![]() |
#4261 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXXV
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
![]() ![]() |
![]() |
#4262 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4263 | |
Panaroja
|
Cytat:
![]() 2.a jaką metodą je zdobi ? ---------- Dopisano o 17:17 ---------- Poprzedni post napisano o 17:15 ---------- ![]() ![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() Edytowane przez Parabelka Czas edycji: 2011-12-01 o 16:17 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4264 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() aż mi się przypomniało: Wchodzi facet z wadą wymowy do sklepu mięsnego. - Fofłose fu hilo młymła! - SŁUCHAM?! - Fofłose fu hilo młymła! - SŁUCHAM?! - NO FU HILO MŁYMŁA! Sprzedawca wychodzi na zaplecze i mówi do kolegi: - Obsłuż klienta, idę do kibla. Kolega wychodzi i pyta: - Co panu podać? - Fofłose fu hilo młymła - CZEGO! - MŁYMŁA! Sprzedawca woła kierownika: - Panie kierowniku, może pan zrozumie czego chce ten Facet ? Kierownik chcąc dać przykład personelowi, bardzo uprzejmie: - Czym mogę panu służyć? - Hucze, FU HILO MŁYMŁA! - Mógłby pan powtórzyć ? - FOCHYLONY SHLEF, FU CHILO MŁYMŁA CHŚIAŁEM ! Kierownik przypomina sobie, że na zapleczu mają sprzątaczkę z wadą wymowy. Woła ją i tłumaczy o co chodzi, po czym wychodzi na zaplecze. Sprzątaczka obsługuje klienta: - Fucham chana ? - Fu hilo młymła ! Sprzątaczka zważyła, spakowała, skasowała i wychodzi na zaplecze. Wszyscy do niej podbiegli. - No i co on chciał ? - No jah fo - fu hilo młymła.
![]() |
#4265 |
Zakorzenienie
|
Betty -
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4266 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4267 | |
BAN stały
|
Układa wzory z cienkich, atłasowych tasiemek, na szpilki albo specjalny klej "z pistoletu"
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4268 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie zaglądałam na fejsa,to przegapiłam ![]() Cytat:
![]() w czym ci zawinił biedny tir? ![]() Cytat:
![]() ![]() dopadła mnie jelitówka ![]() ![]() ![]() prawdopodobne nawet ![]() chociaż podejrzewam coś innego. Miałam dziś rozmowę z wyjątkowo upierdliwym klientem, na którego mam alergię. Klient wspiął się dziś na wyżyny upierdliwizmu i poważnie rozważałam posłanie mu własnoręcznie upieczonych ciasteczek z laksigenem ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() sama bym się dziś musiała puścić, ale rozważam opcję zostania jutro w domu i żeby mi co pięć minut nie wydzwaniali z pytaniami, to wolałam trochę ogarnąć biurko. Ale niewiele mi brakowało,żebym w drodze do domu rzygała na światłach przez otwarte okno ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() Edytowane przez vesenka Czas edycji: 2011-12-01 o 16:45 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4269 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4270 |
Zakorzenienie
|
Betty
![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
![]() ![]() |
![]() |
#4271 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4272 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() |
![]() |
#4273 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Gardło mnie boli, nie chcę być chora
![]() ![]() Rozbierają lajtblu- nikt nie chce? ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4274 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4275 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() lajtblu-miałam iść na całość sprawdzę ile zostało edit:nie bierę, zostało jakieś marne 15ml ![]() ![]()
![]() Edytowane przez vesenka Czas edycji: 2011-12-01 o 17:06 |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4276 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() |
![]() |
#4277 | |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() Też miałam kiedyś, jak to się człowiekowi z wiekiem gust zmienia ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4278 | ||||
ʞɐɯǝuɐ
|
ale kupiłam niedobre winogrona
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4279 |
Zakorzenienie
|
#4280 | ||
Panaroja
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() 2. ![]() 3. z całą pewnością nie pokarało , Opatrzność nie jest aż tak sprawiedliwa ![]() ![]() ![]() 4. ![]() 5a. ![]() 5b.dobrze , że w razie co okno otwarte i na światłach , nie w trakcie jazdy ![]() ---------- Dopisano o 18:48 ---------- Poprzedni post napisano o 18:46 ---------- dlaczego bzdurne ![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4282 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 3. to ja zacofana jestem, bo myślałam,że nadal produkują ![]() 5b. Obyś miała rację i jutro było już ok ![]()
![]() |
#4283 |
Panaroja
|
W stacjonarnym jest -30% wychodzi po 98 pln .
Teraz na przeczyszczenie to same łagodnie i naturalnie działające bez przerywania snu ![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4284 |
Zakorzenienie
|
o, też dobra cena. A mają wody w 15ml flaszeczkach, te co co roku przed gwiazdką?
#4285 | |
Panaroja
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#4286 |
ʞɐɯǝuɐ
|
acha
![]() bo (wnosząc z tego co piszesz) nie rozróżnia sytuacji dwójki chętnych nastolatków od osoby dorosłej wykorzystującej dziecko? albo ta sytuacja, którą przytoczyłaś, z odraczaniem kary aż chłopak skończy 15 lat, a co z dziewczyną? tak samo winna jak i on, czyli wg mnie wcale. każde nadmierne uogólnianie jest bzdurne, zdaję sobie sprawę że czasem trudno inaczej, ale wolno mi uważać że w niektórych przypadkach to bzdura. zrozumiałam że mydła ![]() ![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
Edytowane przez kamena Czas edycji: 2011-12-01 o 18:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#4287 |
Zakorzenienie
|
no, nie prawo bzdurne tylko przytoczony przykład
![]() nie wydaje mi sie , żeby 13 latek miał odroczona karę , dzieci nie odpowiadają karnie Zgodnie z wyrażoną w art. 10 kodeksu karnego zasadą odpowiedzialności karnej przewidzianej w polskim kodeksie karnym podlegają osoby, które w momencie popełnienia czynu zabronionego ukończyły 17 lat . Nieletni - czyli osoba pomiędzy 15 a 17 rokiem zycia w chwili popełnienia czynu - odpowiada jedynie za popełnienie kilku przestępstw. Enumeratywnie wylicza je art. 10 par. 2 k.k. Chodzi tu m.in. o zamach na Prezydenta , zabójstwo, spowodowanie ciężkiego uszczerbku na zdrowiu, niektóre postacie gwałtu czy rozbój. Za inne niż określone w art. 10 kodeksu karnego przestępstwa osoba nieletnia nie będzie odpowiadać karnie. To jest tez powód dla , kórego niektórzy wykorzystują dzieci do popełnienia niektórych prestepstw.
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie ![]() Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2011-12-01 o 18:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#4288 |
Zakorzenienie
|
#4290 | |
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() acha ![]() ![]()
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:27.