Tu szalone są mężatki i panienki psychopatki ! :D PM2013, cz.55 ! :) - Strona 143 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-06-23, 16:22   #4261
AnonimowaMoni
Zakorzenienie

Dot.: Tu szalone są mężatki i panienki psychopatki ! :D PM2013, cz.55 ! :)

Cytat:
Napisane przez Emilia 25 Pokaż wiadomość

A co bierzesz?
To co mi sprzedadzą w aptece Akurat nie mam problemu, bo co roku idę kupuję co innego i wszystko działa

Cytat:
Napisane przez tusia0708 Pokaż wiadomość
Ty też? Masakra jakby mi alergii mało było to mnie jeszcze komary pozarły!

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
No tragedia, prycham jak kot
AnonimowaMoni jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-23, 17:10   #4262
malwiska
Zakorzenienie

hej dziewczęta, właśnie wróciliśmy z tż z drugiej lekcji tańca gdzie nauczyliśmy się drugiej połowy. Błagam tż żeby mi wkleił ten filmik na youtube żeby wam pokazać jak zatańczyliśmy. Pozwolił mi tylko wrzucić do klubu więc jak tylko mi zrobi to wrzucę, chyba długo się nie wrzuca taki filmik??
Babka powiedziała że nagra nas na samym końcu a my po 45 minutach byliśmy padnięci, ale jako tako nam wyszło choć widać że jestem zmęczona..

zaraz uciekamy do spowiedzi i tak się stresuję z tż jakbyśmy jutro brali slub hehe
Stary 2013-06-23, 17:17   #4263
babti
Rozeznanie

Koniec sprzątania, czas na grillowanego bakłażana z mozarellą i sosem czosnkowym

15.08.2013

babti jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-23, 17:23   #4264
malwiska
Zakorzenienie

jak wrzucę to dam znać bo bardzo powoli przesyłają się dane z tel do komputera i pewnie jak wrócimy z kościoła.... a teraz tz lazi za mną i mówi że chce się odstresować przed spowiedzią :P grzesznik jeden
Stary 2013-06-23, 18:08   #4265
Karoloo
<3 <3 <3

Brydzia piekna relacja az sie poplakalam wygladalas zniewalajaco :-D

Wysłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 4

Franek 15.12.2014
Zosia i Klara 08.12.2016
<3
Karoloo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-23, 18:11   #4266
amarela
Zakorzenienie

Najman wziął ślub
http://ofsajd.onet.pl/newsy/marcin-n...kna-zone/1c58j
Stary 2013-06-23, 18:42   #4267
kasia_kuku
Zakorzenienie

1 lipcowy weekend - powrót upałów. Mell, szykuj klimę w kiecy Ma być 30 stopni.
29 nadają 24 stopnie

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

Edytowane przez kasia_kuku
Czas edycji: 2013-06-23 o 18:43
kasia_kuku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-23, 18:42   #4268
ciukunia
Zakorzenienie

GG do ciukunia

Cytat:
Napisane przez amarela Pokaż wiadomość
Fajną miała fryzurkę.
ciukunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-23, 18:58   #4269
Viollet87
Zakorzenienie

Byliśmy w Tarnowie, kolejne 2 zaproszenia poszły Jak TŻ zobaczył zdjęcia z zeszłorocznego ślubu i wesela swojego kuzyna (na które nie mogliśmy pojechać), a szczególnie z pierwszego tańca (obroty, unoszenia itp.) to nagle zmienił zdanie i kazał mi szukać kursu

Cytat:
Napisane przez perfuzja Pokaż wiadomość
Super jest Lubie takie przemyślane prezenty
Ja też, bardzo się cieszę Niestety TŻ stanowczo sprzeciwił się różowemu ("bo to wspólne mieszkanie a nie tylko Twoje babskie i ja różowego w swoim domu nie zniesę") więc chyba stanie na tym bakłażanowym - ale to nic, on też bardzo mi się podoba jutro będę w okolicach Ikei, zrobię nalot i wybiorę kolor

Cytat:
Napisane przez Kruche Ciastko Pokaż wiadomość
ame dobrew wiadomosci

Cytat:
Napisane przez kasia_kuku Pokaż wiadomość
ale czad!

Cytat:
Napisane przez Copykat Pokaż wiadomość
Super prezent i czekam na zdjęcia kuchni

Wróciłam ze szkoły, semestr zaliczony na same 4 i 5 heh, żeby kiedykolwiek na studiach mi tak dobrze szło zaraz jedziemy z TZ do Ikei kupować meble do sypialni

A w ogóle to mam dziś urodziny
Już cyknęłam, zaraz wrzucę Chwal się nabytkami! Wzięliście Malm?

Wszystkiego co najlepsze! Które to osiemnaste?

Cytat:
Napisane przez ciukunia Pokaż wiadomość
Genialny fotel i super prezent Ci koleżanki robią!
kochane są (to właśnie z nimi widuję się w Przemyślu, zaprosiłam je na wesele 2 tygodnie temu, twierdzą że przyjadą )

Cytat:
Napisane przez brydziajones Pokaż wiadomość
Uwaga relacja
O rany, bosko kilka razy przeszły mnie ciarki jak czytałam Twoją relację! idę obczaić zdjęcia

Cytat:
29 nadają 24 stopnie
Chwała Bogu, bo idziemy na wesele do znajomych i nie mam ochoty się ugotować

310813
Viollet87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-23, 19:06   #4270
19izka89
Rozeznanie

Cytat:
1 lipcowy weekend - powrót upałów. Mell, szykuj klimę w kiecy Ma być 30 stopni.
29 nadają 24 stopnie
Oj nie! mam nadzieję, ze mnie ominą
Stary 2013-06-23, 19:10   #4271
edek198821
Zadomowienie

witam już z domu jutro do pracy

viollet za obrączki,kuchnię i sypialnię

Cytat:
Napisane przez anius_7 Pokaż wiadomość
Hej dziewczynki nie było mnie od piątku i byłam pewna, że zastanę nowy wątek, a tu jeszcze psychopatki
Mam teraz weekend zjazdowy, ale poszłam tylko na te zajęcia, na które musiałam resztę odpuściłam, bo jestem jakaś przemęczona i podziębiona.

A wczoraj nasi znajomi, którzy byli na weselu i większość się właśnie tam poznała zrobili sobie kolejną imprezę poprawinową TŻ był w pracy, ja wpadłam do nich tylko na chwilkę, bo miałam naukę, ale i tak zacieszam, że się tak polubili i utrzymują kontakt Co więcej... jedna para nam się stworzyła po naszym weselu

no to fajnie że się styknęli
edek198821 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-23, 19:11   #4272
19izka89
Rozeznanie

Wolę tę co ja znalazłam 26 stopni i słoneczko z chmurkami -> dla Lublina
Kraków 21 :P

No dobra nic nie wiem
6 lipca
temperatura od 26 -31
słońce lub burza

Już na pewno zemdleję w tym kościele

Edytowane przez 19izka89
Czas edycji: 2013-06-23 o 19:20
19izka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-23, 19:27   #4273
edek198821
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Misia89p Pokaż wiadomość
A ta w ogole dzisiaj mamy 90 dds

---------- Dopisano o 20:27 ---------- Poprzedni post napisano o 20:23 ----------

Cytat:
Napisane przez Copykat Pokaż wiadomość
Super prezent i czekam na zdjęcia kuchni

Wróciłam ze szkoły, semestr zaliczony na same 4 i 5 heh, żeby kiedykolwiek na studiach mi tak dobrze szło zaraz jedziemy z TZ do Ikei kupować meble do sypialni

A w ogóle to mam dziś urodziny
wszystkiego najlepszego
Stary 2013-06-23, 19:32   #4274
Misia89p
Wtajemniczenie

Nareszczie w domku. Jutro tylko do 15 a potem jedziemy zapraszac rodzinke Tz

26 marca
II kreseczki
Synuś Dawiduś
21.11.2014
Misia89p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-23, 19:36   #4275
weronikad2
Rozeznanie

Dzień doberek

ja niedawno wróciłam z pracy ale jeszcze 27 dni jeahhhhh
no i w koncu ruszamy z zakupami ślubnymi. kupiłam dziś pudełko na koperty(chciałam zrobić sama ale moje zdolności manualne sa do bani), lampiony stojące i zastanawiam sie miedzy 2 rodziajami akcesoriów do foto budki(której nie bardzie ale akcesoria tak :P) a no i jeszcze wychaczyłam grzebyki na ebayu tylko nie wiem który wziać
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 31bkqLmav4L.jpg (10,8 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg $T2eC16N,!)8E9s4l6cI!BRSUOdVuew~~60_57.jpg (68,3 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg $T2eC16NHJH!FFm(hcfs2BRtpd9vlmg~~60_12.jpg (33,4 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg $T2eC16RHJGkFFmkvoO26BRw0hL4lh!~~60_57.jpg (203,8 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg $T2eC16FHJFwFFZ3NWm7BBRw0),kBfw~~60_57.jpg (123,1 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg $T2eC16VHJFwFF,EY8gQ6BRw1CnYbpw~~60_57.jpg (92,1 KB, 3 załadowań)
weronikad2 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-06-23, 19:36   #4276
FlightlessBird
Zakorzenienie

Cytat:
Tusia

A teraz staramy sie o fasolke mam nadzieje,ze @ we wtorek nie przyjdzie i przywiezlismy ze soba prezencik z Dubaju
piękna relacja i trzymam kciuki za fasolkę

My wczoraj poszaleliśmy po winku a dziś zanotowałam skok tempki
A poza tym wstyd mi, bo chyba byłam za głośno, bo ktoś nam po kaloryferze stukał
FlightlessBird jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-23, 19:37   #4277
malwiska
Zakorzenienie

wróciliśmy, ja wyspowiadana a tż nie zdążył bo przecież nie pójdzie od razu bo ma czas heheh a ksiądz długo spowiadał i nie zdążył :P ma za swoje - powiedziałam mu że jak będzie zbierał się do kupienia garnituru tak jak do spowiedzi to pójdzie w swoim starym który jest za mały
Stary 2013-06-23, 19:39   #4278
edek198821
Zadomowienie

Cytat:
Uwaga relacja

---------- Dopisano o 15:16 ---------- Poprzedni post napisano o 15:16 ----------

Relacja

Sobota- Dzien Slubu :

W koncu nadszedl ten upragniony dzien. Cala noc, nie moglam spac...wstalam z lozka okolo 7 rano. Wszyscy jeszcze spali,wiec zrobilam sobie kawke i usiadlam w ogrodzie. Dzien zapowiadal sie pochmurnie..bylo cieplo.
Po godzinie wstala mama i po kolei cala rodzina..babcia, ciocie ,wujki i dzieci ( spalismy wszyscy w tym samym domu wynajetym specjalnie na ich przylot). Moj Tzt spedzil ostatnia noc u siebie w rodzinnym domu i mielismy sie zobaczyc dopiero pod Kosciolem

Po sniadaniu, czyli kilku plasterkach szynki ze stresu nie moglam nic przelknac, sprawdzilam poczte mailowa. Co sie okazalo moj wedding planer nie dostal mojego maila z lista gosci i ich usadzeniem. Ja w panice,,,gdzie to teraz wydrukowac na ladnym papierze . Szybko za telefon, wyslalam mailem liste do winiarni i mowie zeby wydrukowali w razie jak mi sie nie uda na zwyklym papierze. Koniec ,koncow wydrukowalam to u swiadkowej przed fryzjerem. Na 12h mialam umowione wlosy,pojechalysmy do fryzjera zeszla nam sie tam godzinka,przyjechala fotograf z video. Wyluzowalam sie...fryzura wyszla taka jak miala byc Pedem do domu, prowadzac samochod w welonie, tiarze i papierosem w reku Wszyscy kierowcy sie do mnie usmiechali bylo smiesznie. Atmosfera stawala sie coraz bardziej wesola.

Po powrocie do domu, zastalam mame w trakcie malowania przez moja makijazystke. Wszyscy sie zachwycali moim widokiem, poczulam sie piekna Otworzylismy szampana i zaczal sie moj make up ktory wyszedl przecudnie i lepiej niz na probnym.

Caly czas sie smialam, bylam szczesliwa ze mam wszystkie bliskie sercu osoby obok siebie...

Okolo 3h zaczelo sie ubieranie sukni...bylo goraco...Przyjechaly siostry Tzta z dziecmi, i moje przyjaciolki. Cala rodzina w goraczce emocji...wyjatkowe chwile...

Czas na blogoslawienstwo...poniew az bylam bez Tzta i w tradycji Cypryjskiej polaczylismy Polskie klimaty. I tak mama udzielila mi blogoslawientwa jako pierwsza...byly lzy... a pozniej kazdy po kolei opasal mnie czerwona szarfa na szczescie robiac znak krzyza.

Nadeszla godzina 4:45 czas sie zbierac do Kosciola..

Czulam lekkie mrowienie...

W samochodzie wypilysmy jeszcze lampke szampana.

Nadeszla TA chwila...przed wejsciem do Kosciola zobaczylam wszystkich bliskich,przyjaciol a posrod nich Tzta z bukietem kwiatow

Wysiadlam z samochodu i moj wujek ze lzami w oczach podprowadzil mnie do Tzta ktory stal wzruszony i wpatrzony jak w obraz...czulam juz wtedy spokoj i niesomowita milosc miedzy nami. Goscie weszli do srodka i staneli w lawkach...ZACZELO SIE ja z tztem, przed nami dziewczynki sypaly kwiaty i kuzyn z obraczkami zaraz za nimi .Szlismy do oltarza.Ceremonia odbyla sie w jezyku lacinskim, ksiadz caly czas sie do nas usmiechal i byl przemily.

Po mszy wszyscy wyszli na zewnatrz, my porobilismy troche zdjec i juz jako MAZ i ZONA zostalismy przywitani platkami roz,ryzem oraz konfetti ktorym bylam zaskoczona Bylismy tacy szczesliwi

Czas na gratulacje,ktore odbyly sie w ogrodzie winiarni . W naszej wynajetej limo jechalismy sami ,pijac szampana i sie wyglupiajac do Gangam Style Nie moglismy sie soba nacieszyc

Na miejscu ,byli juz zebrani prawie wszyscy goscie. Wkroczylismy w rytm kwartetu smyczkowego ,ktory umilal nam godzine z gratulacjami.

Moja mama z wujkiem, podali nam chleb z sola oraz 2 kieliszki szampana, ktore zostaly stluczone na drobny mak

Goscie byli zachwyceni , wszystko bylo jak we snie...

Po godzinie zeszlismy na dol do ogrodu gdzie mial sie odbyc obiad i tance.

Wszyscy goscie juz siedzieli przy swoich stolikach a my obserwowalismy ich przez chwile z balkonu...wtedy po raz pierwszy zobaczylam swoje dekoracje...dech mi zaparlo w piersiach bylo piekniej niz sobie wymarzylam.Wszystko bylo idealne! Moj wedding planer spisal sie na medal z cala koordynacja slubu, gratulacji,wesela ,dekoracji.

Zeszlismy na dol, w tle lecial "Canon in D", krojenie tortu oraz pierwszy toast! Obiad rozpoczety Jedzenia prawie nie tknelam ,bo co chwile ktos przychodzil,gratulowal i wysciskiwal. Pelna Ekstaza.

Podczas deseru, puscilismy krotki film zmontowany z urywkami innych filmow oraz zdjeciami Okazal sie hitem , nagle wszyscy umilkli i ogladali z zaciekawieniem pod koniec filmu na ekranie ukazalo sie " Adrew are you ready?" Myslalam ze moj Tzet bedzie mowil przemowienie. Nagle odwracam sie a moj Tzt juz z mikrofonem w reku zaczyna spiewac... "Cant take my eyes of you" ...bylam w takim szoku ,i takim wzruszeniu ze sie poryczalam po chwili patrze sie a wszyscy przyjaciele mojego Tzta wstaja i zaczynaja spiewac z nim refren ...to bylo jak sen!!!!! Okazalo sie ,ze moj tzt planowal to juz od miesiecy ,i wszystko trzymal za zebami Boze,jak ja go kocham..

Nadszedl czas na pierwszy taniec "Nothing's gona change my love for you", bez zadnych prob, sztuczny snieg nam lecial z gory,deptalam Tztowi po palcach a on mi szeptal tul mnie mocno...nikt dla nas wtedy nie istnial...magiczna chwila..pod koniec na niebie rozblysnely sie fajerwerki..Wszyscy oniemieli ,klaskali...

Impreza rozpoczeta Tance ,hulanki ,swawole,nikt nie siedzial kazdy sie bawil, bylo kilka greckich tancow tradycyjnych przy ktorych nawet moje starsze wujostwo niezle sie wyginalo

Chlopaki wykonali tez taniec "Jump on it" Fresh Prince wygladali nieziemsko

O polnocy bylo rzucanie bukietem i muszka

Zabawy ciag dalszy, wjechal wozek z hot dogami ,ktory rowniez okazal sie strzalem w dziesiatke PYCHOTA!

Cala impreza zakonczyla sie o 3 nad ranem. My z Tztem wypilismy jeszcze kieliszek szampana i malzenstwo zostalo skonsumowane

Najpiekniejszy dzien w moim zyciu!!!!!!!!!!!!

Niedziela:

Wstalismy rano o 11, zjedlismy sniadanie. Pojechalismy do domu rodzicow i zaczely sie poprawiny u nich w ogrodzie. Cala rodzina, grill, smiech dzieciakow i moj Tzcik znowu mnie zaskoczyl tortem urodzinowym...po raz pierwszy od kilku lat moglam je spedzic w gronie mojej rodziny. Bylo to dla mnie bardzo wzruszajace i wazne przezycie.

Poniedzialek:

Mielismy sesje zdjeciowa w gorach, wzielismy ze soba cala rodzinke. Oni sie relaksowali a my w tym czasie pojechalismy z foto na lono natury
Super dzien!

Wtorek:

Obchody moich urodzin po raz drugi Mial byc to tylko grill u nas w domu, ale okazalo sie ze wszyscy przyszli wraz ze znajomymi razem z tortem w wykonaniu mojej przyjaciolki .W nocy musielismy zawiezc moja rodzine na lotnisko bylo smutno,lzy i bol rozstania niecierpie tego....

Sroda:

HONEYMOON

Podsumowanie:

Rok planowania...myslenia, stresu i dopinania wszystkiego na ostatni guzik. BYLO WARTO!

pięknie
Stary 2013-06-23, 19:40   #4279
extassy
Zakorzenienie

witam
wczoraj bylismy na paniensko- kawalerskim w remizie. impreza przednia dawno sie tak nie wybawilam z tz a teraz oficjalnie zaczynamy sezon slubny 3 wesela pod rzad
Stary 2013-06-23, 19:40   #4280
Antilia
Uzależnienie

4 zaproszenia rozdane a ja ledwo dycham, węzły chłonne bolą, w kościach łupie teraz popijam herbatkę z sokiem malinowym i zaraz do wyra

Ćwiczę z Ewką, bo nic się samo nie wydarzy!
Skalpel: 48 + 17
Skalpel II: 3

Bridezilla
Antilia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-23, 19:41   #4281
weronikad2
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez extassy Pokaż wiadomość
witam
wczoraj bylismy na paniensko- kawalerskim w remizie. impreza przednia dawno sie tak nie wybawilam z tz a teraz oficjalnie zaczynamy sezon slubny 3 wesela pod rzad
Ex współczuje.... daj znać jak popszły te weselicha bo nas to samo czeka w tym nasze środkowe
weronikad2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-23, 19:42   #4282
extassy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez weronikad2 Pokaż wiadomość
Ex współczuje.... daj znać jak popszły te weselicha bo nas to samo czeka w tym nasze środkowe
przynajmniej sie wybawimy za wszystkie czasy
w przyszy weekand wesela w wareszafce potem remiza i nasze
kilka tyg przerwy i jeszcze jedno
Stary 2013-06-23, 19:43   #4283
FlightlessBird
Zakorzenienie

Cytat:
witam
zazdroszczę takigo sezonu

Nam kolejna osoba doszła - moja znajoma jednak ma os.towarzyszącą

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-06-23, 19:45   #4284
extassy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez FlightlessBird Pokaż wiadomość

my mamy liste zamknieta na 90 osobach bez obslugi
ciesze sie bo nie bedzie tloku a jak dalej bedzie tak grzac to mogloby byc ciezko. czekam jeszcze na info od 4 osob a potwierdzenie bylo do 13
Stary 2013-06-23, 19:49   #4285
FlightlessBird
Zakorzenienie

aaaa obchodziliśmy ogródki działkowe, TŻ jutro ma dzwonić.
Jest jedna opuszczona, facet (pijak, swego czasu podobno niezłe libacje tam urządzał) o nią nie dba, ale... nie chce sprzedaćWiemy to od jego sąsiada na działce. Zarząd nic nie może zrobić, bo płaci wszelkie składki

TŻ będzie go próbował przekupić oprócz kasy również skrzynką wódki weselnej
Stary 2013-06-23, 19:55   #4286
extassy
Zakorzenienie

ja juz zmykam
jutro na rano a potem na przymiarke sukienki
milego wieczoru
Stary 2013-06-23, 20:00   #4287
malwiska
Zakorzenienie

ale jestem zła dzwonila babka z poradni żeby przełożyć spotkanie z 26.06 na 31.07 .... o cały miesiąc. Pytam się jej później czy zdążę zrobić kolejne a ona że na pewno i że jej teraz nie będzie bo wyjeżdża na urlop ehhh ja myślałam że to się idzie raz a później dopiero po całym cyklu miesiączkowym więc jak mam zdążyć jak okres mam zazwyczaj między 14-17 każdego miesiąca
Stary 2013-06-23, 20:01   #4288
zazdrosnica0
Zadomowienie

Cytat:
przynajmniej sie wybawimy za wszystkie czasy
w przyszy weekand wesela w wareszafce potem remiza i nasze
kilka tyg przerwy i jeszcze jedno
to widać taki rok bo my też mamy 3 wesela w rodzince. Pierwsze w 15 sierpnia, drugie 21 września i nasze w listopadzie
12.1.2013 - zaręczyny
16.11.2013 -

zazdrosnica0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-23, 20:05   #4289
edek198821
Zadomowienie

Cytat:
ja juz zmykam
jutro na rano a potem na przymiarke sukienki
milego wieczoru
również miłego wieczoru

też jutro mam na rano po dwóch tygodniach wolnego to już to widzę

i potem do miasta - muszę zrobić zdjęcia na dowód i prawko czego nie lubię

papa
Stary 2013-06-23, 20:08   #4290
malwiska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez FlightlessBird Pokaż wiadomość

ja bym się cieszyła

---------- Dopisano o 21:08 ---------- Poprzedni post napisano o 21:07 ----------

Cytat:
Napisane przez Antilia Pokaż wiadomość
4 zaproszenia rozdane a ja ledwo dycham, węzły chłonne bolą, w kościach łupie teraz popijam herbatkę z sokiem malinowym i zaraz do wyra
współczuję, oby szybko przeszło
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości