![]() |
#4291 |
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Dot.: Wymarzony pierścionek - cz. XII sagi ;)
to ja pokaze Wam moja fasolke, ktora juz wcale nie jest fasolka tylko piekna dzidzia i macha do nas raczka
![]()
#4292 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
Zlitowałam się dzisiaj i wstałam o 6.30 co by małzowi śniadanie do pracy zrobić, bo poszliśmy spać o 3 (zagadaliśmy się, próbowałam mu wyklarować na czym polega sens psychoterapii, bo się uparł, że te "normy" są do kitu i to jest narzucanie swojego systemu wartości pacjentowi, to się wnerwiłam i klarowałam aż miło, po ciemku, w środku nocy, normalnie przestac nie mogłam:P) Ale i tak jest kochany, nawet jak od rzeczy gada. Chciałam się jeszcze położyć ale już nie da rady, nie zasnęłam, więc tu jestem. I znowu jestem rozmemłana,. i nie cierpię naszego mieszkania, bo tu zimno i w ogóle, grrr!.
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4293 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4294 |
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
no juz 7cm czlowieka
![]() a czuje sie dobrze, czasami jestem bardziej zmeczona niz zwykle ale ogolnie jest ok zab mnie boli ![]()
#4295 | |
Zadomowienie
|
Cześć.
Cytat:
![]()
![]() |
#4296 |
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
super widok to byl jak patrzylismy z TZ jak nasza dzidzia sobie fika w brzuszku
![]() ![]()
#4297 | |
Zakorzenienie
|
Cześć Dziewczęta
![]() U mnie wczoraj wieczorem było -15... super. Ale napaliliśmy w kominku aż huczało, od razu się milej zrobiło ![]() Cytat:
Svinecko 7 cm Dzidzi jest prześliczne. Gratuluję raz jeszcze. Podejrzewam, że jak ja zobaczyłabym z TŻ taką uroczą zawartość mojego brzuszka na monitorze,to obydwoje byśmy wyli jak bobry ze wzruszenia. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4298 | ||||
Zakorzenienie
|
[quote=novocaine870;103707 48]cześć
![]() Podczytuję ten wątek już od dłuższego czasu, jednakże dopiero dzisiaj "zmotywowałam "się do zarejestrowania na wizażu. Lepiej późno niż wcale ![]() ![]() Od ponad 4 lat mam swojego TŻ ![]() ![]() Witamy i czekamy jednak na to zawracanie głowy ![]() Cytat:
Ja czasem zaglądam do Lidla, zazwyczaj po szpinak w ilościach hurtowych -szpinak mają genialny i kosztuje chyba 2,50 a dla przykłądu odpowiednik z Frosty chyba 8 zł. Pesto u nich nie widziałam, może to nowość, muszę poszukać bo pesto uwielbiam- szybkie i pyszne ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() 10 minut to za mało, ponoć po 20 minutach dopiero zaczyna się spalac tkanka tłuszczowa ![]() ![]() Cytat:
![]() A dzień dobry to gdzie ![]() Edytowane przez dorinka30 Czas edycji: 2009-01-07 o 08:25 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4299 |
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
wyglada na Marcela
EDIT: mnie pytasz?? zajrzyj na poprzednia strone
![]() ![]() Wzorki i wzoreczki, teraz nowe pazurki u Swinecki zapraszam do komentowania ![]() Edytowane przez Svinecka Czas edycji: 2009-01-07 o 08:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#4300 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4301 |
Zakorzenienie
|
No Marcel też dobrze
![]() ![]() Miśkowa najlepiej już dwa w jednym wzmacniać i spalać, a 20 minut to nie jest dużo jeśli masz dobry rytm, ja na swoim 20 minut dawałam radę a jakaś kilerka nie jestem ![]() Co do dzień dobry to siebie poprawiłam, bo nie przywitałam się z Wami ![]() Edytowane przez dorinka30 Czas edycji: 2009-01-07 o 08:32 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4302 |
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
o matko ale mnie rzucilo przed chwila - jem sobie kanapke przed kompem az tu nagle tak mnie cofnelo ze polecialam do kibelka
szok ![]() poza tym wymioty sa zawsze na poczatku a ja zaczelam drugi trymestr
#4303 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Podejrzewam, że - no, pewnie nie wszytskie, ale dużo nowożeńców przechodzi kryzys już na samym początku. Na tym polega docieranie się... Ja też ze swoim Tż na "dzień dobry" się kłóciłam, potem zastanawiałam się czy z nim wytrzymam całe życie, potem jaki to będzie wstyd po kilku m-cach jak się rostaniemy... A teraz żyć bez siebie nie możemy ![]()
![]() |
#4304 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() A co najlepsze nigdzie miejsc nie ma... Diano ja bym poszukała na Twoim miejscu jakiś pensjonatów, wiele z nich ma naprawdę baaaardzo dobre warunki, naprawdę niczym nie różnią się od hoteli. Tylko jak już wspomniałam może być problem ze znalezieniem wolnego miejsca. A macie już określoną miejscowość do której się wybieracie? Asiuk mam nadzieję, że wszystko ułoży się po Twojej myśli. ![]() Zaro wnioskuje, że się podobało ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Edytowane przez Mango08 Czas edycji: 2009-01-07 o 08:42 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4305 |
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Dorinko no bo mi sie wydaje, ze tam jest ptaszek miedzy nogami - lekarz nie chcial mowic bo powiedzial, ze na tym etapie lechtaczka u dziewczynek jest bardzo przerosnieta i mozna ja pomylic z penisem ale jesli to chlopak to za miesiac bedzie na bank widac
cos tak po lekarzu widzialam, ze chyba stawia na chlopaka ale nie chcial nic powiedziec jak mi sie uda to zrobie screena z tego momentu co widac
![]() |
#4306 |
Zakorzenienie
|
U nas też na początku było trudniej, tym bardziej, że przed ślubem praktycznie zero kłotni. A tu nagle zgrzyt..
W tej chwili po 9 mcach ucichło prawie zupełnie. Zdarza nam się na siebie wkurzyć, pogderać, ale zawsze cichnie o paru minutach i nie ma z tego kłotni. Ustabilizowało się. Gdybym miała mówić kiedy byłam najbardziej szczęśliwa od czasu ślubu, to jakieś 2/3 miesiące po, kiedy już zdążyliśmy powiedzieć sobie wszystko co było trzeba, żeby funkcjonować na codzień na wspólnej przestrzeni. Miałam na samiutkim początku kilka takich sytuacji kiedy lekko panikowałam, bo to był szok, jednak się umiemy pokłocić ![]()
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4307 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#4308 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Tak mi przyszło do głowy, że może teraz na Słowacji mają nadal niższe ceny, chociaż jak weszli w strefę euro to już chyba nie jest taniej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4309 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Jeśli planujesz wakacje dużo wcześniej, to może poszukaj albo miejsc noclegowych nie aż tak bardzo obleganych i zarezerwuj póki ceny nie poszły w górę przed sezonem. Jeśli polskie morze - służę poradami, znam dobrze całe wybrzeże zachodnie. Chyba że wolisz okolice Gdańska i wschód, to już mniej. Ale jeździłam kiedyś z wycieczkami jako przewodnik, więc co nieco pamiętam ![]() |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4310 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ciekawe, wiesz że u mnie do 5 miesiąca lekarz się upierał, że dziewczynka.... ![]() ![]() ![]() ![]() Ja po prostu psychicznie czułam, że syn, oglądałam zdjęcia gołych bobasków i wiedziałam, że noszę faceta pod sercem ![]() Cytat:
![]() Edytowane przez dorinka30 Czas edycji: 2009-01-07 o 08:57 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4311 |
Zadomowienie
|
Dzien dobry
![]() Asiuk, mam nadzieje ze ten kryzys szybko minie i znow bedzie miziankowo i nie bedziecie mogli zyc bez siebie ![]() ![]() Diana, nie wiem co ci poradzic. My bylismy zima w Karpaczu w domku wynajmowalismy pokoj.. Nie bylo drogo. A nazwa to bialy domek Svinecko kruszynka sliczna ![]() ![]() ![]() Edit: Wczoraj mialam dola ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4312 | ||||
Rozeznanie
|
Dzień dobry wszystkim
![]() Cytat:
![]() Miśku, te 10 min to faktycznie nie jest dużo, ale stopniowo możesz dodawać trochę więcej. W każdym razie na pewno lepiej nawet 10 min dziennie niż nic ![]() Poza tym narty masz dopiero w lutym, do tego czasu spokojnie sobie zwiększysz dzienną dawkę ćwiczeń do jakiegoś wyśrubowanego poziomu ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Chciałabym Cię posłuchać jak tak "klarujesz aż miło" ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Edit: Cześć Anitko ![]() Sviniecko bo mi się zapomniało dopisać ![]() ![]()
![]() Edytowane przez zara_84 Czas edycji: 2009-01-07 o 09:52 Powód: a bo zauwazylam ze sie pomylilam w cytowaniu :) |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4313 |
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
cos mi nie wychodzi to zdjecie - to zn w formacie pdf albo bmp jest ok ale jak zmieniam na jpg zeby wstawic na wizaz to wychodzi czarne tlo ehh
#4314 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4315 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Miśku a ja tak lubię ten uczęszczany Półwysep Helski ![]() ![]() ![]() Poza tym ja lubię miejscowości, gdzie tętni życie wieczorami i nocą, ale takie z klimatem, zakochana jestem w Jastarni ![]() ![]() ![]() ![]() Miśku a może masz dla takiej marudy jak ja jakaś alternatywę .... ![]() Edytowane przez dorinka30 Czas edycji: 2009-01-07 o 09:13 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4316 |
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Dorinko ja mialam tez tak przy moim synku - wiedzialam od poczatku ze bedzie syn, chociaz dowiedzialam sie dopiero w 7 miesiacu ale ja i tak wiedzialam ze bedzie syn
![]() a teraz jest inaczej - mam wielka nadzieje, ze bedzie coreczka ale nie mam tego uczucia co wtedy, po prostu nie wiem co bedzie i mysle, ze sie pewnie rozczaruje Dorinko podaj maila to wysle Ci to zdjecie - jest w 3d ![]()
#4317 |
Zakorzenienie
|
ja też chcę
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4318 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak dla mnie katastrofa.Nie xcierpię takiego zimna ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ja mam rowerek w domu i w pierwsze dni (po dłuższej przerwie) jeżdżę 20min, a po jakimś tygodniu wydłuża się do 50min. W rowerku podobno spalanie zaczyna się po ok.15-20 minutach |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4319 |
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
to daj maila
#4320 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() ![]() Cytat:
![]() Jak to milo ze zalogowałas sie na wizazu specjalnie dla nas ![]() Zapraszamy na ploty ![]() Cytat:
Ceny w polskich górach są chore. Moj brat byl na Sylwaka w Krynicy Gorskiej...i jakie bylo jego zdziwienie gdy się okazalo ze ski pass na tydzien kosztuje 110 euro ![]() Kwatery we Włoszech w podobnych cenach jak w Polsce..jedynie za dojazd trzeba więcej zaplacić. Ja Ci polecam poszperac jednak w wyjazdach zagranicznych. Cytat:
Cytat:
![]() Asiuk wiem ze masz malo czasu ale wpadaj częsciej....te nieporozumienia z TZ mi się nie podobają ![]() Cytat:
![]() Pójdziesz jeszcze ze 2 razy i zapewne sie wkręcisz ![]() Cytat:
![]() No ciekawa jestem jak Ci posmakuje. Moja byla wyborna ![]() Ja o cwiczeniach wiem mniej niż zero ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A nie sorry...jabłka nie tknę za chiny ludowe ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:07.