|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4291 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Na lewo, na prawo, w górę i w dół – PMki sukien wybierają krój – PM 2012, cz. I
![]() Cytat:
fajne, może zatem spodoba Ci się ta fryzurką, którą jakiś czas temu wygrzebałam: |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4292 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Na lewo, na prawo, w górę i w dół – PMki sukien wybierają krój – PM 2012, cz. I
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4293 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4294 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ten mi się też podoba http://pprojekt.pl/projekt275-diuna_mix,rzuty.html
![]() ![]() ![]() Laura ![]() http://lb1f.lilypie.com/YodDp2.png Edytowane przez justyna_g4 Czas edycji: 2011-09-11 o 12:21 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4295 |
Zakorzenienie
|
dokladnie, tez ten gabinet zamienila np na pralnie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ps. Ten Twoj projekt tez bardzo ladny ![]() ![]() ![]() Edytowane przez __Paulinka__ Czas edycji: 2011-09-11 o 12:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#4296 | |||||||||
Wtajemniczenie
|
No Laseczki, parę dni nie pisałam, ale nadrabiałam sobie Was po trochu i właśnie skończyłam
![]() ![]() Witam nowe PMki i gratuluję tym, które mają już mniej niż roczek do ślubu ![]() Nattiv, bardzo się cieszę, że operacja Mamy się udała, jak mnie nie było, to myślałam o tym pozytywnie i 3małam mocno kciuki ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Faktycznie, już mam ich trochę dość i przetrzymam je takie do ślubu, a potem na pewno się ciachnę przynajmniej połowę. Generalnie zupełnie krótkie też mi się nie widzą, bo nie miałabym cierpliwości codziennie ich układać, więc będą na tyle długie, żeby związać w kitkę i na tyle krótkie, żeby nie irytowały długością. Wiktusiaczku, podziwiam Twoją długość, masz niesamowite włosy i naprawdę dziwię Ci się, że z nimi wytrzymujesz, bo ja już przy takich na łopatki mam problem. Kiedyś nosiłam do pasa, ale teraz już sobie nie wyobrażam. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Też Gesslerową oglądamy z TŻtem, lubimy, jak jeździ po ludziach ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() To drugie mi się też mi się podoba, na przyszły rok będzie jak znalazł ![]() Gratuluję załatwienia tylu rzeczy ![]() Ta fryzurka, którą wkleiłaś mi się baardzo podoba ![]() My po kolejnym weselu, więc może króciutkie podsumowanie. Generalnie wesele szwedzko-polskie to bardzo ciekawe doświadczenie. Już na pierwszy rzut oka widać, że w Szwecji wesela są dużo bardziej osobiste, niż w PL (czyli coś, co chatki lubią najbardziej ![]() ![]() Prócz tego jednak i ślub i wesele piękne. Młodzi przywieźli swojego polsko-szwedzkiego księdza, który świetnie dawał radę, były czytania i recytacja czytane przez rodzinę, a na weselu sporo rzeczy, które się nam spodobały i część już nas zainspirowała do własnych działań. Wesele odbywało się w Michałowicach pod Warszawą w Venecia Palace, no i jeśli ktoś lubi przepych na granicy kiczu to moim zdaniem miejsce dla niego ![]() ![]() Stoły były okrągłe, każdy oznaczony nazwą greckiego boga (my siedzieliśmy przy Posejdonie, natomiast Młodzi z Rodzicami przy stoliku o nazwie AMOR ![]() Co do look'u Młodych - wyglądali cudnie, naprawdę ślicznie się prezentowali - romantycznie, słodko, patrzyli na siebie ciągle z miłością i uwielbieniem. Młoda miała na nogach baletki cały czas, żeby nie być wyższa od Młodego ![]() Wklejam Wam kilka fotek i zabieram się już na poważnie za robotę ![]()
Edytowane przez Chatka Czas edycji: 2011-09-11 o 12:54 |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4297 |
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny a co tu taka cisza? myślałam że będzie z 10 stron do nadrabiania a tu tylko dwie?
![]()
![]() |
#4298 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4299 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() PMka miała piękny welon
![]() |
#4300 |
Zakorzenienie
|
wróciłam
![]() i powiem Wam szczerze, że ja chce jeszcze raz ![]() na szczęście nie rozpoczęłyście jeszcze następnego wątku, reszte powoli nadrobię i witam Was kochane dziewuszki po powrocie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4301 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A swoją drogą obejrzałam kawałek tego tapeciarskiego RwT, w którym tu tak malowniczo pisałyście... ![]()
![]() |
#4302 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja wtedy trochę ten odcinek obejrzalam ale zaraz przełączyłam bo się tego słuchac nie dało, takie farmazony pleśc ![]() ![]()
![]() |
#4303 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A te opisy gości w załączniku to co to jest? (rozumiem ze jest tu opis Ciebie i Twojego TŻa ![]() ![]() ![]() Piękny dzień dziś ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4304 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
pieeekny welon ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4305 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No właśnie w tym welonie pięknie wyglądała (chociaż to nie mój styl), ale jak Jej powiedziałam, że teraz się tak robi, że się kupuje 2 welony, długi i krótki, o powiedziała, że tak daleko wprzód nie myślała ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4306 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A wiecie co?? Musimy z Tż zmienić mieszkanie do końca miesiąca, bo w obecnym ogrzewanie przez zimę nas wydrze z kasy całkiem i dzisiaj pojechaliśmy oglądać jedno, które się nam baaardzo spodobało ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4307 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4308 |
Podróżniczka
|
Cześć dziewczyny! Dzisiaj taka piękna pogoda, że nie chce się siedzieć w domu.
![]() Właśnie biję się z myślami, co zrobić, wyjść złapać trochę słońca na podwórku, czy zabrać psa i wyruszyć na dłuższy spacer ![]() A po spacerku kawa, deser i jakiś film ![]() ![]() Wiadomość do Madzi - neostrada oczywiście nie działa ![]() ![]() Aha i bardzo podoba mi się pomysł na następny tytuł wątku kasioonyi ![]() ![]() Chatko - fajnie masz z tymi weselami ![]() ![]() ![]() PMka miała całkiem fajny look ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4309 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Kiedyś Wam mówiłam że mierzyłam suknię w której się zakochałam ale byłą za droga i poza tym nie napisała mi pani numeru sukni... no w każdym razie kiedyś przechodziłam i była na wystawie, wiec zrobiłam zdjęcie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4310 |
Zakorzenienie
|
jak Wam sie podoba ta torebka? http://moda.allegro.pl/wizytowa-kope...807154310.html musze sobie jakąs kupic na wesele a satynowe kopertowki mi sie nie podobają,a na allegro wszystko tak szajsowato wygląda..
|
![]() ![]() |
![]() |
#4311 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4312 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#4313 |
Zakorzenienie
|
chatka - świetna relacja, welon Pmki przecudny, fajnie że nie przekombinowała ze swoim lookiem, bo suknia jest bardzo prosta. Samochodzik też mieli cudowny a pomysł z opisem gości - bezcenny. Swoją drogą zastanawiam się, czy by sobie nie odgapić czegoś takiego
![]() ewusia_marchew - bardzo ładna suknia, niestety ja nie wiem co to za model, musisz popytać kici - ona jest najlepszym detektywem w tropieniu nazw sukienek Paulinka - fajna torebka - kształt i to że nie ma ozdób, ale jak dla mnie zbyt błyszcząca, do czegoś konkretnego ją chcesz? Ja się z kolei zastanawiam między tymi dwoma torebkami na jesień, która Wam się bardziej podoba? Nie potrafię się zdecydować. Dodam, że mam zamiar kupić ją do butów z 3 foto (to te same, przy których net mi się zawiesił, ale co się odwlecze to nie uciecze, bo kupiłam je na innej aukcji) |
![]() ![]() |
![]() |
#4314 | |
Zakorzenienie
|
Chatko PMka wyglądała bardzo ładnie
![]() ![]() Ewusia może sprawdź na stronie salonu jakich firm oferują suknię a po tym szukaj po firmach ![]() ---------- Dopisano o 16:49 ---------- Poprzedni post napisano o 16:48 ---------- niutO trochę pogrzebałam w sprawie Twojej sukni ale powiem że jest cięzko na pewno nie jest to more lee 2011 ani 2010 resztę przejrzałam tylko wszystkie z 2011 oprócz la sposa ---------- Dopisano o 16:50 ---------- Poprzedni post napisano o 16:49 ---------- Cytat:
mi się podoba pierwsza torba ![]() ---------- Dopisano o 16:52 ---------- Poprzedni post napisano o 16:50 ---------- oo właśnie na stronie la sposa juz jest kolekcja 2012
![]() |
#4315 |
Wtajemniczenie
|
Mnie znowu zalały koszmary ślubne
![]() Ten był w ogóle nie wiem jak to ująć, dziwny bo slubu nie było( w śnie) tylko od razu wesele. W jakimś nie lokalu, nie stodole, nie wiem do czego to było podobne, stoliki kwadratowe gdzie przy jednym siedziały aż 4 osoby w tym ja latająca do łazienki gdzie umywalki były jak w miejskiej toalecie. I cały sen polegał na tym że ja czekałam w tej sali na Pana Młodego i czekałam aż sie doczekałam, a Pan Młody pojawiła się w koszuli z krótkim rękawem w jakąś kratkę, rozpięty do połowy brzucha jakby wrócił z kawalerskiego dopiero, bez krawata, marynarki. I ja tak cichaczem mówie do teściówki żeby chociaz marynarke mu przyniosła bo wstyd a ona tak tak zaraz a potem i tak jej nie przyniosła. Później jakiś ktoś mówi cos przez mikrofon, słysze jak teściowa mówi że pieknie powiedział przemowe a ja myśle przeciez on mówił w jakimś nieznanym mi języku i koniec, obudziałam się. Uff, jak dobrze że to tylko sen ![]()
![]() |
#4316 | |||||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Chatko świetna relacja z wesela! Szkoda, że nie potańczyliście za bardzo... PMka wyglądała cudnie! Uwielbiam takie stylizacje - gustowne i eleganckie! Welon prezentował się pięknie, ale wielka szkoda, że tak przeszkadzał w trakcie wesela... Pomysł z opisami gości oryginalny i na pewno bardzo miły - tylko te błędy... ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Zapracowany Paidos Agogos ![]() ex-Damonowa Aparatka ![]() 17.12.2010 - 28.05.2012 Znalazłam Męża: 05.08.2004 r. ![]() Ślubowaliśmy: 07.06.2012 r. ![]() Et si tu n'existais pas J'essaierais d'inventer l'amour... Edytowane przez kasioonya Czas edycji: 2011-09-11 o 16:39 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4317 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a z Twoich bardziej podoba mi sie pierwsza torebka (powiem wiecej, sama chcialam sobie taką kupc bo mam baleriny w takim kolorze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4318 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() a ja znalazłam kolejny ciekawy wzór zaproszeń - niestety nie ma pomarańczowych, więc nie dla mnie, ale może komuś się spodoba... choć cena "dość" wysoka... http://allegro.pl/zaproszenia-slubne...792181473.html
Zapracowany Paidos Agogos ![]() ex-Damonowa Aparatka ![]() 17.12.2010 - 28.05.2012 Znalazłam Męża: 05.08.2004 r. ![]() Ślubowaliśmy: 07.06.2012 r. ![]() Et si tu n'existais pas J'essaierais d'inventer l'amour... Edytowane przez kasioonya Czas edycji: 2011-09-11 o 16:51 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4319 |
Wtajemniczenie
|
Ja znalazłam właśnie na allegro szukając sukni fajną fryzurkę z rozpuszczonych włosów na pewnej PMce
![]() Bardzo ładnie jej w tym włosach, suknię też ma niczego sobie ![]()
![]() |
#4320 | ||||||
Podróżniczka
|
Byłam z psem na dworze, wypiłam mocną mrożoną kawę z lodami i zjadłam dwie tarty z truskawkami
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Co do zakupów jesiennych, mam też kilka upatrzonych rzeczy. Min botki i dwa śliczne swetry. Z tego jeden taki typowo jesienny dłuższy i z grubszej wełenki w Reserved. Zielony ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez magdziaS Czas edycji: 2011-09-11 o 17:33 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:36.