![]() |
#421 |
Zadomowienie
|
Dot.: Dłubaninki Piechotki
Śliczny wrzucik!! Podobjaa mi się fioletowe!!! Wszystkie mi się podobaja! I karteczka też! Ślicznie tu u Ciebie
![]()
![]() |
#422 | |||||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Co do lupików - karmazynowy kamyk jest chyba mistrzynią w tym względzie. Nie wiem czy gdzies jest tutorial, poszukaj moze w wątku dla zielonych, może znajdziesz albo ktos podpowie. Gdyby coś, napisz priva, spróbuję Ci wytłumaczyć jak to się robi Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() I na koniec jeszcze jedna rzecz, widzę, że Ravenart pisala o swoim candy, to moze też powiem, że u mnie zapisy do dzisiaj do północy ![]() Aha - pousuwałam usmieszki z cytatów gdzieniegdzie, bo mi przekroczyły limit ![]() |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#423 |
Wtajemniczenie
|
Notesik śliczny
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#424 |
Rozeznanie
|
2 kolce i 2 ostatnie pary to moi faworyci
![]() ![]() Za to notes jest obłędny ![]() ![]()
![]() |
#425 |
Wtajemniczenie
|
Notes świetny, chociaż jak dla mnie to by się obyło bez tych pierdółek na kółkach, ale to takie małe zboczenie
![]() ![]()
![]() |
#426 |
Rozeznanie
|
Ale sliczne sa! Szczególnie komplecik z perełkami i przdostatnie kolczyki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#427 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Serialowo: Obsesyjnie powtarzając: Sherlock ![]() Na bieżąco: AHS, VD, Boardwalk Empire, Dexter, OUaT, Arrow, Elementary, TBBT, Merlin, Downton Abbey, Fringe, Hunted. Nadrabiając: The Hour, The Prisoner |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#428 |
Zadomowienie
|
Aniu, widziałam juz wszystko na blogu, ale tutaj też zajrzałam i napiszę - bardzo lubię twoją biżuterię, jest prosta ale ślicznie skomponowana, masz niebanalne wyczucie smaku, i to w bizuterii widać
![]() szalenie podoba mi się komplet perłowy ( ja wogóle perłomaniaczka jestem) cudnie podkreśla go ta oksyda. Czerwony komplet jest świetny- prosty , klasyczny i ten kolor! ![]() a notes, cudności! chciałąbym coś takiego mieć, bo rysuje na kartkach które często gubię, a do notesu w takiej oprawie aż chce się często zaglądać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#429 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
Tito moja biżuteria- wzloty i upadki ![]() takie moje blogowanie ![]() To nie żadna sztuka kochać człowieka w nieszczęściu. Dopiero w szarym codziennym życiu miłość wystawiona jest na prawdziwą próbę.— Margit Sandemo |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#430 |
Raczkowanie
|
Piechotko notes jest po prostu piękny, boski, chyba się w nim zakochałam
![]() ![]() ![]() Jak na niego patrzę, to dostaję natchnienia do pisania ![]() A wrzucik biżuteryjny bardzo ładny, taki prosty i elegancki zarazem. Najbardziej spodobały mi się koczyki z zawieszkami: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1282751337] i TE Śliczne są ![]() Edytowane przez majuulla Czas edycji: 2010-08-29 o 10:01 Powód: Nie ten link wstawiłam najpierw ;). |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#431 |
Zakorzenienie
|
Piękny ten notesik!!
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#432 |
Zadomowienie
|
Wpadłam tu z plotkowego, bo ktoś
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#433 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wiesz, potrzebne mi to było, jestem zabiegana, na nic nie mam czasu, biżuteria w kącie leży, dom zarasta brudem... Chętnie bym się troszkę oderwała od tego wszystkiego i coś "udłubała" ![]() Jeszcze raz ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#434 |
Wtajemniczenie
|
Oooooooooooooo... Co ja tu widzę w tym wątku?!?! Mój BOSKI NOTESIK
![]() ![]() Dziękuję Aniu jeszcze raz, jest prześliczny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:47.