Nałogowe Kosmetykoholiczki cz. VIII - Strona 146 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-05-18, 22:17   #4351
rzyrafka
Zakorzenienie

Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki cz. VIII

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Ale propolisowy to nie z BU Tylko z apteki, zielarskiego itp
z takiego stacjonarnego sklepu? Ooo, to w takim razie popytam, dzięki za oświecenie
rzyrafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-18, 22:57   #4352
MagJa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
Ach, zapowiada się dziś piękny i upalny dzień Jak ja kocham taką pogodę.
U mnie też było pięknie, szkoda tylko, że wieczór taki zimny. I szkoda, że mnie nowe sandałki poodparzały przez ten upał. No ale taka już moja natura, a raczej natura moich stóp, że wszystko je obciera Tym samym uświadomiłam sobie, że trzeba zrobić sezonowy zapas plastrów

Cytat:
Napisane przez zizou Pokaż wiadomość
wszystko trzeba przetestowac, Beige Chic maja opinie kulek brazujacych, a na mnie - bialej scianie, nie daja w ogole efektu brazujacego
Mnie też nic a nic nie brązowią. Nawet w stadium skrajnej bladości Ale wcale nad tym nie ubolewam, wręcz przeciwnie

Cytat:
dolecialy dostalam je w sumie niedawno cykne im fote razem z bialaskami
sa piekne, tego nie mozna im odmowic. jednak to nie do konca moja bajka. moja skora nie wspolgra z nimi kolorystycznie, wygladam w nich strasznie mdlo prawdopodobnie sie ich pozbede, mam juz nawet chetna. chcialabym je zatrzymac, ale nie bede chomikowac czagos, czego uzyje gora raz w roku
Kurcze, szkoda, bo faktycznie wydawało się, że do makijażu ślubnego będą jak znalazł. Tyle dobrze, że chętną na nie już masz.

Cytat:
Napisane przez rzyrafka Pokaż wiadomość
Wtedy to ja go zastrzelę
Ci dam
A strzelać nie pozwalam, TŻ się zgodził bez problemu. Już się nie mogę doczekać

Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość
Dziękuję bardzo, egzamin zdany na 5,5.
Gratulejszyn

Cytat:
Rzeczywiście, nikogo tu nie ma. Gdzie wy jesteście, dziewczyny?
Ja się weekendowałam z TŻ. Najpierw biegaliśmy po sklepach, potem grillowaliśmy, a na wieczór poszliśmy na koncert z okazji święta miasta. Koncert był taki sobie, a że w dodatku było zimno, to nie czekając do końca wróciliśmy do mnie.
No ale chociaż dzięki bieganiu po sklepach z TŻ zupełnie niezamierzenie kupiłam bluzkę, buty i szaliczek Bluzkę odcinaną pod biustem, w paseczki z Reserved - krój, jaki mi się zawsze podobał a nigdy na mnie dobrze nie leżał, bo odcięcie wchodziło mi na biust, a tu jest jak trzeba - pod Butki - sandałki na koturnach z House, szmaciaki takie z fioletowmi paseczkami w kwiatuszki Urocze takie, że nie mogłam im się oprzeć, choć znając życie i mnie obeżrą niemiłosiernie i będą jednosezonowe. No i szaliczek, bo drugą rzecz z akcesoriów można było mieć za pół ceny, więc wzięłam cieniowany szaliczek żółto-zielono-błękitny. Na chłodne wieczory jak znalazł.

Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
Ja mam Insta Dri od listopada albo od grudnia i też mi już zgęstniał. No i mam go już mniej niż pół, bo używam obficie. No i chyba kupię go znowu. No a w ofercie NT musze się zorientować bardziej - jakiś preparat podkładowy może by mi się przydał.
On na początku gęstnieje szybko, potem już bardzo się nie zmienia, ale fakt faktem wkurza mnie tą swoją gęstością, dlatego teraz bardziej myślę o wysuszaczu w formie olejku do zakrapiania. Kropelka-dwie i problem z głowy, a przy okazji zwykle takie cuda nawilżają skórki. Sama w sumie już wiem, co chcę z NT, tylko nie wiedzieć czemu od kilku dni polski dystrybutor nie wystawia nic prócz pilniczków Co prawda póki co i tak czekam na wypłatę, więc bardzo mi to nie przeszkadza, ale mam nadzieję, że jak przyjdzie co do czego, to będę miała co klikać.

Cytat:
A mi przeszło. Szał na kolczyki mi minął - mam chyba z 50 par dużych i wiszących kolczyków, a od pewnego czasu ich nie noszę wcale.
No to troszkę Ci się ich nazbierało, w sumie nie dziwota, że Ci przeszło.

Cytat:
Napisane przez aante_e Pokaż wiadomość
Dzięki dziewczyny
Muszę się pozbierać, rozplanować naukę i jakoś to będzie. Mieszkanie na pewno jakieś się trafi, tylko przywiązałam się bardzo do dziewczyn z którymi mieszkam. A naprawdę ciężko przychodzi mi nawiązywanie takich bliższych znajomości, łatwiej jest z facetami Nie dość, że jestem raczej samotnikiem i zosia-samosia, to czasami niektóre dziewczyny po prostu mnie denerwują swoim podejściem do niektórych spraw i trudno złapać wtedy wspólny język.
Mam podobnie, bardzo nawet. Z facetami jakoś lepiej mi się mieszkało i dogadywało. Z babami bywa różnie, a już najgorzej jak się trafiało na typy, którym nie szło zwrócić uwagi, bo albo wiedzą lepiej albo strzelają focha Z facetami takich problemów nigdy nie miałam, oni są jednak konkretniejsi od nas.
MagJa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-18, 23:06   #4353
zizou
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez noseknosek Pokaż wiadomość
zizou co się dzieje?
Cytat:
Zizuś ci sie dzieje?
Cytat:
Napisane przez Organzza Pokaż wiadomość

mam nadzieję, że to nic poważnego
Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
zizku co się dzieje? Zmartwiłaś mnie
Cytat:
Kochana trzymaj się, jakby co to pomogę jesli tylko będe potrafiła
kochane jestescie
tylko jakos tak nie potrafie dojsc do ladu z sama soba. bardzo zle czuje sie psychicznie... no i troche problemow mnie przygniotlo
Cytat:
Napisane przez MagJa Pokaż wiadomość
Mnie też nic a nic nie brązowią. Nawet w stadium skrajnej bladości Ale wcale nad tym nie ubolewam, wręcz przeciwnie
ja tez nie ubolewam one sa piekne same w sobie

Cytat:
Kurcze, szkoda, bo faktycznie wydawało się, że do makijażu ślubnego będą jak znalazł. Tyle dobrze, że chętną na nie już masz.
nie ma tego zlego w zamian moge bez wyrzutow sumienia sprawic sobie bialaski na poprawe humoru jak znalazl
Mokrzy od stóp do głow nie tracimy nadziei
zizou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-19, 07:18   #4354
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
z takiego stacjonarnego sklepu? Ooo, to w takim razie popytam, dzięki za oświecenie
Tak, ze stacjonarnego. Puder mozna kupić też w sklepach z produktami pszczelarskimi. Kosztuje 11-14 zł (zalezy gdzie)
Tu znalazłam nawet taniej: http://www.☠☠☠☠☠☠☠/apteka/p577-Puder_..._Farmapia_30_g

Cytat:
No ale chociaż dzięki bieganiu po sklepach z TŻ zupełnie niezamierzenie kupiłam bluzkę, buty i szaliczek Bluzkę odcinaną pod biustem, w paseczki z Reserved - krój, jaki mi się zawsze podobał a nigdy na mnie dobrze nie leżał, bo odcięcie wchodziło mi na biust, a tu jest jak trzeba - pod Butki - sandałki na koturnach z House, szmaciaki takie z fioletowmi paseczkami w kwiatuszki Urocze takie, że nie mogłam im się oprzeć, choć znając życie i mnie obeżrą niemiłosiernie i będą jednosezonowe. No i szaliczek, bo drugą rzecz z akcesoriów można było mieć za pół ceny, więc wzięłam cieniowany szaliczek żółto-zielono-błękitny. Na chłodne wieczory jak znalazł.
Musze obczaić dziś te butki i bluzkę Akurat będę w tym CH co Reserved i House (mam Urode do odebrania w Naturze )

Cytat:
kochane jestescie
tylko jakos tak nie potrafie dojsc do ladu z sama soba. bardzo zle czuje sie psychicznie... no i troche problemow mnie przygniotlo

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu

Edytowane przez Hosenka*
Czas edycji: 2009-05-19 o 07:20
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-19, 07:25   #4355
emememsik
po prostu Em :)

Cytat:
No to troszkę Ci się ich nazbierało, w sumie nie dziwota, że Ci przeszło.
Coś źle zacytowałaś, ja z pewnością nie mogłabym napisać czegoś takiego. Też mam kilkadziesiąt par i ciągle mi mało.

Dziękuję za wszystkie gratulacje i proszę o kciuki dzisiaj również.

zizek, trzymaj się.

Z samego rana byłam na pobieraniu krwi, słabo mi.
Stary 2009-05-19, 07:39   #4356
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękuję za wszystkie gratulacje i proszę o kciuki dzisiaj również.

Z samego rana byłam na pobieraniu krwi, słabo mi.

Ja miałam krew pobieraną równo tydzień temu i nadal mam mega siniaka na pół ręki

EDYCJA:
Widziałam wczoraj żele Blubel. Nie powaliły mnie na tyle, żeby mimo sporych zapasów kupić któryś. Ale mając jeden czy 2 pewnie bym coś wybrała - myslę, że pomarańcza+brzoskwinia

Instagram

Edytowane przez Hosenka*
Czas edycji: 2009-05-19 o 07:41
Stary 2009-05-19, 07:46   #4357
emememsik
po prostu Em :)

Cytat:
Ja miałam krew pobieraną równo tydzień temu i nadal mam mega siniaka na pół ręki
Nie przerażaj mnie..
Ja cały czas tylko słyszałam "Na pewno dobrze się Pani czuje?". Bo ja robię się blada jak ściana na samą myśl o strzykawce, nie mówiąc już o zobaczeniu jej.
Stary 2009-05-19, 07:50   #4358
Hosenka*
Zakorzenienie

Eee to ja lubię pobieranie krwi
Podobno wg obecnych zaleceń nie zgina sie ręki, a mi kazali zgiąć - więc zgiełam. I siniak gotowy A moze za długo/za mocno trzymałam? Ręka bolała mnie w sumie 3 dni.

Instagram

Stary 2009-05-19, 08:12   #4359
Vibeska
Zakorzenienie

GG do Vibeska

Pozdrawiam dziewczyny

Ja oczywiście kosmetycznie grzeszę a najbardziej kosmetykami do włosów.
Wczoraj kupiłam niebieski zestaw do włosów z nowej serii Herbal Essence - dawka nawilżania - wstępnie oceniam jako nowe cuda
Wcześniej kupiłam 2-minutrową odżywkę w tubie Syoss, też się polubiłyśmy.
Czekam na odżywkę z Avonu nawilżającą, na mleczko z Ofiflame do ciała jakieś intensywnie nawiolżające, na serum na końcówki z Ori.
Jak byłam z Gayenką i Agą Opolanką to skusiłam się na kolejne serum Eveline antycellulitowe, na balsam migdałowy zapomniałam jakiej firmy, a wczoraj dorwałam jeszcze sól do kąpieli farmony cudnie pachnącą

No i skusiłam się na piękny śliwkowy lakier do pazurków z nowej serii Manhattan
Dziś pomaluję nim paznokcie u stóp.

A tak poza tym u mnie wszystko dobrze i w pracy i w serduchu też ... aż boję się zapeszać więc może nie mówię już nic
Stary 2009-05-19, 08:17   #4360
aante_e
Miss Pudernica

Cytat:
Eee to ja lubię pobieranie krwi
OMG
Samo czytanie o pobieraniu sprawi, że mi słabo. Zawsze mdleję Tym sposobem omijam wszystkich lekarzy z daleka

Cytat:
Napisane przez Vibeska Pokaż wiadomość

Pozdrawiam dziewczyny

Ja oczywiście kosmetycznie grzeszę a najbardziej kosmetykami do włosów.
Wczoraj kupiłam niebieski zestaw do włosów z nowej serii Herbal Essence - dawka nawilżania - wstępnie oceniam jako nowe cuda
Wcześniej kupiłam 2-minutrową odżywkę w tubie Syoss, też się polubiłyśmy.
Czekam na odżywkę z Avonu nawilżającą, na mleczko z Ofiflame do ciała jakieś intensywnie nawiolżające, na serum na końcówki z Ori.
Jak byłam z Gayenką i Agą Opolanką to skusiłam się na kolejne serum Eveline antycellulitowe, na balsam migdałowy zapomniałam jakiej firmy, a wczoraj dorwałam jeszcze sól do kąpieli farmony cudnie pachnącą

No i skusiłam się na piękny śliwkowy lakier do pazurków z nowej serii Manhattan
Dziś pomaluję nim paznokcie u stóp.

A tak poza tym u mnie wszystko dobrze i w pracy i w serduchu też ... aż boję się zapeszać więc może nie mówię już nic
Hej Vibesko

Ziz jak się sprawuje Twoja Nokia fold Nawet mi się spodobała, funkcje wszystkie ma, tylko zastanawiam się czy za taką cenę warto.
Stary 2009-05-19, 08:22   #4361
Hosenka*
Zakorzenienie

Vibesko

Masz może porównanie ze "starymi" Herbalami?? Dla moich włosów były koszmarne ... Co z tego, ze pięknie pachniały, skoro były jak siano i sztywne i wogóle ble fuj.

Mi się podobają nowe niebieskie lakiery z Avonu - złaszcza granatowy Ale nie lubię niebieskich paznokci

Kciukam za serducho

Instagram

Stary 2009-05-19, 08:29   #4362
zizou
Zakorzenienie

Cytat:
Ziz jak się sprawuje Twoja Nokia fold Nawet mi się spodobała, funkcje wszystkie ma, tylko zastanawiam się czy za taką cenę warto.
mam ja od stycznia, nie zawiesila sie ani raz, symbian smiga az milo jedna z lepszych Nokii jakie mialam. troche wkurzajacy jest zewnetrzny ekran gdy sie go nie zablokuje, bo byle machniecie i wlacza sie aparat. ale to tylko taka kosmetyka na poczatku zle mi sie pisalo smsy [klawiatura jest plaska, nie taka wypukla jak w innych telefonach i troche czasu musailo uplynac zebym przyzwyczaila sie, ze klawe sie tylko delikatnie mizia a nie wciska klawiury jak w 5300 na przyklad ]

no i bateria jest mega. trzyma mi spokojnie 10-12, czasami nawet 14 dni, przy czym telefonu uzywam raczej czesciej niz rzadziej
Stary 2009-05-19, 08:47   #4363
Vibeska
Zakorzenienie

GG do Vibeska

Cytat:
Vibesko

Masz może porównanie ze "starymi" Herbalami?? Dla moich włosów były koszmarne ... Co z tego, ze pięknie pachniały, skoro były jak siano i sztywne i wogóle ble fuj.

Mi się podobają nowe niebieskie lakiery z Avonu - złaszcza granatowy Ale nie lubię niebieskich paznokci

Kciukam za serducho
Ja starą serię też lubiłam
Ta nowa też ma piekne zapachy ale już nie tak intensywne jak poprzednie produkty.
Szampon ma obłędnie turkusowy kolor , jest gęsty, dobrze myje i się spłukuje, cała seria pozostawia włosy nawilżone, gładkie i sypkie.
Nawet maska się tak spienia na włosach fajnie
Stary 2009-05-19, 08:54   #4364
Organzza
Zakorzenienie

zdałam! na 70% i jestem szczęśliwa
bardzo bardzo bardzo dziękuję za kciuki
Cytat:
Nie przerażaj mnie..
Ja cały czas tylko słyszałam "Na pewno dobrze się Pani czuje?". Bo ja robię się blada jak ściana na samą myśl o strzykawce, nie mówiąc już o zobaczeniu jej.
ja mam tak samo nawet przy zwykłym szczepieniu na grypę zawsze odwracam głowę żeby nie widzieć

Zizou, nie poznałam Cię
Double with me?
I'm sorry I'm a little late
I got your message by the way
I'm calling in sick today
So let's go out for old time's sake
Organzza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-19, 08:59   #4365
Vibeska
Zakorzenienie

GG do Vibeska

Ninko serdecznie gatuluję, bardzo się sieszę i bardzo ładny wynik osiągnęłaś
Stary 2009-05-19, 09:01   #4366
zizou
Zakorzenienie

Cytat:

Zizou, nie poznałam Cię
to jest pan poprawiacz humoru. uwielbiam czytac wywiady z nim, bo co sie usmieje, to moje. poza tym ma wyglad mlodeg boga [nawet jak jest po kilku glebszych ].
za mlodu nie mialam takiego fisia - nie zbieralam plakatow, nie bylam w fanklubach. na starosc mi bije

gratulacje kochanie wiadome bylo, ze zdasz
Stary 2009-05-19, 09:16   #4367
aante_e
Miss Pudernica

Cytat:
Super Teraz należy się nagroda.

Cytat:
mam ja od stycznia, nie zawiesila sie ani raz, symbian smiga az milo jedna z lepszych Nokii jakie mialam. troche wkurzajacy jest zewnetrzny ekran gdy sie go nie zablokuje, bo byle machniecie i wlacza sie aparat. ale to tylko taka kosmetyka na poczatku zle mi sie pisalo smsy [klawiatura jest plaska, nie taka wypukla jak w innych telefonach i troche czasu musailo uplynac zebym przyzwyczaila sie, ze klawe sie tylko delikatnie mizia a nie wciska klawiury jak w 5300 na przyklad ]

no i bateria jest mega. trzyma mi spokojnie 10-12, czasami nawet 14 dni, przy czym telefonu uzywam raczej czesciej niz rzadziej
A nie rysuje się szybko ten przód? Bo w mojej 6300 tylna klapka po 3 tygodniach ostrożnego używania była już brzydka.
Fajna jest, szczególnie ta różówa
Stary 2009-05-19, 09:18   #4368
zizou
Zakorzenienie

Cytat:
A nie rysuje się szybko ten przód? Bo w mojej 6300 tylna klapka po 3 tygodniach ostrożnego używania była już brzydka.
Fajna jest, szczególnie ta różówa
ja mam 6650, w metalowej obudowie, nie ma nawet pol rysy
Stary 2009-05-19, 09:19   #4369
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
Ninko serdecznie gatuluję, bardzo się sieszę i bardzo ładny wynik osiągnęłaś
Cytat:
to jest pan poprawiacz humoru. uwielbiam czytac wywiady z nim, bo co sie usmieje, to moje. poza tym ma wyglad mlodeg boga [nawet jak jest po kilku glebszych ].
za mlodu nie mialam takiego fisia - nie zbieralam plakatow, nie bylam w fanklubach. na starosc mi bije

gratulacje kochanie wiadome bylo, ze zdasz
dziękuję jesteście dla mnie takie kochane

Zizuś, najważniejsze, że działa na humor a wygląd faktycznie niczego sobie mam nadzieję, że u Ciebie już jest lepiej niż wczoraj

Cytat:
Super Teraz należy się nagroda.
o nagrodzie pomyślę
Double with me?
I'm sorry I'm a little late
I got your message by the way
I'm calling in sick today
So let's go out for old time's sake

Edytowane przez Organzza
Czas edycji: 2009-05-19 o 09:23
Organzza jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-05-19, 09:20   #4370
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Coś źle zacytowałaś, ja z pewnością nie mogłabym napisać czegoś takiego. Też mam kilkadziesiąt par i ciągle mi mało.
To była moja wypowiedź.

Cytat:

Pozdrawiam dziewczyny
Hej Vibesko

Cytat:
Gratulacje

Idę dzisiaj szukać po raz kolejny sukienki i jeszcze jak mi się uda, to skoczę do SP popatrzeć, czy są jakieś zestawy z tuszami u nas. Mam straszną ochotę na coś kosmetycznego. I pomalować się też mam dziś zamiar, dawno tego nie robiłam.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-19, 09:26   #4371
zizou
Zakorzenienie

Cytat:
Zizuś, najważniejsze, że działa na humor a wygląd faktycznie niczego sobie mam nadzieję, że u Ciebie już jest lepiej niż wczoraj
wczoraj mialam jakis totalny kryzys, swiat widziany na czarno i takie tam. dzisiaj jest troche lepiej, chociaz i tak byle bzdeta doprowadza mnie do placzu. nic to, musze przeczekac
Stary 2009-05-19, 09:34   #4372
madziarra
Zakorzenienie

GG do madziarra

Witam Was
Dawno mnie tu nie było, podczytuję Was cały czas, ale jakoś nie miałam weny pisać. Poza tym mnie też jakiś wiosenny kryzys dopadł - nic mi się nie chce Kosmetycznie cały czas jestem grzeczna, w maju kupiłam tylko 3 maseczki saszetkowe i jedną tubkową Doliva. Na dniach będę musiała kupić jeszcze tusz, bo mam same resztki.
Wszystkim dziewczynom gratuluję sukcesów - tych egzaminowych i tych w życiu prywatnym

Enough optimism to sustain hope
and enough pessimism to motivate concern.
madziarra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-19, 09:38   #4373
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:

ja mam tak samo nawet przy zwykłym szczepieniu na grypę zawsze odwracam głowę żeby nie widzieć

Zizou, nie poznałam Cię
Organzzo: gratuluje

Vibesko, dziękuję za opnie nt. Herbali. Mi ta poprzednia wersja nie służyła kompletnie

Instagram

Stary 2009-05-19, 09:44   #4374
aante_e
Miss Pudernica

Cytat:
ja mam 6650, w metalowej obudowie, nie ma nawet pol rysy
Aaa bo mówiłam o tej w załączniku, ona nie metalowa.

Cytat:
Vibesko, dziękuję za opnie nt. Herbali. Mi ta poprzednia wersja nie służyła kompletnie
Ja też ich nie lubię. Poza ładnym zapachem oczywiście, bo te są fajne.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg nokia-6600-fold_3.jpg (27,3 KB, 10 załadowań)
Stary 2009-05-19, 09:59   #4375
a-sea-of-honey
Zadomowienie

GG do a-sea-of-honey

No cóż, tak się spodziewałam, że prędzej czy później mnie tu zagna Dzień dobry, mam na imię Kasia i jestem kosmetykoholiczką A najbardziej to błyszczyko- i pomadkomaniaczką. Jestem na etapie intensywnego odwyku kosmetycznego, ale średnio mi on idzie, więc moja obecność będzie tu jak najbardziej uzasadniona. Zwłaszcza, że ostatnio dopadła mnie klątwa Juicy Tubes'ów - wylicytowałam na Allegro jednego i tym sposobem nabrałam olbrzymiej ochoty na więcej . Generalnie doszłam do wniosku, że dopadł mnie kosmetoholizm w momencie, kiedy połowa mojej garderoby wymaga wymiany, a ja mam całe naręcze prawie że nieruszonych kosmetyków...
a-sea-of-honey jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-19, 10:51   #4376
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

Cytat:
Ninka, wielkie gratulacje!

Kasiu, witaj!

Ziz, trzymaj się! Zrób sobie dzień pocieszacza i może kup sobie coś... jakieś perfumki... a nuż pomoże

Vibesiu, cieszę się, ze w Twoim serduszku i w ogóle wszystko super

Wkleiłam na zbiory swoje nabytki w maju (serię solutions dostałam z wygranej w krzyżówce) i mam ogromną nadzieję, że nic więcej w maju już nie kupię i wezmę się za naukę
luskap jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-19, 11:29   #4377
MagJa
Zakorzenienie

Cytat:
kochane jestescie
Bidulka Trzymaj się

Cytat:
nie ma tego zlego w zamian moge bez wyrzutow sumienia sprawic sobie bialaski na poprawe humoru jak znalazl
Oby tylko te Ci lepiej przypasowały.

Cytat:
Musze obczaić dziś te butki i bluzkę Akurat będę w tym CH co Reserved i House (mam Urode do odebrania w Naturze )
Butki są jeszcze bodajże w pomarańczu. A bluzka to taka bawełniana z krótkim rękawkiem, ale takim ciut dłuższym niż standard. No i ja ją wygrzebałam gdzieś na dolnej półce tych takich drewnianych stoliczków. Kosztowała 59zł, ale miałam kupon z maila na -15%, wiec wyszła za 50,15zł Moja jest w czarno-białe paseczki, była jeszcze w niebiesko-brązowe.W sumie to chyba się prążek nazywa, bo to takie cieniutkie paseczki, tylko odcięcie to szerszy czarny pasek, i u mnie na dekolcie z kopertowych zakładek wystaje czarna wstawka.

Cytat:
No, fakt, coś mi się pomieszało. To słowa ice.

Cytat:
Ja oczywiście kosmetycznie grzeszę
A ja grzecznie zużywam i napawam się stanem mojego majowego licznika Co prawda zaraz tam dopiszę 1 sztukę, bo kliknęłam Etiaxil, ale to niezbędnik, więc na 4 kupione kosmetyki mam 2 niezbędniki (co za rym ), także wynik póki co świetny Oby tak dalej.
A ostatnio udało mi się zużyć: szampon, maseczkę do włosów, 2 kremy do rąk - jeden w domu, drugi w pracy, peeling do ciała i żel pod prysznic. Lada moment wykończę błyszczyk, w niedalekiej przyszłości krem do stóp i sól do stóp. A z tego wszystkiego kupić trzeba będzie tylko sól

Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
To była moja wypowiedź.
No wiem, wiem

Cytat:
Napisane przez a-sea-of-honey Pokaż wiadomość
No cóż, tak się spodziewałam, że prędzej czy później mnie tu zagna Dzień dobry, mam na imię Kasia i jestem kosmetykoholiczką A najbardziej to błyszczyko- i pomadkomaniaczką. Jestem na etapie intensywnego odwyku kosmetycznego, ale średnio mi on idzie, więc moja obecność będzie tu jak najbardziej uzasadniona. Zwłaszcza, że ostatnio dopadła mnie klątwa Juicy Tubes'ów - wylicytowałam na Allegro jednego i tym sposobem nabrałam olbrzymiej ochoty na więcej . Generalnie doszłam do wniosku, że dopadł mnie kosmetoholizm w momencie, kiedy połowa mojej garderoby wymaga wymiany, a ja mam całe naręcze prawie że nieruszonych kosmetyków...
Ano bywa i tak
Witamy, tak w ogóle

Ale mam dziś lenia. Głowa mnie boli, jakoś mi tak ciężko, pogoda do kitu (było słońce, a już pada ) i jeszcze lada moment dostanę okresu. Miałam dziś pojeździć na rowerze i pójść na stepa, ale jak tak dalej pójdzie, to mi się odechce całkiem. Najchętniej zapuściłabym jakiś dobry film i zapodała sobie coś pysznego No i jeszcze TŻ do przytulania ściągnęła
Nic to, zapodam sobie kawkę i wezmę się znów za moją szafę. Ostatnio przerobiłam 2 półki, dziś kolejne 2 i jeszcze jak mi weny starczy, to może się wezmę za szafkę siostry. I tak bywa tu tylko raz na pół roku albo i rzadziej, więc w swoich ciuchach praktycznie nie chodzi, także jak je trochę poprzestawiam, może wygospodaruję miejsce dla siebie

Edytowane przez MagJa
Czas edycji: 2009-05-19 o 11:30
MagJa jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-05-19, 12:20   #4378
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

Jestem choooraaa Tak mnie boli gardło od dwóch dni, że nie mogę wytrzymać. Robiłam płukankę, psikam antybiotykiem, dziś kupiłam Orofar Max i niewiele pomaga. Teraz zrobiłam sobie herbatkę Lipton wanilia i toffi z cytryną i sokiem malinowym-wyszła pychotka i w ogóle leje i czuję się jakby była jesień...
Stary 2009-05-19, 12:23   #4379
0306
Zadomowienie

GG do 0306

Witam
Przez ten brak internetu w domu kompletnie nie mam jak do Was zaglądać, a bardzo mi brakuje Waszego towarzystwa
Od ubiegłego piątku leniuchuję na urlopie u rodziców. Miałam wyjechać do SPA, trochę odpocząć i poprawić formę, ale ponieważ dostałam tylko tydzień urlopu (zamiast planowanych 2 tyg.) z wyjazdu nici - musiałam przełożyć na wrzesień.
W sobotę widziałam się w Rybniku z dziewczynami , było bardzo miło, tylko trochę krótko.
Pogoda mi niestety nie dopisała, od soboty leje, a ja miast odpoczywać nadrabiam rodzinno-towarzyskie zaległości. Dwójce kuzynostwa urodziły się bobaski, nie widziałam jeszcze nowej restauracji mojej chrzestnej, wujek stęsknił się za mną i moim psiakiem, siostrzenica chce się pochwalić nowo namalowanymi obrazami, a tato zaplanował mega wycieczkę rowerową i zamiast siedzieć na tyłku i się "byczyć" latam jak poparzona .
Na następny urlop wyjadę na bezludną wyspę .

Kosmetycznie u mnie w normie, tj. średnia miesięczna zachowana, a kolekcja perfum powiększa się w zastraszającym tempie. Na własne nieszczęście odkryłam (na nowo) w Opolu perfumerię, w której mają większość niszowców: od lutków, przez bondy, po annicki, na jakichś indyjskich olejko-perfumach skończywszy. Zaglądam tam regularnie moja wish lista puchie w oczach. Ale tłumaczę to sobie tak, że zamiast dwóch flakonów z sieciówek moge mieć jeden rzadki zapach . Z tą myślą rozdałam już kilka flakoników, robiąc tym samym miejsce ( w sumieniu-tak to sobie tłumaczę) na Amouage
Szaleństwo ubraniowe trwa w najlepsze, do tego doszła nowa miłość - biżuteria
Ale co tam, ważne że czuję się lepiej, bardziej kobieco, a co najważniejsze powoli zapominam o P. i bolesnej przeszłości.

0306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-19, 12:31   #4380
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

Aga, witaj! Dawno Cię nie było (mnie zreszta też) Super, że zaczęłaś powoli nowe życie, mam nadzieję, ze złe rzeczy zatrą się w Twej pamięci.
Tak to jest, że w urlop u rodziny nie da się odpocząć! A wręcz przeciwnie!
Zazdroszczę pięknych perfum. Ja za to nie wiem, czy kiedykolwiek dojdę do ładu z pielęgnacją.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości