|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4351 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszyscy którzy chcą schudnąc ok. 5 kg- cd. ZAPRASZAM!
Cytat:
|
|
#4352 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4353 |
|
Zakorzenienie
|
Nie, zdecydowanie o ile schudnę to nie będę dla siebie zawsze gruba :P.
|
#4354 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Kasia, 24 lata, niedługo pani inżynier architekt (ale coś za pracę magisterską się nie zabrałam jeszcze :P ) uwielbiam uwielbiam uwielbiam podróżować, a jak nie podróżuję fizycznie to podróżuję chociaż internetowo po ciekawych miejscach Też całe życie na diecie :P
|
|
|
#4355 |
|
Zakorzenienie
|
Agnieszka, 21 lat, pół życia na diecie
Jestem typową kobietą, lubię się umalować, ładnie ubrać itd, lubię komedie romantyczne, słucham każdego typu muzyki prócz metalu. Studiuję filologię angielską na drugim roku witam ![]() Powiem wam, że wczoraj zawaliłam z dietą, pizza, piwo, wino, słodycze W pracy taki zapierdziel, ze masakra!! Zmeczona jestem. Ej prosze mi sie tu nie smiac z Winyla, bo same tez jestesmy w podobnej sytuacji ;p Waga: nie wiem, nie wchodze ze strachu. K.: bardzo dobrze ![]() Nauka: ch*jowo! :/ nie mam siły juz dzis do nauki.
|
#4356 |
|
Zadomowienie
|
Cindy90 jaki motywujący avatar ;D
to może ja też się przestawię Mam na imię Natalia, mam prawie 19 lat, skończyłam LO dzielnie trzymam się na maturkach ^^ Może nie cały czas na diecie, ale raz na jakiś czas chce coś ze sobą zrobić, a potem jakoś się dzieję iż wszystko przepada Osobiście lubię rysować, słuchać muzyki i oglądać filmy. Wsio! Mama mnie kusi czekoladą
|
|
|
|
#4357 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
taki jak u Psyhe, też "naturalne silikony")Jakie masz piękne imię ![]() Również Was witam, Agnieszka, 18 lat, uczę się w LO, chcę studiować farmację, pół życia na diecie, w sobotę o 7 zdaję egzamin na prawo jazdy i proszę Was o kciuki |
|
|
|
|
#4358 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam plan: schudnę -> zrobię badania które trzeba -> pójdę do gina i jak przepisze to spróbuję, a co .Będę trzymać kciuki przez sen!
|
|
#4359 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny za linki, mama się ucieszyła i też jest Wam wdzięczna
![]() agniesik, bede trzymała kciuki bardzo mocno! Mi po YAZie też waga nie wzrosła. W ogóle to jest tak (kiedys czytałam, to sie powymądrzam ), że ilość substancji aktywnej wskazuje na to czy będziemy tyc czy nie. Chyba powyżej 0,35 mg można tyć, ale nei pamiętam. W każdym razie Yaz czy Yasminelle można brać bez obaw. Też mi cycki urosły, ale nie do Waszych rozmiarów ![]() Aaaa co o mnie. Mam na imię Honorata, 21 lat (no dobra, prawie 22 ), studiuję rzeczy jeszcze bardziej zryte niż moje imię. A tak poza tym to nie ogarniam![]() rany, ale mi się nie chce uczyć! |
|
|
|
#4360 |
|
Zakorzenienie
|
winyl, bodajże Yaz, Naraya, Yasminelle. Jak inne tabsy mają podobny skład tych dwóch głównych składników napisanych na opakowaniu, to też pewnie od nich nie będzie się tyć. Myślę, że Monia jest tu naszym wątkowym ekspertem
![]() Trzymajcie przez sen kciuki, aż krew nie będzie dopływać. Echh, ale się stresuję |
|
|
|
#4361 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wiem czemu, ale podoba mi się to imię dla Ciebie nie jestem w stanie tego wyjaśnić, ale w tym konkretnym przypadku naprawdę mi się podoba! I zdjęcia inspiracje Już nie chcę wyglądać w szortach jak ta po lewej, tylko tak jak laska w środku ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4362 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4363 |
|
Zakorzenienie
|
Bo z tego co kojarzę monia końcy niedługo farmację/technika farmaceutycznego, prawda?
![]() Moje imię idealnie do mnie pasuje, jest kujońskie! Podoba sie starszym panom, np. wszyscy lekarze są nim zachwyceni ![]() agniesikk, bedę trzymala jak najmocniej, po moim pierwszym z dwóch (epickie wymuszenie pierwszeństwa) egzaminator powiedział, że nie widział nigdy nikogo tak zestresowanego winyl, te nogi w środku sa sliczne ![]() aa i od tabsów zdecydowanie nie jest mi ciężej chudnąć- one maja coś dodatkowego, że nie zatrzymuje się woda w organixmie, z tego co pamiętam. Ciężko mi schudnąć, bo wpierniczam słodycze ![]() Zamówiłam super szpile w Sigmie i anulowano, bo brakło jednej osoby. Płaczę, a to miał byc taki fajny, nieprzydatny (12 cm), spontaniczny zakup! Edytowane przez bita smietana Czas edycji: 2011-05-16 o 22:29 |
|
|
|
#4364 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ach, no tak, myślałam, że ma jakieś ginekologiczne zamiłowanie hahaha . Też będę robić niedługo prawko :| Poka szpile! Znajdziesz lepsze!
|
|
#4365 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() takie: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1305145691 te kawowe, drugie od prawej. No będą lepsze, ale te były spontaniczne (miały być)
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4366 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja też idę niedługo na prawko. Boję się!
Edytowane przez Carillon Czas edycji: 2011-05-16 o 22:54 |
|
|
|
|
#4367 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ładne, choć lepsze by były (dla mnie ) w jednym kolorze, bez tego "drewna" . Ale śliczny kształt i kolor
|
|
#4368 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() rany, ale mi się po bieganiu nie chce uczyć, masakra. |
|
|
|
|
#4369 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
)
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4370 | ||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i co usłyszałam? - ahaaaa... rozumiem, czyli mogę wpisać na skierowaniu,że mi Pani nie odpowiada? zgodziłam się i wyszłam. eh... następną wizytę w urzędzie mam 11. sierpnia. w 7 miesiącu ciąży na pewno mi coś znajdą, haha a co do Tża mamy trochę się wszystko uspokoiło, mi przeszły humorki i jest dużo lepiej, ufff Cytat:
ale musiałabym dojeżdzac codziennie 15km. ale to i tak już nieważne. Cytat:
Cytat:
ale słuchaj... my możemy być Twoim prywatnym wątkowym Gokiem, ale najpierw wstaw fotki!Cytat:
oj tak, moniaaaa ma rację! tu i tu siedzi problem Cytat:
fakt,że poszło mi trochę w cycki, ale za cholere nie mogłam się pozbyć kg. dziewczyny - piersi macie naprawdę piękne! ja też jestem Agnieszka ![]() Cytat:
i zostaw te słodycze! Cytat:
zostaw wizaż, słodycze i do nauki Honoratko a ja wróciłam wczoraj z udanego weekendu i czuję,że przybyło mi 2kg. jadłam krokiety z serem i pieczarkami, kurczaki, sałatki - czuję się jak słoooooń. brzuch się robi coraz większy i dzisiaj poczułam jak maleństwo mnie delikatnie kopnęło na razie są tą delikatne muśniecia, ale z czasem na pewno będa mocniejsze. za tydzien wizyta u lekarza i mam cichą nadzieje,że zobacze co się kryje międy nóżkami a poza tym weszłam w jakiś dobry etap ciąży i ciągle chcę się przytulać i przytulać włączył się u mnie tryb na zboczeńca i momentami chciałabym już mieszkać sama
|
|
#4371 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Muszę się wtracić i wyrazić swoją filozofię odnośnie samooceny :P Bo myślę, że to głównie ona jest przyczyną naszego odchudzania, łapania dołów, jednorazowego organizowania sobie dni paszteta. Myślę że mamy upośledzoną samoocenę i nie potrafimy oceniać siebie obiektywnie. Żeby stworzyć prawdziwą, obiektywną wizję siebie, przestać się krzywdzić, należy dać sobie pomóc, więc apeluję wszystkich o wklejanie fotek I dotyczy to wszystkich, nie tylko Winylki pod której postem to napisałam. Cytat:
Cytat:
Wiesz co, ja lubię Twoje imię! Dopóki nie pojawiłaś się na wątku to byłam przesiąknięta traumą z dzieciństwa - byłam na obozie językowym na Węgrzech i tam był baardzo przystojny chłopak, ale na drodze naszego szczęścia stała jego siostra - Honorata ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ale co do zamówień z sigmy, to finansowo wychodzi na to samo, gdyby kupić je w sklepie czy nie? ja nie wiem ile one ostatecznie wychodzą. Ale namierzyłam mały sklepik, w którym są te butki z sigmy, oczywiście wybór mocno ograniczony... no i one kosztują tak 60 -70 zł (baleriny).Mi podobają się bardzo peep toe białe w kwiaty, też jest zbierane zamówienie. Ale rozsądek zwycięża, więc się nie zapisuję, echh. Próby bycia oszczędną strasznie mnie bolą i ranią ![]() Cytat:
Oj tak, ja też mam ten syndrom, boję się przybrania na wadze i nie biorę tabsów, o.
Edytowane przez aniabaniaa Czas edycji: 2011-05-17 o 09:46 |
||||||
|
|
|
#4372 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Realizuję moje młodzieńcze marzenia studiując dwa humanistyczne kierunki Jestem beznadziejną nimfomanką, maniaczką pisania, zakupoholiczką , próżną fanką angielskiego. Lubię być w wielu miejscach jednocześnie, kocham podróże, nie znoszę być przynależna do jakiegoś miejsca. Myślę, że ja i moja błyskotliwość zrobimy karierę w show biznesie :P Żartuję Jestem przeciętną wizażanką która chce zacząć regularnie ćwiczyć i w tym postanowieniu trwa biernie przez sporą część swojego dwudziestoletniego (z hakiem) życia. ![]() Dorwałam płytę Brodki, Granda, siedzę, słucham i jestem pod wrażeniem!
|
|
#4373 |
|
Rozeznanie
|
Hej pamiętacie mnie jeszcze. A więc u mnie przytycie
A w ogóle to jestem Adriana, mam prawie 23 lata. Kończę licencjat z kosmetologii. Lubię czytać książki i oglądać filmy. Pół życia na diecie Planuję wreszcie dobrać odpowiednio stanik i zacząć pić pokrzywę. Winyl nazwa wątku wymiata Agnes no kasa by się przydała, ale pewnie w ciąży nikt Cię nie przyjmie. Taki to cudowny kraj .
|
#4374 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
bierz się do roboty! 3 miesiące zlecą baaardzo szybko dzisiaj muszę oddać mocz do badań a na 14 mam dentystę!! oby moje dziąsła był zdrowe
|
|
#4375 |
|
Zakorzenienie
|
Cieszę się, że moje imię dostarczyło Wam radości
![]() Zjadłam drożdżówkę w momencie kryzysu ![]() adusia, jak mogłybyśmy zapomnieć! 3 miesiące- jeszcze sporo czasu ![]() agnes, jak napisałaś o tym, że poczułaś kopnięcie w brzuszku to ![]() annnobanno( ), też jej słucham co chwilę, zaskakująco dobra
|
|
|
|
#4376 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, po raz kolejny wczoraj nie zdałam prawka
|
|
#4377 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeżeli faktycznie tak było to może się odwołaj od decyzji?Współczuję... |
|
|
|
|
#4378 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A tak poza tym dieta nienajgorzej, chodzę do solarium, dbam o siebie i jest bosko A R. daaaaawno nie widziałam....
|
|
|
#4379 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
postaram się przez sen trzymać :PCytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||||
|
|
|
#4380 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
tzn myślalam że w sam raz - 2 miesiące przed slubem - ale to jednak nie idzie tak gładko, zawsze jakies imprezy po drodze, mam egzaminy więc teraz ciężko mi ćwiczyć... Ogólnie 3 miesiące powinny starczyć, ale się zacznij starać ;-)
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:41.

Ta kobieta ma z 80kg.wagi! Wrzucaj foty i nie marudź! Musisz walczyć ze swoją samooceną!!! 

ale to i tak już nieważne.

.
oby moje dziąsła był zdrowe