Listopad- Grudzień 2014- część III :) - Strona 144 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-08-07, 23:29   #4291
fiorella22
Zadomowienie

Dot.: Listopad- Grudzień 2014- część III :)

Cytat:
Napisane przez czekoladka21 Pokaż wiadomość

noo, obie mialy tp na pazdziernik
Czekoladko! Ty nie strasz

Jutro przeczytam to TŻ towi, który ma jeszcze tyyyyle czasu.

You are not alone
I am here with you...
MJ
fiorella22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-07, 23:44   #4292
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

Cytat:
Napisane przez fiorella22 Pokaż wiadomość

Czekoladko! Ty nie strasz

Jutro przeczytam to TŻ towi, który ma jeszcze tyyyyle czasu.
nie chcialam, sama sie wystraszylam po tej informacji

jakos boli mnie podbrzusze jak na @...... to sa skurcze BH?? dodam ze brzuch nie jest twardy

Dominika 04.11.2014
czekoladka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-08, 00:04   #4293
silesianna
Zakorzenienie

Nie, braxtony nie powinny byc bolesne, za to wlasnie brzuch robi sie twardy jak kamien...
Jak Cie boli okresowo to obstawiam, po tym co dzis pisalas, ze sie przepracowalas i to zmeczenie...
Odpocznij przede wszystkim, ew.mozes nospe wziac dla spokoju zawsze

Strqszne z tymi przedwczesnymi porodami! Kurde a ja sie kurczowo trYmam mysli, ze nie urodze przed terminem i juz... mam nadzieje ze autosugestia zadziala

Osmeldowuje sie, dobrej nocy!
silesianna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-08, 06:41   #4294
Frau Gizela
Rozeznanie

Czeko! Graty na okoliczność zakupu wózka chyba zacznę już po tych Twoich sensacjach pakować torbę i kompletować wyprawkę, po póki co dość na luzie do tego podchodzę, coś tam mam, sporo po M.no ale na litość boską, imienia ostatecznie nie mamy

Póki co odmeldowuję się i lecę w góry, świętować cztery lata radosnego pożycia małżeńskiego nie wiem, czy będę miała sieć, tak więc do odezwania jutro wieczorem lub dopiero w niedzielę

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Frau Gizela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-08, 06:46   #4295
tiera
Raczkowanie

silesianna dzięki za fotkę, rzeczywiście sukienka nie jest jakaś strojna bardzo a wygląda nieźle. Mi też się źle kojarzą te wszystkie koszule w słoniki, misie. Po poprzednim porodzie czułam się jak fleja i też miałam problem z umyciem głowy. Mieliśmy jedną łazienkę na 6 osób- dwa pokoje i była wiecznie zajęta, nie dało się w niej zamknąć i zdarzało się, że wchodzili do niej odwiedzający a nie same pacjentki. W ogóle mam traumę z tymi odwiedzinami- bo szpital w którym rodziłam wpuszczał wszystkich jak leci i niezależnie od godziny. Tak więc do mnie od razu wpadła teściowa z teściem i szwagrem , całe szczęście udało mi się wyperswadować im kolejne szpitalne wizyty. Za to do innych pacjentek przychodziły tłumy.

Wystraszyłyście mnie tymi porodami przed terminem. Ja to w ogóle jakieś schizy zaczynam mieć. Poprzednio odeszły mi wody więc wiedziałam, że to już, a teraz się boję że coś przegapię i nie zdążę do szpitala. Jakieś głupie myśli mam.
tiera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-08, 07:34   #4296
sloneczko_1201
Zadomowienie

Czekoladka Ty tam na siebie uważaj i nie przesadzaj już z tym sprzątaniem.

Frau Gizela wszystkiego najlepszego dla Was i bawcie się dobrze.

Ja też chce skompletować wyprawkę jak najszybciej mieć to z głowy i się nie denerwować. Chociaż wcześniej nie myślałam, że o tym czasie będę o tym myśleć.

Razem możemy więcej...
sloneczko_1201 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-08, 07:48   #4297
Kostka09
Zakorzenienie

dobre mnie zachwycił wieszak na dziecko mozna by tak odwiesic na godzinke w chwilach zwatpienia, krajalnica do parowek jako niezbędny gadget kuchenny i łapki do utulania niemowlaka

Cytat:
ja pisalam o tych podkladach, sa naprawde fajne, napewno je kupie tymbardziej ze w promocji teraz, tak tam jest jakis wzorek na nich , ale uzywa sie je ta strona z powloczka jakby bawelniana pod dupke, bodajze sa pakowane po 20 szt. albo 10 szt.
:
10 sztuk chyba za 9,99 zł teraz ale zamierzasz je tez brac do szpitala dla siebie?
Cytat:
Napisane przez LolaMontez Pokaż wiadomość
kostka tak z tk maxxa, nowa kolekcja już sie pojawiła a jaki był cudny kombinezon taki gruby ortalionowy No marzenie ale cena 299zl porąbało ich. Niby super firmowy ale bez jaj...
bylas w czeladzi?? może w weekend tam zajrzę
Cytat:
UWAGA!!! podjelam decyzje!!!
Kupuje wozek Camarelo Carmela!!!! i koniec kropka, amen!!
powod?? - podoba mi sie i cena fajna, bo ten tako drogi troche za ta kase moge kupic dywanik do sypialni
no to juz wam nie bede glowy zawracac

czekoladka trochę mnie zmartwiłaś tymi przedterminowymi koleżankami...co prawda kupiłam juz te podkłady poporodowe ale wolałabym żeby przeleżały w szafce jeszcze...
co gorsza wybieramy sie jeszcze pod koniec sierpnia nad morze...żebym tylko tam nie urodziła

wiecie co normalnie nie znosze się takiej niezdecydowanej w tej ciąży...kolory, fasony wszystko mi zajmuje duuużo za duużo czasu

miała kóras z Was robiony poziom wapnia i magnezu?

---------- Dopisano o 07:48 ---------- Poprzedni post napisano o 07:44 ----------

Cytat:
Napisane przez Frau Gizela Pokaż wiadomość
Czeko! Graty na okoliczność zakupu wózka chyba zacznę już po tych Twoich sensacjach pakować torbę i kompletować wyprawkę, po póki co dość na luzie do tego podchodzę, coś tam mam, sporo po M.no ale na litość boską, imienia ostatecznie nie mamy

Póki co odmeldowuję się i lecę w góry, świętować cztery lata radosnego pożycia małżeńskiego nie wiem, czy będę miała sieć, tak więc do odezwania jutro wieczorem lub dopiero w niedzielę
.
my imienia tez ostatecznie nie mamy, tzn. mój Tżet uważa, że mamy tj. Jerzy lub Jan i nic innego nie bierze pod uwagę, żebyśmy na porodówce nie musieli wymyslac imienia

baw sie dobrze
Kostka09 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-08, 08:00   #4298
benetta
Zadomowienie

Cytat:
nie chcialam, sama sie wystraszylam po tej informacji

jakos boli mnie podbrzusze jak na @...... to sa skurcze BH?? dodam ze brzuch nie jest twardy
też tak miałam i gin powiedział że to prawdopodobnie BH, że nie powinny być jakoś bolesne, bardziej nieprzyjemne, nieregularne (tzn mogą byc codziennie a potem 2 tyg przerwy), zbadał mnie dokładnie no i wszystko miałam pozamykane, nie wrażliwe, szyjka długa no i stwierdził że nic się nie dzieje niepokojącego. brzuch miałam wtedy jakby napiety, nie twardy jak kamień. ze 3 razy tak miałam, przeszło po połozeniu się a teraz spokój (na szczęście bo i tak mnie to jakoś niepokoi)

zaczynam naprawde bać się tego porodu, że mnie zaskoczy nagla, a ja jeszcze w dupie z organizacją w domu a imienia to nawet sensownej propozycji nie mamy

lipiec 2013 (9/10tc) dziękuje że pojawiłaś się w moim życiu [*] już na zawsze - mama

Listopad 2014 - Maluszek jest już z nami

Edytowane przez benetta
Czas edycji: 2014-08-08 o 08:02
benetta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-08, 08:14   #4299
manieczka1
Zakorzenienie

Martha cieszę się, że wszystko dobrze ja jak mam gorszy dzień i boli głowa to piję kawę i przechodzi
Frau Gizela baw się dobrze i wszystkiego naj

23.06.2011
01.06.2013
manieczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-08, 08:29   #4300
begie13
Zadomowienie

Cytat:
Najpierw sie pochwale co kupiłam godzine temu a potem wracam do nadrabiania nie moge sie napatrzeć na ten zestaw mala rzecz a cieszy
Świetny!

Cytat:
Napisane przez martha330 Pokaż wiadomość

a po wizycie okej, szyjka zwarta i zamknieta, Malej bilo serduszko 155min,na usg widziałam jak się ruszala, glowka jest w dol prawie, ciśnienie zabójcze bo 100 /50 ale nie wiem ile wazy...

co robicie na podniesienie ciśnienia? bo przy tak niskim glowa mi peka
Dobrze, że u małej wszystko w porządku
a z ciśnieniem nie pomogę, ja zawsze mam w normie, czaaaasem trochę wyższe

Cytat:
powod?? - podoba mi sie i cena fajna, bo ten tako drogi troche za ta kase moge kupic dywanik do sypialni
nooo gratulacje decyzji

Cytat:
AAA zapomnialam napisac ze dzisiaj urodzily 3 moje znajome
jedna miala tp.na dzisiaj, od 2 dni miala skurcze i wczoraj pojechala do szpitala(Esti tam gdzie my bedziemy), rozwarcie miala na 4cm, zrobili jej usg i waga pokazala 4200g a 2 tyg. temu u lekarza wyszlo 3500g, jako ze nie bylo postepu zrobili jej dzisiaj cc i urodzila dziewczynke z waga 3800g

druga urodzila 1,5 mca przed terminem - tak poprostu odeszly jej wody
a trzecia podobnie tylko 2 mce przed tp.....
az sie boje....

Ale u nas dzisiaj fajny chłodek
Dzisiaj przyjeżdża mąż a w nd rano wracamy do domu, niby już dawno chciałam wracać ale jak sobie myślę o wyjeździe i o tym, że z bliskimi spotkam się najwcześniej na chrzcinach małej ( które nie wiadomo jeszcze kiedy będą) to łezka kręci się w oku

Wanda
begie13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-08, 08:36   #4301
anuszka21
Zakorzenienie

U nas tez pogoda do dupy

Ja to się nie łudze nawet, ze urodze ani dzień wcześniej. Choć przyznam, ze bardzo bym chciala choć w listopadzie się zmieścić, ale nie licze na to z moim szczęściem ;/ bede tu pewnie tkwic w dwupaku jeszcze w grudniu.

Ciekawe która z nas bedzie pierwsza

Edytowane przez anuszka21
Czas edycji: 2014-08-08 o 08:38
anuszka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-08, 08:42   #4302
My Sweet Little Precious
Zadomowienie

Hej

Byłam wczoraj u gina, i powiedział że mam się w ogóle nie przejmować takimi poziomami cukru jakie mam, i że są ok. Mała rozwija się prawidłowo i jest okazem zdrowia, ja też nie mam żadnych dodatkowych dolegliwości, więc trochę się uspokoiłam

Dziewczyny, tak sobie myślę, zaraz część już będzie miała gotowe wyprawki, to co będziemy wybierać później?

Chyba przejadę się dzisiaj do TK Maxa bo ten komplecik tak mnie zachwycił, że muszę zerknąć chociaż na nową kolekcję Poza tym potrzebuję zimowy kombinezon dla małej, może coś będzie, za mniej niż 300zł A wiecie może czy w jakichś sklepach też już są nowe kolekcje dla maluszków?

W kwestii imienia też jeszcze nie zdecydowaliśmy... a tak bardzo bym już chciała!!!
Stary 2014-08-08, 08:44   #4303
Indra83
Wtajemniczenie

Cytat:
Najpierw sie pochwale co kupiłam godzine temu a potem wracam do nadrabiania nie moge sie napatrzeć na ten zestaw mala rzecz a cieszy
Boski, uwielbiam ciasteczkowego

Cytat:
Napisane przez silesianna Pokaż wiadomość
www.parentnik.pl/2011/03/22/dziwne-i-zupelnie-zbedne-gadzety.html

Cnie wiem czy juz bylo, ale przy niektorych konkretnie sie usmialam
Mój wybór - łożyskowy miś, to takie urocze

Cytat:
Napisane przez tiera Pokaż wiadomość
silesianna dzięki za fotkę, rzeczywiście sukienka nie jest jakaś strojna bardzo a wygląda nieźle. Mi też się źle kojarzą te wszystkie koszule w słoniki, misie. Po poprzednim porodzie czułam się jak fleja i też miałam problem z umyciem głowy. Mieliśmy jedną łazienkę na 6 osób- dwa pokoje i była wiecznie zajęta, nie dało się w niej zamknąć i zdarzało się, że wchodzili do niej odwiedzający a nie same pacjentki. W ogóle mam traumę z tymi odwiedzinami- bo szpital w którym rodziłam wpuszczał wszystkich jak leci i niezależnie od godziny. Tak więc do mnie od razu wpadła teściowa z teściem i szwagrem , całe szczęście udało mi się wyperswadować im kolejne szpitalne wizyty. Za to do innych pacjentek przychodziły tłumy.

Wystraszyłyście mnie tymi porodami przed terminem. Ja to w ogóle jakieś schizy zaczynam mieć. Poprzednio odeszły mi wody więc wiedziałam, że to już, a teraz się boję że coś przegapię i nie zdążę do szpitala. Jakieś głupie myśli mam.
Mam jedną koszulę zwykłą, bez aplikacji, drugą z wisienkami, ale nie kupię nowych, leżą od poprzedniej ciąży i teraz jak tylko się ogarnę trochę z karmieniem i połogiem, to je wywalam do śmieci.

Zastanawia mnie jak ludzie mogą mieć taki tupet i do szpitala ciągać tłumy ludzi. Jeszcze mąż, rodzice to rozumiem, na chwilkę. Ciocia położna, która prowadziła w szkole rodzenia zajęcia prosiła, żeby zachować umiar, ale ludzie nie słuchają.
ja po porodzie czułąm jak się non stop pocę, lało sie ze mnie, do domu pierwszych gości zaprosiliśmy po ponad tygodniu i to też takich bliskich nam ludzi.

Leje u mnie od rana, a wczoraj byłam w gosciach i się nażarłam ciasta i prażynek
Stary 2014-08-08, 08:54   #4304
melleczka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez My Sweet Little Precious Pokaż wiadomość
Chyba przejadę się dzisiaj do TK Maxa bo ten komplecik tak mnie zachwycił, że muszę zerknąć chociaż na nową kolekcję Poza tym potrzebuję zimowy kombinezon dla małej, może coś będzie, za mniej niż 300zł A wiecie może czy w jakichś sklepach też już są nowe kolekcje dla maluszków?

W kwestii imienia też jeszcze nie zdecydowaliśmy... a tak bardzo bym już chciała!!!
W H&M jest fajny misiowy kombinezon za 79,90zł Nie jest gruby, z takiego misia, ale bardzo fajny, brązowy i biały
Stary 2014-08-08, 08:56   #4305
Zanet84
Zakorzenienie

Cytat:
ale super ten komplecik

ja też się pochwalę co wylicytowałam ostatnio na all za 9 zł dzisiaj przyszedł, cudowny
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 27437505352.jpg (54,8 KB, 20 załadowań)
Zanet84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-08, 08:57   #4306
Zanet84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kostka09 Pokaż wiadomość

Co myslicie? Lepszy jasno szary z ciemnym szarym, czy jasny szary z niebieskim, czy moze beż...?
szary z niebieskim bardzo podoba mi się takie zestawienie kolorystyczne. w ogóle ostatnio coś zestawienia na chłopca mi się podobają
Stary 2014-08-08, 08:59   #4307
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

Cytat:
Nie, braxtony nie powinny byc bolesne, za to wlasnie brzuch robi sie twardy jak kamien...
Jak Cie boli okresowo to obstawiam, po tym co dzis pisalas, ze sie przepracowalas i to zmeczenie...
Odpocznij przede wszystkim, ew.mozes nospe wziac dla spokoju zawsze

Strqszne z tymi przedwczesnymi porodami! Kurde a ja sie kurczowo trYmam mysli, ze nie urodze przed terminem i juz... mam nadzieje ze autosugestia zadziala

Osmeldowuje sie, dobrej nocy!
przeszlo jak polozlam sie na lewym boku
Cytat:

nie kupilam jeszcze tylko podjelam dcyzje a to juz polowa sukcesu

no kochana to dalszych lat w milosci i szczesciu zycze

Cytat:
Napisane przez sloneczko_1201 Pokaż wiadomość
Czekoladka Ty tam na siebie uważaj i nie przesadzaj już z tym sprzątaniem.
jakby to bylo mozliwe.....a musze okna umyc

Cytat:
10 sztuk chyba za 9,99 zł teraz ale zamierzasz je tez brac do szpitala dla siebie?

czekoladka trochę mnie zmartwiłaś tymi przedterminowymi koleżankami...co prawda kupiłam juz te podkłady poporodowe ale wolałabym żeby przeleżały w szafce jeszcze...
co gorsza wybieramy sie jeszcze pod koniec sierpnia nad morze...żebym tylko tam nie urodziła
a co mi szkodzi podlozyc pod dupke

Cytat:
Napisane przez benetta Pokaż wiadomość
też tak miałam i gin powiedział że to prawdopodobnie BH, że nie powinny być jakoś bolesne, bardziej nieprzyjemne, nieregularne (tzn mogą byc codziennie a potem 2 tyg przerwy), zbadał mnie dokładnie no i wszystko miałam pozamykane, nie wrażliwe, szyjka długa no i stwierdził że nic się nie dzieje niepokojącego. brzuch miałam wtedy jakby napiety, nie twardy jak kamień. ze 3 razy tak miałam, przeszło po połozeniu się a teraz spokój (na szczęście bo i tak mnie to jakoś niepokoi)

zaczynam naprawde bać się tego porodu, że mnie zaskoczy nagla, a ja jeszcze w dupie z organizacją w domu a imienia to nawet sensownej propozycji nie mamy
wlasnie ja tez brzucha twardego nie mialam a ten bol to takie cmienie jak na @ ale jednostajne, nie przybieralo na sile

Cytat:
Napisane przez begie13 Pokaż wiadomość

nooo gratulacje decyzji

Cytat:
Hej

Byłam wczoraj u gina, i powiedział że mam się w ogóle nie przejmować takimi poziomami cukru jakie mam, i że są ok. Mała rozwija się prawidłowo i jest okazem zdrowia, ja też nie mam żadnych dodatkowych dolegliwości, więc trochę się uspokoiłam

Dziewczyny, tak sobie myślę, zaraz część już będzie miała gotowe wyprawki, to co będziemy wybierać później?

!
no widzisz , skoro gin ci mowi ze jest dobrze to sie nie przejmuj ze ci tak skacza

Dominika 04.11.2014
czekoladka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-08, 09:01   #4308
Zanet84
Zakorzenienie

Cytat:
www.parentnik.pl/2011/03/22/dziwne-i-zupelnie-zbedne-gadzety.html

Cnie wiem czy juz bylo, ale przy niektorych konkretnie sie usmialam
niezle tez sie usmiałam....czego to ludzie nie wymyślą....mówi się "potrzeba matką wynalazku", ale jakoś mi to tutaj nie pasuje

---------- Dopisano o 09:01 ---------- Poprzedni post napisano o 08:59 ----------

Cytat:
Napisane przez fiorella22 Pokaż wiadomość
Aż przede się jutro z ciekawości do Textilu i do Pepco, o którym często jest tu wspominane
ja, bodajże w środę, kupiłam w Pepco półśpiochy na przecenie za 4,99 zł/szt. takie co od kiedyś mi się podobały, ale nie mogłam upolować mniejszych rozmiarów, ale wreszcie się udało. Kupiłam chyba w różyczki, serduszka i jeszcze jakieś
Stary 2014-08-08, 09:01   #4309
Kostka09
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Zanet84 Pokaż wiadomość
ale super ten komplecik

ja też się pochwalę co wylicytowałam ostatnio na all za 9 zł dzisiaj przyszedł, cudowny
jak masz termin na październik to na Helloween jak znalazł
Cytat:
szary z niebieskim bardzo podoba mi się takie zestawienie kolorystyczne. w ogóle ostatnio coś zestawienia na chłopca mi się podobają
stanęło na jasnym beżu z niebieskim
Stary 2014-08-08, 09:02   #4310
Zanet84
Zakorzenienie

Cytat:

gratuluję podjęcia decyzji, a oglądałaś już w sklepie na żywo ?
Stary 2014-08-08, 09:02   #4311
Keithlyn
Zadomowienie

Hejo

Dziewczyny nie wiem co robić ..całą noc bolało mnie w pachwinie teraz też boli... taki kłująco ciągnący ból nawracający, nieprzyjemne to ... podobno nerki mogą promieniować do pachwiny mojego gina nie ma ehhhh

Lola - świetny zestaw !! Zdradzisz cene ?? Byłaś w Czeladzi ??

Bennetta - nie wiem już czy to ty pytałaś co jest w tym filmiku, w wielkim skrócie - matka maltretująca malutkie dziecko , nie oglądaj

Keithlyn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-08, 09:07   #4312
Zanet84
Zakorzenienie

Cytat:
AAA zapomnialam napisac ze dzisiaj urodzily 3 moje znajome
jedna miala tp.na dzisiaj, od 2 dni miala skurcze i wczoraj pojechala do szpitala(Esti tam gdzie my bedziemy), rozwarcie miala na 4cm, zrobili jej usg i waga pokazala 4200g a 2 tyg. temu u lekarza wyszlo 3500g, jako ze nie bylo postepu zrobili jej dzisiaj cc i urodzila dziewczynke z waga 3800g

druga urodzila 1,5 mca przed terminem - tak poprostu odeszly jej wody
a trzecia podobnie tylko 2 mce przed tp.....
az sie boje....
o kurcze, 2 m-ce przed terminem ?

to tak jak moja koleżanka wczoraj. miała termin na końcówkę września, no ale ona miała problemy. okazało się, że pomimo braku szyjki wyszła jej jakaś bakteria i nie mogli już dłużej czekać...

---------- Dopisano o 09:04 ---------- Poprzedni post napisano o 09:03 ----------

Cytat:
moja kolezanka ma tp. na 12.11
ale będzie tych skorpionków

---------- Dopisano o 09:05 ---------- Poprzedni post napisano o 09:04 ----------

Cytat:
przy BH jest dokładnie tak jak Silesianna napisała, napina się i twardnieje brzuszek na parę sekund i nie są bolesne

---------- Dopisano o 09:07 ---------- Poprzedni post napisano o 09:05 ----------

Cytat:
ja mamy wczoraj spytałam tak pro forma "kiedy możemy wózek kupować?", bo dziadkowie obiecali że zasponsorują a ona "no nie wiem, kiedy się kupuje.....po porodzie?"....no to mnie rozwaliła
ale oznajmiłam, że we wrześniu już chciałabym kupić....
Stary 2014-08-08, 09:07   #4313
manieczka1
Zakorzenienie

Keithlyn mnie często ciągnie w pachwinach, nieraz w obu, nieraz w jednej. Podobno to od rozciągających się więzadeł
Zanet super rzeczy

23.06.2011
01.06.2013
manieczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-08, 09:15   #4314
Zanet84
Zakorzenienie

Cytat:
Hej

to super niech rozwija się i rośnie zdrowo

---------- Dopisano o 09:12 ---------- Poprzedni post napisano o 09:10 ----------

Cytat:
Napisane przez Indra83 Pokaż wiadomość

Zastanawia mnie jak ludzie mogą mieć taki tupet i do szpitala ciągać tłumy ludzi. Jeszcze mąż, rodzice to rozumiem, na chwilkę. Ciocia położna, która prowadziła w szkole rodzenia zajęcia prosiła, żeby zachować umiar, ale ludzie nie słuchają.
ja po porodzie czułąm jak się non stop pocę, lało sie ze mnie, do domu pierwszych gości zaprosiliśmy po ponad tygodniu i to też takich bliskich nam ludzi.
nas położna z SR ostatnio też właśnie uczulała, że jak ktoś przyjdzie to nie na długo i nawet jak by mąż chciał być cały dzień, to nie przesiadywać non stop na sali, bo druga matka leżąca obok może czuć się skrępowana itp. i doskonale to rozumiem...

---------- Dopisano o 09:13 ---------- Poprzedni post napisano o 09:12 ----------

Cytat:
Napisane przez melleczka Pokaż wiadomość
W H&M jest fajny misiowy kombinezon za 79,90zł Nie jest gruby, z takiego misia, ale bardzo fajny, brązowy i biały

ooo taki brązowy misiowy i najlepiej z uszkami na kapturku mi się marzy ale chcę polować na all na taki

---------- Dopisano o 09:15 ---------- Poprzedni post napisano o 09:13 ----------

Cytat:
jak masz termin na październik to na Helloween jak znalazł
TP mam na początek listopada, ale kto powiedział, że haloween nie można obchodzić potem
Stary 2014-08-08, 09:15   #4315
LolaMontez
Wtajemniczenie

Czekoladko przez te Twoje koleżanki miałam dziś sen, ze urodziłam 2 miesiące przed terminem a najlepsze jest to ze moje dziecko było chłopcem i wyglądało jak Asthon Kutcher, najpier było brzydkie a pózniej rosło i w końcu było duże a ja ciagle leżałam w szpitalu skąd sie takie rzeczy ludziom biorą

Frau kolejnych lat w szczęściu i miłości

Keithlyn w Czeladzi byłam w M1 a zestaw kosztował 59,99 zł, były inne troszkę tańsze ale ten musiałam kupić, jakaś wewnętrzna siła zacisnęli dłoń na wieszaku i kazała iść do kasy
LolaMontez jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-08, 09:16   #4316
Zanet84
Zakorzenienie

Cytat:

stanęło na jasnym beżu z niebieskim
tyż ładne zestawienie
Stary 2014-08-08, 09:17   #4317
melleczka
Zakorzenienie

Cytat:
ooo taki brązowy misiowy i najlepiej z uszkami na kapturku mi się marzy ale chcę polować na all na taki
No właśnie taki

Ja chciałam kupić biały z myślą o chrzcinach, ale jeszcze się wstrzymam, bo nie wiem jeszcze kiedy będziemy chrzcić
Stary 2014-08-08, 09:21   #4318
Zanet84
Zakorzenienie

Cytat:
No właśnie taki

Ja chciałam kupić biały z myślą o chrzcinach, ale jeszcze się wstrzymam, bo nie wiem jeszcze kiedy będziemy chrzcić
no ten brązowy...cudny uwielbiam takie ubranka, zawsze się oglądam za takimi

biały też ładny, ale na chrzciny to zależy faktycznie w jakim miesiącu, bo na wiosnę to już za gruby
Stary 2014-08-08, 09:28   #4319
LolaMontez
Wtajemniczenie

Piękny ten brązowy kombinezonik kusicielki wstrętne :P ile macie takich kombinezownikow i na jaki rozmiar? Bo to nie sa te bardzo grube tylko takie przejściówki, ja mam jeden ten z h&m teraz sie nad tym zastanawiam ale nie wiem w jakim rozmiarze... I czy w ogóle potrzebny
LolaMontez jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-08, 09:33   #4320
Kostka09
Zakorzenienie

Cytat:
No właśnie taki
na allegro krążą te kombinezony juz nawet pare razy chciałam sie na zasadzić
nawet ostatnio gdzies widziałam nowe za 49,90 zł
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości