| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2013-11-04, 20:55 | #4291 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2012-03 Lokalizacja: Okolice Włocławka 
				 | 

Dot.: O dzidzie sie staramy i na narodziny czekamy :) czesc VIII

Już dodane  Arletko co do podkładów poporodowych to ja w szpitalu zużyłam prawie 2opakowania i w domu jedno bo wieczorami "wietrzyłam krocze"(tak kazał lekarz. Po prostu kładłam się na łóżku na tym podkładzie z rozłożonymi nogami i wietrzyłam  Możesz spokojnie dwójeczki kupować  Ja w nocy miałam kongo,Kostuś płakał i spał ze mną i TŻem.Rano miałam na7mą jechać na mszę za Teścia ale zostałam z nim w domku.TŻ już pojechał a Kostuś chyba wyczuł że coś jest nie tak bo był niespokojny.Na szczęście dzisiaj spokojnie śpi  Jedynki mu wychodzą. 
				__________________  13.03.2013R GODZ.16:05Zostałam Mamusią  >  http://www.suwaczki.com/tickers/iv09i09kwoztnmir.png  http://www.suwaczki.com/tickers/fdqgxqpkse5uzrmp.png Run bitch!Ruuun!   | 
|     | 
|  2013-11-04, 21:00 | #4292 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2011-01 
				 | 

Cytat: 
  w domu to i podpaski wieksze mozna, w szpitalu wiadomo ze podkłady,majty juz kupiłam  no krocze trzeba wietrzyc jak najczesciej,to się szybko zagoi. biedny,pewnie czuł ze tatus wyjezdza:-( niech wyjda te jedynki to reszta moze juz na spokojnie bez bólu,bez goraczki. a fotki     
				__________________ Nasz ślub 28.01.2012  27.04.2012-aniołek  1.06.2013   Lenka 11.03.2014   Hania 6.09.2016   http://suwaczki.maluchy.pl/li-67603.png http://www.suwaczki.com/tickers/3i498u69fevq68l3.png | |
|     | 
|  2013-11-04, 21:04 | #4293 | |
				 | 

Cytat: 
 ach dziękuje za ciepłe komentarze  pewnie że większe podpaski będą luks,ja dosyć długo ich używałam aż mnie dupa bolała już od nich  Już prawie mu te ząbki wyszły jeden już na wierzchu prawie  Jeszcze troszkę i Ty będziesz Bąbelka tuliła  ale się cieszę  Chyba na zawał zejdę jak zaczniecie rodzić   
				__________________  13.03.2013R GODZ.16:05Zostałam Mamusią  >  http://www.suwaczki.com/tickers/iv09i09kwoztnmir.png  http://www.suwaczki.com/tickers/fdqgxqpkse5uzrmp.png Run bitch!Ruuun!   | |
|     | 
|  2013-11-04, 21:19 | #4294 | |||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-07 Lokalizacja: Bielsko-Biała 
				 | 

Za 11 tc  Cytat: 
  Cytat: 
 Cytat: 

__________________ Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05  Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek   | |||
|     | 
|  2013-11-04, 21:29 | #4295 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2012-03 
				 | 

Okropniascie szybko Wasze ciaze leca, a watkowe dziecisczki rosna szybciutko! Ruda, hej kochanie  ja zdjecia jutro na kopie obejrze bo teraz z tel nie dam rady. Jaki masz teraz kolor pazurow? Ja czekoladowy  Padam na twarz, wyszlam z pracy po 18, kiedy normalnie do16 pracuje. Wrocilam do domu, ugotowalam zupe, zrobilam pranie i czuje sie jakbym imprezowala ze 3dni. Starosc nie radosc  Poczytam chwilke i ide spac. 
				__________________ Kiedyś mieliśmy SIEBIE potem stworzyliśmy CIEBIE teraz mamy WSZYSTKO Marcel <3 | 
|     | 
|  2013-11-04, 21:37 | #4296 | |
				 | 

Cytat: 
 Hej Kochana  ja mam teraz czarne a na dwóch mam jeszcze złote skrawki i wygląda jak panterka-ale nie taka tandetna tylko na serio ładne.A brąz też chciałam zrobić ale moja kosmetyczka nie ma  Ty jak Babcia Staruszeczka  Kochane dodałam jeszcze kilka-a co mi tam:P 
				__________________  13.03.2013R GODZ.16:05Zostałam Mamusią  >  http://www.suwaczki.com/tickers/iv09i09kwoztnmir.png  http://www.suwaczki.com/tickers/fdqgxqpkse5uzrmp.png Run bitch!Ruuun!   | |
|     | 
|  2013-11-04, 21:54 | #4297 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2012-10 
				 | 

Mysiu, jak to spać? Chyba jesteś w okolicach owu?   Mysti, Trzymam kciukasy za Was, za Ciebie. Musi być dobrze, masz fajne podejście i mądrze walczysz o rodzinę, bez przeginania w jedną czy w drugą stronę. Jutro odpalę się na klubie. Co do ogarniania to widzę, że masz charakter jak ja a to w ciąży niestety nie jest dobre  nie wolno przesadzać kochana. A nie masz możliwości Jasia do rodziców czy teściów na 2 dni zawieźć? Mogłabyś na spokojnie posprzątać... uważaj na siebie  Izuniu, kurcze to po tym co powiedzieli Ci w szpitalu wychodzi na to, że cukry generalnie tak ciężko jest opanować  masakra, wyobrażam sobie stres tych ciężarówek co mają po 200  ale dobrze, że mogą Cię przyjąć w tym szpitalu i do tego mają doświadczenie z cukrzycami  a co do świąt to prawda jest, moja bratowa rodziła 23.12 i w święta pusto było, a też mnóstwo dziewczyn wypisywało się na własne życzenie  Rudzia a Ty piszesz o 3 pakach podkładów poporodowych tych w majtki czy pod tyłek na materac? Ja mam 5 takich pod pupę jako ochrona materaca jakby i 30 sztuk takich podpaskowych jakby, belli. Co do pieluch to słyszałam, żeby do szpitala 1 pakę tylko brać- jeśli będą pasowały i nie będzie alergii to się wyśle tżta po więcej. Tak nam na SR mówiono. Zdjęcia widziałam na fb, cudne  mały jest boski a Ty z rudym kolorem wyglądasz bombowo, najlepiej  Kami, 30 tc  Zophie, 11 tc również gratuluję, zaraz stuknie magiczne 12 tygodni  Idę tżtowi zrobić kanapki i jeszcze Wam coś o sobie dodam   
				__________________ 24.09.2011  II kreski - 09.05.2013  23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania  Pyza dorasta   | 
|     | 
|  2013-11-04, 21:54 | #4298 | ||
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
 Posprzątane wiec ide odpoczywać, bo jutro kolejny intensywny dzień. A my sie nie pokłóciliśmy, nie gniewamy sie na siebie   Napisze Wam wszystko w klubie jak znajde wiecej czasu, bo teraz to kiszka. Cytat: 
  A co do tych podkładów-mat na łóżko to teraz kupie 10sztuk tych 60x90cm  przy porodzie sie przydały, potem na łóżku w szpitalu i w domu wiadomo   Ale dokupie jeszcze takie 60x60 dla syncia, bo na początku to co najmniej 7 kup dziennie jest u takiego dzidziulka, także przed przewijaniem rozkładałam sobie taką mate, żeby niczego w koło nie zabrudzić  uważam, że to bardzo przydatne  A z pampersami to bym nie kupowała za wiele, bo nie wiadomo jakie dzidzulkowi podpasują  ja nie kupuje żadnych na zapas. Paczkę do szpitala rozmiar 1 Dady. Przecież nie wykupią mi wszystkich pampersów ze sklepu, jak sie okażą nieuczulające to podjadę do biedronki i kupie dwie paczki następnych  Oryginalne pampersy są dla mnie w porównaniu z dadami nr 1 jak jakieś stare niedorobione szmaty  jakośc jest porażająca. Dady są rewelacyjne  Poza tym Jaśko od początku uczulony na pampersy  Wyobrażcie sobie, że leci 3 tydzień przeziębienia u mnie. Nie umiem sie wyleczyc  nic nie pomaga...   | ||
|     | 
|  2013-11-04, 22:13 | #4299 | 
				 | 

Kluseczko o tych podpaskowych  ja wzięłam jedną mała paczkę pampków i jeszcze do domu z kilkoma wróciłam  a w rudych czuję się najlepiej i dziękuję za miłe słowa  jak się czujesz dzisiaj? pogoda okropna...mnie głowa boli  Misti ja Dad używałam krótko i nie były takie złe,ale jakoś do pampersów mam większe zaufanie. Słyszałam właśnie że niektóre maluszki Pampersów nie tolerują  a w klubie pisz ile chcesz  chętnie posłużę radą   
				__________________  13.03.2013R GODZ.16:05Zostałam Mamusią  >  http://www.suwaczki.com/tickers/iv09i09kwoztnmir.png  http://www.suwaczki.com/tickers/fdqgxqpkse5uzrmp.png Run bitch!Ruuun!   | 
|     | 
|  2013-11-04, 23:03 | #4300 | 
				 | 

Ewciu, dziękuję, dziś lepiej się czułam i swoim zwyczajem ... wykorzystałam to i zrobiłam trochę za dużo   a raczej za długo, bo obiecałam sobie, że nie będę tak późno wracała. za to tyle jest do przodu, zaczynam widzieć koniec i nie mogę się doczekać. Poza tym od jakiegoś czasu obserwowałam aukcje koszy mojżesza i dziś trafiłam to czego szukałam - na kołysce, do 200zł i z odbiorem osobistym w mojej okolicy  do tego materiał jest biały co bardzo mi odpowiada  kupiłam  http://allegro.pl/show_item.php?item=3682448312 Dodatkowo próbuję delikatnie namówić rodziców, żeby już kupili Hani komodę bo kiedyś mama się zadeklarowała a ostatnio mi powiedziała z uśmiechem, że to już po powrocie z urlopu bo nie ma się gdzie spieszyć, przecież do grudnia nie urodzę  ona zawsze z takim spokojem i dystansem a ja chciałabym jednak móc posegregować sobie ciuszki, przeprać, poukładać. Nie zostawiać na ostatnią chwilę- i tacie to powiedziałam. Chyba zrozumiał o co mi chodzi, poprosił żebym mailem podesłała model  Dobranoc   
				__________________ 24.09.2011  II kreski - 09.05.2013  23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania  Pyza dorasta   | 
|     | 
|  2013-11-04, 23:08 | #4301 | |
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2010-08 Lokalizacja: Wrocław 
				 | 

Cytat: 
 czekam na zaproszenie do klubu  A z tymi plamieniami, to może skonsultuj to z lekarzem  Arletko, zapinam pasy. Brzuch mi nie przeszkadza, no i na miękkim łożku mogę się na brzuchu położyć. Mam nadzieję, że sama wyczuje ten moment, kiedy spanie na brzuchu odpadnie. Iza, widzisz z tymi cukrami to może wcale nie idzie Ci tak źle...może nie potrzebnie się denerwujesz. Basiu, już dawno miałam zapytać o Wiki w szkole. Pamiętam, że jakiś paskudny chłopak jej dokuczał  Ruda, rodzine masz super. Kostello cudo - miód - malina, no i tż też Ci powiem niezła sztuka. W tych okularach to wygląda na mega intelektualistę, Pan Profesor. Zophee, jak ten czas zapierdziela...już 11 tydzień. Jak z pracą? Lidka, moja ginka z nfz'tu za każdym razem robi mi usg i pomiary małolaty. Może Twój wymaga specjalnej prośby  Mysia, co u Twoich jajników? Jutro mam wizytę u ginki, mam nadzieję że da mi dalsze zwolnienie. Jedna kumpela złożyła wypowiedzenie i od razu poszła na L4, druga (ta od ciązy) od jutra na zwolnieniu i czeka na serduszko. Jak ja wrócę, to dosłownie będę miała urwanie dupy... Mam nadzieję, że miedniczki pod nerkami nieco się zmniejszą, chce mieć zdrową Jaśmine, i nie chce już jeździć na IP  za dużo tam tragedii  A Jaśmina lata mi po brzuchu jak szalona. Nie wiem, ale czasem mam wrażenie że boli mnie pęcherz i jakby pobolewa mnie podbrzusze. Muszę się kłaść żeby przeszło. Dzisiaj zaczęłam 24 tydzień i wyczekuje 30, wtedy poczuję się zdecydowanie pewniej. Kluska, no kuźwa z tą Twoją akcją samochodową to ja piernicze. W następnym tygodniu wymieniam opony na zimowe, bo coś mi się obiło o uszy że kolo 18 listopada zobaczymy śnieg. Kiedy się wprowadzacie na amen? 
				__________________ 25.12.2012 - zaręczyny  18.06.13 II kreski - rośnij zdrowo Jaśminko  07.03.2014 wreszcie jesteś  http://fajnamama.pl/suwaczki/w0e0032.png | |
|     | 
Okazje i pomysĹy na prezent
|  2013-11-05, 07:51 | #4302 | 
				 | 

Hej.  Kluska, Agabi - jajniki ok. W końcu dzisiaj spokój. Od soboty tak mnie napi.eprzały, że momentami to się skręcałam. Były przytulania sobota, niedziela i z rana poniedziałek  Wczoraj wieczorem musieliśmy odpocząć  W ogóle to chyba cykl będzie dłuższy bo te objawy z reguła mam 2-3dni wcześniej Agabi, mam nadzieje, ze L4 dostaniesz i będziesz siedziała w domku  Kluska, fajowy ten koszyk, bardzo mi się podoba  Ruda , lecę na fb foty oglądać   
				__________________ Kiedyś mieliśmy SIEBIE potem stworzyliśmy CIEBIE teraz mamy WSZYSTKO Marcel <3 Edytowane przez mysia1986 Czas edycji: 2013-11-05 o 10:03 | 
|     | 
|  2013-11-05, 09:05 | #4303 | 
				 | 

Dzień dobry   jestem już po badaniach (dziś morfo, mocz, tarczyca i ze względu na puchnięcia również nerki). na 10.30 jadę do fizjoterapeuty i na zakupy. Mysiu, jesteś usprawiedliwiona  Agabi, tż ma urlop w czwartek i uparł się, że wtedy będziemy już tam nocować. tylko jeszcze nie mamy przewiezione nic z kuchennych rzeczy, meble stoją na środku, mieszkanie wymaga posprzątania  mi się nie chce mieszkać na syfie  panią do sprzątania mam umówioną na poniedziałek i i miałam zamiar wtedy się przenieść. jak będzie -zobaczymy 
|     | 
|  2013-11-05, 09:26 | #4304 | ||||
				 | 

Witam Cytat: 
 Cytat: 
  Dziadki na pewno k[RIGHT]upią wcześniej  Cytat: 
 Cytat: 
  za wyniki  Ja dziś zaczynam pakowanie torby do szpitala. 
				__________________ Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05  Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek   | ||||
|     | 
|  2013-11-05, 09:30 | #4305 | 
				 | 

aha, wczoraj był poruszony temat pasów bezpieczeństwa   ja jeżdżę sporo, jakieś 300km tygodniowo i nie wyobrażam sobie nawet 5 min jazdy bez pasów  przecież w razie nawet stłuczki przy niezapiętych pasach zgniotę Hankę o kierownicę jednocześnie sobie wybijając zęby i łamiąc nos! na fotelu pasażera podobnie, tylko twarz w szybie a brzuch rozbity o deskę rozdzielczą! nie wspominam już o poduszkach powietrznych   jakoś niedawno mówili w tv o wypadku, gdzie ciężarna bez pasów w wyniku wypadku wyleciała przez szybę na 50m. ani dla niej ani dla dziecka raczej to nie było dobre, bo zginęli oboje  zatem Laski: nie ma czegoś takiego jak jazda be pasów, nawet blisko  http://www.mamazone.pl/tv/film,24378...a-w-ciazy.aspx http://parenting.pl/portal/pasy-bezpieczenstwa-w-ciazy 
|     | 
|  2013-11-05, 09:46 | #4306 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-10 
				 | 

Hej hej ;-) Kluska Kosz przepiękny  agabiwro Pracuję mniej, czuję cie coraz lepiej, tak jak jest na razie jest dobrze. Myślę, że będę pracować jeszcze około miesiąca... Mam układ taki, że jak się źle czuję, mam gorszy dzień, po prostu odwołuję pacjentów i zostaję w domu. Myślę, że od połowy grudnia pójdę na dłuższe zwolnienie, bo czekać nas będzie przeprowadzka, więc pakowani od groma... będę potrzebowała energii i czasu  Mam nadzieję, że dostaniesz L4! mysia1986 mam nadzieję, że to TEN cykl  Kamildiana 30 tydzień... to już tak niedługo | 
|     | 
|  2013-11-05, 09:48 | #4307 | 
| Zakorzenienie | 

Kluska ja też z pasami jeżdżę, nie ma opcji, żebym nie zapięła. Pewnie też dlatego, że jak nie zapnę pasa to piszczy w całym samochodzie, także no     | 
|     | 
|  2013-11-05, 09:48 | #4308 | |
				 | 

Cytat: 
 Ten wypadek był makabryczny... nawet pisać się nie chce, Tak jak pisze kluska nawet najmniejsza odległość- zapinać pasy! | |
|     | 
|  2013-11-05, 09:49 | #4309 | 
				 | 

Okaże się kochana za niecałe 2tyg.   
				__________________ Kiedyś mieliśmy SIEBIE potem stworzyliśmy CIEBIE teraz mamy WSZYSTKO Marcel <3 | 
|     | 
|  2013-11-05, 11:10 | #4310 | 
				 | 

| 
|     | 
|  2013-11-05, 11:22 | #4311 | 
				 | 

Hej Kostello właśnie się obudził ale postanowiłam mimo to się odezwać-siedzi grzecznie w krzesełku i zajada opakowanie od kremu do twarzy  Mysiu trzymamy bardzo mocno kciuki za TEN CYKL  oby się udało,bardzo Ci kibicuję  Agabiwro no ja uwielbiam jak TŻ ma okulary  czasem nawet proszę go żeby do łóżka na przytulanki ich nie zdejmował  taki ze mnie zboczuch. A Ty już masz terrorystkę w domu?obyś dostała dalsze l4-wkręcaj ile się da  Kluseczko super ten kosz  kurde ja nawet w ciąży o takim nie pomyślałam ale jak drugi raz będę mieć dzidzię to chyba się skuszę  już bliżej jak dalej do wymarzonego domku  Gianna czekamy na cynę co u Ciebie  Zophiee super że masz taki układ w pracy,miło że jeszcze pracodawca potrafi zadbać o ciężarną  Lecę nakarmić mojego Wampirka  będę wieczorkiem   
|     | 
|  2013-11-05, 11:56 | #4312 | 
				 | 

hej  mysti jak plamienie?przeszło? kurcze nawet nie wiedziałąm ze do szpitala trzeba te podkłady na materac-myslałam ze to szpital ma.do domu jak najbardzije kupie dla siebie i dziecka. jak na razie mam same pampersy oryginalne,tak na poczatek,i własnie mysle zeby kupic jakies inne 2,pewnie tez tańsze. chyba mnie przeziebienie bierze:-( rano wstałam i było ok, zaczełam sprzatac po sniadaniu i zaczeła mnie bolec głowa,pojechałam po zakupy i wróciłam juz z katarem i dziwnie się czuje:-( jeszcze tesciwie robia remont łazienki i pan kuje stare płytki,wali tym młotkiem,a mi łeb roz....dala:-( nawet sie nie połoze bo szału dostne tak głosno! 
				__________________ Nasz ślub 28.01.2012  27.04.2012-aniołek  1.06.2013   Lenka 11.03.2014   Hania 6.09.2016   http://suwaczki.maluchy.pl/li-67603.png http://www.suwaczki.com/tickers/3i498u69fevq68l3.png | 
|     | 
|  2013-11-05, 12:33 | #4313 | 
				 | 

A wógole to Iza, nie miałam do tej pory czasu iść po te ziółka na pocztę  Postaram się dzisiaj zebrać, mam nadzieje, ze o rozsądnej godzinie wyjdę z pracy   
|     | 
|  2013-11-05, 12:42 | #4314 | |
				 | 

Cytat: 
  Mysia tż już nie narzeka o papierosy? 
				__________________ Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05  Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek   | |
|     | 
|  2013-11-05, 12:47 | #4315 | 
				 | 

Zadowolony nie jest  Na początku zabierał mi fajki, chował, jakieś karteczki mi chował do paczki z tekstem w stylu 'Myśl o swoim zdrowiu'  Ale spasował.. ja w sumie to i tak przy nim nie pale. Bo pale sobie przed praca, i po pracy, w domu na balkonie czasem mi się zdarzy. A on późno wraca to i tak nie widzi  Teraz na chrzcinach wypaliłam przy nim 3 papierosy, ale miał minę   
|     | 
|  2013-11-05, 15:04 | #4316 | 
				 | 

polezałam troszke, deko mniej głowa boli. ide robic pizze. alez paskudna pogoda, pada,zimno, ciemno...:-( 
				__________________ Nasz ślub 28.01.2012  27.04.2012-aniołek  1.06.2013   Lenka 11.03.2014   Hania 6.09.2016   http://suwaczki.maluchy.pl/li-67603.png http://www.suwaczki.com/tickers/3i498u69fevq68l3.png | 
|     | 
|  2013-11-05, 16:03 | #4317 | 
				 | 

Arletko   a długo jeszcze te płytki będzie kuł? 1 dzień na to starczy? Iza jak skończysz pakowanie torby pokaż zdjęcie  bo nie wiem czy to starczy torba czy potrzebna walizka? fajnie, już będziesz miała wszystko gotowe i w razie czego chociaż o bagaż stresu nie będzie  Mysiu, a pal sobie do woli, już niedługo  Dziewczyny, koleżanka ma kupić dla Hani gruby kocyk dziecięcy bo po sprzątaniu piwnicy przez moich rodziców jej oddałam prawie nie używaną starą maszynę do pisania rheinmetala (z lat '50, po mojej babci). a ja zakochałam się w takim http://www.c-and-a.com/pl/pl/shop/pr.../Koce/102313/1 jak jej go podeśle to chyba nie jest przeginka co..   
				__________________ 24.09.2011  II kreski - 09.05.2013  23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania  Pyza dorasta   Edytowane przez _Kluska_ Czas edycji: 2013-11-05 o 16:44 | 
|     | 
|  2013-11-05, 16:23 | #4318 | 
				 | 

klusia no została mu 1 sciana,ma dzis to skonczyc.  tez wczoraj ogladałam rzeczy na c&a, i tez m się te kuusiowe podobaja  ja wiem, raczej nie przegiecie,tez bym wolała miec coś mi sie podoba,bo nie wiadomo jaki kolezanka ma gust i czy tobie by się podobało. 
|     | 
|  2013-11-05, 16:46 | #4319 | |
				 | 

to już jutro będziesz miała spokój   Cytat: 
 a ten kocyk chyba jeden z najdroższych jakie widziałam, nawet motherhood są tańsze   
				__________________ 24.09.2011  II kreski - 09.05.2013  23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania  Pyza dorasta   | |
|     | 
|  2013-11-05, 17:43 | #4320 | |
				 | 

Cytat: 
 u mnie co chwila prad gasnie i byc moze spedze wieczór romantycznie ze swiecami...ale sama bo tz pojechał do pracy. a jutro jedziemy poogladac wózki,znaczy tak przy okazji,mamy niedaleko taki mayły sklep i 2 fajne komisy,zobaczymy co tam bedzie, juz sie doczekac nie moge. a teraz uwaga, moje dzieciątko słucha Beethovena  pierwszy raz właczyłam ta płytke co dostałam z Bebilonu. 
				__________________ Nasz ślub 28.01.2012  27.04.2012-aniołek  1.06.2013   Lenka 11.03.2014   Hania 6.09.2016   http://suwaczki.maluchy.pl/li-67603.png http://www.suwaczki.com/tickers/3i498u69fevq68l3.png | |
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:30.