|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4351 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Walka z nadwagą (niewyimaginowaną:) cz. 2
no jak pisze ze bez miesa, to nie na miesie nie XDD
takie cos a'la rosół ;p dupy nie urywa ;/ ja troche doła mam, bo zdałam sobie sprawe ze nigdy nie bede filigranowa osóbką ;/ dobija mnie zawsze tesciowa i szzwagierki które mają 50-55kg i zawsze przynoszą mi za wielkie ciuchy, bo tylko ja najgrubsza w tym domu ;] a dla nich szczuplinek za duze ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4352 |
Wtajemniczenie
|
Zważyłam się dzisiaj i jestem 3 kg na plusie
![]() Fakt, że apetyt mam straszny od dwóch miesięcy ( zwracam honor wszystkim, które tyją od brania hormonów) jak dla mnie nie do opanowania. Nie musi to być nic wyszukanego nawet suchą bułką nie pogardzę... Jeszcze 3 tygodnie leczenia przede mną ![]() Kasiu widzę, że kolejna koleżanka już po urlopie ![]() Asiu Ja za rok stawiam na aktywny wypoczynek w górach ( choć nie koniecznie naszych ![]() Na lasty już nie czekam bo zawsze coś nie do końca pasuje... Sory że tak wykrakałam ![]() A co do temperatury to pamiętaj że 35 stopni i suche powietrze to bajka a 35 stopni i wilgotne( tak jak PL) to męczarnia ![]()
#4353 |
Zakorzenienie
|
Anuszka, mam dokładnie to samo, ja 180cm i rozm. 44/46, teściowa 155cm i 34/36. A szwagierka to już w ogóle jak śmierć wygląda i jej to akurat nie zazdroszczę. W każdym razie fajnie razem wyglądamy...
#4354 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4355 |
Zakorzenienie
|
To ja i TŻ dopiero komicznie wyglądamy. Ja 171 cm wzrostu i 96 kg, a on 170 cm i ledwo 60 kg (jak nie mniej
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4356 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
my teraz w koncu bedziemy dobrze wygladac ;p ja 173cm 68kg mężula 180cm 70kg choc chwali sie ze przytyl, no to moze 72kg xDD ja jeszcze pare kilo w dół i bedzie git ![]() Furry tylko wysokiego wyrwala ;p własnie ubrałam stare spodnie od pizamy, ktore nosilam przed ciaza i po i są mega luzne Oo ucieszyło mnie to ![]() ---------- Dopisano o 19:31 ---------- Poprzedni post napisano o 19:29 ---------- Cytat:
to co teraz odchudzanko? ;p Edytowane przez anuszka21 Czas edycji: 2013-08-01 o 18:31 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4357 |
Zakorzenienie
|
Anuszka no maleństwo
![]() ![]() Kiedyś miałam grubego faceta, z brzuchem jak werbel i szału nie było, bo turlał się jak arbuz ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4358 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4359 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4360 |
Zakorzenienie
|
Heh, mój mąż tez niestety mały. Poprzedniego chłopaka miałam strasznie chudego ale przynajmniej był wysoki. Nie wolę takich, tak akurat wyszło :P
#4361 |
Zakorzenienie
|
Dudi gratuluję 8 z przodu. Co się nie chwalisz?
![]() Mój tż ma 1,72 dla mnie nie jest mały taki w sam raz bo ja mam 1,55 ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4362 |
Zakorzenienie
|
Dudi
![]() ![]() ogólnie You made my day ![]() Ja mam dobrze - teściowa powyżej setki i wyższa ode mnie ![]() ![]() ![]() A u nas jest (prawie) idealnie - ja 168/71,5 a mój 185/91 (odrobinkę go odchudziłam ostatnio - oby to była stała tendencja ![]() ![]() Ale ja zawsze lubiłam wysokich facetów i sami tacy mi się trafiali (choć to nie był nigdy warunek )... Inna sprawa że wszyscy przy mnie tyli ![]() ---------- Dopisano o 08:08 ---------- Poprzedni post napisano o 07:59 ---------- Nadalko moi dziadkowie mieli podobne proporcje jak Ty z eksem - i taka różnica nie wyglądała dobrze ![]() ![]() U mnie dziś pół kilo nadwyżki wiec już prawie dobrze ...Ale wczoraj był dobry dzień dietowo - tylko ćwiczeń nie było bom kontuzjowana .... Dziś też będzie ok ![]() Carla bierz się do roboty - bonus dla Ciebie pierwsze kilogramy szybciej zejdą ![]() ![]() ![]() Kasiuniu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4363 |
Zakorzenienie
|
malenstwa tez dobre ;pp
Joanna, zazdroszcze tesciowej, nawet nie wiesz co masz xDD chociaz mi moja wczoraj powiedziała, ze jeszcze troche a od nich bede pozyczac ciuchy, a nie dla nich za duze, bo mi spodnie spadają ;p masakers ;p Dzisiaj robie diete 1200kcal. Nie wazyłam sie, bo wczoraj nie było dobrze ;// |
![]() ![]() |
![]() |
#4364 |
Rozeznanie
|
Hejj hooo Skarby
![]() Furry jestem, czytam tylko z pisaniem gorzej, a bo i nie ma o czym ![]() Carla widzę, że powróciłaś ![]() Kasiu fajnie, że wakacje udane i waga niemal ta sama ![]() Anuszka mnie by ten rosół bez mięsa odpowiadał ![]() Dudi ![]() Mój K. 173 i 72 kg (a to i tak dużo rok temu miał 65 kg ![]() U mnie z dietą źle nawet nie wiem ile ważę, wiem strach przed wagą nie zmieni liczb ale czuję, że jest kiepsko K. mi nie służy ciągle coś dobrego przynosi i kończy się masą kalorii ![]() ![]() Powraca do mnie myśl o wątku wymiankowym ale nie wiem czy będę miała kiedy do niego zaglądać jakoś mało czasu ostatnio spędzam w necie a jak już jestem to nie bardzo z pisaniem ehh. Dla wszystkich, którym waga spada ![]()
#4365 |
Zadomowienie
|
Hej!
U mnie wczoraj dietetycznie idealnie ![]() ![]() Kupiliśmy wczoraj prysznic nowy, miał być tańszy, a i tak kupiliśmy droższy ![]() Byłam na rowerze w mieście i jak jechałam do domu to myślałam, że zdechnę z tego gorąca. ![]() Co do wzrostu to ja mam 170 cm (no 169, ale sobie zaokrąglam ![]() ![]() Gratuluję wszystkim spadków ![]() ![]()
![]() |
#4366 |
Zakorzenienie
|
Ja juz nie mam na siebie sił...
![]() Miało byc 1200 przez cały dzien a ja juz mam tyle zeżarte ![]() ![]() ![]() mam ciagle jakis wilczy apetyt od wczoraj, podejrzewam, ze jak by mi ktos dużą pizze postawił, to bym ją zeżarła ;/ a do południa tak dobrze mi szło ![]() chyba jednak to liczenie kcal mnie gubi ![]() Edytowane przez anuszka21 Czas edycji: 2013-08-02 o 12:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#4367 |
Rozeznanie
|
asiu jak tz w pracy to nie siedze u siebie tylko u mamy
![]() Fartem teraz juz mniej roboty jest i wiecej luzu to moge odpoczywac. Na steper ten co na gorze mam od siostry tz nawet nie mialam sily by choc 5minut na nim pocwiczyc. Wchodzilam na gore po kapieli i jak padlam tak spalam juz. Moj prywatny steper jakos w poniedzialek powinien byc u mamy i jakos od wtorku laduje u mamy prawdopodobnie na miesiac ale bede miala co robic, poniewaz wyklady na prawko mi sie zaczna i bede miala steper, a przy okazji bede dietowac na 100% Przez zniwa moje wakacje poszly w piz*** ![]() ![]() Czeka mnie zakup torebki nowej na zajecia i jednoczesnie na codzien wiec na prawde musi byc git. Kilka juz mialam upatrzonych ale tyle mi sie podobalo, ze sie zdecydowac nie moglam i najchetniej bym wziela przynajmniej ze 4, a przeciez teraz kasy nie moge ruszac z karty, bo na kurs pojdzie. ---------- Dopisano o 15:32 ---------- Poprzedni post napisano o 15:30 ---------- p.s. na 2kilo na plusie na pewno mam ale z cm jest dobrze, bo je przynajmniej moge ciagle sprawdzac przez to, ze w torebce ciagle mam cm ![]()
#4368 |
Zakorzenienie
|
Właśnie zjadłam obiadek i zbieram siły na skalpel ... U nas dziś 33 stopnie - naszczęście mam wentylator więc nie jest źle ...
Niunia ale ostatnio było dobrze po dłuższym okresie raczej luźnej diety i nieważenia wiec może nie potrzebnie się martwisz ![]() Anuszkaale Ty jesteś świadoma że jesz za mało i dlatego jesteś głodna ? Pewnie wiesz ![]() ![]() O mojej teściowej nigdy nie myślałam w kategoriach szczęścia ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4369 |
Zakorzenienie
|
A tak jakoś nie chciałem Wam się wcinać w rozmowę
![]() Nie zniknąłem ![]() Dietkuję, trzymam się dzielnie i czytam Was regularnie ![]() A jakie zwinne tu i ówdzie ![]() Co Wy mi tak klaszczecie od samego rana? ![]() ![]() Już nie 89 a 87,8 jest ![]() Za niedługo półmetek i z tej okazji obiecałem TŻ wypad do genialnej cukiernio-lodziarni w moim rodzinnym mieście. A że teraz mają tam nawet pizze, sałatki i włoskie makarony to poszalejemy za cały rok. Niech mi nawet z kilo przybędzie po jednym posiedzeniu, co tam raz można ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4370 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4371 |
Zakorzenienie
|
Dzisiaj bardzo ładne 89,3, czyli ładnie spada dalej
![]() I dzis moje starsze dziecko kończy dwa latka ![]() ![]()
#4372 |
Zakorzenienie
|
Wróciłam na "zielone"
![]() ![]() ![]() ![]() Zrezygnowałam wczoraj z ćwiczeń za to poszłam na długi nocny spacer (22-24 ![]() ![]() Dziś ide na amerykański festyn z przyjaciółmi ale postaram się być grzeczna ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4373 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
amerykanski festyn, brzmi niebezpiecznie ;p a u mnie jak widać w podpisie, jest zleee ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4374 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4376 |
Zakorzenienie
|
Anuszka, bo wydaje mi się, że już wieki jesteśmy we trójkę i od dość dawna we czwórkę. A co to są tak naprawdę dwa lata?
Ja jem różne rzeczy na obiady, pierogi też bym zjadła tylko nie lubię :P dzisiaj np. zamiast obiadu będzie ciasto urodzinowe ![]() ![]()
#4377 |
Zakorzenienie
|
No i a propos chudnięcia po cieście: dziś 88,3! A nie żałowałam sobie wczoraj
![]() ![]()
![]() |
#4378 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4379 |
Zakorzenienie
|
Nadalko mi się pierogi zdarzyły parę razy - myśle że najważniejsza jest ilośc i brak dodatków (cebula na tłuszczu czy śmietana i cukier)... W końcu jak skończymy dietę to będziemy jeść w miarę normalnie wiec niech sie organizm przyzwyczaja
![]() Prawie udało mi się zachowac wczoraj umiar ![]() Ostatnio nie ćwicze , nie biegam ... Owszem jest gorąco strasznie ale i tak mnie to martwi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4380 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja ćwiczę 6x w tygodniu bez względu na pogodę, za to za tydzień jedziemy na tydzień do teściów i tam nie będę miała jak za bardzo, strasznie mi szkoda.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:04.