Janusze, Grażyny, Sebixy i Karyny - odsłona III - Strona 149 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-07-10, 11:38   #4441
201607110952
Konto usunięte

Dot.: Janusze, Grażyny, Sebixy i Karyny - odsłona III

[1=b3e038722b79d57d9174818 9c48a0d4b42934a7c_612ac00 51d267;62835711]
Znowu si÷ żegnam na jakiś czas. Paaa [/QUOTE]w koncu po 30 tysiacach postow zauwazylas ze sa tu orawie same kobiety ktorych przieciez nie lubisz i z ktorymi nie masz o czym rozmawiac?

Szacun za sybkosc reakcji
201607110952 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-07-10, 11:38   #4442
liselotta
lise-kotta

[1=b3e038722b79d57d9174818 9c48a0d4b42934a7c_612ac00 51d267;62835711]Serio, nie wiem o czym piszesz. Jakby mi było źle z tego powodu to bym przecież bapisała. Co ma na celu kłamanie, wypieranie, zaprzeczanie pisząc do obcych ludzi na forum. Udawać to bym mogła przed bliskimi a przed obcymi nie muszę
Znowu si÷ żegnam na jakiś czas. Paaa [/QUOTE]
Nie rozumiesz. Ty udajesz przed sobą.
liselotta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-07-10, 11:38   #4443
magyarparaszt
Ha ha ha ha ha

Nie rozumiem, dlaczego Wy z nią rozmawiacie

A propos sąsiadów - moi są spoko, tylko jedni zza ściany się czasem kłócą. Niezbyt często, ale jak już, to wszystkie k*rwy słyszę. Ale tak to jest, jak się człek rozwiedzie, a nadal mieszka razem

magyarparaszt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-07-10, 11:39   #4444
2016071845
Konto usunięte

[1=b3e038722b79d57d9174818 9c48a0d4b42934a7c_612ac00 51d267;62835256]
Wychowałam się w mieście jeśli Cię to interesuje.[/QUOTE]

Radom to też miasto

jak widać, bieda to stan umysłu.
2016071845 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-07-10, 11:44   #4445
favianna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Czocherro Pokaż wiadomość
Taaa, szkoda, ze po milionie zgloszen nadal latala po forum obrazajqc wszystkich dookola.
Dobrze, ze obrazila w koncu moderacje, bo bysmy sie bana w innym przypadku nie doczekali chyba

Ale wiadomix, na wizazu gorsze jest obrazane kwc i za to cie moderacja straszy namierzeniem niz mowa nienawisci
To już rozumiem za co mam order
favianna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-07-10, 12:06   #4446
WhiteCherry
Zakorzenienie

[1=b3e038722b79d57d9174818 9c48a0d4b42934a7c_612ac00 51d267;62835596]J
I to nie jest tak, że jak poznaję nową kobietę to od razu ją skreślam bo nie lubię kobiet. Daję jej chwilę, patrzę jaka jest i jest taka jak większość. To się odwracam na pięci i mam gdzieś.[/QUOTE]
ale ty nie jesteś lepsza od nich, sama sobie wystawiasz świadectwo swoimi wypowiedziami, że również jesteś niewarta bliższego poznania więc jakby nie było - swój ciągnie do swego ;d bycie kobietą w końcu zobowiązuje.
Stary 2016-07-10, 12:20   #4447
MonnieB
Zakorzenienie

Ja nie będę ukrywać że ja sama wolę towarzystwo mężczyzn ale nigdy w życiu nie powiedziałabym że mam na tym punkcie taka obsesję że np. Na poczcie pójdę do okienka gdzie obsługuje facet. Przecież to już chyba podchodzi na prawdę pod jakąś fobie? Bo to nie jest normalne.

Ja mam sporo koleżanek, nawet 3 przyjaciółki, które są mądre, fajne, świetnie razem spędzamy czas i na prawdę dziwi mnie ze ktoś nie miał takiego szczęścia żeby w życiu poznać fajna osobę płci żeńskiej. Nie wierzę. Na prawdę.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Stary 2016-07-10, 12:56   #4448
Mijanou
Wizażowy Kot Igor

Cytat:
Napisane przez Elion Pokaż wiadomość
Pełny obraz poranka: miałam pestkę w dżemie wiśniowym!
Dostrzeż, proszę, pozytywną stronę tej sytuacji: pomimo ewidentnego zagrożenia w postaci pestki nadal masz całe zęby

Zanim założysz wątek, zajrzyj tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1269209

Warto wsłuchać się w Słowo: https://www.youtube.com/channel/UC5n...oyrF8xorb-IqVw

No pasaran!
Mijanou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-07-10, 13:26   #4449
magyarparaszt
Ha ha ha ha ha

Cytat:
Napisane przez Mijanou Pokaż wiadomość
Dostrzeż, proszę, pozytywną stronę tej sytuacji: pomimo ewidentnego zagrożenia w postaci pestki nadal masz całe zęby
lub: dżem był zrobiony z owoców, a nie jakiejś kupy!

magyarparaszt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-07-10, 13:36   #4450
201609140906
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez magyarparaszt Pokaż wiadomość
lub: dżem był zrobiony z owoców, a nie jakiejś kupy!
albo sprzedawca dorzucił do kupy pestki w celu uwiarygodnienia przetworu!
201609140906 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-07-10, 13:51   #4451
Renatka_2108
Zakorzenienie

GG do Renatka_2108

Cytat:
Napisane przez pannaatopowa Pokaż wiadomość
Kopnienta opowiedz coś jeszcze? Jesteś taka fascynująca. Chciałabym być choć w połowie tak fajna jak Ty. Jak dojść do takiego poziomu.

Śmieszą mnie laski, które uważają inne kobiety za gorsze, jednocześnie twierdząc, że same są błyszczącymi perełkami fajności i w ogóle okulary załóżcie bo od tego blasku się ślepnie.
I każda z nich myśli, że jest jedyna w swoim rodzaju, oryginalna i niepowtarzalna. Jest Was żenująco dużo.

A jak się nie maluje, dogaduje z facetami i nie gadam o paznokciach to jestem lepszą kobietą? Tylko czy bez pogardy dla własnej płci się da?
A gdzie kopnięta pisze że kobiety są gorsze od facetów?
Czytam i czytam i takiego zdania nie wypatrzyłam.
Cytat:
Napisane przez stupid-girl Pokaż wiadomość
Moderacja poziom karynizmu?
Napisanie: geje sa obrzydliwi jak robaki, kobiety sa puste = wyrazanie pogladu. Dozwolone na forum.
Polemika i obalanie w/w = offtop i rozwalanie wątku.

---------- Dopisano o 23:19 ---------- Poprzedni post napisano o 23:16 ----------

Aha, czyli skoro mozna hejtowac koszule z krotkim rekawem na weselu albo silikonowe ramiaczka, to homoseksualizm tez mozna.
poglad dozwolony na wizazu.
Tak przypomnę że o gejach pisałam w innym wątku, jakiś czas temu. Wy wywlekać będziecie to zapewne przez 10 następnych lat.

Gdziekolwiek napiszę - ale ta torebka brzydka! Ty homofobie, mózg Ci od tego zgnił już chyba że uważasz tą torebke za brzydka huehue"

Cytat:
Napisane przez marianna144 Pokaż wiadomość
tak bardzo szczycicie sie tolerancją a co tutaj pokazujecie? same plujecie jadem ile wlezie. nikt kto ma inne poglady od waszych ich nie zmieni po wizycie tutaj.bo zabieracie sie do nawracania od d...y strony.
zamiast napisac cos w desen-"słuchaj kopnieta przejechałas sie na babach ale daj im jeszcze szanse, nie wszystkie sa z gruntu fałszywe, nie kazda zyje akcja -49% na kosmetyki kolorowe itd"to wytykacie jej kazde słowo, porownujecie jej znajomych do sebixów chociaz przypuszczam ze zadna z was na oczy ich nie widziała itd.

to samo z gejami (az mi ich szkoda od wczoraj) zamiast pisac -to sa normalni ludzie tylko na pewno jeden z nich nie wyladuje na porodówce, moze zadnego nie znasz ale jakbys poznała to bys zobaczyła ze sa normalni itd

ja przy waszym :aktualnym" nawracaniu" na pewno pogladów bym nie zmieniła
A no, od takiego czegoś nikt poglądów nie zmieni.

Może jakby pisały aby pokręcić się w towarzystwie lgbt i poznać ludzi, zobaczyć jacy są, to MOOOŻE by ktoś pogląd zmienił ale tak?

Cytat:
Napisane przez Grn Pokaż wiadomość
"Kobiety są durne i głupie, a geje są obleśni jak robaki" - myślenie inaczej, wyrażanie własnej opinii.

"Ocenianie kogoś i obrażanie, bo należy do jakiejś grupy społecznej jest złe i niesprawiedliwe" - trollowanie, rozwalanie forum, trzeba dawać ostrzeżenia!
Po drugie nie napisałam nigdzie takiego zdania "gej jest jak robak".
Pisałam że brzydzi mnie to TAK SAMO jak robak, ich zachowania jak się mymlają na dworcu czy gdziekolwiek indziej. Tak samo również mnie brzydzi jak się mymlają kobieta z facetem w parku na ławce.

Gej jako gej mi nie przeszkadza, dopóki się "kocha ze swoim partnerem" w domu, mieszkaniu, gej klubie i tak dalej.

Tak jak i nie przeszkadzają mi swingersi, bi, czy inni póki zachowują się publicznie normalnie.

I owszem, chcą być ze sobą, wisi mi to i powiewa ale na adopcję jestem ZDECYDOWANIE na nie, tak jak i śluby.

Mam nadzieję że wyjaśniłam.

Cytat:
Napisane przez Elion Pokaż wiadomość
"nie zmieni POGLĄDÓW" Kim trzeba być żeby mieć poglądy o psychoseksualności* innych?
Ale jak wyjawiłam swój pogląd na temat rodzinny Renatki to nie mogę bo to atak.
Może trochę konsekwencji? Czemu można mieć poglądy tylko o homoseksualnym pożyciu? BTW. ciekawe że bi w tym świecie nie występuje. xD

*tak, to skrót myślowy i nie ma takiego terminu.

Timon, królowo! Ciekawostka! Gra wstępna to też heteromatriks bo zakłada że "właściwy, prawdziwy" (itd.) seks to włożenie penisa do waginy. Hehehe.
To personalny atak, to po pierwsze.
Czy ja na forum personalnie obraziłam jakiegoś geja, lesbijkę?
Napisałam jej, jemu - Ej Ty Miriam jesteś obrzydliwa, patologiczna, gnije Ci mózg?
Nigdzie PERSONALNIE się do żadnej osoby nie odniosłam że jest głupia, durna, pusta, obleśna itd.
Cytat:
Napisane przez Calla001 Pokaż wiadomość
polemizować i obalać to sobie można, ale w wątku gdzie zostało to napisane. a nie, że same przywleczecie czyiś post z innego wątku, a potem święte oburzenie, że to ktoś inny zaczął. a wy biedne tylko pilnujecie ładu na świecie.
zaczęło się od butów, a cały temat homofobii został przywleczony przez was z innego wątku.
w każdym wątku po kolei będziesz z jedną i tą samą wypowiedzią polemizować?
żeby jeszcze temat samoistnie wyszedł z rozmowy na TYM wątku, to można przeżyć. ale takie przynoszenie kłótni tylko po to żeby się pokłócić po raz kolejny, nad tą samą wypowiedzią, z tymi samymi osobami jest niepoważne.

Ci co się mieli nawrócić już się nawrócili, na resztę szkoda nerwów.. i może już wystarczy.
No tak jestem również butofobem .

Jak ktoś chce się kłócić to powód się znajdzie, ba z przed X lat nawet można wypomnieć i już zwada gotowa po raz piętnasty z tego samego powodu. Nie wiem zresztą po co, aha po to bo buty były ochydne

W wątku o gejach się wypowiedziałam i wystarczy, ale nieee bo to trzeba teraz wyciągać, naśmiewać się.

[1=dfdce9ad473ee3ba4bd9426 289ac63cb58eb8552;6282847 1]Tyle, że ktoś jej wypomniał homofobię kiedy skrytykowała buty ! Kurde, jak w tym kawale co się kończył 'a u was biją murzynów' - argument na wszystko.
To jest jakaś kuriozalna sytuacja. Ktoś tutaj sprowokował homofobkę żeby po raz kolejny wyraziła swój pełen pogardy i niechęci pogląd Widocznie wam mało było wtedy i świetnie, że ta głupia wypowiedź pojawiła się w kolejnym miejscu na tym wątku/forum/w internecie/przestrzeni publicznej. Tyle wygrać.
Też uważam, że już wystarczy. Spadam stąd przeczekać aż się tu uspokoi, bo od czytania tego robi mi się słabo.[/QUOTE]

Nie, ja w tym wątku nic złego o gejach nie pisałam teraz. Ani dobrego. Wizażanki wyciągają mi z ust co było wcześniej.

Cytat:
Napisane przez aisha21 Pokaż wiadomość
Tak samo, uwielbiam dbać o siebie i robię to w każdej wolnej chwili, mam ogromną wiedzę o kosmetycznym świecie, jednak nie jest to nasz główny temat w rozmowach z np. koleżankami ze studiów (nie, żeby był zły). Może należałoby po prostu poszukać innego towarzystwa, też miałam do czynienia z różnymi ludźmi i nie oceniałam na ich podstawie ogółu kobiet lub facetów jako Karyny lub Sebixy.

---------- Dopisano o 09:13 ---------- Poprzedni post napisano o 09:09 ----------

Moje starsze sąsiadki też już urządziły sobie pogawędkę na ulicy, z tym że ja i tak zawsze wstaję wcześnie rano, więc nie przeszkadzają mi te rozmowy
To dlaczego oceniasz chłopaka w skarpetkach i sandałach jako Sebixa? A może ma grzybicę i woli założyć skarpetki aby widać nie było. Nie znasz sytuacji a się naśmiewasz bo wieśniak? A może on to czyta i depresja z powodu grzybicy mu się teraz pogłębia?

[1=b3e038722b79d57d9174818 9c48a0d4b42934a7c_612ac00 51d267;62834611]Ja nigdzie nie napisałam, że kobiety są głupsze od mężczyzn. Napisałam, że nie lubię kobiet a to różnica. Napisałam też, że w technikum i na studiach spotkałam same pustaki. Ale kobiet nie lubię nie tylko dlatego, że niektóre są pustakami gadającymi o kosmetykach. Bo niektóre pustakami nie są a mają np inną wadę taką jak napieprzanie zmiotką aż do krwi dziecko z podstawówki, odchodzenie od faceta zostawiając go samego z 2 dzieci, zostawanie przy facecie który np. non stop chleje i bije, ośmieszanie drugiej osoby i rujnowanie jej życia swoją wrednością wrodzoną, bolesne i chamskie badanie ginekologiczne, wpie...lanie się w moje prywatne życie bez mojej ochoty i zgody. Ja z różnych powodów kobiet nie lubię. Pustostan to tylko jedna z wad.
I wiem, że mężczyźni mogą robić to samo ale jakoś z mężczyznami potrafię się dogadać a z kobietami nie.[/QUOTE]

I cała filozofia

A mózg Ci czasem nie gnije?

Cytat:
Napisane przez Grn Pokaż wiadomość
Ciekawy jestem co by Renatka powiedziała na temat ciągłego obrażania kobiet przez kopniętą .
Co bym powiedziała? Już Ci piszę.

Wisi mi to jakie zdanie ma kopnięta. Jakoś mnie to nie uraża w żaden sposób. Nie potrzebuję aby mnie wielbiła kobieta, zapewne w życiu jej osobiście nie poznam więc co mam płakać bo jedna kobieta na 19 milionów w Polsce woli towarzystwo mężczyzn?
Jak nie lubi towarzystwa kobiet, czuje się lepiej w towarzystwie mężczyzn to nikt jej na siłę uszczęśliwiać nie powinien.
Stary 2016-07-10, 13:55   #4452
201607110952
Konto usunięte

Renatka, po co nakrecasz dalej gównoburze o homoseksualistach, skoro juz ludzie przestali to ciągnac? Za mało atencji?

---------- Dopisano o 13:55 ---------- Poprzedni post napisano o 13:53 ----------

Cytat:
Napisane przez Renatka_2108 Pokaż wiadomość
Cóż zrobić. Widocznie zawsze trzeba przytakiwac bo inaczej mózg gnije.

Ja kończę off. Posty dotyczące obrażania mojej osoby są oczywiście zgłoszone.

Wysłane z mojego SM-G350 przy użyciu Tapatalka
tutaj szumnie kończysz off, a dalej lecisz na posty długosci strony w wordzie
troche konsekwencji w działaniu
201607110952 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-07-10, 13:59   #4453
Renatka_2108
Zakorzenienie

GG do Renatka_2108

Cytat:
Renatka, po co nakrecasz dalej gównoburze o homoseksualistach, skoro juz ludzie przestali to ciągnac? Za mało atencji?

---------- Dopisano o 13:55 ---------- Poprzedni post napisano o 13:53 ----------

Wyobraź sobie że wywołano mnie do odpowiedzi wiec odpowiadam na pytanie, a przy okazji na inne posty które mnie obrażają.

A że nie siedzę 24h na wizażu to odpowiadam jak mam czas.

Skoro koniec to po kij ktoś personalnie mnie o coś pyta?

Wysłane z mojego SM-G350 przy użyciu Tapatalka
Stary 2016-07-10, 14:04   #4454
marianna144
Wtajemniczenie

Cytat:

skoro jest "wywoływana do tablicy"i kogos tam interesuje jakie ma zdanie na poglady Kopnietej to nie widze powodu zeby sie miała nie okreslic

a renata pisałysmy rownoczesnie:-D
marianna144 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-07-10, 14:17   #4455
Mijanou
Wizażowy Kot Igor

Cicho już! Głowa mnie boli!

Zanim założysz wątek, zajrzyj tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1269209

Warto wsłuchać się w Słowo: https://www.youtube.com/channel/UC5n...oyrF8xorb-IqVw

No pasaran!
Stary 2016-07-10, 14:46   #4456
eciepecie01
BAN stały

Cicho dziewczeta, panienke Mijanou glowa rozbolala
eciepecie01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-07-10, 14:53   #4457
Miss Saeki
Zakorzenienie

Zmienię temat, bo dziś spotkałam Janusza w Ikei. Jakiś czas temu uruchomiono u mnie kasy samoobsługowe. Jest ich chyba 8 i prowadza do nich 4 kolejki!

Stoję w kolejce nr 2, obok w kolejce nr 1 stoi rodzinka, w tym Janusz. I ja i oni jestesmy na "pierwszym miejscu" do wolnej kasy (po dwie na kolejkę). Po stronie Janusza kasowały się dwie rodzinki z dość sporymi zakupami, cały czas słyszałam tylko komentarze takie, prawie pod nosem "po co oni tyle kupują - tylko kolejkę blokują" lub "o, nawet nie umie sobie prawidłowo tego w koszyku ustawić i teraz traci czas na szukanie kodu", "no nie, jeszcze będzie na kasę coś wpisywał, mógłby już przestać się bawić" itp. itd...
Stary 2016-07-10, 15:24   #4458
201803111829
Konto usunięte

GG do 201803111829

Dlaczego odmawiać homoseksualistom ślubu, z jakiego powodu?
201803111829 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-07-10, 15:25   #4459
Timon i Pumba
hakuna matata

Treść usunięta
Timon i Pumba jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-07-10, 15:28   #4460
201607111028
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez eciepecie01 Pokaż wiadomość
Cicho dziewczeta, panienke Mijanou glowa rozbolala
Dlaczego starfrajer nadal może tu pisać?
201607111028 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-07-10, 16:04   #4461
2011607111034
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez carolina662 Pokaż wiadomość
Dlaczego starfrajer nadal może tu pisać?
Bo jest weekend i moderacja odpoczywa, helou. A że moderacja ma weekend przez cały tydzień...
2011607111034 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-07-10, 16:16   #4462
Mijanou
Wizażowy Kot Igor

Idę nalać sobie pysznej pomidorówki z cayenną i lanymi kluseczkami. Komuś nalać?

No pasaran!
Stary 2016-07-10, 16:50   #4463
dacn
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mijanou Pokaż wiadomość
Idę nalać sobie pysznej pomidorówki z cayenną i lanymi kluseczkami. Komuś nalać?
Dla mnie bez kluch.
dacn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-07-10, 17:10   #4464
laisla
Zakorzenienie

Cytat:
Taaa, szkoda, ze po milionie zgloszen nadal latala po forum obrazajqc wszystkich dookola.
Dobrze, ze obrazila w koncu moderacje, bo bysmy sie bana w innym przypadku nie doczekali chyba

Ale wiadomix, na wizazu gorsze jest obrazane kwc i za to cie moderacja straszy namierzeniem niz mowa nienawisci
Tak? Umknęło mi, więcej pamiętasz najwyraźniej ode mnie.

Proszę o nieciągnięcie już konwersacji z użytkowniczką Kopnienta, lub przejście z rozmową na PW jeśli ktoś miałby ochotę temat pociągnąć ponieważ nie jest to tematem wątku i większość towarzystwa temat męczy. Prośba odświeżona sprzed kilkunastu godzin (żeby nie było zdziwienia, że punkty będą).

Temat homoseksualizmu także wyczerpaliśmy. Proszę o zaprzestanie prowokacji oraz nie reagowanie na nią.

Edytowane przez laisla
Czas edycji: 2016-07-10 o 17:12
laisla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-07-10, 18:36   #4465
wika82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dacn Pokaż wiadomość
Dla mnie bez kluch.
Na szaro: Proszę powiedz mi czy te klapki schola są głośne, w sensie czy stukają przy chodzeniu?
Stary 2016-07-10, 19:29   #4466
_Matilde_
Biała Dama

[1=b3e038722b79d57d9174818 9c48a0d4b42934a7c_612ac00 51d267;62817936]Ale ja się wcale z tego powodu nie czuję źle.
A co robię na kobiecym forum? Wyrażam swoje zdanie. Nie muszę tu przebuwać dłużej niż jestem w stanie znieść. W rzeczywistym świecie nie wyłączę niestety swojej widzialności i nie zakleję buzi plastrem.[/QUOTE]

A tak z ciekawości, jak znosisz patrzenie w lustro i słuchanie samej siebie? Wszak kobietą też jesteś chyba

Webook
Filmweb
Last.fm
_Matilde_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-07-10, 20:17   #4467
Shawtty
Zakorzenienie

Codziennie ostatnio muszę wysłuchiwać przekleństw co trzecie słowo, obrzydliwych, seksistowskich żartów i równie obrzydliwego rżenia z nich A wszystko to za sprawą członka dalszej rodziny, Janusza, którego imię zaczyna się na literę H i pomaga przy zbiorze malin w moim rodzinnym domu. Mamy go z mamą serdecznie dość.
Shawtty jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-07-10, 20:18   #4468
why_so
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez _Matilde_ Pokaż wiadomość
A tak z ciekawości, jak znosisz patrzenie w lustro i słuchanie samej siebie? Wszak kobietą też jesteś chyba

Ale inną niż wszystkie.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
why_so jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-07-10, 20:22   #4469
201607121223
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Shawtty Pokaż wiadomość
Codziennie ostatnio muszę wysłuchiwać przekleństw co trzecie słowo, obrzydliwych, seksistowskich żartów i równie obrzydliwego rżenia z nich A wszystko to za sprawą członka dalszej rodziny, Janusza, którego imię zaczyna się na literę H i pomaga przy zbiorze malin w moim rodzinnym domu. Mamy go z mamą serdecznie dość.
A zwróciłyście mu uwagę?
Nie będzie tam nad Wami januszującej moderacji, więc możecie .
201607121223 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-07-10, 21:17   #4470
_Matilde_
Biała Dama

Cytat:
Napisane przez why_so Pokaż wiadomość
Ale inną niż wszystkie.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Jakaś nowa płeć

Webook
Filmweb
Last.fm
_Matilde_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości