|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4261 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Razem do Sylwestra schudniemy :)
Cytat:
![]()
![]() |
#4262 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() Sysa ja od dawna każdy dzień zaczynam od szklanki wody ![]() ![]() Madzia pokaż kieckę ![]() ja dzisiaj od rana zaliczyłam szybkie zakupy. Potem poszłam biegać, ale mega ciężko. Upał straszny, do tego mam trasę gdzie zero cienia, ciągle w słońcu. A do tego ogólnie jakiś dzień nie do biegania dzisiaj miałam, nie chciało mi się po prostu ![]() ![]() i zrobiłam podsumowanie czerwca i tak: 23 dni z ćwiczeniami. Łącznie 1575min przećwiczonych ![]() ![]() bieganie 101km rower 136km rolki 34,5km + do tego różne ćwiczenia w domu też ![]() także ćwiczeniowo miesiąc na duży plus ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4263 |
Zakorzenienie
|
Aniu89 Wstydzę się pokazywać bo mam teraz strasznie wywalony brzuch i popuchnięte nogi, dopiero co mi woda z nich schodzi
![]() ![]() ![]() Ja też sobie potem zrobię podsumowanie miesiąca, ale będzie wstyd ![]() ![]() A jakie masz spadki przez ten miesiąc, widzisz różnicę? Ja melduję na dzisiaj zaliczony: rowerek 68min (31,4km) skalpel (40min) Bieganie na raty: 36min biegania (5,65km), potem trucht 7min, potem bieganie 10min (1,53km), potem trucht 5min i bieganie szybszym tempem 13min (2,24km) ![]() Troche kropiło a teraz leje, ledwo zdążyłam, żeby nie zmoknąć ![]() ---------- Dopisano o 13:28 ---------- Poprzedni post napisano o 13:23 ---------- Moje dzisiejsze jedzenie, jak uważacie że cośrobienie tak, to możecie mnie ochrzaniać ![]() Śniadanie: Pełnoziarniste płatki (wysokobiałkowe) + płatki owsiane i troche słonecznika zalane mlekiem. Śniadanie II: Jabłko + shake proteinowy ![]() Obiad: Pełnoziarnisty ciemny ryż z groszkiem i marchewką + pierś z indyka usmażona bez tłuszczu. Podwieczorek: hmm nie wiem, coś do 100-150 kcal Kolacja: dietetyczny naleśnik z twarożkiem i truskawkami. A co sobie będę żałować ![]() ---------- Dopisano o 13:29 ---------- Poprzedni post napisano o 13:28 ---------- ooo na podwieczorek zjem grejpfruta ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4264 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no jak właśnie wracałam z biegania, to widziałam, że biegasz ![]() ![]() no spadki żadne, dlatego się od poniedziałku teraz wzięłam i pozmieniałam w diecie i mam nadzieję, że w końcu coś ruszy ![]() u mnie mega ciężko ze spadkami, tak naprawdę muszę trzymać dietę na 200%. I jak widać po prostu jedzenie zdrowo, ale bez mega jakiegoś pilnowania i wyliczania się u mnie nie sprawdza, więc teraz jeszcze większy rygor i zobaczymy ![]() ![]() podziwiam, że chce Ci się tyle ćwiczyć ![]() jedzenie ładne ![]() ![]() ![]() na kolacja owoce raczej średnio wskazane(chyba że kolacja jest jako posiłek potreningowy) ale jak Ci to nie przeszkadza w spadkach itd to ok ![]() Biorę się za oglądanie mojego serialu, bo widzę, że jest nowy odc ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4265 |
Zakorzenienie
|
Aniu89 haha mówisz, że za pare dni schudnę?
![]() ![]() Ja mam tak samo, jak nie trzymam diety w 100% to żadne ćwiczenia mi nie pomogą i tak waga leci w górę ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4266 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no na kolacje naleśnik z twarożkiem i truskawkami, czyli owoce też będą ![]() no ja się trzymam, ale dzisiaj mecz to piwko pewnie jakieś wpadnie. Ale samo, bez podżerania ![]() jutro też już TŻ coś pisał, że do jakiś znajomych mamy iść ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4267 |
Zakorzenienie
|
Ania89 Od 3 czy 5 truskawek to mi się nic nie stanie
![]() ![]() ![]() ![]() Zrobiłam sobie miesięczne podliczenie ćwiczeń i jestem załamana, ten miesiąc był leniwy ![]() Mel B: 49min ![]() Tiffany: 37min ![]() Brzuszki i przysiady: po 314 ![]() Rowerek: 1006km ( w żadnym miesiącu tyle nie naklepałam) ![]() Stepper: 15min ![]() Skalpel: x4 Bieganie: 75,3km Bieżnia trucht i bieganie: 14,66km Basen: aż 0,25km (tj 5 basenów w obie strony) ![]() Hula hop: 43min ![]() No żal patrzeć na takie wyniki ![]() Edytowane przez Butterfly_27 Czas edycji: 2016-06-30 o 14:13 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4268 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to ma być leniwy? ![]() super ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4269 |
Zakorzenienie
|
Hejo, hej !
Madzia, "ze 100 gram" haha, uwielbiam was ![]() ![]() ![]() Ania89, na pewno sylwetke ladniejsza masz jak tyle biegasz ![]() ![]() Beatka, tiaaa, wpadlas po uszy i tyle ![]() Znalazlam wczoraj przepis na omlet marchewkowy czy cos takiego, kurcze jakos mnie korci, zeby sprobowac ale czuje, ze bedzie gastro ![]() umowilam sie na rower, uciekam ![]()
#4270 |
Zakorzenienie
|
Ania89 No właśnie leniwy, bo sam prawie rowerek
![]() ![]() Syska No jak ja raz chudnę, raz tyję to wiesz, nawet nie wiadomo czy te 100gram schudnę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4271 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() czy ja wiem, ogólnie to jest masakra ![]() jak do Was przychodziłam ważyłam ok 60kg.. a to był taki szalony okres kupno mieszkania, zmiana pracy, przeprowadzka, życie na pudłach, jedzenie byle czego, zero ćwiczeń itd.. a w tym momencie waga 66,6kg ![]() ![]() ale wierzę, że teraz przy tych zmianach i większym rygorze w końcu coś ruszy ![]() Cytat:
![]() i załóż sobie, że nie wiem np X razy poćwiczysz z Chodakowską, przebiegniesz X km, zrobisz X brzuszków/przysiadów itd itp. I systematycznie odhaczaj co już zrobiłaś i to powinno Cię zmobilizować ![]() |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4272 |
Zakorzenienie
|
Ania89, zebys wiedziala, ze wstyd !!
Madzia, schudniemy !!! Wrocilam z roweru, 1h dzisiaj. Zlapal mnie deszcz ![]()
#4273 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4274 |
Zakorzenienie
|
Dziewczynki, slyszalyscie o diecie odpowiedniej dla swojej grupy krwi??
Chcialam isc spac ale moj sasiad tak sie drze ogladajac mecz, ze chyba nie bedzie mi to dane ![]()
#4275 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mecz ogladaj a nie spanie ![]() Ja wlasnie ogladam i pije piwko ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4276 |
Zakorzenienie
|
Ania89 Nie pisz głupot, śliczna jesteś i świetnie wyglądasz
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() W lipcu jadę do Pl to rowerka nie będzie ![]() ![]() Syska Oby ![]() ![]() Spać???? Dziewczyno to ja się tak poświęcałam i razem z córą i TŻtem oglądaliśmy mecz, nawet synek nie chciał spać ![]() Buuu a tak wierzyłam w Polaków, że wygrałam. Cały mecz oglądałam, tak się poświęciłam i taka kicha ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4277 |
Zakorzenienie
|
Razem do Sylwestra schudniemy :)
Madzia jakie proporcje masz tych posiłków?
Często jemy "czysto" ale zle i zamiast chudnąc a to twój cel to nabiera sie masy. Ja zaraz sprawdzę ile km zrobiłam ![]() Dumna jestem z naszej reprezentacji niesamowicie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4278 |
Zadomowienie
|
Hej laski! Emocje już opadły po meczu? Karne są takie niesprawiedliwe... czysta loteria... i według mnie wcale nie świadczą o tym która drużyna jest lepsza... Ale i tak
![]() Dla Was też wielkie ![]() Ja w pracy funkcjonuję w miarę normalnie, po powrocie do domu też - obiadek ugotuję, z synkiem się pobawię, ale na wieczór dopada mnie taka niemoc, że nic tylko bym leżała.... Za tydzień wyjeżdżamy do Łeby, a ma być brzydko.... miejmy nadzieję, że nie.... W czwartek mam wizytę u gina i wyniki badań - bardzo bym chciała żeby w tej ciąży moje TSH było w normie... Miłego dnia dziewczynki!
#4279 |
Zakorzenienie
|
Beatka O co pytasz z tymi proporcjami? Jem do 1800kcal Śniadanie 500-600, II śniadanie 150-200, obiad: obiad 500-600, podwieczorek 100-150, kolacja: 250-300. Wcześniej jadłam 1600 i czułam, że za mało.
Grali ładnie i w tej 2 minucie ten gol, a potem ![]() Ania86 ooo a gdzie ty się podziewałaś? ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:41 ---------- Poprzedni post napisano o 09:36 ---------- Równe pół roku minęło - wstawię moje półroczne ćwiczenia. Zadowolona z nich nie jestem, w tym roku chciałam przebiec 1000km, a ja nawet 1/4 nie mam ![]() ![]() Mel B: 250min Tiffany: 217min Brzuszki i przysiady z hantlami: 1154 Pilates: aż 1 ![]() Rowerek: 5963km Stepper: 455min Killer: x16 Turbo: x1 Skalpel: x7 Bieg: 163,2km Bieżnia: 114,6km Basen: 5,65km Hula hop: 123min Turbo Fire: x16 |
![]() ![]() |
![]() |
#4280 |
Zakorzenienie
|
Nie kcal... Kaloria kalorii nie równa .
Rozkład białek węgli tłuszczy Potem poczytam napisze lece do lab ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4281 |
Zakorzenienie
|
Beatka ooo kochana tego to ja ci nie powiem. Nie sprawdzam tego dokładnie, zwracam uwagę na to jakie to są tłuszcze i staram się jeść jak najwięcej białka, a jak najmniej węgli i tłuszczy. Tłuszcze to tylko pod postacią oliwy, tłuszcz canola dobrej jakości,, orzechy, słonecznik itp
W programie mam zapisane: 50%W/30%T/20%B. Tak było wbite i staram się tego trzymać ![]() Melduję zaliczone bieganie: Bieg 36min (5,9km) trucht 6min (0,6km) powrót: trucht 9min (0,7km) bieg 20min (3,1km) trucht 11min (1km) Bieg: 12min (2km) trucht: 9min (0,7km). W sumie 68min biegania 11km i 35min truchtania 3km. Spodobało mi się ostatnio bieganie na raty ![]() ![]() Edytowane przez Butterfly_27 Czas edycji: 2016-07-01 o 11:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#4282 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wstawialam Wam moje slubne zdjecia,ale tam waga byly duzo nizsza ![]() I ja doskonale wiem,ze cialo inaczej wyglada jak się cwiczyc ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() U mnie dziś odpoczynek ![]() Cytat:
Ja generalnie teraz poszlam troche w dietę Paleo, duzo bialka, ograniczenie wegli i tak naprawde wegle z owoców i warzyw, no i zdrowe tluszcze. Pierwsze dni na tych niskich weglach byly ciezkie,ale juz sie przyzywczailam ![]() I w sumie wychodzi mi bialka 40-50%, reszta wegle i tluszcze mniej wiecej po połowie, ale zalezy jak wyjdzie. Cytat:
Ale jestem dumna,bo i tak duzo zrobili ![]() Dobrze, ze niedługo masz urlop i wyjazd to trochę odpoczniesz ![]() I trzymam ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4283 |
Zakorzenienie
|
Nie liczę ogolnie btw robie na oko wszytsko ale duzo węgli i białka wlasciwie .. Potrzebuje duzo energii do pracy - myślenia i praca w obcym języku bywa wyczerpująca , a jak po pracy chce cos jeszcze porobić czy potrenować to ładuje sie tymi węglami
![]() Tłuszcze niestety zaniedbuje No i mnie nie sycą ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4284 |
Zakorzenienie
|
Czesc dziewczeta
![]() Ania86, nie idziesz na L4? Ja bym chyba szla od razu, nie wiem. Odpoczelabys ![]() Madzia, za cwiczenia ![]() Ania89, pokaz nam swoje aktualne zdjecie ![]() ![]() Zjadlam omlet z papryka, pomidorem i serem zoltym. Posypany majerankiem. Do picia pokrzywa. Pycha.
#4285 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Melduje, że skonczylam sesję w czwartek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4286 |
Zakorzenienie
|
Hejo
![]() Daga, brawo mala, zasluzylas na ![]() ![]() ![]() Wrocilam z pracy przed 22. Bylam rowerem, zlapala mnie burza, bardzo sie balam ![]() Ale 10 km zaliczone ![]()
#4287 |
Zakorzenienie
|
rybki jestem
![]() nie było nas prawie cały weekend w domu a mam tyle roboty!!! kurze pokrywają mieszkanie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ukradli nam licznik na działce i kran-zła jestem ale trudno... jutro złapię troche oddechu ![]() ![]() a też ogladałam mecz ![]() madzia-na wakacje zawsze wyjeżdżamy na dłużej-takie 2-3 dniówki są pomiędzy i je uwielbiam ![]() ![]() umarłabym tyle godzin w aucie i na autostradach w aucie!!! ![]() zuza-kołobrzeg...duży i zatłoczony ![]() ![]() ![]() ![]() andzia86-nie przemęczaj sie maleńka i sie nie martw ![]() ![]() rybki od jutra będę aktywniejsza na forum więc nadgonię bo jestem w tyle ![]() ![]() plan na jutro-zakupy,obiad-mój idzie na popołudniówę- pranie, zrywanie wiśni, drylowanie nastawienie winka i byc może zrobienie dżemów...roboty po pachy ![]() ---------- Dopisano o 20:49 ---------- Poprzedni post napisano o 20:18 ---------- Wrzuciłam do klubu zdjęcia:p
#4288 |
Zakorzenienie
|
Ania89 Jak to nie wiem jak wyglądasz?
![]() ![]() Daguś To już masz wakacje, fajnie, zdolna bestyjka z ciebie ![]() Syska Co wy się tak burzy boicie, to ja jakoś stracha nie mam, a nie raz musiałam stać w ulewie i burzy godzine czy więcej na dworze ![]() Aguś Powoli wszystko ogarniesz i ogródek i mieszkanko, ja mam to samo, sprzątani, muszę jeszcze coś TŻtowi pozamrażać, żeby miał co jeść jak nas nie będzie ![]() Ok Magda grubas ma dzisiaj sporo rzeczy do zrobienia, także trzymajcie się ![]() ![]() Melduję zaliczony rowerek 54min i skalpel |
![]() ![]() |
![]() |
#4289 |
Zakorzenienie
|
Daga super,ze już po sesji
![]() Magda jest zdjecie,ale tam przeciez widać tylko część mnie ![]() Zresztą to tez zdjęcie z okresu około ślubnego jak bylam sporo chudsza ![]() ![]() Ja w weekend,w sobotę byłam biegac z bratem. 6,5km zrobilismy a potem piwkowalismy i ogladalismy seriale ![]() ![]() Wczoraj juz z dietą ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4290 |
Zakorzenienie
|
hejka
![]() madzia-kiedy jedziesz?? sama bez tżta? do Pl? wiesz umknęło mi ![]() daga-gratuluje zaliczenia ![]() andzia89-ja jak sie goszcze nie potrafię być twarda...odpokutowuję zawsze na następny dzień ![]() u mnie dizś normalny dzień-w końcu ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:15.