|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4351 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Pracujemy, gotujemy, kochamy i czatu (non-stop) nie uskuteczniamy :]
Dzien dobry
pisze z telefonu wiec bez cytowania bedzie i z glowy Oliweczka gratulacje kash fajny weekend mialas Haniula tesciowa to niech sie odpikoli od Ciebie zdecydowanie mowimy im nie ![]() a u mnie weekend szybko zlecial w sobote zakupy mam balerinki, do tego dwie pary zwyklych adidasow jedne na silownie miec bede, a drugie na rowery na swierzym powietrzu ale zal bylo nie brac po para za 20 zl byla a gwarancja normalnie pelna Tz tez zyskal buty a wieczorem pizza a wczoraj spalismy dlugooo ale i z pogody skorzystalismy bo byl dlugi spacer a dzis juz w pracy niestety, tydzien sie ciezko zapowiada, bo mamy pare spraw do zalatwienia popoludniami, a i w pracy wypadalo by pozostawac ![]() a czas pedzi jak szalony, juz niedlugo swieta... milego dnia zycze
#4352 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
co prawda widziałam Cie tylko na zdjęciach, ale wg mnie wyglądasz rewelacyjnie jak na 2 msc po porodzie oby jednak nie wszystko!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!! ![]() Cytat:
jednak jak bym miała mieszkać z rodzicami/ teściami to ani chwili bym się nad kredytem nie zastanawiała i pewnie nawet to 30 lat nie byłoby takie straszne z rodzicami bez względu na to jacy kochani by nie byli nie zdecydowałabym się zamieszkać (razem z Tżtem) choćby na chwilę młodzi powinni mieszkać sami- te słowa powtarzała mi mama odkąd tylko pamiętam, a teściowa jak najbardziej potwierdza- ze swoją wytrzymała jeden dzień i uciekła ![]() Cytat:
![]() ja miałam iść dziś na zaległe spa- masaże zabiegi na całe ciało, twarz itd, ale nie idę ![]() ![]() ![]() ![]() Idę za to najprawdopodobniej jutro (o ile nie zgarną mnie już dziś) do szpitala ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4353 |
Konto usunięte
|
Ninionka ja ściskam za Ciebie mocno kciuki
![]() ![]() ![]() co do spa to faktycznie kiepsko ![]() ![]() 3maj się Kochana! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4354 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4355 | |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
![]() Wiem o czym mówisz Kochana, bo z tego co kojarzę, jesteśmy w tym samym wieku i mnie też kwestia dziecka nie raz nie dwa sen z powiek spędza - nie młodniejemy przecież. Ale z drugiej strony, trochę czasu jeszcze mamy i szczerze nie wyobrażam sobie funkcjonowania/życia na zasadzie przetrzymywania. Bo co to za życie, jak jedna podstawowa rzecz wysysa z nas całe szczęście. ![]() A powiedz, Ty w aktualnym miejscu pracy na pewno dostaniesz tą umowę? Ile to ma jeszcze potrwać? Ja bym zdecydowanie działała mimo tego - masz ten komfort, że praca jest, ale nic nie szkodzi by szukać innej, taka która da nie tylko to na czym Ci zależy, ale przede wszystkim sprawi, że odżyjesz i będziesz szcześliwsza. Co za babsztyl!! Ja to jestem taka wredota, że na bank bym jej coś pięknego odpowiedziała! Niech sobie kobieta nie myśli, że może po mnie jeździć. Kochana, a co do tłuszczyku, to w sumie nie znam tego z autopsji, fałdki po ciążowe nie były mi jeszcze dane, ale tak sobie myślę, że może spróbowałabyś masaży. Skoro waga jest ok - jak przed ciążą, to nie musisz zrzucać balastu. Na ćwiczenia pewnie nie masz za wiele sił i czasu to masuj się.. masuj ile wlezie! ![]() Sama widzę po sobie jak to pomaga chociażby przy odchudzaniu. Ja na prawdę miałam sporą oponkę na brzuchu i pomijając ćwiczenia myślę, że takie masowanie wpływa na to, że mój brzuch wygląda co raz lepiej. ![]() Masuję tez nogi i pupę, chociaż tutaj nie miałam takich problemów, a też widzę efekty. Nie przechwalając się, cellulitu za grosz nie mam. ![]() Parę minut dziennie, rano i wieczorem pod prysznicem. Najpierw szorstką rękawicą, a później, z balsamem. ![]() Spróbuj - nie zaszkodzi, a może fajnie pomóc. ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4356 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Poza tym - nie wyobrażam sobie, a chyba bym się nie zdecydowała to też dwie różne kwestie. Cytat:
![]() Fajnie, że wizyta w SPA się udała. ![]() Cytat:
Dziękuję za kciuki. ![]() Nic więcej jednak nie powiem, bo raz - faktycznie nie chcę zapeszać, a dwa otwarte forum to myślę, że nie miejsce na więcej szczegółów. Dzięki ![]() ![]() Najchętniej to bym tam codziennie po dwie godziny była, ale wiem (po rozmowie z trenerem), że nie jest to najlepsze rozwiązanie. ![]() Ja tak sobie myślę, że gdyby miałam możliwości - i finansowe i ogólnie ogarniające to wszystko to bardzo chętnie zdecydowała bym się na dwoje dzieci w niedługim okresie czasu. Powiedzmy druga ciąża w okolicach pierwszych urodzin pierwszego malucha. Jak to mówią, za ciosem załatwić dwójkę i spokój. ![]() ![]() Weekend zleciał nawet nie wiem kiedy. Przyjemny bardzo oczywiście. ![]() ![]() ![]() ![]() Poza tym spacer zaliczyliśmy - trzeba było uczcić to, że po 18 jeszcze można spokojnie kawałka dnia zażyć. ![]() No, a dzisiaj.. znów poniedziałek. ![]() Za mną drugie spotkanie w firmie u której byłam na początku tygodnia co zaowocowało otrzymaniem pracy! ![]() ![]() O ile idąc tam byłam średnio nastawiona, tak teraz.. jest lepiej, chociaż to nie jest "TO". Czekam na sygnał od nich i najprawdopodobniej wybieram się tam już w środę, chociaż nie wchodząc w szczegóły do umowy i pełnowymiarowego etatu jeszcze chwila będzie musiała minąć. Czekam oczywiście na odzew z 'firmy marzeń'. ![]() ![]() Chyba w ramach rozrywki coś posprzątam, później obiadek i siłownia. ![]() Dzień jak co dzień. ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:47 ---------- Poprzedni post napisano o 13:44 ---------- Cytat:
![]()
![]() Edytowane przez ijaa Czas edycji: 2012-03-26 o 12:53 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4357 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
no racja ![]() ![]() ![]() wcześniej myłam buzię żelem, brudząc sobie przy tym włosy, doświadczając nieprzyjemnego uczucia ściągnięcia i musiałam użyć naprawdę sporej ilości wody by go zmyć ![]() ![]() ![]() Kochana! dostałaś robotę i mówisz o tym tak spokojnie? ![]() ![]() gratuluję! ![]() ![]() ale kciuki i tak trzymam bo mimo, że jest dobrze to czuję, że będzie jeszcze lepiej ![]() ![]() co tam gotujecie dziś na obiad Moje Panny? u mnie będzie risotto z kurczakiem i brokułami ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4358 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() To, że Twoje kciuki działają też już wiesz, ale innym się pochwalę, a co! ![]() ![]() Dostałam telefon i w środę II etap rekrutacji do pracy marzeń. ![]() ![]() ![]() ![]() W związku z tym musiałam już trochę na ściemniać - bardzo tego nie lubię i czuję, że jestem nie fair. ![]() U mnie dzisiaj pełnoaziarniste tagliatelle z kurakiem, brokułem i pomidorami. ![]()
![]() Edytowane przez ijaa Czas edycji: 2012-03-26 o 14:50 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4359 |
Zakorzenienie
|
U mnie na obiad był zrobiony przez TŻ kapuśniak z młodej kapusty. Pychota.
A teraz zrobiłam sałatkę z kurczakiem, ananasem, ryżem, serem, selerem i kukurydzą. ![]()
#4360 |
Zakorzenienie
|
ale piszecie o pysznosciach
![]() ![]() U nas był gulasz z kaszą jęczmienną i ogórkiem ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4361 |
Zakorzenienie
|
Witam kochane
![]() Kash cudowny weekend spędziłaś ![]() Sama zamierzam się wybrać niedługo na wizytę do kosmetyczki,mam taką jedną,u niej bosko można się zrelaksować,zawsze wychodzę stamtąd taka wypoczęta. Niniona trzymam kciuki za szybki powrót do zdrowia. Dodaja jak tam Wasz remont?Dobiegł końca? I mam nadzieję że praca tz okaże się tą właściwą. Ijaa bardzo się cieszę z powodu pracy ![]() ![]() Haniula Twoja tesciowa zachowała się wrednie,według mnie wyglądasz wspaniale. Kraven jak się czujesz? Mam nadzieję że dobrze. Ja dzisiaj byłam na wizycie,nasz maluszek ma prawie 9 cm i jest taki śliczny że mogłabym oglądać go non stop ![]() Wszystko jest dobrze,jestem bardzo,bardzo szczęśliwa. ![]()
#4362 |
Zakorzenienie
|
marta
![]() ![]() Chociaz mam swoja glizdke małą przy sobie to zazdroszcze wam nasze cieżarówki, ze w brzuchach rozwija sie taki mały człowiek. Prawda jest ze ciąza to jakis cud i niezapomniane przezycie dla kobiety. te motylki, pozniej delikatne pukanie, az po solidne kopniaki ![]() A pozniej bedzie sie do Was uśmiechac taka kijanka bez zębów ![]() Dla tych chwil, moge miec jeszcze 3 takie fałdy na brzuchu jak teraz! no i wlasnie Ijaa gratulacje ! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4363 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ijaa kciuki za pracę ![]() Ufff i dzień dobiega ku końcowi, szybko zleciał, pewnie cały tydzień taki będzie Oglądałam dziś bardzo fajne torebki - po ostatnio stwierdziłam, że muszę się na jakieś mniejsze przerzucić, bo od tych wielkoludów co mam to mi ramiona odpadają - ale nic nie kupiłam. Może innym razem. Za dużo wydatków w tym miesiącu. dodaja jak ćwiczenia? melduj się? zakwasy masz? ![]()
![]() |
#4364 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny,
Kashmirka fajnie, że wizyta u kosmetyczki udana ![]() ![]() Co do kredytu to zupełnie się zgadzam z Wami dziewczyny. Ka zgodziłabym się nawet na kredyt do końca życia, żeby tylko mieć coś swojego, niezależnego, gdzie ja z tż możemy o wszystkim decydować ![]() Ijaa gratuluję pracy i za kolejną trzymam kciuki ![]() ![]() Ninionka życzę duuuużo zdrówka i optymizmu ![]() Ala nie mam się z czego spowiadać, bo nawet nie zaczęłam! Jest mi wstyd, ale nie mam czasu na nic ![]() Marta remont generalnie skończony. Generalnie, bo tż wciąż ma coś do poprawki i wcąż nie potrafi tego skończyć, ale już mi się nie chce nawet o tym gadać i tym sposobem domofon wisi nie przykręcony, ponieważ jakiś kabelek nie działa i ludzie na dole nas nie słyszą ![]() Ostatnio mam takie urwanie głowy, że jak kończę pracę o 21 albo 22 to padam jak kawka. Weekend mocno naukowy, choć spacery też były, jednak nie odpoczęłam kompletnie. Wczoraj od samego rana pisałam dla jednej firmy, potem nauka, w przerwie prasowałam górę ciuchów, bo denerwowało mnie, że nie potrafię się zmobilizować, potem obiad i pisanie innego zlecenia, którego wręcz nienawidzę, czuję, że kiepsko mi idzie i bardzo będę zła jak nie przyjmą mi go i nie dostanę pieniędzy. Jutro mam ciężkie kolokwium z kobietą-koszmarem, generalnie trzeba mieć mnóstwo szczęścia żeby zdać, bo lubi wystawiać punkty jak jej się widzi, także nie sama wiedza najważniejsza. Myślałam, że choć w niedzielę odsapnę i weekend będzie nieco luźniejszy (mam trochę pisanie, ale samo pisanie bez nauki to pikuś), a wczoraj się okazało, że mam kolokwium z ekonometrii. Cudownie, po prostu cudownie. Także zapowiada się bardzo intensywnie i chyba tuż przed świętami coś odsapnę, w kuchni ![]() Miłego dnia i tygodnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4365 | |||
Zakorzenienie
|
ja czekałam z Julcią aż dostane umowe na stałe
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Powiedz, jak sie czujesz? Widać już?? może wkleisz jakieś zdjęcie? ![]() Cytat:
![]() Ta moja mała kijanka wczoraj tak mnie ugryzła w palca u stopy, że mnie z pół godziny bolał ![]() |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4366 |
Konto usunięte
|
czeeść!
![]() ale mi się ciężko wstawało dziś ![]() ![]() ![]() ![]() Kraven to same smakowitości u Ciebie były ![]() ![]() Hania 3mam kciuki za Twoją dietę ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Marta bardzo się cieszę, że maleństwo się dobrze rozwija ![]() ![]() ![]() ![]() Ala to prawda z tym wydatkami- co miesiąc ich za dużo ![]() ![]() Dodaja nie wiem jak to jest z tymi kwasami, mi kosmetyczka powiedziała, że najlepszy czas jest jesienią lub wczesną wiosną czyli teraz ![]() ![]() ![]() a co do Twojego funkcjonowania to jestem pod wrażeniem- jesteś jak cyborg! ![]() ![]() ![]() Oliwka umowa na czas nieokreślony to naprawdę dobra rzecz gdy planuje się zajść w ciążę ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() no nic muszę się brać do roboty ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4367 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4368 |
Zakorzenienie
|
Cześć.
Ijaa gratuluje pracy. I mam nadzieje, że praca marzeń będzie Twoja. Trzymam kciuki. Pytałaś kiedyś o imię dla chłopca - Jaś ![]() Marta gratulacje za pomyślną wizyte. ![]() U mnie coraz lepiej, mdłości przechodzą i najwyższy czas bo póki co jestem 3 kg na minusie ![]() Dzisiaj piękna pogoda więc po południu pewnie się z TŻ na jakiś spacer wybierzemy. A na obiad jeszcze wczorajszy kapuśniak. ![]()
#4369 | ||||
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Zapowiada się oczywiście przyjemnie ale, póki co w mojej głowie kłębi się zdecydowanie za dużo myśli i odczuwam dziwne przeczucie, że zbyt pięknie to wszystko wygląda. Nic to.. się okaże, prędzej czy później. ![]() Wiesz, jeśli miałaś perspektywy to owszem, takie rozwiązanie wydaje jest najlepsze. Nie mniej jednak nie wiele firm decyduje się na takie kroki względem pracownika, a czeka w nieskończoność się nie da. Z tego co wiem posiadając umowę na czas określony (np. na 3 czy 5 lat - co jest już dużoooooo bardziej popularne) która kończy się po terminie porodu mamy takie same prawa i taką samą ochronę jak w przypadku umowy na czas nieokreślony, a jeśli ciąża dla pracodawcy będzie przeszkodą i zechce nas po powrocie do pracy (trochę ponad 5 miesięcy, tak?) zwolnić to w obu przypadkach ma takie prawo i nic nie będziemy mogły na to poradzić. Leniwy dzień dzisiaj mam. ![]() ![]() ![]() Słonko ładnie świeci, ale rowerowa pogoda to to nie jest - szkoda, chcieliśmy się wybrać. Wieje niesamowicie, więc zdecydowanie lepiej odpuścić. ![]() Zaraz obiadek zjemy i wybieramy się z A. do banku - mamy kilka rzeczy do dopytania w związku z naszym przedsięwzięciem, a później na małe zakupy. ![]()
![]() Edytowane przez ijaa Czas edycji: 2012-03-27 o 15:00 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4370 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Wiesz... dla mnie umowa jest potrzebna, bo utrzymanie rodziny z jednej pensji plus kredyt na głowie to nie jest lekka rzecz. Ja muszę mieć do czego wrócić, bo pieniądze jednak są potrzebne. Nie ma co ukrywać. I to jest jeden jedyny plus państwowej posady - stanowisko zawsze będzie czekać - czy Cię nie będzie tylko na okres macierzyńskiego czy może przez 3 lata wychowawczego... Zresztą ja mam tak wisielczy humor od niedzieli, że ciągle płaczę i nie wiem jak będzie wyglądać moja przyszłość. Nie jest dobrze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4371 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z Państwowymi posadami nie wiem - absolutnie się nie znam, chociaż... w czasie wychowawczego i tak przychodzi żyć z jednej pensji, więc to chyba nie rozwiązuje sytuacji. Nie mnie jednak potrzebę posiadania umowy rozumiem doskonale - sama ją mam i nie zdecydowałabym się na dziecko bez takiego chodź by minimalnego (na czas ciąży i macierzyńskiego) zabezpieczenia plus jakiś oszczędności gdyby faktycznie trzeba było szukać innej pracy po tym czasie. Cytat:
![]() Może chodź wygadanie się w jakiś minimalny sposób pomoże?
![]() ![]() |
![]() |
#4372 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Jak bardzo chce to zwolni ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4373 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Przepraszam, że nie odpisuje na wasze posty, od 8 do 18.30 byłam na uczelni i pęka mi głowa.. A współlokatorzy oznajmili mi, że znaleźli inne mieszkanie i się wyprowadzają ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4374 | ||
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór
Cytat:
![]() to niech szybko te zajęcia Ci miną abyś mogła ćwiczyć Cytat:
u nas kwiecień też wydatkowy, bo święta, potem maj bo mamy zaproszenie na wesele, potem czerwiec bo znów wesele więc nawet nie ma kiedy poodkładać coś na wakacje kraven to fajne jak wszystko już lepiej znosisz, oby tak dalej ![]() ijaa czasem jak za dużo się o czymś myśli to potem ma się wątpliwości, a jak nie zaryzykujesz to nie będziesz wiedzieć czy to TA praca marzeń, więc może czasem warto ufff i po ćwiczeniach kurcze przez nie to ciągle mam dobry humor ![]() kolejny dzień zleciał nawet nie wiem kiedy dziś odebraliśmy koła do rowerów tzn same obręcze bo były w centorwaniu i teraz Tż musi zmontować i możemy sezon rowerowy zaczynać a jutro tjuning auta- zmiana opon zimowych na letnie ![]() a tak poza tym to nic ciekawego miłej nocki
![]() |
#4375 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tak-miałam perspektywy, że dostane umowe na stałe-pracuje w dużej, państwowej firmie ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Dzień Dobry. |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4376 |
Zakorzenienie
|
Danusia- co się dzieje?
![]() Ijaa- zaraź mnie tym zapałem do ćwiczeń ![]() ![]() Kraven- super że już się lepiej czujesz ![]() Ala- jak się ćwiczy to zawsze ma się dobry humor, w końcu przy ćwiczeniach wytwarza się serotonina ![]() witam ![]() no więc dostałam dzisiaj w końcu@ myślałam że nie wstanę z łóżka, w pon byłam u ginekologa i dała mi tabsy na wywołanie okresu, co więcej powiedziała że mam tarczycę powiększoną byłam dzisiaj u lekarza i babka mnie dokładnie przebadała i dała skierowanie między innymi na TSH, oprócz tego OB, ogólna morfologia, glukoza, mocz i jeszcze coś, badania się przydadzą bo dobre z 4 lata nie robiłam jak nie więcej powiedziała że bardzo możliwe że mam nadczynność tarczycy;/ u mnie zawsze coś ![]() dzisiaj idę z Tż do dentysty, miał to zapalenie przyzębia, antybiotyki już wyjadł więc dzisiaj idziemy i niech otworzą tego zęba co go bolał ![]() ![]() u mnie dzisiaj gorąco, piękna pogoda, ale weekend zapowiadają zimny po 6 stopni ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4377 |
Zakorzenienie
|
Dzień Doberek
![]() Ja już umyłam okna,teraz biorę się za kuchnię,w końcu się zmobilizowałam do jakieś pracy w domu. Dzidziolek tym razem nie chciał pokazać co ma między nogami. Ale grunt że wszystko jest w porządku. Zdjęcia brzuszka wrzucę wieczorem ale jeszcze go nie ma a tak bardzo chciałabym już mieć ale widocznie muszę jeszcze poczekać. Dobra kończę wypijać herbatkę i do roboty się biorę.
#4378 | |||||
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() No nic, nie ma co wybiegać aż tak daleko w przyszłość - wpierw poczekajmy na przebieg drugiego etapu. ![]() ![]() ![]() Przyzwyczajaj się, bo z tego co wiem to w tym roku dużooooo (nie tylko dla mnie) kciuków na wątku będzie potrzebnych. ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Z ta tarczycą, to faktycznie nieprzyjemnie to brzmi. ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Tylko bez przemęczania się Kochana. ![]() ![]() Teraz to lada chwila i się pojawi. ![]() Znów miałam wstać wcześniej i znów tego nie zrobiłam. Ten tydzień mi coś wyjątkowo nie idzie. ![]() ![]() ![]() Właśnie dopijam kawkę, mam jeszcze kilka rzeczy do poczytania - trzeba być przygotowanym ![]() ![]() ![]() Liczę, że spotkanie pójdzie szybko, bo mam w planach zdążyć na hip-hop, na za piętnaście piąta. ![]() ![]() Wieje nadal jak nad morzem, więc nie jest nam dane spędzać popołudnia na powietrzu, aktywnie. Liczę, że po chłodnym weekendzie, przyszły tydzień będzie przyjemniejszy. ![]() Na wieczór planów brak - też mi nowość. ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4379 |
Konto usunięte
|
cześć Dziewczyny
![]() ja mam dziś kiepski dzień ![]() ![]() ![]() ![]() z miłych rzeczy za to koledze z pracy udało się wskrzesić moją ładowarkę do laptopa ![]() ![]() ![]() ![]() chciałam Wam poodpisywać ale nie mam sił/czasu więc zrobię to w domu wieczorem ![]() miłego popołudnia Kochane ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4380 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam nadzieję że niezbyt miło rozpoczęty dzień zakończy się jednak pozytywnie. Super że M. idzie z Tobą w sobotę.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:26.