|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4321 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Nie odkładam życia na potem! - zmieniam się :-)
Cytat:
Może wkróce wrzucę a póki co.. wyniki czy dostałam się na studia za pół godziny!!
|
|
|
|
|
#4322 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() I jak? Dostałaś się?
|
|
|
|
|
#4323 |
|
Zakorzenienie
|
no ja powolutku do przodu z samorealizacją się ruszam
strasznie dołuje mnie brak pracy i nie umię się przez to skupić na innych rzeczach
|
#4324 |
|
Raczkowanie
|
Wez nic nie mow o poszukiwaniach pracy. Ogolnie trwaja one od 3 do 6 miesiecy. Jesli masz szczescie - znajdziesz po miesiacu. jak sobie pomysle, ze mialabym w Kazachstanie siedziec tyle czasu bez pracy - swira juz dostaje. Dalej nie wiem, co zrobic ze swymi rzeczami, nie mam gdzie ich zostawic i nie mam jak ich zabrac. Kolezanka polecila mi afirmacje "Wszechswiat znajduje perfekcyjne miejsce dla mnie i moich rzeczy". To zaczelam afirmowac.
Ostatnio cierpie na calkowity brak mobilizacji. Calkowity. Jedyne rzeczy jakie robie to medytacje poranno-wieczorne i blog. Masakra... Spisalam sobie liste rzeczy do zrobienia w tygodniu, tak jak sie pisalysmy aby to zrobic, ale chyba moglam ja sobie powiesic gdzies na wierzchu aby codziennie na nia patrzec, moze by pomoglo bardziej... I to nie to, ze lato. Ostatnio w pracy (no od dwoch tygodni) jest taki kociol, ze nawet w pracy mam drobne zaleglosci administracyjne, moim glownym obowiazkiem jest realizacja transferow. Klientow ostatnio strasznei duzo, wiec wszystko inne poszlo w bok. Na dodatek jeden program szwankuje, wiec transfer robi sie niejako dluzej i naokolo. Wracam do domu padnieta, ze jedyne o czym mysle to odmozdzyc sie ogladajac serial. A wczoraj do domu wracalam polotrej godziny zamiast 15 minut bo metro zaszwankowalo i mialo wielkie opoznienia.
och życie kocham cię kocham cię kocham cię nad życie... _________________________ _____ Moj Blog - Pozytywne Myslenie Kazdego Dnia Pozytywnie - watek na forum Moja strona - moje zycie w Kazachstanie |
|
|
|
#4325 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zdognie z perzporawdzomyni baniadmai nie ma zenacznia kojnolesc ltier przy zpiasie dengao solwa. Nwajzanszyeim jest, aby prieszwa i otatsnia lteria byla na siwom mijsecu, ptzosałoe mgoą być w niaedziłe i w dszalym cąigu nie pwinono to sawrztać polbemórw ze zozumierniem tksetu. Narysuj mi coś 23/6 |
|
|
|
|
#4326 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() U mnie praktyki u radców prawnych, trochę pracy nad ciałem i zmagania z problemami rodzinnymi. Słodko-gorzki smak, że tak powiem Za to po koncercie Faith No More nad Maltą i to jest meeeega plus tego miesiąca, jeśli nie ogólnie tych wakacji Również szukam pracy bez skutku. Brak doświadczenia nie pomaga. Niemniej jednak wymagania pracodawców są nieraz horrendalne. Gdzieś, kurcze, trzeba zacząć i zdobyć doświadczenie po raz pierwszy, tak?
|
|
#4327 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4328 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Co prawda już trochę tej 'pańszczyzny' w moim cv figuruje, ale to niestety nie wystarcza w prawniczym zawodzie. Jest tak wielu studentów prawa, zwłaszcza zaocznych, co powoduje, że strasznie ciężko gdzieś załapać się za jakieś pieniądze. Ale będę próbowała zaczepić się u moich radców na bardziej stałe, zobaczymy jak będzie A jeśli nie, to książeczka sanepidowska i wszelkiego rodzaju jadło-/napojodajnie czekają ![]() Wiadomo, trzeba swoją, hmm, karierę zaczynać od bezpłatnych praktyk najczęściej, ale niestety coraz rzadziej jest tak, że wpis o tym, że wiesz, jak pracować na takim a takim stanowisku, pozwala Ci awansować w rankingu u pracodawcy. A druga rzecz, pracę łatwiej zazwyczaj złapać w dużym mieście, a u mnie oznacza to dojazd i czasowe mieszkanie w rzeczonym. Jak na razie dokładam do interesu i nie wiem, czy z końcem lipca nie będę musiała się wynieść, bo 'przehulam' całą kasę. Boli mnie to strasznie, ale myślę optymistycznie i będę starała się dotrzeć do jakiegoś źródełka finansowania
|
|
#4329 |
|
Raczkowanie
|
Ja szczerze powiedziawszy mialam po znajomoci na poczatku. Najpierw dostalam sie na kurs z PUPu. Na kursie zostalam wypatrzona przez dyrektora osrodka sportowego, gdzie kurs byl przeprowadzony i zaproponowano mi staz po jego skonczeniu. Po stazu w orodku dostalam staz w szkole, ale nie caly przepracowalam, bo dostalam propozycje pracy juz normalnej od znajomego dyrektora z tego osrodka sportowego. Potem dzieki kolezance dostalam prace w firmie jej taty. Ale wszedzie porobilam tylko pare miesiecy. Kazda branza zupelnie cos innego. Wszedzie wyciagnieto mi pomocna dlon. Dobra passa sie skonczyla. Po 5 miesiacach bezowocnych poszukiwan nowej pracy spakowalam manatki i wyladowalam w Londynie. Tutaj udalo mi sie znalezc prace po miesiacu. Po 3 latach pracy sie nie dziwie, ze tak szybko mnie zatrudniono - tutaj nikt dlugo nie wytrzymuje
![]() A jak tam Wasze plany wakacyne? Jak minal wam Tydzien? Ja opisalam swoj tydzien i swoja probe podejscia do listy rzeczy do wykonania na dany tydzien w watku Pozytywnie... Ale tak jak juz dzis pisalam wyzej - nie jestem za bardzo zadowolona z tej listy. Ale dzieki temu doswiadczeniu, wiem o co musze ja wzbogadzic - nieprzewidywalne wydarzenia ![]() ![]()
och życie kocham cię kocham cię kocham cię nad życie... _________________________ _____ Moj Blog - Pozytywne Myslenie Kazdego Dnia Pozytywnie - watek na forum Moja strona - moje zycie w Kazachstanie |
|
|
|
#4330 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4331 |
|
Zakorzenienie
|
ludzie kopnijcie mnie w dup ę
od soboty chodzę spać o 2 w nocy a wstaję o 9 w dodatku brak chęci do nauki angielskiego potrzebna motywacja..
|
#4332 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4333 |
|
Raczkowanie
|
ja chodze spac okolo 23 i wstaje o 7 rano. Problem polega na tym, ze zamiast cos poczytac, porobic dla swego rozwoju, pouczyc sie to siedzialam i ogladalam seriale
Dzis rano, usiadlam i napisalam sobie nowy plan na ten tydzien. Obiecalam sobie, ze bede sie go trzymac i jesli nie zrobie przynajmniej polowy (o ile oczywiscie znowu cos sie wydarzy - jakas przyczyna losowa, gdzie nei bede w stanie tego zrobic - brak internetu, pradu, znowu metro nie bedzie jezdzic itp) to nie pojade z wizyta do kolezanki i jej rodzicow na noc. A moze jeszcze wypiszemy tutaj jakies nasze male cele i co jakis czas bedziemy pytac sie jedna drugiej jak ich realizacja?
|
|
|
#4334 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny! Dawno mnie tutaj nie było, ale ostatnie 3 miesiące była tylko szkoła, szkoła, szkoła. Na szczęście wszystko się udało, studia skończone i trzeba zacząć szukać powoli pracy takiej na stałe. Na razie mam jeszcze praktyki, ale jak słyszę jak ciężko jest znaleźć coś na początek to już się zaczynam bać
|
|
#4335 |
|
Zakorzenienie
|
kurcze a mi dziś zadzwonili i zaprosili na rozmowę i strasznie się stresuję , bo nigdy nie pracowałam jako barmanka, o co mogą mnie pytać ?
|
#4336 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
;] I pewnie o pierdoły jakieś, nie stresuj się, będzie git ![]() Ajajaj, a ja jutro mam wyniki czy się dostałam na mój kierunek, prosze o trzymanie kciuków! Oprócz tego chyba wkrótce zacznę szukać jakiejś roboty, a z resztą rzeczy to się staram małymi kroczkami.. ćwiczę, afirmuję, ćwicze umyyyysł
Edytowane przez Ishani Czas edycji: 2012-07-16 o 15:59 |
|
|
|
|
#4337 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() CO DO PRACY I STUDIOW - JESLI JEST cI TO PISANE, DOSTANIESZ SIE BEZ PROBLEMU. tRZYMAM KCIUKI
och życie kocham cię kocham cię kocham cię nad życie... _________________________ _____ Moj Blog - Pozytywne Myslenie Kazdego Dnia Pozytywnie - watek na forum Moja strona - moje zycie w Kazachstanie Edytowane przez Jyotika Czas edycji: 2012-07-16 o 16:33 |
|
|
|
|
#4338 | |
|
Zakorzenienie
|
Hej. Na początku baaardzo przepraszam że odpisuję dopiero dzisiaj - miałam sporo problemów z wizażem i umieszczaniem wiadomości na forum. Tak czy siak - bardzo dziękuję za miłe słowa. Cieszę się że niektóre z Was zmotywowałam do zrobienia swojej, wakacyjnej listy. Naprawdę fajna sprawa, dająca kopa w tyłek
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#4339 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
trzymam kciuki ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4340 |
|
Zakorzenienie
|
Zdognie z perzporawdzomyni baniadmai nie ma zenacznia kojnolesc ltier przy zpiasie dengao solwa. Nwajzanszyeim jest, aby prieszwa i otatsnia lteria byla na siwom mijsecu, ptzosałoe mgoą być w niaedziłe i w dszalym cąigu nie pwinono to sawrztać polbemórw ze zozumierniem tksetu. Narysuj mi coś 23/6 |
|
|
|
#4342 |
|
Zadomowienie
|
I prawidłowo!
A co ćwiczysz?
|
|
|
|
#4344 |
|
Zadomowienie
|
Słyszałam coś o tym. Dużo dziewczyn z nią ćwiczy.
Ja sie zastanawiam nad Brazil Butt Lift, kiedyś to ćwiczyłam, ale przestałam, może spowrotem zacznę ćwiczyć
|
|
|
|
#4345 |
|
Zadomowienie
|
Ja ćwiczę z Ewą i BBL
![]() Btw. wita Was studentka UW |
|
|
|
#4347 |
|
Zadomowienie
|
Wielkie gratulacje! Zaczyna się świetny okres w Twoim życiu - no, zacznie się w październiku
![]() Ja szaleję ze skakanką, co do ćwiczeń. Na razie zachowuję regularność, ale do widocznych efektów jeszcze daleeeka droga
|
#4348 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Gratulacje |
|
|
|
|
#4349 | |
|
フワフワの猫
|
Gratulacje.
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#4350 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
), to potem za każdym razem, gdy wrócisz do hula hop, już się nie pojawią, jak sądzę Ja do tej pory od czasu do czasu biorę się za hh, i jak na początku też miałam siniaki jak po jakiejś przemocy domowej, tak od tamtej pory się już nigdy nie pojawiły. Świetna sprawa
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:38.

Może wkróce wrzucę a póki co.. wyniki czy dostałam się na studia za pół godziny!!

Za to po koncercie Faith No More nad Maltą i to jest meeeega plus tego miesiąca, jeśli nie ogólnie tych wakacji

w dodatku brak chęci do nauki angielskiego