|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4291 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sexy kocice, Pmki zauroczone, przez Mężów zostały już ujarzmione. cz.18
czesc
acelinka super, gratulacje, ja mam szwagra szczepana i chyba to imie nie najlepiej mi sie kojarzy ![]() Cytat:
Cytat:
nam tez sie bardzo podobało, i tez mielismy splynac dunajcem ale pani z biura ktore organizowalo te zjadzy odradzila mi jak sie dowiedziala ze jestem w ciazy, i zaproponowala jakis krotszy zjazd ale to by bylo bez zadnych widokow wiec zrezygnowalismy,
|
|
#4292 | |||
|
Zakorzenienie
|
[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;26669283]Fajnie, że wyjazd udany. Szczawnica to super miejsce!
Byliście na Sokolicy? to własnie nasze pamiętne miejsce....achhh musimy tam znowu się wybrać, super jest trasa rowerowa na Słowację i czerwonego klasztoru,,,a jak ktoś nie lubi chodzić po górach to może polenić się nad strumykiem. Ile płaciliście tearz za kwaterę?[/QUOTE] Jest taka super latwa trasa - wyciagiem na Palenice a potem w strone Slowacji z gorki (kurcze - pewnie to jakis szlak ale nie pamietam jaki bo szlam za przewodnikiem) tam smazony syr w restauracji i trasa nad Dunajcem do Szczawnicy. Trasa dla emerytow ale fajna na przechadzke. Cytat:
A ja nie wiem po co do klasztoru - nic ciekawego w nim nie widzialam - moze dlatego ze nie bylam we wnetrzu. Ale jako cel wedrowki fajny. I przylaczam sie o pytanie o kwatery. Ile i gdzie - chce zabrac meza kiedys w pieniny bo nigdy nie byl. Cytat:
Choc jak ja dostalam od wtedy jeszcze nie meza perfumy diora - pewnie diabelsko drogie - i niestety strasznie ciezkie, nie w moim guscie to zostawilam je, nawet nie odpakowalam. Bo zapach sprawdzilam na balsamie z zestawu. Ciekawe czy takie zapakowane perfumy dlugo przetrwaja. Bo moze mi sie gust zmieni Cytat:
Powiem wam ze po bezowocnych areobikach i poscie slodyczowym - znaczy nie schudlam - wczoraj 17 minut (ale duzo-nie ) cwiczylam z Jillian Michaels. Jest nawet o niej watek na wizazu. Niestety jak glupia nie zakonczylam cwiczen rozciaganiem no i cala noc cierpialam. Cwiczenia w typie starej gimnastyki a ja do areobiku przyzwyczajona wiec mam mega zakwasy. A do tego wlasnie odkrylam ze nie ma wody - weszlam wiec na stronke wodociagow i nie bedzie do 17. Coz czesto sie to tutaj zdarza!
|
|
#4293 |
|
Wtajemniczenie
|
cześć
![]() wczoraj wróciłam z pracy z takim bólem głowy, że myślałam, że nie dojadę do domu i właśnie takim sposobem, tak szybko chciałam się wyrobić, że miałam milion rzeczy na głowie i chyba stad ten ból głowy, a najgorsze, że znowu mnie zatoki dopadły a jeszcze wróciłam po 5 i okazało się że znajomi nas do siebie zaprosili wiec po 20 pojechaliśmy na 3h i tak dzień cały minąłasiulku super masz pracodawcę, zazdraszczam i w ogóle to podejście, mało kto takie ma ![]() acelinko bardzo się cieszę, że znacie już płeć. To jakie propozycje imion są? dana ja jestem dobrej myśli jeśli chodzi o Twoją pracę, Ty też powinnaś być ![]() dziewczyneczka super, że pobyt się udał, a co do pogody, to dzisiaj oglądałam że na północy śnieg pada ![]() ultra Tobie też zazdraszczam weekendu ![]() ja dzisiaj leniuchuję i się kuruję nic mi się nie chce, więc zaraz położę się w łóżeczku i będę coś oglądać, szkoda mi tylko bardzo TŻ bo jeszcze 2 tyg musi się dużo uczyć
|
|
|
|
#4294 |
|
Zakorzenienie
|
Acelinka gratulacje
Certi Ty uważaj na te zatoki ![]() Dziewczyneczka super, że wyjazd się udał A u nas leje Dobrze, że chociaz wczoraj pospacerowaliśmy moge prosić o głosiki na chipsy?
|
#4295 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() zagłosowałam
|
|
|
|
|
#4296 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Czerwony klasztor w śwodku fajnie wygląda i warto pozwiedzać,a poza tym jako cel wycieczki rowerowej też fajny. My jeszcze sobie szliśmy na Sokolicę na Trzy Korony i schodzi się na dół - kładką pieszą na Słowację na jedzonko i można właśnie wrócić Dunajcem. Fajnie też zwiedzić zamki Czorsztym i Niedzicę bo niedaleko. Teraz mnie kusi Słowacki Raj ... zobaczcie... http://www.google.pl/search?q=s%C5%8...w=1345&bih=612 Certina ja też miałam szalony 2 maja....a miałam nadziję, ża nadrobię zaległości...ale nic z tego... a dziś zimno i d... nigdzie się nie chce wyjść... Edytowane przez 5a3cc703cdea367dc4857f7c8a4bccc3ed5dc513_63b764c3f051b Czas edycji: 2011-05-03 o 14:17 |
|
|
|
|
#4297 |
|
Zakorzenienie
|
[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;26681919]
a dziś zimno i d... nigdzie się nie chce wyjść...[/QUOTE] Czesć ![]() U nas też zimnica Ale za to mam czas na mini salon kosmetyczny w domu
|
|
|
|
#4298 |
|
Zakorzenienie
|
[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;26681919]Znam szlak znam, mieszkaliśmy pod samą Palenicą ,..z widokiem z domku na wyciąg i obok w domku była wypożyczalnia rowerów więc śmigaliśmy szlakiem rowerowym na Słowację. Nie pamiętam dokładnie, ale my 2 lata temu płaciliśmy chyba 50 zł za pokój dwuosobowy z łazienką i wspólną kuchnią. Jak coś to kontakt jeszcze mam bo miejscówka świetna.
Czerwony klasztor w śwodku fajnie wygląda i warto pozwiedzać,a poza tym jako cel wycieczki rowerowej też fajny. My jeszcze sobie szliśmy na Sokolicę na Trzy Korony i schodzi się na dół - kładką pieszą na Słowację na jedzonko i można właśnie wrócić Dunajcem. Fajnie też zwiedzić zamki Czorsztym i Niedzicę bo niedaleko. Teraz mnie kusi Słowacki Raj ... zobaczcie... http://www.google.pl/search?q=s%C5%8...w=1345&bih=612 Certina ja też miałam szalony 2 maja....a miałam nadziję, ża nadrobię zaległości...ale nic z tego... a dziś zimno i d... nigdzie się nie chce wyjść...[/QUOTE] Kontakt mi sie przyda blizej sierpnia moze Piekny ten Slowacki raj - ale moj maz ma niestety awersje do takich wspinaczek. Piekna jest tez Jaskinia Lodowa czy inaczej Demianowska Jaskinia Svobody http://www.google.it/search?hl=it&bi...&aqi=&aql=&oq= Bylam tam pare lat temu.
|
#4299 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4300 |
|
Konto usunięte
|
Dziewczyny, Wy nie marudźcie na deszcz, bo u mnie dopiero godzinę temu przestał padać śnieg
|
|
|
|
#4301 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
to kiedy indziej sobie jeszcze pojedziecie z synkiem i wtedy możecie iść na spływ ![]() Cytat:
certina: u nas tez dzisiaj padal a na śląsku mieszkam ![]() ![]() mmmmm: ![]() sjoanna, guska:uper sa te zdjecia
|
|
#4302 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bardzo tanie noclegi |
|
|
|
|
#4303 | ||||
|
Zakorzenienie
|
no to świetnie
![]() Cytat:
za załatwienie opieki, idźcie się wybawić Cytat:
![]() Cytat:
my byliśmy wczoraj u znajomych zza płota na grillu. wypiłyśmy sobie winko, sąsiad przypalił buty od ogniska, całkiem fajnie było, tylko zimno no to ma nauczkę ![]() super Cytat:
![]() byliśmy u mamusi na obiadku. zdenerwowała mnie jedna laska. napisałam na plotkowym, poczekam co mi odpiszą. wysłałam jej swoją bluzkę i coś tam jeszcze. upomniałam się o przekupkę, a ta mi dała neutrala z tekstem, że nie uprzedziłam o wąskich rękawkach, a w prywatnym komentarzu dopisek, że przez takie jak ja jej się odechciewa wymian no wiecie co?! ![]() dobranocek
odpisuję u Ciebie, Ty odpisuj, proszę, u mnie. <a href="link">wszystkowątek </a> ciuchy stary wishlista 18WRZESIEŃ2010 ![]() 08wrzesień2014 Edytowane przez bezaczek7 Czas edycji: 2011-05-04 o 00:42 |
||||
|
|
|
#4304 | ||
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() ---------- Dopisano o 07:05 ---------- Poprzedni post napisano o 06:36 ---------- Cytat:
takie dzieciaczki sa kochane ![]() Cytat:
propozycje mamy takie:Paulinka, Karolinka, Natlka, Madzia, Ala tż coś mówił o Ewie ale mi sie nie podoba w ogóle za to mi się podoba jeszcze Iga i Zuzia i mam zamiar dręczyć tż'ta w szczególności o tą Zuzke a jak nie będziemy umieć dojść do porozumienia to wylosujemy jedną z tych propozycji i już Dana u mnie też padał śnieg wczoraj, ale jak zobaczyłam w tv co się dzieje w górach to w ogóle masakra ![]() Muszę uciekać niestety już. Straaaaaaznie mi sie nie chciało wstawac po tym kilkudniowym lenistwie ale następny weekend mam dopiero za 1,5 tygodnia bo w ten mam szkołe to się nie liczy
|
||
|
|
|
#4305 |
|
Wtajemniczenie
|
gratulacje
no i po weekendzie fakt pogoda masakryczna u nas wczoraj padał śnieg i deszcz Następny dłuższy weekend dopiero w czerwcu ![]() teraz mam szkole w ten weekend wiec nie ma co liczyć na lenistwo a tak strasznie mi się nie chce iść uciekam na kawkę wpadnę później
|
#4306 |
|
Wtajemniczenie
|
cześć,
znowu szaro buro za oknem, a ja mam dzisiaj kilka załatwień, a pogoda nie zachęca do wyjścia. Tż mnie męczył wczoraj, żebyśmy sobie paszporty wymienili i nie mogę znaleźć zdjęć które robiłam do paszportu w ubiegłym roku no i jeszcze z królisiem do weta po południu idziemy na przycinanie ząbków ![]() acelinko ładne imiona wybraliście ![]() bezaczku no rzeczywiście dziwna sytuacja z tą dziewczyną, może po prostu chciała Ci popsuć opinię??? ultra ja też mam zajęcia w ten weekend, a trochę się od nich odzwyczaiłam, bo ostatnie miałam 8,9 kwietnia ![]() ale lało u nas wczoraj na wieczór i w nocy
|
|
|
|
#4307 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Hardcore dziewczyno! Co do tej laski - a prosila o wymiary rekawow - jak nie to przeciez (tak mi sie wydaje) nie sa to podawane powszechnie wymiary - raczej mierzy sie dlugosc, szerokosc, dlugosc rekawow. Nie przejmuj sie - sa ludzie i parapety. Cytat:
Podobno po zobaczeniu dziecka wiele sie wyjasnia - np do jednych pasuje Zuzia a do innych Magdalena. Zuzka mi sie z taka zwariowana nieco osoba kojarzy a Magda to spokojna bardziej. Mozesz tez poszukac jacy sa ludzie o danym imieniu. Znalazlam cos takiego http://www.imiona.dla-dzieci.org/zuzanna,405.html Cytat:
|
|
#4308 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() U Was naprawdę sypał snieg? Dzięki wiecie za co Bezaczek co za laska Jak nie pytała o wymiary to jej wina.Acelinka mi się bardzo podoba Karolina i Natalia
|
#4309 |
|
Zakorzenienie
|
Heloł
![]() Pewnie nie dam rady nadrobić wszystkiego przed pracą, ale chociaż trochę spróbuję
|
|
|
|
#4310 |
|
Wtajemniczenie
|
sjoanna no właśnie też czytałam, że trzeba osobiście złożyć
ciekawe jak Tż miałby to zrobić, jak w takich godzinach jest biuro otwarte, że on jest w pracy i nie ma się jak wyrwać .Znalazłam zdjęcia do paszportu aha już wiem, bo robiłam do dowodu i prawa jazdy z jednym uchem odkrytym, a zaraz po tym robiłam do paszportu i kazała mi odsłonić uszy i w ogóle zaczesać włosy, głowa wielka, wyglądam jak wieloryb, nie można było się uśmiechać... ale trudno
|
|
|
|
#4311 | ||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
I tak powinno być wszędzie Cytat:
Też bym tak chciała ![]() Cytat:
![]() Ja cały czas mam problemy z cerą, więc liczę na to, że u mnie dzięki ciąży mi się cera poprawi ![]() ---------- Dopisano o 12:15 ---------- Poprzedni post napisano o 11:59 ---------- Super ![]() Cytat:
A później się dziwią, że taki kiepski przyrost naturalny jest ![]() Mam podobnie - niby umowa do końca roku, ale pojawiły się pewne "zawirowania" w pracy i do końca wakacji (a może nawet już w czerwcu) wyjaśni się co dalej. Opcje są takie: albo dostaję cały etat, albo nic się nie zmienia i zostaję w pracy, albo wylatuję ![]() Cytat:
![]() Cytat:
[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;26681919] Teraz mnie kusi Słowacki Raj ... zobaczcie... http://www.google.pl/search?q=s%C5%8...w=1345&bih=612 [/QUOTE] Byłam tam na wycieczce szkolnej i naprawdę polecam. Co prawda byłam tam zimą i wszystko było pod śniegiem i nawet wodospadzik był zamarznięty, ale widoki były genialne ---------- Dopisano o 12:25 ---------- Poprzedni post napisano o 12:15 ---------- Możecie zrobić głosowanie wśród rodziny ![]() Cytat:
![]() Nadrobiłam wszystko |
||||||||||
|
|
|
#4312 |
|
Wtajemniczenie
|
no więc chciałam wymienić paszport, chociaż swój mam ważny do 2016 r. i myślałam, że w związku z tym nie zapłacę 140zł tylko mniej, a tu się okazuje, że ta ulga obowiązuje tylko jeśli w ciągu 60 dni od małżeństwa złoży się podanie o nowy paszport, a potem już ulga nie obowiązuje i płaci się 140zł
tak więc chyba nie będę na razie wymieniać paszportu![]() Martoolka to widzę, że u Ciebie w pracy też jedna wielka niewiadoma co dalej
|
|
|
|
#4313 |
|
Wtajemniczenie
|
Melduję się
Rany jak mi się nie chciało iść do pracy dzisiaj po tym zwolnieniu Na szczęście szybko mi zleciało, chociaż zapiernicz bo to początek miesiąca i trzeba rozliczyć listy obecności a ten miesiąc był u nas specyficzny. Aż mnie głowa od tego rozbolała. Teraz sobie odpoczywam a o 19 jadę do lekarza, przełożyłam wizytę z przyszłej środy. Wolę nie czekać i się nie stresować, ostatnio mnie dziwnie brzuch pobolewa i krzyże. Może i trochę panikuję, ale w końcu mam prawo to moja pierwsza ciąża. A lekarz kazał przychodzić jesli tylko będzie mnie coś niepokoiło. Muszę przyznać że mam stresa, mam nadzieję że nie dzieje się nic złego.
|
#4314 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dobrze, że znalazłaś zdjęcia. i dobrze wiedzieć, że jest zniżka po ślubie, szkoda że dopiero teraz na razie nie potrzebuję, ale bedzie trzeba się rozejrzeć za paszportem w niedługim czasie. na poślubną jechaliśmy jeszcze na stary mój paszport ![]() Cytat:
![]() tylko czemu ja na klamkę trafiłam? ![]() Cytat:
![]() no nie pytała o szerokość rękawów. ale jak się zarzekała w prywatnej części, już nie będzie brała udziału w wymianach, więc już więcej nie trafi na takie jak ja ![]() a dziękuję, dziękuję czasem zwracam uwagę na takie głupstewka ![]() i bardzo dobrze, że idziesz do lekarza. lepiej sprawdzić |
|||
|
|
|
#4315 |
|
Wtajemniczenie
|
wstałam rano i pojadę złożyć podanie o nowy paszport, tak zadecydowaliśmy z TŻ, że wymienimy sobie w tym samym czasie, więc mało co pospałam dzisiejszej nocy, bo późno się położyliśmy, ale ruszam załatwiać sprawy
![]() asiulku jak tam po wizycie? słoneczko nieśmiało przebija się zza chmur ![]() miłego dnia wszystkim
|
|
|
|
#4316 |
|
Zakorzenienie
|
hej kobitki
ja tak na szybciutko dzisiaj, bo normalnie musze już lecieć ale nie umiałam tak nic Wam nie napisać z rana ![]() Co do imienia to coś wybierzemy Zuzie które znam to rzeczywiście neizłe łobuzy, ale Magde też znam niezła agenciare, na pewno spokojna nie jest zobaczymy, na pewno głosowanie wśród rodziny odpada jak napisała Martoolka, to już wole z karteczek wylosować ![]() w weekend zjazd a ja oczywiście jestem daleko w tyle z wszystkim co miałam zrobić, dlatego teraz mam urwanie głowy latam i tyram albo siedze w książkach to uciekam, milutkiego dnia i weekendu też bo nie wiem czy bede miała chwilke żeby zajrzeć
|
|
|
|
#4317 |
|
Wtajemniczenie
|
co tu tak pusto
![]() dziewczyny wam się tez ten tydzień tak ciągnie ?? bo mi pomimo ze było wolne w międzyczasie ciągnie się strasznie. Wczoraj byliśmy na roczku u mojej chrześnicy i było śmiesznie
|
#4318 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Cytat:
![]() U nas od wczoraj wieczora mega stresior, bo dostaliśmy takiego maila od właścicieli mieszkania, że Wcześniej mówili, że gdybyśmy chcieli przesunąć termin podpisania aktu to się zrobi aneks do umowy i już. A teraz nas poinformowali, że oni się umówili na wpłacenie kasy na nowe mieszkanie dzień po tym jak mają dostać kasę od nas i nie ma mowy o przesunięciu terminu. A my jak takie łosie czekaliśmy z wpłatą za wycenę w tym gorszym dla nas banku (mogliśmy to zrobić już w piątek), bo czekaliśmy na decyzję z tego lepszego banku, a tu taka Trzymajcie kciuki, żeby wszystko się udało
|
|
|
|
|
#4319 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ok mozesz sie usmiechnac ![]() martoolka: trzymam kciuki
|
|
#4320 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
przesunąć termin w razie czego. Gdzie on znajdzie innego kupca jak nie Was jak zależy mu na czasie. Także główka do góry A my juz zaczęliśmy remont mieszkanka
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:17.

Ale na razie możemy o dziecku pomarzyć, bo w każdej chwili mogą mnie z pracy wywalić 
zmoklismy jak nie wiem , a mielismy plany spłynać na tratwie Dunajcem
ale ogolnie bylo fajnie 

Bo moze mi sie gust zmieni
i właśnie takim sposobem, tak szybko chciałam się wyrobić, że miałam milion rzeczy na głowie i chyba stad ten ból głowy, a najgorsze, że znowu mnie zatoki dopadły

za załatwienie opieki, idźcie się wybawić 

czasem zwracam uwagę na takie głupstewka