|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4261 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Starania,problemy i pierwsze objawy ciąży :)- część III:)
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Straszne,takie maleństwo ![]() ![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4262 |
Zadomowienie
|
Dzięki dziewczyny
![]() Iza, Santom ma rację z tym dyktafonem. To świetny pomysł. A co do tego drania to nie mam słów. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4263 |
Zakorzenienie
|
Biedactwo maleńkie. Mam nadzieję, że przeżyje. Nie wyobrażam sobie nawet co czuja jego rodzice. Straszne, że takie rzeczy się dzieją...
|
![]() ![]() |
![]() |
#4264 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() A co do tego palanta o rozumku jak ząbek czosnku to popieram pomysł z dyktafonem. No i super, że masz koleżankę i brygadzistę za sobą ![]() Cytat:
![]() A ta historia z maluszkiem, aż mi zmroziła krew w żyłach. Mam nadzieję, że wszystko zakończy się szczęśliwie.
![]() |
#4265 |
Zakorzenienie
|
Czesc dziewczyny, jestem właśnie na glukozie i musiałam wypić to świństwo, ale do przeżycia.
Iza cieszę się że znalazlas chociaż jakieś poparcie... Santom trzymam kciuki za malenstwo i chociaż będzie ciężko to wierze że przeżyje a to najważniejsze. Wczoraj czytałam w MjakMama o dziewczynce co przeżyła w 22tc czyli takiej jak ja i to w Polsce Jest któraś z Krakowa? |
![]() ![]() |
![]() |
#4266 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Bidulek, taki maluszek i już walczy o życie a rodzice to nawet sobie nie wyobrażam co teraz przeżywają. Mam nadzieję, że wszytsko dobrze się skończy. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4267 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4268 |
Zadomowienie
|
Iza, to jakaś makabra... nagrywaj go, przecież on nie może tak ludzi traktować!!!!
Dedra, nie smutaj ![]() ![]() ![]() Ja miałam tak dwa tygodnie temu... wypiłam w sb cała butlę winka, które mi koleżanka przywiozła z Francji (miałam je zostawić na szczególną okazję, ale uznałam, że żadnej nie będzie, więc wypiłam je bez okazji .... ) Pomogło, wypłakałam się Tż, upiłam i troche mi sie lepiej zrobiło. Wiadomo, to chwilowe złudzenie, bo problemy nie uciekają od tak... ale jakoś mi to pomogło. Pozdrawiam!!!
#4269 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ale pomysl z dyktafonem idealny, albo nawet kamerke wlacz w telefonie dodatkowo. Cytat:
![]() ![]() witajcie ![]() siedze w pracy i grzeje sie grzejnikiem bo mi zimno. w ogole wczoraj wieczorem jakies dreszcze mnie przechodzily i bylo mi zimno mocno,,, az nos mialam zimny... wzielam goraca kapiel i przeszlo. bleh..pogoda kijowa.... ale ale... jutro jedziemy z pracy na wyjzd integracyjny na weekend do kołobrzegu to sie wygrzeje w jakims jaccuzi ![]() ![]() ![]() sluchajcie, jesli w poniedzialek pecherzyk mial 17,5 mm to owu do dzis powinna chyba byc co? Edytowane przez magbes Czas edycji: 2012-11-22 o 09:01 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4270 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4271 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ja witam sie rano dziewczyny ![]() przewaznie mam malo czasu na wizaz, jednak teraz na tym zwolnieniu chociaz odpoczne sobie ![]() zaraz ide na jakies sniadanko... bo jakos z lozka zlec sie nie moge. Dobrze ze maz dzis z pracy wzesniej wraca
![]() |
#4272 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4273 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4274 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
A wino to chyba i ja wypiję, bo mam. Może trochę się odstresuję. Cytat:
![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4275 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#4276 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4277 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4278 |
Zakorzenienie
|
Jejciu ale mi się pospało dzisiaj łuuu
Iza s☠☠☠☠... nagraj i do sądu najlepiej ja bym poszła co za cham wredny co cham aż mi się ciśnienie podniosło Kurcze tak pobieznie przeczyałam bo muszę leciec ale wpadnę później Czy u Was też taka durna pogoda u mnie pada i pada i pada |
![]() ![]() |
![]() |
#4279 |
Zakorzenienie
|
dedra najwazniejsze ze porozmawialiscie. Pewnie rzeczy trzeba wyjasniac, rozmawiac o nich, zeby nie krazyly wciaz w okolo bez rozwiązania... napewno sie dogadacie i wszystko sie ułoży
![]() monini u mnie nie pada, jednak jest pochmurno, ponuro... i pogoda niestety pozytywnie nie nastraja...
kiedy byłam jak kropelka czułam serca twego bicie i wiedzialam jak jest wielka miłość która daje życie... 20.11. ...nasze Szczęście... ![]() Edytowane przez ...Skierka... Czas edycji: 2012-11-22 o 09:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#4280 |
Przyczajenie
|
Kaczko a zdradzisz do jakiego lekarza chodzisz w Szczecinie? Prywatnie czy na fundusz? Zadowolona jesteś?
Nie chodzę do lekarza w Szczecinie. Chodzę w Wielkopolsce tam skąd pochodzę. Może i wygodniej byłoby w Szczecinie, ale jestem zadowolona. Może poszukam sobie 2 w Sz-nie...nie wiem nie myślałam o tym jeszcze. |
![]() ![]() |
![]() |
#4281 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Iza, nie wiem jak Twoja komórka ale u mnie dyktafon działa fatalnie, lepiej nagrywa dźwięk kamerka. Kiedyś tak zrobiłam, włączyłam kamerkę i nagrałam to co potrzebowałam. Włożyłam do kieszeni ale tak, żeby wystawała i nagrałam. Nie chciałam tak bezczelnie podsuwać pod nos, bo są różne reakcje p. w złości ktoś może wytrącić z ręki a wtedy to doopa. Ale jak umieścisz ją tak dyskretnie, gdzieś za paskiem albo na szyi na smyczy to może się uda. Powodzenia!!!! magbes - baw się dobrze i odpocznij sobie porządnie. Zazdroszczę ![]() Ja już po śniadanku. Teraz puszczam maluchowi Czajkowskiego "walc kwiatów" i "walc dla Barbary" z nocy i dni. Bo za mocno kopie, trzeba go jakoś uspokoić. Skopiuje pomysł Luny i muszę kupić worki próżniowe, bo za dużo mam kocy i poduszek. Zrobi się miejsce dla maleństwa. Jak pomyślę co jeszcze muszę kupić, to się za głowę łapię.
Chcę słyszeć Twój głośny śmiech, ciągle pamiętać każdą łzę i wszystkie Twoje smutki. Chcę grać kołysanki do snu póki nie zaśniesz słodko znów Maleńka i bezbronna Szybko tak ucieka czas, cenny czas córeczka Edytowane przez IsiaG Czas edycji: 2012-11-22 o 09:32 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4282 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4283 |
Zakorzenienie
|
Hellołłll
To ja Koocur sie wita ![]() Dedr- czekamy....może jeszcze nie wszystko stracone... Izuś...ja byc Cie wytuliła bo Ty masz zły czas ostatnio... ![]() ![]() ![]() Magbes- mam cąły garnek wiec zapraszam... Santom...pozostaje nam sie tylko modlić! Color robisz inke??? |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4284 |
Zakorzenienie
|
U mnie wyszło piękne słoneczko. Jest zupełnie inaczej niż wczoraj. Są chmury, ale słoneczko się przez nie przebija. Za to zimno troszkę. Tak rześko, ale przyjemnie
![]() ![]() Mdli mnie straszliwie. Trzy dni miałam spokoju z mdłościami i dziś wróciły. Pracuję dziś na leżąco, ale i tak mi niedobrze. Chyba coś jeszcze zjem, to może mi się poprawi, choć zjadłam dość spore śniadanie |
![]() ![]() |
![]() |
#4285 |
Zadomowienie
|
Rozmawiamy, ale to mi zawsze przychodzi z wielkim trudem. Niestety ale jestem bardzo skrytą osobą i zwykle wszystko tłumię w sobie aż w końcu wybuchnę. Mam straszne opory i nie wiem z czego to wynika. O wiele bardziej wolę czyny niż słowa, choć rozmowa jest potrzebna, więc czasem udaje mi się przełamać.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4286 |
Zakorzenienie
|
Dedra też bym chciała już @ a jak na złość nic nie widać jej, jeszcze dzisiaj pewnie nie przyjdzie bo rano tempka w górze ciągle no chyba że wieczorem albo w nocy ale wątpię nie czuję jej dzisiaj w ogóle.
#4287 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzieki dziewczyny za wsparcie ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#4288 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4289 | |||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
No a mąż niestety szuka pracy,wyjazdu za granice na wczoraj.. Cytat:
![]() Czekam razem z Tobą na rozwój sytuacji... Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Helołł Kocurku ![]() Dla Ciebie Inka to zawsze ![]() Nadrobiłam ![]() Witam się jeszcze z łóżka ![]()
![]() |
#4290 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Eh ...już sobie narobilam nadzieje ze do Bączkowskiego nie bedziesz musiała iść.. Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Dziewczyny dziś 16dc,od dziś dupka bede brała do 25dc. Czuje ze owu miałam 13 dnia , skad..nie wiem ale czuje :P Albo cykl sie lekko skróci albo faza lutealna sie wydłuży. Czuje sie źle jak co miesiąc z cyckami..bolą mnie piersi , boki i góra , sutki sa wrażliwe i wczoraj wybuchlam niepotrzebnie złościa,tż mnie lekko tknał a ja czułam jakby mnie ugryzł..narobilam paniki i nie chciał mnie wiecej dotknąć..uwierzcie ze to bolało ![]() ![]() ![]() Pytanie mam do Was , czy wy poza tym ze palcem czujecie ze szyjka jest nisko/wysko , zamknięta/otwarta czujecie zmiany połozenia szyjki podczas przytulania??? Ja od zawsze miałam takie dni ze mialam wrażenie ze facet mnie "dźga za głeboko , jakby uderzał juz w samą macicę" i to lekko nieprzyjemne jest i tak sie zastanawiam bo miałam wlaśnie to uczucie w te moje niby dni płodne czy to nie jest oznaka otworzenia szyjki ?? |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:04.