|
Notka |
|
Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4261 |
Raczkowanie
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.7
Dzięki za odp. Będę miała anatomiczne Allergany 410FX. Doktor wybrał mi taki implant na podstawie pomiaru komputerowego - tzn. wprowadził w system wszystkie moje wymiary, a komputer wskazał na taką właśnie wielkość. O operacji myślałam od lat, ale zależało mi raczej na naturalnym wyglądzie a boję się, że uzyskam efekt "balonów". Kolasiński uspojaka mnie, że nie wyjdą mega sztuczne, bo takie to wychodzą z okrągłych, jak już. Przeraża mnie jednak ta wielkość. Modlę się, aby po operacji nie wyglądały tak jak na przymarce. Jeśli są tu na forum dziewczyny, które mają lub miały podobne wątpliwości, bardzo proszę o poradę. Nie chcę wyglądać jak Pamela
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4262 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Jakie to sa grzeszne minki??? ![]() ![]()
![]() |
#4263 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
#4264 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
kochana... juz wszystko wiem ![]() Otóż w klinice mi niestety nie pomogli, ale zadzwoniłąm do mojego Doktorka i mimo weekendu wysłuchal mnie i uspokoił. Rąbek płynu jest czymś normalnym, a ból najprawdopodobniej od przeforsowania ![]() ![]()
![]() |
#4265 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() trochę mnie przeraziłaś tym przemieszczaniem implantów przy wypadkach, chciałam od poniedziałku z dziewczynkami na lodowisko w końcu zacząć chodzić a teraz będę się bała ![]() ---------- Dopisano o 14:03 ---------- Poprzedni post napisano o 14:00 ---------- horo ale narozrabiałaś, niegrzeczna dziewczynka ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:09 ---------- Poprzedni post napisano o 14:03 ---------- Cytat:
![]() jak masz rozciągniętą skórę to niestety nie da się inaczej albo spory implancik który wszystko ładnie wypełni albo nadal obwisłe tylko większe piersi ![]() ![]()
Mentor okrągłe hp 325cc ![]() ![]() Edytowane przez jooasi Czas edycji: 2012-01-07 o 13:11 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4266 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
O ludzie dopiero to przeczytalam ![]() Co Ty tu piszesz o tych plynach ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:23 ---------- Poprzedni post napisano o 15:21 ---------- Cytat:
To teraz jak juz wiesz, uwazaj na siebie ![]()
![]() |
#4267 |
Raczkowanie
|
Bardzo dziękuję Dziewczyneczki za odpowiedzi. Im blizej terminu, tym bardziej boję się, czy dobrze robię. Mam mieć implanty firmy Allergan 410FX wysoki profil, projekcja 6,0. Wcześniej bylam na konsultacji u Kubasika w Poznaniu - ten zaproponował mi Eurosilicone 375 ml. - niby ciut mniejszy, ale Kolasiński zrobił na mnie lepsze wrażenie - tzn. profesjonalnie to wszystko wygląda-i sama konsultacja i klinika. Poza tym robił mi pomiar komputerowy, a Kubasik "na oko".
Kiedy Koasiński zobaczył moje przerażenie wielkością podczas przymiarki, to powiedział, że OSTATECZNIE może mi włożyć 360 ml. też z wysoką projekcją, ale że wtedy istnieje ryzyko, że ten 360 nie wypełni tak ładnie, jak 410... sama już nie wiem, co mam robić ![]() ![]() ![]() Zapomniałam dodać, że mają to być implanty anatomiczne. Edytowane przez anink Czas edycji: 2012-01-07 o 13:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#4268 |
Wtajemniczenie
|
Anink nie kombinuj z implantem 50ml mniejszym
![]() ![]() ![]()
#4269 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4270 |
Wtajemniczenie
|
Zaliczylam pierwsza lekcje tanca brzucha dzisiaj
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#4271 |
Wtajemniczenie
|
anink nie sugeruj się przy wyborze pięknem kliniki i doborem komputerowym bo to taki pic na wode, dobry chirurg tego nie potrzebuje, obiejrzy, dotknie i wie co pasuje
![]() ![]() co do wielkości 50ml róznicy pod skórą praktycznie nie zobaczysz, za to jak Ci ich zabraknie pierś nadal będzie zwisać a chyba nie o taki efekt Ci chodzi. żadna tu nie narzekała na to że dostała za dużo za to wiele dziewczyn pisało, że jednak wolałyby większe cycuszki ![]() ![]()
Mentor okrągłe hp 325cc ![]() ![]() Edytowane przez jooasi Czas edycji: 2012-01-07 o 14:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#4272 |
Raczkowanie
|
Dziękuję zabulek i jooasi. Ja jako nastolatka miałam spory biuścik, ale to było już tak dawno, że zapomniałam i zdążyłam się odzwyczaić
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4273 |
Zakorzenienie
|
joasi,
jak moja ekipa skrzatów nabrudzi, to nawet silikonowa księżniczka pada na kolana i zmienia się w kopciuszka ![]() ... a jeszcze jak si,ę lubi jasne dywaniki ![]() żabuś, myślałam, ze po ponad 2 latach od op już nic się nie moze wydarzyć z piersiami ![]() anink, słuchaj dziewczyn... 50 ml to niewiele, a efekt na pewno będzie ładniejszy ![]()
#4274 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Horo, a moze to nie o silikonki chodzi??? Przeciez ludzie, ktorzy nie maja zadnych operacji plastycznych, tez czesto sie nadwyrezaja ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4275 |
Raczkowanie
|
Dziękuję zabulek i jooasi. Ja jako nastolatka miałam spory biuścik, ale to było już tak dawno, że zapomniałam i zdążyłam się odzwyczaić
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4276 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() I jeszcze mam pytanko o model Allerganów- jaki będziesz miała model tych anatomków-510 czy 410? Nawet jeśli to będzie model 410 to i tak piersi będą mega naturalne- to są najbardziej płaskie implanty pośród wszystkich anatomków (oczywiscie po cudacznym modelu 510 którego w ogóle nie biorę pod uwagę). Więc nie ma najmniejszej szansy na piłki. Powiem nawet że do zwisków ten model to troszkę ryzykowne rozwiązanie w mojej ocenie ![]() ---------- Dopisano o 16:59 ---------- Poprzedni post napisano o 16:40 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() Jeśli chodzi o mierzenie implantów na przymiarce- uzyskany efekt bardzo przekłamuje, implanty wydają się ogromniaste. Więc zapomnij co widziałaś ![]() Różnica 50cc jest faktycznie nie do wychwycenia przez oko, w wymiarach tak dużych implantu to są milimetry- rozmiar stanika będziesz nosić taki . Ale jak Ci zabraknie tych 50cc do wypełnienia piersi będzie bieda ![]() A te ES 375cc to miały być okrągłe? może dlatego tamten lekarz dobrał mniejsze.
![]() |
#4277 |
Raczkowanie
|
ja też miałam zwisy. i dr właśnie tak mówił jak dziewczyny. implant musi dokładnie wypełnić rozciągniętą skórę bo inaczej nie będzie dobrze. i nie tylko od niego słyszałam, że na zwisy dobre są implanty okrągłe. też się wystraszyłam jak usłyszałam jaki dr chce mi dać rozm. ale już się trochę przyzwyczaiłam do moich bimbałków. moje w tej chwili ( prawie 3 tyg. po ) wyglądają tak jak w ciąży, nic nie wisi
![]() wolę mieć duże ale na swoim miejscu ![]()
#4278 |
Raczkowanie
|
Dziękuję kochana MyaDiva. Widzę, ze masz bardzo duże rozeznanie technieczne, ja się na tym za bardzo nie znam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4279 |
Zakorzenienie
|
No niestety może- naprzykład cc (przykurcz tirebki) może się zrobić i pięć , i dziesięć, i dwadzieścia lat po operacji
![]() ![]()
![]() |
#4280 |
Raczkowanie
|
jak byłam ściągać szwy zapomniałam o jedną rzecz zapytać doktorka. jaki teraz mam rozmiar stanika?
jak mam sobie kupić biustonosz jak nie wiem o jaki rozm. pytać? Wy na pewno będziecie wiedziały, macie doświadczenie ![]()
#4281 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() wystarczy znać wymiary pod i w biuście, a bez problemu dobierzesz sobie odpowiedni rozmiar staniczka ![]()
![]() |
#4282 |
Raczkowanie
|
Kurczę, napisałam już do Was chyba ze 3 posty i nie chcą mi się załadować. Dostaję info, że wiadomość musi sprawdzić moderator
![]() ---------- Dopisano o 17:27 ---------- Poprzedni post napisano o 17:26 ---------- Dziękuję zabulek i jooasi. Ja jako nastolatka miałam spory biuścik, ale to było już tak dawno, że zapomniałam i zdążyłam się odzwyczaić ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:34 ---------- Poprzedni post napisano o 17:27 ---------- Dziękuję Kochana MyaDiva. Widzę, że Ty masz bardzo dużą orientację techniczną, ja nie znam się na tym za bardzo ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:09 ---------- Poprzedni post napisano o 17:34 ---------- Malinkc, widzisz - ilu lekarzy, tyle opinii ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4283 |
Raczkowanie
|
Anink ja mam 160 cm wzrostu. I jak na razie jestem zadowolona bo implanty wypełniły mi górę piersi której po karmieniu praktycznie nie było. została czarna dziura...
#4284 |
Raczkowanie
|
To ja mam tak samo jak Ty
![]() ![]() I właśnie o ładne, naturalne wypełnienie tej pustej góry mi chodzi... I jeszcze do MyaDiva - Kubasik też proponował anatomiczne tyle, że 375ml Edytowane przez anink Czas edycji: 2012-01-07 o 17:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#4285 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Na poczatek moze tak sobie sprawdz ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:31 ---------- Poprzedni post napisano o 19:28 ---------- Cytat:
![]() Kochana usmiechnij sie troche i ciesz sie z operacji, bo wiele dziewczyn chcialoby byc na Twoim miejscu ![]() ![]() ![]() Bedzie dobrze, zobaczysz ![]()
![]() |
#4286 |
Raczkowanie
|
Heh, faktycznie jak spojrzałam na moje wpisy, to optymizmem nie tryskam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4287 |
Wtajemniczenie
|
Operacje masz juz niedlugo i sama sie przekonasz, ze ten 410 to wcale nie jest taki straszny
![]() ![]() I dzieki za usmiech, obys juz taka usmiechnieta zostala ![]() ![]()
#4288 |
Zakorzenienie
|
anink,
jak pisze Żabka, kiedy już się do nich przyzwyczaisz, mogą wydawać się nawet za małe ![]() ja mam 165 cm wzrostu i implanty 615 g... nie sa jakoś szczególnie duże... a na pewno nie za duze ![]()
#4289 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4290 |
Raczkowanie
|
Żabulku dzięki za info bo na str. eurosilcone nic nie znalazłam...
ale nie jestem pewna czy ten link, który mi podałaś działa prawidłowo... pokazuje mi rozm. 70G!!! to robią takie wielkie staniki ? :P a jaki Ty rozm. nosisz? jeżeli to nie tajemnica ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:30.