|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4291 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Teraz My - Panny Młode 2009 - cz. XI
Cytat:
Tez myslalam ale do mojej kiecy nie pasuje![]() Nie przejmuj sie ,ludzie lubia gadac
|
|
|
|
|
#4292 |
|
Raczkowanie
|
martucha84, baja_86 super będziecie mieli zaproszonak
monia.ch ja na twoim miejscu, bym nie rezygnowała z ramiączek. Ja mierzyłam bardzo podobna sukieneczkę i te ramiączka pokryte koronka moim zdaniem uroku dają. Ale jeśli źle sie czujesz z nimi to bym sie zastanowiła. A mierzyłaś bez? |
|
|
|
#4293 |
|
Zakorzenienie
|
atomufka, ja sie nie przejmuje, szczegolnie, ze uwazam, ze osoba, ktora mi to powiedziala sam juz panna mloda byla rok temu i uwazam, ze dobrala zla kiece do swojej figury. Dla mnie wyszla jak kluska, ale dla siebie wygladala najpiekniej. :P Poza tym ja jej odowiedzialam, ze wole taka siatke miec na glowie niz zielona ekoreklamowkez reala :P Dziewi mnie fakt, ze sa ludzie, ktorzy uwazaja, ze jak jest cos inaczej niz u wszystkich to jest zle, bo tak nie wypada, bo powinno, ba, bo musi byc tak jak u wszystkich. A ja nigdy tego nie znosilam. Zawsze mialam odmienne zdanie od wszystkich i zupelnie iny swiatopoglad...
|
#4294 | |
|
Zakorzenienie
|
Baja bardzo ładne zaproszenia, sama się nad nimi zastanawiałam- gdybyśmy mieli robić sami
ale ostateczni zamówiliśmy... tyle wiązania kokardek, że brak sił... a jeszcze albumy przed nami... ![]() oh te plotki szybką się rodzą... ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 22:51 ---------- Poprzedni post napisano o 22:49 ---------- Dziewczyny co dajecie jutro mamom? że motley i złotko kwiaty już wiem...
|
|
|
|
|
#4295 |
|
Raczkowanie
|
jestem załaman, pani która miała mnie malowac nie może
|
|
|
|
#4296 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Co do układania to znow my mieszkamy razem i mi się wydaje ,że ten ślub nic nie zmieni i tak jakoś odbiera to jednak tą magie![]() Cytat:
,a ja chcialam 50 butelek to każdy mowi ,że mało.Witajcie dziewczynki ![]() Suknie już kupiłam tylko muszę do niej zrzucic z 6 kg ,zaproszenia już w wiekszości rozdane ,naklejki i pudelka na ciasto,etykiety na wodke ,poduszka na obraczki ,garnitur ,rekawiczki ,plakat "szczesc boze mlodej parze" i takie tam *******y tez kupione ,a z reszta wstrzymuje się do czerwca ![]() Sukienke kupiłam w kolorze ecri wkleje zdjęcie ,ale tylko bokiem bo przodem wygladma jeszcze za grubo
|
|
#4297 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dodomi sprzedaje biżuterię na allegro, ze swojej strony i robi też indywidualnie na zamówienie, ja tak właśnie zamawiałam. Tu jej przedmioty http://www.allegro.pl/show_user_auct...hp?uid=3269796 Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Byłam dzisiaj zapisać się do fryzjera, mam na 10.30 a ślub o 17. Muszę jeszcze umówić się na próbną. |
|||||
|
|
|
#4298 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
chciałam bombonierke ,ale mama ma diete![]() Moją fryzjerka i kosmetyczka jest moja koleżanka w dodatku będzie na ślubie więc bede miała full opcje kiedy tylko mi będzie potrzeba
Moja śliczna pszczółka Maja pszczółka I znowu odchudzanki ![]() 70,60...68,2.....66....64.....62....6 0 Edytowane przez Kasiamaja Czas edycji: 2009-05-25 o 22:57 |
|
|
|
|
#4299 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tez mam zazwyczaj odmienne zdanie niz inni Przez co wszyscy mnie krytykuja.Np to ze nie pojde uczesana w kok do slubu itp....
|
|
|
|
|
#4300 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja nawet 3kg nie mogę schudnąć w takim czasie jestem załamana, nie mam silnej woli
|
||
|
|
|
#4301 |
|
Zakorzenienie
|
No to na pewno dlatego.Bo nowe suknie sa szyte na miare w USA,dlatego trzeba na nie czekac 4 miesiace.
|
|
|
|
#4302 |
|
Zakorzenienie
|
hehe
A mnie ostatnio kazdy radzi bym zrobila sobie na slub fryz jaki mialam jako swiadkowa (zdjecia sa na moim frofilu na nk), gdzie ja sie w niej czulam, jakbym miala k..e na glowie... Czulam sie w niej fatalnie. Fryzjerka "luzne upiecie" polylila z "kokiem"... Przez cale wesele balam sie do toalety zajsc by w lustro spojzec... Ale kazdy mi mowi, ze fryz ladny...
|
#4303 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
spokojnie w 2 tygodnie można z racjonalna dietą ,a 6 kg w te 3 miesiące toi nie tak wiele
|
|
#4304 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja jestem tympechowcem
Edytowane przez anuulaa Czas edycji: 2009-05-25 o 23:16 |
|
|
|
|
#4305 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#4306 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4307 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dzis na obiad mialam fasolke przypieczoną z serkiem topionym i cozsnkiem do tego piers z kurczaka duszona z przyprawami i sałatke grecką
|
|
#4308 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
odrobina silnej woli![]() jaga najwazniejsze to czuc sie soba mi tez wszyscy mowili ze wygladam slicznie w kokach-po probnych fryzurach.Pokazalam zdjecia moim przyjaciolkom-ktore zawsze sa szczere i jak zobaczyly powiedzialy NIE wiec chyba reszta nie byla zbyt szczera
|
|
|
|
|
#4309 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kliwa - wszystkiego Naj z okazji urodzin dziewczyny mam pytanko czy ktoras z Was byla moze nad Solina i moze mi polecic jakis domek do wynajecia?
|
|
|
#4310 |
|
Zakorzenienie
|
Ja swojej mamusi kupuje kwiatuszka doniczkowego
zamówiła juz jakiś czas temu, bo mówi ze strasznie pusto jej na parapetach i ze chce
|
#4311 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć kochane
ale sie zapowiada piękny dzionek dzisiaj a ja mam dla mojej mamy jej ulubione czekoladki miętowe i po pracy wpadne do kwiaciarni po jakieś kwiatuszki jade dzisiaj go TŻ i pojedziemy na 18 na taniec to może dla teściowej też kupie jakiś kwiatek co myślicie wypada to??
|
|
|
|
#4312 |
|
Zakorzenienie
|
nie wiem czy wypada... zalezy od teściówki... ja swojej nie kupuje, mimo ze za półtorej tyg bedzie moja druga mama
bo kiedys TZ zażartował, ze moze bede mowic do niej juz mama, a ona na to, ze ona moja mama nie jest.... Co fakt to fakt, ale tak to powiedziala, ze strasznie glupio mi sie zrobiło i jakos wcale nie mam ochoty na zbytnie zbliżanie sie do tej kobiety...
|
#4313 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A co do DNia mAtki to chyba kupie mojej zestaw do manicurui pediciuru czy jak sie to tam pisze.. |
|
|
|
|
#4314 |
|
Wtajemniczenie
|
a ja nie wiem czy będe umiała powiedzieć do teściowej "mamo"
po ślubie. może ona by chciała żebym tak mówiła bo ma 4 synów a zawsze marzyła o córce (tz mi mówił ze on miał być jej córką ale urodził sie syn ) myśle że jak już bede sie z nią widziała dzisiaj to jej miło bedzie jak dostanie kwiatka od synowej bo tz to napewno nie pamieta ze jest dzień mamy dzisiaj
|
|
|
|
#4315 | ||
|
Rozeznanie
|
Cześć
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#4316 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję dziewczynki.
anula dieta sb wg mnie nie jest podobna do Monti w Sb masz wieksza dowolnosc. masz okreslone produkty ktore stosujesz i laczysz w sposob dowolny. Monti jest skomplikowana bo trzeba liczyc IG ![]() Muisze zastosowac znowu SB i do slubu akurat z 3-4 kilo zrzucic. Ale kasy na to idzie ze hej
|
|
|
|
#4317 | ||||
|
Zakorzenienie
|
witam
![]() wczoraj rozdalismy koljne 6 zaproszen. w sumie juz mamy rozdanych 25 sztuk moja rodzinka juz prawie cala poszła, zostało tylko 5 zaproszen do dania , kilka do wysłania a tak to cała rodzinka TZ i znajomi nasi![]() Cytat:
Cytat:
bede korzystała, bede ja tez tak zrobie. zaproszenia sliczne Cytat:
![]() widze, ze ciebie tez dopadł stres przedslubny. a jakie masz problemy z mieszkaniem?? Cytat:
Moi rodizce dzis mnie z TZ zapraszają na obiad do restauracji. fiu, fiu bedzie sie działo ![]() Dziewczyny - czy to malowanie na 15 to nie za późno?? jesli slub mam na 17?? ja juz sama nie wiem ![]() - dzis zamwiamy w hurtowni alkohol i teraz wielka prośba ile?? ma byc 170 osób + poprawiny + na ewentualne brami, nagrody w konkursach. ile brac wódki, ile wina?? niech mi ktos pomoze kto sie zna. bimberku ma nie byc, bo TZ ojciec sie boi. wiec wódki musi byc wiecej automatycznie
|
||||
|
|
|
#4318 |
|
Raczkowanie
|
hej dziewczyny
![]() Jestem po pierwszej przymiarce-co sądzicie? Zdjęcie chyba mnie trochę zmniejsza bo normalnie mam 173 cm wzrostu. Welon jednak dlugi do kościoła, a krótki na wesele.Suknia biała-narazie jeszcze bardzo pognieciona.
|
#4319 |
|
Zakorzenienie
|
bardzo ładnie w niej wyglądasz. a jak tam buciki?? znalazłas cos wtedy??
|
|
|
|
#4320 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:01.

Ja na Twoim miejscu nic bym nie zmienila... 
Tez myslalam ale do mojej kiecy nie pasuje

ale ostateczni zamówiliśmy...
tyle wiązania kokardek, że brak sił...

to jest swarovski? mozna wiedziec ile dalas za tem komplet? 

spokojnie w 2 tygodnie można z racjonalna dietą ,a 6 kg w te 3 miesiące toi nie tak wiele