|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4261 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Inpiracje & Wariacje -> Nasze Ślubne Kombinacje - PM 2012 cz. VII
Cytat:
Trzeba realizować swoje pomysły ![]() Ale czad ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
W sumie trudno powiedzieć, bo różnie może być. Ale jak mówisz, że nie polecasz, to już specjalnie do Krakowa jechać nie będę ![]() ---------- Dopisano o 22:09 ---------- Poprzedni post napisano o 22:03 ---------- Cytat:
Edytowane przez Chatka Czas edycji: 2011-07-31 o 22:14 |
|||||
|
|
|
#4262 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale szkoda , dla mnie super się prezentowałaś w tym modelu, a ten fason jest dla Ciebie idealny;-)![]() Ja już lecę spać Dobrej nocki |
|
|
|
|
#4263 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U mnie też cały dzień padało ale w sumie nie miałam na nic czasu bo musiałam jechać do babci na obiad, a jak już Tż po mnie przyjechał to się okazało, że ma temperaturę i musiałam się nim zająć. Gorąca herbata z cytryną i sokiem malinowym i pilnowanie żeby leżał pod kołdrą. Martwi mnie to jego przeziębienie bo nigdy w lecie nie chorował. Najgorsze, że to akurat teraz jak zaczyna urlop i mieliśmy się wybrać w góry i obawiam się, że nic z tego nie będzie i jeszcze ta CUDOWNA pogoda...
|
|
#4264 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie ja ![]() Ja wspominałam że na razie sie rozglądam, ale już cena nie gra dla mnie dużej roli. Po prostu chcę mieć piękną sukienkę z dobrego materiału. I będę szyć jeśli Do Nowego Roku nic nie znajdę.
|
|
#4265 |
|
Zakorzenienie
|
dzien doberek
![]() a co Wy spicie jeszcze wszystkie? co za spiochy z WasJa po miesiecznym urlopie to jakoś nie moglam dzisiaj wstac z łózka:P tak jak moj TZ zresztą:P spoznil sie 1,5 godziny do pracy:P nawet nie wiecie jakiego mam lenia i niiiccc mi sie nie chce! :P Milego dzionka
|
|
|
|
#4267 | |
|
Podróżniczka
|
Dzień dobry w ten kolejny paskudny dzień
Też już ciężko pracuję od rana ![]() Marylko, żółty kolor wygląda bardzo fajnie ![]() Cytat:
![]() Mama uznała to za głupi pomysł i wydziwianie. Powiedziała, że i tak będzie to wesele bardzo inne (mam nadzieję, że miała na myśli oryginalne )bo dużo dziwnych pomysłów mam. Poza tym stwierdziła, że goście mogą się bulwersować, szczególnie osoby starsze i nie będą się chciały brudzić Stwierdzenie, że to zmywalne farbki nie pomogło ![]() W każdym razie zrobię jak uważam, choć rzeczywiście bulwersacja osób starszych jakoś tak zaczęła do mnie przemawiać ![]() Co do fuksji to chcę już zamawiać materiał, ale nie mogę się dogadać z facetem odnośnie numeru odcienia, który chcę i trochę zamieszania jest
Edytowane przez magdziaS Czas edycji: 2011-08-01 o 09:16 |
|
|
|
|
#4268 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Witam was w ten jakże "letni dzień". Mnie dziś obiudziła poczta bo mam przesyłkę do odebrania z baletkami. Ale, żeby tak budzić kogoś z samego rana!Wiem, że Chatka pisała i nie wiem co zrobiłam, że jej cytat mi gdzieś zagonił )
|
|
#4269 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry w ten kolejny ponury dzień
Kurcze nie lubię tak bezczynnie siedzieć. Nie wiem za co się zabrać eh już wolałam pracaować po 12 godzin eh
|
#4270 | ||
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry dziewczyneczki
Zaraz Was ponadrabiam Jak pogoda? U mnie dalej jest du.pna co strrrasznie mnie wnerwia - już sierpień mamy a tu taka paskudna aura... :/Cytat:
Mam nadzieję, że jednak czujesz się już choć troszkę lepiej Ufff to całe szczęście, że mama ostatecznie zaakceptowała drzewko No i fajnie, że zdecydowałaś się na kolorek Coś czuję, że ta fuksja wyjątkowo do Ciebie przemawia ![]() Cytat:
? I to zaproszenie z podkreśleniem iż jesteście innej narodowości także bardzo mi się podoba
|
|
#4271 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Dzień dobry. Mnie ta pogoda na prawdę dobija.. Aż się boje jaka będzie we wrześniu za rok i w tym roku
|
#4272 |
|
Zakorzenienie
|
witajcie po urlopie
strasznie szybko minęły te dwa tygodnie a tu tyle stron ![]() wyjazd się udał ale pogoda taka sobie cieszycie się że wróciłam ![]() o looooosie już mam 2 z przodu
26.11.2011 19.05.2012 ![]() Edytowane przez kindziulindzia Czas edycji: 2011-08-01 o 10:14 |
|
|
|
#4273 |
|
Konto usunięte
|
A ja chciałabym posiedzieć w domu
Jak już jestem w pracy to jakoś leci, ale nienawidzę wstawania rano i chyba nigdy się do tego nie przyzwyczaję Dziewczyny a jak myślicie, jakbym tak znalazła sukienkę podobną do tej pierwszej (zdobienia z cyrkonii na górze gorsetu i pasie) i dołożyła warstwę brokatowego tiulu to to już byłoby przesadzone? Bo np. suknie ze zdjęcia 2 i 3 jak dla mnie mają juz za dużo ozdób. Ale w tej pierwszej mi ich brakuje Ale nie chcę żeby on był tak maksymalnie obsypany brokatem, tylko tak rzucone, żeby się mieniło.
|
|
|
|
#4274 | ||||
|
Rozeznanie
|
Kolejna porcja odpisków ^^
Cytat:
Cytat:
Widzisz, Tobie nie przyszło do głowy a tymczasem wiele z nas już podpatrzyło pomysł z kolorowymi butami i takie zamierza mieć Ja będę mieć śliwkowy ślub i wesele, z początku chciałam białe buty, jakoś do kolorowych nie mogłam się przekonać... ale "choróbsko" przeszło i na mnie - teraz nie potrafię sobie wyobrazić innych butków niż w odcieniu głębokiej śliwki Cytat:
No i mój TŻcik JUŻ MA swoje piękne, śliwkowe skarpetki No i zabawnie, bo jak chodziliśmy sobie po galerii i ja już miałam w planach ich zakup to okazało się, że ja je przeoczyłam na regale a TŻ je dojrzał i od razu chciał iść z nimi do kasy - tak mu się spodobały ![]() Cytat:
Co prawda, też na początku zrobiła sowie oczy na te moje kolorowe buty, ale teraz się cieszy, że będzie inaczej niż na dotychczasowych weselach A ten filmik jest super! Fajny ten turkusowy I Młody świetnie wygląda z tymi szelkami To samo mogę powiedzieć o drużbach
|
|
#4275 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Tylko wiesz, Lissa Ferrera to jest sieć więc przypuszczałam, że jednak ekspedientki ze wszystkich salonów mają te same wytyczne odgórnie narzucone Fajnie, zastanów się więc na spokojnie z tą suknią Tylko wiesz, że halka nie wchodzi w cenę i albo musisz kupić albo wypożyczyć? I gdybyś np. chciała suknię skrócić albo jakoś w inny sposób przerobić to każda poprawka (z wyłączeniem dopasowania na Twoje wymiary) jest płatna 100-150zł... Mnie się to nie podobało w Lissie, że strasznie chcą jeszcze zarobić na takich ukrytych kosztach Cytat:
Będziecie mieć przepiękną oprawę ![]() Cytat:
? Mój TŻ też chce mieć grafitowy/stalowy garniturek tym bardziej, że właśnie ze śliwką wybitnie się razem komponuje ![]() Cytat:
Oczywiście, że się cieszymy
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4276 |
|
Zakorzenienie
|
[1=95a9f5071e7d0cd6ef7dbab 6e353959a34994157_6057de0 215c7d;28479115]A ja chciałabym posiedzieć w domu
Jak już jestem w pracy to jakoś leci, ale nienawidzę wstawania rano i chyba nigdy się do tego nie przyzwyczaję Dziewczyny a jak myślicie, jakbym tak znalazła sukienkę podobną do tej pierwszej (zdobienia z cyrkonii na górze gorsetu i pasie) i dołożyła warstwę brokatowego tiulu to to już byłoby przesadzone? Bo np. suknie ze zdjęcia 2 i 3 jak dla mnie mają juz za dużo ozdób. Ale w tej pierwszej mi ich brakuje Ale nie chcę żeby on był tak maksymalnie obsypany brokatem, tylko tak rzucone, żeby się mieniło.[/QUOTE]Moim zdaniem nie byłoby przesadzone. Śliczna jest ta sukienka i myślę, że tan brokatowy tiul dodałby jej blasku. Co do drugiej to sukienka Lisy Ferrera'y z kolekcji demetrios 2011? Jeśli tak to widziałam ją na allegro jakiś tydzień temu i na zdjęciach PM wyglądała dużo lepiej i świetnie się prezentowała. Widziałaś ją na żywo??
|
#4277 |
|
Rozeznanie
|
[1=95a9f5071e7d0cd6ef7dbab 6e353959a34994157_6057de0 215c7d;28479115]A ja chciałabym posiedzieć w domu
Jak już jestem w pracy to jakoś leci, ale nienawidzę wstawania rano i chyba nigdy się do tego nie przyzwyczaję Dziewczyny a jak myślicie, jakbym tak znalazła sukienkę podobną do tej pierwszej (zdobienia z cyrkonii na górze gorsetu i pasie) i dołożyła warstwę brokatowego tiulu to to już byłoby przesadzone? Bo np. suknie ze zdjęcia 2 i 3 jak dla mnie mają juz za dużo ozdób. Ale w tej pierwszej mi ich brakuje Ale nie chcę żeby on był tak maksymalnie obsypany brokatem, tylko tak rzucone, żeby się mieniło.[/QUOTE]Daj spokój - po tym jak w sobotę pospałam do 13 (naprawdę! Wiesz, ciężko powiedzieć co by było przesadzone a co nie, gdyż jest to kwestią gustu ) to jak zobaczyłam swoją to zmiękłam i uznałam za piękną mimo (jak na mój gust) nieco zbyt dużej ilości świecidełek... Idąc tym tokiem być może jak Ty zobaczysz gdzieś delikatną tiulówkę to się zakochasz i nie w głowie będzie Ci dodawanie do niej błysku? Ale spokojnie - w większości salonów można dowolnie modyfikować modele które mają w sprzedaży (zazwyczaj za dodatkową opłatą) i wtedy czemu nie - jeśli masz ochotę na więcej połysku to uważam to za dobry pomysł Tym bardziej jak mówisz, że suknie 2 i 3 już mają za dużo - jeśli stworzyłabyś coś pomiędzy 1 a 2 (tudzież 1 a 3 ) to byłoby optymalnie Ufff... rozpisałam się :p
|
#4278 |
|
Zakorzenienie
|
Mam pytanie do tych dziewczyn co już mają suknie w domu...
Jak je przechowujecie i w czym? Ja włożyłam do pokrowca, niestety musiałam złożyć na pół, bo cała się nie zmieściła. Jak na razie sobie leży na szafie. Zastanawiam się czy nie włożyć do pudła. Trochę boję się że przez te kilka miesięcy zdąży zmienić kolor z ecru na żółty..
|
#4279 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Też myślę, że to jest właśnie fason dla mnie i takiej będę szukać.Cytat:
W sumie tak skrajne opinie są o nim, że aż dziwne ![]() Życzę zdrówka Twojemu TŻtowi, uważaj, żebyś Ty nie złapała ![]() Cytat:
Dziwnie mi, że nie muszę wychodzić, ale dobrze, bo chętnie sobie poodpoczywam. A potem trzeba się wziąć za mgr... Cytat:
i że tak powiem tego kogoś strata, że nie będzie na wspólnie stworzonym dziele. Tak samo, jak nie wszyscy się wpisują do księgi pamiątkowej, bo nie wszyscy chcą i już. Ja tam nikogo zmuszać u nas nie będę, aczkolwiek mam nadzieję, że nikt nie będzie stroił fochów, w końcu to coś naprawdę niewymagającego wysiłku ani fizycznego ani umysłowego, a nawet jak się paluszek zabrudzi to beeez przesady, nasze wesele to nie wizyta w Pałacu Buckingham ![]() Więc nie ma co podchodzić, że ludzie mogą się zbulwersować, bo równie dobrze mogą podejść do tego z fascynacją i ciekawością Wszystko zależy od konkretnego człowieka i ja wiem, że moja Babcia na pewno nie miałaby nic przeciw takiej formie zabawy, Babcia TŻta na pewno też nie, więc nie ma co uogólniać, że osoby starsze to od razu zgredy i marudy Już bardziej bym uwierzyła, że jak przyjdzie jakaś wymalowana i wymanikiurowana lalunia, to nie będzie chciała sobie łapek brudzić ![]() Co do pogrubionego: naprawdę dziwi mnie niezmiernie mnie podejście ludzi, że wszystko, co nowe albo inne jest złe. I to przeświadczenie, że każde wesele ma być identyczne, co uważam za absurdalne, bo przecież to impreza, do której młodzi się tyle przygotowują, z założenia ma to być jeden z najpiękniejszych dni w ich życiu i robić z tego kalkę wszystkich wesel jest dla mnie wręcz nie ma miejscu. Zupełnie nie potrafię pojąć tego myślenia (i absolutnie Madziu nie uderzam tu w Twoją Mamę Już za chwileczkę, już za momencik ![]() [1=95a9f5071e7d0cd6ef7dbab 6e353959a34994157_6057de0 215c7d;28479115]Dziewczyny a jak myślicie, jakbym tak znalazła sukienkę podobną do tej pierwszej (zdobienia z cyrkonii na górze gorsetu i pasie) i dołożyła warstwę brokatowego tiulu to to już byłoby przesadzone? Bo np. suknie ze zdjęcia 2 i 3 jak dla mnie mają juz za dużo ozdób. Ale w tej pierwszej mi ich brakuje Ale nie chcę żeby on był tak maksymalnie obsypany brokatem, tylko tak rzucone, żeby się mieniło.[/QUOTE]Ja bym w tej pierwszej sukni nic absolutnie nie zmieniała, bo jest cudna Ale mnie nie słuchaj, bo ja w ogóle nie lubię świecidełek
|
|
#4280 | |||
|
Rozeznanie
|
Okey a teraz mega długi post z wczoraj :p Mam nadzieję, że żadne dziwne krzaczki nie wyskoczą
![]() Cytat:
No to świetnie, że już zaraz zaczynasz Powodzenia ![]() Niom, mnie też właśnie z tych powodów o których napisałaś nasza sala bardzo odpowiada... Właśnie sobie poszaleję, tak jak chcę Cieszę się, że motyw z motylkami się podoba Twój pomysł z M&M też brzmi świetnie I wiem o jakie serduszka Ci chodzi J Ogólnie super pasuje lawenda do drewnianych drzwi o których mówisz... taka swojska sielanka, rewelacja Cytat:
Cytat:
Hmm... No właśnie sala jest... biało-ecru Na zdjęciach też to inaczej wygląda ale zerknij na foty poniżej - część ścian jest biała, inna ecru, wręcz beżowa... przy suficie jest biały materiał, ale zaraz poniżej są ecru/beżowe lampy, na naszych stołach zamiast bordowych będą ułożone ecru serwetniki - w październiku widziałam jak z tymi ecru serwetkami wygląda i muszę przyznać że naprawdę elegancko i ładnie, nie gryzie się Ściana przy parkiecie jest za to czekoladowa, więc ogólnie taka tonacja biel-krem-brąz się utrzymuje... Dlatego też zamierzam kupić ecru papier do wszystkich tych papierowych bajerków ale... może faktycznie na tym poprzestać? I chyba masz rację, że ten motyl ecru nieco zginie - szczególnie przy drugim, który będzie naprawdę śliwkowy... Cenna uwaga Może faktycznie drugiego potraktować różem? Wtedy np. z tej aukcji połączyć brudny róż i ciemny fiolet - http://allegro.pl/dekoracyjna-organza-piekna-hurt-promocja-i1738997452.html albo z drugiej aukcji połączyć kolor, który nazwali „jasny róż” (tylko nie „jasnoróżowy” – dla nich to 2 różne kolory ;p) wraz ze „śliwkowym” - http://allegro.pl/organza-okazja-0-36x9m-organtyna-24kolory-slub-w07-i1724770170.html . Bo nie wiem czy mówiłam, ale na stołach zostanie tak jak jest ta biała organza i moja siostra wpadła na pomysł, żeby na tej organie rozsypać motylki wycięte z papieru (takie złożone na pół, żeby sprawiały wrażenie trójwymiarowych :p) – po prostu narysuje się szablon na podstawie któregoś z motylkowych stempelków J No i tak teraz sobie myślę, żeby kupić do tego taki ciemny, śliwkowy papier a część zrobić w różu… Brzmi trochę jak wycinanki w zerówce – tak, wiem :P Ale musicie mi wszystkie uwierzyć na słowo, że jeśli jest to estetyczna robota to naprawdę super się prezentuje – widziałam gdzieś takie wycinanki motylkowe w necie, teraz nie mam weny do szukania, nie mniej jednak uważam to za świetny pomysł ![]() Jak tylko zamówię papier (a jeszcze nie zamawiam, bo chcę u jednego sprzedającego wziąć i ten ecru lniany do zaproszeń itd. i te kolorowe – śliwkę i róż – na motylki, a muszę się porządnie zastanowić ile potrzebuję tych kolorowych arkuszy bo to już troszkę większy wydatek :p) to naprawdę jadę z koksem z tymi zakładkami J Jak tylko je druknę i zrobię pierwszego chwościka to szybciutko tu wrzucę co byście mogły wyrazić swoje opinie Co do Twoich rękodzieł to muszę przyznać Ci rację – mnie też bardziej przekonuje motyw, że zakładki będą zielone i niebieskie (dokładnie tak jak druhny!) z pomarańczowym… czymś Jakoś tak faktycznie bardziej spójnie będzie JHehe no TŻcik już się niecierpliwi jeśli chodzi o suknię, ale będę twarda i nieugięta i mu nie pokażę ![]() A jeśli chodzi o motyw z tymi sukniami to… faktycznie cena poraża skoro są to suknie nowe i to jeszcze na wymiar i życzenie Ja mimo wszystko asekuracyjnie najpierw chciałabym zobaczyć jakiej jakości mają te suknie bo wiadomo – nie zawsze to co ładnie wygląda na zdjęciu będzie również ładne w rzeczywistości Ale w takim razie trzymam kciuki by to było TO i byś była w pełni usatysfakcjonowana z ich usług, bo cena kusi jak nie wiem
|
|
#4281 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!!!!!!
jestem troszke niezadowolona z faktu przyjazdu moich młodszych kuzynów na "wakacje" do nas. Bo moja młodsza siostra ich zaprosiła, miała sie nimi zająć. A jak narazie wszystko robie ja. Sniadania, obiady, kolacje, sprzatanie, wymyślanie nie wiadomo jakich atrakcji. Wiem, że to są bzdury. Ale ja mam swoje plany, musze magisterke skończyć i chcę już ja w końcu oddać. A nie mam nawet dostepu do kompa bo jest oupowany. Siostra robi sobie swoja pracę w domu, ma wszystko w dupie, a ja musze sie nimi zajmować. Lubię ich bardzo, ale tez mam swoje zycie i nie tak żeśmy sie umawiali. Moge ich zabrać na basen, ugotowac im obiad, ale nie siedzieć z nimi na okrągło. Tymbardziej, że jest miedzy nami 8 lat róznicy. A są tu dopiero od soboty. Koniec tego dobrego, niech też cos zrobi. Sorki, ale nawet nie umiem sie odnieśc do Waszych postów, bo jakoś teraz nie w temacie slubnym jestem.
|
#4282 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() To dobrze, że ktoś uważa że nie przesadzone by to było ![]() ![]() Cytat:
i dekolt miała prosty, a wolałam serduszko. A ozdobienie samymi cyrkoniamii to dodatkowy koszt koło 400zł (akurat w tym salonie) dlatego wolałabym znaleść już tąką gotową I wcale nie masz za dużo świecidełek, idealnie i pięknie ![]() Cytat:
Generalnie czekam z niecierpliwością aż ta pierwsza pojawi się w salonie, żeby zobaczyć na żywo. Mam tylko nadzieję że cena mnie nie zabije Szkoda że mam ślub w czerwcu, bo pewnie w wakacje już na all będą![]() A co do kolorowych butów to podobają mi się bardzo takie intensywne Aczkolwiek sama chyba zostanę przy białych
|
|||
|
|
|
#4283 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4284 |
|
Konto usunięte
|
Sztuczka piękną masz tą salę! Fiolet z ecru w sumie ładnie wygląda, ale też uważam że motyl to raczej śliwka i róż
bo ecru widać nie będzie. A masz jakieś przykładowe foto motyli jakie byś chciała?
|
|
|
|
#4285 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:29 ---------- Poprzedni post napisano o 11:26 ---------- Cytat:
|
|
#4286 | |
|
Podróżniczka
|
Cytat:
. Babcie by się pewnie nie zdziwiły obie są dość tolerancyjne i lubią nowości, ale ciotki na pewno by się dziwiły. Samo obgadanie później (bez czego na pewno się nie obejdzie) mnie nie obchodzi. Bo na pewno będą gadać, że panna młoda w różowych butach itd ![]() Jednak co do pogrubionego to nie uważam, że ludzie uważają, że wszystko co nowe jest złe np. moja mama (wiem, że nie podałaś jej jako przykład Są po prostu ludzie, którzy woleliby to czy owo zrobić inaczej, tradycyjnie, prosto bez "wydziwiania" z drzewkiem, lub kolorowymi butami i nie ma się co dziwić, że niektóre nasze pomysły mogą być różnie odbierane.
|
|
|
|
|
#4287 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4288 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Moja suknia wisi u rodziców w szafie, ale też jest złożona na pół To że się gniecie to nic takiego - parę dni przed ślubem będzie odświeżana i prasowana - potem ma wisieć najlepiej w jakiejś wolnej przestrzeni (nie w szafie) a przynajmniej takie zalecenia słyszałam od babeczki w salonie No i sądzę, że żadna to różnica czy kieca czeka na TEN DZIEŃ w salonie czy w domu - pokrowiec to pokrowiec i na pewno ochroni przed zmianą koloru Cytat:
Nie w porządku z jej strony, ale jesteś twarda - podziwiam Dasz radę, kiedy wyjeżdżają ?[1=95a9f5071e7d0cd6ef7dbab 6e353959a34994157_6057de0 215c7d;28480079]Mierzyłam taką bez ozdób, fason miała piękny, ale właśnie brakowało mi ich i dekolt miała prosty, a wolałam serduszko. A ozdobienie samymi cyrkoniamii to dodatkowy koszt koło 400zł (akurat w tym salonie) dlatego wolałabym znaleść już tąką gotową I wcale nie masz za dużo świecidełek, idealnie i pięknie [/QUOTE]Aha no to faktycznie lepiej będzie, jak sobie zapodasz te błyskotki ![]() Dziękuję - cieszę się, że podoba Ci się moja suknia - utwierdza mnie to w tym, że był to najwłaściwszy wybór No tak się zastanawiam czy by jakichś koralików nie dodać na dole (w dwóch miejscu ma ślady użytkowania - wiadomo, że się tiulu nie ceruje bo wtedy jeszcze bardziej widać), ale nie chcę dodatkowych kosztów generować - i tak muszę zapłacić za zwężenie 100-150zł (bez sensu żebym jakieś rewolucje wprowadzała - chcę się zmieścić ze wszystkim w 2 tysiącach a póki co suknia bez halki kosztowała nas 1450zł) no ale to się okaże w piątek bo już mam przymiarkę przed poprawkami [1=95a9f5071e7d0cd6ef7dbab 6e353959a34994157_6057de0 215c7d;28480238]Sztuczka piękną masz tą salę! Fiolet z ecru w sumie ładnie wygląda, ale też uważam że motyl to raczej śliwka i róż bo ecru widać nie będzie. A masz jakieś przykładowe foto motyli jakie byś chciała?[/QUOTE]Bardzo dziękuję Noo to skoro już tyle głosów jest "za" fioletem ze szczyptą różu to faktycznie musi to być dobry pomysł Hmm.. wiesz, pomysł z motylami powstał w sobotę, nie wiem jak będą się prezentowały, ale spoko - na pewno jak je będę tworzyć to tak je dopieszczę żeby wyglądały pięknie Zaraz jak znajdę więcej czasku tu na stażyku to sama z ciekawości poszperam za tymi motylkami ![]() Cytat:
|
|
#4289 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czy Wam też się się nic dziś nie chce?
|
|
|
|
|
#4290 |
|
Konto usunięte
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:58.

mama mnie by chyba zabiła za takie buty kolorowe
Trzeba realizować swoje pomysły 

, dla mnie super się prezentowałaś w tym modelu, a ten fason jest dla Ciebie idealny;-)

:par ty:
ale dobrze, że @ w ogóle przyszła, należy się cieszyć
Stwierdzenie, że to zmywalne farbki nie pomogło 
Z opóźnieniem skubana i przez to chyba daje mi się tak we znaki. Od rana na prochach jestem, mało to daje, dodatkowo strasznie boli mnie głowa. Czuje się na prawdę fatalnie
? I to zaproszenie z podkreśleniem iż jesteście innej narodowości także bardzo mi się podoba 

Tak samo mam dylemat z kwiatkiem do włosów
Będziecie mieć przepiękną oprawę 

Szkoda że mam ślub w czerwcu, bo pewnie w wakacje już na all będą