![]() |
#4291 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamy majowe cz. VI
wy kosmetyki a ja muszę kupić firanki, chociaż ich nie cierpię
![]() 3 lata mieszkam sobie bez firanek, szczęśliwa że nie muszę ich prać i prasować, ale wczoraj miała miejsce niefajna sytuacja i chyba założę. napiszę Wam tylko w skrócie, że natarczywa sąsiadka z przeciwka wydzwaniała do męża do pracy, chciała też do mnie - a mąż nie chciał jej dać mojego numeru telefonu (bo jest mega marudna) więc powiedział, że ja gdzieś wyszłam i i tak jej nie sprawdzę czego ona chce, a ona na to, że nieprawda, widzi mnie w domu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4292 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane za pomocą mTalk
![]() |
#4293 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4294 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Wczoraj też nie było parcia główki, a dzisiaj jest.. Tylko cały czas mnie niepokoi mój sen, boję się, że urodze jakiegoś mutanta ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4295 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() I jaki zestaw do brwi wzięłaś?
![]() |
#4296 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() powinnyśmy mieszkać w krajach skandynawskich, tam podobno ludzie nie wieszają firanek i podobno nikt bezczelnie nie podgląda. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4297 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Wysłane za pomocą mTalk
![]() |
#4298 |
Zakorzenienie
|
Oooo, ja też nienawidzę firanek, fuj!
Przed chwilą zamówiłam w Rossmannie paletę niebieskich rozświetlaczy i 2x fixing powder z Wibo, bo kocham i mi się już kończy. Poszo 25zł. Miałam nic nie brać, ale uznałam, że zapas pudru mi się przyda, a paletka mi się po prostu przy okazji spodobała, bo jestem uzalezniona od porządnie wykonturowanej facjaty. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4299 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() W UK też nie mają firanek, baaaardzo rzadko się trafiają, zasłony i owszem, ale firanki... średnio ;p ---------- Dopisano o 10:37 ---------- Poprzedni post napisano o 10:34 ---------- Cytat:
![]() ![]() Taaak i bardzo tęsknię za dziewczynami i za pracą, bo ją lubiłam. Zawsze byłam na kolorówce ![]() ![]() Black wysłałam do Ciebie wiad na priv i naprawdę mam tą osobę zaprosić do znajomych na fejsie? brzmi jak jakichś wirus ;p
![]() |
#4300 |
Zakorzenienie
|
Margolcia, tak, to moje drugie konto, zrobione właśnie do takich rzeczy. Nie mogę Cię dodać do grupy, jeśli Cię nie mam w znajomych, a - z całym szacunkiem - obcych osób nie dodaję do znajomych na moim normalnym koncie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4301 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ja w całym domu mam plisy, wieczorem je zaciągam, jak słońce praży to też, super sprawa. i tylko w salonie mam jeden drążek karniszy i po bokach zasłonki, ale pełnią tylko funkcję ozdobną. Jak mam je ściągać, prać, prasować, wieszać to jestem chora ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4302 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Black wysłałam to zaproszenie ![]()
Będę mamą! Maj 2017! ![]() Kiedy poznajesz kogoś, kto ci się podoba i spotykasz się z nim, powinnaś czuć się lepiej, a nie gorzej. Edytowane przez marg0lcia Czas edycji: 2017-04-20 o 09:46 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4303 |
Zakorzenienie
|
Margolcia, bo się udzielałam z niego w takich kontrowersyjnych kwestiach dotyczących mojej rodzinnej miejscowości. Że niby wiesz, wszystko widzę.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4304 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4305 |
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny 😊
Nawet w miarę pospałam w nocy, pomijając fakt, że odwiedziłam swojego gina, rodziłam i inne ciekawe historie ![]() ![]() Ja z kolei uwielbiam firanki i zaslonki! ![]() ![]() Dziewczyny, pytanie z innej beczki, planujecie kogoś informować, gdy zacznie się akcja porodowa? Ja myślałam, że damy znać rodzicom, ale po świętach szczerze się nad tym zastanawiam ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4306 |
Wtajemniczenie
|
ja nikogo nie informuję że się zaczyna akcja, moja mama straszna panikara, także po prostu urodzę i jak już będzie wszystko ok, to zadzwonię, ale w dzień, nie w nocy, bo by zawału dostała. rodziców męża też poinformuję na spokojnie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4307 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4308 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4309 | |
Rozeznanie
|
[1=999fd1c55571ad5d2d0bdb0 1d195d36e03efc653;7302847 6]Skoro dla naszych dzieciaczków bedzie lepiej to i przenosimy :p
Ja nie biorę kosmetyków jedynie krem nawilżający i pomadkę bezbarwna ![]() Nie mogłam spac w nocy i jadłam ogórki konserwowe Haha :p Teraz na śniadanie jem makaron z cynamonem ![]() Czekam na kuriera bo ma przywieźć nasze nowe telefony :brokuł: Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] Niezłe masz zachcianki ![]() Cytat:
![]() ![]() Co do kosmetyków do szpitala to może ewentualnie kredkę do oczu wezmę i jakiś krem. Myślę, że jak będzie tak jak ostatnio to nie w głowie mi będzie malowanie. Poza tym ja i tak minimalistka jestem ... (a może beztalencie ![]() Ale mi Julek w brzuchu szaleje. Z każdej strony kopytko wystawia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4310 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Teraz bratowa Tż rodziła i miała cc, pisałam tutaj. Nawet do głowy mi nie przyszło, żeby tam jechać, po1 nie przepadam za nią, a po2 może sobie tego nie życzy, nie jestesmy szczególnie blisko ze sobą. A teściowa, że mogłam jechać, że tamta pytała itd, więc powiedziałam wprost: ja nie chcę, żeby do mnie przyjeżdżał ktokolwiek, najchętniej chciałabym zostać sama z Tż i z mamą, ale rozumiem, że Pani przyjedzie... i się uciszyła. Wiem, że nawet jakbym powiedziała: NIE CHCĘ, żeby Pani przyjeżdżała, to ona i tak by przyjechała. Wiec mam nadzieje, że chociaż nie wpadnie na genialny pomysł i nie zabierze tamtej i Bóg wie kogo jeszcze.
![]() |
#4311 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Moja mama już dostaje zawału, jak do niej dzwonię, za każdym razem myśli, że rodzę ![]() Najgorsze jest to, że ona pracuje w szpitalu, w którym ja będę rodzić i do tej pory postrzegałam to za plus, bo chciałam, żeby była w pobliżu i czuwała nad wszystkim. Ale nie sądziłam, że będzie się tak zachowywać. Dlatego teraz totalnie nie wiem, co robić, a założę się, że za każdym razem, jak jest w pracy to sprawdza przyjęcia na porodówkę, bo ma taką możliwość ![]() Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4312 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4313 |
Zakorzenienie
|
Milutek - hahaha, padłam z sąsiadki
![]() Ja też nie mam firanek (tylko rolety) i też teściu przeżywał, haha ![]() ![]() ![]() Happiness - ja nikogo nie będę informować ![]() ![]() W rossmannie dziki tłum! Weszłam tylko zobaczyć czy jest puder z Wibo, a że nie było to wyszłam i tyle z zakupów. Ja rozumiem, że promocja jest atrakcyjna, ale ludzi było tyle jakby za darmo coś rozdawali ![]() Idę zaraz na stopy do kosmetyczki - stresuję się ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4314 |
Rozeznanie
|
Że rodzice przyjeżdżają to jeszcze jestem jeszcze w stanie zrozumieć, ale że niektorzy z daszej rodziny się zjeżdżają na poporodówkę to już dla mnie przesada. Takie maluszki najpierw musza sie z flora rodzicow oswoic. W ogole bym chciala zeby z odwiedzinami sie ludzie wstrzymali tak chociaz ze 2 tygodnie.
Po pierwszym porodzie przyjechali moi rodzice na moment doslownie i mamunia przywiozla mi gorace jeszcze pierogi z serem i z buleczka tarta pozawijane w reczniki zeby nie wystugly za co bylam jej mega wdzieczna bo glodna bylam jak wilk ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4315 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4316 |
Rozeznanie
|
A no i teraz tak jak u Sanctum ktos sie dowie na pewno ze sie zaczelo bo dostanie Synka pod opiekę
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4317 |
Zakorzenienie
|
Wstalam rano po 5.20 i nie znasnelam, az maz przyszedl z pracy. Zjedlismy sniadanie i znow do lozka.
Snilo mi sie, ze maly sie urodzil. Nie wiem, kiedy, jak. Czulam sie dobrze 😀 siedzialam w kuchni i probowalam karmic piersia, ale nie chcial sutka. W ogole to lecial mi z rąk 😤 Zlozylam zamowienie w Rossie max do 00.10 godziny. Potwierdzenie na maila przyszlo po 3 w nocy i do teraz nie mam zadnego info ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B ![]() 14.05.2017 Bruno
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4318 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4319 |
Zadomowienie
|
Kurde zmartwilam sie z tym rossmanem
![]() ![]() ![]() Marta ja nie zabieram kosmetykow do makijazu do szpitala, nie sadze zebym miala glowe i sily do malowania sie. Maz sie wczoraj zaczal smiac jak widzial ze pozyczylam od Mamy mala suszarke do wlosow i sie pytal czy na wakacje sie wybieram czy do szpitala i czy mam zamiar tam wlosy suszyc ale przypomnialam mu ze polozenie sie spac z mokrymi wlosami skutkuje u mnie okropnym bolem glowy wiec sie zreflektowal i przeprosil ![]() Milutek co za okropna sasiadka ![]() ![]() ![]() Co do powiadamiania o porodzie tesc ostatnio mowil ze mamy do niego dzwonic to nas zawiezie zeby maz sie nie musiał stresowac parkowaniem itd ale w sumie wolalabym jakbysmy sami pojechali bo wiem ze beda to z tesciowa bardzo przeżywac a wolalabym tez zadzwonic po i oszczędzić im tego stresu. Ale maz twierdzi ze beda mieli nam to za zle wiec w sumie wolalabym zeby akcja zaczela sie w nocy to bym chociaz miala wymowke ze nie chcielismy ich budzic ![]() ---------- Dopisano o 11:44 ---------- Poprzedni post napisano o 11:41 ---------- Wlasnie dostalam meila z rossmana: "Drogi Kliencie, Twoje zamówienie zostało zarejestrowane pod numerem xxxxxxxx. O ostatecznej dostępności produktów z Twojego zamówienia poinformujemy Cię w kolejnej wiadomości e-mail. " ![]() ![]()
#4320 |
Zadomowienie
|
Bunnybe dobrze, że mi przypomniałaś o suszarce!! I na szczęście mam jedną taką niewielką składaną
![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:11.