|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4291 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Listopad- Grudzień 2014- część III :)
Czekoladko! Ty nie strasz ![]() Jutro przeczytam to TŻ towi, który ma jeszcze tyyyyle czasu.
|
#4292 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jakos boli mnie podbrzusze jak na @...... to sa skurcze BH?? dodam ze brzuch nie jest twardy
|
|
#4293 |
|
Zakorzenienie
|
Nie, braxtony nie powinny byc bolesne, za to wlasnie brzuch robi sie twardy jak kamien...
Jak Cie boli okresowo to obstawiam, po tym co dzis pisalas, ze sie przepracowalas i to zmeczenie... Odpocznij przede wszystkim, ew.mozes nospe wziac dla spokoju zawsze ![]() Strqszne z tymi przedwczesnymi porodami! Kurde a ja sie kurczowo trYmam mysli, ze nie urodze przed terminem i juz... mam nadzieje ze autosugestia zadziala Osmeldowuje sie, dobrej nocy!
|
|
|
|
#4294 |
|
Rozeznanie
|
Czeko! Graty na okoliczność zakupu wózka
chyba zacznę już po tych Twoich sensacjach pakować torbę i kompletować wyprawkę, po póki co dość na luzie do tego podchodzę, coś tam mam, sporo po M.no ale na litość boską, imienia ostatecznie nie mamy Póki co odmeldowuję się i lecę w góry, świętować cztery lata radosnego pożycia małżeńskiego nie wiem, czy będę miała sieć, tak więc do odezwania jutro wieczorem lub dopiero w niedzielę ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4295 |
|
Raczkowanie
|
silesianna dzięki za fotkę, rzeczywiście sukienka nie jest jakaś strojna bardzo a wygląda nieźle. Mi też się źle kojarzą te wszystkie koszule w słoniki, misie. Po poprzednim porodzie czułam się jak fleja i też miałam problem z umyciem głowy. Mieliśmy jedną łazienkę na 6 osób- dwa pokoje i była wiecznie zajęta, nie dało się w niej zamknąć i zdarzało się, że wchodzili do niej odwiedzający a nie same pacjentki. W ogóle mam traumę z tymi odwiedzinami- bo szpital w którym rodziłam wpuszczał wszystkich jak leci i niezależnie od godziny. Tak więc do mnie od razu wpadła teściowa z teściem i szwagrem
, całe szczęście udało mi się wyperswadować im kolejne szpitalne wizyty. Za to do innych pacjentek przychodziły tłumy. Wystraszyłyście mnie tymi porodami przed terminem. Ja to w ogóle jakieś schizy zaczynam mieć. Poprzednio odeszły mi wody więc wiedziałam, że to już, a teraz się boję że coś przegapię i nie zdążę do szpitala. Jakieś głupie myśli mam. |
|
|
|
#4296 |
|
Zadomowienie
|
Czekoladka Ty tam na siebie uważaj i nie przesadzaj już z tym sprzątaniem.
Frau Gizela wszystkiego najlepszego dla Was i bawcie się dobrze. Ja też chce skompletować wyprawkę jak najszybciej mieć to z głowy i się nie denerwować. Chociaż wcześniej nie myślałam, że o tym czasie będę o tym myśleć.
|
#4297 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mnie zachwycił wieszak na dziecko mozna by tak odwiesic na godzinke w chwilach zwatpienia, krajalnica do parowek jako niezbędny gadget kuchenny i łapki do utulania niemowlakaCytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() czekoladka trochę mnie zmartwiłaś tymi przedterminowymi koleżankami...co prawda kupiłam juz te podkłady poporodowe ale wolałabym żeby przeleżały w szafce jeszcze... co gorsza wybieramy sie jeszcze pod koniec sierpnia nad morze...żebym tylko tam nie urodziła wiecie co normalnie nie znosze się takiej niezdecydowanej w tej ciąży...kolory, fasony wszystko mi zajmuje duuużo za duużo czasu ![]() miała kóras z Was robiony poziom wapnia i magnezu? ---------- Dopisano o 07:48 ---------- Poprzedni post napisano o 07:44 ---------- Cytat:
baw sie dobrze |
|||||
|
|
|
#4298 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
zaczynam naprawde bać się tego porodu, że mnie zaskoczy nagla, a ja jeszcze w dupie z organizacją w domu
18.08.2012 - zaobrączkowana ![]() lipiec 2013 (9/10tc) Listopad 2014 - Maluszek jest już z nami Edytowane przez benetta Czas edycji: 2014-08-08 o 08:02 |
|
|
|
|
#4299 |
|
Zakorzenienie
|
Martha cieszę się, że wszystko dobrze
ja jak mam gorszy dzień i boli głowa to piję kawę i przechodzi Frau Gizela baw się dobrze i wszystkiego naj ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#4300 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() a z ciśnieniem nie pomogę, ja zawsze mam w normie, czaaaasem trochę wyższe Cytat:
gratulacje decyzji ![]() Cytat:
![]() Ale u nas dzisiaj fajny chłodek ![]() Dzisiaj przyjeżdża mąż a w nd rano wracamy do domu, niby już dawno chciałam wracać ale jak sobie myślę o wyjeździe i o tym, że z bliskimi spotkam się najwcześniej na chrzcinach małej ( które nie wiadomo jeszcze kiedy będą) to łezka kręci się w oku
|
||||
|
|
|
#4301 |
|
Zakorzenienie
|
U nas tez pogoda do dupy
![]() Ja to się nie łudze nawet, ze urodze ani dzień wcześniej. Choć przyznam, ze bardzo bym chciala choć w listopadzie się zmieścić, ale nie licze na to z moim szczęściem ;/ bede tu pewnie tkwic w dwupaku jeszcze w grudniu. Ciekawe która z nas bedzie pierwsza
Edytowane przez anuszka21 Czas edycji: 2014-08-08 o 08:38 |
|
|
|
#4302 |
|
Zadomowienie
|
Hej
![]() Byłam wczoraj u gina, i powiedział że mam się w ogóle nie przejmować takimi poziomami cukru jakie mam, i że są ok. Mała rozwija się prawidłowo i jest okazem zdrowia, ja też nie mam żadnych dodatkowych dolegliwości, więc trochę się uspokoiłam ![]() Dziewczyny, tak sobie myślę, zaraz część już będzie miała gotowe wyprawki, to co będziemy wybierać później? Chyba przejadę się dzisiaj do TK Maxa bo ten komplecik tak mnie zachwycił, że muszę zerknąć chociaż na nową kolekcję Poza tym potrzebuję zimowy kombinezon dla małej, może coś będzie, za mniej niż 300zł A wiecie może czy w jakichś sklepach też już są nowe kolekcje dla maluszków?W kwestii imienia też jeszcze nie zdecydowaliśmy... a tak bardzo bym już chciała!!!
|
#4303 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Zastanawia mnie jak ludzie mogą mieć taki tupet i do szpitala ciągać tłumy ludzi. Jeszcze mąż, rodzice to rozumiem, na chwilkę. Ciocia położna, która prowadziła w szkole rodzenia zajęcia prosiła, żeby zachować umiar, ale ludzie nie słuchają. ja po porodzie czułąm jak się non stop pocę, lało sie ze mnie, do domu pierwszych gości zaprosiliśmy po ponad tygodniu i to też takich bliskich nam ludzi. Leje u mnie od rana, a wczoraj byłam w gosciach i się nażarłam ciasta i prażynek
|
|
#4304 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie jest gruby, z takiego misia, ale bardzo fajny, brązowy i biały
|
|
#4305 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja też się pochwalę co wylicytowałam ostatnio na all za 9 zł dzisiaj przyszedł, cudowny
|
|
|
|
|
#4306 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4307 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
no kochana to dalszych lat w milosci i szczesciu zycze Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#4308 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:01 ---------- Poprzedni post napisano o 08:59 ---------- Cytat:
takie co od kiedyś mi się podobały, ale nie mogłam upolować mniejszych rozmiarów, ale wreszcie się udało. Kupiłam chyba w różyczki, serduszka i jeszcze jakieś
|
||
|
|
|
#4309 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4310 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4311 |
|
Zadomowienie
|
Hejo
Dziewczyny nie wiem co robić ..całą noc bolało mnie w pachwinie teraz też boli... taki kłująco ciągnący ból nawracający, nieprzyjemne to ... podobno nerki mogą promieniować do pachwiny ehhhh Lola - świetny zestaw !! Zdradzisz cene ?? Byłaś w Czeladzi ?? Bennetta - nie wiem już czy to ty pytałaś co jest w tym filmiku, w wielkim skrócie - matka maltretująca malutkie dziecko , nie oglądaj
|
#4312 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to tak jak moja koleżanka wczoraj. miała termin na końcówkę września, no ale ona miała problemy. okazało się, że pomimo braku szyjki wyszła jej jakaś bakteria i nie mogli już dłużej czekać... ---------- Dopisano o 09:04 ---------- Poprzedni post napisano o 09:03 ---------- ale będzie tych skorpionków ![]() ---------- Dopisano o 09:05 ---------- Poprzedni post napisano o 09:04 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 09:07 ---------- Poprzedni post napisano o 09:05 ---------- Cytat:
a ona "no nie wiem, kiedy się kupuje.....po porodzie?"....no to mnie rozwaliła ![]() ale oznajmiłam, że we wrześniu już chciałabym kupić.... |
|||
|
|
|
#4313 |
|
Zakorzenienie
|
Keithlyn mnie często ciągnie w pachwinach, nieraz w obu, nieraz w jednej. Podobno to od rozciągających się więzadeł
Zanet super rzeczy ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#4314 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
niech rozwija się i rośnie zdrowo ![]() ---------- Dopisano o 09:12 ---------- Poprzedni post napisano o 09:10 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 09:13 ---------- Poprzedni post napisano o 09:12 ---------- Cytat:
ooo taki brązowy misiowy i najlepiej z uszkami na kapturku mi się marzy ![]() ---------- Dopisano o 09:15 ---------- Poprzedni post napisano o 09:13 ---------- TP mam na początek listopada, ale kto powiedział, że haloween nie można obchodzić potem
|
|||
|
|
|
#4315 |
|
Wtajemniczenie
|
Czekoladko przez te Twoje koleżanki miałam dziś sen, ze urodziłam 2 miesiące przed terminem
a najlepsze jest to ze moje dziecko było chłopcem i wyglądało jak Asthon Kutcher, najpier było brzydkie a pózniej rosło i w końcu było duże a ja ciagle leżałam w szpitalu skąd sie takie rzeczy ludziom biorą ![]() Frau kolejnych lat w szczęściu i miłości Keithlyn w Czeladzi byłam w M1 a zestaw kosztował 59,99 zł, były inne troszkę tańsze ale ten musiałam kupić, jakaś wewnętrzna siła zacisnęli dłoń na wieszaku i kazała iść do kasy
|
|
|
|
#4316 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4317 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja chciałam kupić biały z myślą o chrzcinach, ale jeszcze się wstrzymam, bo nie wiem jeszcze kiedy będziemy chrzcić
|
|
#4318 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() biały też ładny, ale na chrzciny to zależy faktycznie w jakim miesiącu, bo na wiosnę to już za gruby
|
|
|
|
|
#4319 |
|
Wtajemniczenie
|
Piękny ten brązowy kombinezonik
kusicielki wstrętne :P ile macie takich kombinezownikow i na jaki rozmiar? Bo to nie sa te bardzo grube tylko takie przejściówki, ja mam jeden ten z h&m teraz sie nad tym zastanawiam ale nie wiem w jakim rozmiarze... I czy w ogóle potrzebny
|
|
|
|
#4320 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:23.

mnie zachwycił wieszak na dziecko

23.06.2011
01.06.2013

teraz też boli... taki kłująco ciągnący ból nawracający, nieprzyjemne to