![]() |
#4351 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek - cz. IV
Cytat:
wesele jest 12 stycznia. tylko jeszcze nie mozemy sie z rodzina zdecydowac czy jedziemy pociagiem czy samochodem ![]()
![]() |
#4352 |
Zadomowienie
|
Sanetko , bardzo ladna sukienka, na pewno olsnisz w niej swojego Tz
![]() ![]() Haniu, koniecznie mi pokaz ta bluzke ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4353 |
Zakorzenienie
|
mnie też ciekawi jak wygląda ta bluzeczka lubie takie mimo, że na codzień preferuje dres, bojówki itp
![]()
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2007-12-29 o 11:59 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
#4354 |
Zakorzenienie
|
Wkleje zdjęcia z Sylwestra
![]() Kasiu ja uwielbiam łaczyć kobiece seksy bluzki z luzackimi spodniami ![]() ![]()
#4355 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4356 |
Zakorzenienie
|
Sanetko : ja mam pomysł, żeby sukienka wyglądała najlepiej jak może i żeby zdjęcie odało jej urok:p założ sukienkę na siebie i pstryknij zdjęcie
![]() Nema : Przytulam ![]() Nie uciekaj od nas. Zawsze pomożemy, wesprzemy chociażby słowem. Razem raźniej
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4357 |
Zakorzenienie
|
Dziewczynki ja juz będe uciekać.
Życze wszystkim szczęsliwego Nowego Roku, usmiechu, spełnienia marzeń, zdrówka, miłości ,duzo duzo optymizmu. Nema bądz dzielna...sciskam Cie bardzo bardzo mocno ![]() Do zobaczenia w Nowym Roku ![]()
#4358 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4359 |
*sportaddict*
|
A ja Wam życzę, kochane dziewczyny, żeby się Wam spełniły wszystkie usłyszane zyczenia i własne marzenia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4360 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony piercionek - cz. IV
Czeć dziewczyny
![]() Cytat:
![]() Dorinko, Svinecko i Haniu... spełnienia najskrytszych marzeń w Nowym Roku ![]() Reszcie jeszcze nie składam, bo w Sylwestra pracuję do 15.00 To i tak niele.... Jak czytałam te wasze wpisy, że z TŻ tak miło spędzacie czas to myslałam, ze zwariuję. Mój wraca jutro, w dodatku jak mu wczoraj powiedziałam, ze tęsknię i że sie wciekam bo nie lubie byc sama długo w domu to powiedział, ze przesadzam, a dzi ani strzałki, ani smsa, o telefonie nie wspomnę nawet.... ![]() Ja też milczę, w dodatku mam @. Poszłam dzi do centrum handlowego bo podobno sa wyprzedaże... tyle ludzi, ze zrezygnowałam. Aż takiego cisnienia na jaki konkretny ciuch nie mam więc wolę poleżeć w domu. Ciekawe czy w ogóle da znać dzisiaj.... Jutro ide do mamy na obiad. Nie mam na to ochoty, po tym jak ostanio mnie potraktowała, w dodatku jak sie jej spytałam co robi na ten obiad to mówi: co wymyslę... A to oznacza, że odmrozi rózne rzeczy i postawi to na stół. Nie pasujšce do siebie smakowo. Nie lubie u niej tego. Jak słyszę ze mamy moich koleżanek i TŻ-ta zawsze pytajš się ,,a co bys chciała zjeć?" i robia to, a moja odmraża i to mi ogólnie nie smakuje to mi sie odechciewa. Czy ja jestem jakis kundel co moze dostawać odpadki? Sorry, ale sie zirytowałam ostatnio i nadal mnie trzyma. Mam cos na końcu języka i boje sie ze moge powiedzić za dużo.... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4361 |
Zakorzenienie
|
Czasem trzeba powiedzieć za dużo..
![]() |
#4362 |
Gość
|
Prawda.
Odważyłam się wreszcie powiedzieć mu wszystko. O tym jak patrzy, ze nie dotyka, nie całuje, nie ma w ogóle czułości, a coraz więcej obojętności. O tym, że czułam się nieatrakcyjna, odpychająca, niewystarczająca. O tym, że zaczął traktować mnie jak intruza, a nie kochaną kobietę. O tym, że jestem gotowa wyjechać jutro z rana, jeśli powie, że nasz związek nie ma sesnu. O tym, że nie chcę spędzić z nim sylwestra, jeśli nie spędzę całego następnego roku. Mówiłam ponad godzinę, wyrzuciłam z siebie wszystko. Wyszedł na papierosa, a gdy wrócił powiedział, że mnie przeprasza, że nie był ze mną szczery. Od jakiegoś czasu zrozumiał, że nie jest tak szcześliwy jak powinien, tylko chciał to sprawdzić - wtedy zaczął się wyraźnie odsuwać. Ogólnie - on nie kocha, a ja nie czułam się szcześliwa, bo nie czułam się kochana. Płakałam, choć stawałam się coraz spokojniejsza. Dziś nie płakałam już prawie wcale. Rozmawialiśmy, ustalaliśmy jak rozwiązać pewne sprawy. Oboje życzymy sobie szczęścia. Ja nie mam żalu - naprawdę. Rozmawiałam jeszcze przed chwilą z mamą i gdy wyrzuciłam z siebie wszystko, naprawdę zrozumiałam, że czeka na mnie jeszcze ta prawdziwa miłość, gdzie ktoś będzie chciał uczynić mnie szczęśliwą. Rozstaliśmy się dojrzale. On mnie zawiózł ze wszystkimi rzeczami do Wrocławia, skąd odebrał mnie tato. Uścineli sobie dłonie, kilka słów, przytulenie, całus w policzek i odjechałam. Z jednej strony smutek, bo będzie mi brakować tych rzeczy, ale tych sprzed kilku miesięcy, bo ostatnio nie dostałam od niego tak naprawdę nic. Z drugiej storny spokój i nadzieja na lepszą miłość. I mimo, że czasem łapie mnie uścisk w gardłe i zbierają się łzy, ciągle czuję, że będzie dobrze. Dojrzałam do tego, by odejść bez gniewu od osoby, którą kochałam. I nie myślę o tym, że wrócimy do siebie. Czekam na kogoś kto się mną zaopiekuje, kto da mi to czego pragnęłam zawsze - czułość, troskę, stałość i bezpieczeństwo. A dzięki Wam drogie wizażanki wierzę, że to możliwe ![]() Pełna nadziei na nowy rok z życzeniami szczęścia i prawdziwej miłości. Aby wszystkie niesnaski kończyły się jak w komediach romantycznych i zawsze było do kogo wracać, kto będzie Was kochał i przede wszystkim... będzie czekał na Was. Wasza wizażowa nema ![]() |
![]() |
![]() |
#4363 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cieszę się też że mogę dziś czytać tekiego twojego posta ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4364 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony pier�cionek - cz. IV
I tego Tobie życzę na Nowy Rok, spotkania na swojej drodze odpowiedniej osoby, która na Ciebie będzie zasługiwała. Trzymaj się ciepło!
![]()
![]() |
#4365 |
Gość
|
Dziękuję Wam bardzo
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4366 |
Zakorzenienie
|
Nemo ściskam Cię mocno
![]() ![]() Czasem coś się kończy aby coś się mogło zacząć.... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4367 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4368 |
Raczkowanie
|
Nemo, przylaczam sie do zyczen Dorinki, niech nadchodzacy rok bedzie dla Ciebie jak najlepszy!
Wszystkim Wam dziewczyny zycze zdrowia, milosci, szczescia! My juz jutro (tzn dzis) wyjezdzamy do znajomych, zycze Wam szampanskiej zabawy!! ![]() ![]() Do zobaczenia w 2008!!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4369 |
*sportaddict*
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4370 |
Gość
|
W dodatku okazało się, że jednak nie spędzę sylwestra w domu. Stary znajomy zaprasza mnie na impreze, gdzie zbiera naszą starą klasę. Myślę, że posiedzę troche u nich. Nie do końca mam ochotę, ale z drugiej storny myślę, że może mi się to przydać... wyjście do ludzi
![]() |
![]() |
![]() |
#4371 |
Zakorzenienie
|
Nemo zazdroszczę Ci tej "odwagi" dojrzałaości, tego, że potrafiłaś to załatwić na spokojnie ja bym nie umiała
![]()
#4372 |
Zakorzenienie
|
nema
![]() A mnie tu juz 2 dni nie było, ale na szczęście dużo nie pisałyści. Jakos nie mam na nic czasu. Jeszcze przeziebienie mnie rozkłada. To pewnie przez tę imprezę, bo wychodziłam na dwór się przewietrzyc bez kurtki ![]() Wczoraj pojechałam do TZ, połozyłam mu się w łózku, obejrzelismy film a potem.. zasnęłam. (na 20 minut) ale tak bardzo nie chciało mi sie wracac do domu jak nigdy, tk bardzo dobrze mi tam było. On non stop mnie przytulał, całował... A teraz bardzo mi to potrzebne, bo naprwde fatalnie sie czuję. Postaram się teraz częsciej do was zaglądac ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4373 |
Gość
|
Dziewczyny suzkam zdjęć jakiś makijaży z kolorem amarantowym/biskupim na powiekach. Niestety ciężko mi bardzo cokoliwek znaleźć. Pomożecie?
Planuję zestaw kolorysyczny żólty+czerń, albo brąz+czerń. Myślałam o amarancie właśnie, albo turkusie - który bardziej rudej z jasną karnacją pasuje? |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4374 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4375 |
Zakorzenienie
|
Kochana Nemo
![]() Uwierz w to mocno, że tak własnie powinno być i że to była mądra decyzja. Trzymam kciuki ![]() ![]() Madzialenko, kuruj się bo musisz mieć siłę na zabawę, to już jutro!!! ![]() po 7 dniach TŻ wraca! dzisiaj! nareszcie! ![]() ![]() ![]() do jutra ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4376 | |
*sportaddict*
|
Cytat:
![]() (z Moich Makijazy) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4377 |
Zakorzenienie
|
Co byście dały na powieki do czarnej spódnicy (długiej, ja nie mogę krótkich) indyjska taka strochę. I do tego bluzka/gorset kremowo czarna z haftem. Tj kremowa a na górze przeszyta czarna koronka która zasłania całą. Zdjęcie wam zrobię może tej bluzki.
Mam walnąc smolisty smoky? Czy za czarno będzie? Wyjdę niczym czarownica z Salem ![]()
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4378 |
*sportaddict*
|
To może smoky złamany srebrem/złotem/innym pasującym kolorem?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4379 |
Zakorzenienie
|
Hmmmmmm, mam paletę cieni to mam takie kolorki i jeden smolisty czarny.
Zdjęciami żadnymi Vadi nie dysponujesz?
![]() ![]() |
![]() |
#4380 |
Gość
|
Dziewczyny taki wybrałam zestaw sylwestrowy. Odważyłam się kupić rurki i jestem zachwycona. Teraz dopiero naprawdę czuję się, że schudłam i naprawdę bardzo mi z tym dobrze
![]() I jak z tym makijażem - turkus? amarant? W załączniku zdjęcie jakie znalazłam wcześniej i stąd sugestia, że może turkus z żółtym fajnie wygląda ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:10.