|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: Tytuł kolejnej części naszego wątku | |||
Lipiec- Sierpień zbliża się dużymi kroczkami, za nie długo będziemy wspaniałymi mamusiami! |
![]() ![]() ![]() ![]() |
3 | 3,95% |
Porodówki się nie boimy, bo w naszą siłę mocno wierzymy! |
0 | 0% |
Rosną brzuchy na potęgę, jeszcze chwila - mamą będę! |
22 | 28,95% |
Ostatnie nam chwile pogaduch zostały, za kilka tygodni będziemy mamami! |
0 | 0% |
Nerola i Bella przykład dały jak w lipcu i sierpniu dzieci rodzić mamy. |
2 | 2,63% |
Ale ten czas szybko leci, wykluwają się już letnie dzieci. |
2 | 2,63% |
Czerwiec za pasem, lipiec przed nami za chwilę przywitamy się z bobasami. |
1 | 1,32% |
Torby pakujemy i powoli na porodówkę się szykujemy. |
0 | 0% |
Wiosna mija, lato idzie a porody coraz bliżej. |
1 | 1,32% |
Halo halo jestem w drodze, już niebawem się urodzę. |
31 | 40,79% |
Wózki już czekają, wyprawki też mamy - wkrótce nasze dzieci szczęśliwie przywitamy. |
0 | 0% |
Torby do szpitala prawie spakowane - na przyjęcie maluchów jesteśmy przygotowane. |
0 | 0% |
Torby do szpitala będą pakowane - ostatnich tygodni wielkie odliczanie. |
1 | 1,32% |
Na Majorkę czy do Honolulu się nie wybieramy, bo my wakacyjne ciężarówki inne plany mamy. |
0 | 0% |
Odliczamy dni do końca, by przytulic swego brzdąca. |
9 | 11,84% |
W lipcu i sierpniu rodzić będziemy, ale plotkować nie przestaniemy. |
4 | 5,26% |
Szybko dni mijają,mamusie lipcowo- sierpniowe na swoje dzieciaczki czekają. |
0 | 0% |
Głosujący: 76. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4381 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Jeszcze moment, jeszcze chwila i na porodówkę damy dyla. Mamusie lipiec-sierpie
A ja próbowałam właśnie zrobić sobie piętki pumeksem, ale ciężko strasznie. W ogóle mam wrażenie dziś, że brzuch mam maksymalnie napięty i mi żyłki powyskakiwały, a wczoraj jeszcze nie miałam.
Biorę rogala, książkę i idę do łóżka ![]() Sygine toż to kawał chłopa. Gratki ![]()
#4382 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Jeszcze moment, jeszcze chwila i na porodówkę damy dyla. Mamusie lipiec-sierpie
i po burzy
![]() Moniczka to jest straszne, że musisz takie rzeczy wysłuchiwać, jeszcze przypadkiem ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4383 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
i masz tam tak: Wątek/wątek rozpoczął Ostatnia wiadomość Odpowiedzi Wyświetlenia musisz kliknąć na odpowiedzi i Ci wyświetli kto ile napisał postów ---------- Dopisano o 22:21 ---------- Poprzedni post napisano o 22:16 ---------- Cytat:
![]() synuś duży chłopak rośnie, gratuluję ![]() Cytat:
![]() no a brzuch mam nisko, lepiej to widać na żywo maż się wystraszył, że na dniach urodzę ![]()
![]() |
#4384 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:22 ---------- Poprzedni post napisano o 22:21 ---------- Jestem pierwsza ![]() ---------- Dopisano o 22:25 ---------- Poprzedni post napisano o 22:22 ---------- Dobra brzusie i mamusie ide spac ![]() Dobranoc wszystkim ![]()
![]() |
#4385 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Już znalazłam i więcej nie będę pisać Bo jakaś papla ze mnie ![]() ![]() Edytowane przez brunetka2000 Czas edycji: 2011-05-27 o 21:28 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4386 |
Zadomowienie
|
Zapomniałam podziękować wszystkim które trzymały kciuki za tą moją dzisiejszą wizytę
![]() ![]() ![]() ![]()
#4387 |
Zakorzenienie
|
Dobra laski trzeba iść wyrko grzać
![]() Dobranoc ! |
![]() ![]() |
![]() |
#4388 |
Zadomowienie
|
Ja też zmykam już spać
![]() ![]() ![]()
#4389 |
Rozeznanie
|
chealsa mocno wierze ze wszystko bedzie dobrze z malutkim trzymam kciuki
kupilam dzis malej w pepco za 19,99 na zywo sa wyglada duzo lepiej |
![]() ![]() |
![]() |
#4390 | ||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
A mnie dzisiaj spotkała miła niespodzianka: pan w xero nie chciał ode mnie kasy za 25 kartek! w szoku byłam, jeszcze pożyczył mi zdrowia i wszystkiego dobrego. Aż się serce ucieszyło. Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Brunetka jestem. Muszę powiedzieć że jesteście kochane należą się Wam mocne ![]() ![]() ![]() Wykąpałam się, zjadłam i od razu co? wizaz ![]() Od was dowiedziałam się o śmerci dydek..masakra jakaś, coż...tak musiało być, wielka tragedia. |
||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4391 | |||
Zadomowienie
|
Makobratek fajna ta sukieneczka.
Nerola jesteśmy dobrej myśli, musi być dobrze z teściową. Trzymamy się myśli: rak to nie wyrok. Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4392 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Nerola ![]() Cytat:
![]() Editka śliczny ten komplecik. Cytat:
![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4393 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Dziękuję za kciuki, przydały się. Dzisiejsza wizyta bez usg, więc czuję niedosyt ![]() Dalej mam brać wszystkie leki, kolejna wizyta za 3 tygodnie ![]() ![]() ![]() Dziewczyny jeszcze raz ![]() ![]() Teraz dalej Was doczytam bo dużo stron napisałyście ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4394 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A moja fotka zaraz będzie w klubie ![]()
........................ Edytowane przez brumek Czas edycji: 2011-05-27 o 23:18 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4395 |
Zadomowienie
|
Obejrzałam 90210 na necie, a teraz uciekam spać. Dobranoc...
|
![]() ![]() |
![]() |
#4396 | |
Zakorzenienie
|
Witam z rana, czyżbym była dziś pierwsza?
![]() ![]() ---------- Dopisano o 06:54 ---------- Poprzedni post napisano o 06:52 ---------- Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4397 | |||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry dziewczyny
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() A ja wpadłam się przywitać i pożegnać, zaraz z mężem się zbieram i pewnie dopiero wieczorem do domu wrócimy ![]() Pogoda się popsuła...ale to trudno... ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4398 |
Zakorzenienie
|
Napisałam takiego długiego posta i mi go wcielo. Jestem wiecznie zmęczona,ale przeżyje. Jadę do moich dziewczynek. Powiem Wam,że są śmieszki. Uśmiechają się prawie cały czas przez sen. Czeka nas jeszcze długa droga...
#4399 |
Zadomowienie
|
hej ja juz wstalam.
Wlasnie w kuchni trwa dyskusja w sumie matka sama ze soba rozmawia a tata milczy ![]() Tata mowi do mnie ok to jedziemy (bo pochmurno i nie ma pilnej roboty) a ona na to ze cos tam trzeba zrobic na to tata "przeciez jade z Monika na zakupy" a ona na to "przeciez trzeba cos tam zrobic" a tata na to "jakbym mial nie jechac na zakupy to bysmy tego nie robili.na zlosc to robisz??" a ona na to "to ja tu rzadze co kto ma robic" na to tata w smiech ![]() ![]() Aj dlaczego tak jest ze jedni maja super mamy a inni takie jak ja ![]() ![]() Obiecałam tacie duuuze lody za to ze ze mna pojedzie a on na lody reaguje tak ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:00 ---------- Poprzedni post napisano o 07:48 ---------- U nas pochmurno i zimno do wykonania planu tylko deszczu brak ![]() Przybadz deszczu ![]() ![]()
#4400 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A wiesz, że to całkiem możliwe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ja już wszystkie sezony obejrzałam. Czekam na następny Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4401 |
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry
![]() Moniczka2123 ja z mamą nigdy nie żyłam dobrze, bo ona jest osobą chłodną a przez to i ja taka jestem poniekąd. Czasami się tak kłóciłyśmy, że kazała mi się wyprowadzać. Odkąd jestem w ciąży to jest ok. Rzadko się kłócimy, a ona się martwi i na tyle na ile umie dba. Ale też zawsze miałam poczucie, że inne koleżanki to mają super mamy i świetny kontakt z nimi. Rodziców się nie wybiera heh. Jadę dzisiaj na zajęcia do wieczora:/ Więc nie piszcie dużo ![]()
#4402 |
Zadomowienie
|
No i dupka blada jak nie zacznie padac to nie ma szans na pojechanie na zakupy
![]() Matka znalazla tyle roboty tacie ze nie wiem czy on sie do jutra z tym wyrobi ![]() A niech spie****a pojade sobie kiedy indziej i kupie wszystko zla jestem okropnie ![]() ![]() Wlasnie drze sie na ojca bo tata mnie broni...
#4403 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() super brzuszek Oliweczko ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Te babki które sie "zajmują" tymi laleczkami to wygladają na takie co mają dobrze pomieszane pod sufitem.. niektóre to jak jakieś obłąkane wyglądały.... Cytat:
![]() ![]()
Edytowane przez beata_1988 Czas edycji: 2011-05-28 o 07:23 |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4404 |
Zakorzenienie
|
Witam witam panieneczki i żoneczki.
Iustyna ![]() Moniczka współczuję przejść z matką, nie jest łatwe życie z takim człowiekiem... Wstałam, wszystko mnie boli. Od tygodnia mam to dziwne uczulenie, mam, takie czerwone krostki parę na rękach, na nogach, plecach.. i swedzi mnie jak tylko dotknę i zacznę drapać. Nie wiem co to, z tyłu głowy mi chodzi ta choleostaza.. ale chyba tedy by mnie wszystko swędziało od góry do dołu, i nie ma wysypki?? ![]() ![]() Przyszła mi wczoraj książka, język niemowląt. Jak do południa się ogarne z obowiązkami pani domu to mam co robić. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4405 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:24 ---------- Poprzedni post napisano o 08:24 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4406 |
Zadomowienie
|
jeszcze 15 dni i jade do swojego domciu a za 28 dni mezulek wraca i znow wszystko bedzie jak dawniej
![]() Babcia stwierdzila ze glupim nie ma sie co przejmowac i ze chocby mieli siedziec to matka tacie jechac nie pozwoli... ![]() Tata byl u mnie i przepraszal i mowi ze jeszcze troche czasu dzis i moze sie uda pojechac... A matka zazdrosna ze nie chce z nia jechac bo po co mi ona zeby awantury robila i zadzila ??
#4407 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4408 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Co do ustepowania miejsca czy przepuszczania w kolejkach to niestety ale nasze społeczeństwo nie jest miłe ![]() ![]() ![]() Alez niefajna pogoda dzisiaj ![]() Planowaliśmy dzisiaj grila, ale w taka pogodę to wątpie żeby komuś się chciało siedziec na dworze kilka godzin ![]() ![]() Musze skoczyć na drobne zakupy i chyba do lumpka zajde bo nie byłam juz chyba ponad miesiąc ![]()
Bo Cię kocham i już,bo z Tobą zawsze jest sens a bez Ciebie go nie ma,bo z Tobą można pójść na koniec świata i nie czuć zmęczenia,bo lubię kiedy się uśmiechasz,bo z Tobą można stracić majątek i nadal być bogatym,Bo Ty i tylko Ty
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4409 |
Zadomowienie
|
moniczka
![]() ![]() moja mama to też taka chłodna, jak Zmalowanej. Zawsze oczekiwała więcej ode mnie i wbijała mi do głowy ambicję. przez jakiś czas miałam z tym problem, bo jak nie byłam najlepsza to był płacz. Z czasem jednak wytłumaczyłam sobie , że nie muszę byc najlepsza we wszystkim. ![]() A twoja mama ma po prostu wredną naturę.olej to. powiedz tacie, że i my mu wyślemy wielkie porcje lodów, to pojedzie ![]() marzena, wczoraj w metrze zdarzyło mi się, że pan mi ustąpił miejsca, ale kolejka na poczcie, w banku, w sklepie -nie było jeszcze takiej sytuacji ![]() ![]() Zaraz wstawię zdjęcia z ostatniego usg. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4410 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:31.