jest Są podkładki filcowe, Estella toffi, całe pudło skakanek. Czekoladek belgijskich i dwupaków Fantasii (kupiłam sześć) też pod dostatkiem.
Fide jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-23, 23:23   #4278
mroowa_
Rozeznanie

Cytat:
Kupiłaś też masło lemon ? Czy możesz podzielić się opinią, jak z zapachem w porównaniu z mango i czy ma też drobinki ?
Już wypróbowałam peeling porzeczkowy, w butelce ładny zapach, ale na ciele pachniał mi ogórkiem kiszonym
Ehh te skojarzenia, moje masło jak kostka toaletowa, Twój peeling jak ogórek kiszony
Cytat:
Ktoś wcześniej pisał, ale nie mogę teraz znaleźć, że nie było tych saszetek zapachowych, doczytałam teraz w gazetce - saszetki będą dopiero od 7.03.
To ja byłam, upss, nie zauważyłam Dzięki, to znaczy, że jeszcze je dorwę
mroowa_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-23, 23:40   #4279
laisla
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez PannaCola Pokaż wiadomość
Nad masłem się zastanawiałam,ale jakoś tak zniechęciło mnie opakowanie No i chyba nie mam czego żałować...
Mnie także..i zapachy raczej letnie, wolę teraz coś karmelowego, waniliowego, marcepanowego, czekoladowego..no to się troszkę rozmarzyłam
Cytat:

i człowiek później musi robić taaakie długaśne posty bo cytuje po kilka razy to samo. nic dziwnego, że Polacy coraz mniej książek czytają, jak nawet tu w internecie mają problemy
Złośliwiec z Ciebie
laisla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-23, 23:47   #4280
kat123
Zakorzenienie

Peeling porzeczkowy CUDOWNIE pachnie ja dziś upolowałam zestaw do pilatesu niestety jedna z małych piłek uszkodzona (bez powietrza), a już nie chciało mi się wracać -sprawdzajcie lepiej na miejscu zestawy!!!

A w ogóle to witam przyłącza się fanka Biedronki

Aparatka od 11.10.2014 (góra).
Dół od 11.04.2015.
kat123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-24, 00:06   #4281
laisla
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez a_g_a_t_a Pokaż wiadomość
Princesa,
to czekam na opinię o kwiecie wschodu Nie wiem, czy tylko ten mój taki mało pachnący czy jak... Może jeszcze potrzebuje czasu
Zakupiłam dzisiaj i zainstalowałam też w łazience. Zapach bardzo ładny, sam dyfuzer jako gadżet też prezentuje się super ale czuję go bardzo delikatnie
Cytat:
Napisane przez kootek_mamrotek Pokaż wiadomość
.. oglądałam skakanki, ale.. nie kupiłam, bo mieszkam w bloku, jak zacznę skakać to wpadnę do Jurka- sąsiada piętro niżej
jakbyś jednak zdecydowała się na zakup to pozdrów Jerzego
Cytat:
Napisane przez kat123 Pokaż wiadomość
Peeling porzeczkowy CUDOWNIE pachnie ja dziś upolowałam zestaw do pilatesu niestety jedna z małych piłek uszkodzona (bez powietrza), a już nie chciało mi się wracać -sprawdzajcie lepiej na miejscu zestawy!!!

A w ogóle to witam przyłącza się fanka Biedronki
Witaj Chyba jednak wymieniłabym ten zestaw..
Stary 2011-02-24, 01:29   #4282
aniulewa
Przyczajenie

Cześć dziewczyny! Przyłączam się do wątku na stałe bo też już od dłuższego czasu czytuję.
Moje dzisiejsze zakupy to:
- masło do ciała o zapachu mango, powiem szczerze pachnie mało apetycznie trochę jak kiepskiej jakości pomadki, ale na skórze już czuć tylko mango i widać te drobinki połyskujące, a najbardziej na dłoniach
- żel peelingujący truskawkowy mniam
- zestaw do ćwiczeń z piłkami i taśmą do strechtingu, tylko żebym ja znalazła chęci do ćwiczeń regularnych i miejsce w pokoju to będzie sukces
- tarty owocowe z malinami i jagodami - intensywny owocowy smak i zapach, dużo lepsze niż te bagatelki co reklamują, bo w nich tylko ciasto i parę rodzynek czułam, zero jabłek, a w tych tartach dużo owocowego nadzienia! a jak w domku sprawdziłam to kosztowały u mnie 3,99
U mnie skakanek nie było jeszcze(mieszkam w Łodzi) i tych lizaków chupa-chups
Cytat:
Napisane przez Fide Pokaż wiadomość
Dziwna ta moja biedro - wszystko jest Są podkładki filcowe, Estella toffi, całe pudło skakanek. Czekoladek belgijskich i dwupaków Fantasii (kupiłam sześć) też pod dostatkiem.
Twoja biedronka nie jest dziwna tylko pewnie nisko obrotowa, więc te produkty dłużej leżą i nie sprzedają się tak dobrze jak w innych sklepach. Najłatwiej poznać to po ilości kas w danej biedronce, 3 kasy z czego 1 lub 2 tylko działające to sklep niskoobrotowy, a 4-6 kas to już sklep wysokoobrotowy. Niestety dostawy towaru z gazetek zwykle są takie same dla wszystkich sklepów, czyli 1-2 kartony danego produktu z gazetki, więc co się dziwić że brakuje towaru już po godzinie od otwarcia sklepu w danym dniu promocji
Kusi mnie jeszcze ten zestaw cieni... tylko mi szkoda trochę kasy na te zakupy, a tak w ogóle to jak zobaczyłam ta gazetkę to chciałabym od razu wszytko kupić :P też tak macie czasem?
aniulewa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-24, 01:57   #4283
laisla
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aniulewa Pokaż wiadomość
Kusi mnie jeszcze ten zestaw cieni... tylko mi szkoda trochę kasy na te zakupy, a tak w ogóle to jak zobaczyłam ta gazetkę to chciałabym od razu wszytko kupić :P też tak macie czasem?
Ja akurat maruda jestem i zawsze coś mi nie pasuje..a to kolor opakowania (masło do ciała, brr..), a to zapach, jakość (te pilingi myjące średnio mi wyglądały).a to wielkość (dawno znudziłby mi się zapach zanim zużyłabym litr żelu Johnsona.).itd.więc na szczęście dla mojego portfela wyszłam tylko z dyfuzerem, jabłkami i kiwi jutro muszę oblookać szczoteczki elektryczne

Edytowane przez laisla
Czas edycji: 2011-02-24 o 01:59
Stary 2011-02-24, 06:59   #4284
ouuGlamour
Wtajemniczenie

a ja np. nie lubię mleczka do demakijażu Be Beauty. Mam wersję różową- niby dla wrażliwców. Szczypie w oczy, źle zmywa.

nie wiem czy tylko ja tak pokochałam żel pod prysznic niebieski? ten zapach! ehhh...
ouuGlamour jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-24, 07:26   #4285
johambina
Zakorzenienie

GG do johambina

Cytat:
Napisane przez Mariah
Z Eveline były tylko dwie wersje kolorystyczne błyszczyków: bezbarwny i beżowy. Wzięłam beż, bo takiego odcienia jeszcze nie mam. Jest delikatny ale ma moim zdaniem trochę za dużo srebrnych drobinek. A tusz jest do kitu - tylko lekko przyczernia rzęsy
no właśnie... a ja poleciałam jak glupia do biedry po zestaw i się rozczarowałam kolorami błyszczyków... myślałam, że chociaż jszcze jakiś w różu będzie a tu lipa.... pewnie eveline zrobiło zestaw z tego co się nie sprzedaje

"kadłub przywiędły ale dusza młoda... "

Edytowane przez johambina
Czas edycji: 2011-02-24 o 08:07
johambina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-24, 07:36   #4286
jamapi
Zakorzenienie

GG do jamapi

Cytat:
Napisane przez 201704110948 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
ja o tym drzewku wczoraj zapomniałam ... zauważyłam, jak już odeszłam od kasy i nie chciałam się wracać z zakupami ... ale dziś chyba po nie polecę, bo było dużo i ładne ... tylko 1. ciekawe czy jeszcze będą, bo tanie i ładne .. 2. ciekawe czy mi nie zmarznie po drodze

no i dokupuję żele niebieskie

jamapi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-24, 08:23   #4287
gothika
Zakorzenienie

GG do gothika

witam

dawno mnie nie było a widzę że żele się pojawiły tylko czy to aby napewno to samo co wczesniej? czyli żele micelarne? i który będzie taki sam - ten niebieski taki jak stary micel? czy różowy a jeżeli niebieski to ten różowy czym się różni w składzie? może też warty wypróbowania?
mam problematyczną skórę która toleruje tylko micele a jednocześnie mam skłonność do zapychania i dlatego chcę się upewnić
gothika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-24, 08:47   #4288
johambina
Zakorzenienie

GG do johambina

ten różowy żel ma taki skład jak ten stary bialo-niebieski
więc można spokojnie powiedzieć że nowy różowy to stary
lo jesoooo... zamotałam

"kadłub przywiędły ale dusza młoda... "
johambina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-24, 08:54   #4289
madzia.a
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

Cytat:
Napisane przez Drippy Pokaż wiadomość
u mnie też są tylko dwa odcienie. wiesz może czy ten naturalny jest w miarę jasny? planowałam zakup, ale naprawdę nie wiem jak to z tymi odcieniami. w ogóle ile kosztują te podkłay, bo nie zwróciłam uwagi?
kolor naturalny jest bardzo ciemny, ciepły beż- średni w kierunku do ciemnego, jasny beż- fajny naturalny, jasny beż.
madzia.a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-24, 09:34   #4290
agniesiaa
Naczelna Wizażanka:)

A ja właśnie wybieram się po książki, bo ja taki mol książkowy jestem
agniesiaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości