|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4351 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Pierwszy usmiech juz za nami,a teraz na zabki czekamy!Mamy Wiosenne 2012 ___
Mravka
![]() Cytat:
Głowa do góry, w końcu musi się polepszyc! ---------- Dopisano o 16:15 ---------- Poprzedni post napisano o 16:12 ---------- Tynka dużo zdrowka dla Mateuszka, współczuję tej wydzieliny, też się z tym długo męczyliśmy.. I wymioty też były, ale mnie to nawet pocieszało jak Kaja to wymiotowała (jednocześnie płakac mi się chciało że tak się męczy), bo oczyszczała się i w końcu przestało Jej to dokuczac.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4352 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Pierwszy usmiech juz za nami,a teraz na zabki czekamy!Mamy Wiosenne 2012 ___
lena to mamy te same zalecenia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4353 |
Zakorzenienie
|
Cytrynka damy radę, na pewno nasze dzieciaczki dobrze się wyrehabilitują
![]() A dużo macie tych spotkań? My 15 spotkań po 20-30 minut. Na razie 4 za sobą. Fizjoterapeutkę mamy cuuudowną, ma super podejście do dzieci! Aguśka ja się nie dziwię że 3 cycorki robią furorę, i to jeszcze takie jak Twoje ![]() Co do wakacji, to masz rację, z dwójeczką dzieciaczków na pewno ciężej.. Ja marzę o wakacjach ale mam ogromną nadzieję, że może we wrześniu się uda, jak tylko będę po zabiegu i jakoś dam radę.. życzę Wam żeby udało Wam się jakoś zorganizowac jakiś wyjazd, odpoczynek, na pewno dobrze by na Was wpłynęły takie wakacje ![]() Edytowane przez lena_mi Czas edycji: 2012-07-16 o 15:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#4354 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tez nie bylam, bo co mam umowiona wizyte to musze ja przełozyc ![]()
![]() |
#4355 |
Zakorzenienie
|
lena ja niedlugo ide do lekarza ktory zdecyduje czy potrzebna bedzie rehabilitacja na razie bylo takie wstepne spotkanie
|
![]() ![]() |
![]() |
#4356 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Bobath to podobno takie kołysanie dziecla np z rączką i nóżką połączoną. Ja mogę tą metodę vojty polecić, wrzasku masa, ale lenka trzyma główkę prościutko już po 10 dniach ćwiczeń!!! (2x w tygodniu u fizjoterapeuty i 4x dziennie sama w domu) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4357 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4358 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez nowaken Czas edycji: 2012-07-16 o 15:42 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4359 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() oby nie... u nas asymetrięrozpoznałą pediatra, ale które mięśnie i jaką metodą leczyć to już neurolog. Dokładniejszą diagnozę gdzie konkretnie jest problem i jakie dobraććwiczenia to już rehabilitantka. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4360 |
Wtajemniczenie
|
dzien dobry
![]() Konia oj tak ten moj kurczaczek to niezle daje czadu ostatnio ![]() ![]() dzis taka kupe walnela ze ja musielismy kapac. |
![]() ![]() |
![]() |
#4361 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja tez z tego powodu odpuscilam sobie w tym roku wakacje z Viki- byloby to meczarnia dla mnie, jeszcze jakby miala gorszy dzien i bym musiala Ja wiecej nosic w tym upale, klima by nie chodzila przy takim malym dziecku, a zreszta nie po to sie do hiszpanii jedzie zeby w domu siedziec! Ale juz w przyszlym roku napewno sie wybiore ![]() Z tym ze Adas jest wiekszy niz Filipek i to tez duza roznica! Cytat:
![]()
![]() |
#4362 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() A tu cytacik z dla Ciebie "Potówki Są to drobne czerwone plamki, z których tworzą się pęcherzyki. Czasami wypełniają się ropą. Występują tam, gdzie skóra jest najbardziej wrażliwa na przegrzanie – na karku, plecach, pod pachami, w pachwinach i na brzuszku." ![]() rodzice.pl |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4363 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4364 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4365 | ||
Gang Iren
|
Cytat:
Cytat:
Nie ma ich duzo i znikaja juz,wiec chyba faktycznie to nic takiego.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4366 |
Zadomowienie
|
Hej dziewczynki...ja dziś tylko na chwilkę
![]() Morfeuszek serdecznie dziękuje za wszystkie miłe komentarze... ![]() Ivonka Twoja córunia to prawdziwa ślicznotka i te włoski..ach...no i gratuluję zębolca..to teraz zacznie się podgryzanie ![]() Dady 3 mają taką zieloną włókninkę tak jak piszesz.. Aguśka jak dobrze że test negatywny...za wcześnie na trzeciego brzdąca..chyba byś padła ![]() Cytrynka to wam się porobiło z kompem.. Mam nadzieję że Wiktorek się szybko wyrehabilituje ![]() Asika ale wam się przytrafia coś często ![]() Mravka ale Cię ostatnio mało tu...nie mogę się doczekać nowych zdjęc Roba..tak jak i nowych fote Kajulki Lenki... Prince gratuluję!!!! Sliczna córunia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4367 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja mysle ze jeszcze pare miesiecy i jak bobaski beda siedziec to je latwiej w wannie bedzie kapac. Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Lenko_mi - trzymam kciuki za twoje zdrowko ![]() ![]() prince_polo - piekna masz coreczke. Moja tez wazyla 3220 przy urodzeniu ![]() Edytowane przez Zia_ Czas edycji: 2012-07-16 o 17:01 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4368 |
Wtajemniczenie
|
o nie napisalam tyle (jak zwykle za duzo
![]() ![]() to napisze jeszcze raz ![]() prince_polo gratulacje - Rozalka jest sliczna, cudne imie ![]() ivonka - Ewa slodkasna jest ![]() Aguska i nowaken a ja walsnie wczoraj tak sobie myslalam ktora na naszym watku pierwsza zajdzie w ciaze ![]() Mravka jeszcze nie dotarlam do ''tracy hogg'' trudno ja zlapac, bo to emerytka juz, ale dowiedzialam sie ze prowadzi tez zajecia z karmienia piersia, musze sobie zabookowac miejsce i ja zlapie wtedy ![]() Lena wracaj szybko do zdrowia Asika aby te krostki i siuski to nic powaznego - bedzie dobrze. chyba sporo dzieciaczkow ma teraz skok bo tak jak piszecie to troche z Was ma pobudki co 2h w nocy, Tz sie smial ze mnie bo jak sie budzilam w nocy do Hani to mowilam za kazdym razem ''nie wierze'', bo to juz przesada karmic co godzine albo dwie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() dzis po akcji kupkowej jak ja kapalismy mowie do Tz ze nie myjemy jej glowki bo przeciez neidlugo jedziemy na zakupy, Hanie kapiemy w wannie na lezaczku, a ta nawet nie wiedzialam kiedy wygiela sie do tylu i sobie wlosy zamoczyla i zadowolona, w ogole lubi sobie miziac wlosami o wode ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4369 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A ja witam po urlopowo. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4370 |
Wtajemniczenie
|
Karinio i jak urlop sie udal? gdzie byliscie?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4371 |
Zakorzenienie
|
Dziękuje,że pytasz
![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:01 ---------- Poprzedni post napisano o 19:00 ---------- Nadriabiam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4372 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4373 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kaja między innymi ma właśnie to cwiczenie kołysania o którym pisałąś, i tego typu, więc to u nas w takim razie pewnie ta metoda Bobath. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4374 |
Zakorzenienie
|
Jeszcze zanim nadrobie i tak się zastanawiam,choć już chyba zadecydowane.Mały spał w turystycznym łóżeczku przez 3 tygodnie,przyzwyczaił się do niego,dosyć szybko w nim zasypia.i tak myśle-myslimy,by łózeczko drewniane złożyć i poprostu mały będzie spał w turystycznym łóżeczku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4375 |
Zakorzenienie
|
Cytrynka u nas problem z napięciem rozpoznała neurolog, potem poszliśmy do lekarza rehabilitanta i ona zbadała Kaję i dała skierowanie na cwiczenia, na szczęscie w przypadku takich małych dzieciątek nie musielismy czekac - od razu zeczęliśmy cwiczyc z fizjoterapeutką.
---------- Dopisano o 19:12 ---------- Poprzedni post napisano o 19:11 ---------- ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4376 |
Zakorzenienie
|
Moja Ania zasypia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4377 |
Zakorzenienie
|
Desiu w razie czego robimy najazd do Ciebie na grila do ogródka, albo do koni na działeczkę..
![]() ![]() Hamaczek, drineczek ![]() A w przyszłym roku sobie odbijemy. My właśnie myśleliśmy z Tż żeby pojechac do Hiszpani ![]() Edytowane przez lena_mi Czas edycji: 2012-07-16 o 18:24 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4378 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Zia wydaje mi sie, ze teraz to juz trzeba dzieciaczkom poszerzac horyzonty ![]() ![]() [QUOTE=Aguśkaa83;35328504]Hej ![]() Musze sie Wam do czegos przyznac. Wczoraj przez caly dzien mialam dziwne mdlosci i sie zeschizowalam, ze w ciazy jestem. Musialam zrobic test bo by mi to spokoju nie dalo. Na szczescie negatywny. Odetchnelismy z ulga z mezem, bo sie nie zabezpieczamy, chociaz uwazamy ale wiecie jak to jest. ![]() Cytat:
![]() Zebym to aby nie byla ja, bo my tak rozsadnie jak Aguska dzialamy ![]() Asika wspolczuje stresow ![]() MoniaHan sporo tych skokow na watku jest pewnie przez to ze ten obecny taki dlugi jest i sie pokrywaja :/ ja tez czekam do 19-20 tyg z nadzieja ze bedzie lepiej ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4379 | |
Zakorzenienie
|
Prince polo, to na pewno potóweczki, przy takiej pogodzie i to niedługo po porodzie skórka dzieciaczków musi to jakoś odreagowac.
![]() Cytat:
Aguśka pewnie odetchnęłaś z ulgą.. Choc z drugiej strony kolejka do zięciów byłaby długa ![]() A masz zamiar brac tabletki anty? Edytowane przez lena_mi Czas edycji: 2012-07-16 o 18:19 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4380 |
Zakorzenienie
|
ivonka7,śliczna córeczka
![]() Chyba sobie daruje nadrabiane za dużo tego ![]() ---------- Dopisano o 19:19 ---------- Poprzedni post napisano o 19:18 ---------- gosia,współczuje choróbska małej,noi lekarzy tutejszych,którzy dają na wszystko paracetamol ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:37.