W Nowy Rok wkraczamy i offtopowo o włosy nadal dbamy - cz. XXIX - Strona 144 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-02-28, 22:33   #4291
edytah10
Wtajemniczenie

GG do edytah10
Dot.: W Nowy Rok wkraczamy i offtopowo o włosy nadal dbamy - cz. XXIX

Zaolejowałam dziś paznokietki, bo już nie mogę na nie patrzeć... wkładałam cod do torby i odleciało mi pół wolnego brzegu
A patrzcie, jakie piękniusie
<3
Strasznie podobają mi się takie stemple na całą płytkę
TO i TO
edytah10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-28, 22:35   #4292
izaa29
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kwrobel2 Pokaż wiadomość
Ja sobie sama jutro kupię kwiaty, bo do Dnia Kobiet jeszcze cały tydzień, a ja tak lubię cięte kwiaty
Co do odżywek do rzęs, to ja na noc używam kremu do rzęs z Biovaxu i właśnie tego serum z Eveline. Kiedyś używałam samego serum jako bazę pod tusz, ale nie widziałam efektów. To połączenie na noc jest świetne, mam rzęsy jak firanki. Wystarczy cienka warstwa tuszu i wyglądają rewelacyjnie. Nawet TŻ i przyjaciółki zauważyli, że rzęsy mi urosły
Może i ja sobie kupię.. ewentualnie lakier (dłużej postoi, to już uzależnienie )
Biovaxa jeszcze nie miałam, ale serum eveline białe miałam i używałam głównie właśnie jako baza pod tusz, fajnie lekko podkręcało mi rzęsy

Cytat:
Napisane przez Kaveri Pokaż wiadomość
Jakbym swojego brata słyszała! Nie wiem czemu, ale te dzisiejsze dzieci jakieś bardziej zepsute są. Bezczelne, aroganckie, wredne, niewdzięczne, pyskate, niewychowane, niegrzeczne, leniwe...
Otóż to, ja nie wiem skąd to się bierze

Normalnie dalej mam miejscami wilgotne włosy, nie mam wyjścia muszę uruchomić suszarkę, a chciałam być dziś dla nich dobra
izaa29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-28, 22:54   #4293
edytah10
Wtajemniczenie

GG do edytah10

Mam jesxcze jedno pytanie włosowe - jaki jest pogląd na Isopropyl Myristate w odżywkach i maskach?
edytah10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-28, 22:57   #4294
kascysko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez edytah10 Pokaż wiadomość
Mam jesxcze jedno pytanie włosowe - jaki jest pogląd na Isopropyl Myristate w odżywkach i maskach?
Ot, emolient.
kascysko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-28, 23:02   #4295
izaa29
Zakorzenienie

Kas

Śniłaś mi się ! Pamiętam niewiele ale od jakiegoś czasu chodzi za mną zamówienie mydła aleppo z olejkiem laurowym. Jakoś je niby zamówiłam, pisałam o tym tutaj na wątku a Ty stwierdziłaś że to bubel, składowo jest okropne i nie nadaje się do niczego. Co najlepsze niby pisałyśmy o tym na forum ale ja widziałam Twoją twarz Obudziłam się żałując zakupu, którego jeszcze nie dokonałam
Stary 2014-02-28, 23:44   #4296
_papillon_
Raczkowanie

Hej dziewczyny, mam takie male pytanie. Wymasowalam skore glowy i wlosy Vatiką kaktusową i teraz siedzę z folią i czapką, coby było ciepełko i zastanawiam się czy mogę iść tak spać czy moge sobie zrobic w ten sposób kuku?
_papillon_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-01, 05:00   #4297
Heroldin
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kascysko
Heroldin, napisałam "samiec beta" - to taki, co spodni "nie nosi"
No i sama powiedz : co durnemu po rozumie. Wiedziałam, że coś nie tak, ale pomyśleć się nie chciało
A w temacie : goń takiego, goń.

Cytat:
Ja Ci mogę upiec, ale musisz po nie przyjechać do mnie
Wcale nie , wcale nie . W paczuszkę i do żarłoka wysyłać. Drożdżowe też mogłabyś dołożyć { a jak, sępię bezczelnie, jak zwykle}. Pod jednym warunkiem : jeśli pieczesz prawdziwe drożdżowe, a nie te buły - mordoklejki, co się po zębach na wzór klajstra kleją.

[1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;45377639] a zapowiadali ochłodzenie na maj [/QUOTE]
Że zaczerpnę, lekko parafrazując, z krynicy złotych myśli i powiedzeń mojego faworyta Ferdynanda : A zasadził ci ktoś kopa nogą w dupę?

Cytat:
Napisane przez EdizA Pokaż wiadomość
W takiej sytuacji najlepiej wziąć wszystkie.
W sklepie - to i moja dewiza, a w domu - matko kochana, syndrom osiołka i żłobu życie mi zatruwa .

Cytat:
Napisane przez izaa29 Pokaż wiadomość
Ogólnie się zdenerwowałam, ciocia niedługo przychodzi na paznokcie.
Czas chyba większą asertywność z siebie wykrzesać. Wiem, wiem : wiśta - wio, łatwo powiedzieć. Uroczyste słowo harcerza : daje się w sobie tę cechę wypracować. A jakie życie od razu przyjemniejsze.

Cytat:
Napisane przez M4rt3czk4_92
Daj jej delikatnie do zruzumienia
"Delikatnie" to można z kimś, kto ma takt i wyczucie. Do tryglodyty { że delikatnie powiem } trzeba z grubej rury, bo w nieokrzesaniu swym nie zrozumie.

Cytat:
Napisane przez versatille Pokaż wiadomość
A się właśnie wybieram jutro do Katowickiej po lakiery Golden Rose.
Pewnie już za późno, ale zaryzykuję. Mogłabyś zerknąć i, jeśli jest, kupić mi, to moje wymarzone cappuccino, nr 17 z kolekcji Selective .

Cytat:
Napisane przez pluskotka Pokaż wiadomość
Wy takie wszystkowiedzące, więc może któraś zna się na okularach przeciwsłonecznych?
Ja wiem jedno : oczy to wielki skarb. W życiu nie odważyłabym się nosić okularów z bazaru czy jakiegoś innego, niespecjalistycznego sklepu. I proszę mi o cenach nie pitolić. Zdrowe oczy są bezcenne.
Moje ostatnie słoneczne okulary są z Moonlight. Zadowolona jestem.

Cytat:
Napisane przez kascysko Pokaż wiadomość
Do podstawówki i gimnazjum miałam 5 km, bez dojazdu, w jedną stronę
Kurde blaszka, a ja chcę nowego fryzjera w Gdańsku sprawdzić, wymacać. Mapa z wujka Google pokazuje, że muszę 3,7 km przejść per pedes i ja się załamuję. Ale po Twoim dictum - umawiam wizytę. Wstyd się przyznać, że nie dam rady tyle przejść.

---------- Dopisano o 06:00 ---------- Poprzedni post napisano o 05:18 ----------

Padłam jak rażona gromem. Przez przypadek klikło mi się w jakiś wizażowy konkurs. Oniemiałam ... Zadanie konkursowe - odpowiedzieć na pytanie : co wyzwala w tobie 100% kobiecości. Matko kochana, Himalaje idiotyzmu. Nie wytrzymałam i chciałam odpowiedzieć : seks oralny. Ale w pytaniu było "co", to pewnie nie czynność, a przedmiot/rzecz autor pytania miał na myśli. Odpowiedziałam więc : wibrator, masażer punktu G. Myślicie, że to kreatywna odpowiedź i wygram chociażby zestaw od Lirene ?
Heroldin jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-03-01, 05:04   #4298
NightwishLove
Zakorzenienie

Cytat:
Nie wiem, ale w końcu nie mam płaskodupia, a nie robiłam nic innego. Staram się chodzić wyprostowana, prostuję do końca nogi, mimo przykurczy i chyba tyle
Muszę wypróbować

Cytat:
Chyba skrócę paznokcie, bo już mi przeszkadzają
Żeby moje zechciały mi kiedyś przeszkadzać Niestety odrastają trochę i łamią się - mimo odżywki...

-----

Ćwiczę
Maluję paznokcie
NightwishLove jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-01, 06:51   #4299
delightful_
Zadomowienie

GG do delightful_

Cytat:
Napisane przez Heroldin Pokaż wiadomość

[/COLOR]Padłam jak rażona gromem. Przez przypadek klikło mi się w jakiś wizażowy konkurs. Oniemiałam ... Zadanie konkursowe - odpowiedzieć na pytanie : co wyzwala w tobie 100% kobiecości. Matko kochana, Himalaje idiotyzmu. Nie wytrzymałam i chciałam odpowiedzieć : seks oralny. Ale w pytaniu było "co", to pewnie nie czynność, a przedmiot/rzecz autor pytania miał na myśli. Odpowiedziałam więc : wibrator, masażer punktu G. Myślicie, że to kreatywna odpowiedź i wygram chociażby zestaw od Lirene ?
Kobieto, jesteś rewelacyjna !

Pluskotko, ja bym nie ścinała włosów. Dobrze Ci jest w takiej długości, jaką nosisz

Edytowane przez delightful_
Czas edycji: 2014-03-01 o 07:16
delightful_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-01, 07:40   #4300
kascysko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez izaa29 Pokaż wiadomość
Kas

Śniłaś mi się ! Pamiętam niewiele ale od jakiegoś czasu chodzi za mną zamówienie mydła aleppo z olejkiem laurowym. Jakoś je niby zamówiłam, pisałam o tym tutaj na wątku a Ty stwierdziłaś że to bubel, składowo jest okropne i nie nadaje się do niczego. Co najlepsze niby pisałyśmy o tym na forum ale ja widziałam Twoją twarz Obudziłam się żałując zakupu, którego jeszcze nie dokonałam

Coraz większej liczbie osób na wątku się śnię, aż strach się bać
Cytat:
Napisane przez _papillon_ Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny, mam takie male pytanie. Wymasowalam skore glowy i wlosy Vatiką kaktusową i teraz siedzę z folią i czapką, coby było ciepełko i zastanawiam się czy mogę iść tak spać czy moge sobie zrobic w ten sposób kuku?
Nie poszłabym z tym spać.
Cytat:
No i sama powiedz : co durnemu po rozumie. Wiedziałam, że coś nie tak, ale pomyśleć się nie chciało
A w temacie : goń takiego, goń.

Że zaczerpnę, lekko parafrazując, z krynicy złotych myśli i powiedzeń mojego faworyta Ferdynanda : A zasadził ci ktoś kopa nogą w dupę?

Kurde blaszka, a ja chcę nowego fryzjera w Gdańsku sprawdzić, wymacać. Mapa z wujka Google pokazuje, że muszę 3,7 km przejść per pedes i ja się załamuję. Ale po Twoim dictum - umawiam wizytę. Wstyd się przyznać, że nie dam rady tyle przejść.

Padłam jak rażona gromem. Przez przypadek klikło mi się w jakiś wizażowy konkurs. Oniemiałam ... Zadanie konkursowe - odpowiedzieć na pytanie : co wyzwala w tobie 100% kobiecości. Matko kochana, Himalaje idiotyzmu. Nie wytrzymałam i chciałam odpowiedzieć : seks oralny. Ale w pytaniu było "co", to pewnie nie czynność, a przedmiot/rzecz autor pytania miał na myśli. Odpowiedziałam więc : wibrator, masażer punktu G. Myślicie, że to kreatywna odpowiedź i wygram chociażby zestaw od Lirene ?
Pogoniłam

O to, to

No, bierz ze mnie przykład

Stary 2014-03-01, 07:42   #4301
izaa29
Zakorzenienie

Cytat:
Czas chyba większą asertywność z siebie wykrzesać. Wiem, wiem : wiśta - wio, łatwo powiedzieć. Uroczyste słowo harcerza : daje się w sobie tę cechę wypracować. A jakie życie od razu przyjemniejsze.

[/COLOR]Padłam jak rażona gromem. Przez przypadek klikło mi się w jakiś wizażowy konkurs. Oniemiałam ... Zadanie konkursowe - odpowiedzieć na pytanie : co wyzwala w tobie 100% kobiecości. Matko kochana, Himalaje idiotyzmu. Nie wytrzymałam i chciałam odpowiedzieć : seks oralny. Ale w pytaniu było "co", to pewnie nie czynność, a przedmiot/rzecz autor pytania miał na myśli. Odpowiedziałam więc : wibrator, masażer punktu G. Myślicie, że to kreatywna odpowiedź i wygram chociażby zestaw od Lirene ?
Chyba czas najwyższy
Uwielbiam Cię ! Jak dla mnie już wygrałaś !

Kas to musi być znak

Coś mnie bierze.. Wstałam z katarem, a już myślałam że jako jedna z niewielu po praktykach wyjdę bez żadnej grypy czy czegoś podobnego

Edytowane przez izaa29
Czas edycji: 2014-03-01 o 07:44

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-03-01, 07:52   #4302
Kaveri
Spaceroholiczka

Cytat:
Kav, poleciały 2mm z każdego paznokcia. Znów na kwadrat. Co myślisz?
Wiem, że drugie wyjątkowo paskudne, ale chociaż pokazuje, że chyba w miarę prosto
Zerknę zaraz na kompie
Cytat:
Napisane przez Scarrabeo Pokaż wiadomość
Kocham tego dziecia, ale inne dzieci kocham bardziej.

A ciśnijcie.
Poza tym aktualizacja była, wstawiałam ostatnio zdjęcie! W grudniu chyba!
Pf, miłość matki powinna być taka sama niezależnie od dziecia!

Sorry, laska. Mamy chyba inną definicję słowa "ostatnio"
Kaveri jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-01, 08:47   #4303
miranda122
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
Miranda bardzo ładne pazurki zainspirowałaś mnie tym spadającym brokatem będę musiała coś pokombinować przy następnym malowaniu
Miło, dzięluję
Cytat:
Tyle można nawet z buta cisnąć, w zależności od okolicy. U siebie nawet w czyste południe nie chodzę sama
Jednak przyjaciel mnie zabrał i pojechaliśmy razem, sama bym tam nie trafiła, no i okolica dość niebezpieczna, po drodze jakieś ciemne lasy i wgl, bałabym się Poszliśmy sobie na spacer wszyscy, to każdy cień był podejrzany

Blog

miranda122 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-01, 08:50   #4304
f88fd72a1baff1f55628bb9023d16cbac19cdced_65c025028a53e
Konto usunięte

Cytat:
jesteś z tego zadowolona?

Cytat:
Zaolejowałam dziś paznokietki, bo już nie mogę na nie patrzeć... wkładałam cod do torby i odleciało mi pół wolnego brzegu
<3
TO i TO
te ostatnie to chyba dziewczyny ostatnio pokazywały

Cytat:

ew. kopy to nie mi, tylko tym z radia co to przepowiedzieli, ja tylko przekazuję

zaraz spadam biegać
f88fd72a1baff1f55628bb9023d16cbac19cdced_65c025028a53e jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-01, 09:04   #4305
Kathinna
Zakorzenienie

GG do Kathinna

Cytat:
Napisane przez deszczowypies Pokaż wiadomość
Alterra rumiankowa, Isana biała z krzyżykiem - polecam.

Byłam w Jaśminie, kupiłam bazę, ale inną niż Hean, bo tej nie było. I zaszłam do Yankee Candles, skusiłam się na słony karmel i truskawki w śmietanie, pan się śmiał, że mówi 'do zobaczenia', bo wszyscy wracają . Ale najpierw muszę od mamy wydębić kominek do palenia wosków.
ja nielubię isany z białym krzyżykiem, bo jest niedobra w smaku, jak się nia posmaruję i wypiję herbatę, czy coś zjem, to mi źle :brzyda:

A tak w ogole wysyłałam Ci kiedyś PW w sprawie wymianki odlewkowej, ale chyba nie doszło, nie mam go też w wysłanych wiadomościach, jak widmo normalnie, a Twojej listy nie moge teraz odszukać

Cytat:
Mam podobnie : meldunek na stałe gdzie indziej, a tutaj mieszkam + meldunek czasowy. Musiałam się zameldować, coby na gminną listę wyborczą móc się wpisać i sołtysa na cztery wiatry pogonić. Rozliczam się w miejscu zamieszkania.
tylko ja właśnie nie mam tu żadnego nawet czasowego meldunku i nie wiem czy US się nie czepia jak PIT wystawiony na inny US się rozlicza w nie tym miejscu co trzeba
Bo administracyjnie tu mnie nie ma w ogóle
Cytat:
chyba zapiszę do chciejlisty

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-03-01, 09:05   #4306
EdizA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez NightwishLove Pokaż wiadomość
Żeby moje zechciały mi kiedyś przeszkadzać Niestety odrastają trochę i łamią się - mimo odżywki...
Moje też takie były. Wyrosły z tego
EdizA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-01, 09:33   #4307
Kaveri
Spaceroholiczka

Ewelinko, widziałam zdjęcie. Trzeba je przypiłować o 1mm. Wskazówka ucieka Ci w bok i zacznie z niej się robić szpon. Reszta jest prosta, skróć, a w miejscu gdzie zawija Ci się ten paznokieć pogrzeb pod płytką, na mięsku. Zrób to dziś, za dwa dni - po jakimś czasie zacznie łopatkować i będziesz mogła zapuszczać
Stary 2014-03-01, 09:44   #4308
Scarrabeo
Zakorzenienie

Cytat:
Pf, miłość matki powinna być taka sama niezależnie od dziecia!

Sorry, laska. Mamy chyba inną definicję słowa "ostatnio"
Powinna. Nie gadaj, że Ty wszystkie swoje dzieci kochasz jednakowo, nie uwierzę!

Ciekawe czy nasze definicje 'niebawem' też są podobne. Bo planuję aktualizację niebawem.

Cytat:
Ewelinko, widziałam zdjęcie. Trzeba je przypiłować o 1mm. Wskazówka ucieka Ci w bok i zacznie z niej się robić szpon. Reszta jest prosta, skróć, a w miejscu gdzie zawija Ci się ten paznokieć pogrzeb pod płytką, na mięsku. Zrób to dziś, za dwa dni - po jakimś czasie zacznie łopatkować i będziesz mogła zapuszczać
Przepraszam, że to powiem, ale Ty mnie czasami przerażasz tą swoją paznokciową wiedzą..

Ej, Hello Rosy od Essence to najbrzydszy piasek jaki w życiu widziałam. Od tego widoku cukier mi opadł, ciśnienie mi opadło, ręce opadły. Chcę podniety. Tumblruj Ja pierniczę albo figę, proszę!
Scarrabeo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-01, 09:48   #4309
kwrobel2
Wtajemniczenie

Cytat:
Wcale nie , wcale nie . W paczuszkę i do żarłoka wysyłać. Drożdżowe też mogłabyś dołożyć { a jak, sępię bezczelnie, jak zwykle}. Pod jednym warunkiem : jeśli pieczesz prawdziwe drożdżowe, a nie te buły - mordoklejki, co się po zębach na wzór klajstra kleją.
Ale to się zepsuje w paczce...

[1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;45385855]jesteś z tego zadowolona?
[/QUOTE]

Bardzo polecam. Jak skończę serum z Eveline, to kupię jeszcze to z Biovaxu. Podobno też dobre.

Cytat:
Napisane przez Kathinna Pokaż wiadomość
chyba zapiszę do chciejlisty
Zapisuj, zapisuj, bo warto.
ilość porażek: 12
2016

kwrobel2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-01, 09:51   #4310
usmiechnieteoczy
Wtajemniczenie

Ediza mam pytanko do Ciebie...
wiem, że czasamii zaglądasz na mojego bloga, możesz mi powiedzieć czy na prawdę tak leżę z gramatyką
bo nie wiem czy dzisiejszy anonim to po prostu ktoś kto wstał dziś lewą nogą czy serio jest tak źle ze mną....

Blog!
Uśmiech nie boli!
usmiechnieteoczy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-01, 09:55   #4311
Kaveri
Spaceroholiczka

Cytat:
Powinna. Nie gadaj, że Ty wszystkie swoje dzieci kochasz jednakowo, nie uwierzę!

Przepraszam, że to powiem, ale Ty mnie czasami przerażasz tą swoją paznokciową wiedzą..

Ej, Hello Rosy od Essence to najbrzydszy piasek jaki w życiu widziałam. Od tego widoku cukier mi opadł, ciśnienie mi opadło, ręce opadły. Chcę podniety. Tumblruj Ja pierniczę albo figę, proszę!
No dobra, masz mnie

Już nic nie mówię na tym wątku!

Pokaż mi go! W ogóle... Mówiłam, nie podniecaj się, nie słuchałaś, teraz niech Twe oczy znoszą takie widoki Dzisiaj miałam zamiar tumblrować naklejki wodne, ale rozważę Twoją propozycję
Stary 2014-03-01, 09:55   #4312
EdizA
Zakorzenienie

Cytat:
Jeszcze jeden? One już teraz są niewygodnie krótkie. No ale jak Pani każe..
Wskazujący zawsze taki. On po prostu z lewej strony podwija się pod spód, a z prawej jest prosty..

Czyli tak, żebym dobrze zrozumiała, zanim je ruszę:
*Wszystkie skrócić jeszcze o 1mm,
*Wskazówkę podprostować (jak? grzebiąc przy mięsie z lewej strony? co to da? )
Tak?
Stary 2014-03-01, 10:13   #4313
Scarrabeo
Zakorzenienie

Cytat:
No dobra, masz mnie

Pokaż mi go! W ogóle... Mówiłam, nie podniecaj się, nie słuchałaś, teraz niech Twe oczy znoszą takie widoki Dzisiaj miałam zamiar tumblrować naklejki wodne, ale rozważę Twoją propozycję
No właśnie.

Pacz i płacz. Wchodzi jeszcze srebrny, ale boję się wygooglować, coby nie załamać się jeszcze bardziej.

Rozważ, bo muszę w końcu wiedzieć co mam kupić!

Cytat:
Wskazujący zawsze taki. On po prostu z lewej strony podwija się pod spód, a z prawej jest prosty..
Ooo, też tak mam. Ale wskazówkę to ja mam ogólnie krzywą, nie tylko paznokieć.
Stary 2014-03-01, 10:17   #4314
EdizA
Zakorzenienie

Cytat:
Ooo, też tak mam. Ale wskazówkę to ja mam ogólnie krzywą, nie tylko paznokieć.
Ja mam pokręconą wskazówkę i hiperkrzywego faka.
Stary 2014-03-01, 10:18   #4315
pluskotka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
szkoda, że tyłka tak prosto nie mogę wyćwiczyć

wiesz ja niby jak mam ghd i jak miałam włosy proste i długie to zadowolona byłam, ale teraz gdy są ni w pięć i w dziesięć przód i boki wycieniowane, to drażnią mnie w rozpuszczonych i ciągle je spinam, żeby na nie nie patrzeć
No i z drugiej strony zawsze marzyłam o włosach do talii mam cichą nadzieję, że całe jednakowej długości do talii będą się dobrze prezentowały i ja je pokocham takie
A cięcie rozkminiam już od daawna, może na wiosnę się zdecuduję
A bo Ty wycieniowałaś, zapomniałam

O włosach do talii to każde dziewczę marzy, no może nie te babochłopy
Mi już to marzenie przeszło, bo gdybym faktycznie jakimś cudem miała je do talii, to zakryłyby tylko pół cycka gdybym sobie stała naga jak ta laska ze zdjęcia Choć faktycznie są już bardzo zdrowe, zdrowsze już chyba nie będą, za to cienkie, nadal lubią się strąkować i szybko tłuścić

Cytat:
Pluskocie, ja słyszałam, że na sanglasikach nie należy oszczędzać. Cholera wie ile w tym prawdy

Trzeba przycisnąć na kochaną Paulinkę, Scarrabeo, żeby zrobiła włosową aktualizację - dawno nie było, a po drugie chcemy widzieć to, co zostało z ciągłego podcinania
No też słyszałam, ale nie wiem ile w tym prawdy

Cytat:
<3
TO i TO
Te stempelki ciekawe, ale chyba tylko na długą płytkę, a na te lakiery z ostatniego linka to i ja choruję

Cytat:
No to zastanowimy się jeszcze nad tą wymianą, bo ja na razie zaspokojona jestem, ale kusi mnie tylko i wyłącznie to shea.

No to ścinaj, tylko później nie marudź, że zapuszczasz

ja używam tego.
Mam ten krem do rzęs i jak dla mnie to nic specjalnego. W sumie mogę uznać go nawet za bubla, bo wypadania rzęs nie zahamował. Jestem ciekawa tego serum z normalną szczoteczką. O tych drogich typu Revitalash nawet nie myślę, jeżeli nie będę miała gwarancji zagęszczenia

Cytat:
Ja wiem jedno : oczy to wielki skarb. W życiu nie odważyłabym się nosić okularów z bazaru czy jakiegoś innego, niespecjalistycznego sklepu. I proszę mi o cenach nie pitolić. Zdrowe oczy są bezcenne.
Moje ostatnie słoneczne okulary są z Moonlight. Zadowolona jestem.

Dobra, oczy to wielki skarb, ale jak mierzyć jakość tych sanglasów? Tylko brać pod uwagę te od optyka? Z drugiej strony mogę je brać pod uwagę, ale zastanawiam się na ile te ceny odzwierciedlają jakość, a na ile markę. Bo jeżeli to drugie, to ja chyba podziękuję. Ciągle mi się pląta po głowie pytanie: co to oznacza dobra jakość w przypadków przeciwsłonecznych.

No widzisz i Twoja odpowiedź powinna wygrać, bo zdrowa kobieta poczuje to wyzwolenie kobiecości podczas wibrowania. Zaś gdybyś odpowiedziała, że jest to szminka, to jedna stwierdziłaby, że czuje się upaćkana, a inna, że ma 100+ do kobiecości. Brawa dla tej pani! Proste odpowiedzi najlepsze.

Cytat:
Napisane przez delightful_ Pokaż wiadomość
Pluskotko, ja bym nie ścinała włosów. Dobrze Ci jest w takiej długości, jaką nosisz
Ale i tak pójdę za przykładem Scar i ciachnę (u fryza) 2-3 cm. Za jakieś 2 tygodnie

Cytat:

Ciekawe czy nasze definicje 'niebawem' też są podobne. Bo planuję aktualizację niebawem.

Scar jak Ty się chamsko droczysz. W słówka się będzie bawić jak rasowy esbek, pf. Dawaj tu w ciągu tydnia fotę, albo będzie foch.

Mnie też wiedza kaverikowa przeraża. Dalej sobie wyobrażam dłubanie pod płytką jako skomplikowaną operację chirurgiczną. Mam nadzieję, że moje myśli niesłuszne są
"Przeznaczenie zazwyczaj czeka tuż za rogiem. Jakby było kieszonkowcem, dziwką albo sprzedawcą losów na loterię: to jego najczęstsze wcielenia. Do drzwi naszego domu nigdy nie zapuka. Trzeba za nim ruszyć."

Edytowane przez pluskotka
Czas edycji: 2014-03-01 o 10:26
pluskotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-01, 10:24   #4316
kascysko
Zakorzenienie

Cytat:
Pacz i płacz. Wchodzi jeszcze srebrny, ale boję się wygooglować, coby nie załamać się jeszcze bardziej.
Mi się podoba - czy to oznacza, żem bardziej chora niż myślę ?
Stary 2014-03-01, 10:29   #4317
Kaveri
Spaceroholiczka

Ediza, tak, skrócić i wyprostować. Grzeb w miejscu, gdzie zaczyna się skręt, aż do wolnego brzegu. Po regularnym grzebaniu (bez przegięć, co ok. 2-3 dni) lekko Ci się złopatkuje i będzie prosty

Scarrabeo, na jednym swatchu mnie kusi, ale nie chcę go, a Ty z CA bierzesz: Figę, Pierniczę, Choinkę, Holo Top i zobacz sobie Colour Alike Sen Olimpii - bardzo Twój i chyba Prząśniczka, ale nie jestem pewna: taka ciemna zieleń z glassfleckami.

Pluskot, nie panikuj, jak się umie grzebać, to krzywda się nie stanie Ja sobie regularnie majstruję pod wskazówką, bo szybko przyrasta, a gdy mam krótkie paznokcie staram się by były równe.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-03-01, 10:34   #4318
Scarrabeo
Zakorzenienie

Cytat:
Ja mam pokręconą wskazówkę i hiperkrzywego faka.

Cytat:
Napisane przez pluskotka Pokaż wiadomość
Ale i tak pójdę za przykładem Scar i ciachnę (u fryza) 2-3 cm. Za jakieś 2 tygodnie

Scar jak Ty się chamsko droczysz. W słówka się będzie bawić jak rasowy esbek, pf. Dawaj tu w ciągu tydnia fotę, albo będzie foch.

Mnie też wiedza kaverikowa przeraża. Dalej sobie wyobrażam dłubanie pod płytką jako skomplikowaną operację chirurgiczną. Mam nadzieję, że moje myśli niesłuszne są
Scar w pierwszy dzień wiosny roku bieżącego świętować będzie 3 rocznicę ostatniej wizyty u fryzjera. Huehue.

No nie, od esbeków to mi jeszcze nigdy nikt! Zgłaszam to do prokuratury!

Dłubanie w mięsie jest fuj. Ja mam ten problem, że moje paznokcie od spodu wyglądają nieco tak i otwieranie torebki z zapięciem magnetycznym kończy się krzykiem.

Cytat:
Napisane przez kascysko Pokaż wiadomość
Mi się podoba - czy to oznacza, żem bardziej chora niż myślę ?
Albo ja niedowyspana z rana. No nie, no fuj nie podoba mi się.
Stary 2014-03-01, 10:47   #4319
moooniek
Zakorzenienie

Zorientowałam się dziś, że już od ponad 1,5 roku już włosów nie farbowałam

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2014-03-01, 12:21   #4320
EdizA
Zakorzenienie

Cytat:
Ediza, tak, skrócić i wyprostować. Grzeb w miejscu, gdzie zaczyna się skręt, aż do wolnego brzegu. Po regularnym grzebaniu (bez przegięć, co ok. 2-3 dni) lekko Ci się złopatkuje i będzie prosty
Skrócone, lekko pogrzebałam i jest mniej zakręcony, ale to pewnie zasługa skrócenia- krótki się nigdy tak nie kręci
Cytat:
Napisane przez usmiechnieteoczy Pokaż wiadomość
Ediza mam pytanko do Ciebie...
wiem, że czasamii zaglądasz na mojego bloga, możesz mi powiedzieć czy na prawdę tak leżę z gramatyką
bo nie wiem czy dzisiejszy anonim to po prostu ktoś kto wstał dziś lewą nogą czy serio jest tak źle ze mną....
Nic mnie w oczy zbytnio nie razi, a uwagę na takie rzeczy zwracam mimowolnie
Ale gdyby coś mi kiedyś wpadło w oko- dam znać A tymczasem nie przejmuj się anonimem, bo na prawdę sensu większego nie ma.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości