![]() |
#4351 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie grudniowe cz.5
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4352 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#4353 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4354 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie grudniowe 2015 cz.5
Karmazynova super news! Jak romantycznie
![]() ![]() Co do wózków to zaleta tego taka, że idąc na zakupy jest gdzie je wrzucić. I torebkę powiesić. Z małym dzieckiem trzeba nosić caly majdan ![]() Mam jedną koleżankę, która jest specem od chusty, bo ma temat obcykany. Oprócz tego ma 5 wózków (na dwójkę dzieci ![]()
#4355 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja najczesciej jestem w takim stanie ze nie mysle juz wtedy a mam ochote wpakwac sie do zimnej wody i pic zimna wode. Ogolnie pragne zimna. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4356 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja jak poczutalam to tez planuje chyba sprzedac wozek bo tako wydaje mi sie lepszy :p Mialam kupowac laktator, nianie i duzo innych duperszwancow ale to bez sensu Materac tez kupie jakis taki mozebny cenowo. Ale chuste planuje kupic, nie ma co Cytat:
Dla mnoe to masakra stanik ![]() No masakra. Nie wiem jak to przeskocze Hm, a jezeli sie nie karmi piersia to tylko mm? Tez nie chce. Chybabze bede musiala. Narazie nie kupuje butelek, laktatorow itp. Mysle nad wanienka. Tylko ze jednak to wygodniejsze niz zlew i wanna. Bo sobie porozkladasz wsio i ogien. Ja musze kupic Smoczek Szczotke do wlosow Obcinaki to pazurow Termomert Sol fozjologoczna Reczniki kapturki- siostra tz ma i jedna wg mnnie sa super Materac i przescieradla Aspirator do nosa No i kocyk ew rozek ew cos tego typu |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4357 |
Zakorzenienie
|
Ja mam wesele brata w kwietniu. Jest tam pokój dla nas.. kombinuje jak to zrobić.. opcja dziadkowie odpada, bo też będą na weselu
![]()
#4358 |
Zakorzenienie
|
Halwaya- polecalas cos z pat rub, wez podrzuc jeszcze raz
|
![]() ![]() |
![]() |
#4359 |
Zakorzenienie
|
Polecalam krem na odparzenia (Pat&Rub by Kinga Rusin). Drogi jest, ale u nas okazał się najlepszy.. moim zdaniem lepiej dziala niż sudokremy, linomagi itp
#4360 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4361 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Miałam iść dziś do lumpkow ale w takiej temperaturze jakoś mi się odechciało:-( byłam tylko kupić chleb i coś na obkład i leże. Nie cierpię takiej pogody,jestem tak nie do życia,a mnie bardzo denerwuje jak mam niemoc!!! |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#4362 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Właśnie z obserwacji, to mogę rzec, że wiele certyfikatów to ściema i jest do bani. Uczyłam się tez o tym ostatnio, więc cokolwiek się kupuje trzeba liczyć na własny rozumek ![]() Mój młody będzie miał ogólnie zdaje się cięzkie życie... Żadnych certyfikatów, szałowych ciuszków, odjechanej bryczki, czy drogich kosmetyków ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4363 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:36 ---------- Poprzedni post napisano o 15:35 ---------- Dziewczyny a to możliwe żeby mój mały już był tak wysoko że czuje go przy pępku? Dziś się śmiałam mówiąc do TŻ że jak my pojedziemy rodzic skoro u mnie ciąży nie widać właściwie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4364 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale to była ogólnie dziwna i śmieszna sytuacja ![]() Dziękuję ![]() Cytat:
![]() Moją uwagę przyciągnęła i im zaufałam. Mam nadzieję, że będę zadowolona z materaca ![]() Cytat:
Już na początku zakładałam, że na materacu dziecięcym nie będę oszczędzać. To jedna z ważniejszych rzeczy dla dziecka, więc wolę wydać parę zł więcej. Oczywiście gdybym nie miała to bym nie kupiła takiego. Na jednym można oszczędzić, na inne wydać ![]() Zresztą sama teraz wiem jak ważny jest dobry materac. Całe życie przespałam na rozkładanej kanapie, później na łóżku takim zwykłym które też pełniło funkcję kanapy, a później znów na tej starej rozkładanej kanapie... Czy było mi źle? Nie. Ale teraz jest lepiej. Gdybym teraz w ciąży miała spać na takiej kanapie, to nie wiem czy rano sama bym wstać potrafiła. A tak to w nocy naprawę odpoczywam ![]()
![]() |
#4365 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4366 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Na materacu trochę śpi, a ubranka wymienia się w mgnieniu oka ![]() Cytat:
![]() ![]() Po prostu normalnie, bez przesady ![]() (chyba też będę wyrodna ![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:45 ---------- Poprzedni post napisano o 15:44 ---------- Cytat:
![]() Swoją drogą u Tż-ta też była rozkładana kanapa jako łóżko i kiedyś się pod nami zawaliła górna część ![]() ![]()
Edytowane przez Ani_qa Czas edycji: 2015-08-31 o 14:48 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4367 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
#4368 |
Zakorzenienie
|
Sweet mój nie robi takich numerów,ja za dużo tłuszczu mam hah
![]() Tylko puka mi właśnie coraz wyżej i się dziś zastanawiałam czy lezie już wyżej czy nie ![]() Aniqa ja też nie będę stać i prasować miesiącami o nie,nie cierpię tego. może kilka pierwszych tygodni potem nie. |
![]() ![]() |
![]() |
#4369 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mozliwe ![]() Ja juz widze ruchy od pepka w dol a te wyzej po prostu czuje od srodka ![]() A Was tez dzieciaki kopia tak ze czujecie jakbu tam w srodku na zloczeniu tylka i pipki? Ja czuje jakby mlody nawalal sobie w ta druga strone, w moje plecy. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4370 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4371 |
Zakorzenienie
|
Chyba puka ręką bo nogi ma z lewej a nie na środku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4372 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4373 | |
Rozeznanie
|
cześć!
![]() pojechałam jednak w piątek wieczorem, wyjechałam o 20,samotny dziewiczy rejs mam zaliczony a stres był przez pierwsze 15 minut duży ruch napotkałam dopiero na obwodnicy Krakowa no i tak już zostało na autostradzie w stronę Rzeszowa ale jak na ciężarówę przystało jechałam z innymi ciężarówkami ![]() ![]() nie wiem czy to znów te upały ale przez 3 dni skoczyło mi 3 kg!! jestem załamana ![]() nogi i stopy puchną mi strasznie, a same stopy bolą i czuję je cały czas będę się jutro skarżyć! ![]() na dodatek spuchłam za kolanami, mam takie bańki ![]() nie wiem czy mam się martwić? widziałam, że przewinął się znów temat olejku z Eucerinu- ja używam już drugie opakowanie i jestem strasznie zadowolona kondycją skóry, nigdy takiej nie miałam- jest nawilżona, jędrna i ma zdrowy kolor. W międzyczasie dałam się namówić na balsam przeciw rozstępom z podobno rewelacyjnej Musteli - wydałam masę pieniędzy a się nie umywa do olejku, poza tym wydajność tragiczna... karmazynova_ ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4374 |
Zakorzenienie
|
Ja rzadko kiedy prasuje, jak ciuchy fajnie sie ,, watrzasnie" po praniu a potem zlozy to nie potrzeba prasowac.
Co do zarywania. Pod nami poszlo lozko w sypialni dwa razy. Tzn ten stelaz caly sie zarwal. Przes jakis czas spalismy na takich masywnych encyklopediach. Tz sie smial ze wiedze chloniemy. |
![]() ![]() |
![]() |
#4375 |
Zakorzenienie
|
Aniqa kupowalam z zagranicy ze slowacji, tylko reklamacja brak zwrotow niestety
|
![]() ![]() |
![]() |
#4376 |
Raczkowanie
|
Mój tz tylko 2 razy złapał jak mała akurat kopnęła a tak to za każdym razem jak przyłoży rękę to się uspokaja. Tz ma bardzo ciepłe dłonie i mała chyba to lubi 😃 wiec ostatnio kazałam mu umyć ręce w zimnej wodzie i przyłożyć to od razu dostał 2 kopy 😀
#4377 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Co do mamy, to też raczej będzie zaproszona, choć pewnie nie przyjdzie, ale ona opiekuje się jeszcze moim młodszym bratem który ma cukrzycę i jest niepełnosprawny, więc potrzebna jest jemu, no ale coś wymyslimy ![]() Cytat:
Właśnie Man nadzieję, że w tym pokoju nie będzie już nic słychać, tzn on jest na górze i wybiorę taki, zeby był,jak najdalej sali, ale ściany i drzwi raczej zrobią swoje u nie powinno być glosno. Cytat:
O koniecznie zdaj relacje z jej opinii ![]() Cytat:
Ja też myślę o Tako, jutro mieliśmy jechać obejrzeć, ale znowu drugi raz,chyba musimy przełożyć, bo Tz mojemu bratu ma pomoc, alem dowiem się wieczorem. Nad jakim Tako myslisz? Do czego w ogóle jest sól fizjologiczna? No i skoro chwalicie ręczniki z kapturem, to jednak może takie kupie, sama już nie wiem ;/ Cytat:
Co do proszków, ok przez rok pierze się w dziecięcym a potem nagle co? Zmienia na proszek dla dorosłych? Przecież wtedy też może dostać alergii, więc jeśli nic,się nie będzie jej działo, to od razu będzie zwykły ![]() Cytat:
![]() Kilka razy miałam tak, ze mówię do Tz żeby położył rękę i pytam czy czuje a on ze nie, wtedy kładę swoją i okazuje się ze kopy dostaje tam właśnie do środka i ja to wewnątrz czuje, a pod ręką juz nie ![]() Dziewczyny wrocilam ze sklepu, myślałam, że wejdę i zemdleje wlasnie, tak mi było gorąco i duszno, jestem głodna, ciężko było wejść z zakupami na 4 piętro, ze wydalam z siebie,ostatki sił ;/ umysłami twarz i z,mokrą sie położyłam koło wiatraka i już mi lepiej, dzisiaj jakąś masakra na dworZe ;/ prZecież to się wyjść tak nie da ;/ Ale kupiłam kilka rzeczy Lili ![]() Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka Edytowane przez syylwuska Czas edycji: 2015-08-31 o 15:09 |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4378 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny a jak kiedyś miałam problemy z kręgosłupem lędźwiowym to przed porodem wypada jechać na kontrolę do neurologa?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4379 |
Zakorzenienie
|
Przyszły paczki z all
![]() I kocyk ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Niżej zdjęcie w oknie, na parapecie: ![]() Rożek ![]() ![]() I sensorek gratis ![]() ![]() ![]() Także MikoMinky polecam jak najbardziej ![]() Przyszła też paczka z wkładkami laktacyjnymi, mega 'podpaskami' poporodowymi, pieluchami tetrowymi i flanelowymi- oba rodzaje bardzo dobrej jakości, flanelowe w ładne wzory ![]() ![]() ![]() Chyba tyle ![]() Także polecam też babymarket24 ![]()
#4380 |
Zadomowienie
|
Co do prasowania to ja juz chyba pisałam kiedyś ze musze mieć wszystko poprasowane
![]() ![]() Co do gondoli to mój jeździł w niej 8 miesięcy wiec nam sie przydała. I używałam jej też w domu bo nie miałam żadnego leżaczka itp. Materac do łóżeczka wybrałam taki twardszy bo niby zdrowiej itd ale co z tego jak mały głównie z nami w naszym łóżku spał :/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:43.