|
|
#421 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Formuła 1
hejo...
najpierw mala wiadomosci dla lunki ;p mam gosci i zupelny brak czasu na komputer wiec wpadlam tu, bo mam sprawe dla was ;d na mundialowym juz sie teraz nie pojawie, bo odpisanie na posty zajeloby mi tyle czasu ile nie mam, zeby poswiecic go na komputer ;P tak wiec pozdrow ode mnie dziewczyny.... i w nastepnym tygodniu pojawie sie juz na stale...jak zwykle ![]() a teraz cos dla was ![]() otoz...wczoraj badz przedwczoraj w niemieckiej tv widzialam nową reklame mercedes-benz ( nie ukrywam, ze troche mnie boli...ze zamiast dotychczasowych reklam z nationalmannschaft pojawiają się werbungi mercedesa z kierowcami f1 ;P)rozsmieszyla mnie i utkwila w pamieci... i mialam zapamietac, zeby wam powiedziec... odszukalam ją w necie ![]() tak wiec oto ona (nie wiem, moze juz ją widzialyscie w tv bądz w necie ;P) http://youtube.com/watch?v=5C0I7Ef4gQI pozdrowiasy
|
|
#422 | |
|
Zakorzenienie
|
dzięki
Cytat:
no nic czekamy na Ciebie na mundialowym aż będziesz miała wiecej czasu aaa Kas!a już nam dała ten link, świetna ta reklama jest
|
|
|
#423 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Znalazłam nawet av który jest jej 'streszczeniem', chciałam sobie go dać, ale sporo za duży. Nawet w załączniku sie nie zmieścił
|
|
#424 | |||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Hehehe dobry pomysl! taki maly szantazyk by sie przydal![]() Cytat:
I zrobisz taaaka mine jak przyjade: hyhy![]() Tylko wiesz ja musze miec taki 5gwiazdkowy Nie bede w byle jakim hotelu spac Cytat:
Albo polece do niego na miotle Cytat:
widzisz jak ja dzialam na ludzi Ale wkoncu smiech to zdrowie Kazdy jest inny na swoj sposob Ja to w ogole mam swoj swiat i swoje kredki Cytat:
Bo bracia nie chcieli mnie wczesniej do kompa puscic ;[ pewnie zrobisz na wsi furrore w butach z ferrari hyhy ![]() Ja chyba tez jade na wioske, ale jutro, o ile bedzie mi sie chcialo ruszyc tylek z domu ale juz w niedziele wieczorem albo w pon rano wroce Wiec na dlugo Was nie opuszcze bedzie ktos teeesknic? Cytat:
![]() Cytat:
ja tez zawsze jak to ogladam tak samo jak Kas!a ciagle sie z tego smieje ![]()
|
|||||||
|
|
|
#425 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hm i nie da sie zmniejszyć jakoś ? Cytat:
![]() dziękuje
|
|
|
#426 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
I afera Hamowo-Ferdkowa. ![]() Nie potrafię A jest na nim ten moment kiedy biegną przez hol hotelowy, wywracają się i wchodzą przez drzwi.Może sie ładnie uśmiechnę do przyjaciółki wyposażonej w program do gifów i zmniejszy usuwając kilka klatek ![]() Luna, znowu nowy av, ale z Ciebie niezdecydowana kobita ![]() EDIT: Macie: http://dontaskme.w.interia.pl/szablony/Buttony/an12.gif
|
|
#427 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a zmieniłam avka bo ja często zmieniam i taka już jestem "D suuuper
|
|
|
#428 | |||||||||
|
Wtajemniczenie
|
AAAA, TŁUMY KIBICÓW LUNY I WIEŚKA SZALEJĄ NA TRYBUNACH!
Nie chowaj się! Wypadasz i tak lepiej niż ja ![]() ![]() Cytat:
![]() a którego najbardziej lubisz? Ja te w pieluszkach, albo tego niebieskiego pochmurnego ![]() Cytat:
![]() Aż, nie zapomniałam nie krzycz!![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ooo wyjawiłaś swoje BaboJagowskie zdolności! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
A butów nawet nie wzięłam, cośty jeszcze by mi sie ubrudziły, one są teraz "od święta" haha![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Tzn. nie sugeruje że jeśli ktoś ma ciągle tego samego ava nie jest kobietą ależ skąd
|
|
|
#429 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Już sobie wyobrażam te wszystkie upiory z horrorów pod Twoim łóżkiem urządzających grila Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cała nadzieja w Bożence, może Ona go spotka (lubię tą emotke)Cytat:
![]() Cytat:
To, żeby nie było wątpliwości - zmieniłam av Chciałam jakiś z małym głodem, spłodziłam taki. Nie bardzo mi się podoba, ale może za jakiś czas skombinuje coś innego ![]() Paula, Ty widze, też nowy av sobie sprawiłaś. Ładny, ładny i av i model. ![]() A żeby było motoryzacyjnie to napiszę, że właśnie widziałam film Redline - b.fajny. Tylko wybrali dośc plastikową aktorke do roli dziewczyny interesującej sie 'męskim' sportem. A dziś na polsacie o 20.00 CSI o zabójstwie na torze formuły. Chociaż ja i tak sobie to odpuszcze na korzyść tvn'u i "Soku z żuka"
|
|
#430 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no to teraz już się nie będę ich bać, tylko zejde na dół i wprosze się na kiełbaski Cytat:
Kurcze no.. Napewno kupował banany, a mnie tam nie było! Jest też taka szansa że dziś minęliśmy się w kościele na "sumie", przecież to samo miasto, wiadomo do którego kościoła chodzi?Cytat:
![]() Skapłam się ![]() (troche po nie w czasie ) I fajoski jest ![]() Cytat:
Przesłodki ten głodzik ![]() Cytat:
![]() Cytat:
"Sok z żuka" też lukałam w przerwach No i końcowa scena "shake, shake, seniora " czy coś takiego Ja przymierzam się do skombinowania "Sadysty", bo nie wiem czy do kina się opłaca iść, zresztą odkąd wybraliśmy się paczką (chyba to było 2 lata temu) na "Lęk" to nikt nie chce chodzić ze mną do kina na horrory, z wyjątkiem mena który i tak pierdzi sobie w stanach, a sama do kina nie pójde to kombinuje jak moge żeby sobie jakiś horror obejrzeć A swoją drogą uważam że "Lęk" był prze kosmicznie śmieszny![]() A tak co do filmów, kiedy Formuła się wakacjuje, to może znacie jakieś ciekawe filmiki o tematyce motoryzacyjnej, tak jak już kas!a zareklamowała Redline?
|
|
|
#431 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko musisz mieć w zanadrzu jakieś kiełbaski do grilowania, bo w najgorszym wypadku to upiory Ciebie podgrilują Cytat:
A tak serio, to jestem ciekawa gdzie spędza urlop, czy w domu, czy w jakiś ciepłych krajach. Napewno z tą swoją dziewczyną ![]() Cytat:
![]() [Kocham ani mru mru No, tylko duży strasznie ![]() Cytat:
Może ten głodek mi będzie o niej przypomniał. Nie lubie tego kolesia, co gra w tej reklamie, za to fakt iż ogląda w niej mecz Polska-Portugalia tak wspaniale przez nas wygrany sprawia, że chętnie sobie oglądam tą reklame ![]() Cytat:
![]() No, końcówka była najlepsza ![]() Też mnie sadysta zaciekawił, ale ma niezbyt zachęcające recenzje. To sie wydarłam na cały głos, koleżanki za mną - tyle że one sie nie przestraszyły tego co na ekranie, tylko mnie wrzeszczącej A z filmów motoryzacyjnych widziałam i polecam: Fast and furious 1,2,3 Taxi 1,2,3. 4 też jest, ale tej jeszcze nie widziałam. No i redline.
|
|
#432 | |||||||
|
Zadomowienie
|
Heej dziewczny
cieszyta sie? Ale jestem taka spiaaca, ze masakra ;/ musialam wstac o 5.40, zeby zdazyc na autobus, bo musialam byc wczesniej w domu, ale jak przyjechalam to okazalo sie, ze moglam jechac pozniejszym autobusem i bym sie wyspala agrrr... Ale przynajmniej zdazylam pojechac zanim dzieci sie obudzily, a one nie dawaly mi spokoju, jak to dzieci :P A zaraz musze znikac, bo za pare dni mam maly remont i musze pomagac mamie powyjmowac rzeczy z szafek... ;/Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Moze za ladne oczy za darmo dostane noclegCytat:
Cytat:
![]() hehe ![]() Cytat:
Cytat:
;* Niestety ich nie spotkalam Pewnie jak mnie zobaczyli to uciekali gdzie pieprz rosnie ![]() Cytat:
Zamiat romantycznego pobytu w oborze z krowami wolal jakies tam Karaiby, afee :P
|
|||||||
|
|
|
#433 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dopiero wróciłaś i znowu nas zostawiasz? ![]() A wiesz, że to dobry pomysł ![]() Cytat:
![]() Nie uciekali napewno ![]() Cytat:
|
|
#434 | |||||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Hej
Miałam napisać już wcześniej ale piekłam ciasteczka (przepis zresztą ukradziony z blogu jednej wizażanek -> http://zesmakiem.blox.pl/html/131072...21.html?312014 - ja piekłam te Czeko-Placuszki bo akurat miałam w domu Chocapic i sobie tak wymyślnęłam )Cytat:
Brr.. nie mówmy już o tym bo znowu nie będę mogła zasnąć, i już chyba nigdy grilla nie zjem Cytat:
![]() Ja też ![]() Za każdym razem jak dzwoni mi telefon to zaczynam się śmiać bo przypomina mi się skecz 'moja pierwsza komórka' ![]() ![]() Cytat:
Zawsze chciałam takie błyszczące avki umieć tworzyć ale chyba za tępa jestem ![]() Cytat:
Tzn. nie wiem czy może być dobrą motywacją, bo ja za każdym razem jakbym była głodna i myślała sobie 'nie, nie mogę nic jeść, przecież dieta' to za chwilę tą myśl wyparłaby inna myśl, a mianowicie 'jak nic nie zjem to pojawi się mały głód ' i prędko do lodówki ![]() Cytat:
Jaa Cie, ale historia. ![]() ![]() Cytat:
Hehe chyba najlepsze urywki podpatrzałam![]() Cytat:
No właśnie poszli ze mną na Lęk, wyprawa była po prostu 3 dni się zbieraliśmy żeby iść, wszyscy w super humorach czekamy na film, a po filmie takie oczy nikt nawet nie krzyczał bo się bali, w ogóle strach w oczach i powiedzieli że do kina: YES, na horror: NO ![]() A ten potwór był przecież chulernie śmieszny! ![]() Cytat:
Był jeszcze taki film z Sylwestrem Stallonem właśnie coś tam o wyścigach, już go niepamiętam, wszyscy się zachwycali ale pamiętam że jakoś na mnie nie zrobił wrażenia Cytat:
Dzieci są fajne, dopóki można im wszystko wmówić ![]() A tu patrzymy kiedyś a tu Ani Mru Mru feat. Bożenka! Haha, może Jak nie to piwnice też mam obszerną Ja już mam trwale uszkodzony mózg, więc nie bój się o mnie ![]() Dziś w nich wyszłam! - do sklepu ![]() Cytat:
Cytat:
![]() A tak żeby nie było off topa, to czytałam ostatnio duuużo o nowych zmianach w F1, w ogóle BMW nie może się ponoć doczekać na zatwierdzenie ekologicznej F1, są nowe szczegóły nt. nowych silników itp. no i mam jeszcze jednego takie niusa: Zespoły Formuły 1 zbliżają się do osiągnięcia porozumienia w sprawie przyszłych zmian konstrukcyjnych, które maja ułatwić wyprzedzanie – donosi Autosport. Ma to być efektem rozmów toczonych podczas ostatniego Grand Prix Węgier. Grupa robocza do spraw wyprzedzania w F1 (Overtaking Working Group, w skrócie OWG) odbyła spotkanie na Hungaroringu, gdzie dokonała oceny i zatwierdziła projekt dyfuzora, który może znaleźć się w samochodach najwcześniej w sezonie 2009. Jego konfiguracja została zatwierdzona po intensywnych testach w tunelu aerodynamicznym na przestrzeni czerwca i lipca. Kolejną kwestią, nad którą skupi się grupa, będzie wybór rozwiązania tylnego skrzydła. OWG przyznaje, że trudno będzie zapewnić przewagę aerodynamiczną samochodom jadącymi za innymi, ale ma nadzieję, że uda się chociaż zredukować negatywne skutki, jakie odczuwa samochód podążający tuż za innym w zakręcie (utrata siły dociskowej). Jedną z możliwości jest przednie skrzydło, którego kąt nachylenia mógłby być automatycznie zwiększany podczas jazdy za innym samochodem. Grupa pracuje nad wprowadzeniem zmodyfikowanych przepisów dotyczących aerodynamiki, które będą zakazywały stosowania klap, kominów, skrzydełek i deflektorów począwszy od 2010 roku. Istnieje jednak możliwość przyspieszenia tych zmian, jeśli tempo rozwoju aerodynamiki bolidów utrzyma się na tak wysokim poziomie, jaki jest aktualnie. OWG przewodniczą dyrektor inżynierów McLarena Paddy Lowe, dyrektor inżynierów Renault Pat Symonds i konsultant Ferrari Rory Byrne. Grupie asystuje aerodynamik F1 Jean-Claude Migeot, który odpowiada za badania w tunelu aerodynamicznym.
|
|
|
#435 | |||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Dzięki za streszczenie Cytat:
Za to o oglądaniu horrorów w samotności nie ma mowy, musi ktoś koło mnie siedzieć A jakiego horroru bałaś się najbardziej? Może jeszcze nie oglądałam, to sobie obejrze ![]() Tego z Sylwestrem nie widziałam, pewnie jakiś stary film? Cytat:
Cytat:
Ale w tak szczytnym celu Cytat:
To szczerze mówiąc, mogłabym sobie uciec do Brazylii, czy Malezji. Cytat:
|
|
#436 | |||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() kas!a umarłam ajjj musiałaś mnie tak łapać za słówka Teraz Ty się strzeż - jeden błąd i wypomne![]() W to nie wątpie Cytat:
![]() Cytat:
Ciekawa jestem, może zastosuje, bo ja na diecie jestem systematycznie codziennie więc przyda mi się jakiś sposobik ![]() Cytat:
Cytat:
Raz w kinie na Klątwie oglądałam cały film przez szalik - efekt był taki że później wszyscy gadali o tych włosach itd. a ja niczego nie widziałam takiego! Ale to jeszcze głupia byłam heheCytat:
brr.. A tak to chyba nic mnie tak nie przeraziło bardzo, każdy po trochu A Ty strachulcu? Oglądałaś jakiś taki horrorek? O Piła była jeszcze fajna ale to tak mało straszna, bardziej obleśna tak jak Hostel - połowa filmu o pieprzeniu, druga połowa o zabijaniu ![]() Hmm.. http://film.onet.pl/7840,,Wy%B6cig,film.html z 2001roku. Kuknij ![]() Cytat:
![]() Nieprawdaż? Nie no może ubiore je w środe jak pójde na RedBull 3D Race Cytat:
Zrozumiałam Kasiu aluzje, że tam byś chciała jechać a nie do jakiejś Indonezji gdzie nawet GP nie mają ![]() Cytat:
Mnie przeraża czekanie jeszcze 2tyg. na wyścig, a co dopiero na emocje związane z wyprzedzaniem w 2010r.
|
|
|
#437 |
|
Wtajemniczenie
|
http://www.destructoid.com/minesweep...ie-37770.phtml
przypominają mi się czasy kiedy nie miałam jeszcze neta i grałam w tego durnego windowsowskiego Sapera
|
|
#438 |
|
Wtajemniczenie
|
Przed egzaminem profesor wyraznie zapowiedzial, ze egzamin bedzie trwal
dokladnie dwie godziny i ani chwili dluzej. Jesli ktos nie odda swojej pracy w ciagu dwóch godzin, to pózniej ona i tak juz nie zostanie przyjeta. Profesor rozdal pytania, egzamin sie rozpoczal. Po godzinie wbiegl do sali zdyszany student, przeprosil za spóznienie i poprosil o kartke z pytaniami. - Przeciez i tak juz pan nie zdazy - stwierdzil profesor. - Zdaze - odpowiedzial student, wzial pytania, usiadl i zaczal pisac. Po kolejnej godzinie profesor pozbieral prace (oddali wszyscy oprócz spóznionego studenta) i zabral sie do poprawiania. Spózniony student natomiast kontynuowal pisanie, a po godzinie podszedl do profesora i chcial polozyc swoja prace na stosie pozostalych. - Nie przyjme panu tej pracy - jest juz za pózno - zaprotestowal profesor. - Czy pan wie KIM ja jestem? - ze zloscia zapytal student. - Niewiele mnie to obchodzi. - ALE CZY PAN WIE KIM JA JESTEM? - Nie mam pojecia. - To dobrze - stwierdzil student, po czym zrzucil wszystkie prace na podloge, swoja wepchnal w srodek i wyszedl. Wybaczcie musiałam tu wkleić ten kawał ![]()
|
|
#439 | |||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale w sumie i tak jeszcze wszystkiego nie uporzadkowalam ;/ehh...Baa sie wie Ah jak milo tyle osob tesknilo... Uciekali i to jak! az sie kurzylo za nimi Cytat:
wolalabym w Moralnego Niepokoju ![]() Cytat:
Zebym sie tak samotnie nie czulaCytat:
tylko, zeby czasem eliksir tak na nich nie podzialal, ze zamiast w nas sie zakochac to sie w sobie zakochajaCytat:
Cytat:
Cytat:
Moze nie wszystko dokonca zrozumialam, bo jestem juz tak spiaca, ale ogolnie to fajnie, ze wprowadzaja zmiany ;] Bedzie ciekawiej
|
|||||||
|
|
|
#440 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
wybaczaamy ![]() Wiece co ja tak czytam i juz sama nie wiem co chyba musze isc do lozka... bo juz mozg mi padl :P o ile w ogole go mam
|
|
|
|
|
#441 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Wpadłam sobie na chwile sprawdzić co tam u Was
Już mam spodnie na wf, plecak i nieplanowaną jeansową kamizelke [ Butów było po kilka fasonów do wyboru czerwone, czarne i między 300-500zł. Już mi sie udało tate naciągnąć a tu - nie ma mojego rozmiaru Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Przepraszam, ale nie mogłam sie powstrzymać Cytat:
Oglądałam to z przyjaciółką u mnie na video. Tak sie bałyśmy, że ze strachu siedziałyśmy pod kołdrą przez cały film, w efekcie to niewiele z niego pamiętam A ja nie wiem, czego bałam się najbardziej. Lśnienie było bardzo dobre, chociaż nie dokończyłam tego, bo przyjaciółka musiała iść do domu, a sama oczywiście horrorów nie oglądam. Za to czytałam książke na Kinga na której podstawie powstał ten film i bardzo mi sie podobała ![]() Piły b. mi sie podobały. Mało straszne, ale podobało mi się to napięcie i zawsze zaskakujące zakończenie ![]() Hostel nie oglądałam Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ich też uwielbiam Szczególnie ten skecz z księdzem.A pozatym to bardzo lubie Grzegorza Halame i jego opowieści o drobiu. ![]() Cytat:
|
|
#442 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziękuje kochana nom jestem jestem Cytat:
![]() ![]() a w GP sie będzie duzo działo widze ![]() Cytat:
Cytat:
|
|
|
#443 |
|
Zakorzenienie
|
wróciłam
tzn. nie miałam skąd ale czasu tez jakby brak więc dopiero teraz wpadam, cieszycie sie ? Niedziele i poniedziałek spędziłam praktycznie z Wieśkiem i wczoraj wieczorem pojechał do pracy na miesiąc daleko nie wiem jak wytrzymam ![]() jeśli chodzi o fim sok z żuka to jest to mój ulubiony film oba tańce są boskie ![]() co do flmów motoryzacyjnych to oglądałam tylko szybkich i wściekłych, horrorów sie boje oglądać ![]() mówiłyście tu o diecie od dwudziestu ileś dni nie jem słodyczy chociaż Wiesiek jeszcze o tym nie wie bo zabronił mi być na diecie ![]() a reklame z małym głodem lubie bo przystojny facet tam gra no i mecz
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#444 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
pewnie sie za nia baardzo stesknilas i nie mozesz sie doczekac nauki hehe bo ja na sama mysl o tym, ze teraz kl maturalna i tyyyle nauki to az skacze z radosci Szkoda, ze nie bylo Twojego rozmiaru... Mi sie wydawalo, ze przewaznie jesli chodzi o damskie buty to sa wlasnie rozmiary ponizej 40stki, bo ja mam 40, a czasem nawet 41 i cieezko jest cos znalesc ;/ A koszulek na Ciebie tez nie bylo? Cytat:
fajny ma sweterek taki seexy Cytat:
A miesiac szybko zleci, zobaczysz! Wkonu sa telefony i internet, wiec nie jest tak zle ![]() Sok z zuka ogladalam z kilka razy fajne to jest ;]a motoryzacyjne filmy hmm... pewne jakies ogladalam, ale teraz nie jestem w stanie sobie zadnego tytulu przypomniec :P bo ja to szybko zapominam co ogladalam ;D Co Wy wszystkie z ta dieta macie?? Pewnie szczuple jestescie i jeszcze odchudzac sie chcecie ;> Ja bym pare kilko moze i chciala zrzucic, ale to jest raczej niemozliwe, bo ja bez slodyczy i innych pysznosci nie jestem w stanie wytrzymac paru godz a co dopiero miesiecy hehe... A tego faceta z reklamy Danio to nie kojarze... kurcze ale ja juz mam slaba pamiec :P co to bedzie na stare lata o jej... a ja wlasnie niedawno jadlam duuzego Dania mmm
|
|||
|
|
|
#445 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to sie ciesze że sie cieszysz ![]() teraz już będe wpadać ale przedtem chciałam spędzić z nim jak najwięcej czasu ![]() nom musze czekać, a w następną niedziele będzie GP, dobrze licze ? i już będzie tylko 3 tygodnie do czekania ![]() to tak jak ja, tez zapominam ![]() ja do najchudszych nie należe ale chciałam coś w sobie zmienić ![]() to popatrz jak będzie w tv ten facio
|
|
|
#446 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Noo juz w nast niedziele A ja nie wiem czy bede w domciu Bo w nast poniedzialek najprawdopodobnije wyjezdzam znow na wies, bo obiecalam kuzynce... I nie wiem ile tam zostane ;/ A nie wiem czy oni lubia ogladac F1. Jesli nie to wracam w sobote Ale my sklerotyczki jestesmy hehe ![]() E taaam, pewnie tylko tak piszesz, ze nie jestes szczupla Niedawno w gazecie czytalam o popularnym ost tancu erotycznym na roze i duzo schudnac mozna niby ale to jakos dziwnie musi wygladac, hehe... ![]() Ok przypatrze sie mu jak bede ogladac reklame ;] |
|
|
|
|
#447 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dużo pozytywnych opinie słyszałam o tym filmie, a w tą niedziele pierwszy raz go oglądałam Był fajny, ale nie najlepszy ![]() Przystojny facet? Według mnie to taki dziwny, kluchowaty troche Cytat:
![]() Ksiądz był Moralnego Niepokoju http://pl.youtube.com/watch?v=FvvOSKfKsnQA Halama to cały jest seksi. Jego golfik, kamizelka i skórzane gaciory. A zdziwiłabyś się, do szczupłości mi daleko ![]() ![]() Cytat:
Do GP jeszcze 2 tygodnie
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#448 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
aa.. bo Ty do 1kl LO teraz idziesz tak?? Ja tez malo osob znalam, ale pozniej udalo mi sie poznac jeszcze troche ludzi i ogolnie nie narzekam na swoja kl Pewnie Ty tez poznasz duzo ciekawych osob Ahaa meskie... Łe ;/ Pewnie za granica by sie dostalo te buty... szczegolnie we Wloszech, bo wkoncu to ferrari :P Cytat:
Smieszne to jest Zreszta jak ich wszystkie skecze szkoda, ze ost w tv ich nie puszczaja Oj tylko nie podrywaj mi Halamy, on jest caaalusienki moj! A ja i tak nie wierze Ale nawet jesli az taka sczupla nie jestes to co? Lepiej jest miec troche wiecej cialka, tak zawsze mowil moj kolega A no racja... rzeczywiscie 2 ![]() Ale jakos wytrzymamy damy rade![]()
|
||
|
|
|
#449 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a Ty tak samotna jesteś ?no wcale nie jestem jakaś szczupła a to z tańcem rzeczywiście może być dobre Cytat:
nom z jednej strony tak ale kontakt będzie utrudniony bo on pojechał tam pracować ale ciii już nie narzekam ![]() mi sie spodobał z tych wszystkich filmów o tej tematyce ![]() troche kluchowaty ale mi sie podoba ![]() me too ![]() łeeeee, dlaczego tak Cytat:
wy do szkoły a ja na studia, tam dopiero zacznie sie jazda a niedawno szłam do LO pewnie że damy ![]() PS. zapraszam na mundialowy w celu zapoznania sie ze szczegółami z mojego życia
|
|
|
#450 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Męskie, ale według mnie wyglądały jak unisex, zresztą ferrari [ ![]() Dobra, nie będe go podrywać, to będzie miłość platoniczna, na odległość ![]() Właśnie siedzę i wybielam sobie ząbki
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:28.

wiec wpadlam tu, bo mam sprawe dla was ;d 

hyhy
Kazdy jest inny na swoj sposob
Bo bracia nie chcieli mnie wczesniej do kompa puscic ;[ pewnie zrobisz na wsi furrore w butach z ferrari hyhy
ale juz w niedziele wieczorem albo w pon rano wroce 

(lubię tą emotke)
Może ten głodek mi będzie o niej przypomniał. 

agrrr... Ale przynajmniej zdazylam pojechac zanim dzieci sie obudzily, a one nie dawaly mi spokoju, jak to dzieci :P A zaraz musze znikac, bo za pare dni mam maly remont i musze pomagac mamie powyjmowac rzeczy z szafek... ;/
Miałam napisać już wcześniej ale piekłam ciasteczka