|
|
#4291 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamy styczniowe 2017
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:51 ---------- Poprzedni post napisano o 13:50 ---------- ani jednej, ale ja nigdy nie jadłam ryb, nie lubię.
|
|
#4292 |
|
Konto usunięte
|
Ja też nie lubię ryb... Od początku urlopu sobie obiecuję, że wezmę na obiad łososia albo dorsza, ale zawsze mnie co innego skusi
Mięskiem na szczęście nie gardzę.
|
|
|
|
#4293 |
|
Rozeznanie
|
Ja na mięso też nie mam ochoty, ale raz na 2-3 dni się zmuszam i jem. Natomiast ryby od początku ciąży mi całkiem nieźle wchodzą, wcześniej jadłam nawet 3x w tygodniu, teraz rzadziej, zależy jak trafię w sklepie. Robię sobie takie pieczone w piekarniku w folii aluminiowej, bo od smażonego mnie odrzuca.
|
|
|
|
#4294 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Też będę na usg w 18tygodniu, to porównamy nasze Bąble. ![]() Cytat:
![]() Ja kiedyś w necie spotkałam dziewczynę, która się urodziła tego samego dnia na tej samej porodówce, co ja. A najlepsze, że żadna z nas nie mieszka w tym mieście, w którym się rodziłyśmy. Cytat:
Cytat:
![]() Wróciłam z badań 200 zł lżejsza, ale mam zaświadczenie na 15 lat. Już chyba nie mam odwrotu... W przyszłym tygodniu ruszam.
|
|
#4295 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() zresztą sama bym nie ubrała no jakoś mi to nie gra ![]() Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#4296 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4297 |
|
Zakorzenienie
|
No co Wy, przecież faceci też noszą kwiatki!
|
|
#4298 |
|
Zadomowienie
|
Gratuluje poznani plci, zazdrosze, ja nawet jeszcze nie wiem kiedy bede miala usg
co do ryb ja malutko jem, bo rzadko mam na to ochote. Ewentualnie losos![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 12:56 ---------- Poprzedni post napisano o 12:55 ---------- i nie wiem jak to mozliwe, ale od dwoch dni mam brzuszek rosnij rosnij
|
#4299 |
|
Zadomowienie
|
dontbesoshine piękny brzuszek
niech rośnie!
|
#4300 |
|
Rozeznanie
|
Ja tam swojego synka ubieralam w rozowe pajace jak mialam do spania
![]() Corcia tez w wiekszosci bedzie chodzila w ubraniach po bracie:p |
|
|
|
#4301 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
teraz mozecie myśleć o imieniu dla córy![]() Co do ryb to ja staram się raz na jakiś czas zjeść halibuta bo tłuste ryby najzdrowsze w ciąży ale rzadko bo totalnie nie mam na ryby smaku. Czasami też robię sałatkę z tuńczyka to przy okazji warzyw podjem. |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4302 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Właściwie to chyba jestem w 19 tygodniu, jeśli jest 18tydz 3 dni. Dziewczyny widzialam dziś na spacerze wózek w którym się zakochałam - bebetto torino biało czerwony Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4303 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Tak to 19 tc Wlasnie ja tez jestem zakochana w tego typu wozkach, bo z innych firm sa bardzo podobne, ale sa przepiekne! Bede na taki polowala tylko, ze uzywany Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4304 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4305 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() juz widze mojego TZta jakbym mu zaproponowala taki zestaw A tak w ogole to zamowilam dzisiaj wanienke i poduche do karmienia - troche wczesnie, ale stwierdzilam, ze skorzystam z resztek wyprzedazo-promocji
Edytowane przez Agnes_K Czas edycji: 2016-08-12 o 16:50 |
|||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4306 |
|
Zadomowienie
|
też planuję tak kupować - jak się trafi okazja, pomalutku gromadząc wszystkie rzeczy. oszczędniej wyjdzie
|
#4307 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny na jaki kolor bedziecie malować pokój maluszka? Zainspirujcie mnie
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 16:38 ---------- Poprzedni post napisano o 16:37 ---------- Dziewczyny na jaki kolor bedziecie malować pokój maluszka? Zainspirujcie mnie Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4308 |
|
Zakorzenienie
|
Myślę, że takie stopniowe zakupy to najrozsąniejszy pomysł. Wtedy tak bardzo nie odczujemy tych wszystkich wydatków.
Hope ja jeszcze nawet nie wiem kiedy moje dziecko będzie miało swój pokój, ale pewnie na szary lub delikatny miętowy, albo obydwa te kolory. ![]() Generalnie cały mój przyszły dom będzie biało-szaro-pastelowo-drewniany. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#4309 |
|
Rozeznanie
|
A u mnie juz nie podaja w cm dziecka tylko mierza kosc udowa brzuszek i glowke a calosciowo juz nie bo mowia ze dzidzius juz duzy wiec mierzyć miarodajnie sie nie da. W 1ciazy tez nie mierzyli. Teraz zmienilam lekarza i tez nie mierzy
|
|
|
|
#4310 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nasz dzidziuś będzie z nami w pokoju co najmniej 3 lata bo mieszkamy u rodziców, mamy szarości i taką malinową czerwień nad łóżkiem. Ogólnie lubię dla dzieci stonowane kolory i niekoniecznie róż. Mojej siostry córcia od małego w różu a ma 4 lata i mówi że nie cierpi różowego a uwielbia niebieski. Cytat:
http://allegro.pl/fisher-price-lezac...159800669.html Jaką masz wanienkę? Zwykłą czy na stojaku? Z odpływem? |
||
|
|
|
#4311 |
|
Zadomowienie
|
Nasz będzie miał zielono niebieski pokój bo taki jest teraz
i mąż się upiera na jakąś wielka naklejkę Minionka ![]() Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka
|
#4312 |
|
Raczkowanie
|
Candid dzieki za linka
to jeden z tych, ktore tez rozwazam.Dobrze wiedziec, ze ma dobra opinie z pierwszej reki Wanienke kupilam taka: http://www.fisher-price.com/en_US/br...nse-n-Grow-Tub Ma dobre opinie i bedzie mniej stresu przy kapaniu, jak rece beda wolne
|
|
|
|
#4313 |
|
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny ponadrabiam Was potem. Mam takie pytanie na szybko ;o Mam już wieczorem serio spory brzuszek (17t3d) i zauważyłam dzisiaj że pępek robi mi się taki inny!
Taka twarda fałdka jest u góry, głównie wyczuwalna na dotyk ale też lekko widoczna pod obcisłą koszulką Ktoś tak też ma? To normalne co nie?
|
|
|
|
#4314 | ||||||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Ale w sumie, duże miasto, a gdzie się kupuje ciuszki dla dzieci? No więc prawdopodobieństwo bycia z tego miasta jest sposunkowo spore, i tego, że się idzie do lumpka i tego, że się udziela na forum :P Konkurentkami chyba nie będziemy, bo ja naprawdę byłam tam w sumie pierwszy raz tak w celu zakupów :P Tylko, że dzisiaj byłam znowu... ale w innym. Za 4zł kupiłam bluzeczkę, body z długim rękawem i sweterek dla psa No, może się wciągnę :PA w sumie, dlaczego nie wzięłaś tych ciuszków? Przecież są takie piękne <3 Pytam z czystej ciekawości, nie znam się na zakupach w lumpkach :P A historia z porodem niezła! Cytat:
![]() U mnie kontener na gruz już stoi, jutro o 6 rano pan będzie wynosił ścianę w ruinach do kontenera, a potem zrobi elektrykę! Remont idzie do przodu. A pan z poprzedniej ekipy dostał awizo do pisma z poleceniem zapłaty i dzwonił do mnie Jednak, po prawie 2 tygodniach udało mu się skontaktować... Chce się spotkać. Jako obstawę biorę TŻta i idę do mieszkania gdzie nowy pan będzie nosił gruz, mam nadzieję, że dobrze się to wszystko skończy...Cytat:
A potem pamiętaj o czyszczeniu płytek po położeniu fug ![]() Cytat:
A zamierzasz rodzić w szpitalu o najlepszych opiniach na gdzierodzic.info w naszym mieście? :P Wtedy jest szansa Kiedy masz termin?Cytat:
Co, corn dobrze liczy prawdopodobieństwo czy może przytrafiło się wam coś podobnego? ![]() Cytat:
To prawie codziennie po trochu. Mięso też mi nie wchodzi, takie obiadowe. Wchodzi jako szynka na chlebie albo spaghetti albo w hamburgerze. Więc też zostaje mi na słodko, albo smażony ryż z warzywami <3Cytat:
![]() 2 dni temu jeszcze miałam 1 body i 1 spodenki :P Cytat:
Mam fotki z wczoraj, patrzcie na te ruiny, mój domek
|
||||||||||
|
|
|
#4315 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4316 |
|
Rozeznanie
|
muffi24 mam tak samo -pępek to u mnie najbardziej zmieniona część ciała i teraz wygląda dokładnie wg Twojego opisu
|
|
|
|
#4317 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4318 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Pequenina totalną rewolucję zrobiliście. Jak po tsunami ![]() Dzisiaj w lumpku widziałam body rozmiar 44 cm. Na torebkę cukru byłyby na styk
|
|
|
|
|
#4319 |
|
Zadomowienie
|
U mnie w pokoju (caly bialy) bedzie jedna sciana szara i na nim biala naklejka z imieniem. Motyw przewodni to wszystko co slodkie i ladne
lozeczko biale nad nim biale ramki ze zdjeciami, imie, chmurki i takie tam
|
#4320 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Wciągniesz się w zakupy w lumpku, ja wcześniej też rzadko chodziłam, ale ciuszki dla dzieci znacznie łatwiej znaleźć (i są w lepszej jakości), niż dla dorosłych. Ciuszki, które kupiłaś są piękne, te jeże i Kubuś Puchatek boskie Co do szpitala, to nie mam pojęcia co wybrać, każdy ma jakieś plusy i minusy. Na szczęście mamy jeszcze trochę czasu do namysłu A termin mam na 18.01.
Edytowane przez zie_l_ona Czas edycji: 2016-08-12 o 20:28 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:01.

18 tydzień ciazy, dzidzia na 18cm i 250g <3 i będzie córeczka <3 
Raczej wszystko co na słodko bym jadła 

co do ryb ja malutko jem, bo rzadko mam na to ochote. Ewentualnie losos
i nie wiem jak to mozliwe, ale od dwoch dni mam brzuszek 

Ktoś tak też ma? To normalne co nie?
No więc prawdopodobieństwo bycia z tego miasta jest sposunkowo spore, i tego, że się idzie do lumpka i tego, że się udziela na forum :P Konkurentkami chyba nie będziemy, bo ja naprawdę byłam tam w sumie pierwszy raz tak w celu zakupów :P Tylko, że dzisiaj byłam znowu... ale w innym. Za 4zł kupiłam bluzeczkę, body z długim rękawem i sweterek dla psa