|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4351 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI
Cytat:
![]() ![]() ![]() od jakiegoś czasu trawę kosi TZ albo głupiutki młodszy brat ![]() Wyobrażam sobie ten nagły przypływ adrenaliny ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4352 | |||||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI
![]() Nadrabiam ![]() ---------- Dopisano o 17:01 ---------- Poprzedni post napisano o 16:07 ---------- Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Przyjaciółeczkę odsuń albo nie mów jej wszystkiego. Tvn player zastąpił mi telewizję ![]() ![]() Cytat:
![]() Wracam do Was ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nie wiem czy chudnę, jutro rano jadę na wieś po rodziców,więc może pojutrze będę mogła się zważyć,a jak nie to dopiero w poniedziałek ![]() 1)mało jem 2)dużo ruchu 3)mam nadzieję,że słońce wytopiło mi trochę tłuszczu ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4353 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
brakowalo mi Ciebie ;D co do ostatniego, to wszystko spoko, ale.... zapomniałaś dodać 4.: dużo alko ![]() ![]() ciekawa jestem efektów, ale najwazniejsze jest to jak się czujesz ![]() ![]() byłaś na Mazurach ![]()
![]() |
![]() |
#4354 |
Zakorzenienie
|
O jaaaa, obejrzałam zdjęcia i filmy z wakacji i dostałam megapowera do nauki, tak jest!
Monia ![]() ![]() ej, ja 'przepis na życie' oglądam wyłącznie dla Beatki ![]()
![]() |
![]() |
#4355 | |
Zakorzenienie
|
Wpadaj Bania to pojedziemy razem, 100km. i mam jeziora, lasy, żaglówki
![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:15 ---------- Poprzedni post napisano o 17:13 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4356 |
Zakorzenienie
|
Żabcia i Beatka są super!
![]() ![]() Mam coś dla Was! http://www.youtube.com/watch?feature...&v=1JbpHACQE5U
![]() |
#4357 | |||
Zakorzenienie
|
Zapewne
![]() Moja babcia to tak żydzi, jak da dwie dychy na zająca to jest święto narodowe ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Oj, Moniczka, w dupsko chcesz? ![]() Jezu, ale mi nogi zarosły. Mam maturę, więc mi wolno. Nie mam czasu na takie mało wzniosłe rzeczy ![]() ![]() Edytowane przez agniesikk Czas edycji: 2012-05-02 o 19:31 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4358 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Psyhe a już myślałam że Ty nigdy się nie ugnisz, za szybko schudniesz i nas zostawisz ![]() ![]() Nie masz serca pokazując tu zdj milki ![]() ![]() ![]() Monia zazdroszczę Ci tych mazur ![]() ![]() Byłam dziś rano w lumpie ale był nowy towar i tyle ludzi że ledwo się mieściliśmy w tym sklepie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tak sobie pomyślałam że może mam zastój bo przecież wcale tak dużo słodkiego nie jem a waga ciągle stoi. Muszę to przeczekać ![]() MP wyciągnij Tż do zakopanego to może spotkamy się na jakieś piweczko ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4359 |
Zakorzenienie
|
Hej Dzióbki
![]() Chciałam tylko powiedzieć, że wracam za tydzień ![]() Trzymajcie kciuki za tą parszywą rzeź! 4-11.05.2012 - Laura X. walczy o wymarzone studia ![]() ![]() ![]() P.S. Baletki tak rozwaliły mi piętę, że chodzę w opatrunku i mam jeden wielki ropień ![]() ![]()
![]() |
#4360 |
Zakorzenienie
|
Loriette, trzymamy mocno kciuki i przesyłam Ci telepatycznego kopa na szczęście!
![]() ---------- Dopisano o 10:54 ---------- Poprzedni post napisano o 10:53 ---------- O jaaa ![]() Chciałam żeby wygrała ta piosenka od morza do podhala, a wygrało koko, koko euro spoko ![]() http://www.youtube.com/watch?v=MIsX5Rh1ktE ![]()
![]() |
![]() |
#4361 |
Zakorzenienie
|
loriette- powodzenia
![]()
![]() |
#4362 |
Zakorzenienie
|
A swoją drogą ciekawe co u Adusi
![]() ![]() Alexis, właśnie ostatnio zdarza mi się zgrzeszyć ![]() Malinowa? ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4363 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Moje nogi żyją własnym życiem ![]() ![]() Jak ogolisz nogi przed matura to będziesz miała pecha, to tak jak ze ścinaniem włosów! ![]() Cytat:
![]() Ja mam całe paluchy poorane odciskami,ale chyba już przyzwyczaiłam się do tego bólu ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4364 |
Wtajemniczenie
|
hej ho
![]() żałuję,że w ogóle pojechałam... ciągłe spięcia z teściową mnie wykończyły ![]() ta baba ma wiecznie jakieś do mnie 'ale'. podczytywałam Was i nadrobiłam aż 10 stron! niestety nie dam rady każdej odpisać, bo mam obok siebie marudzącą Oliwkę, która zaraz pogryzie wszystko co ma pod ręką! zęby górną zaczynają się pchać i jest cyrk! ![]() poza tym mam dość grilla... obżarłam się piersi z kurczaka i kiełbasy. Ale mimo to nie odpuściłam ćwiczeń ![]() ![]() zaczęłam 4 tydzień turbo fire i czuję sie bosko! muszę tylko zacząć bardziej rzeźbić nogi, bo ciągle stoję w miejscu ![]() wyobraźcie sobie,że moja wspaniała teściowa w 30stopniowy upał wykłócała się ze mną,żeby ubrać Oli w długi rękach i w długie spodnie, bo na dworze jest dla niej ZA zimno!! myślałam,że ją zatłukę.. powiedziałam tylko tak : to jest moje dziecko i to JA bede decydować o tym jak będzie ubrana i ile będzie na dworze. dziekuje, do widzenia ![]() ciesze się,że wróciłam juz do domu... stęsknilam się za Tżem.Biedny musiał pracować... Bańka - taaaaaaaaak, nasze spotkanie wygrało wszystko! ![]() ![]() ![]() i nie prawda,że gdyby nie różowe rajstopki to bym Cię nie poznała ![]() ![]() ha! może jeszcze kiedyś uda mi się Ciebie wyciągnąć gdzieś na drina ![]() ![]() a najchętniej to bym się z Wami wszystkimi spotkała ![]() Bś - uwielbiam Twojego bloga, dodałam go do zakładek ![]() Laura - powodzenia na maturze! rozwalisz wszystko na 100%! ![]() Cindy -o matko, heeeeeej ![]() Winyl - odkąd piszę na tym wątku nie widziałam AŻ tylu Twoich postów ![]() Psyhe - zniszczysz sobie włosy tym jasnym blondem, dobrze Ci radzę ![]() Ewelka - gratulacje za spadek ![]() Moniaaaa - zazdroszczę wyjazdu ![]() a na koniec moje Majówkowe cudeńko - specjalnie dla ciotek wizażanek :
![]() |
#4365 |
Zakorzenienie
|
Agnesuk, urocza
![]() Za późno. Psyhe już jest blondasem ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4366 |
Wtajemniczenie
|
dziekujeeeemy
![]() pokazuj, pokazuj ![]()
![]() |
#4367 |
Zakorzenienie
|
dzisiaj już nie, bo musiałabym zapalić światło + flesz czyli kolor zupełnie inny
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4369 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() 2. No taka wioska. Wyśmieją nas. Mi się ta piosenka kojarzy z Pietrkiem i Jolką ( dla tych którzy oglądają/oglądali "Ranczo") ![]()
1.12.2011 - 31 cm 1.04.2012 - 37 cm 1.05.2012 - 39 cm cel I --> 45 cm ![]() pokrzywa : 23.09 - 23.12 ![]() kuracja Radicalem Moje zdjęcia: http://photoyama.blogspot.com/ Edytowane przez lokalamuka Czas edycji: 2012-05-03 o 20:51 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4370 |
Wtajemniczenie
|
hitt 20 za mną!
![]()
![]() |
#4371 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do Psyhola - masz rację. Psyhe! Niby tak dbasz o włosy, chcesz zapuszczać itd. , a tym wiecznym farbowaniem tylko sobie szkodzisz. Aaa no i Agnes - zdjęcie cudne ![]()
![]() |
![]() |
#4372 |
Wtajemniczenie
|
hej ho
![]() wstałam po 6 i jestem wypoczęta jak nigdy. Zaraz zabieram się za ćwiczenia ![]() Psyhe - ja włosy musiałam przyciemnić, bo inaczej bym ich nigdy nie zapuściła... bardzo Ci się zniszczą i do tego ciężko będzie je zapuścić. no, ale to Twoja decyzja. jesli czujesz się w takich włosach dobrze, to najważniejsze ![]() Winyl - no to ja jakoś słabo pamiętam ![]() dzisiejsze menu: śn. wieśniak + kawałek bagietki z serem żółtym i pomidorem + czerwona herbata. II śn. kisiel truskawkowy. obiad. pulpeciki w sobie pomidorowym z ryżem. pod. jabłko z marchewką. kolacja: dwie kromki chleba z pastą z jajek i makreli + czerwona herbata. ćwiczenia: 55 minut EZ class + 20 min ćwiczeń na nogi.
![]() |
#4373 | ||
Zadomowienie
|
Agnesuk Oli jest słodka
![]() Monia heeeeeeeeeey! ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Lewo żyję. Nie wiem co sie dzieje ale ledwo chodzę, kolana i w sumie wszystkie stawy tak mnie rwą że wejście po schodach to prawie niemożliwa czynność ![]() ![]() I powiedzcie, że jesteście ze mnie dumne - nie wypilam wczoraj ani jednego piwska ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4374 |
Wtajemniczenie
|
dziękujemy
![]() taaaak, jesteśmy z Ciebie dumne! ![]() ![]() od czego te bóle? hmm może brakuje Ci witamin? mam ochotę upiec dzisiaj muffinki ![]()
![]() |
#4375 |
Zadomowienie
|
No właśnie nie wiem
![]() Aaa!! Prześlesz mi ze 2? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4376 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Agnesuk- jaka mała już duża, a pamiętam jak w ciąży byłaś ![]()
![]() |
![]() |
#4377 |
Zakorzenienie
|
MATURZYSTKI! powodzenia!
![]() |
![]() |
#4378 |
Wtajemniczenie
|
mp - podesle, podesleeee
![]() cindy - oj tak duza dziewczynka z niej ![]() ![]() wiecie co... ja się chyba nigdy nie pozbędę tego tłuszczu z wew . strony ud! tego się nie da wyćwiczyć, tylko potrzebna jest jakaś dieta które wyeliminuje tłuszcze z tamtych miejsc... szukam czegoś 1500-1700 kcal.
![]() |
#4379 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A stawy sama nie wiem, może potrzebujesz połkać przed kilka miesięcy coś w stylu Artresanu? Ty wczoraj nie piłaś piwa,a ja za to wyodiłam chyba z 6-7 browarów ![]() Agnesuk, Oli sama słodycz ![]() Siedzę dzisiaj w pracy, ale nie chciało mi się tu wracać po tygodniu wolnego ![]() ![]() ![]() ![]() Muszę wybrać się na zakupy, chcę kupić jakieś przewiewne długie spodnie do pracy. Mam tylko jedne takie, białe. A przeciez latem nie bedę się kisiła w jeansach,a w szortach nie wypada ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4380 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Może faktycznie artresan byłby ok.... ![]() A spodni niestety nie widziałam nigdzie takich ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:21.