|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4261 |
Zadomowienie
|
Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. II
|
![]() ![]() |
![]() |
#4262 |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
przyszedł mój zestaw L'biotica który kliknęłam na galeriakosmetyki.pl
![]() Suplement diety Włosy & paznokcie, regenerujący krem do rzęs i jedwab w płynie do włosów-a wszytko za 23,90zł z darmową przesyłką ![]() dzięki Orlico za link ![]() Edytowane przez agabil1 Czas edycji: 2011-12-07 o 11:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#4263 |
Zadomowienie
|
irsin czy ty na tej lekcji makijażu BB byłaś naprawdę bezpłatnie czy to trzeba np. zakupić jakiś kosmetyk?
Ładnie wyszły te oczka ![]() Aga a ty masz migrenę z jakiegoś guza?? To chyba nie przelewki jak ból się nasila ![]() Dziewczyny czy dostałyście propozycje współpracy z pewnej A.P.? Tak trochę dziwnie mi to wygląda ![]() Muszę chyba mikołajowi podpowiedzieć żeby mi kupił tą książkę do makijażu BB skoro polecacie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4264 |
okrutnica jakaś... |
Ciriness- moim zdaniem jeśli choć znasz podstawy makijażu to książka Bobbi Brown jest zbędna
Tak, mam na przysadce mózgowej ale tego rodzaju guzy są rzadko usuwane operacyjnie bo odrastają, są wyciszane farmakologicznie. Mój chyba jednak rośnie bo ostatnio non stop mam migreny z prawje strony, prawe oko boli jak diabli, pewnie naciska na nerw wzrokowy. Musz znowu zrobić rezonans i iść do neurologa :/ Edytowane przez agabil1 Czas edycji: 2011-12-07 o 12:08 |
![]() ![]() |
![]() |
#4265 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() W sumie wszystko co znajduje się w tej ksiązce można bez trudu znaleźć w internecie, z tego co zauważyłam to jest ona dość ogólna, brak konkretów, ale ja lubię książki i kupiłam w sumie tylko po to żeby ją mieć. ![]() ![]() Do tego jeszcze dobrałam sobie "Stylowy makijaż oczu" Taylor Chang-Babaian, żeby mieć darmową przesyłkę. pewnie też nic odkrywczego, jak będe miała czas żeby ja przejrzeć to dam znać. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4266 | |
okrutnica jakaś... |
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4267 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
zaraz ci odpisze Cytat:
Cytat:
ale jest na to rada - nie bywać na wizazu i mieć dużo obserwowanych blogów - pisac komentarze i tak mnie czytelnicy odnajdą moim skromnym zdaniem to wizaz może czuć się zagrożony - bo to teraz blogi są skarbnicą wiedzy o kosmetykach i modzie i dużo osób nie zagląda na forum a na blogi i tam wymienia się swoimi doświadczeniami , a wystarczy wejść na biochemie - tam 50 % postów to reklama sklepów z kosmetykami do samo-robienia , 20 % filtry -50 faktor minimum( bo dostaniesz przebarwień i umrzesz na raka), 20 % kwasy i kremy z kwasami (akcja wszyscy się złuszczajmy i będziemy wiecznie młode) i inne tego typu ...parabeny to zło ![]() ktoś założył wątek mający służyć dzieleniu się pasją do kupowania torebek i tam wszyscy mają w podpisie kod ale trzeba tępić 1 czy 2 osoby od czasu do czasu aby nie korzystała przypadkiem ze swojego kodu , może lepiej usunąć możliwość dodania podpisu pod swoim postem wszystkim i nikt nie będzie czuł się pokrzywdzony że jedni mogą mieć blog w podpisie a inni nie ![]()
![]() |
#4268 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4269 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() I pamiętam przypadek gdzie dziewczyna miała jednego bloga na którym tylko pokazywała biżuterię i do niego miała link w podpisie na wizażu, a miała też drugiego bloga gdzie podane były ceny itp i oba blogi zalinkowane na tym drugim blogu w bocznym panelu, coś jak blogspotowy blogroll (mam nadzieję, że wiecie o co mi chodzi). Dostała upomnienie, za to że blog który ma w podpisie, posiada link do bloga na którym sprzedaje swoje kolczyki. I miała do wyboru albo usunąć link z podpisu (gdzie specjalnie założyła bloga "niekomercjalnego" żeby móc się nim na wizażu chwalić) albo link z bloga. ![]() W regulaminie wizażu istnieje punkt zabraniający linkowania stron z których czerpiemy korzyści majątkowe. A jakie korzyści ja czerpię z mojego bloga? Jedynie satysfakcję że kilka osób to czyta i czasem ktoś skomentuje. No i nie oszukujmy się, z wizażu jest najwięcej wejść. ![]() Niejedna moderatorka ma w swoim podpisie link do bloga. Jak widać regulamin może być interpretowany wedle potrzeb, moim zdaniem powinno to być jakoś bardziej sprecyzowane, a moderatorka wysyłając PW z prośbą/żądaniem usunięcia linku powinna jakoś to uargumentować. Inna sprawa, to że ja np często się udzielam na wątku o Inglocie, gdzie np padają pytania o propozycje kolorów, wyjaśnienie czegoś, albo chociażby jak dany kolor wygląda. I zazwyczaj odpowiadając na tego typu pytania, wklejam tez link do swojego bloga, do konkretnego posta w którym można znaleźć np swatche omawianego cienia itp. I co, nie mogę wklejać tego linku, bo to jest nieopłacona reklama? jakbym miała szukać tego konkretnego zdjęcia na dysku za każdym razem kiedy odpowiadam, to by mi się zapewne nie chciało, na blogu nie mam problemu ze znalezieniem konkretnych swatchy. Może Złośliwiec powinien się ustosunkować jakoś do kwestii zamieszczania linków do blogów, chociaż nie ukrywam, że jeśli pojawi się oficjalny zakaz, to poczuję się (i zapewne nie tylko ja), bardzo pokrzywdzona. ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4270 |
Zakorzenienie
|
http://recenzjo-mania.blogspot.com/ może zajrzycie na mój blog i pomożecie gdzie jest ten punkt gdzie jest reklama i czerpie z tego korzyści - bo może wystarczy tam coś na tym blogu pozmieniać ?
#4271 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Współczuje tego guza, współczuje bólu, ja z migreną się lata męczę ale wiem chociaż że w głowie czysto, a i rezonans robię raz na 2-3 lata. Koniecznie udaj się do neuro i sprawdź co tam się dzieje. Mam nadzieje, że wymyślą jakąś nową metodą żebyś się tego szkodnika mogła pozbyć ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4272 | |
okrutnica jakaś... |
oczywiście
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4273 |
Zakorzenienie
|
Ja bym jeszcze chciała zwrócić uwagę na fakt, że reklamy na wizażu, które można wykupić do umieszczenia pod postami, nie wyglądają zbyt korzystnie ani zachęcająco, no helou, szary prostokąt? Gdybym rozważała kupno reklamy to to by było pierwsze, i to bardzo duże, "przeciw".
A z innej beczki - kliknęłam paletkę glamBox i się cieszę niesamowicie. Te Inglotowe trudno dostać, poza tym mam jedną i jestem zadowolona, ale bez ochów i achów, a odczuwam wielką chęć zdepotowania cieni z moich dwóch paletek Sleeka. Strasznie razi mnie ten błyszczący plastik w środku paletki.
#4274 |
Zakorzenienie
|
Oo ja tez bym sobie sprawila taka paletke, bo chce kompletowac powoli nowe cienie Inglota
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4275 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() A jak już to właśnie coś takiego mniejszego.. no nie wiem jeszcze Co do zużywania to mi zawsze też duuużo idzie masek do włosów i szamponów, 500 ml szamponu starcza mi może na 3-4 razy ;o W ogóle zastanawiam się, czy nie zapuścić sobie włosów, tak jak miałam kiedyś, do połowy uda ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:33 ---------- Poprzedni post napisano o 15:32 ---------- czasem się tak zdarza :/ Edytowane przez 9b13fa772a089c950fe653392ec6a155eb1c8e79_603597153b11b Czas edycji: 2011-12-07 o 14:33 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4276 |
Zadomowienie
|
[1=9b13fa772a089c950fe6533 92ec6a155eb1c8e79_6035971 53b11b;30932739]
Co do zużywania to mi zawsze też duuużo idzie masek do włosów i szamponów, 500 ml szamponu starcza mi może na 3-4 razy ;o W ogóle zastanawiam się, czy nie zapuścić sobie włosów, tak jak miałam kiedyś, do połowy uda ![]() ![]() [/QUOTE] 500?! ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4277 |
Zakorzenienie
|
A ja tez przeziebiona, dzisiaj mialam spr z fizyki i jutro kolejny, bo nie pisalam poprzedniego , juz mam dosc normalnie tej fizyki.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4278 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4279 |
Zadomowienie
|
[1=9b13fa772a089c950fe6533 92ec6a155eb1c8e79_6035971 53b11b;30932934]no 500, ta duża butla szamponu lawendowego z ziaji
![]() ![]() ![]() To i tak chyba niezbyt normalne. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4280 |
Zakorzenienie
|
[1=9b13fa772a089c950fe6533 92ec6a155eb1c8e79_6035971 53b11b;30932934]no 500, ta duża butla szamponu lawendowego z ziaji
![]() ![]() ![]() Dziwne, ja jak miałam włosy prawie do pasa to zużywałam 250 ml w minimum miesiąc z tego co pamiętam. Myjąc codziennie, 2 razy, dodam, że lubię jak się pieni. :P
#4281 |
Konto usunięte
|
no może i nie, ale co poradzę
![]() ![]() Edytowane przez 9b13fa772a089c950fe653392ec6a155eb1c8e79_603597153b11b Czas edycji: 2011-12-07 o 14:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#4282 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4283 |
po prostu Em :)
|
Też jestem pod wrażeniem.
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4284 |
Zakorzenienie
|
[1=9b13fa772a089c950fe6533 92ec6a155eb1c8e79_6035971 53b11b;30933223]no może i nie, ale co poradzę
![]() ![]() serio ? To co tydzien kupujesz nowy szampon, czy nie myjesz wlosow codziennie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4285 | |
Konto usunięte
|
no właśnie nie ma tego dużo
![]() ---------- Dopisano o 16:03 ---------- Poprzedni post napisano o 16:02 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4286 | ||
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Edytowane przez Wena90 Czas edycji: 2011-12-07 o 15:09 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4287 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ale trochę racji masz, nie wiem o kogo konkretnie chodzi, ale nie pierwszy raz słyszę o konfliktach moderator - wizażanka. A nie próbowałaś pisać w tej sprawie do Złośliwca, skoro ta moderatorka faktycznie była taka nieprzyjemna? Moim zdaniem moderatorzy powinni być mężczyznami, przynajmniej byliby bezstronni. I powinni być normalnie wynagradzani za swoja pracę. Rozumiem na początku, ale teraz wizaż to jest potęga i nie siedzę nikomu w kieszeni, ale wydaje mi się, że takie portale jak ten przynoszą naprawdę duże dochody i można by sobie pozwolić na zatrudnienie moderatorów. Bo to już nie przelewki, jak na forum gdzie jest kilkunastu użytkowników i sobie moderatorzy mogą banować tych co się im nie podobają. Na wizażu jest kilkadziesiąt (?) tysięcy użytkowniczek i tu nie ma miejsca na jakieś prywatne potyczki między moderatorami a "zwykłymi" wizażankami. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4288 |
Zadomowienie
|
ale pedzicie w tym watku, chyba dwa dni nadrabiania mnie czeka
![]() ktos mnie wyszukal po: jak zachecic do przegladu samochodu ![]()
#4289 |
Zadomowienie
|
[1=9b13fa772a089c950fe6533 92ec6a155eb1c8e79_6035971 53b11b;30932739]
Co do zużywania to mi zawsze też duuużo idzie masek do włosów i szamponów, 500 ml szamponu starcza mi może na 3-4 razy ;o [/QUOTE] [1=9b13fa772a089c950fe6533 92ec6a155eb1c8e79_6035971 53b11b;30932934]no 500, ta duża butla szamponu lawendowego z ziaji ![]() ![]() ![]() ![]() Ja używam tych 500ml szamponów Ziai, mam włosy do pasa, myję codziennie i wystarcza mi na ok. miesiąc. A szamponu akurat nie oszczędzam ![]() ---------- Dopisano o 16:36 ---------- Poprzedni post napisano o 16:34 ---------- Jaki wzięłaś wzór? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4290 | |
po prostu Em :)
|
Dziewczyny, widzicie w źródłach ruchu sieciowego, że wasze konkursy są linkowane na e-konkursy.info?
![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:39 ---------- Poprzedni post napisano o 16:36 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:09.