|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4291 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: W Nowy Rok wkraczamy i offtopowo o włosy nadal dbamy - cz. XXIX
Zaolejowałam dziś paznokietki, bo już nie mogę na nie patrzeć... wkładałam cod do torby i odleciało mi pół wolnego brzegu
![]() A patrzcie, jakie piękniusie ![]() <3 Strasznie podobają mi się takie stemple na całą płytkę TO i TO ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4292 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Biovaxa jeszcze nie miałam, ale serum eveline białe miałam i używałam głównie właśnie jako baza pod tusz, fajnie lekko podkręcało mi rzęsy ![]() Cytat:
![]() Normalnie dalej mam miejscami wilgotne włosy, nie mam wyjścia muszę uruchomić suszarkę, a chciałam być dziś dla nich dobra ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4293 |
Wtajemniczenie
|
Mam jesxcze jedno pytanie włosowe - jaki jest pogląd na Isopropyl Myristate w odżywkach i maskach?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4294 |
Zakorzenienie
|
Ot, emolient.
#4295 |
Zakorzenienie
|
Kas
Śniłaś mi się ! ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4296 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny, mam takie male pytanie. Wymasowalam skore glowy i wlosy Vatiką kaktusową i teraz siedzę z folią i czapką, coby było ciepełko
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4297 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A w temacie : goń takiego, goń. Wcale nie , wcale nie . W paczuszkę i do żarłoka wysyłać. Drożdżowe też mogłabyś dołożyć { a jak, sępię bezczelnie, jak zwykle}. Pod jednym warunkiem : jeśli pieczesz prawdziwe drożdżowe, a nie te buły - mordoklejki, co się po zębach na wzór klajstra kleją. [1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;45377639] a zapowiadali ochłodzenie na maj [/QUOTE] Że zaczerpnę, lekko parafrazując, z krynicy złotych myśli i powiedzeń mojego faworyta Ferdynanda : A zasadził ci ktoś kopa nogą w dupę? W sklepie - to i moja dewiza, a w domu - matko kochana, syndrom osiołka i żłobu życie mi zatruwa . Czas chyba większą asertywność z siebie wykrzesać. Wiem, wiem : wiśta - wio, łatwo powiedzieć. Uroczyste słowo harcerza : daje się w sobie tę cechę wypracować. A jakie życie od razu przyjemniejsze. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Moje ostatnie słoneczne okulary są z Moonlight. Zadowolona jestem. Kurde blaszka, a ja chcę nowego fryzjera w Gdańsku sprawdzić, wymacać. Mapa z wujka Google pokazuje, że muszę 3,7 km przejść per pedes i ja się załamuję. Ale po Twoim dictum - umawiam wizytę. Wstyd się przyznać, że nie dam rady tyle przejść. ---------- Dopisano o 06:00 ---------- Poprzedni post napisano o 05:18 ---------- Padłam jak rażona gromem. Przez przypadek klikło mi się w jakiś wizażowy konkurs. Oniemiałam ... Zadanie konkursowe - odpowiedzieć na pytanie : co wyzwala w tobie 100% kobiecości. Matko kochana, Himalaje idiotyzmu. Nie wytrzymałam i chciałam odpowiedzieć : seks oralny. Ale w pytaniu było "co", to pewnie nie czynność, a przedmiot/rzecz autor pytania miał na myśli. Odpowiedziałam więc : wibrator, masażer punktu G. Myślicie, że to kreatywna odpowiedź i wygram chociażby zestaw od Lirene ? ![]() |
||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4298 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Żeby moje zechciały mi kiedyś przeszkadzać ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4299 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Pluskotko, ja bym nie ścinała włosów. Dobrze Ci jest w takiej długości, jaką nosisz ![]()
180, 107->60 completed ![]() walka o piękne włosy ![]() ćwiczę ! Edytowane przez delightful_ Czas edycji: 2014-03-01 o 07:16 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4300 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Coraz większej liczbie osób na wątku się śnię, aż strach się bać ![]() Cytat:
Cytat:
![]() O to, to ![]() No, bierz ze mnie przykład ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4301 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Uwielbiam Cię ! Jak dla mnie już wygrałaś ! ![]() Kas to musi być znak ![]() Coś mnie bierze.. Wstałam z katarem, a już myślałam że jako jedna z niewielu po praktykach wyjdę bez żadnej grypy czy czegoś podobnego ![]() Edytowane przez izaa29 Czas edycji: 2014-03-01 o 07:44 |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4302 | ||
Spaceroholiczka
|
Cytat:
![]() Cytat:
Sorry, laska. Mamy chyba inną definicję słowa "ostatnio" ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4303 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4304 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() zaraz spadam biegać ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4305 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A tak w ogole wysyłałam Ci kiedyś PW w sprawie wymianki odlewkowej, ale chyba nie doszło, nie mam go też w wysłanych wiadomościach, jak widmo normalnie, a Twojej listy nie moge teraz odszukać ![]() Cytat:
![]() Bo administracyjnie tu mnie nie ma w ogóle ![]() Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4306 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4307 |
Spaceroholiczka
|
Ewelinko, widziałam zdjęcie. Trzeba je przypiłować o 1mm. Wskazówka ucieka Ci w bok i zacznie z niej się robić szpon. Reszta jest prosta, skróć, a w miejscu gdzie zawija Ci się ten paznokieć pogrzeb pod płytką, na mięsku. Zrób to dziś, za dwa dni - po jakimś czasie zacznie łopatkować i będziesz mogła zapuszczać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4308 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ciekawe czy nasze definicje 'niebawem' też są podobne. ![]() ![]() Cytat:
![]() Ej, Hello Rosy od Essence to najbrzydszy piasek jaki w życiu widziałam. Od tego widoku cukier mi opadł, ciśnienie mi opadło, ręce opadły. Chcę podniety. Tumblruj Ja pierniczę albo figę, proszę! ![]()
![]() |
#4309 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
[1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;45385855]jesteś z tego zadowolona? [/QUOTE] Bardzo ![]() Zapisuj, zapisuj, bo warto.
![]() ![]() |
![]() |
#4310 |
Wtajemniczenie
|
Ediza mam pytanko do Ciebie...
wiem, że czasamii zaglądasz na mojego bloga, możesz mi powiedzieć czy na prawdę tak leżę z gramatyką ![]() bo nie wiem czy dzisiejszy anonim to po prostu ktoś kto wstał dziś lewą nogą czy serio jest tak źle ze mną....
#4311 | |
Spaceroholiczka
|
Cytat:
![]() Już nic nie mówię na tym wątku! Pokaż mi go! W ogóle... Mówiłam, nie podniecaj się, nie słuchałaś, teraz niech Twe oczy znoszą takie widoki ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4312 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wskazujący zawsze taki. On po prostu z lewej strony podwija się pod spód, a z prawej jest prosty.. ![]() Czyli tak, żebym dobrze zrozumiała, zanim je ruszę: *Wszystkie skrócić jeszcze o 1mm, *Wskazówkę podprostować (jak? ![]() Tak? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4313 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pacz i płacz. Wchodzi jeszcze srebrny, ale boję się wygooglować, coby nie załamać się jeszcze bardziej. ![]() Rozważ, bo muszę w końcu wiedzieć co mam kupić! Cytat:
![]()
![]() |
#4314 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4315 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() O włosach do talii to każde dziewczę marzy, no może nie te babochłopy ![]() Mi już to marzenie przeszło, bo gdybym faktycznie jakimś cudem miała je do talii, to zakryłyby tylko pół cycka gdybym sobie stała naga jak ta laska ze zdjęcia ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
No widzisz i Twoja odpowiedź powinna wygrać, bo zdrowa kobieta poczuje to wyzwolenie kobiecości podczas wibrowania. Zaś gdybyś odpowiedziała, że jest to szminka, to jedna stwierdziłaby, że czuje się upaćkana, a inna, że ma 100+ do kobiecości. Brawa dla tej pani! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Mnie też wiedza kaverikowa przeraża. Dalej sobie wyobrażam dłubanie pod płytką jako skomplikowaną operację chirurgiczną. Mam nadzieję, że moje myśli niesłuszne są ![]()
"Przeznaczenie zazwyczaj czeka tuż za rogiem. Jakby było kieszonkowcem, dziwką albo sprzedawcą losów na loterię: to jego najczęstsze wcielenia. Do drzwi naszego domu nigdy nie zapuka. Trzeba za nim ruszyć." Edytowane przez pluskotka Czas edycji: 2014-03-01 o 10:26 |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4316 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4317 |
Spaceroholiczka
|
Ediza, tak, skrócić i wyprostować. Grzeb w miejscu, gdzie zaczyna się skręt, aż do wolnego brzegu. Po regularnym grzebaniu (bez przegięć, co ok. 2-3 dni) lekko Ci się złopatkuje i będzie prosty
![]() Scarrabeo, na jednym swatchu mnie kusi, ale nie chcę go, a Ty z CA bierzesz: Figę, Pierniczę, Choinkę, Holo Top i zobacz sobie Colour Alike Sen Olimpii - bardzo Twój i chyba Prząśniczka, ale nie jestem pewna: taka ciemna zieleń z glassfleckami. Pluskot, nie panikuj, jak się umie grzebać, to krzywda się nie stanie ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4318 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
No nie, od esbeków to mi jeszcze nigdy nikt! Zgłaszam to do prokuratury! ![]() Dłubanie w mięsie jest fuj. Ja mam ten problem, że moje paznokcie od spodu wyglądają nieco tak i otwieranie torebki z zapięciem magnetycznym kończy się krzykiem. ![]() Albo ja niedowyspana z rana. No nie, no fuj nie podoba mi się. ![]()
![]() |
#4319 |
Zakorzenienie
|
Zorientowałam się dziś, że już od ponad 1,5 roku już włosów nie farbowałam
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#4320 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ale gdyby coś mi kiedyś wpadło w oko- dam znać ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:49.