|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4291 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Inpiracje & Wariacje -> Nasze Ślubne Kombinacje - PM 2012 cz. VII
oj nie chce się nie chce już się zdążyłam z TŻ o byle co pokłócić ![]() ![]() ![]()
#4293 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Obie te aukcje, które wkleiłaś sprawiają, że mam ochotę już teraz zamówić cały zapas tej organzy (oczywiście niebieski, zielony i pomarańczowy ![]() ![]() ![]() ![]() Co do tych rozsypanych na stole trójwymiarowych motylków, to ja sobie je świetnie wyobrażam, będą wyglądać magicznie ![]() ![]() A powiedz mi, swoje zakładki robisz fioletowe, czy ecru? ![]() ![]() ![]() Czekam z niecierpliwością na Twoje chwościki ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jednak odkąd młodzi ludzie zaczęli mieć swoje zdanie, swoje życie, którym sami kierują i nie są "wydawani" tylko po prostu biorą ślub z własnej nieprzymuszonej woli, to uważam, że i podejście powinno się zmienić. Ale to oczywiście tylko moje zdanie ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4294 |
Konto usunięte
|
Ja też chcę położyć na stołach organzę- to teraz chyba taki standard
![]() A co robicie poza tym na stołach? Kupujecie jeszcze coś czy to już wystrój wliczony w salę? Bo mi np. podobają się długie wazony, ale nie ma ich na sali, a kupować mi się nie uśmiecha. |
![]() ![]() |
![]() |
#4295 |
Zakorzenienie
|
[1=95a9f5071e7d0cd6ef7dbab 6e353959a34994157_6057de0 215c7d;28482671]Ja też chcę położyć na stołach organzę- to teraz chyba taki standard
![]() A co robicie poza tym na stołach? Kupujecie jeszcze coś czy to już wystrój wliczony w salę? Bo mi np. podobają się długie wazony, ale nie ma ich na sali, a kupować mi się nie uśmiecha.[/QUOTE] u mnie są takie długie wazony tylko chciała bym zamienić te sztuczne kwiaty na żywe a poza tym nie będę nic dodawać na stoły bo po prostu nie ma miejsca ![]()
#4296 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
no właśnie o te wazony mi chodziło ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4297 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najgorsze jest to, że u nas caly czas leje, dlatego nie można nidzie wyjść ani nic. Do kina z nimi tez nie pojda, bo oni po polsku nie rozumieją. Poza tym do najblizszego miasta tez trzeba dojechać 15 km, ale nie widzi mi sie, by ich codziennie wozić. Ja ich na prawde bardzo lubie, tylko, że casem dzialaja mi tak na nerwy. Chciała siostra, zeby przyjechali, to niech sobie z nimi radzi. No a mama uważa, że trzeba im nadskakiwać... i tak to masz ![]()
![]() |
#4298 |
Zakorzenienie
|
[1=95a9f5071e7d0cd6ef7dbab 6e353959a34994157_6057de0 215c7d;28483041]no właśnie o te wazony mi chodziło
![]() ![]() ![]() raczej tak ![]()
#4299 |
Zakorzenienie
|
[1=95a9f5071e7d0cd6ef7dbab 6e353959a34994157_6057de0 215c7d;28482671]Ja też chcę położyć na stołach organzę- to teraz chyba taki standard
![]() A co robicie poza tym na stołach? Kupujecie jeszcze coś czy to już wystrój wliczony w salę? Bo mi np. podobają się długie wazony, ale nie ma ich na sali, a kupować mi się nie uśmiecha.[/QUOTE] nie masz w okolicy jakiejś firmy, która mogłaby je wynająć? moja dekoratorka ma np. 2 komplety wazonów i świeczników i czasem wypożycza. my na stole tez bedziemy mieć wazony i chciałabym z żywymi kwiatami- najlepiej takimi, które będą trochę podchodziły pod polne ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4300 |
Zakorzenienie
|
jakby ktoś sobie chciał zobaczyć, to szalona ziaaaaaa jakaś tam dodała foty z wesele o którym kiedyś tutaj pisałyśmy http://paulaimiko.pl/index.php?site=galeria
![]()
#4301 |
Zadomowienie
|
hej dziewczynki
a ja mam ciągle dylemat co do futerek, ale rozglądajac się dookoła jestem prawie pewna że nic ciekawszego już nie znajdę w rozsądnej cenie, te okrycia które są w salonach mi się nie podobają i takie zwykłe bolerka z futerka kosztują grubo ponad 350zł. Dlatego chyba ograniczę się do wyboru któegoś z tych: 1 lisek http://allegro.pl/bolerko-slubne-lis...746608200.html 2 misiek-kołniezyk tafta http://allegro.pl/bolerko-slubne-fut...733529552.html 3 cały misiek http://allegro.pl/show_item.php?item=1746608127 Ewentualnie myślę zamówić dwa i wybrać w domu a drugie zwrócić jeśli sprzedajacy by się zgodził. Tylko nie wiem które:-( Myślę o lisku i o tym miśku z taftą. Edytowane przez Seagirl Czas edycji: 2011-08-01 o 12:31 |
![]() ![]() |
![]() |
#4302 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:32 ---------- Poprzedni post napisano o 13:29 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4303 | |||
Wtajemniczenie
|
[1=95a9f5071e7d0cd6ef7dbab 6e353959a34994157_6057de0 215c7d;28482671]A co robicie poza tym na stołach? Kupujecie jeszcze coś czy to już wystrój wliczony w salę? Bo mi np. podobają się długie wazony, ale nie ma ich na sali, a kupować mi się nie uśmiecha.[/QUOTE]
No ja się jeszcze zastanawiam, co robić. Na pewno nie chcę stołu za bardzo "zagracać", bo jednak musi być sporo miejsca na potrawy, a jak za dużo naustawiamy, to będzie to mało wygodne. Mi się marzą małe wazoniki z nasturcjami co parę talerzy, ew. jakieś świeczki, żeby był klimacik. Ale, jak mówię, raczej minimalistycznie będzie na stołach. Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Mi dalej bardziej podoba się misio, ale chyba do Ciebie bardziej będzie pasować lisek ![]()
Edytowane przez Chatka Czas edycji: 2011-08-01 o 12:44 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4304 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
To 3-cie mniej biorę pod uwagę bo ja będę miała rozpuszczone włosy więc lepiej jak będę miała stójkę albo bez kołnierza niż taki stojący kołnierz.;-) Cytat:
Edytowane przez Seagirl Czas edycji: 2011-08-01 o 12:48 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4305 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4307 |
Zakorzenienie
|
One nas przegonią!!!!!
#4308 |
Wtajemniczenie
|
nie, to się chyba nie ma prawa zdarzyć
![]() kicia, parę pomarańczowych inspiracji dla Ciebie ![]() i sztuczko - a tu coś dla Ciebie, z wątku o kolorowych bucikach ![]()
Edytowane przez Chatka Czas edycji: 2011-08-01 o 13:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#4309 |
Zakorzenienie
|
nie ma szans- u nas za parę miesięcy zaczyna się ślubny roczek i posty będą produkowane jak szalone
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4310 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4311 |
Wtajemniczenie
|
Uch, ale tu dziś u nas cisza! Jak pracowałam, to się ledwo wyrabiałam z czytaniem, a teraz siedzę na tyłku i nie ma co czytać
![]()
#4312 | |
Zakorzenienie
|
dziś wyjątkowo zbieram się wcześniej do domku
![]() a wieczorkiem wpada do nas siotra Tż-ta z chłopakiem, więc na spokojnie porozmawiamy sobie o mamie ---------- Dopisano o 15:16 ---------- Poprzedni post napisano o 15:12 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4313 |
Rozeznanie
|
Nieeeee nooo
![]() ![]() ![]() Stesknilam sie za Wami ![]() ![]() ![]() ![]() A ja zalamana jestem....bo Mamy z TZem MEGA problem....NIE MOZEMY ZNALEZC ZESPOLU!!! Mamy sale, kosciol, nauki z glowy, zaklepalismy sobie juz termin u kwartetu smyczkowego na uroczystosc slubna, teraz bedziemy podpisywac umowe i wplacac zaliczke...a zespolu jak nie bylo, tak nie ma ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:30 ---------- Poprzedni post napisano o 14:28 ---------- RRRRRANY!!! A SLUB JUZ ZA ROWNY ROK I MIESIAC!!!! ![]() P.S. Zdecydowalismy sie tez juz na pierwszy taniec. Bedzie metallica, nothing else matters...ale w wykonaniu a'la apocaliptyca... wlasnie czekam na odp. od kwartetu smyczkowego, czy umialyby to dziewczyny dla Nas wykonac.... ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4314 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() mi też się nic nie chce ;p Dziewczyny wczoraj mało co nie umarłam. Normalnie koło 12 zaczął mnie boleć żołądek...Wziełam Verdin i krople żołądkowe. O 15 pojechaliśmy z tżtem i jego rodzicami do mojej przyjaciółki na wieś. Bo oni się przyjaźnią z jej rodzicami. Jak mnie tam złapało to myślałam że zejdę z tego świata. Zrobili mi wódkę z pieprzem (dla tych co nie wiedzą pół kieliszka pieprzu i resztę wódki) myślałam ze umrę fuuuuuuuuu. Męczyłam się ze 2 godziny. Poszłam wymiotować. To nic nie dało potem woda z sodą i octem. Od razu toaleta. Wróciliśmy do domu i dalej to samo. Całą noc się męczyłam... ![]()
![]() |
#4315 |
Wtajemniczenie
|
NightButterflyVIP, o, jak świetnie, że do nas zawitałaś w końcu! Witaj z powrotem!
![]() ![]() Co do zespołu, to nie pomogę, chyba, że chcesz zamienić kapelę na DJa z i wodzireja. I wiesz co, my też na 99% na pierwszy taniec wybierzemy Metallikę! ![]() ![]()
Edytowane przez tenebrosa Czas edycji: 2011-08-01 o 14:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#4316 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4317 |
Wtajemniczenie
|
No proszę, kto nam tu w końcu przyfrunął
![]() ![]() Zmian trochę jest, sporo nowych kiecek ![]() ![]() Co do zespołu, to znam jeden świetny, nazywa się Sunrise, byliśmy w zeszłym roku na weselu w Rzeszowie, gdzie grali i świetnie brzmieli, naprawdę byłam pod wrażeniem, głos wokalistki naprawdę super, a ja jestem bardzo wyczulona na tym punkcie. Jeszcze nie mieli wtedy stronki, teraz widzę, że zrobili http://sunriserzeszow.pl/ tylko nie wiem, czy dojadą... A nie myśleliście o DJu? Skoro nie podoba się Wam większość zespołów, to może warto się zastanowić ![]() ![]()
#4319 |
Zakorzenienie
|
ej dziewczyny ja myślałam że ich tam dużo na pm 2013 a tam jest ich tylko 17 i tak posty trzaskają. Teraz powiem tak na pewno nas pobiją nie ma innej opcji.
#4320 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Inspiracje & Wariacje -> Nasze Ślubne Kombinacje - PM 2012 cz. VII
Nowy tytuł już chyba jest wymyślony, coś Gosza z Chatką zakombinowały ostatnio...
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:51.