![]() |
#421 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Z pewną taką nieśmiałością... :-D
No i w końcu doczekałam się. Już straciłam nadzieję, że zobaczę coś nowego. Zaglądałam do twojego wątku, ale jak zobaczyłam datę ostatniego wrzutu, pomyślałam sobie, że te twoje zakupy w silveksie robisz z sentymentu do paciorków i tak je sobie kolekcjonujesz
![]() ![]() Agaty są boskie! Wszystkie bez wyjątku są piękne. A poprzedni wrzut kwiatowy też pochwalę przy okazji ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#422 |
Zakorzenienie
|
Tyle piękności naraz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#423 |
Rozeznanie
|
mnie najbardziej przypadła do gustu ceramika,
może dlatego, ze sama w sobie robi wrażenie prostej i eleganckiej ![]() zielony wisior ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#424 | ||||
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny - bardzo dziękuję za miłe słówka
![]() ![]() Hehe, książkę to raczej nieprędko, ale jak dobrze pójdzie, to uruchomię biżubloga. Może on mnie zmobilizuje do bycia uporządkowaną, systematyczną i w ogóle ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Najgorsze jednak mimo wszystko jest wiercenie. O matko... mówię Wam. Zgwałciłam TŻ żeby się tym zajął ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Nie te akurat, bo te agaty powstały już jakiś czas temu, w październiku jakoś, i akurat mają bigle niewadliwe (bo tylko sprawne miałam, co za feler ![]() ![]() Dziękuję ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() EDIT: O matko, rozgadałam się znowu, ale może mi wybaczycie, jak dorzucę dziś jakieś obrazki... ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#425 |
Raczkowanie
|
Pięknie i z takim smakiem oprawiłaś te agaty. A one same mają śliczne kolorki, szczególnie przedostatni i ostatni.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#426 |
Wtajemniczenie
|
B.Zet -
![]() To może tym razem Swarki Wam pokażę? Nic odkrywczego, ale to już wiecie ![]() (mnie osobiścien ajbardziej podobają się redmagmowe, bo mam świra na punkcie tego koloru ![]() ![]() EDIT: Te pierwsze to oczywiście cyrkonie, się zagalopowałam i nie uściśliłam ![]() Edytowane przez marisella Czas edycji: 2009-11-26 o 14:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#428 |
Zadomowienie
|
prosto i elegancko
![]()
![]() |
#429 |
Zakorzenienie
|
Ach jakie śliczne!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#430 |
Rozeznanie
|
ale bajeranckie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#431 |
Zadomowienie
|
to teraz takie Swarki są?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#432 |
Raczkowanie
|
Swarki w Twoim wydaniu prezentują się przepięknie i elegancko. Duża w tym zasługa super zdjęć.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#434 |
Wtajemniczenie
|
Ależ piękne
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#435 |
Zadomowienie
|
Przepiekne prace
![]()
Moje FOTOMONTAZE https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=272964 Moje ŚWIECIDEŁKA https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=285355 Moje PAPIERY ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...9#post15099559 Moj BLOG: http://abra-art.blogspot.com/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#436 |
Wtajemniczenie
|
Może i nic odkrywczego ale jak oczy cieszy
![]() ![]() ![]()
![]() |
#437 |
Rozeznanie
|
Ja pierniczę, że tak powiem po swojskiemu, można u Ciebie zawału dostać, takiego najprzyjemniejszego zawału na świecie
![]()
![]() |
#438 |
Zadomowienie
|
Piękności!!!
Mnie osobiscie tez kolor red magma skradł serce. i właśnie czekam na te same co ty pokazałaś, ale takich fajnych bigli to już mieć nie bedę. Jak patrze na twoje wydanie swarków to znów zaczynam je kochać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#439 |
Rozeznanie
|
Edytko same rarytasy
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#440 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, straszny cham ze mnie, zapomniałam Wam podziękować...
Dagus, Reverie, Naila, Kolczyki, Maximaa, B.Zet, Yori, viktorej, ABRA, heurek, dwa słońca, piechotka, javarem - dziękuję ![]() ![]() ![]() Ja od ostatniego czasu nic szczególnie twórczego nie robiłam, więc na dobrą sprawę nie ma się czym pochwalić. Dlatego pokażę Wam parę zakładek - fajnie się je robi, bo dla odmiany nie trzeba dorabiać drugiej do kompletu ![]() A na ostatnim zdjęciu moje warunki pracy, a raczej ich brak ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#441 |
Zakorzenienie
|
Mi się najbardziej podobają te zakładki z makramą, zarówno brązowa, która jest bardzo fajna i elegancka i świetnie wykonana, jak i czarna z pierścionkiem
![]()
![]() |
#442 |
Wtajemniczenie
|
Ja ja ggagatka, typuję plecioną i czarną
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#443 |
Wtajemniczenie
|
Makramki świetne
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#444 |
Zadomowienie
|
Mnie się podobają wszystkie.....są niestandardowe za co duży plus.....
a "bezkot" ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#445 |
Zakorzenienie
|
Zdjęcie z łapkami bezkota super
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#446 |
Rozeznanie
|
Nie no Mari jak zobaczyłam łapy kota na zdjęciu to padłam
![]() Piękne łapy!!!prawie tak piękne jak twoje zakładki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#448 | |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, no nie! Przecież bezkot nie ma łap! Istotą bytu bezkota jest nieobecność kota, innymi słowy, bezkot nie może miec łapek, bo wtedy byłby już kotem, a nie bezkotem. Nie wiem jak Wam to prościej ująć
![]() ![]() W każdym razie właśnie cały sęk w tym, że na tym ostatnim zdjęciu nie ma bezkota, bo pojawił się kot. Memukot konkretnie (czy ja Wam już opowiadałm, czemu ten kot zwany jest Memukotem? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ufff... i tak nie nie sądzę, że ktokolwiek zrozumiał mój zawiły to rozumowania ![]() Cytat:
![]() Ale ale, skoro Ty jesteś łapami zauroczona, to co dopiero powiesz na całego Memukota! (na załączonej fotce ![]() A co do makramy, to ja Wam powiem, że to jest takie moje słodkie wspomnienie z dzieciństwa. Jak byłam jeszcze taka mała, że na truskawki z drabiną chodziłam, często na wakacje wyjeżdżałam na wieś, z której pochodził dziadziuś. To była taka totalna wieś gdzieś koło Racławic, wiecie, taka zabita dechami, gdzie wron nie widziano, bo zawracały czternaście kilometrów wcześniej ![]() ![]() ![]() ![]() http://www.sizalland.pl/mediac/450_0/media/kwietnik.jpg http://a.swistak.pl/002/304/2304048_1024.jpg I torby, i makatki i takie tam ![]() Heh, powiem Wam, że jak sobie to przypominam to wszystko, to się nagle strasznie stara poczułam... Szczególnie, że tak wiele osób z tym wspomnień już nie zyje ![]() I żal mi jeszcze, że moje dzieci, jesli kiedykolwiek się na tym świecie pojawią, nie będą miały takich wspomnień, bo wszystko się tak strasznie zmieniło i nawet wsi takiej, jaką pamiętam, się już chyba nie uświadczy, a i wolny czas spędzamy już teraz o wieeeele inaczej :/ Nie jest Wam czasem żal tych czasów bez komputerów, z dwoma kanałami w TV, z jakimś takim mniejszym pośpiechem? Edytowane przez marisella Czas edycji: 2009-12-13 o 16:18 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#449 |
Zakorzenienie
|
Bezkot to bezkot. Nie wytłumaczysz dlaczego on się zjawia, gdy znika
![]() ![]() Cudne wspomnienia. Ja mam podobne, tyle, że studnia była przy domu ![]() ![]() Cóż, wszystko się zmienia... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#450 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() A spanie na sianie i skakanie na to siano spod dachu stodoły to była rozrywka jakich mało ![]() ![]() ![]() No dobra, kończę to sentymentalne przynudzanie i wrzucę jakieś obrazki, bo posty bez obrazków się kiepsko czyta ![]() ![]() ![]() ![]() Powiem Wam, że te kapsle to dość trudne były do obróbki, bo twarde jak półroczny suchar, a do tego podgumowane tak, że nijak się im tej gumy usunąć nie dało, ale mimo wszsytko super mi się te pseudobiżuty robiło, bo ostatnio mam doła i nieodparte wrażenie, że w dziedzinie biżuklepstwa więcej jest odtwórczości niż twórczości (u mnie szczególnie, co mnie własnie boli, bo dawniej materiały były byle jakie i nie dało się kupić nic ciekawego, ale za to człowiek się tak jakoś bardzie wysilał, żeby powstało coś ładnego, ciekawego i oryginalnego, a teraz to wstyd na własne prace patrzeć tamtymi oczyma). No dobra, nie smęcę ![]() Dajcie znać, co sądzicie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:31.