![]() |
#4351 |
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Dot.: Wymarzony pierścionek - cz. XII sagi ;)
zaro ale w tym tyg ciazy lechtaczka potrafi tak wygladac - bo na tym etapie jest bardzo przerosnieta dlatego lekarz, mimo ze widzial miliony takich narzadow powiedzial, ze nie stwierdzi bo moze to byc lechtaczka i juz z wielu dziewczynek zrobil chlopcow i na odwrot
ja mam nadzieje caly czas ze to lechtaczka
#4352 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Trzeba poczekać ten miesiąc bo ciężko tak debatować ![]() Ale dzidzia piękna.
![]() ![]() |
![]() |
#4353 | |
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Cytat:
Emilia, Malwina lub Marcel
![]() |
#4354 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4355 |
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
tak myslalam ze bedziecie patrzec na noge albo na pempowine ![]() domyslam sie, ze tylko dorinka patrzyla na to co trzeba ![]()
#4356 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny, przepraszam za tę zniewagę, ale... która z Was pracuje w biurze podróży?
![]() Jak przedstawiłam kalkulację Tż to był w szoku i powiedział, że właściwie chętnie we wrześniu gdzieś w ciepłe kraje ![]()
#4357 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rozumiem, też mi kiedyś serce miękło, nawet 4 lata to trwało, a później znienawidziłam narty ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4358 |
Zadomowienie
|
A bo ona już doświadczona ;-)
#4359 | ||
Zakorzenienie
|
Svinecko ja od razu wzięłam pempowinę za przerosniętego penisa
![]() Powaznie ja to nic nie widzę na tym zdjęciu...poczekaj cierpliwe na werdykt lekarza ![]() Cytat:
![]() Wiesz to 600 zł na osobę to początek wydatków...generalnie zawsze szukamy jak najtańszych kwater..bo góra kasy idzie na jedzenie paliwo no i ski passy ![]() Dlaego tez jeździmy ekipą do apartamentów..tak jest najtaniej ![]() Cytat:
![]()
Edytowane przez hania811 Czas edycji: 2009-01-07 o 10:57 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4360 |
Zakorzenienie
|
No to to jednak kurna noga była
![]() I teraz widzę że to noga. A łechtaczki w ogóle nie zauwazyłam ![]() Pytanie modowe, z serii tak czy nie? Spodnie: http://allegro.pl/item519601458_nowo...onu_xs_48.html Rozmiarem w aukcji się ni przerażać, noszę S lub xs ![]()
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4361 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() W takim razie jestem pewna że to przerośnięta łechtaczka ![]() Diano, Hania pracuje ![]()
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4362 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4363 | |
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Cytat:
dlugich nie polecam jesli jest sie niska osoba bo wyglada sie jak klaun ale rybaczki sa super - aha i ten pasek wsiurski wyzucilam ale proponuje je mierzyc - ja kupowalam w sklepie i w 36 nie weszlam i musialam kupic 38 ![]() ide wziac kapiel ![]()
![]() ![]() Wzorki i wzoreczki, teraz nowe pazurki u Swinecki zapraszam do komentowania ![]() Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2009-01-07 o 11:51 Powód: proszę nie pisać post pod postem i przypominam o edycji! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4364 |
Zakorzenienie
|
Pasek zamierzam wywalić, nie lubię takich ozdobników.
Ale fason mnie zainteresował, nigdy takich nie miałam. Od dłuższego czasu szukam spodni które nie są rurkami, rurek nie mogę, przez mogą nogę.
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4365 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Etko, co u Ciebie? Co zdecydowaliście w sprawie przeprowadzki? Jeśli pisałaś coś to musiałam przegapić ![]() Edit: Cytat:
![]()
![]() Edytowane przez zara_84 Czas edycji: 2009-01-07 o 11:08 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4366 | |
Zakorzenienie
|
cześć wszystkim!
Witam nowa uzytkowniczkę - novokainę ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4367 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Nawet ok ,ale bez tego paska byłyby lepsze- nie podobają mi się tego typu dodatki. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4368 |
Zakorzenienie
|
Zara, że niby to komplement?:P
L_V : coś mnie do nich ciągnie, sama nie wiem czemu, ale rzecz gustu. Szwedy tez bym sobie kupiła... np http://allegro.pl/item520214849_konc...sowe_l_47.html W ogóle jakie wy nosicie spodni, macie ulubiony fason?
![]() ![]() |
![]() |
#4369 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja nosze tylko rurki i cygaretki. Ale zastanwiam się teraz nad takimi z zaszeksami na przodzie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4370 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Gdzie?..to juz sama musisz wiedziec co chcesz zobaczyć..co robić. Leżeć na plazy, zwiedzać, odpoczac w ciszy i spokoju czy poimprezować. Wrzesień to dobry czas ..wszędzie mozesz smialo jechac..no moze w 2 polowie wrzesnia procz Bulgarii i Chorwacji (moze juz padac)
![]() |
#4371 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4372 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Patrzyła patrzyła i tak nic nie wypatrzyła ![]() Cytat:
Ostatnio ten fason (pumy z gumką) widziałam w fajnych dżinach w Cubusie, nawet miałam już przymierzyć ale ostatkiem sił sie powstrzymałam, ja widzę je u siebie, takie do kostki i do tego moje obcasy albo peep toe ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4373 |
Zakorzenienie
|
Jakie to są cygaretki?? ._o
Pomyślę, ale finał będzie taki, że chyba kupię obie pary, i pasek do kosza, co zresztą zamierzałam zrobić bez waszych sugestii. Spodnie dla mnie nie moga być za niskie w biodrach i nie moga to być rurki. mam wypukłość z prawej strony, jak to bywa przy zwichniętym stawie. Dlatego dla mnie zakup spodni to mega problem i w sklepie zawsze mnie dezorientacja łapie. Edit: Dori: Cubus mówisz? Jutro idę do galeii k. i wypatrzę...za ile one były i kolorek jaki?
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M ![]() Edytowane przez Madlen__18 Czas edycji: 2009-01-07 o 11:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#4374 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Edit.: Już zauważyłam odpowiedz. A zatem szukam od dziś. Tylko poleć proszę jakieś mega ciepłe miejsce ![]()
Edytowane przez DianaM Czas edycji: 2009-01-07 o 11:32 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4375 |
Zakorzenienie
|
Cygaretki:
|
![]() ![]() |
![]() |
#4376 |
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
a ja koncze sie szykowac i lece do mieszkania bo w wannie wpadla mi do glowy pewna wizja w kuchni i musze szybko sie nia podzielic z fachowcami
![]()
#4377 | |
Rozeznanie
|
Wcale nie niby
![]() ![]() Ja osobiście noszę rurki, ale szukam ostatnio innego fasonu. Co do tych drugich spodni: fajne, myślałam że rozszerzane nogawki już dawno niemodne ale widziałam w tym sezonie kilka modeli więc chyba wróciły ![]() Cytat:
![]()
![]() Edytowane przez zara_84 Czas edycji: 2009-01-07 o 11:47 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4378 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Swietnie się w nich czuję..seksi i w ogole...a niska jestem ![]() Cytat:
Muszę zakopac karte kredytową ![]() Jak fason? Ja kazdy ![]()
![]() |
#4379 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tak w Cubusie, znowu mnie zadziwili ostatnio wyborem dżinsów ![]() ![]() ![]() Dzisiaj zobaczę w Vero Modzie co jest grane, bo idę z koleżanką w wczorajszych rozważań na kawę.(właśnie mnie poprosiła o spotkanie)...ale postanowiłam jej nie mówić nic o spostrzeżeniach męża, będę mówić raczej o obserwacjach poczynionych podczas ostatniego spotkania ale delikatnie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4380 |
Zakorzenienie
|
O nie, cygaretek w ogóle bym nie założyła
![]() Dori, zmierzę sobie jeszcze moje spodnie, tzn "stan" żeby porównac jak bardzo niskie są tamte i czy takie moga być. Wtedy się zdecyduję. Dlatego wolę mierzyć na żywo i zajrzę do cubusa, bo wtedy wiem na pewno czy takie przejdą. Hania: no ja własnie też uważam, że szerokie spodnie są mega seksiii. Wszystko zależy jaka "góra" do tych spodni. Chcialam spodnie tak do 150 zł kupić, a jakby się dało coś tanio na all to tym lepiej, bo kupię 2 zamiast 1;]
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M ![]() Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2009-01-07 o 11:49 Powód: proszę nie pisac post pod postem i korzystać z funkcji "edytuj"! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:49.