![]() |
#391 |
Zadomowienie
|
Dot.: Dłubaninki Piechotki
Dziękuję dziewczyny
![]() Iwogg - świetnie się wpasowałaś czasowo ;-) I dziękuję za komentarz o zdjęciach. W ogóle, zaczynam dfochodzic do wniosku, że mogę zacząć byle co fotografować, bo Wam się i tak najbardziej fotki podobają ![]() ![]() ak_pinki - Dziekuję bardzo!!! ![]() heurek - Te tenshe to z dedykacją dla Ciebie były, więc wybaczam Ci, że nie widziałaś reszty ![]() ![]() ggagatko - Ja uwielbiam akwamaryny, więc te kamyczki były kupione z myslą o sobie samej. jak przyszły te zawieszki, to od razu wiedziałam do czego je wykorzystam. Potem kupiłam sukienkę na komunię syna, do której ta kolorystyka pasowała, wiec w nocy przed komunią szybko robilam naszyjnik. Prowizorka totalna, wiesz jak to się robi, gdy się już jest bardzo zmęczonym, a przed sobą ma się bardzo intensywny dzień ![]() Tolinko - dziekuję i Tobie ![]() A tak w ogóle to nikomu sie nie spodobala karteczka? ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#392 |
Wtajemniczenie
|
ja nie zauważyłam karteczki
![]() ![]() ![]()
![]() |
#393 |
www.dulcedo.pl
|
Chyba dzięki doborowi materiałów bardzo organiczne te twoje prace wychodzą. Podoba mi się ich charakterystyczność.
PS. Piękna Karteczka ![]()
![]() |
#394 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#396 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
Tito moja biżuteria- wzloty i upadki ![]() takie moje blogowanie ![]() To nie żadna sztuka kochać człowieka w nieszczęściu. Dopiero w szarym codziennym życiu miłość wystawiona jest na prawdziwą próbę.— Margit Sandemo |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#397 |
Raczkowanie
|
Akwamarynowe i bursztynowe - cudowne. Za tenshą nie przepadam, ale w Twoim wykonaniu jest interesująca.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#398 |
Raczkowanie
|
Śliczny wrzucik - drugie i trzecie - moi faworyci
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#399 |
Zakorzenienie
|
Dwie pierwsze pary są cudne!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#400 |
Wtajemniczenie
|
Drugie i ostatnie są bardzo ładne, takie jak lubię, niby klasyczne ale mają "to coś"
![]() A co do zdjęć to może wypróbuj zrobić zdjęcie bez kolców, ciekawe czy niektórzy zauważą ich brak ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#401 |
Rozeznanie
|
te labradoryty podobają mi się najbardziej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#402 |
Rozeznanie
|
1,2,5 kojarzą mi się z muzyką i kluczami wiolinowymi, chętnie bym założyła wszystkie, zwłaszcza te z akwamarynem.
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#403 |
Wtajemniczenie
|
Piękne są twoje kolczyki - najbardziej 1,2,4,5 - widziałam już na blogu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#404 |
Zadomowienie
|
Kobietki kochane, Wy mi tyle miłych słów napisałyście, a ja gamoń nawet nie podziekowałam...
DZIĘKUJĘ WSZYSTKIM!!!!!!!!!!!!!!!! ! Ale tak to ze mna jest, chyba już się nie zmienię - zaczynam zajmować sie czyms innym, o poprzednim zapominam, zreszta, ogólnie z pamiecią u mnie kiepsko. Tak jak zapomniałam o pewnej zrzutce forumowej. Postanowilam jakoś sie zrehabilitować i znów trwało to dosyc długo. No, ale w końcu się udało i zrobiłam co zrobic miałam, a rzecz ta trafiła gdzie trafić miała ![]() Nie bizuteryjne to, ale mam nadzieję, że wam sie podoba... ![]() Edytowane przez piechotka Czas edycji: 2011-11-11 o 16:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#405 |
Zadomowienie
|
No i teraz kilka moich bizuteryjnych nowości, które i tak zgina gdzieś miedzy wieloma Waszymi cudami, ale pokażę i przypomne się troszke chociaż
![]() Edytowane przez piechotka Czas edycji: 2011-11-11 o 16:25 Powód: próba odtorzenia tego co było - wrzucam jak mi się wydaje, komentarze mogą nie pasowac do numerków zdjęc. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#406 |
Zadomowienie
|
Notatnik pierwsza klasa!
A wrzut biżuteryjny bardzo przyjemny! Najbardziej podobają mi się komplet z perełkami i naszyjnik z bursztynem! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#407 | |
Zakorzenienie
|
Notes niesamowity, aż chciałoby się być zaniedbaną
![]() ![]()
Serialowo: Obsesyjnie powtarzając: Sherlock ![]() Na bieżąco: AHS, VD, Boardwalk Empire, Dexter, OUaT, Arrow, Elementary, TBBT, Merlin, Downton Abbey, Fringe, Hunted. Nadrabiając: The Hour, The Prisoner |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#408 |
Rozeznanie
|
Ilekroć zaglądam do Twojego wątku, robię to z ciekawością, bo mimo, że tworzysz klasyczną biżuterię, Twoje prace zawsze wyglądają bardzo świeżo. Oszczędne w formie, a przykuwają uwagę. Masz duże wyczucie
![]() Dziś najbardziej podobają mi się prace z perełkami i ostatnia para ![]()
![]() |
#409 |
Zadomowienie
|
Lunamin -
![]() ![]() Magdo - ![]() ![]() ![]() Co do fioletowego kamyka - to jadeit jagodowy z Bukowca Zuterio - ty zawsze tak pieknie napiszesz, że aż sie rumienię ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#410 |
Wtajemniczenie
|
jako notesikomaniaczka pochwale najpierw notes
![]() ![]() ![]() twoje bizutki wszystkie jak zwykle urocze ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#411 |
Zadomowienie
|
A ja u Ciebie jestem dopiero pierwszy raz
![]() Tak więc na początek : witam ![]() Notesik ostatni cudny , zauroczył mnie ![]() Biżuterię kojarzę z galerii, klasyczna ale z dużym gustem i wysmakowaniem, bijąca elegancją ![]() ![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#412 |
Raczkowanie
|
Bursztynowo-turkusowe kolczyki są przeurocze - chociaż mam wrażenie, że już to pisałam na blogu
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#413 |
Zakorzenienie
|
Notesik piękny klimatyczny. Bardzo mi się spodobał
![]() ![]()
![]() |
#414 |
Wtajemniczenie
|
Notes jest genialny! Nie lubię motywu różanego ale tu wszystko komponuje się idealnie
![]() Biżuteryjnie najpiękniejsze perłowe i muszla z bursztynem.. Cudowna klasyka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#415 |
Wtajemniczenie
|
Bursztyny z muszlą i perły! Cudne!!!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#416 |
Zadomowienie
|
Notes super. Biżuteria jak zwykle elegancka i klasyczna. Taka akurat w sam raz na delikatny akcent kolorystyczny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#418 |
Raczkowanie
|
Witaj. Pierwszy raz odwiedziłam Twój wątek, ale na prawdę jestem pod wrażeniem Twojej bizuterii. Prosta w formie i niezwykle gustowna i elegancka.
Ja jestem całkiem poczatkująca w tym temacie ... jeszcze ![]() Proszę podpowiedz mi jak robi sie takie fajne zawijane lupiki, jakie znajduje w Twoim wykonaniu? Szukałam na forum, ale jeszcze sobie z tym nie radze i nic nie znalazłam.
![]() |
#419 |
Wtajemniczenie
|
Śliczne rzeczy pokazałaś
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#420 |
Rozeznanie
|
notes cudo
z biżutków - korale w beretach - ascetyczna forma w połączeniu z szaleństwem czerwieni - bardzo mi się podoba i perełki (moje leżą i czekają bo jak na razie zupełnie nie wiem co z nimi zrobić) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:21.