![]() |
#4351 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamy lipcowe 2018 cz. IV
Cytat:
![]() Ja na ten temat się nie wypowiadam ![]() ![]() ![]() Wróciłam właśnie z tz ze spaceru ![]() ![]() ![]() Przyszedł mi termofor z pestkami wiśni z Bebiko i zawieszka do smoczka ![]() ![]() ![]() Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4352 |
Wtajemniczenie
|
Pola - cukier 134, nie ma tragedi juhuuu
![]() Leżę juz w łóżeczku z książką i podjadam jeszcze truskawki. Dzisiaj zgaga tragiczna przez caly dzień ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4353 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4354 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4355 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4356 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4357 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4358 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4359 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4360 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4361 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4362 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:59 ---------- Poprzedni post napisano o 20:58 ---------- Cytat:
![]() waga mi się waha między 57-58kg więc sobie nie odmawiam ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4363 |
Zakorzenienie
|
Madziara ja nie dotykam.mięsa,mogę je,zjeść,ale nie dotkne,zrzucilam.to na męża.
Zua cukier super! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4364 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 20:02 ---------- Poprzedni post napisano o 20:01 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4365 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() z racji mojej sytuacji rodzinnej, jestem leczona w rodzinie, jedynie do dentysty i ginekologa chodzę prywatnie, ale też po znajomości. Na nfz dużo też zostałam przyjmowana jak była taka konieczność, ale poza kolejnością. W sumie prywatnie też mam inne stawki |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4366 |
Zakorzenienie
|
Mi położna mówiła, że gbs można pobrać od 37 tc.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4367 |
Zakorzenienie
|
Emma,Camelitos super z tymi spacerkami.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4368 |
Zadomowienie
|
Ja też już w łóżku! Jak na mnie to baaardzo wcześnie. Ale cały dzień prawie byłam na nogach i jakąś robotą się zajmowałam. Po bólu pachwiny nie ma śladu, więc zdaje się, że to niestety było po tym parku. Czyli muszę więcej się ruszać
![]() Tak z ciekawości, dziewczyny które piszecie o kilometrach, jakich używacie aplikacji/sprzętu do mierzenia? Zabrałam się dziś od razu za prasowanie pierwszej partii Beniowej i do jasnej ciasnej odkryłam, że żelazko mi się zepsuło - para nie leci. Niby coś tam syczy, ale nie leci. Najbardziej byłam zła, że nie mogę sobie wyprasować tego co zaplanowałam ![]() A tak się zastanawiałam od kilku prasowań, co mi się tak ciężko prasuje i spryskiwałam koszule... Ech, to u mnie takie fatum, z każdym dzieckiem kupuję nowe żelazko ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#4369 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4370 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() jak kiedyś biegałam to specjalnie ściągałam endomondo |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4371 | |||||||
Rozeznanie
|
Dobry wieczór
![]() ![]() U mnie też upały i dla mnie to także mało komfortowa pogoda - żegnajcie kostki! Muszę kupić jakieś wygodne szybko wkładane klapeczki i to rozmiar większe niż zawsze... Mam nadzieję, że po ciąży moje stopy wrócą do siebie ![]() U mnie już 12kg na plusie, mam nadzieję, że dużo więcej nie będzie, chociaż teraz to muszek szybko przybiera. Rożek - też długo myślałam czy warto kupić i w końcu wzięłam z Hubiego jakiś tańszy bawełniany - tzn. nie kliknęłam zamówienia ... Ile czekałyście na swoje paczki? Dla mnie USG III trymestru to nie fanaberia i ja jestem zadowolona, że robiłam, ale był to mój wolny wybór i ja płaciłam za to USG oprócz wizyty 150zł. Prywatnie czy na NFZ to też nie jest prosty wybór. Jestem z małej miejscowości i u nas np. sprzęt na NFZ jest bardzo słaby, dlatego wolę iść prywatnie, a wizyty nie są takie częste. Za to badania robię na NFZ. Kwestia pieniędzy to sprawa indywidualna i sobie myślę czasen, że faktycznie szkoda kasy na te prywatne wizyty, a z drugiej strony jedna wizyta chociażby w Lidlu i lekką ręką stówy nie ma... Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Sok jabłkowy mi się jakoś kojarzy z porodówką... i biszkopty. Też muszę sobie jakieś przekąski na wzmocnienie dokupić. Cytat:
W Jysku była promocja i kliknęłam taki materac, myślicie, że ok? https://jysk.pl/sypialnia/materace/m...ld-f85-wellpur Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez cambria04 Czas edycji: 2018-05-28 o 20:34 |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4372 |
Zadomowienie
|
Folinka ja mam zegarek Garmin sportowy- kiedyś troszkę biegałam i Mokolaj mi przyniósł taki prezent- jest super, mierzy mi kroki, km, tętno, kalorie. Potem pokupilam całej rodzinie, ale to już bardziej takie opaski fitness, mniej funkcji ale tez super. Cambria mój mały właśnie jest duży. 90 centyl. Zobaczymy jak jutro. Tylko ja mam ciagle myśli ze urodzi się wcześniej. I szczerze mówiąc podczytałam czerwcówki i widzę ze rozpakowane dziewczyny małych rozmiarów szukają. Ale podjęłam decyzje- nie kupuje, wiem gdzie mogę stacjonarnie takie rzeczy kupić, mam dużo chętnych do pomocy w rodzinie to kupią jakby co.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4373 |
Zakorzenienie
|
Cambria niestety nie znam.się na materacach
Aniama też nie.kupuje 50,w ogóle.mało.mam.nowych 56,ale za to mam po synku i siostrzenicy.Najwyżej kupię,jak okaże się ,że.mała jest. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4374 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() My wróciliśmy ze spacerku po parku.. tak cudownie cicho i pusto o tej porze ![]() A wcześniej siostra nas odwiedziła z rodzinka i przywiozła nam zamówiony ostatnio kocyk dla małego, (Emma jutro cykne foto jak wygląda na żywo) mi bardzo się podoba ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4375 | ||||
Wtajemniczenie
|
Blanka ja jestem jak najbardziej za tym, Żebyś dalej prowadzila wątek. Oczywiscie o ile chcesz
![]() Cytat:
![]() Ile kilometrow! Ja nie wiem, czy dalabym teraz tyle pochodzic... Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Wieczorem lezalam z nogami tak bardzo bardzo wysoko i nogi troche lepiej wygladaly. Chyba zrobie sobie taka konstrukcje do lozka... tylko wtedy nie moge spac na boku ![]() Materacyk chyba bedzie ok, ale ja za bardzo nie znam sie... Cytat:
Ide z książką do łóżka- aktualnie czytam Coehlo (mozecie mnie linczowac ile chcecie, ja go lubie) i calkiem fajna jest. Czytam po niemiecku, wiec nie powiem Wam jaki tytul, bo nie wiem jak brzmi po polsku ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#4376 |
Zakorzenienie
|
Ja w telefonie mam cos co mi mierzy dystans czas kilometry itd. Ale to nie żadna aplikacja to było tam zawsze „health” sie nazywa. Jednak jesli szukasz czegos bardziej zaawansowanego to pewnie musiałabyś zainwestować w jakis taki zegarek.
Zua łącze Sie w bólu. Chociaz nie ze zgaga ale mdłości mnie dzis tak męczą ze okropnie się czuje. Cały dzis mam gule w przełyku i ten okropny posmak. Juz chyba autentycznie wolałabym zgagę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4377 | |||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Aj, pożarłam się z mężem właśnie, a tak czekałam na jego powrót do domu.. Nie wiem czemu tak, samo jakoś tak wyszło.
![]() |
![]() |
#4378 |
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny
![]() Co do kwestii NFZ czy prywatnie... Niektóre wyboru,, nie mają " u nas na nfz 3 usg i dziękuję... ja miałam ciąże zagrożone szczególnie pierwszą i muszę mieć wizytę z USG bo bym oszalała... fakt - mniejsze miejscowości mniejszy wybór. Nie chcę na dziecku oszczędzać... Ale jak ktoś ma spoko jak Blanka to czemu nie. Byleby lekarzowi ufać. Zawsze sobie powtarzam, że kasa to nie wszystko i ważniejsze zdrowie moje i Maleństwa... Ja Usg 3D nie robiłam ani razu,mam zwykle. Dziś mi zrobił pomiary 3 trym Przepływy super wód płodowych dużo, Dzidź ma 1740 gram a jutro 31t0d. Czy to dużo? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4379 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Tak z ciekawości pytałam co używacie, bo powszechnie uwielbiane endomondo mi zupełnie nie podeszło. Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4380 |
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry! No wiec nie spimy...
Dzisiaj jade sie kłuć- trzymajcie kciukasy, żeby nie bylo kolejek! Licze na to, ze przy takiej pogodzie ludzie nie chorują tylko lezakuja ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:06.