Oznaką nadchodzącej wiosny jest naszych maluszków uśmiech radosny (list.-grud.2009) - Strona 147 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-05-31, 12:16   #4381
karenina19
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to karenina19
Dot.: Oznaką nadchodzącej wiosny jest naszych maluszków uśmiech radosny (list.-grud.2

Cytat:
Napisane przez xpressja Pokaż wiadomość
jejku u nas pogoda jak w listopadzie...

Nie powiedzialabym...w tamtym roku w listopadzie chodzilam na spacery w bluzce i lekkiej kurteczce...

Cytat:
kawyyyy... Kareninko, ja jestem dobrym kompanem (nie tylko do kawy

Ooojjjj, ja to kiedys przetestuje

Ja na razie jestem przy kawusi Galao i truskawkach

Cytat:
Napisane przez pinky_deer Pokaż wiadomość
tak, u nas dalej kiepsko z humorem - za sprawą moich rodziców. każde z osobna odezwao się do mnie :/, mama po 7 miesiącach...

Ehhh...tak to bywa... pamietam, ze pisalas cos, ze byla tylko raz u Mi zdaje sie....co zrobic...

Ja caly czas twierdze, ze moje pierwsze siwe wlosy bede zawdzieczala mojej mamie a nie dziecku...

Fotki super Mi jaki slodziak
Pisalam juz, ze sliczna jestes? A no tak, pisalam...no to sie powtorze...

Edytowane przez karenina19
Czas edycji: 2010-05-31 o 12:18
karenina19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-31, 12:22   #4382
xpressja
Zadomowienie

Dot.: Oznaką nadchodzącej wiosny jest naszych maluszków uśmiech radosny (list.-grud.2

ooooo truskawki....
przypomniałas mi że obiecałam koktajl dla Tż
zabieram się

xpressja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-31, 12:27   #4383
karenina19
Zakorzenienie

Boszzzzzz, jak mi fajnie....maly spi, ja popijam kawke, zagryzam truskawkami i czekoladkami i slucham Cesarii Evory.....siodme niebo...

Stary 2010-05-31, 12:43   #4384
pietrusia
Zakorzenienie

GG do pietrusia

Cytat:

w kolczykach wygłąda bardzo ładnie. był wielki płacz?
a śpi w świetnej pozycji- pilnuje swojego drewna
troszke krzyku bylo ale myslalam ze bedzie gorzej

Cytat:
Napisane przez martaN23 Pokaż wiadomość
Dzięki za odpowiedzi
wklejam wam moją OLI rozdarciucha!normalnie jest nieznośna przez ostatnie kilka dni
Zabawki przyszły niestety mata była poplamiona pociąg nie działanapisałam do babki ma mi oddać 10zł

Cytat:
JAAAA!!!! ale przesłodziłam tym razem. u mnie musi byc idelana proporcja kawy, mleka i cukru

tak, u nas dalej kiepsko z humorem - za sprawą moich rodziców. każde z osobna odezwao się do mnie :/, mama po 7 miesiącach...

i jest jeszcze coś, w klubie się wywnętrzę...

Tarasiu ja uwielbiam te owocowe słoiki, gdyby mała wszystkiego nie wcinała to bym się na to sama rzuciła

kilka nowych fot wam zarezentuję
Świetne zdjecia wydladasie superowo

Xpressja fotki supcio

A ja do was z kolejna nowiną MAMY 3 ZABKA TYM RAZEM JUZ NA GORZE W ciagu tygodnia mamy 3 zeby i najlepsze jest to ze Kamilka wcale nie jest jakas tam marydna wrecz bardzo grzeczna jest oststnimi czasy mam nadzieje ze reszte tez jej tak bezbolesnie bada wychodzic

Ja juz po pracy dzieci dzis byly prze okropne jakis swinski dzien dzis mialy, tak strasznie wojowaly a taki byl krzyk na sali ze wlasnych mysli nie slyszalam. A jutro mamy wystep dzien rodziny jutro mamy wiec trz dzien bedzie ciezki

Aniołek[*]
pietrusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-31, 13:23   #4385
zebra666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Maria2008 Pokaż wiadomość

Kurcze ten słonik dużo drożej na allegro. Więc lepiej będzie się gdzieś przejechać
a to ile w sklepie taki słonik?

Pietrusiu gratuluję! Idziecie jak burza

Pinky super fotki- ładnie wyglądacie

Co do nie wyparzania butelek i smoczków.... jak umyjecie to normalnie jak swoje gary- zostawiacie aż obeschnie i tyle, czy polewacie gotowaną wodą? Pewnie głupie pytanie ale nie wiem jak powinnam robić bo znajoma mi mówi, że polewać gotowaną wodą i teraz wole się zapytać.

Dla odmiany kupke dzisiaj mały miał normalną a pod koniec woda... mam nadzieję, że to jednorazowy wybryk... nienawidze tych kupek- gapie się w nie jak sroka w gnat

Edytowane przez zebra666
Czas edycji: 2010-05-31 o 13:24
zebra666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-31, 13:41   #4386
pinky_deer
Raczkowanie

Send a message via Skype™ to pinky_deer

Zeberko ja myję pod gorącą bierzącą i nie zalewam gotowaną, jak była mała to mi się czasem zdarzyło

zabawki też pod bierzącą, jedynie smoka gotowaną i wyparzam tego brzydala

chciałabym od samoka ją oduczyć ale wcale nie tak hop siup... wszędzie go wypatrzy i odnajdzie

bardzo dziękujemy za miłe słowa

Pietrusiu
to tylko pogratulować bezinwazyjnego ząbkowania

Karenina ja już po kawie, spijam zimne resztki, a truskawek jeszcze nie posmakowałam w tym roku

ehhh powoli muszę zbierać kram z jechać na asp, a tam mało co przystosowane do poruszania się z wózkiem

potem napewno jeszcze zajżę, bo brakowało mi pisania z Wami
pinky_deer jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-31, 13:41   #4387
xpressja
Zadomowienie

zeberka, ja myje normalnie ( nie w zmywarce, bo jak raz wymyłam to jakoś tak dziwnie śmierdziały... ) więc myje kapką płynu a później przelewam wrzątkiem ... i jest ok

pietrusiu, u was te ząbki to jakoś tak ciach-pach i są

kareninka, może podejdzie ci to radyjko ? ja je uwielbiam
http://www.sky.fm/bossanova/

Edytowane przez xpressja
Czas edycji: 2010-05-31 o 13:44

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-05-31, 13:43   #4388
Agusia_a9
Zadomowienie

GG do Agusia_a9

.

'Uwielbiam ludzi, którzy umieją cieszyć się najbardziej zwykłą chwilą, ludzi którym nie potrzeba zbyt wiele.'

Fifi

Edytowane przez Agusia_a9
Czas edycji: 2010-05-31 o 14:40
Agusia_a9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-31, 13:56   #4389
zebra666
Zakorzenienie

aha... ja ne mam ciepłej wody w kuchni a nie będzie mi sie chciało wiecznie gotować... przecież nie będę w wc myć

Stary 2010-05-31, 14:26   #4390
karenina19
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pietrusia Pokaż wiadomość
A ja do was z kolejna nowiną MAMY 3 ZABKA TYM RAZEM JUZ NA GORZE W ciagu tygodnia mamy 3 zeby i najlepsze jest to ze Kamilka wcale nie jest jakas tam marydna wrecz bardzo grzeczna jest oststnimi czasy mam nadzieje ze reszte tez jej tak bezbolesnie bada wychodzic

Cytat:
Karenina ja już po kawie, spijam zimne resztki, a truskawek jeszcze nie posmakowałam w tym roku

Cytat:
kareninka, może podejdzie ci to radyjko ? ja je uwielbiam
http://www.sky.fm/bossanova/
Nie otwiera mi sie...

Co jest Agus? Gdzie mam klikac?

Stary 2010-05-31, 14:38   #4391
Agusia_a9
Zadomowienie

GG do Agusia_a9

Ja znowu mam jakiegos cholernego dola i coagle placze.. ;(

http://demotywatory.pl/1641123/Spij-spokojnie

'Uwielbiam ludzi, którzy umieją cieszyć się najbardziej zwykłą chwilą, ludzi którym nie potrzeba zbyt wiele.'

Fifi

Agusia_a9 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-05-31, 14:49   #4392
xpressja
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez karenina19 Pokaż wiadomość

Nie otwiera mi sie...

a mi się już otwiera

---------- Dopisano o 15:49 ---------- Poprzedni post napisano o 15:45 ----------

Cytat:
Napisane przez Agusia_a9 Pokaż wiadomość
Ja znowu mam jakiegos cholernego dola i coagle placze.. ;(

http://demotywatory.pl/1641123/Spij-spokojnie

Stary 2010-05-31, 15:12   #4393
Maria2008
Zadomowienie

GG do Maria2008

[QUOTE=zebra666;19692673]a to ile w sklepie taki w sklepie kosztuje?

Teraz pisałam o kosztach słonika co ma brombi, a tego co Ty masz na al kosztuje z przesyłką 55złwięc myśle że też będzie raczej taniej w sklepie
Maria2008 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-31, 15:16   #4394
karenina19
Zakorzenienie

Agus co sie dzieje?

Stary 2010-05-31, 15:23   #4395
pietrusia
Zakorzenienie

GG do pietrusia

Cytat:

pietrusiu, u was te ząbki to jakoś tak ciach-pach i są
Jak narazie to tak własnie jest mam nadzieje ze to juz tak zostanie

Aniołek[*]
pietrusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-31, 18:24   #4396
katekatee
Zadomowienie

Witam dziewczyny Chciałąbym tylko pogratulować nowych ząbków i miesięcznic bo u mnie nie za ciekawie. Pisałam Wam o tym programie antyplagiatowym. Tak naprawde nikt nie wiedział o co w tym chodzi. Okazało się że program wyłapuje wszystkie teksty które znajdują się na internecie ustawy, rozporządzenia, ściągi itp. Ja pisałam pracę o kredytach preferencyjnych które opierają się tylko na ustawach. Więc fragmentów ustaw (z przypisami oczywiście) miałam bardzo dużo. W związku z czym moja praca nie zmieściła się w limitach przekroczyła współczynnik który powinien wynosić 15% maksymalnie 20% ja mam 21,2%. Mój los teraz w rękach promotorki i dziekana. Czuje się jak jakiś przestępca który spisuje materiały z netu, odechciało mi się wszystkiego... przecież to nie moja wina że ustawy są w internecie. Jutro jadę do promotorki ciekawe co mi powie

http://suwaczki.slub-wesele.pl/200910201762.html

katekatee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-31, 18:29   #4397
asioczka
Zadomowienie

no to tak na poprawienie humoru:
http://www.youtube.com/watch?v=0yCTbVJIklA
gartulujemy zabkow, u nas pusto

i usmiechy od mojej żabki:

Załącznik 3151352
a ostatnio cwiczy- przyjmuje taka pozycje i kiwa sie w przod i w tyl

Załącznik 3151351

http://www.suwaczki.com/tickers/1usaqps60jfvd5cq.png Natka 16.06.2012

Edytowane przez asioczka
Czas edycji: 2010-05-31 o 18:46
asioczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-31, 19:05   #4398
zebra666
Zakorzenienie

Kate trzymam kciuki

Asioczka cudowna! A jaka już duża i silna... nie mogę sie doczekać aż mój będzie tyle potrafił

Stary 2010-05-31, 20:30   #4399
konspiracja
Zakorzenienie

Wszystkie male laseczki po prostu cudne, sama słodycz
Duże Wrocławianki też super

Ząbki idą widzę jeden za drugim, a u nas na razie nie, więc może Karenina też wystartujemy w szczerbolkowym konkursie?

Kate, no kurczaki a najbardziej wkurzajace to to, że tak mało brakuje żebys się zmieściła w normie

Dzis pierwszy raz jedlismy szpinak i pękł caly słoik, wczoraj też 190 i mały po tym pil mleko
Teraz pytanie uwaga:
A deserku to ile dajecie? też duży słoiczek?

na Groszka orbicie

Syzyf była kobietą
konspiracja jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-05-31, 20:32   #4400
gissh
Raczkowanie

Cześć

Ja tylko na chwilkę... podziękować wszystkim Mamusiom które w sobotę pamiętały o mojej Dominisi
A oto i moje półroczne już Słonko

DOMINIKA - moje małe wielkie SZCZĘŚCIE
http://suwaczki.maluchy.pl/li-40048.png
gissh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-31, 20:32   #4401
elalank
Zadomowienie

heloł

Cytat:
o ja cie, ale splendid rodzinka

Cytat:
Napisane przez karenina19 Pokaż wiadomość

Nie powiedzialabym...w tamtym roku w listopadzie chodzilam na spacery w bluzce i lekkiej kurteczce...
no własnie, ja też dowód poniżej, dzień przed porodem czyli 14 listopad 2009

Marta- bardzo dobrze, nich oddaje pieniądze Ja nie rozumiem jak mozna sprzedawać coś co jest poplamione lub zepsute mi by było wstyd!

Pietrusia- za ząbki! niesamowite, dobrze, że tak bezproblemowo wychodzą. U nas na razie cisza, ciekawe kiedy sie zacznie

a ja sie dziś mega wystraszyłam, byliśmy z Olką w centrum handlowym bo chciałam sobie spodnie kupić, ale w między czasie zgłodniała, więc dałam jej butlę. I tak sobie je i je i usnęła, więc jej wyjęłam smoka, aż tu nagle chlust, całe mleko zwrócone.Ola cała w mleku, buźka, nos,oczka, ubranko, my w mleku, ławka, podłoga wystraszyłam sie na maxa! pierwszy raz nam się coś takiego przytrafiło! cała się trzęsłam. I biegiem do domu gnaliśmy bidulka.

elalank jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-31, 20:44   #4402
gucia6
Zakorzenienie

heloł
ciekawe czy ktoś tu o mnie jeszcze pamięta ?

Widzę, że pojawiły się pierwsze i kolejne ząbki i co poniektóre maluchy zaczynają już raczkować.

A u nas... przez dłuższy czas była teściowa, potem przyjechała jeszcze siostra tzta więc mieliśmy pełną chatę, teraz w weekend byłam w szkole, w wolnych chwilach pisałam podania i generalnie padałam na twarz, bo młoda ostatnio potwornie marudna i humorzasta jest, i raz prześpi noc pięknie, a potem znów nie daje spać prawie wcale.

Zębów jeszcze nie mamy, oznak też nie, poza tym, że gryzie wszystko co się da. I mój leniuszek jeszcze się nie obraca. Tzn raz się obróciła na brzuszek, ale wystraszyła się i od tamtej pory nawet nie próbuje. Raczkować też nie, bo mój klopsik nie potrafi unieść się na rękach, ale dzielnie ćwiczymy i obroty i utrzymywanie ciężaru. Mam tylko nadzieję, że to nic złego, chociaż poważnie zastanawiam się nad pójściem do lekarza, bo trochę się martwię
Stary 2010-05-31, 20:58   #4403
domi7ks
Zakorzenienie

Czesc

my dzis mielismy pelno zalatwien i znow zmiana tesciow o 180*- inni przyjechali z tej zagranicy niz pojechali, wyswieceni. Jak wiecie olewali nas w zwiazku z weselem jak tam byli, a dzis z tesciem jezdzilismy, zalatwialsimy to co trzeba (menu w restauracji, ciasta) i tesc daje polowe kasy, tak, ze moj ojciec jest spokojny, bo on tez daje polowe. A nas to nie musi juz nic obchodzic uffff

GRATULUJE ZABKOW

u nas narazie nic sien ie zapowiadan a zabki...Moj aniolek dzis jeździl zalatwial z nami wszytsko, zadolowona jak zwykle. Gdzie bysmy sie nie zjawili to kazdy mowi:jakie grzeczne dziecko!

Laski wyczytlam, ze ktoras z Was pyta czy mozna caly sliczek deserku dac. To ja dalam ostatnio ta marcheweczke z jabluszkiem cala, skoro Polusia chciala...

a co to nie mozna calego dawac?
acha i kiedy moge mam dawac cyca po jedzonku?po zupce, deserku czy owocach?mniemam, ze po zupce...bo owoce i deserki to akie plynne
kurcze nie wiem nic a terazm ielsimy dwa dni przerwy i jutro mam zamiar cos Polusi podac nowego

acha i MAMY NIANIE jutro do nas przychodzi taka jedna...co prawda ja jej nie znam, ale pozostaje mi zaufac

domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-05-31, 21:22   #4404
KarmazynowyKamyk
Zakorzenienie

GG do KarmazynowyKamyk

Hej mamuśki
Nie mam czasu pisać niestety :-(
Ale zdjęcia oglądam na bieżąco, śliczne bobasy...
Gratuluję też ząbków i miesięcznic

---------- Dopisano o 22:22 ---------- Poprzedni post napisano o 22:20 ----------

JAK NAUCZYĆ DZIECKO PIĆ Z BUTELKI????

Może być też kubek niekapek...

Zostało tylko niecałe 1,5 miesiąca do mojego powrotu do pracy... Przecież jak będę w pracy, to TŻ nie będzie Pauliny poił strzykawką... Jeszcze to środek lata będzie...

Mam taki plan, że rano będzie dostawała mleczko moje, na drugie śniadanie kaszkę na wodzie z jakimś owockiem (odrobiną dla smaku), na obiadek jakieś warzywka lub zupkę, na deserek owocki i na kolację moje mleczko, ale docelowo modyfikowane, ale przecież musi jeszcze coś pić...

Moja mama się podjęła ją nauczyć, ale się szybko poddała, bo Paulina się darła jak ze skóry obdzierana... Tylko się mnie pytała czy ona tak zawsze? Hihihi... Chyba myślała, że przesadzam...
Stary 2010-05-31, 21:37   #4405
simpatica
Zakorzenienie

haj Mamusie,
nie no jak tak ma wyglądac kazdy mój wieczór to ja nie wiem... znowu 2 godz usypiania... ale dziąsło na dole już sie miekkie robi więc mam nadzieję że wylazie w końcu winowajca a miałam jechac dziś na basen

Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość
no i włoski jej urosły Załącznik 3149091
świetnie wygląda
Cytat:
Napisane przez brombusia Pokaż wiadomość
Domi Ty masz spacerówkę z Baby design?
Bo ja się zastanawiam nad Baby design właśni i nad Chicco.
Nie chciałabym wydać na nią więcej niż 300-350 zł, bo już jedną mam, a ta ma być tylko na wakacje i np. na zakupy, żeby mało miejsca w bagażniku zajmowała
ja też mam tylko że baby design tiny o taką http://s2.alejka.pl/i2/p/10/20/74f039e1c07b4_0_b.jpg łatwo sie składa, jest lekka (chociaż ta co ma Domi jest lżejsza) no i ma wielki koszyk na zakupy my zapłaciliśmy w sklepie 340 zł.
Cytat:
a to my na sobotnim spacerku ... i zabawa z niekapkiem na "sucho"
jaki fajny płaszczyk ma
Cytat:
Napisane przez tarasia Pokaż wiadomość
my juz po chrzcinach także złe diabełki wygonione i mamy w domu aniołka
a jak aniołek zniósł wyganianie diabełka?
Cytat:
fajne te zdjęcia i Twój Tż ma fajowe gogle
Cytat:
Napisane przez asioczka Pokaż wiadomość
a ostatnio cwiczy- przyjmuje taka pozycje i kiwa sie w przod i w tyl
fajna niuńka

simpatica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-31, 21:49   #4406
brombusia
Zakorzenienie

Haj

Guciu fajnie że już jesteś
Jeśli się martwisz tym brakiem przewrotów, to idź do lekarza, na pewno Cię uspokoi, może coś doradzi

Zdjęcia słodkie, same ślicznotki tu mamy

Dzięki za odpowiedzi w sprawie wózka, Simpatica ta wersja tiny ma fajniejsze kolorki

Kamyczku, a Paulinka w ogóle nie chce pić z butelki czy tylko herbatką/wodą gardzi?
Mój za herbatką na początku też nie przepadał, odkąd nauczył się sam pić, to żłopie jak stary, jakieś 400 ml dziennie

Skoro takie piękne dziewczęta na wątku sie pokazały, to się pochwalę moim kawalerem
W wersji eleganckiej
Załącznik 3152092

Czy mi się wydaje, czy DiTu się ostatnio nie odzywa

brombusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-31, 21:53   #4407
KarmazynowyKamyk
Zakorzenienie

GG do KarmazynowyKamyk

Cytat:
Kamyczku, a Paulinka w ogóle nie chce pić z butelki czy tylko herbatką/wodą gardzi?
Mój za herbatką na początku też nie przepadał, odkąd nauczył się sam pić, to żłopie jak stary, jakieś 400 ml dziennie
Ona NIC nie chce pić z butelki... Generalnie ćwiczymy na soczku jabłkowym, bo bardzo go lubi, ale ze strzykawki... Jak ściągam moje mleczko, to też nic to nie daje... A żal mi mojego, bo jak z butli nie wypije, to jej w cycu braknie,,,

---------- Dopisano o 22:53 ---------- Poprzedni post napisano o 22:52 ----------

Brombusiu, a Wy się wybieracie na ten basen? Bo tam naprawdę jest bardzo fajnie, tylko strasznie gorąco...

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-05-31, 21:57   #4408
gucia6
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez KarmazynowyKamyk Pokaż wiadomość
Hej mamuśki
Nie mam czasu pisać niestety :-(
Ale zdjęcia oglądam na bieżąco, śliczne bobasy...
Gratuluję też ząbków i miesięcznic

---------- Dopisano o 22:22 ---------- Poprzedni post napisano o 22:20 ----------

JAK NAUCZYĆ DZIECKO PIĆ Z BUTELKI????

Może być też kubek niekapek...

Zostało tylko niecałe 1,5 miesiąca do mojego powrotu do pracy... Przecież jak będę w pracy, to TŻ nie będzie Pauliny poił strzykawką... Jeszcze to środek lata będzie...

Mam taki plan, że rano będzie dostawała mleczko moje, na drugie śniadanie kaszkę na wodzie z jakimś owockiem (odrobiną dla smaku), na obiadek jakieś warzywka lub zupkę, na deserek owocki i na kolację moje mleczko, ale docelowo modyfikowane, ale przecież musi jeszcze coś pić...

Moja mama się podjęła ją nauczyć, ale się szybko poddała, bo Paulina się darła jak ze skóry obdzierana... Tylko się mnie pytała czy ona tak zawsze? Hihihi... Chyba myślała, że przesadzam...
spróbuj z kubkiem. Sandra jak dotąd nie chciała z butelki pić nic innego poza mlekiem, a z kubkiem to się bawi i zawsze dość sporo wypije
Stary 2010-05-31, 21:57   #4409
brombusia
Zakorzenienie

To ciężko, skoro nawet mleczka nie chce
Nie mam pojęcia co Ci poradzić, może próbuj aż się przekona

Na ten basen trafić nie mogę, bo każdy weekend praktycznie czymś zajęty
Mam nadzieję, że w czerwcu w końcu tam trafimy.

brombusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-31, 21:59   #4410
KarmazynowyKamyk
Zakorzenienie

GG do KarmazynowyKamyk

Cytat:
To ciężko, skoro nawet mleczka nie chce
Nie mam pojęcia co Ci poradzić, może próbuj aż się przekona

Na ten basen trafić nie mogę, bo każdy weekend praktycznie czymś zajęty
Mam nadzieję, że w czerwcu w końcu tam trafimy.
Wszystkie dzieciaki oprócz Pauliny były szczęśliwe

A ma któraś z Was ten kubek Lovi, taki do "dorosłego" podobny?
Czy on też działa na takiej zasadzie jak te zwykłe?
Bo Paulina jakoś nie rozumie tego, że jak pociągnie, to jej poleci...

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości