W Nowy Rok wkraczamy i offtopowo o włosy nadal dbamy - cz. XXIX - Strona 143 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-02-28, 18:15   #4261
kwrobel2
Wtajemniczenie

Dot.: W Nowy Rok wkraczamy i offtopowo o włosy nadal dbamy - cz. XXIX

Cytat:
Napisane przez deszczowypies Pokaż wiadomość
Byłam w Jaśminie, kupiłam bazę, ale inną niż Hean, bo tej nie było. I zaszłam do Yankee Candles, skusiłam się na słony karmel i truskawki w śmietanie, pan się śmiał, że mówi 'do zobaczenia', bo wszyscy wracają . Ale najpierw muszę od mamy wydębić kominek do palenia wosków.
Miły jest ten pan Bardzo go lubię, ale ostatnio i tak zamawiam wolski w internecie, więc nie zachodzę już tam

Cytat:
Napisane przez Dizzy1906 Pokaż wiadomość
Widziałyście na blogu Anwen akcje z olejowaniem? Moze warto pomyśleć o tym hmm..
Miałam nie wchodzić na ten post, ale mnie zachęciłaś... Może i ja się włącze do akcji
ilość porażek: 12
2016

kwrobel2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-28, 18:21   #4262
deszczowypies
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kwrobel2 Pokaż wiadomość
Miły jest ten pan Bardzo go lubię, ale ostatnio i tak zamawiam wolski w internecie, więc nie zachodzę już tam
Pan mnie pyta 'pani wie jak używać wosków?', a ja (oburzona) 'oczywiście! <chwila ciszy> ale lepiej niech pan mi przypomni, jak to się robi' .

deszczowypies jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-28, 18:22   #4263
versatille
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Scarrabeo Pokaż wiadomość
Kav, już mnie podniecać nie musisz, byłam w Claire's dzisiaj i zobaczyłam to i to i mi serce niemal zamarło, że widzę coś co przypomina trochę moje sny o Lush Lakierach.
A się właśnie wybieram jutro do Katowickiej po lakiery Golden Rose. To i do Claire`sa się wstąpi

Gdy schudniesz będziesz fajnie wyglądać w ubraniu,
gdy ćwiczysz - świetnie wyglądasz we wszystkim, zwłaszcza nago!
versatille jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-28, 18:26   #4264
f88fd72a1baff1f55628bb9023d16cbac19cdced_65c025028a53e
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez M4rt3czk4_92 Pokaż wiadomość
ja mam ale to serum i jest bardzo fajne
właśnie to miałam kiedyś, kupiłam w Biedronce, więc może jak tam znajdę to to kupie, dzięki za przypomnienie

Cytat:
Pan mnie pyta 'pani wie jak używać wosków?', a ja (oburzona) 'oczywiście! <chwila ciszy> ale lepiej niech pan mi przypomni, jak to się robi' .

idę robić sobie spa, a potem oglądam drugi sezon Breakin Bad
f88fd72a1baff1f55628bb9023d16cbac19cdced_65c025028a53e jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-28, 18:30   #4265
kwrobel2
Wtajemniczenie

Cytat:
Aż sobie zapalę
2016

Stary 2014-02-28, 18:58   #4266
meeedzik
Zakorzenienie

Cytat:
Na razie projekt denko w toku... Zamwówię to shea jak coś zenkuję, bo znowu się zasypałam kosmetykami... Idzie mi nieźle, ale nie rewelacyjnie, przed Wialkanocą powinnam coś zamówić
Mam shea zamówiłam z miesiąc temu, używałam dwa razy i nie mogę ocenić czy to ono robiło mi kuku na włosach, czy moje włosy się 'przejadły' biovaxem olejowym. Użyję przy następnym myciu i dam jakąś odżywkę co zawsze mi służy, to dowiem się czyja to sprawka. Jak okaże się, że to masło to będę mogła Ci odstąpić Jeżeli nadal będziesz chciała
Cytat:
Napisane przez EdizA Pokaż wiadomość
Kupiłam czerwonego Oh my gema i patrzę na zdjęcia w necie. Kurczę, na wielu wygląda różowo-pomarańczowo. Ciekawe, czy to aby nie jest znów kwestia zdjęć.
Czekam na fotki lakieru na pazurkach, bo jedynie on jeszcze mnie kusi z oh my gemów

Miranda bardzo ładne pazurki zainspirowałaś mnie tym spadającym brokatem będę musiała coś pokombinować przy następnym malowaniu

Siemanko nie odzywam się ostatnio, ale podczytuję na bieżąco
Nadal biję się z myślami, czy ścinać włosy do ramion czy nie, jedyne co mnie powstrzymuje to to, że moje cienkie włosy w krótkiej wersji będą wyglądały jeszcze gorzej jak w długiej i nadal nie będę chodziła w rozpuszczonych
Stary 2014-02-28, 19:40   #4267
Malinowa pomadka
Przyczajenie

Dziękuję za powitanie
Jutro wrzucę zdjęcie, bo niestety teraz wieczorem ładne nie wyjdzie
Malinowa pomadka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-02-28, 19:49   #4268
Kaveri
Spaceroholiczka

Cytat:
Napisane przez miranda122 Pokaż wiadomość
Miałam jechać do koleżanki, bo zorganizowała imprezę, ale mieszka 5 km ode mnie i nie mam jak dojechać..
Tyle można nawet z buta cisnąć, w zależności od okolicy. U siebie nawet w czyste południe nie chodzę sama
Cytat:
Napisane przez kascysko Pokaż wiadomość
Jakie piękne, a jak stoją cenowo?
Następna... Uleczcie mnie!

P.S. Zmieniłam technikę chodzenia, nie mam już zakwasów na brzuchu i po wewn. str. ud, za to pojawiła mi się dupa i to porządna, a nogi wydają się być szczuplejsze Wielbię Cię, laska!
Kaveri jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-28, 19:56   #4269
izaa29
Zakorzenienie

[1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;45379356]ja właśnie w domu część trzymam w lodówce, a we Wrocławiu w takim koszyczku i co jakaś koleżanka przychodzi to wędruje do niego i ogląda co mam
co do sytuacji z rodziną to jak byłam w liceum to dosyć często tak miałam, teraz gdy nie mam mnie aż tak często w domu to już rzadziej się dzieje, ale ostatnio kuzynka przyjechała po mnie i myślałam, że chwile pogadamy i przyjedzie po mnie ktoś, a ona zostawiła mnie z dwójką swoich dzieci, nic mi nie powiedziała gdzie i na ile jedzie. Wróciła po dwóch godzinach, więc z rodziną już chyba tak jest.
widziałyście to KLIK?
Dzisiaj pani w Hebe mi to polecała, a że mam liche rzęsy to zastanawiałam się, ale fakt wrażliwych oczu zwyciężył [/QUOTE]

Szok po prostu Też mi właśnie pani wczoraj je polecała ale jakoś długo się nie zastanawiałam aby nie kusiło

Cytat:
izaa29 może porozmawiaj z nią? Daj jej delikatnie do zruzumienia, że masz też swoje prywatne życie i wolałabyś aby informowała Cię o takich sprawach kilka dni wcześniej? Nie tyle co informowała ale pytała czy Ci wtedy odpowiada.
Nawet moja mamuśka czasem coś sugerowała i nic

Cytat:
To złoto mnie kusiło, ale Kaś mi dostarczyła dzisiaj dziewice i już nie jestem na to złotko tak napalona A jeszcze mam kilka swoich dziewic
Też bym chciała, żeby TŻ coś wymyślił, ale pewnie spędzimy sobotę jak normalny dzień. Pewnie dostanę tylko tulipany z Lidla i tyle.
Też tak mam z moją bratanicą. A najlepiej, żebym za nią lekcje odrobiła. Bo normalnie to mama za nią odrabia jeśli ona czegoś nie rozumie. A ja jej tłumaczę i już jest źle, bo dziecku chcę wytłumaczyć, a nie zrobić za nią. Największa tragedia jest jak trzeba opowiadanie napisać, bo Kinga nie umie, a jak jej pomogę to nagle wszystko łatwe się stajem bo jej się myśleć nie chce. Dzisiaj kończą się ferie wiec znowu się zacznie jeżdżenie na zawołanie. A ja przecież pracuję i nie zawsze mogę. Nie byłam u bratanicy 2 tygodnie, bo mój tata był w szpitalu i same z mamą musiałyśmy ogarnąć sklep. Wczoraj ją spotkałam i miała pretensję, że nie odwiedziłam ją przez całe ferie, a przecież ona w domu siedziała i mogłam przyjechać. No, kur.. nie mogłam bo byłam zajęta!No to się Wam wyżaliłam przy okazji
U mnie te lakierowe dziewice się chyba rozmnażają w tych pudełkach Mój TŻ będzie mieć służbę w sobotę więc nawet tulipana z lidla nie zobaczę
Ehh skąd ja to znam, raz jak zrobiłam kuzynowi referat/plakat na przyrode, pisałam ręcznie, malowałam jakieś owoce warzywa, dostał 4 bo nie wszystko potrafił doczytać no ale jeżeli na lekcji czytał to pierwszy raz.. oczywiście do mnie miał pretensję, że brzydko napisałam i dlatego dostał taką ocenę..

Paznokcie zrobione, niedawno wzięłam prysznic, Normalnie przetrzymałam włosy 3 dni, i o dziwo 3 dnia wyglądały tak jak i drugiego Powoli sobie schną muszę się spiąć z dalszym denkowaniem bo tyle nowości mnie tak strasznie kusi
izaa29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-28, 20:00   #4270
EdizA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kaveri Pokaż wiadomość
P.S. Zmieniłam technikę chodzenia, nie mam już zakwasów na brzuchu i po wewn. str. ud, za to pojawiła mi się dupa i to porządna, a nogi wydają się być szczuplejsze Wielbię Cię, laska!
Ty mi lepiej powiedz, jak chodzisz
EdizA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-28, 20:06   #4271
M4rt3czk4_92
Zakorzenienie

[1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;45379952]właśnie to miałam kiedyś, kupiłam w Biedronce, więc może jak tam znajdę to to kupie, dzięki za przypomnienie [/QUOTE]

ja chyba kupiłam je za 10zł w hebe w Katowickiej.

Cytat:
podbijam
M4rt3czk4_92 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-02-28, 20:20   #4272
kwrobel2
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
Mam shea zamówiłam z miesiąc temu, używałam dwa razy i nie mogę ocenić czy to ono robiło mi kuku na włosach, czy moje włosy się 'przejadły' biovaxem olejowym. Użyję przy następnym myciu i dam jakąś odżywkę co zawsze mi służy, to dowiem się czyja to sprawka. Jak okaże się, że to masło to będę mogła Ci odstąpić Jeżeli nadal będziesz chciała

Siemanko nie odzywam się ostatnio, ale podczytuję na bieżąco
Nadal biję się z myślami, czy ścinać włosy do ramion czy nie, jedyne co mnie powstrzymuje to to, że moje cienkie włosy w krótkiej wersji będą wyglądały jeszcze gorzej jak w długiej i nadal nie będę chodziła w rozpuszczonych
No to jak nie będzie Ci pasować, to chętnie jakiś interes z Tobą ubiję

Jak wiesz, że źle będziesz się czuła z takimi włosami, to nie ścinaj, bo będziesz żałować.

Cytat:
Napisane przez izaa29 Pokaż wiadomość
U mnie te lakierowe dziewice się chyba rozmnażają w tych pudełkach Mój TŻ będzie mieć służbę w sobotę więc nawet tulipana z lidla nie zobaczę
Ja sobie sama jutro kupię kwiaty, bo do Dnia Kobiet jeszcze cały tydzień, a ja tak lubię cięte kwiaty

Co do odżywek do rzęs, to ja na noc używam kremu do rzęs z Biovaxu i właśnie tego serum z Eveline. Kiedyś używałam samego serum jako bazę pod tusz, ale nie widziałam efektów. To połączenie na noc jest świetne, mam rzęsy jak firanki. Wystarczy cienka warstwa tuszu i wyglądają rewelacyjnie. Nawet TŻ i przyjaciółki zauważyli, że rzęsy mi urosły
2016

Stary 2014-02-28, 20:22   #4273
Kaveri
Spaceroholiczka

Cytat:
Napisane przez izaa29 Pokaż wiadomość
Ehh skąd ja to znam, raz jak zrobiłam kuzynowi referat/plakat na przyrode, pisałam ręcznie, malowałam jakieś owoce warzywa, dostał 4 bo nie wszystko potrafił doczytać no ale jeżeli na lekcji czytał to pierwszy raz.. oczywiście do mnie miał pretensję, że brzydko napisałam i dlatego dostał taką ocenę..
Jakbym swojego brata słyszała! Nie wiem czemu, ale te dzisiejsze dzieci jakieś bardziej zepsute są. Bezczelne, aroganckie, wredne, niewdzięczne, pyskate, niewychowane, niegrzeczne, leniwe...
Cytat:
Cytat:
podbijam
Nie wiem, ale w końcu nie mam płaskodupia, a nie robiłam nic innego. Staram się chodzić wyprostowana, prostuję do końca nogi, mimo przykurczy i chyba tyle
Stary 2014-02-28, 20:25   #4274
EdizA
Zakorzenienie

Cytat:
Nie wiem, ale w końcu nie mam płaskodupia, a nie robiłam nic innego. Staram się chodzić wyprostowana, prostuję do końca nogi, mimo przykurczy i chyba tyle
Całe życie (tzn. od momentu zakochania się w butach obcasach) tak chodzę

---------- Dopisano o 21:25 ---------- Poprzedni post napisano o 21:24 ----------

Chyba skrócę paznokcie, bo już mi przeszkadzają
Stary 2014-02-28, 20:31   #4275
Kaveri
Spaceroholiczka

Cytat:
Kochana, weź poprawki, że mam zanik mięśni, więc zwykła poprawa chodu mogła sprawić, że "pojawiły" się mięśnie, które ma każdy zdrowy słowik
Stary 2014-02-28, 20:37   #4276
M4rt3czk4_92
Zakorzenienie

Cytat:
Co do odżywek do rzęs, to ja na noc używam kremu do rzęs z Biovaxu i właśnie tego serum z Eveline. Kiedyś używałam samego serum jako bazę pod tusz, ale nie widziałam efektów. To połączenie na noc jest świetne, mam rzęsy jak firanki. Wystarczy cienka warstwa tuszu i wyglądają rewelacyjnie. Nawet TŻ i przyjaciółki zauważyli, że rzęsy mi urosły

ja miałam serum i krem do rzęs z bivaxu i byłam zadowolona teraz testuję eveline, jak skończę to chyba wrócę do biovaxu
Stary 2014-02-28, 20:39   #4277
meeedzik
Zakorzenienie

Cytat:
No to jak nie będzie Ci pasować, to chętnie jakiś interes z Tobą ubiję

Jak wiesz, że źle będziesz się czuła z takimi włosami, to nie ścinaj, bo będziesz żałować.

spoko dam znać jak zobaczę co zrobi z włosami w połączeniu z inną odżywką
a zresztą tak czy siak mogę odlać Ci połowę przy okazji innymi rzeczami podzielić się mogę jak będziesz coś chciała

Właśnie pewności nie mam, wszyscy mi mówią, że będzie mi dobrze w krótkich włosach, bo mam drobną buzie. Pamiętam, że po komunii ścięto mi włosy do ucha i długo miałam tak ścinane, dobrze się w takich czułam jako dzieciak

co to za krem do rzęs ? ja mam serum o TE ale używałam po przedłużaniu, jak już nie miałam doczepek, wtedy ogólnie rzęsy były osłabione, a ja za bardzo nie przyglądałam się działaniu. Muszę wrócić do tego.
Cytat:
ja od obcasów mam tak łydki wyrobione, że aż mam mięśnie twarde ale na moją doope to nie wiem czy działa, bo za dużo nie chodzę.
Stary 2014-02-28, 20:40   #4278
EdizA
Zakorzenienie

Cytat:
ja od obcasów mam tak łydki wyrobione, że aż mam mięśnie twarde ale na moją doope to nie wiem czy działa, bo za dużo nie chodzę.
Aaa łydy to i ja twarde mam
Stary 2014-02-28, 20:45   #4279
pluskotka
Zakorzenienie

Medzik, mam teraz identyczne rozkminy. Tylko moje cienkie włosy już wkurzają przy długości do ramion, dlatego rozważam ciachnąć się (nawet byle jak) do ucha czy tam parę cm niżej. Nie będę dobrze się czuła, ale za to moje lichelce nie będą ludzi straszyć

Wy takie wszystkowiedzące, więc może któraś zna się na okularach przeciwsłonecznych? Dzisiaj słońce ostro dawało po oczach i już mi się trochę oka zmęczyły. Co prawda mam w domu takie zwykłe za 2 dyszki kupowane w Naturze, ale nie są za dobre. Da się w ogóle kupić porządne, proste sanglasiki nie wydając więcej niż stówę?
Podobają mi się np, te z firmy Solano, ale w sklepach chodzą po ponad 2 stówy, a na all po 170 zł. Nadal dla mnie za drogo
"Przeznaczenie zazwyczaj czeka tuż za rogiem. Jakby było kieszonkowcem, dziwką albo sprzedawcą losów na loterię: to jego najczęstsze wcielenia. Do drzwi naszego domu nigdy nie zapuka. Trzeba za nim ruszyć."
pluskotka jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-02-28, 20:51   #4280
M4rt3czk4_92
Zakorzenienie

jutro wracam do picia skrzypokrzywy, łykania Cp i jantarowania

---------- Dopisano o 21:51 ---------- Poprzedni post napisano o 21:50 ----------

nie ukrywam, że liczę na wysyp bejbików i szybki porost
Stary 2014-02-28, 20:52   #4281
meeedzik
Zakorzenienie

Cytat:
Aaa łydy to i ja twarde mam
szkoda, że tyłka tak prosto nie mogę wyćwiczyć
Cytat:
Napisane przez pluskotka Pokaż wiadomość
Medzik, mam teraz identyczne rozkminy. Tylko moje cienkie włosy już wkurzają przy długości do ramion, dlatego rozważam ciachnąć się (nawet byle jak) do ucha czy tam parę cm niżej. Nie będę dobrze się czuła, ale za to moje lichelce nie będą ludzi straszyć
wiesz ja niby jak mam ghd i jak miałam włosy proste i długie to zadowolona byłam, ale teraz gdy są ni w pięć i w dziesięć przód i boki wycieniowane, to drażnią mnie w rozpuszczonych i ciągle je spinam, żeby na nie nie patrzeć
No i z drugiej strony zawsze marzyłam o włosach do talii mam cichą nadzieję, że całe jednakowej długości do talii będą się dobrze prezentowały i ja je pokocham takie
A cięcie rozkminiam już od daawna, może na wiosnę się zdecuduję
Stary 2014-02-28, 21:04   #4282
M4rt3czk4_92
Zakorzenienie

Cytat:
szkoda, że tyłka tak prosto nie mogę wyćwiczyć

wiesz ja niby jak mam ghd i jak miałam włosy proste i długie to zadowolona byłam, ale teraz gdy są ni w pięć i w dziesięć przód i boki wycieniowane, to drażnią mnie w rozpuszczonych i ciągle je spinam, żeby na nie nie patrzeć
No i z drugiej strony zawsze marzyłam o włosach do talii mam cichą nadzieję, że całe jednakowej długości do talii będą się dobrze prezentowały i ja je pokocham takie
A cięcie rozkminiam już od daawna, może na wiosnę się zdecuduję
tak bardzo ja

---------- Dopisano o 22:02 ---------- Poprzedni post napisano o 21:53 ----------

jutro będę rozdziewiczać GR 06 w buteleczce wygląda rewelacyjnie, zobaczymy jak będzie wyglądał na pazurkach

---------- Dopisano o 22:04 ---------- Poprzedni post napisano o 22:02 ----------

kusi mnie jeszcze kupno tego kolorku macie może?

Edytowane przez M4rt3czk4_92
Czas edycji: 2014-02-28 o 21:08
Stary 2014-02-28, 21:05   #4283
kascysko
Zakorzenienie

Cytat:
Tyle można nawet z buta cisnąć, w zależności od okolicy. U siebie nawet w czyste południe nie chodzę sama

Następna... Uleczcie mnie!

Do podstawówki i gimnazjum miałam 5 km, bez dojazdu, w jedną stronę Poszłabym z buta na miejscu Mirandy.

Cieszę się
Cytat:
Pewnie tak jak ja

Eh, cudowny ten mój bratanek, ale kurczę... Jaki wyzwolił we mnie instynkt macierzyński. A na to widoków nie ma i nie wiem, czy kiedykolwiek będą

Źle mi, mam doła, poczytam jakieś publikacje, żeby był ze mnie pożytek jakikolwiek dziś.
kascysko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-28, 21:12   #4284
Kaveri
Spaceroholiczka

Pluskocie, ja słyszałam, że na sanglasikach nie należy oszczędzać. Cholera wie ile w tym prawdy

Trzeba przycisnąć na kochaną Paulinkę, Scarrabeo, żeby zrobiła włosową aktualizację - dawno nie było, a po drugie chcemy widzieć to, co zostało z ciągłego podcinania

Edytowane przez Kaveri
Czas edycji: 2014-02-28 o 21:14
Stary 2014-02-28, 21:12   #4285
Scarrabeo
Zakorzenienie

Cytat:
kusi mnie jeszcze kupno tego kolorku macie może?
Ja mam.
Jest spoko, aczkolwiek miałam go chyba z dwa razy na paznokciach.
Scarrabeo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-28, 21:14   #4286
Kaveri
Spaceroholiczka

Cytat:
Ja mam.
Pf, co za matka z Ciebie. Nie kochasz tego dziecia
Stary 2014-02-28, 21:27   #4287
EdizA
Zakorzenienie

Kav, poleciały 2mm z każdego paznokcia. Znów na kwadrat. Co myślisz?
Wiem, że drugie wyjątkowo paskudne, ale chociaż pokazuje, że chyba w miarę prosto
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg page.jpg (17,7 KB, 21 załadowań)
Stary 2014-02-28, 21:35   #4288
Scarrabeo
Zakorzenienie

Cytat:
Pf, co za matka z Ciebie. Nie kochasz tego dziecia
Kocham tego dziecia, ale inne dzieci kocham bardziej.

Cytat:
Trzeba przycisnąć na kochaną Paulinkę, Scarrabeo, żeby zrobiła włosową aktualizację - dawno nie było, a po drugie chcemy widzieć to, co zostało z ciągłego podcinania
A ciśnijcie.
Poza tym aktualizacja była, wstawiałam ostatnio zdjęcie! W grudniu chyba!
Scarrabeo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-28, 21:44   #4289
M4rt3czk4_92
Zakorzenienie

Cytat:
Ja mam.
Cytat:
Kocham tego dziecia, ale inne dzieci kocham bardziej. :brzydal
teraz nie wiem czy się napalać czy nie jak mówisz, że inne dzieciątka lepsze są i również nalegam na aktualizację
Stary 2014-02-28, 22:29   #4290
kwrobel2
Wtajemniczenie

Cytat:
spoko dam znać jak zobaczę co zrobi z włosami w połączeniu z inną odżywką
a zresztą tak czy siak mogę odlać Ci połowę przy okazji innymi rzeczami podzielić się mogę jak będziesz coś chciała

Właśnie pewności nie mam, wszyscy mi mówią, że będzie mi dobrze w krótkich włosach, bo mam drobną buzie. Pamiętam, że po komunii ścięto mi włosy do ucha i długo miałam tak ścinane, dobrze się w takich czułam jako dzieciak

co to za krem do rzęs ? ja mam serum o TE ale używałam po przedłużaniu, jak już nie miałam doczepek, wtedy ogólnie rzęsy były osłabione, a ja za bardzo nie przyglądałam się działaniu. Muszę wrócić do tego.
No to zastanowimy się jeszcze nad tą wymianą, bo ja na razie zaspokojona jestem, ale kusi mnie tylko i wyłącznie to shea.

No to ścinaj, tylko później nie marudź, że zapuszczasz

ja używam tego.
2016

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości