|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4261 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Offopowe Zapuszczanie, część 50!
Była mowa o lumpeksie, więc pokazuję dzisiejsze zakupy
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=2318
|
|
|
|
#4262 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziś sos na kiełbasie, bo została ![]() Cytat:
![]() Ja regularnie używam Zdecydowanie warto wypróbować, większość ich produktów kosztuje śmieszne grosze, a okazuje się być naprawdę fajna Piękne! ![]() W ogóle macie taki problem? Że jak się najecie brzuch wywala tak, że wstyd na ulice wyjść bo ludzie ciąży będą gratulować? -_- Cytat:
Cytat:
![]() Ja też ostatnio dokonałam dwóch zakupów: Strój kąpielowy za całe 20 zł w oszą (piękny, ciekawe jak się w nim pokaże I bluzę Adidasa nową za 49 zł
Przecież doskonale wiesz-patrzymy tylko w dobrą stronę! Edytowane przez Maryha_ah Czas edycji: 2015-07-28 o 22:21 |
||||
|
|
|
#4263 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Bluza idealna |
|
|
|
|
#4264 |
|
Zakorzenienie
|
Miki, super zakupy
Maryś, dzięki za przepisy Dzisiaj miałam fasolkę, bo przypomniało mi się, że dostałam, a jutro się okaże. Co do brzucha - ogólnie ostatnio miałam płaski brzuch, ale... z tydzień temu mi tak wywaliło i do tej pory mi się utrzymuje. Kości mi wystają w ramionach, cycków brak, a brzuch jak w ciąży. Nie wiem, co to się dzieje, tak jakby z dnia na dzień się pojawił, albo tak źle się odżywiam. Zdarzało się, że po jedzeniu miałam większy, ale po godzinie wyglądał już normalnie, bez względu na wizyty w toalecie. A może jestem przewrażliwiona?
|
#4265 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jakie długie ![]() Cytat:
Mowa oczywiście o hodowlanym, a pewnie w większości sklepów takiego sprzedają. No pewnie Przed obiadem nie mam brzucha, po obiedzie często mnie wywala i muszę zakładać coś luźniejszego ![]() A to trzeba wszystko zakładać? Staram się codziennie nosić coś innego. Różnie z tym bywa, bo czasami katuję jedną rzecz przez parę dni, a później przez jakiś czas leży nieużywana ![]() Świetne strój Cytat:
|
|||
|
|
|
#4266 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Offtopowe Zapuszczanie, część 50!
Z tym brzuchem to niby kwestia słabych mięśni brzucha, Ale sama nie wiem, mam silne, tak myślę, a też mnie czasem wywala. Pomaga espumisan: D. No i to puchniecie przed okresem, nie ma wtedy szans na obcisłą sukienkę
![]() Marysia, Też mam strój z Auchana . Kupiłam go jeszcze przed maturą za grosze i z górą nic się nie dzieje. ![]() Wysłane z mojego LG-D405 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 07:50 ---------- Poprzedni post napisano o 07:26 ---------- Powystawialam te ubrania, wymierzylam wszystko porządnie i ocZywiście jakie.pytania dostaję? "A będzie dobre na m?" ![]() Wysłane z mojego LG-D405 przy użyciu Tapatalka Edytowane przez Bellitudoo Czas edycji: 2015-07-29 o 09:08 |
|
|
|
#4267 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O Panie, już 9! Jak szybko mija czas. Jakoś nie mam natchnienia, a tu tyle zamówień
|
|
#4268 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=60d64c77414195c3f1000bf c6e843f4303cd6908_5f3f007 4680ed;52235075]Bluza idealna
Też mam problem z brzuchem, kilka sezonów nosiłam jednoczęściowy, ale chce się przestać nim przejmować na plaży mam takie postanowienie To zdecydowanie najgorsza część mojego ciała Cytat:
Miki- Kupuje mięso i ryby w marketach. Najczęściej w lidlu Wiem, że łososie hodowlane mogą mieć toksyczne właściwości, wiem, że kurczaki faszerowane są antybiotykami, ale zwyczajnie nic z tym nie zrobię. Bio i eko żarcie ze specjalnych sklepów przekracza mój budżet, ceny kurczaka z eko hodowli nierzadko są 10 razy wyższe a w mieście nie ma innej opcji. Tylko jajka udaje mi się ściągnąć ze wsi, niczego innego już okoliczne babcie nie hodują
|
|
#4269 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4270 |
|
Konto usunięte
|
Dostałam zwrot podatku
|
|
|
|
#4271 |
|
Zakorzenienie
|
[1=60d64c77414195c3f1000bf c6e843f4303cd6908_5f3f007 4680ed;52238419]Dostałam zwrot podatku
[/QUOTE]Dopiero teraz? ![]() Ja juz swoj wydalam kilka miesiecy temu
|
|
|
|
#4272 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4273 |
|
Zakorzenienie
|
Miki ta spódnica w kokardy i spodnie są extra, zazdroszczę
Dzięki! Maryha fajny ten strój Chcę wrócić, mam motywację ogromną, ale stanie się to za rok dopiero po skończeniu angielskiego, a poza tym chciałabym powtórzyć materiały, bo zapomnę o czym jest moja specjalizacja Zamierzam zagłębić się z powrotem w moje dziennikarstwo i PR, kupić parę książek i odświeżyć umysł. Taki mam plan Ty taka ogarnięta, polecasz jakieś fajne kursy, szkoły podyplomowe-tj.kierunki, które warto byłoby zrobić ? Nakręciłaś mnie ![]() No, poleciałam do Rossa wczoraj. Serum Evree nie znalazłam, ale trafiłam na promocję mojego tuszu Collossal - Maryha Ty lubisz, teraz jest za 19,99 - normalnie 33 zł Kupiłam pomadkę Alterry tym razem z granatem, zapas saszetek (maseczki,peelingi) i serum Lovely do pazurów. Od 31 lipca promocja na szampony i odżywki Alterry
|
|
#4274 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4275 |
|
Zakorzenienie
|
Collosal bardzo często jest w tej cenie.
Wysłane z mojego LG-D405 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#4276 |
|
Zakorzenienie
|
Będę musiała po wypłacie zawitać do rossa tym bardziej że wszystko mi się kończy
W ogóle mój TŻ chce żebym włosy obcięła bo mówi że są za dlugie bo mu w nocy jak się przytula do nosa wchodzą |
|
|
|
#4277 |
|
Zakorzenienie
|
[1=60d64c77414195c3f1000bf c6e843f4303cd6908_5f3f007 4680ed;52239331]Właśnie wchodzę na stronę Internetową zobaczyć. Wypróbowałabym w końcu ta maskę z granatem. Odżywka była świetna
Ja też ją lubię, na pewno kupię ![]() Mi też się ostatnio wszystko kończy. Zrobiłam sobie trening z Mel B i mi się w głowie kręci, ciekawe dlaczego
|
#4278 |
|
Zakorzenienie
|
[1=60d64c77414195c3f1000bf c6e843f4303cd6908_5f3f007 4680ed;52239331]Właśnie wchodzę na stronę Internetową zobaczyć. Wypróbowałabym w końcu ta maskę z granatem. Odżywka była świetna
Ja ostatnio mam fisiaaa na punkcie tych kosmetyków, szczególnie do twarzy - krem na dzień z ogórkiem, na noc i olejek z granatem do twarzy Bell - oj tak, cieszy mnie to baaaardzo, bo akurat mi się tusz skończył. Jeszcze nigdy go nie kupiłam za ponad 30zł. Kocham go, ale czekam zawsze na promocje. Tak samo szampony/odżywki Alterry, zamiast 10zł wolę poczekać i dać 6, więc za 12 zł mam dwie sztuki Dobrze, że nie kupiłam wczoraj, kupię jak będzie promka ![]() Maryha - a może wybierz się do kosmetyczki ? U mnie brwi to podstawa, jak nie są zrobione czuje się fatalnie Włosy może mają kiepskie dni ? Popraw sobie nastrój czymś ![]() Skończył mi się puder w kamieniu Revlona. Polecacie coś, jakiś nowy WOW ? Kompletnie nie mam pomysłu co teraz kupić i szkoda mi wywalić na Revlona 4dychy... Tzn. jest super, ale mamy tyle wydatków w tym miesiącu, że póki co szukam tańszego zamiennika. PUder sypki Wibo średnio mi pasuje jednak..
|
|
#4279 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Uuu, super, może sobie sprawie jak wrócę ![]() Nie znam się prawdę mówiąc na podyplomówkach. Moje są typowo nastawione na pracę z dziećmi, i jeśli będę robić kolejne to też raczej w tym kierunku (chociaż nadal marzy mi się neurologopedia kliniczna ) Podyplomówek z pogranicza PR i dziennikarstwa nie ogarniam kompletnie, mimo że kiedyś bardzo chciałam pracować jako dziennikarz życie weryfikuje wszystkie plany ![]() Cytat:
![]() Nie wiem co by mogła kosmetyczka zrobić, bo ja z natury mam mało brwi, a ostatnio jest moda na gęste i intensywne chyba dokleić sztuczne Owszem, poprawie sobie humor już za dwie godziny, bowiem wtedy wróci TŻ i ruszamy na woodstock
Przecież doskonale wiesz-patrzymy tylko w dobrą stronę! Edytowane przez Maryha_ah Czas edycji: 2015-07-29 o 14:17 |
||
|
|
|
#4280 |
|
Zakorzenienie
|
Asia a z Manhattanu mialas?
Moje rzęsy miały szczyt formy miesiąc temu,na zdjęciu dyplomowym robią efekt wooow,a teraz powypadaly i są paskudne. W croppie trzecia rzecz z wyprzedaży za 1zł, na stronie internetowej obadalam fajne rurki, myślę sobie spoko,trzy.pary spodni za 81zł Fajnie być wysoką, nie?![]() ---------- Dopisano o 15:23 ---------- Poprzedni post napisano o 15:13 ---------- Marysia, tak Ci zazdroszczę koncertu Dream Teather Wysłane z mojego LG-D405 przy użyciu Tapatalka Edytowane przez Bellitudoo Czas edycji: 2015-07-29 o 15:21 |
|
|
|
#4281 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Mnie kusi olejek do włosów. Ale tyle kasy za tak małą pojemność Obczaję ten krem z ogórkiem. Miałam kiedyś tonik ogórkowy firmy Ziaja i zapach wspominam przyjemnie do dnia dzisiejszego ![]() Cytat:
Wolałabyś mieć 1,50 cm w kapeluszu?
|
||
|
|
|
#4282 |
|
Zakorzenienie
|
Kwestia proporcji
. Ja bym chętnie pozostała na 170cm.Ogólnie lubię swój wzrost,Ale ostatnio w sklepach potraktowali,jeśli chodzi o długość nogawek. Edytowane przez Bellitudoo Czas edycji: 2015-07-29 o 15:48 |
|
|
|
#4283 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4284 |
|
Zakorzenienie
|
[1=60d64c77414195c3f1000bf c6e843f4303cd6908_5f3f007 4680ed;52243213]Ja bym chciała mieć chociaż te 170 cm
[/QUOTE]A to ile masz
|
|
|
|
#4285 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4287 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4288 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Za to ze spódnicy jestem średnio zadowolona, jakoś niefajnie na mnie leży A gdzie szukałaś serum? U mnie leżało obok odżywek do paznokci Eveline. Cytat:
Ja go lubię, ale wkurza mnie że bieli, teraz rzadko go używam. Jak chcę mieć mocniejszy mat to mieszam go z innym pudrem kolorowym i wtedy jest ok Cały czas szukamy mieszkania Znaleźliśmy dosyć ciekawe i niedrogie, bo około 230 tys za 58 m (3 pokoje). Na plus fajna okolica, parter, duży balkon, za balkonem nie ma bloków, więc swobodnie można na nim posiedzieć. Mieszkanie praktycznie całe do remontu, co mnie w sumie cieszy, bo urządzimy tak jak będzie nam się podobało. Minus taki, że pokoje nie są duże i z salonu jest przejście do trzeciego pokoju. Póki co mielibyśmy tam sypialnię, ale w przyszłości jeśli zdecydowalibyśmy się na drugie dziecko to jedno z nich miałoby tam swój pokój, a wchodzić do swojego pokoju przez pokój rodziców - średnia opcja, no i sami nie wiemy
|
|||
|
|
|
#4289 | |||
|
Konto usunięte
|
Cześć!
Cytat:
Dobrze, że chociaż ćwiczysz. Ja ćwiczyłam w czerwcu 2x w tygodniu i widziałam efekty, a teraz mam taki nawał pracy, że w dni pracujące mam może godzinę ruchu. Ruchem jest jedynie spacer z psem 2x dziennie po 20 minut. A jeszcze ostatnio nie jem zbyt regularnie. Wieczorem wracam strasznie głodna, jem sporą kolację. Po czym idę spać. Później widać efekty na wadzę. Powiem szczerze, że nie mogę się doczekać urlopu. ![]() Cytat:
-A gdzie jest taki i taki sklep? -Przepraszam, ale nie wiem. Może Pani zobaczyć gdzie jest na mapie albo spytać kogoś z ochrony. -A czemu Pani nie wie? -Nie robię zakupów w tej galerii. Tylko pracuje tutaj. -Taka ograniczona. -Gdzie jest sklep Centro? - Zamknęli ten sklep jakiś miesiąc temu - A nie wie Pani czy go znajdę w innej galerii? - Nie, nie wiem. - A dlaczego go zamknęli? - Nie wiem. Nie znałam pracowników z tego sklepu. Przyczyny mogą być różne. - A ten sklep będzie czynny (tu podaje nazwę galerii)? - Nie wiem. Może Pani tam pojechać i sprawdzić albo zadzwonić do biura galerii czy taki sklep u nich funkcjonuje - A Pani nie wie? -Nie, nie wiem... - A na pewno go zamknęli? Może go przenieśli? - Nie wiem. Wiem, że w miejscu gdzie był otwarty jest teraz zamknięty. A żadnej informacji odnośnie przeniesienia nie ma. Mam wrażenie, że do niektórych nie dociera, że praca w galerii w żaden sposób nie wiąże się z zakupami tam albo znaniem na pamięć gdzie jest jaki sklep. [1=60d64c77414195c3f1000bf c6e843f4303cd6908_5f3f007 4680ed;52238419]Dostałam zwrot podatku [/QUOTE]A ja na swój czekam. ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#4290 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rodzice mieli 2-pokojowe mieszkanie i jak się urodziłam to duży pokój przegrodzili, żebym miała swój kąt, a nie jeden wspólny ze starszym bratem. Tu gdzie obecnie mieszkam też największy pokój jest przedzielony, ale drzwi wejściowe są wybite do przedpokoju i żaden pokój nie jest przejściowy. W moim "rodzinnym" mieszkaniu nie było takiej możliwości.
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:38.

Ale za rok też Cię to czeka w tym zawodzie
Dziel się przepisami na pyszne, łatwe potrawy, mam ochotę na gotowanie 

Ja go lubię, ale wkurza mnie że bieli, teraz rzadko go używam. Jak chcę mieć mocniejszy mat to mieszam go z innym pudrem kolorowym i wtedy jest ok