|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
Pokaż wyniki sondy: Boisz się,że jak osiągniesz wymarzoną wagę,to zajdziesz w ciąże i znów walka z kg? | |||
Tak |
![]() ![]() ![]() ![]() |
28 | 51,85% |
Nie |
5 | 9,26% |
nie myślałam o tym |
21 | 38,89% |
Głosujący: 54. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4351 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Kilogramowe wzloty i upadki czyli:Jak się pozbyć 37kg? CZ.I
Cytat:
![]() ![]() tak podaj wymiary ile wazysz ile chcesz zrzucic(waga docelowa), wzrost no i jaka dieta ![]() Co do rozyczek, to ma to nas mobolizowac ![]() ![]() ![]() mam nadzeje, ze nie zginiesz nam po kilku dniach;/
![]() |
#4352 |
Raczkowanie
|
no to tak
![]() Kamila lat 21 wzrost: 1,68m ; waga: 86kg ;/ ; waga docelowa (58kg) na poczatek stawiam sobie cel 10 kg do wakacji a potem jakies 0,5kg-1kg spadku wagi na tydzien. Zawsze bylam pulchniejsza ale 2 razy w moim ktorkim zyciu udalo mi sie schudnac, za pierwszym razem 12 kg a za drugim 8 kg. Teraz jeszcze nia mam pomyslu na diete, na razie ograniczam slodycze a dalej zobaczymy jak bedzie. Raz stosowalam diete ze jadlam wszystko tylko ze mniej a drugim razem poprostu zdrowa diete( twarog, jajka, piers z kurczaka, warzywa, tylko gotowane jedzonko). Efekty bylo widac ale to monotonia mnie dobijala... ja juz nie mialam pomyslow co mam jesc ;/ 3-4 razy w tyg piers z kurczaka ;/ na sniadanie platki owsiane a na kolacje twarog zbrzydlo mi juz to jedzenie, juz na twarog nie moge patrzec ;p takze nie wiem jak mam schudnac tym razem, chcialabym ale nie wiem na razie jak ;p cos wymysle :d |
![]() ![]() |
![]() |
#4353 |
Wtajemniczenie
|
Witam kochane dietowiczki!!! Wróciłam do Was dzisiaj! i muszę szczerze przyznac ze dzisiaj nagrzeszyłam
![]() A właśnie co do tych różyczek. Mam zamiar tez w się to "bawic" tylko prosiłabym o wytłumaczenie o co kaman ![]() Rózyczke sie przyznaje w dzień diety ale jesli na dzień nie przekroczy się 1000-1200 kcal??? Bo tak to zrozumialam po przeczytaniu niektórych postów?? A jesli zjem cos słodkiego czy nagrzesze jak dziś to odbieram sobie różyczke Wogóle to witam nową dietowiczkę. Gratuluję reszcie spadku waagi ![]()
#4354 |
Raczkowanie
|
Kasia: 162cm, 64kg
sytuacja mnie zmusila. wiec przylanczam sie z nadzieja ze w grupie bedzie mi latwiej zrzucic zbedne kg. mieszkam od dlugiego juz czasu za granica. i to wlasnie tutaj moja waga osiagnela apogeum ! wiem ze to tylko wylacznie moja wina ze dopusicilam sie do takiego stanu. ![]() zaczynaja od poczatku to moja waga zawsze wynosila 53kg (bylam z niej bardzo dumna) moglam jesc naprawde co niemiara.. ale skonczylo sie ! przytylam az 11kg!! ![]() ![]() ![]() a teraz chce sie tego pozbyc ! czym predzej!! dzisiaj a sniadane mialam platki z mlekiem, na obiad troszke mieska i kawalek slodkiego (o nie wytrzymalam) ale zato na kolacje ktora mialam o 18 mialam tylko salatke i jablko. jak i kto przyznaje rozyczki? ale... od jutra zaczynam! zaczynam tak na powaznie! nareszcie ![]() chce spowrotem zaczac sie czuc dobrze z moim cialem ![]() doooo uslyszenia wkrotce (mam nadzieje z dobrymi wiesciami) pozdrawiam i 3mam kciuki ![]() Edytowane przez katee29 Czas edycji: 2010-04-25 o 19:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#4355 |
Rozeznanie
|
koczika1989 witam Cię, mam nadzieje że zostaniesz z nami dłużej niż tydzień
![]() katee29 Ciebie również witam ![]() ![]() mam nadzieje że obie przeczytałyście regulamin, a jak nie to zapraszam jest u pysi w opisie ![]() a co do ![]() ![]() a odejmuje się jeżeli np. : - zjemy słodycze, wypijemy alkohol - zjemy za mało ja wczoraj z braku czasu zjadłam tylko 3 kanapki i musiałam sobie odjąć. więc powodzenia ![]()
#4356 |
Wtajemniczenie
|
czerwona dzięki za wytłumaczenie
#4357 |
Rozeznanie
|
czarnowlosa20 nie ma za co
![]() ![]() a to jeszcze dla nowych jeżeli któraś z nas pisze że nagrzeszyła to kolejna za nią co pisze posta daje jakieś ćwiczenia do zrobienia za grzeszek ![]()
#4358 |
Raczkowanie
|
to nie chodzi ile moj BMI pokazuje.. ale o to ze te 11kg sprawiaja ze czuje sie ciezko i wyladam naprawde zle
![]() ![]() i dlatego zabieram sie za odchudzanie! jestem nowa ale kolezanc bym dorzucila (wybacz) chociaz kilku minutowa seria NOZYC |
![]() ![]() |
![]() |
#4359 |
Wtajemniczenie
|
Dziękuje dziewczyny za kare
![]()
#4360 |
Zakorzenienie
|
Witam nowe osoby
![]() Kurcze zawsze po imprezie 'odzywa' sie moje kolano ![]() ![]() eh no i teraz znowu kilka dni męczarni... Ale dziś mimo bólu mam za sobą 10 km spaceru ![]() ![]() Odmówiłam dziś sobie loda i chipsów ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4361 |
Rozeznanie
|
dziś byłam grzeczna i przyznaje sobie
![]() ![]()
#4362 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, bierzecie jakieś suplementy? Jakieś Linee albo Bioslim CLA, czy coś w ten deseń.? Pomaga to trochę? Chciałam się jakoś wspomóc, trochę efektem placebo przy braniu tego typu wspomagaczy i może jednak coś też one będą dawały same z siebie. Ale nie wiem, w co zainwestować
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4363 |
Raczkowanie
|
dobranoc
do uslyszenia jutro ![]()
Step by step.. ![]() Edytowane przez katee29 Czas edycji: 2010-04-25 o 22:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#4364 |
Rozeznanie
|
tak ja biorę ocet jabłkowy + zielona herbata i pije herbatę la karnita spalanie, pewnie to coś daje bo chudnę
![]()
NIE REZYGNUJ Z CELU, TYLKO DLATEGO,ŻE OSIĄGNIĘCIE GO WYMAGA CZASU - CZAS I TAK UPŁYNIE http://suwaczki.slub-wesele.pl/20110716310513.html ![]() Edytowane przez czerwona15 Czas edycji: 2010-04-25 o 23:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#4365 |
Raczkowanie
|
Hej Kochane
![]() Przepraszam, że dzisiaj się nie odzywałam, ale po prostu czasu brak. Mam za sobą duże zakupy ciuchowe ![]() ![]() Wczoraj [już ;p] zrobiłam sobie Dzień Rozpusty więc wolę nie pisać co jadłam :P Lecę się kąpać. Ciao ![]() A własnie. We wtorek za tydzień już zaczynają mi się matury, więc zapowiadam, brak czasu ![]() ![]()
![]() |
#4366 |
Rozeznanie
|
nigdziebyc to pochwal się co fajnego kupiłaś
![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:09 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:42 ---------- dobra ja lecę spać. miłej nocki ![]()
#4367 | |
Zadomowienie
|
Dzien dobry chudzinki
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ja nie chce sie wazyc jakos wage mam schowana i nie interesuje mnie ![]() ![]() ![]() Ja o 9.48 mam busa i wroce dopiero o 19 ![]() ![]() MENU na dzis ![]() S: Jajecznica z 2 jaj+kawalatek kiełbaski+2xgraham 330kcal SII: jogo nat. 140 kcal Lunch: Serek wiejski + 2xgraham 226kcal P: jablkox2 / banan 114kcal K: kromka grahama+wedlina+warzywka 125kcal Razem wyniosło 935 wiec, cos tam jeszcze dorzuce ![]() Ok ide sie ogarnac troche i pokoj ale bede zagladac do 9.30 ![]()
![]() |
#4368 |
Wtajemniczenie
|
Dzień doberek wszystkim lasencjom
![]() Moje śniadanko: 100g serka wiejskiego, 3szt pieczywo chrupkie graham, jogobella regularis + zielona herbata (280 kcal) A co dalej hmm... jeszcze nie wiem.
#4369 |
Rozeznanie
|
hej dziewczynki
![]() ale sie nie wyspalam ![]() ![]() milego dnia Wszystkim ![]()
![]() |
#4370 |
Raczkowanie
|
Dzien dobry
![]() I tak od razu odpowiadam na pytanie Milenki: kochana nie mam pojecia ile ma jedna kielbaska xD ja na oko sobie robie cos tam do jedzenia ale wiesz .. sprawdzilam i takie cos znalazlam ![]() No to se podjadłam nie ma co ![]() Tak czy inaczej ja na oko i chyba tak patrze ze bardziej opieram sie na diecie nie laczenia ![]() Ale ale... wczoraj normalnie sama siebie zaskoczylam ![]() ![]() ![]() Szczerze ja jakos nie wierze tej Linei hmm a ten program co stosuje nie jest zly skoro myslalam ze nie schudlam jednak a schudlam po grzeszeniu 3,5kg xD ale próbujcie kochane moze akurat pomoze cos bardziej ![]() Tak gratulejszyn ![]() ![]() koczika1989 witaj kochana ![]() katee29 ja tez uwazam ze masz wage prawidlowa jesli czytalas regulamin, tutaj sa dziewczyny które maja o wiele wiecej do stracenia.
#4371 |
Rozeznanie
|
dziewczynki używa może któras z Was aqua slim?? ja chyba sobie dzis kupie jak bedzie w sklepie. to się wlewa do 1,5 litra wody i pije przez caly dzien.
NIE REZYGNUJ Z CELU, TYLKO DLATEGO,ŻE OSIĄGNIĘCIE GO WYMAGA CZASU - CZAS I TAK UPŁYNIE http://suwaczki.slub-wesele.pl/20110716310513.html ![]() Edytowane przez czerwona15 Czas edycji: 2010-04-26 o 07:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#4372 |
Raczkowanie
|
Widzialam to w aptece w sklepie niestety nigdzie tez chciałam spróbować ale wtedy akurat hmmm sknerzyłam na to xD Kurcze wogole teraz w reklamach tak gadaja o odchudzaniu ze masakra nic dziwnego ze dziewczyny ktore maja 2kg nadwagi albo te co któras z Was podawala te linki chca sie odchudzac z kosci na osci masakra. Malo tego te reklamy powinni dawac chyba juz w grudniu zeby bez stresu sie odchudzac jak juz a nie teraz kiedy juz sie robi cieplo i kazda chce na chama zrzucic kg bo idzie lato a pozniej efekt jojo hop na cialko. Do tego tyle tych produktow odchudzajacych ze kobieta moze bzika dostac na tym punkcie.
Wogole to ja sie boje co bedzie u mnie po odchudzaniu bede musiala zmienic zywienie znowu troche zeby trzymac wage i zeby ani nie spadala ani nie wzrastala ehhh tego sie teraz najbardziej boje ze po tylu miechach jak juz sie przyzwyczailam to moze nie byc zbyt dobrze.Tez tak macie?
Start Odchudzania: 09.10.2009 - ![]() ![]() Było -> 126,5 kg !! ![]() ![]() Jest -> 76 kg ![]() ![]() Będzie -> ?? ![]() ![]() Edytowane przez desireless Czas edycji: 2010-04-26 o 08:06 |
![]() ![]() |
![]() |
#4373 |
Raczkowanie
|
Dziien Dobryyy wszystkim
![]() desireless: katee29 ja tez uwazam ze masz wage prawidlowa jesli czytalas regulamin, tutaj sa dziewczyny które maja o wiele wiecej do stracenia.[/QUOTE] przybralam w rok czasu 11kg teraz mam 11kg do stracenia to niemalo. chce wrocic do wagi z przed roku. myslalam ze moge tak jak inne liczyc na wsparcie i pomocna dlon ![]()
![]() |
#4374 |
Raczkowanie
|
katee29 w sumie dla mnie to bez roznicy, nie to ze nie dostaniesz wsparcia bo nawet jak przychodza tu osoby i je wysylamy do innych watkow to trzymamy kciuki
![]()
#4375 |
Raczkowanie
|
No jak dla mnie w wypadku katee29 są to kości na ości.. Nie jestem jakoś źle nastawiona, tylko nienawidzę dokopywania mi przez takie nie mające nic w sumie wielkiego do utraty, bo mieszczą się w normie..
Później poubieram się troszkę i dodam jakieś zdjęcia ;P Skoro tak na mnie krzyczycie :P\ Aktualnie nauka geografii. Tego z tego wszystkiego najmniej się boję. :B
![]() |
#4376 |
Raczkowanie
|
Nigdziebyc, nie ma się co bać, na pewno zdasz śpiewająco
![]() Tak poza tym dzień dobry dziewczynki ![]() I witam nowe osóbki (i sama też mam wątpliwości co do wagi niektórych ![]() Jakoś wczoraj nie miałam za bardzo natchnienia do pisania... Troszkę taki dołujący dzień miałam... A co do Waszych suplementów i herbatek, to ja Wam nie radzę - to wszystko ma bardzo zbliżony skład do siebie, niby wszystko składniki naturalne, ale... Przyzwyczajacie organizmy do "wspomagaczy" i organizm zaczyna polegać na nich zamiast na swojej naturalnej pracy. I co potem? Ja właśnie swoje ostatnie 10 kilogramów przybrałam na czerwonej SlimFigurze, grejpfrutowej Bio Activ itd. A to dlatego, że jak zaczęłam je stosować, to tak cudownie lekko się czułam. I potem zaczęłam tak jak Desi odchodzić od swoich postanowień żywieniowych. No bo przecież herbatka to za mnie spali itp. Tylko, że organizm zaczyna to uznawać za normę i się do tego przyzwyczaja. I co będzie jak je potem odstawicie (czy macie zamiar stosować je zawsze?). Efekt jest taki, jak piszę średnio parę razy na tydzień - "pomocy, nie byłam w toalecie od 3-4 dni". A teraz, od kiedy schudłam te ponad 10 kg., nie stosuję żadnego suplementu (oprócz witaminek, które biorę standardowo) i jest mi z tym dobrze - a co najlepsze, widać efekty, nie? W każdym razie wybór należy do Was ![]() Buziaki i miłego dnia
#4377 |
Zakorzenienie
|
jestem w miarę na bieżąco w czytaniu Was ..
ale ogólnie określając sytuacje u mnie to - KRYZYS... z każdej stony ... |
![]() ![]() |
![]() |
#4378 |
Rozeznanie
|
margolka1986 a ten kryzys to czymś spowodowany?? czy po prosty masz ciężkie dni
![]()
#4379 |
Raczkowanie
|
Hmmmm, coś ostatnio pustawo tu u nas...
Czyżby nawet Pysia nas porzuciła? Margolka, co jest? Skąd to załamanie? Przecież przy tej pogodzie powinnyśmy mieć jeszcze więcej motywacji ![]() ![]() Dziewczyny, zabierajcie się za siebie i wracać tu do nas ze spowiedziami pięknych, udanych dni dietowych ![]()
#4380 |
Rozeznanie
|
Libbie no masz racje pusto tu
![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:50.